Προβλέψεις Αριθμολογίας για το 2012! Τι λένε οι αριθμοί;

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μίας νέας χρονιάς και όλοι μας έχουμε την ανησυχία αλλά και την περιέργεια να μάθουμε τι μας επιφυλάσσει το 2012! Μία από τις πανάρχαιες αλλά και έγκυρες μεθόδους πρόβλεψης, που αξίζει να εμπιστευτούμε, αφού οι ρίζες της ξεκινούν από την Αρχαία Ελλάδα, αλλά και τον Έλληνα μαθηματικό και μύστη, Πυθαγόρα, είναι η Αριθμολογία!

Σύμφωνα με τις αρχές της Αριθμολογίας ο ετήσιος προσωπικός μας αριθμός, φανερώνει τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν κατά την διάρκεια του ενός έτους (των 12 μηνών). Έτσι λοιπόν ακολουθώντας τις οδηγίες που σου δίνουμε παρακάτω, μπορείς να υπολογίσεις τον ετήσιο προσωπικό σου αριθμό και να μάθει τι θα συμβεί το 2012 στη ζωή σου, τι πρέπει να τολμήσεις και τι να αποφύγεις προκειμένου να πετύχεις στις προσωπικές επιδιώξεις!

ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΟΥ;
Ο ετήσιος προσωπικός αριθμός προκύπτει από το άθροισμα όλων των ψηφίων της μέρας και του μήνα των γενεθλίων σου με το 2012. Ο αριθμός που προκύπτει πρέπει να είναι από το 1 ως το 9, για αυτό αν το αποτέλεσμα που θα βρεις είναι διψήφιο νούμερο (μεγαλύτερο του 9), θα πρέπει προσθέσεις και πάλι τα 2 ψηφία, για να βρεις τον μονοψήφιο αριθμό.

Παραδείγματα:
Παράδειγμα 1ο
Κάποιος έχει γεννηθεί 15 Ιουνίου (15/6), για να βρούμε τον ετήσιο προσωπικό του αριθμό για το 2012 προσθέτουμε τη μέρα (15), το μήνα (6) και το νέο έτος (2012).
Δηλαδή
1+5+6+2+0+1+2 = 17
Επειδή το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο του 9, προσθέτουμε τα δύο ψηφία (δηλαδή το 1 και το 7 ) για να βρούμε τον μονοψήφιο αριθμό.
1+7 = 8
Ο ετήσιος προσωπικός αριθμός για το άτομο που έχει γεννηθεί 15 Ιουνίου, είναι το 8.

Παράδειγμα 2ο
Κάποιος έχει γεννηθεί 7 Οκτωβρίου (7/10), για να βρούμε τον ετήσιο προσωπικό του αριθμό για το 2012, προσθέτουμε τη μέρα (7), το μήνα (10) και το νέο έτος (2012).
Δηλαδή
7+1+0+2+0+1+2=13
Επειδή το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερο του 9, προσθέτουμε τα δύο ψηφία (δηλαδή το 1 και το 3 ) για να βρούμε τον μονοψήφιο αριθμό.
1+3=4
Ο ετήσιος προσωπικός αριθμός για το άτομο που έχει γεννηθεί 7 Οκτωβρίου, είναι το 4.

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ
Εφόσον υπολόγισες τον ετήσιο προσωπικό σου αριθμό, στη συνέχεια διάβασε την πρόβλεψη του ετήσιου προσωπικού σου αριθμού για το 2012.

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Το 2012 είναι το έτος που θα κάνεις ένα νέο και πολύ δημιουργικό ξεκίνημα στη ζωή σου! Θα γυρίσεις μία νέα και πολύ πιο ελπιδοφόρα σελίδα και θα πραγματοποιήσεις ένα νέο εγχείρημα που θα είναι καθοριστικό για το μέλλον σου! Ο ετήσιος προσωπικός αριθμός 1 υποδηλώνεις πως κάθε νέα ενέργεια που θα κάνεις πράξη μέσα στο 2012, θα έχει επιτυχία! Τη νέα χρονιά λοιπόν θα διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου, θα έχεις σθένος και επιμονή και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και θα βρεις λύσεις για φλέγοντα ζητήματα της ζωής σου, τα οποία σε βασάνισαν το 2011!Μην σε τρομάξει το γεγονός ότι μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσεις και πάλι από το μηδέν μία προσωπική σου επιδίωξη, γιατί είναι βέβαιο ότι το 2012 θα καταφέρεις να βάλεις γερά θεμέλια για να εξελίξεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό! Παράλληλα το 2012 , θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου, θα κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου αλλά θα πάρεις και σημαντικά μαθήματα που θα σε κάνουν να αλλάξεις, να μεταμορφωθείς και να βελτιωθείς ως προσωπικότητα! Ετοιμάσου λοιπόν για μία χρονιά γεμάτη περιπέτεια, δράση και προκλήσεις που θα αποτελέσει αφετηρία για τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου!

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Το 2012 είναι για σένα το έτος του συμβιβασμού, των υποχωρήσεων, της διατήρησης των ισορροπιών αλλά και της δημιουργίας σταθερών σχέσεων! Μέσα στη νέα χρονιά θα αντιληφθείς πως είναι πολύ σημαντικό για σένα να διατηρείς στη ζωή σου την αρμονία και να έχεις στο πλάι σου ανθρώπους που μπορείς πραγματικά να στηρίζεσαι! Το 2011 ήταν η χρονιά που έκανες νέα ξεκινήματα και επικεντρώθηκες περισσότερο στις προσωπικές σου ανάγκες, παραμελώντας τις προσωπικές σου σχέσεις. Αυτή τη χρονιά βάζεις σε προτεραιότητα τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σου, παραμερίζοντας τον εαυτό σου. Θα σταθείς στα κοντινά σου πρόσωπα, θα τα υποστηρίξεις, θα καταφέρεις να βελτιώσεις τις σχέσεις μαζί τους και θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο προκειμένου να διασφαλίσεις την σταθερότητα των σχέσεών σου! Το προσωπικό έτος 2 φανερώνει ότι αυτή την χρονιά μπορεί να πραγματοποιήσεις μία μετακόμιση ή ακόμα μπορεί να αλλάξεις πόλη ή χώρα διαμονής! Μπορεί κάποια από τα σχέδιά σου κάποιες στιγμές να μπλοκάρονται και να καθυστερούν, όμως αυτό δεν θα σε κάνει ούτε στιγμή να χάσεις την υπομονή και την καρτερικότητά σου! Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι το 2012 θα καταφέρεις να αποκτήσεις και πάλι την γαλήνη και την αρμονία στην καθημερινότητά σου!

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Αν ο ετήσιος προσωπικός σου αριθμός για το 2012 είναι το 3, τότε η χρονιά σου θα είναι γεμάτη κέφι, διασκέδαση, δημιουργικότητα αλλά και νέες ιδέες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Είναι μία χρονιά που θα επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, θα κάνεις νέες γνωριμίες και νέες φιλίες. Θα διακρίνεσαι από μία πιο εξωστρεφή διάθεση και θα θέλεις να παρευρίσκεσαι σε κάθε event (εκδήλωση)! Οι προσκλήσεις και οι προτάσεις που θα δέχεσαι για εξόδους, διασκέδαση και συναντήσεις με φίλους, θα είναι πολλές και πραγματικά θα είσαι η ψυχή της παρέας! Το νέο έτος θα αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και θα εκφράσεις στους γύρω σου την αγάπη, την εκτίμηση, το ενδιαφέρον αλλά και κάποιες στιγμές και τα παράπονά σου! Δεν θα μπορείς να συγκρατήσεις ούτε στιγμή τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα είσαι σαν χείμαρρος που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του! Αρκετές στιγμές μπορεί να πεις και σκληρές αλήθειες που θα πονέσουν, όμως η νέα χρονιά σε ωθεί να εκφράσεις την αλήθεια που κρύβεις μέσα σου! Στα επαγγελματικά σου μπορείς να διακριθείς με τις νέες πρωτοποριακές σου ιδέες αλλά και με την ικανότητα που θα έχεις στις δημόσιες σχέσεις! Το 2012 είναι περίοδος δημιουργίας και ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος! Ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν να πραγματοποιήσεις, τώρα μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Το 2012 είναι η χρονιά που θα αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα όλους τους τομείς της ζωής σου! Θα θελήσεις να βάλεις σε μία τάξη τόσο την δουλειά όσο και την προσωπική σου ζωή και θα διαπιστώσεις ότι πλέον δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση για «παιχνιδάκια», αλλά ότι επιζητάς σταθερότητα και ασφάλεια. Το νέο έτος λοιπόν θα βάλεις γερά θεμέλια για την μετέπειτα ζωή σου, θα επιδιώξεις να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και σε κάθε επιλογή σου θα κυριαρχήσει η λογική! Είναι πολύ πιθανό μέσα στο νέο έτος να πραγματοποιήσεις έναν γάμο, να πάρεις ένα δάνειο, να κάνεις μία αγορά σπιτιού ή ακόμα και να προκύψει μία επαγγελματική προαγωγή που θα σε αναγκάσει να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις! Μπορεί κάποιες στιγμές να νιώσεις ότι κουράζεσαι και εξαντλείσαι προσπαθώντας να σταθεροποιήσεις τη ζωή σου. Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, όμως τώρα πλέον διαθέτεις όλα τα απαραίτητα προσόντα για να κρίνεις σωστά τις καταστάσεις γύρω σου! Το 2012 είναι το έτος που θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που θα αφορούν το μέλλον σου και να έχεις την βεβαιότητα πως ότι προγραμματίσεις αυτή τη χρονιά, θα καταφέρεις να το θέσεις σε εφαρμογή!

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Μετά από τους περιορισμούς, τις ευθύνες και τις ατέλειωτες υποχρεώσεις που έζησες σε όλη την διάρκεια του 2011, έρχεται το νέο έτος για να σε ανταμείψει για τις προσπάθειές σου και για να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις όλες τις μικρές αλλά και μεγάλες χαρές της ζωής! Το 2012 είναι ένας έτος μεγάλων αλλαγών για τη ζωή σου, θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα και ανατροπές που δεν θα σε αφήσουν ούτε στιγμή να βαρεθείς! Η διάθεση σου για ρίσκο, περιπέτεια και πρωτοπορία θα σε παροτρύνουν να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να τολμήσεις ότι μέχρι τώρα δίσταζες! Οι αλλαγές που θα βιώσεις θα είναι μεγάλες, το σημαντικότερο από όλα είναι ότι εσύ πλέον θα δεις κάποια πράγματα που μέχρι τώρα σε βασάνιζαν, με τρόπο διαφορετικό! Θα αλλάξεις λοιπόν τακτική και τρόπο σκέψης! Δεν αποκλείεται μέσα στο νέο έτος να πάρεις την τολμηρή απόφαση να αλλάξεις δουλειά (ή ακόμα και αντικείμενο δουλειάς), σπίτι, ή ακόμα και ερωτικό ταίρι! Έστω και αν η εποχή που διανύουμε δεν είναι για μεγάλα ρίσκα, εσύ ευνοείσαι να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να κάνεις μία μεγάλη ανατροπή! Ο συμβιβασμός και η υποχώρηση δεν θα έχουν καμία θέση στη ζωή σου σε όλη την διάρκεια του 2012. Ένα νέο χόμπι ή μία νέα δραστηριότητα που θα ξεκινήσεις μέσα στην νέα χρονιά θα σε συνεπάρει! Ο έρωτας αλλά και τα τακτικά ταξιδάκια θα σε ανανεώσουν!

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Το 2012 θα επικεντρωθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αλλά θα χρειαστεί να αφιερώσεις πολύ περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου αλλά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα, που θα έχουν την ανάγκη και την υποστήριξή σου! Μέσα στη νέα χρονιά θα αναλάβεις νέα καθήκοντα, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά, για αυτό και αρκετές στιγμές θα νιώθεις ότι έχει πέσει όλο το βάρος πάνω σου και πως όλοι βασίζονται σε σένα! Μία σταθερή ερωτική σχέση, ένας γάμος ή μία συμβίωση θα σε απασχολήσει έντονα τη νέα χρονιά! Θα χρειαστεί να πεις το μεγάλο ΝΑΙ ή το μεγάλο ΌΧΙ για την εξέλιξη και την τροπή που θα πάρει μία σχέση σου! Το δίλημμα λοιπόν θα είναι : Να προχωρήσω σε έναν γάμο ή να χωρίσω; Να προσπαθήσω να ανανεώσω τον γάμο μου ή καλύτερα να γυρίσω σελίδα; Το βέβαιο είναι ότι το 2012 θα αναγκαστείς να εξισορροπήσεις τις ανάγκες τις δικές σου με των κοντινών σου ανθρώπων. Θα χρειαστεί να μπεις στη δική τους θέση για να καταλάβεις πώς σκέφτονται και αισθάνονται! Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι αρκετές και θα χρειαστεί να παραδειγματιστείς από τα λάθη του παρελθόντος για να μην τα επαναλάβεις και πάλι! Στον τομέα της καριέρας θα πετύχεις την ισορροπία και την σταθερότητα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστείς να κάνεις μία αλλαγή δουλειάς!

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Τη νέα χρονιά θα νιώσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ανάγκη να απομακρυνθείς για λίγο από όλους και από όλα και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου! Η ανάγκη σου για απομόνωση και περισυλλογή θα είναι μεγάλη. Το 2012 θα θελήσεις να κάνεις έναν απολογισμό, μία ενδοσκόπηση και να αναθεωρήσεις κάποιες από τις απόψεις που έχεις για τη ζωή! Τη νέα χρονιά θα σκεφτείς για ποιο λόγο μπορεί να έχουν προκύψει κάποια άτυχα συμβάντα στη ζωή σου, θα προσπαθήσεις να κατανοήσεις τα μαθήματα που πήρες από τα διάφορα «ευτράπελα» που σου έτυχαν τα περασμένα έτη και πράγματι θα καταφέρεις να αποκτήσεις περισσότερη σοφία και ωριμότητα! Μέσα στη νέα χρονιά μπορεί να θελήσεις να επεκτείνεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σου, έτσι είναι πολύ πιθανή η συμμετοχή σου σε ένα σεμινάριο ή ακόμα τώρα μπορεί να αποφασίσεις να ολοκληρώσεις τις σπουδές που είχες αφήσει στη μέση! Γενικότερα θα σου βγαίνει έντονη η επιθυμία για πνευματική αναζήτηση, θα θέλεις να πάρεις απαντήσεις σε πολύ βασικά ερωτήματα που έχεις για τη ζωή, τις σχέσεις, την εξέλιξη, ενώ η ενασχόλησή σου με την αστρολογία, είναι πολύ πιθανή! Το ένστικτό σου θα είναι πολύ ισχυρό, σε όλη την διάρκεια του 2012 και θα σε προφυλάσσει από τις κακοτοπιές. Να ακούς λοιπόν την εσωτερική σου φωνή, που θα σου δίνει σημαντικά μηνύματα για τα ζητήματα που σε απασχολούν! Μέσα στο νέο έτος, θ α καταφέρεις να διευθετήσεις νομικά, γραφειοκρατικά ή και κληρονομικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα! Παράλληλα μία ανανέωση στην εμφάνισή σου, απώλεια βάρους ή η διακοπή του καπνίσματος και η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή, είναι μέσα στο ετήσιο πρόγραμμά σου! Κάποιες ευκαιρίες που έχασες μέσα από τα χέρια σου το 2011, θα επανέλθουν και πάλι στη ζωή σου και τώρα θα πρέπει να τις αρπάξεις!

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
Το 2012 είναι μία χρονιά που θα την σηματοδοτήσει για σένα το ο έρωτας, το χρήμα και ο δυναμισμός! Μετά από περίοδο σκέψης, περισυλλογής, αναγνώρισης των λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος, έρχεται η στιγμή που θα πάρεις επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σου και θα διεκδικήσεις με δυναμισμό, ένα καλύτερο αύριο, μία καλύτερη ζωή και θα τα καταφέρεις περίφημα! Ο ετήσιος προσωπικός αριθμός 8 φανερώνει ότι τη νέα χρονιά, αποκτάς δύναμη, καλή επαγγελματική θέση, ισχυροποιείσαι και συνειδητοποιείς καλύτερα από κάθε άλλη φορά την αξία σου! Θα προκύψουν κάποια έκτακτα οικονομικά έξοδα σε σένα και στην οικογένειά σου, όμως οι χρηματικές απολαβές σου είναι βέβαιο ότι το 2012 θα έχουν αύξηση και θα καταφέρεις να τα βγάλεις πέρα σε όλες τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Το σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι την πλεονεξία και την σπατάλη, γιατί αρκετές στιγμές θα παρασύρεσαι σε περιττές αγορές ή θα εκτονώνεις τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα ξοδεύοντας αλόγιστα τα χρήματά σου! Μέσα στη νέα χρονιά είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις θέση ισχύος στη δουλειά σου, να πάρεις μία οικονομική αύξηση ή ακόμα και να χρειαστεί να διαχειριστείς υποχρεώσεις της οικογένειάς σου, προκειμένου να τους βοηθήσεις σε μία δύσκολη περίσταση! Ο έρωτας θα είναι απρόβλεπτος, γεμάτος πάθος και απόλαυση! Δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να σου πάρει τα μυαλά!

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Το 2012 κλείνει ένας κύκλος της ζωής σου και ανοίγει ένας καινούριος, αρκετά ελπιδοφόρος! Είναι η χρονιά της ανταμοιβής των κόπων και των προσπαθειών που έκανες όλα τα περασμένα έτη. Θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις ότι είχες αφήσει στη μέση, θα κλείσεις εκκρεμότητες και θα προετοιμαστείς για ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα. Το 2012 οι ευαισθησίες σου θα είναι μεγάλες και αρκετές στιγμές θα προσφέρεις απλόχερα και γενναιόδωρα έστω και από το υστέρημά σου, προκειμένου να σκορπίσεις την χαρά και το χαμόγελο! Το νέο έτος θα συγχωρέσεις όποιον σε πίκρανε και σε αδίκησε και θα βάλεις τέλος στις ψυχοφθόρες καταστάσεις που σε κρατούσαν δέσμιο τον τελευταίο καιρό! Αν υπάρχει ένας μόνιμος δεσμός στη ζωή σου, που έχει οδηγηθεί σε τέλμα, τώρα θα πάρεις την απόφαση να απαγκιστρωθείς, να αποχωρίσεις και να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην αισθηματική σου ζωή! Συμπερασματικά το 2012 είναι η χρονιά που θα αποχαιρετήσεις το παρελθόν σου και θα προετοιμαστείς για το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου! Τα οικονομικά σου μπορεί να μην είναι στα «φόρτε» τους, για αυτό θα ήταν πιο φρόνιμο από την πλευρά σου, να αποφύγεις το 2012 τα οικονομικά ρίσκα και τις σπατάλες! Το μάθημα που έχει να σου δώσει το 2012 είναι πως κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή, με καλύτερες προοπτικές! Ακολούθησε το ένστικτό σου, και εκμεταλλεύσου τις εμπειρίες που έχεις αποκτήσει!

Read More

And More