ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 ως 10 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα;

Διακοπές ή όχι, τα άστρα είναι εδώ για να σου πούνε για ακόμα μια φορά πως θα κινηθούν τα πράγματα σε ερωτικά αλλά και επαγγελματικά. Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τον ωροσκόπο σου για πιο ολοκηρωμένη πρόβλεψη.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα οι πλανήτες συνεχίζουν να σου χαρίζουν τις θετικές τους επιρροές και να σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις με επιτυχία κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει. Αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, σκέψου καλά και μίλα και με δικά σου άτομα για να σου πουν τη γνώμη τους. Επίσης, το Σαββατοκύριακο που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο και θα πραγματοποιηθούν δύσκολες πλανητικές όψεις, έχε το νου σου να μην είσαι απότομη και απαιτητική, αν θέλεις να αποκατασταθεί η ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά για να γίνει ακόμη καλύτερη χρειάζεται να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και εσύ. Αν είσαι single, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Ερμής, που παραμένει στον φιλικό για εσένα Λέοντα για τελευταία εβδομάδα, αρκεί να φροντίσεις να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου για να συναντήσεις το άτομο που ονειρεύεσαι εδώ και πολύ καιρό.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω και αν δεν τις περίμενες. Θα έχεις τη δυνατότητα να διορθώσεις καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, όμως φρόντισε να το κάνεις αυτό με αργά και σταθερά βήματα, ώστε να αποφύγεις πιθανά λάθη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά θα πρέπει να κινηθείς με σύνεση γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και θα βγαίνεις πολύ εύκολα από τον προϋπολογισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Aυτήν την εβδομάδα η φαντασία σου θα οργιάζει και θα βλέπεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Μία τάση μυστικοπάθειας θα σε βγάλει από τη συνηθισμένη συμπεριφορά σου. Η τάση αυτή της απομόνωσης και ένας καταπιεσμένος θυμός θα σε ταλαιπωρήσουν κατά τη διάρκεια των ημερών και καλό θα είναι να αντιμετωπίσεις αυτές σου τις διαθέσεις περισσότερο με τη λογική σου παρά με το συναίσθημα. Προσπάθησε να διώξεις τις αρνητικές σκέψεις και βάλε όλο το ψυχικό σθένος που διαθέτεις για να δημιουργήσεις θετική ατμόσφαιρα και να τονώσεις τον δυναμισμό σου.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου, σου φωνάζει ότι τώρα πρέπει να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, ώστε να περνάς καλύτερα εσύ, αλλά και ο σύντροφός σου. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις βρει κάποιον που θα σε ενθουσιάσει, μπορείς να εξομολογηθείς τα βαθύτερά σου συναισθήματα σε ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει τελευταία και έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση μαζί του. Οι πλανήτες πάντως σε ευνοούν για να έχεις θετικά αποτελέσματα. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται μόνο από εσένα…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά και μπορείς αυτές τις ημέρες να κάνεις τις αλλαγές που έχεις κατά νου εδώ και καιρό. Μην τρομάζεις με κάποια εμπόδια που θα παρουσιαστούν, γιατί δεν είναι τόσο σημαντικά όσο φαίνονται εξαρχής. Αν φανείς συνετή και τυπική στην διευθέτηση των αρμοδιοτήτων σου, τότε και θα αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες, αλλά και θα εκτιμηθείς αναλόγως από τους ανωτέρους σου για την εργατικότητα σου. Οικονομικά μπορείς να ωφεληθείς σημαντικά αν διεκδικήσεις με έξυπνο τρόπο την αύξηση που δικαιούσαι καιρό τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα μπεις σε πολλές σκέψεις αυτήν την εβδομάδα για όλα τα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα και δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην πάρεις αποφάσεις, αν πρώτα δεν τις έχεις εξετάσει όσο καλύτερα γίνεται. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, που παραμένει στον Λέοντα για τελευταία εβδομάδα, θα σου δώσει ευκαιρίες να ασχοληθείς σοβαρά τόσο με την επαγγελματική, όσο και με την αισθηματική σου ζωή και θα καταφέρεις να αποκτήσεις την πολυπόθητη ισορροπία που έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να λύσεις πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σου τον τελευταίο καιρό. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς το ξεκίνημα της εβδομάδας που το πλανητικό σκηνικό θα είναι πολύ φιλικό για το ζώδιό σου, για να βάλεις νέες, πιο γερές βάσεις στη σχέση σου, αλλά και να πείσεις τον σύντροφό σου να σου κάνει όλα τα χατίρια! Αν είσαι μόνη, φρόντισε να περνάς το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί το σύμπαν σου επιφυλάσσει πολλά και καλά πράγματα στο μέλλον.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις πολλά ζητήματα που σε αγχώνουν στη δουλειά σου. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα και αναβολές, θα αρχίσουν να εξελίσσονται και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Νέοι, ιδιαίτερα συναρπαστικοί ορίζοντες ανοίγονται τώρα μπροστά σου, ωστόσο για να τους κατακτήσεις, χρειάζεται κόπος. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε, ωστόσο, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί όλο και κάποιο έξτρα εισόδημα μπορείς να κερδίσεις, από την ενασχόλησή σου με κάτι που μέχρι τώρα το αντιμετώπιζες ως χόμπι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να ξεπεράσεις προβλήματα που σε έχουν κουράσει στο παρελθόν. Αν υπάρχουν προβλήματα στην ερωτική σου ζωή, έχεις την δυνατότητα να τα συζητήσεις και να τα λύσεις με όμορφο τρόπο και να ησυχάσεις μια και καλή από τις ανασφάλειες που σε βασανίζουν. Ίσως μάλιστα δεχτείς μία έκπληξη από ένα κοντινό σου πρόσωπο που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα και θα σε αναζωογονήσει. Το Σαββατοκύριακο φρόντισε να μείνεις μακριά από όλους όσους δεν σου είναι συμπαθείς, γιατί με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Υδροχόο και να σε επηρεάζει, ίσως προκαλέσεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για αυτά που σε στεναχωρούν και σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν όντως του δώσεις να καταλάβει τα παράπονά σου, τότε το κλίμα μεταξύ σας θα βελτιωθεί κατά πολύ και εσύ θα είσαι πιο ήσυχη. Το Σαββατοκύριακο δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να κάνατε μαζί ένα κοντινό ταξιδάκι για να αναθερμάνετε τον έρωτα σας. Αν είσαι μόνη, η Αφροδίτη που παραμένει στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει τόσες πολλές κατακτήσεις που δεν θα ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή αυξάνει την επικοινωνία σου και θα σε κάνει να συνεργαστείς με τον καλύτερο τρόπο στις επαγγελματικές σου υποθέσεις, ώστε να ξεμπλοκάρεις κάποια θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και σε κρατούν πίσω στα σχέδια που θέλεις να προωθήσεις. Καινούρια ξεκινήματα και συζητήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι την Παρασκευή, που το πλανητικό σκηνικό θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους καλύτερους όρους. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα. Οι αποδόσεις σου είναι πολύ καλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν, ενώ μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα για όσα σε αγχώνουν και να ανακαλύψεις τη δική τους οπτική στα πράγματα, που μπορεί να σου ανοίξει τα μάτια. Οι αλλαγές που θα έρθουν θα σε ευχαριστήσουν αρκετά και οι σχέσεις με τον κοινωνικό σου περίγυρο θα είναι στην καλύτερη φάση τους. Ο Ερμής, παραμένοντας στο ζώδιό σου, καθιστά το διάστημα κατάλληλο για να κάνεις μία μικρή ανακαίνιση στο χώρο του σπιτιού σου ή να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει στην εξωτερική σου εμφάνιση.

Αισθηματικές
Η σχέση σου περνάει αρκετά σκαμπανεβάσματα και πρέπει να δραστηριοποιηθείς πιο έντονα για να την βελτιώσεις. Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση, αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να κινηθείς με ήρεμο και όμορφο τρόπο απέναντι στον σύντροφό σου και να περάσεις τα ζητούμενά σου πλαγίως. Καμιά φορά δεν έχει σημασία τι θα πεις, αλλά ο τρόπος που θα το πεις… Γι’ αυτό έχε το νου σου! Αν είσαι μόνη, άλλαξε άμεσα τακτική και αναζήτησε άλλους τρόπους για να ομορφύνεις τη ζωή σου. Να θυμάσαι ότι έχεις τη βοήθεια των φίλων και της οικογένειάς σου για να διασκεδάζεις και να περνάς ευχάριστα την ώρα σου, γι’ αυτό μην τα βάφεις μαύρα και στεναχωριέσαι!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας μια χαρά και θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις τόσο καιρό. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα μελλοντικά σου σχέδια, ώστε να σου δώσουν τη βοήθειά τους σε ό,τι χρειαστείς. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις πολύ οικονομία, γιατί έχεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που επείγουν. Όσο κι αν η καταναλωτική σου μανία σε φλερτάρει, μην ενδώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα κάποιες υποθέσεις σου, που ήταν προ των πυλών να δρομολογηθούν οριστικά, θα σημειώσουν καθυστερήσεις και αυτό θα σε εκνευρίσει αρκετά. Για το καλό σου, απόφυγε να φτάσεις στα άκρα και άσε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους μόνα τους, από την στιγμή βέβαια που έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να τεντώνεις το σκοινί, γιατί μπορεί να σπάσει και να μείνεις ξεκρέμαστη.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα επιφυλάσσει έντονα ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου και το πάθος θα ξεχειλίζει ακόμη μία φορά στη σχέση σου! Ζήσε την κάθε στιγμή έτσι όπως τη θέλεις και ξέχασε καταστάσεις που έχουν περάσει και μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Αν είσαι μόνη, σίγουρα είναι στο χέρι σου να τη διώξεις μακριά και να βρεις το σύντροφο που θα περνάς υπέροχα μαζί του. Πρέπει μόνο να συνειδητοποιήσεις ότι κανείς δεν είναι τέλειος!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για εσένα. Μη σε τρομάξουν κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, γιατί θα φέρουν πολύ καλές εξελίξεις. Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά και καινούρια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασυρθείς (ειδικότερα το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο και σε επηρεάζει) σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις μπει σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στη ζωή σου και θέλεις να τα αλλάξεις όλα. Φρόντισε μόνο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και ό,τι αποφασίσεις να το αποφασίσεις μετά από ώριμη σκέψη. Επίσης, συζήτησε και με δικά σου άτομα για όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Στα τέλη της εβδομάδας, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Υδροχόο στις 10 του μήνα, κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα γίνουν, αλλά και η κυκλοθυμική σου διάθεση, θα σε βγάλουν από το χρονοδιάγραμμά σου και μπορεί να σου προσθέσουν επιπλέον προβλήματα και ανησυχίες.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο αυτήν την εβδομάδα, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Ο ερωτισμός, αλλά και η καλή σου συμπεριφορά θα κάνουν τον σύντροφό σου να μην μπορεί να σου αρνηθεί τίποτα και το πάθος θα υπερισχύσει καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Μην αφήσεις τις καλές επιρροές των πλανητών να πάνε χαμένες και άδραξε την ευκαιρία για να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα. Αν είσαι μόνη, πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να τολμήσεις να ρισκάρεις ξεκινώντας μία σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο, που τα ερωτικά συναισθήματα που έχετε ο ένας για τον άλλον είναι ιδιαίτερα έντονα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα έχεις μια ισορροπία, ενώ πολλά πράγματα, που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες και να λύσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θέλεις. Φρόντισε αυτήν την περίοδο να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, που έχεις και αναβάλλεις συνεχώς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης από το ζώδιό σου και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα συνεχίσουν να σου δίνουν τις θετικές τους επιρροές και αυτήν την εβδομάδα, και όλες οι υποθέσεις σου θα μπουν στη σειρά που θέλεις. Αν κάνεις τους υπολογισμούς σου με βάση τις δικές σου ανάγκες και δεν βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις παρορμητικές κινήσεις, όλα μπορούν να πάνε όπως τα έχεις υπολογίσει. Μέχρι την Παρασκευή, που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοεί, μπορείς να τακτοποιήσεις και κάποια οικογενειακά ζητήματα που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν και να βάλεις νέες βάσεις στις προσωπικές σου σχέσεις, κάνοντάς τες αισθητά καλύτερες.

Αισθηματικές
Το σύμπαν συνωμοτεί αυτήν την εβδομάδα για να περάσεις ιδανικά στη σχέση σου και σου στρώνει το χαλί για να κάνεις όλα αυτά που ήθελες τόσο καιρό. Μίλα ελεύθερα με τον σύντροφό σου και είναι σίγουρο ότι οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν. Ιδιαίτερα αν έχεις αποφασίσει αυτές τις μέρες να κάνεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, μπορείς να περάσεις υπέροχα με φίλους και την οικογένειά σου. Και αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, έχεις όλα τα φόντα να γοητεύσεις το άτομο που ποθείς αρκεί να το τολμήσεις!

Επαγγελματικές
Καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές που είχες στη δουλειά σου, αυτή την εβδομάδα θα πάρουν τέλος. Γυρίζεις τώρα μια καινούρια σελίδα με εξαιρετικές προοπτικές, ενώ καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσες υποχρεώσεις έχεις αφήσει και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα, μπορείς επίσης να τα ολοκληρώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλά θα είναι τα χαρούμενα μαντάτα που θα ακούσεις αυτήν την εβδομάδα και θα αφορούν είτε στην οικογένειά σου, είτε τις στενά φιλικές σου σχέσεις. Η κοινωνικότητά σου θα είναι ενισχυμένη και θα μπορείς να κάνεις πολλές δημόσιες σχέσεις που θα σε βοηθήσουν στην καριέρα σου τόσο τώρα, όσο και μελλοντικά. Ιδιαίτερα μέχρι την Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί η δύσκολη Πανσέληνος στον Υδροχόο, το διάστημα είναι ευνοϊκό για να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγημένες σου επαφές και να βελτιώσεις κατά πολύ την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου.

Αισθηματικές
Θα μπορέσεις να συνυπάρξεις ειρηνικά με τον σύντροφό σου χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Ερμής για τελευταία εβδομάδα στον φιλικό για εσένα Λέοντα, σε ευνοεί να κάνεις αλλαγές που θα φέρουν ένα νέο τόνο στη σχέση σου, ώστε να βγεις από τη ρουτίνα που νιώθεις αυτή την στιγμή. Και αν ακόμη ψάχνεις να βρεις το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένη, μην παραιτείσαι τώρα από την αναζήτηση, αλλά βγες έξω περισσότερο, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις αυτόν που έχεις ονειρευτεί.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και εσύ συνεχίζεις να εργάζεσαι σε έντονους ρυθμούς για να μπορέσεις να προλάβεις όλα αυτά που την προηγούμενη περίοδο ήταν σε στασιμότητα. Θα δεχτείς καινούριες προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που είχες μέχρι τώρα. Στο τέλος της εβδομάδας απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα, γιατί οι πλανήτες θα σε παραπλανήσουν με ψευδείς υπολογισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα συνεχίζουν να σε διακατέχουν και αυτήν την εβδομάδα με τον έναστρο ουρανό να σου χαρίζει όλες τις καλές πλανητικές του τάσεις. Με αυτά τα πανίσχυρα βέλη στη φαρέτρα σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που συνεχίζουν ακόμη να σε προβληματίζουν. Έχεις όμως ξεχάσει να φροντίσεις λίγο και τον εαυτό σου, που με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις τον έχεις παραμελήσει τελείως. Μέχρι την Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο, κάνε κάτι αποτελεσματικό για να ανανεωθείς και να τονώσεις την ψυχική σου υγεία. Μην φτάνεις στα όρια σου για να πάρεις την απόφαση να ασχοληθείς με εσένα!

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει καλά αυτήν την εβδομάδα, αλλά με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου, ίσως παραμελήσεις λίγο τον σύντροφό σου και έρθεις αντιμέτωπη με παράπονα και γκρίνιες. Για να τις αποφύγεις, πέρνα χρόνο μαζί του και μην προσπαθήσεις να συνδυάσεις επάγγελμα και οικογένεια για ακόμη μία φορά, γιατί θα αποτύχεις παταγωδώς. Η Αφροδίτη πάντως από το ζώδιο του Καρκίνου σε ευνοεί αρκετά, οπότε τα καλύτερα είναι μπροστά σου. Αν είσαι μόνη, ίσως πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη στις φιλοδοξίες που έχεις για το άλλο σου μισό και να γίνεις πιο συγκαταβατική και συνετή σε αυτά που αναζητάς. Έτσι, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να το βρεις.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πολλές και ίσως μάλιστα σου ανατεθούν κι άλλες. Φρόντισε να τις αποδεχτείς χωρίς να δημιουργήσεις πρόβλημα. Αναπροσάρμοσε το πρόγραμμα και το χρόνο σου στα νέα δεδομένα, σκύψε το κεφάλι και δούλεψε εντατικότερα, γιατί η επαγγελματική καταξίωση που προσδοκάς είναι πολύ κοντά σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις που κάνεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και απόφυγε τα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, με πολλές νέες δραστηριότητες, αλλά και πλούσια κοινωνική ζωή. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να τολμήσεις τις αλλαγές που θέλεις, ενώ θέματα που ακόμη σε αγχώνουν, ισορροπούν μια για πάντα. Να περιμένεις σταθερή βελτίωση στα οικονομικά σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα. Το Σαββατοκύριακο που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, θα επηρεαστείς αρνητικά και ίσως δεις τα πράγματα γύρω σου απαισιόδοξα, αλλά να ξέρεις ότι τόσο η οπτική σου όσο και οι πρακτικές αναποδιές που πιθανόν εμφανιστούν θα είναι παροδικές και με πολύ μικρή διάρκεια.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει καλά αρκεί να μπορείς να συγκρατείς τα νεύρα σου, γιατί διαφορετικά ενδέχεται να πεις λόγια που θα στεναχωρήσουν τον σύντροφό σου. Η εβδομάδα, μέχρι την Παρασκευή είναι πλανητικά ιδανική για να ανανεώσεις τον έρωτά σου κάνοντας κάτι πέρα από τα συνηθισμένα. Αν είσαι μόνη, μην το βάζεις κάτω και με τα άστρα να σε ευνοούν, τόλμησε να εξομολογηθείς τον έρωτά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκρισή του θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία ερωτική σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Να ξέρεις πως αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου οι συμβιβαστικές λύσεις είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να μην διαταραχθούν οι σχέσεις σου με κάποιους από τους συναδέλφους σου, που εκτιμάς. Στα μέσα της εβδομάδας μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούρια ξεκινήματα ή για αλλαγές που θέλεις να κάνεις και αφορούν στο αντικείμενό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά έχεις πολλές υποχρεώσεις και έξοδα. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και περιττές αγορές.

ΙΧΘΕΙΣ
Πρέπει την εβδομάδα αυτή να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να λύσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν και αποτελούν τροχοπέδη για τη ζωή σου και για όσα θέλεις να πετύχεις. Ο Ερμής από τον Λέοντα και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, οδηγούν την επικοινωνία σου στα ύψη και η κοινωνική σου ζωή θα έχει πολύ καλές εξελίξεις, καθώς θα κάνεις συναντήσεις με αξιόλογους ανθρώπους. Πρόσεξε μόνο να μην ασχολείσαι πολύ με οικογενειακά προβλήματα, γιατί θα χάσεις το κέφι σου και δεν αξίζει τον κόπο.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή χρειάζεται την παρουσία σου, αν θέλεις να την βελτιώσεις. Με το να απέχεις και να ασχολείσαι συνεχώς με τη δουλειά σου, σε λίγο καιρό ο σύντροφός σου θα πάψει να είναι πλάι σου και να σε φροντίζει. Πρέπει επειγόντως να κάνεις κάτι για να τον πλησιάσεις και να τον φέρεις πιο κοντά σου, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Αν είσαι μόνη, μην το βάζεις κάτω και μην απαισιοδοξείς. Μπορείς να διασκεδάζεις, να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και η γνωριμία που περιμένεις δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα, με την έντονη δημιουργικότητά σου να κυριαρχεί. Η καθημερινότητά σου θα είναι πλούσια, με συναντήσεις, καινούρια ξεκινήματα και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως με οποιαδήποτε δραστηριότητα ασχοληθείς θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε πρόγραμμα και νιώθεις καλύτερα, καθώς αρχίζουν να τακτοποιούνται διάφορες παλαιότερες υποχρεώσεις.

Read More

And More