ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα;

Tι προβλέπουν τα άστρα αυτήν την εβδομάδα; Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα σε επαγγελματικά και ερωτικά για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα επικρατεί μία περίεργη ατμόσφαιρα στη ζωή σου και πολλά θα εξαρτώνται από τους δικούς σου χειρισμούς. Ο κυβερνήτης σου Άρης, που από το Σάββατο κινείται στον Σκορπιό, σε κάνει κάπως επιθετικό με τα άτομα που συναναστρέφεσαι, γεγονός που θα σε φέρει σε κόντρα και αντιπαράθεση με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή με κάποιους συναδέλφους σου. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να κάνεις βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μελαγχολήσεις. Η εβδομάδα ευνοεί τις υποθέσεις εκείνες που πρέπει να διεξαχθούν μυστικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου βρες χρόνο και την ανάλογη διάθεση για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του. Ιδιαίτερα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με την Αφροδίτη να παραμένει στον Καρκίνο, μπορείς να κάνεις δραστικές κινήσεις για να ανανεώσεις τον έρωτά σας. Οι singles θα συναντήσετε άτομα που θα σας προκαλέσουν το ενδιαφέρον και αν αποφασίσετε να γίνετε πιο εκδηλωτικές θα ανταμειφθείτε αναλόγως.

Επαγγελματικές
Κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις ακρότητες. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και θα κρύβουν αρκετές ευκαιρίες για την ανάδειξη της δουλειάς σου. Κάποιες καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αναζήτησε τρόπους για καλύψεις τις ανάγκες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η τρέχουσα εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί κατά κάποιο τρόπο μοιραία για το ζώδιό σου καθώς πολλά γεγονότα που θα βιώσεις είναι πάνω από τις δυνάμεις και τον έλεγχο σου. Η ανάγκη σου για να ζήσεις μία έντονη σχέση μπορεί να σε σπρώξει να γυρίσεις σε παλιές αγάπες ή να χρησιμοποιήσεις κάθε τρόπο για να “ρίξεις” κάποιον που σου αρέσει ή ακόμα και να ενδώσεις σε φλερτ ενός ατόμου που μέχρι τώρα σε άφηνε παγερά αδιάφορη. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου, γιατί το δις εξαμαρτείν, δεν συγχωρείται. Επαγγελματικά, τα πράγματα θα είναι κάπως στάσιμα και ίσως χρειαστεί να υιοθετήσεις μία διπλωματική στάση απέναντι σε όσους σε επικρίνουν ή δημιουργούν ηθελημένα καθυστερήσεις στη δουλειά σου.

Αισθηματικές
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με το ταίρι σου και είναι πολύ πιθανόν να πάρεις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Αν είσαι μόνη, μην αρνηθείς προτάσεις που θα έχεις από τους φίλους σου για νυχτερινές εξορμήσεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό ευνοεί νέα ξεκινήματα σε ερωτικό επίπεδο. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, που παραμένει στον Καρκίνο, σου χαρίζει μία έντονη διάθεση ερωτικού παιχνιδιού.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν θα είναι πολλά. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν τρίτοι στις επιλογές σου και λάβε τα μέτρα σου. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και μην απορρίπτεις τίποτα, αν πρώτα δεν εξετάσεις καλά όλες τις προτάσεις που θα έχεις. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να είσαι προσεκτική. Μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό και τον προϋπολογισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για να πετύχεις προσωπικούς και οικονομικούς στόχους. Αν μάλιστα καταφέρεις να πειθαρχήσεις τον ενθουσιασμό σου μπορεί να έχεις μεγάλα κέρδη και πολλές ευκαιρίες. Τα σχέδια σου τώρα έχουν την στήριξη που χρειάζονται από εξωτερικές επιρροές. Απόφυγε μόνο να εμπλακείς σε οικονομικά ζητήματα με ανωτέρους ή με πρόσωπα κύρους. Από την Παρασκευή και μετά, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Λέοντα, με τη βοήθεια κάποιου κοντινού σου προσώπου θα προκύψει μία πολύ επιτυχημένη συμφωνία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα ο εκνευρισμός που θα νιώθεις θα είναι έντονος. Μην κάνεις πράγματα που θα σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου, γιατί μετά θα το μετανιώσεις. Οι singles, μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά και με τους φίλους σου. Αδράξτε ουσιαστικά και όχι επιπόλαια αυτό το διάστημα της ελευθερίας σας για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και που δεν θα μπορούσατε να κάνετε υπό άλλες συνθήκες.

Επαγγελματικές
Tην εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις αρκετές υποχρεώσεις που έχεις αφήσει από τις προηγούμενες ημέρες. Ακολούθησε πιστά ένα πρόγραμμα, γιατί μπορείς να πετύχεις ό,τι και αν επιθυμήσεις, αρκεί να προσπαθήσεις πραγματικά. Οι δικοί σου θα στηρίξουν τις επιλογές σου. Αναζήτησε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου, αλλά και να αναδειχθείς. Στα οικονομικά σου, κάνε κινήσεις που θα κρατήσουν σε μία ισορροπία το πορτοφόλι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Tο σκηνικό της εβδομάδας με τους πλανήτες να κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους, προμηνύει μία δύσκολη εβδομάδα για το ζώδιό σου κατά την οποία θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και συνέπεια σε όλες τις κινήσεις και αντιδράσεις σου. Στα επαγγελματικά, άκουσε όσα έχουν να σου πουν οι άλλοι, αλλά ταυτόχρονα φρόντισε να είσαι επιφυλακτική απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Οικονομικές εξαπατήσεις μπορεί να υπάρξουν γι’ αυτό καλύτερα να διατηρήσεις μία επιφυλακτική στάση σε όσα σου τάζουν ή σου προτείνουν. Έχε τα μάτια σου ανοικτά και στον αισθηματικό σου τομέα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτείς από μία σχέση ή τα πράγματα να μην είναι όπως τα είχες φανταστεί. Άφησε λίγο τις ημέρες να περάσουν, ασχολούμενη περισσότερο με δουλειές που δεν απαιτούν συνεργασία και μην επενδύεις συναισθηματικά (ή και υλικά) σε τίποτα και σε κανέναν.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα μην κάνεις επιπόλαιες ενέργειες και μην λες λόγια που δεν εννοείς σε διαφωνίες που θα προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες της σχέσης σου είναι σχεδόν ανύπαρκτες και μπορούν πολύ εύκολα να οδηγήσουν σε οριστική ρήξη. Η ένταση που θα υπάρξει μπορεί να ξεπεραστεί μόνο αν και οι δύο κάνετε υποχωρήσεις. Αν είσαι μόνη, ήρθε ο καιρός να πάρεις απόφαση ότι το κάθε τι θέλει κόπο και τρόπο.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα για εσένα μέσα στην εβδομάδα θα είναι λίγο δύσκολα. Καλό θα ήταν λοιπόν να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις ορισμένα πράγματα στο μυαλό σου. Κάποια προβλήματα με την οικογένεια σου θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Στάσου δυνατή για να τα ξεπεράσεις. Απόφυγε να πάρεις κάποιο σημαντικό ρίσκο στα οικονομικά σου. Λάβε τα μέτρα σου και μην αφήσεις εκκρεμότητες για αργότερα.

ΛΕΩΝ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας συνιστά να κρατήσεις χαμηλό προφίλ, γιατί οι ισορροπίες σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί πολύ εύκολα να κλονιστούν. Τα συναισθήματα, τόσο τα δικά σου όσο και των γύρω σου, θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένα και ευαίσθητα. Πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι περισσότερο συνεργάσιμη, καθώς οι διαφωνίες με συνεταίρους, σύντροφο ή άλλα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, μπορεί να φέρουν μεγάλες αντιπαραθέσεις. Αν πάλι έχεις αποφασίσει πως πρέπει να απομακρύνεις κάποια άτομα από τη ζωή σου, από την Παρασκευή και μετά, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί, το διάστημα είναι κατάλληλο για να το κάνεις. Φρόντισε μόνο να είσαι απόλυτα σίγουρη γι’ αυτό.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα τα άστρα σε ευνοούν στα αισθηματικά σου, προκειμένου να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε πλήγωσε. Ξέχνα το παρελθόν και κάνε μια νέα αρχή τώρα με τον σύντροφό σου. Βάλε μερικά πράγματα σε νέες βάσεις και θα δεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Μπορείς να τα καταφέρεις και να γίνεις ευτυχισμένη.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου είναι καλά, αν εξαιρέσεις κάποιες υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Κινήσου δυναμικά και θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να τακτοποιήσεις το συντομότερο ό,τι εκκρεμότητες έχεις με το νόμο και την γραφειοκρατία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα απαιτεί να επιστρατεύσεις όλα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, ώστε να ανταπεξέλθεις σωστά στις δυσκολίες και αναποδιές που πρόκειται να σου παρουσιαστούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας και θα αφορούν στον επαγγελματικό σου τομέα. Περνάς ένα μεταβατικό στάδιο, γι’ αυτό απόφυγε τις σοβαρές αποφάσεις, όσο δελεαστικές κι αν είναι οι προτάσεις που θα σου γίνουν. Μπορείς να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν, αρκεί να σκεφτείς δίκαια και όχι μονόπλευρα. Το Σαββατοκύριακο οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου και μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες, για να αποφύγεις τους επικείμενους μπελάδες. Αισθηματικά, η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο ευνοεί τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και φέρνει στο προσκήνιο νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους, που μπορεί να σε ξεμυαλίσουν. Προχώρα με αργά βήματα και μπορεί πολύ γρήγορα να κάνεις σχέση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις το όμορφο κλίμα που επικρατεί στην σχέση σου και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα, παρασυρμένη από τις προκλήσεις των ελεύθερων φίλων σου. Απρόσμενα γεγονότα πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν λίγο και να σε αγχώσουν. Αν είσαι μόνη, άλλαξε τακτική και προσπάθησε να βρεις κάτι σταθερό στην ζωή σου. Μην αναλώνεσαι συνεχώς σε εφήμερα φλερτ. Πρόσωπα από τα παλιά θα έρθουν στη ζωή σου!

Επαγγελματικές
Δείξε δυναμισμό στα επαγγελματικά σου και μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες, για να μπορέσεις να πετύχεις. Κινήσου έξυπνα και διπλωματικά και θα τα καταφέρεις. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να “βάλεις το νερό στο αυλάκι” σχετικά με κάποια επαγγελματική σου υπόθεση που κυνηγάς από καιρό και αυτό θα σε χαροποιήσει. Στα οικονομικά σου πρέπει να φανείς συγκρατημένη όσον αφορά στα έξοδά σου.

ΖΥΓΟΣ
Από αυτήν την εβδομάδα και στο εξής, καλά θα κάνεις να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου ζητήματα, που το πλανητικό σκηνικό ευνοεί και μπορεί να έχεις σημαντικές θετικές εξελίξεις. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο και ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα, από την Παρασκευή και μετά θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις, αργά αλλά σταθερά, να κατακτήσεις τους στόχους σου συνάπτοντας κάποιες νέες, συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες, που είχες στο μυαλό σου καιρό τώρα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις επενδύσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα καλά θα κάνεις να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου. Μην είσαι απόμακρη και επιθετική και αν κάποια πράγματα σε δυσαρεστούν, μπορείς να τα διορθώσεις με ήπιο και γλυκό τρόπο. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την υπομονή σου για να κάνεις έναν σωστό διάλογο ώστε να διευκρινιστούν κάποια πράγματα που θα βελτιώσουν τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, πάψε να γκρινιάζεις. Άλλαξε διάθεση και άφησε τους άλλους να σε πλησιάσουν. Έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου!

Επαγγελματικές
Είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις την εβδομάδα αυτή για το μέλλον της δουλειάς σου. Καλά θα κάνεις να μη διστάσεις να ρισκάρεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορείς με τις ικανότητες που έχεις να καταφέρεις πολλά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, που εδώ και καιρό η στασιμότητα τους δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα αισθηματικά σου θα είναι το κυρίαρχο ζήτημα που θα σε απασχολήσει κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εβδομάδας. Ο Άρης κινείται από το περασμένο Σάββατο στο ζώδιό σου, γεγονός που θα σου φέρει πολλές πιέσεις και θα δοκιμαστείς αρκετά. Το αν θα μπορέσεις τελικά να ανταπεξέλθεις είναι ένα άλλο θέμα και είναι στο χέρι σου να βγεις νικήτρια από αυτήν την δοκιμασία. Φρόντισε μόνο να είσαι ήρεμη και υπομονετική μέχρι τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και ρίξε το βάρος της καθημερινότητάς σου στην εργασία, όπου τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να δείξεις προσοχή στα αισθηματικά σου κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας και να μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι στις νέες γνωριμίες που θα έχεις. Μη βιαστείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, αν δεν είσαι έτοιμη ή σίγουρη για τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα στην εργασία σου προσπάθησε να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα, γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην είσαι τόσο καλοπροαίρετη με όλους και με όλα. Δείξε ευελιξία και μην κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες. Τα οικονομικά σου έχουν πάρει την κατιούσα και θα πρέπει να δείξεις σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις εκκρεμότητες και τις οφειλές που έχεις να τακτοποιήσεις άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα ένα έντονο παρασκήνιο είναι πολύ πιθανό να λειτουργεί σε βάρος σου, γι’ αυτό να είσαι πολύ προσεχτική στις κινήσεις σου. Από την Παρασκευή και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο φιλικό για εσένα Λέοντα και το πλανητικό σκηνικό θα είναι καλύτερο για το ζώδιό σου, θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο και αυτό θα σε βοηθήσει γιατί θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, συνεχίζει την πορεία της δίνοντας έναν τόνο εκκεντρικό, αλλά και ασταθή στη συναισθηματική σου ζωή, γι’ αυτό μην προβείς σε ενέργειες, που μπορεί να ταράξουν τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν στη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Κάνε μια κουβέντα, που θα καταλήξει κάπου και μην αφήνεις εκκρεμότητες. Το Σαββατοκύριακο βρες χρόνο για τον σύντροφό σου και μην τον σπαταλάς σε δραστηριότητες, που ξέρεις εκ των προτέρων πως δε θα σε γεμίσουν. Όσο για τις singles του ζωδίου, θα ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα καλύτερα να μην οριστικοποιήσεις συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια. Μην προχωρήσεις στις αποφάσεις που έχεις πάρει, αδιαφορώντας για το αν θα δυσαρεστήσουν κάποιους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, προσπάθησε να περιορίσεις τις αγορές σου και συνέχισε με έναν προγραμματισμό για να βάλεις μια τάξη στον προϋπολογισμό σου. Ακούγεται δύσκολο, αλλά δεν είναι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να αποφύγεις εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους. Φρόντισε να είσαι πιο ελαστική για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγεις να έρθεις σε ρήξη με άτομα του στενού οικογενειακού σου περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων μεταξύ σας παρεξηγήσεων που μπορεί να προκύψουν. Υπερασπίσου με διπλωματία τα συμφέροντά σου και προώθησε τις ιδέες σου με έξυπνους τρόπους. Από την Παρασκευή και μετά, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Λέοντα, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Επαγγελματικές υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό, θα δρομολογηθούν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις λίγο από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, πράγμα που θα σε ανανεώσει.

Αισθηματικές
Μην ξεσπάς με κάθε αφορμή και αιτία στον σύντροφό σου και προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα προβλήματά σου στο σπίτι. Επιδίωξε να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί του και μίλα για όλα όσα σε απασχολούν. Μαζί μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Όσο για τις singles του ζωδίου, η γοητεία σας θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα και θα δεχτείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρό σας.

Επαγγελματικές
Aνατροπές και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον επαγγελματικό σου χώρο, με αποτέλεσμα να αγχωθείς για όλα όσα πρέπει να φέρεις εις πέρας. Επανεξέτασε τους στόχους σου και, με σύμμαχο την επιμονή και τη συνέπεια, θα καταφέρεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Από την Παρασκευή και μετά, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα και να σε ευνοεί, ίσως δεχτείς σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις και καλό θα είναι να κυνηγήσεις άμεσα νέους στόχους. Στα οικονομικά σου απόφυγε ρίσκα, γιατί μπορεί να έχεις αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να κοντρολάρεις τον εκρηκτικό σου χαρακτήρα και να μην πεις πράγματα που δεν πρέπει. Προσοχή να μην παρασυρθείς από άτομα που δεν θέλουν το καλό σου και παρουσιάζουν τις καταστάσεις όπως τους συμφέρει. Γενικά, να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοικτά… Από την Παρασκευή και μετά, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα και να σε ευνοεί, κάποια από τα σχέδιά σου έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθούν και η ψυχολογία σου θα ανέβει. Η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη και θα επανεξετάσεις με πιο καθαρό μυαλό τις αποφάσεις που έχεις πάρει μέχρι τώρα σε σημαντικά ζητήματα της ζωής σου.

Αισθηματικές
Στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να διοχετεύσεις το πάθος που αισθάνεσαι μέσα στη σχέση σου και όχι σε καινούριες γνωριμίες, που θα φέρει στο δρόμο σου ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού, γιατί μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Αν παραμένεις single, να περιμένεις μία σχέση από το παρελθόν που σε είχε απογοητεύσει να ξανακάνει την εμφάνιση της, με καλύτερες όμως προοπτικές. Άκου τι καινούριο έχει να σου πει, δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε όσο μπορείς παρεξηγήσεις και εντάσεις με τους συνεργάτες σου, γιατί θα επικρατήσει μία διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου σε στιγμές αδυναμίας, γιατί η τακτική της υπομονής θα αποδειχτεί σωτήρια για τα συμφέροντά σου. Στα οικονομικά σου, ρύθμισε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σου, για να μην αναγκαστείς να οδηγηθείς σε δανεισμό.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή την εβδομάδα συμβαίνουν αλλαγές αναπόφευκτες, που αν τις εκμεταλλευτείς θα είναι προς το καλύτερο. Ισορρόπησε τις υποχρεώσεις σου ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα, για να αποφύγεις την σύγχυση και τυχόν προβλήματα. Μην είσαι βιαστική σε καινούριες προτάσεις συνεργασιών και μέχρι την Παρασκευή, που ο Ερμής θα κινείται για τελευταίες μέρες στον Καρκίνο, απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Το Σαββατοκύριακο πρόσεξε την τάση σου για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, τόσο στη δουλειά όσο και στη σχέση σου. Αν είσαι ήρεμη, θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου και να μιλήσετε για το μέλλον σας.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου ζωή δείχνει να βελτιώνεται αισθητά αυτές τις μέρες. Αν είσαι μόνη, οι συνθήκες σε ευνοούν για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, οπότε μην κλείνεσαι σπίτι. Γενικά μπορείς να καταφέρεις να υλοποιήσεις τις αποφάσεις που έχεις πάρει εδώ και καιρό, αδιαφορώντας αν θα δυσαρεστήσουν κάποιους μέσα από το στενό σου κύκλο. Οι δεσμευμένες έχετε σύμμαχό σας την Αφροδίτη από τον Καρκίνο και, με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείτε να ανανεώσετε τον έρωτά σας και το κλίμα στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια αυτήν την εβδομάδα, αλλά δεν θα είναι τόσο σοβαρά για να σε πάρει από κάτω. Απόφυγε εντάσεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις, γιατί θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Όσο οι επιθυμίες και οι στόχοι σου γίνονται περίπλοκοι, τόσο μεγαλύτερη προσπάθεια θα χρειάζεται να καταβάλεις, για να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα!

Read More

And More