ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ: Βρες τον προσωπικό σου αριθμό και μάθε πως θα είναι ο Νοέμβριος

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

Καθώς πλησιάζουμε προς τα τέλη μιας επεισοδιακής χρονιάς, που άφησε σε όλους μας τα σημάδια της, ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που σύμφωνα με την αριθμολογία μας καλεί να μπούμε στην διαδικασία του απολογισμού. Αυτό το μήνα λοιπόν όλοι θα θελήσουμε να σκεφτούμε τις στιγμές που ζήσαμε, τις ευκαιρίες που χάσαμε, τα λόγια που είπαμε αλλά και όσα αφήσαμε να χαθούν, γιατί οι συγκυρίες δεν μας άφησαν να τα εκφράσουμε ή να τα διεκδικήσουμε. Το Νοέμβριο επικρατεί η διάθεση για περισυλλογή, για αναθεώρηση αλλά και για μία πιο ώριμη σκέψη που εντέλει μπορεί να μας βοηθήσει να βγούμε πιο γρήγορα από το αδιέξοδο που πιθανότατα υπάρχει στη ζωή μας.

Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας για το μήνα Νοέμβριο.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 1
Ο Νοέμβριος του 2012 είναι ο μήνας που θα επικεντρωθείς στην ύλη και στα υπάρχοντά σου και θα θελήσεις να βρεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τον τομέα των οικονομικών σου. Οικονομικές επενδύσεις/συμφωνίες αλλά και λύσεις σε φλέγοντα οικονομικά σου ζητήματα θα σε κάνουν επιτέλους να ξεφύγεις από το αδιέξοδο που είχες βρεθεί τον τελευταίο καιρό. Κάποια αγορά θα σου τονώσει το ηθικό!

Στον τομέα της καριέρας σου θα έχεις επιτυχίες και μπορείς πραγματικά να δεχθείς αναγνώριση είτε κάποια προαγωγή. Ήρθε η ώρα να ανταμειφτείς για τον κόπο και την προσπάθεια των περασμένων ετών! Αυτό το μήνα θα αναλάβεις και κάποια έξτρα καθήκοντα που ναι μεν μπορεί να σε πιέσουν, στην πορεία όμως θα αποδειχθεί πως ήταν προς όφελός σου. Γενικότερα σε όλη την διάρκεια αυτού του μήνα έχεις «ρέντα» στα επαγγελματικά σου και είναι πολύ πιθανή και μία επαγγελματική μετακίνηση ή αλλαγή.

Όσο για τον έρωτα; Σίγουρα αυτόν το μήνα ο ερωτισμός σου θα είναι στα καλύτερά του, τα «σουξέ» που θα έχεις θα είναι αρκετά ενώ παράλληλα πολλές φορές δεν θα μπορείς να τιθασεύσεις το πάθος σου και θα απολαμβάνεις δίχως αναστολές ερωτικές βραδιές… μέχρι το ξημέρωμα! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις για αυτό το μήνα είναι πως πολλές φορές στα ερωτικά σου θα στέκεσαι στην επιφάνεια αντί να δίνεις περισσότερη σημασία στην ουσία!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 2
Ο Νοέμβριος είναι η περίοδος της ωρίμανσης αλλά και της συνειδητοποίησης για σένα που ο προσωπικός σου αριθμός είναι το 2. Πολλά σχέδια του παρελθόντος έρχεται η ώρα να ολοκληρωθούν και εσύ αυτόν το μήνα αισθάνεσαι πως έχεις φτάσει στο τελικό σημείο του προορισμού σου και ότι πλέον πρέπει να χαράξεις μία νέα πορεία.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα δοκιμαστούν και εσύ θα χρειαστεί να πάρεις την απόφαση με ποιους ανθρώπους θα συνεχίσεις την κοινή πορεία αλλά και ποιους πρέπει να αποχαιρετήσεις. Πλέον θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς τι έχει αξία για σένα ενώ τα μελλοντικά σου σχέδια θα σταθούν η αφορμή να δεις με διαφορετικό μάτι τις σχέσεις σου! Αυτό το ξεκαθάρισμα στο οποίο σε βάζει ο Νοέμβριος, σου προκαλεί αστάθεια, θλίψη και σκαμπανεβάσματα στα αισθήματά σου! Θυμήσου πως η περίοδος που διανύεις είναι μεταβατική, είναι το κλείσιμο μίας εποχής και το άνοιγμα μίας νέας.
Αυτό το μήνα θα προβείς σε αλλαγές στο χώρο της εργασίας αλλά και του σπιτιού σου! Θα ανανεώσεις τον τρόπο που εργάζεσαι και ζεις αφού θα θέλεις πάση θυσία να ξεφύγεις από την στασιμότητα. Στον τομέα της καριέρας θα πιεστείς και θα αγχωθείς γιατί θα πάρεις την πρωτοβουλία να κάνεις καινούρια ανοίγματα ή θα δεχθείς μία πρόταση που θα είναι γεμάτη προκλήσεις. Στον τομέα των οικονομικών θα σου δοθεί η ευκαιρία για την οικονομική σου ανάπτυξη, αλλά θα χρειαστεί από πλευράς σου να βοηθήσεις και ένα δικό σου πρόσωπο που θα το έχει ανάγκη!

Η αισθηματική σου ζωή περνά ένα δοκιμαστικό στάδιο, είτε είσαι σε σχέση, είτε χωρίς! Θα νιώσεις ότι δεν δέχεσαι την ίδια ανταπόκριση από το άτομο που ποθείς, είτε ότι δεν υπάρχει ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η αμοιβαία αγάπη που θα θελες. Μην βιαστείς να κρίνεις καταστάσεις, κάνε ένα διάλειμμα από τη σχέση ή αν δεν έχεις ταίρι απομακρύνσου για λίγο από το άτομο που σε ενδιαφέρει προκειμένου να σκεφτείς πιο ρεαλιστικά πιο θέλεις να είναι το μέλλον…

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 3
Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, ανεξαρτησία, δυναμισμό και είναι το σκαλοπάτι που θα σε οδηγήσει σε μία νέα πόρτα, σε ένα νέο ξεκίνημα. Ο ενθουσιασμός αλλά και το κέφι σου θα κάνουν αυτό το μήνα ξεχωριστό και θα νιώθεις και εσύ καλά γιατί μετά από ένα μεγάλο διάστημα προκλήσεων, έρχεται και πάλι η στιγμή της ανανέωσης.

Νέες προτάσεις, καινούρια σχέδια και νέες γνωριμίες θα δώσουν μία ξεχωριστή νότα στις ημέρες που ακολουθούν. Η ενεργητικότητά και η θετική σου σκέψη θα σταθούν ως πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους που υπάρχουν στην ζωή σου.

Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον τομέα της καριέρας σου, αφού τώρα θα έχεις την φιλοδοξία, το κέφι και τον δυναμισμό να αποδείξεις την αξία σου με νέους τρόπους και με εναλλακτικές που θα υιοθετήσεις στον τρόπο που εργάζεσαι! Μπορείς πράγματι να ξεχωρίσεις, να διακριθείς και να πετύχεις του στόχους σου έστω και αν χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για αυτό!

Στον οικονομικό τομέα παρόλο που δέχεσαι εύνοια, θα πρέπει να αποφύγεις τα ρίσκα αλλά και τις σπατάλες για να μην προκύψουν λόγω επιπολαιότητας απώλειες οι οποίες θα σου κοστίσουν!

Όσο για τα αισθηματικά σου, ο Νοέμβριος είναι ο μήνας του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης. Παρόλο που μπορείς να ζήσεις πρωτόγνωρες στιγμές πάθους δεν θα λείψει ο εγωισμός αλλά και το πείσμα από την πλευρά σου που θα σε κάνουν να συμπεριφερθείς σκληρά και απόλυτα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει ή είσαι σχέση μαζί του! Προσοχή στην απότομη συμπεριφορά γιατί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ερωτικά καβγαδάκια.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 4
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας με διλήμματα αλλά και αναποφασιστικότητα, ωστόσο οι ευχάριστες στιγμές που θα προκύψουν στον τομέα των σχέσεων, θα σε κάνουν να ξεχαστείς και να ηρεμήσεις.

Στον τομέα της εργασίας αλλά και των οικονομικών θα υπάρξει η στασιμότητα και τα πράγματα γύρω σου θα εξελίσσονται
αρκετά αργά. Δεν θα λείψουν τα μπερδέματα αλλά και η ασυνεννοησία, ωστόσο με διπλωματικότητα και διάλογο θα καταφέρεις να αποφύγεις τις ρήξεις. Αυτό που πρέπει να τηρήσεις αυτό το μήνα είναι πως όταν κάποιο έργο ή σχέδιο δεν προχωρά και δεν εξελίσσεται, δεν πρέπει να χάνεις το χρόνο σου, αλλά χρειάζεται να προχωράς ένα βήμα παρακάτω…
Στην προσωπική σου ζωή προσπάθησε να μην παίρνεις τοις μετρητοίς το κάθε τι και να θυμάσαι πως η κάθε μέρα είναι διαφορετική και πως τα άτομα που αγαπάς, μπορεί κάποια στιγμή να το παρακάνουν με τα λόγια τους, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρέφουν αισθήματα για σένα.

Στον αισθηματικό τομέα θα επικρατεί ο ρομαντισμός αλλά και η τρυφερότητα! Είναι καλή περίοδος για να αναθερμάνεις μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σου ή για να κάνεις μία επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από τα παλιά.
Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στην φυσική σου κατάσταση, ξεκουράσου περισσότερο, ακολούθησε μία πιο υγιεινή διατροφή και φρόντισε να αποφύγεις τις ιώσεις της εποχής

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 5
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας με κοινωνική δικτύωση, γέλιο, χαρά, διάθεση για ταξιδάκια, γνωριμίες και επικοινωνίες. Επιτέλους βγαίνεις από το καβούκι σου αλλά και από την μιζέρια που είχες πέσει το τελευταίο διάστημα, δραστηριοποιείσαι και επεκτείνεσαι σε όλους τους τομείς που σε αφορούν.

Το βασικό είναι ότι αυτό το μήνα θα διαθέτεις νέες και πολύ πρωτοποριακές ιδέες. Θα έχεις την ικανότητα να γοητεύσεις τους πάντες με τα λόγια και τους χειρισμούς σου. Μάλιστα αν ασχολείσαι επαγγελματικά με τις δημόσιες σχέσεις ή το εμπόριο, τότε αυτό το μήνα θα έχεις σημαντικές επιτυχίες. Στον τομέα της καριέρας αλλά και των οικονομικών είναι μία καλή περίοδος διαπραγματεύσεων και συμφωνιών. Τώρα μπορείς να θέσεις στόχους και να κάνεις τα βήματα που θα σε φτάσουν πιο κοντά στην επιτυχία. Οι επαφές και οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτό το μήνα, θα μπορούν να σε υποστηρίξουν και σε κάποια επαγγελματικά σου σχέδια!

Το σημαντικό «ατού» του μήνα είναι η επέκταση των γνωριμιών και του κοινωνικού σου κύκλου. Με κάποιο τρόπο θα καταφέρει να δικτυωθείς, θα συμμετέχεις ενεργά σε μία ομάδα που θα έχει κοινή δράση και θα μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου!

Στον ερωτικό τομέα θα διακρίνεσαι από χαλαρή και ανάλαφρη διάθεση! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση θα θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις και να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου, προκειμένου να έρθετε πιο κοντά. Αν δεν υπάρχει κάποιος δεσμός στη ζωή σου, τότε αυτή η περίοδος σου δίνει την ευκαιρία μέσα από συζήτηση να λυθούν οι παρεξηγήσεις με ένα άτομο που υπάρχει στην καρδιά σου. Παράλληλα ευνοούνται και οι νέες ερωτικές γνωριμίες.

Σε γενικότερο πλαίσιο, ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας υπερβολικής ενεργητικότητας από την πλευρά σου. Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που θα δεχθείς θα είναι αρκετές και πολλές στιγμές θα θέλεις να ασχολείσαι με πολλά πράγματα παράλληλα, φορτώνοντας το πρόγραμμά σου υπερβολικά. Η ενασχόλησή σου με κάποιο σπορ ή δραστηριότητα θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις όλη αυτή την ενέργεια που «βράζει» μέσα σου!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 6
Έφτασε η στιγμή να βάλεις τη ζωή σου σε μία τάξη και να αναλάβεις νέες ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις. Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα αγωνιστείς σκληρά για την σταθεροποίηση και την αποκατάσταση διάφορων θεμάτων που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν.

Στον τομέα της καριέρας σου, θα υπάρχει σκληρή δουλειά σε όλη την διάρκεια αυτού του μήνα. Οι απαιτήσεις αυξάνονται και εσύ πιέζεσαι, όμως μπορείς να ανταποκριθείς σε όλα, αφού πάνω από όλα αυτό το μήνα για σένα μετρά η καταξίωση αλλά και η εξασφάλιση. Με κόπο και προσπάθεια θα επιτύχεις να βάλεις σε μία σειρά τον τομέα της καριέρας σου.

Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και μάλιστα θα χρειαστεί στην πορεία του μήνα να υποστηρίξεις οικονομικά και κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο που θα έχει την ανάγκη σου!

Στην προσωπική σου ζωή, είσαι σε περίοδο που αρχίζεις να βλέπεις με διαφορετικό μάτι την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας. Θέλεις πλέον σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά γι’ αυτό και θα προσπαθήσεις με όλα σου τα μέσα να πετύχεις το σκοπό σου! Αν υπάρχει κάποιος μόνιμος δεσμός, τότε αυτό το μήνα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του. Αν όμως διανύεις περίοδο ελευθερίας, τότε θα λειτουργήσεις με εκλεκτικότητα, προκειμένου να καταφέρεις να έχεις στο πλάι σου έναν σύντροφο που πραγματικά σου αξίζει. Δεν αργεί αυτή η στιγμή ….

Σε όλη την διάρκεια του μήνα, θα είναι έκδηλη η ανάγκη σου να βρεθείς κοντά σε οικογενειακά σου πρόσωπα, να επισκεφτείς και πάλι τις ρίζες σου, να περάσεις λίγο χρόνο στην εξοχή, να έρθεις σε επαφή με την φύση! Φρόντισε λοιπόν έστω και μία μικρή εξόρμηση για να μπορέσεις να γεμίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 7
Θέλεις να σπάσεις τα δεσμά με οτιδήποτε σε περιορίζει, με οτιδήποτε στέκεται σαν τροχοπέδη στη ζωή σου αλλά και να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση . Αυτή είναι η τάση του μήνα για σένα που ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός σου είναι το 7.

Τα νέα είναι ευχάριστα για το Νοέμβριο και ο ενθουσιασμός αλλά και οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά σου. Θα δεχθείς ένα τηλεφώνημα ή θα προκύψει μία συνάντηση ή επικοινωνία με ένα άτομο που εδώ και καιρό είχες απομακρυνθεί ή είχες χάσει τα ίχνη του! Θα σε ξαφνιάσει αυτή η εμφάνιση, αλλά θα είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη που θα αναπτερώσει το ηθικό σου!

Στον τομέα της καριέρας θα πρέπει να αποφύγεις τους καβγάδες και τις εντάσεις και αυτό στο λέω πολύ απλά γιατί η συμπεριφορά σου αρκετές στιγμές θα γίνει αρκετά εκρηκτική! Δείξε προσοχή στις συνεργασίες σου και βάλε τα όριά σου στη σχέση που διατηρείς με τα άτομα που συναναστρέφεσαι στο χώρο της δουλειάς. Δεν χρειάζεται να μπλέκεις την προσωπική σου ζωή με την επαγγελματική, γιατί με αυτό τον τρόπο μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν!
Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξει μία μικρή άνοδος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει και τα μυαλά σου να παίρνουν αέρα… Σε όλη την διάρκεια του Νοεμβρίου έχεις την διάθεση να ρισκάρεις οικονομικά, ενώ η καταναλωτική σου μανία και οι σπατάλες που θα κάνεις για διασκέδαση θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Στον ερωτικό τομέα ο μήνας έχεις μπέρδεμα! Τι εννοώ; Ένας έρωτας μπορεί να γίνει φιλία ή μία φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν τρελό έρωτα! Γενικότερα οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες σε όλη την διάρκεια του Νοεμβρίου και μία έντονη ερωτική στιγμή πάθους μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ δυνατό καβγά ή και χωρισμό! Σε προετοιμάζω λοιπόν από τώρα, περιόρισε την τάση της παρορμητικότητας για να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Αν δεν έχεις σχέση, τότε καλύτερα μην επενδύσεις συναισθηματικά αυτό το μήνα σε ένα νέο πρόσωπο, φρόντισε μόνο να περάσεις καλά!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 8
Ήρθε η στιγμή να αποφασίσεις τι είναι σημαντικό στη ζωή σου, τι θέλεις να διατηρηθεί και με ποιον τρόπο θα καταφέρεις να προσεγγίσεις την ευτυχία. Ο Νοέμβριος σε βάζει σε σκέψεις και σε διλήμματα όμως σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα καλό «ξεδιάλεγμα» στη ζωή σου, που αυτό σε βοηθά να κρατήσεις μονάχα ότι είναι απαραίτητο!

Αυτό το μήνα θα νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που είναι πραγματικά πολύτιμα για σένα. Αναζητάς την ασφάλεια, την αγάπη και την ζεστασιά των ανθρώπων που σε κάνουν να αισθάνεσαι ευτυχία και γαλήνη. Μπορώ να πω πως τον Νοέμβριο θα απολαύσεις τις ζεστές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους, γιατί αυτό ήταν κάτι που το είχες στερηθεί κατά την διάρκεια των περασμένων μηνών.

Στον τομέα της καριέρας όλα εξελίσσονται αργά αλλά σταθερά. Αυτόν το μήνα η δουλειά δεν είναι η προτεραιότητά σου, αυτό δεν σημαίνει ότι θα την παραμελήσεις αλλά μετά από την έντονη περίοδο που πέρασες, τώρα είναι η ώρα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις όλα όσα στερήθηκες. Είναι σαν μετά από μία επαγγελματική κατάκτηση να θέλεις να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς.

Στον οικονομικό τομέα μπορεί να σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου και να μην νιώθεις και τόσο καλά που το ταμείο είναι μείον. Μην υπερβάλεις και σκέψου πως αυτή την περίοδο κανείς δεν είναι άνετος! Θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου, όμως δεν θα έχεις την άνεση που θα ήθελες.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει αποκατάσταση! Μία σχέση που έχει περάσει από 40 κύματα θα καταφέρει αυτό το μήνα να σταθεροποιηθεί. Τα μαύρα σύννεφα φεύγουν και εσύ έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου και αυτή την φορά είστε περισσότερο δεμένοι από κάθε άλλη φορά. Όσο για σένα που δεν έχεις βρει ακόμα αυτό που αναζητάς… τα σενάρια είναι δύο: είτε επιστρέφεις σε μία σχέση του παρελθόντος, είτε κάνεις μία γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον… διαλέγεις και παίρνεις λοιπόν!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 9
Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας της σκέψης, της νοσταλγίας και της απομάκρυνσης από την κοινωνική ζωή! Αυτή την περίοδο είναι διάχυτη η επιθυμία σου για αποστασιοποίηση από κάθε άνθρωπο ή κάθε κατάσταση που σου δημιουργεί πρόβλημα. Θα θελήσεις να μετρήσεις τα θετικά και τα αρνητικά μίας σχέσης ή συνεργασίας και να πάρεις αποφάσεις για το επόμενο βήμα…

Στον τομέα της καριέρας σου τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχεις αποκομίσει την τελευταία περίοδο, προκειμένου να αποδείξεις τι αξίζεις. Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι μεγάλος, όμως εσύ αυτό το μήνα έχεις την δυνατότητα να κάνεις απαραίτητη την παρουσία σου στην εργασία που είσαι.
Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν ζορίσματα αυτό το μήνα, για αυτό και αναγκάζεσαι να περιορίσεις έξοδα αλλά και εξόδους διασκέδασης! Θα καταφέρεις να μπεις σε μία οικονομική σειρά, αρκεί να προσαρμοστείς σε κάποια νέα δεδομένα. Θα κόψεις δαπανηρές συνήθειες και θα βάλεις σε πρόγραμμα τα έσοδα και τα έξοδά σου!

Στον αισθηματικό τομέα τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα! Το Νοέμβριο νιώθεις θλίψη και απογοήτευση με την στάση του ατόμου που σε ενδιαφέρει, όμως δεν έχεις την επιθυμία να «παλέψεις» για να αλλάξεις την κατάσταση. Θα υπάρξει μία απομάκρυνση και μία «παγωμάρα» στα ερωτικά σου, η οποία θα ξεκινήσει από εσένα. Μην σκέφτεσαι τι πήγε στραβά, τι έφταιξε ή γιατί ένα άτομο του παρελθόντος δεν σε έχει προσεγγίσει και πάλι! Μην αφήνεις το παρελθόν, να στέκεται εμπόδιο στο μέλλον σου…

Το διάβασμα ενός καλού βιβλίου, μία καλή ταινία ή η ενασχόλησή σου με την τέχνη μπορούν αυτό το μήνα να αποτελέσουν διέξοδο στα προβλήματα

Read More

And More