ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 ως 20 Ιουλίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

Κατηφορίζουμε τον Ιούλιο φορώντας το μαγιό μας και κάνοντας βουτιές στη θάλασσα. Πως μας επηρεάζουν οι πλανήτες; Τι υπόσχεται το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για αυτήν την εβδομάδα;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα μία μικρή βελτίωση θα είναι αισθητή στις επιδιώξεις σου. Κάποιες καθυστερήσεις σε υποθέσεις που δοκίμαζαν μέχρι τώρα την υπομονή σου υποχωρούν και θα σου αναπτερώσουν την πεσμένη σου ψυχολογία, ιδίως σε θέματα που αφορούν στην καριέρα σου και το χώρο της εργασίας σου γενικότερα. Από την Τετάρτη και μετά που ο Δίας θα κάνει την είσοδο του στον Λέοντα, αξιοποίησε παραγωγικά τις δυνατότητες που έχεις και μην μένεις αδρανής στα τεκταινόμενα.

Αισθηματικά
Αυτή την εβδομάδα η γοητεία σου στο άλλο φύλο είναι έντονη, αλλά και η επιρροή σου στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Το αποτέλεσμα είναι να καταφέρνεις όλα όσα έχεις κατά νου και να βάζεις ένα ακόμη λιθαράκι στον αγώνα σου για βελτίωση του επιπέδου της ζωής σου. Προσπάθησε μόνο να μην προβείς σε πισωγυρίσματα σε παλιές αγάπες και επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος, γιατί το δις εξαμαρτείν…

Επαγγελματικά
Αυτήν την εβδομάδα, χωρίς να βελτιώνονται σημαντικά τα οικονομικά σου, θα καταφέρεις να κάνεις συμφωνίες, οι οποίες θα σε εξυπηρετήσουν στο άμεσο μέλλον. Φρόντισε να είσαι αποτελεσματική στις προσπάθειες που θα κάνεις για την διεκπεραίωση των υποθέσεων που έχεις αναλάβει και να μην απογοητεύσεις άτομα που σε έχουν εμπιστευτεί στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ
Το ξεκίνημα της εβδομάδας δίνει έμφαση σε επαγγελματικά και άλλα ζητήματα που έχουν μείνει απροσδιόριστα και ασαφή εδώ και καιρό για εσένα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη μέχρι την Παρασκευή στους Διδύμους, επηρεάζει έντονα τα οικονομικά σου και θα μπερδέψει λίγο την κατάστασή τους. Να είσαι προσεχτική στη διαχείριση, συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις σου και εγκρατής στα έξοδά σου. Από την Τετάρτη και μετά, με τον Δία να εισέρχεται στον Λέοντα, ένα οικογενειακό σου ζήτημα διευθετείται, ενώ μία σειρά από γεγονότα στην ερωτική σου ζωή αλλάζουν το κλίμα εντελώς.

Αισθηματικά
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας τονώνει τη σωματική σου υγεία και σε κάνει να λάμπεις. Αποτέλεσμα; Θα περάσεις μία ιδιαίτερα ευχάριστη εβδομάδα με τον σύντροφό σου και ίσως τώρα αποφασίσετε να αλλάξετε κατοικία ή να διευρύνετε την οικογένεια σας με έναν απόγονο. Ακόμη όμως κι αν είσαι μόνη, μην κλειστείς ούτε ένα βράδυ στο σπίτι, γιατί οι ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα είναι πολλές και σημαντικές.

Επαγγελματικά
Κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν να βρεις απαντήσεις σε πράγματα που σε άγχωναν εδώ και καιρό. Αποδέξου οτιδήποτε δεν αλλάζει και συνθηκολόγησε με κάποιους που δεν σε συμφέρει προς το παρόν να ανοίξεις πόλεμο μαζί τους. Ευτυχώς δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες οικονομικού κέρδους, γεγονός που θα τονώσει την ψυχολογική σου διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή θα ξυπνήσει μέσα σου το αίσθημα της δημιουργικότητας και θα σε δραστηριοποιήσει με κάθε μορφή παραγωγικής δραστηριότητας. Μέχρι την Παρασκευή μη βιαστείς να αλλάξεις συνθήκες εργασίας ή ζωής, τώρα που η Αφροδίτη θα κινείται για τελευταίες μέρες στο ζώδιό σου, γιατί μία ενδεχόμενη βιασύνη θα έχει δυσάρεστες συνέπειες. Από την Τετάρτη και μετά, με τον Δία να μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα και να σε ευνοεί, το πλανητικό σκηνικό γίνεται ιδιαίτερα φιλικό για τις επαφές σου, αλλά και για νέες συνεργασίες που σκοπεύεις να κάνεις. Μην μείνεις με τα χέρια σταυρωμένα και προώθησε με τόλμη τα συμφέροντά σου.

Αισθηματικά
Αυτή την εβδομάδα καλά θα κάνεις να αλλάξεις συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου και να μοιραστείς πράγματα που θα σας φέρουν κοντά και θα κάνουν καλύτερη τη σχέση σας. Μην κρατάς εγωιστική στάση, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να απομακρυνθείτε και να κλειστείς και εσύ και αυτός στο καβούκι σας. Αν είσαι single, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία που θα ταράξει ευχάριστα την καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα θα κουραστείς αρκετά και θα υπάρξουν αντιξοότητες που δεν θα καταφέρεις τελικά να αποφύγεις. Αν χρειαστεί να κάνεις μία επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία, πρόσεξε τους τυπικούς όρους αυτής. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή για να οδηγηθούν τα πράγματα εκεί που θέλεις όσον αφορά την ολοκλήρωση ενός σχεδίου ή μίας οικονομικής υπόθεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα κυριαρχήσει ένα κλίμα έντασης, τόσο στον προσωπικό όσο και στον οικογενειακό σου χώρο και ίσως νιώσεις κάπως μετέωρη και ανήσυχη απέναντι στα γεγονότα. Από την άλλη, ο Δίας για τελευταίες μέρες στο ζώδιό σου, μέχρι την Τετάρτη, θα σε φέρει αντιμέτωπη με τους δικούς σου ανθρώπους και ίσως αναγκαστείς να ομολογήσεις πράγματα που δεν θα σε κάνουν να αισθανθείς καλά. Προκειμένου να προστατέψεις τη δική σου θέση, μην φοβηθείς να εκθέσεις πράγματα και πρόσωπα που σε έχουν μπλέξει. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αρκετά από την Παρασκευή και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιό σου και θα εξομαλύνει προβλήματα και εντάσεις, τόσο με συνεργάτες όσο και με την οικογένειά σου.

Αισθηματικά
Έντονα θα σε απασχολήσει η προσωπική σου ζωή αυτή την εβδομάδα και καλά θα κάνεις να μην ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και κόντρες στη σχέση σου. Αν είσαι single, με τη γοητεία και το ταπεραμέντο σου θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. Μπορεί να μην οδηγηθεί σε σοβαρή σχέση, σίγουρα όμως θα περάσεις καλά.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα πιθανόν να δεχτείς πιέσεις από τους ανωτέρους σου προκειμένου να φέρεις εις πέρας υποθέσεις που θα σου αναθέσουν. Αν έχεις το περιθώριο, κάνε μερικές περιστασιακές υποχωρήσεις, γιατί δεν σε συμφέρει μία ανοικτή ρήξη μαζί τους. Στα οικονομικά σου ακολούθησε ένα πρόγραμμα, γιατί η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για έξτρα σπατάλες.

ΛΕΩΝ
Τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα θα εξελιχθούν γρήγορα για εσένα και θα φέρουν έντονη δραστηριότητα και επικοινωνία με νέα πρόσωπα, ίσως και από το εξωτερικό. Με τον Δία να μετακινείται στο ζώδιό σου από την Τετάρτη και μετά, θα είσαι σε μία συνεχή εγρήγορση, με στόχο την διερεύνηση των οριζόντων σου και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι μέρες είναι κατάλληλες για να κάνεις σημαντικές αλλαγές και μπορείς τώρα να πετύχεις πολλά από όσα επιθυμείς, που βέβαια είναι μέσα στο πλαίσιο της λογικής. Μην αφήσεις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να πάνε χαμένες, έχε το νου σου!

Αισθηματικά
Προτίμησε αυτήν την εβδομάδα να την περάσεις ήρεμα παρέα με το ταίρι σου και να κάνεις πράγματα μαζί του ώστε να έρθετε λίγο πιο κοντά. Μην του χαλάσεις κανένα χατίρι, όσο κι αν αυτό σε δυσκολεύει. Είναι πολύ σημαντικό για σένα, τώρα που ο Δίας θα κινείται στο ζώδιό σου, να διατηρήσεις σε καλά επίπεδα την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι single, καλύτερα να διατηρήσεις την ελευθερία σου, γιατί τα φαινόμενα απατούν…

Επαγγελματικά
Αυτή την εβδομάδα οι συνεργάτες σου γίνονται ξανά πιεστικοί και οι υποχρεώσεις στην εργασία σου τρέχουν ταχύτερα. Μεσοβδόμαδα, μία μικρή βελτίωση θα είναι αισθητή, σχετικά με την πορεία κάποιων υποθέσεων που έχεις αναλάβει. Μην πιεστείς για να τα κάνεις όλα, αλλά προτίμησε να εργαστείς μεθοδικά. Αρκετά θα είναι τα έξοδά σου, αλλά μία αναπάντεχη είσπραξη χρηματικού ποσού θα σε διευκολύνει και θα σε βγάλει από την πιεστική θέση που βρίσκεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα χρειαστεί αυτήν την εβδομάδα να βάλεις πολλά πράγματα σε μια σειρά γιατί υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις μερικά προβλήματα τα οποία θα σε πιέσουν πολύ. Κάνε θετικές σκέψεις προκειμένου να μπορέσεις να ξεπεράσεις μερικά εμπόδια που μπορούν να σε αγχώσουν, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι δυσοίωνο και θα προκαλεί αναβολές στην επίτευξη των στόχων και σχεδίων σου. Φρόντισε να μην κοιτάξεις στο παρελθόν ούτε στιγμή, γιατί κάτι τέτοιο θα έχει συνέπειες στην ψυχοσωματική σου υγεία. Προχώρα μπροστά!

Αισθηματικά
Αυτή την εβδομάδα κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου θα σε βάλουν σε σκέψεις και καλό θα ήταν να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Έχε υπομονή και θα δεις πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει για το καλό σου. Αν είσαι μόνη, μην κολλάς άλλο στο παρελθόν και φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί σίγουρα κάποιο φλερτ θα σε πολιορκήσει, ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Καρκίνο και θα σε ευνοεί.

Επαγγελματικά
Κινήσου με αργά και σταθερά βήματα στον τομέα της εργασίας σου, γιατί η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις αλλαγές. Μία σειρά από γεγονότα στο χώρο της εργασίας σου αλλάζουν το κλίμα εντελώς και θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα πολύ γρήγορα, αν βέβαια δεν θέλεις να ζημιωθεί και η δική σου δουλειά.

ΖΥΓΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας είναι αρκετά ευνοϊκό για εσένα. Με τις νέες θέσεις του Δία από την Τετάρτη στο ζώδιο του Λέοντα και της Αφροδίτης από την Παρασκευή στον Καρκίνο, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πράγματα που για καιρό σε πίεζαν και σε άγχωναν. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να ρυθμίσεις με σοβαρότητα μερικά πράγματα, όσον αφορά στην οικογένεια σου. Μίλα με τους δικούς σου με ηρεμία και εξέτασε καλύτερα τα ζητούμενα και τα παράπονα τους.

Αισθηματικά
Στα ερωτικά σου ζητήματα αυτήν την εβδομάδα γίνε λίγο πιο διαλλακτική από ό,τι συνηθίζεις και, αν χρειαστεί, κάνε λίγο πίσω σε κάποιες καταστάσεις για να μην οδηγηθούν σε τέλμα. Αν αισθάνεσαι πως ο σύντροφός σου δεν σε καταλαβαίνει, μην βιαστείς να του εκφράσεις παράπονα, αλλά προτίμησε να σιωπήσεις. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για κόντρες και συγκρούσεις κάθε είδους, που πολύ πιθανό δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να βρεις απαντήσεις σε πράγματα που για καιρό έμεναν αναπάντητα, μαζί με τους συνεργάτες σου. Η καριέρα σου θα παρουσιάσει ενδιαφέρον, αλλά παράλληλα θα νιώσεις και ασφυκτικά. Πάρε τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και επιστράτευσε την διπλωματία σου, για να τα φέρεις εις πέρας. Φρόντισε επίσης να ρυθμίσεις με σοβαρότητα οικονομικά σου ζητήματα και μην βιαστείς να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παρούσα εβδομάδα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με πολλά πράγματα και ίσως να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό, ιδίως στον επαγγελματικό σου τομέα. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Δίας θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις καταστάσεις που σε πιέζουν μέχρι τώρα. Ορισμένες ευκαιρίες που πιθανόν να σου παρουσιαστούν, καλά θα κάνεις να μην τις αφήσεις να χαθούν και να κινηθείς έξυπνα. Την Κυριακή, ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και όλα δείχνουν να παίρνουν το δρόμο τους, ενώ οι εξελίξεις να σε ανακουφίζουν.

Αισθηματικά
Αυτή την εβδομάδα δείξε υπομονή όσον αφορά στο σύντροφό σου και μην κάνεις πράγματα που μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρές εντάσεις μεταξύ σας. Κοινωνικά και συναισθηματικά υπάρχουν εμπόδια και προβλήματα και οι πλανήτες θα θολώνουν το κλίμα στις επαφές σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και για την ψυχαγωγία σου, που θα σου τονώσει το ηθικό. Αν είσαι μόνη, τόλμησε να δώσεις μία ευκαιρία σε κάποιο άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό και σταμάτα να είσαι τόσο καχύποπτη.

Επαγγελματικά
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πολλά πράγματα που σε δυσκόλευαν και να βελτιώσεις σημαντικά τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου, που το τελευταίο διάστημα δεν είναι οι καλύτερες. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν υποθέσεις, που αφορούν τρίτους. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις, αλλά ούτε και για αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα δεν ξεκινά για εσένα με τους καλύτερους οιωνούς και ίσως βρεθείς αντιμέτωπη με πολύ δύσκολες καταστάσεις που δεν θα ξέρεις πώς να διαχειριστείς. Μην κάνεις πράγματα που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου και μείνε πιστή στους στόχους σου ό,τι και να συμβεί. Κάποια προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις με φιλικά σου πρόσωπα θα σε επηρεάσουν πολύ ψυχολογικά. Άσε λίγο το χρόνο να ορίσει τα γεγονότα και μην παραασχολείσαι με τα προβλήματα των άλλων. Από την Τετάρτη και μετά, που ο κυβερνήτης σου Δίας θα μετακινηθεί στο Λέοντα, τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά και οι σχέσεις σου αποκαθίστανται.

Αισθηματικά
Αυτή την εβδομάδα καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί πολλά κρυμμένα μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια και θα σε αναστατώσουν. Κάποιες εντάσεις με το ταίρι σου θα σε απομακρύνουν από κοντά του και ίσως σε κάνουν να επανεξετάσεις τη σχέση σας και τα ζητούμενα σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία, η οποία θα σε ενθουσιάσει και θα σου δώσει άλλο αέρα.

Επαγγελματικά
Αυτή την εβδομάδα στην εργασία σου καλά θα κάνεις να δεις τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά και να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν στα σχέδια σου εξωγενείς παράγοντες. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο από την Παρασκευή και μετά, θα σου φέρει εκνευρισμό και υπερένταση. Από την άλλη όμως, οικονομικές συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις σημαντικά τα έσοδά σου. Τα προβλήματα δεν σταματούν και η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα είναι ασαφής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα ξεκινά ευνοϊκά για εσένα, που θέλεις να αλλάξεις ρότα στη ζωή σου και να ξεκαθαρίσεις τα όποια προβλήματα σε απασχολούν και σε καταδιώκουν. Φρόντισε να διαλευκάνεις τις σχέσεις σου με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και, αν χρειαστεί, τόλμησε να κάνεις και κάποιες αλλαγές, όσο κι αν αυτές σε δυσκολεύουν. Από την Παρασκευή και μετά, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο, οι μέρες είναι ιδανικές για να κινηθείς δυναμικά και να εφαρμόσεις τις ιδέες σου με τόλμη και αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικά
Αυτή την εβδομάδα καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική, γιατί άλλα θα θέλεις να πεις, άλλα θα λες και άλλα θα εννοείς. Κάποιες εντάσεις με το ταίρι σου θα σε επηρεάσουν ψυχολογικά. Δείξε λίγη τρυφερότητα και εκδήλωσε τα όσα νιώθεις. Θα διαπιστώσεις ότι οι ανθρώπινες σχέσεις, λίγη παραπάνω αγάπη χρειάζονται για να ισορροπούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία, η οποία θα σε χαροποιήσει και θα σε ανανεώσει.

Επαγγελματικά
Στην εργασία σου η κινητικότητα που θα υπάρξει πρόκειται να είναι έντονη. Με τον κυβερνήτη σου Κρόνο μέχρι την Παρασκευή σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Σκορπιού, καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτική. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να πάρεις κάποιο ρίσκο. Φρόντισε να έχεις το νου σου στα οικονομικά, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχεις κάποια προβλήματα και μην κάνεις περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όλη η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή σε ό,τι πεις και ό,τι κάνεις. Σύντομα όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα γνωριμία, η οποία θα σε ενθουσιάσει και θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στον Λέοντα και θα σε ευνοήσει, προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, και μην φοβηθείς να τολμήσεις νέα ξεκινήματα, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλά. Αν οργανωθείς όπως πρέπει, μπορείς να ανατρέψεις το παρόν σκηνικό προς όφελός σου.

Αισθηματικά
Η θέση της Αφροδίτης μέχρι την Παρασκευή στους Διδύμους σε βοηθάει σημαντικά στα αισθηματικά σου, ώστε να μπορέσεις να λύσεις αρκετά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις με το ταίρι σου. Μην κάνεις όμως υπερβολές, προσπάθησε να είσαι δίκαιη μαζί του και να παραδεχτείς τα όποια λάθη σου. Αν δεν έχεις ακόμα ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία αυτές τις μέρες να κάνεις μια γνωριμία, η οποία θα σε ανανεώσει.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να βρεις ιδανικές λύσεις σε όσα σε δυσκόλευαν μέχρι τώρα και θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά, ώστε να πραγματοποιήσεις όλα όσα επιδιώκεις. Μην διστάσεις να κάνεις πράγματα τα οποία θα σε αναδείξουν, και εκμεταλλεύσου τις σχέσεις που διατηρείς στον χώρο της εργασίας σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχε του νου σου, ώστε να μην οδηγηθείς σε σπατάλες στον οικονομικό σου τομέα, γιατί από ό,τι φαίνεται, δεν θα καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου αυτήν την περίοδο.

ΙΧΘΕΙΣ
Με μεγάλες έννοιες και σκοτούρες σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα, σχετικά με την μελλοντική σου εξέλιξη σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Με τη νέα θέση του Δία στον Λέοντα από την Τετάρτη και μετά, πολλές ευκαιρίες πρόκειται να σου παρουσιαστούν και εσύ θα είσαι συνεχώς σε μία διαδικασία αμφιταλάντευσης. Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα που θα σε ωφελήσουν και απόφυγε να κάνεις πράγματα, που μπορούν να σε επηρεάσουν αρνητικά. Προφύλαξε τον εαυτό σου από εξωγενείς κινδύνους και μην παίρνεις θέση σε θέματα που δεν σε αφορούν.

Αισθηματικά
Αυτή την εβδομάδα μετρίασε τα νεύρα σου απέναντι στο ταίρι σου, γιατί η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να λύσεις τώρα τις μεταξύ σας διαφορές. Μην γίνεσαι επικριτική και, αν χρειαστεί, ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου, αν βλέπεις ότι τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα. Αν είσαι μόνη και σε αναζήτηση νέου συντρόφου, η τύχη είναι με το μέρος σου με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου από την Παρασκευή και να σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές της. Σύντομα θα μπορέσεις να κάνεις μια γνωριμία, η οποία θα σε χαροποιήσει πολύ.

Επαγγελματικά
Στην εργασία σου, αυτή την εβδομάδα υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις προβλήματα με τους συνεργάτες σου και πρέπει να κρατήσεις μία διπλωματική στάση απέναντι στις καταστάσεις, που θα σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου και μην γίνεσαι πλεονέκτης, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί. Μην κάνεις περιττές σπατάλες και περιόρισε τα έξοδά σου, διαφορετικά πολύ γρήγορα θα πιεστείς.

Read More

And More