ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Αριθμολογίας Φεβρουαρίου: Πώς θα είναι ο μήνας σου;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

Ένας δυναμικός μήνας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και με μοιραίες εξελίξεις θα είναι αυτός ο Φεβρουάριος για τη ζωή όλων μας. Αποτελεί την αφετηρία για το στίβο νέων εξελίξεων αλλά και στόχων που θα τεθούν τώρα σε εφαρμογή. Οι προκλήσεις και τα εμπόδια, θα κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη διαδρομή, όμως ποτέ μία μάχη δεν ήταν εύκολη…
Αυτόν το μήνα θα επιβραβευθούν και θα γευτούν τη χαρά της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης όσοι έχουν παλέψει και έχουν στερηθεί αρκετά για να πετύχουν τους στόχους τους. Θα υπάρξουν όμως και δυσάρεστες εξελίξεις για όσους δεν συμπεριφέρθηκαν προνοητικά και έκαναν λάθη. Ο Φεβρουάριος λοιπόν είναι ο μήνας της ανταμοιβής, ο μήνας που η παροιμία «όπως έσπειρες έτσι θα θερίσεις», θα ισχύσει!

Για να διαβάσεις την πρόβλεψή σου για τον Φεβρουάριο αρκεί να βρεις τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του ήλιου σου αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.


Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 1
Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που θα γίνουν μεγάλες και σπουδαίες αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, στις σκέψεις και στα συναισθήματά σου. Θα αρχίσεις πλέον να κατανοείς τι είναι για το δικό σου καλό, τι σε συμφέρει και πώς πρέπει να κινηθείς, προκειμένου να πετύχεις όλα αυτά που αξίζεις!

Έρωτας: Διανύεις ένα στάδιο ολοκληρωτικών αλλαγών στην αισθηματική σου ζωή, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα. Αυτό το μήνα θα σκεφτείς, θα αναπολήσεις, θα νοσταλγήσεις αλλά τελικά θα βρεις τον τρόπο για να κάνεις ένα νέο άνοιγμα στα ερωτικά σου. Τι μπορεί να είναι αυτό; Αν είσαι σε σχέση, θα πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία της, ενώ αν διανύεις εργένικη περίοδο, έφτασε η στιγμή για να κλείσεις οριστικά το κεφάλαιο του ερωτικού σου παρελθόντος.

Χρήμα-Καριέρα: Η γνώση, η εμπειρία αλλά και η μέχρι τώρα δραστηριότητά σου, σου έδωσε σημαντικά μαθήματα. Από αυτό το μήνα, θα παραδειγματιστείς από τα λάθη του παρελθόντος και θα βάλεις νέους, ιδεαλιστικούς στόχους στην καριέρα σου, που σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να επιτευχθούν, αλλά από τον επόμενο μήνα, θα χρειαστεί να παλέψεις σκληρά για να τους πετύχεις. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξει στενότητα, όμως αυτό το μήνα θα χρειαστεί να υποστηρίξεις οικονομικά έναν άνθρωπο που αγαπάς και που θα έχει την ανάγκη σου!

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 2
Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα σε διακρίνει η χαρά, η ανυπομονησία, ο ενθουσιασμός αλλά και η ενεργητικότητα. Θα θέσεις σε εφαρμογή, αποφάσεις που μέχρι τώρα δίσταζες ή τρέναρες και θα καταφέρεις να κερδίσεις την προσοχή και το ενδιαφέρον, με τις πολύπλευρες, πρωτότυπες ιδέες σου αλλά και τον μοναδικό, ξεχωριστό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς σου.

Έρωτας:
Τα θέλω όλα ή τίποτα, είναι το σλόγκαν σου για αυτό το μήνα στις αισθηματικές σου υποθέσεις. Η παρορμητικότητα αλλά και ο εγωισμός θα κάνουν την συμπεριφορά σου απόλυτη, ενώ τις περισσότερες φορές δεν θα «νερώνεις το κρασί σου» και δεν θα συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που θέλεις. Η ερωτική επιτυχία είναι προ των πυλών, αρκεί να κατορθώσεις να χειριστείς με διπλωματία κάποιες αισθηματικές καταστάσεις που θα προκύψουν. Είσαι σε σχέση; Χαλάρωσε τα νεύρα και γίνε με το σύντροφό σου ένα, εξάλλου αυτό το μήνα, δεν θα ξεκολλά από πάνω σου! Είσαι χωρίς σχέση; Τα φλερτ θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση…

Χρήμα-Καριέρα: Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας προκλήσεων για την καριέρα αλλά και τα οικονομικά σου. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις έναν φόβο ή μία δυσκολία, αλλά με την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό που θα δείξεις, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Αυτό το μήνα, θα σου γίνει μία πρόταση, η οποία μπορεί να μην σου φανεί και τόσο αξιόλογη. Η συμβουλή μου είναι, να της δώσεις σημασία και να την αξιοποιήσεις, γιατί θα μπ ορεί να σου αποδώσει αργότερα. Στα οικονομικά σου συνιστώ προσοχή και λεπτούς χειρισμούς!

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 3
Ετοιμάσου να ζήσεις έναν μήνα με συναίσθημα, ευαισθησία αλλά και έντονη διαίσθηση. Το ένστικτό σου, αποτελεί αυτό το μήνα το όπλο σου, το οποίο θα σε προφυλάξει από διάφορα «ευτράπελα» τα οποία θα συμβούν. Μην παίρνεις τόσο προσωπικά την στάση κάποιων ανθρώπων και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου!

Έρωτας: Το κυρίαρχο στοιχείο αυτού του μήνα στα αισθηματικά σου, είναι ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Ξαφνικά, όλα σου φαίνονται πιο όμορφα και γλυκά και αφήνεσαι στην δύνη των συναισθημάτων σου, χωρίς να σκέφτεσαι το πριν… παρά μόνο το τώρα … αλλά και το μετά! Είσαι σε σχέση; Θα έρθεις πιο κοντά αυτό τον μήνα με τον σύντροφό σου και τα πράγματα θα αρχίσουν να σοβαρεύουν… Δεν έχεις σχέση; Μία τρυφερή φιλία, μπορεί να καταλήξει σε μία όμορφη σχέση…

Χρήμα-Καριέρα: Αυτό τον μήνα θα εκτιμήσεις όλα όσα έχεις κατακτήσει, όλα όσα έχεις καταφέρει να εδραιώσεις στη ζωή σου ως τώρα και θα προσπαθήσεις με νύχια και με δόντια να τα διαφυλάξεις και να τα προστατέψεις. Με την διπλωματία και με τις άριστες επικοινωνιακές σου ικανότητες, θα μπορέσεις αυτό το μήνα να φέρεις τα επαγγελματικά σου, στο σημείο που εσύ θέλεις. Όσο για τα οικονομικά σου, έστω και με δυσκολία θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου!

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 4
Με ή και χωρίς λόγο, αυτό το μήνα, το γέλιο θα είναι ζωγραφιστό στα χείλη σου και εσύ με τη σειρά σου, θα φτιάχνεις το κέφι ακόμα και στους ανθρώπους που θα είναι δίπλα σου! Η ανάγκη σου για επικοινωνία και διασκέδαση θα είναι μεγάλη και θα καταφέρεις να το ρίξεις έξω, να ανανεωθείς και να επεκτείνεις και τον κοινωνικό σου κύκλο!

Έρωτας: Στα αισθηματικά θα τα πας σούπερ αυτό το μήνα, ωστόσο σε προετοιμάζω, ότι θα τα μπλέξεις και λίγο. Αυτή η πειρακτική διάθεση για φλερτ και ερωτική επιβεβαίωση, θα σε οδηγήσει σε παιχνιδάκια, τα οποία μπορεί να είναι επικίνδυνα αν είσαι σε σχέση. Αν όμως δεν έχεις σχέση, σίγουρα θα απολαύσεις αυτό το ερωτικό κρεσέντο … αλλά προς το παρόν δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις.

Χρήμα-Καριέρα: Ο Φεβρουάριος σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τόσο στην δουλειά όσο και στα οικονομικά σου νέα σχέδια, τα οποία θα μπορέσεις να τα θέσεις άμεσα σε εφαρμογή και σιγά – σιγά να γευτείς του καρπούς τους. Το αβαντάζ του μήνα είναι οι επικοινωνίες, τα meetings, τα νέα προτζεκτ αλλά ακόμα και μία νέα επαγγελματική συμφωνία ή ένα ταξίδι για δουλειά. Στα οικονομικά, το μοναδικό σημείο που πρέπει να προσέξεις είναι στα έξοδα που θα προκύψουν για την διασκέδασή σου – την οποία και δεν θα μπορείς να περιορίσεις!

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 5
Η επιτυχία στη ζωή, έρχεται με κόπο, προσπάθεια και στέρηση… και αυτό είναι το μήνυμα που επρόκειτο να σου δώσει ο Φεβρουάριος! Οι ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου, είναι ελπιδοφόροι, όμως χρειάζεται από την πλευρά σου να προσπαθήσεις συστηματικά για να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει στόχο!

Έρωτας: Το Φεβρουάριο, θα παραμελήσεις τα αισθηματικά σου και θα παραβλέψεις για λίγο τις ερωτικές επιθυμίες και ανάγκες σου. Οι υπόλοιποι τομείς της ζωής σου, θα σου απορροφήσουν όλο το ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα πολλές φορές να την πληρώνει ο τομέας των αισθηματικών σου, για τον οποίο θα αδιαφορείς. Είσαι σε σχέση; Περιόρισε την ειρωνική στάση και θυμήσου ότι δεν πρέπει ο σύντροφός σου να πληρώνει πάντα τα σπασμένα. Δεν έχεις σχέση; Μην χάνεις ευκαιρίες… οι κατακτήσεις υπάρχουν!

Χρήμα-Καριέρα: Αυτός ο μήνας είναι εξαιρετικός για την βελτίωση των οικονομικών σου υποθέσεων αλλά και για την πιο σωστή διαχείριση. Με την επίμονη στάση σου αλλά και με την υπομονή σου στα επαγγελματικά σου, θα καταφέρεις να έχεις κέρδος σε όλα τα επίπεδα. Αυτό το μήνα, θα καταφέρεις να βάλεις σε σειρά τις επαγγελματικές και οικονομικές σου υποχρεώσεις, φρόντισε μονάχα να περιορίσεις το άγχος σου!

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 6
Ο Φεβρουάριος, είναι μήνας αλλαγών, αναθεωρήσεων αλλά και αναζωογόνησης για σένα που ο προσωπικός σου αριθμός είναι το 6. Θα έχεις μετακινήσεις αλλά και κάποια απρόσμενα γεγονότα, τα οποία όμως θα σου δώσουν μεγάλη χαρά! Οι προσκλήσεις και οι προτάσεις που θα δεχθείς, θα κρύβουν πολύ θετικές εκπλήξεις!

Έρωτας: Ο έρωτας είναι κοντά σου και αυτό το μήνα θα σε χτυπήσει για τα καλά με τα βέλη του, ακόμα και αν είσαι σε σχέση… Θα βρεθείς σε ερωτικά διλήμματα αλλά στο τέλος θα ακολουθήσεις τους γρήγορου ρυθμούς της καρδιάς σου, χωρίς να φοβηθείς ή να διστάσεις για τις συνέπειες!Είσαι σε σχέση; Ετοιμάσου για μοιραίες αλλαγές. Δεν έχεις σχέση; Σαν κεραυνός εν αιθρία θα είναι ο νέος έρωτας που έρχεται…

Χρήμα-Καριέρα: Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και ανεμελιά και αυτός είναι ο λόγος που ο τομέας της καριέρας και των οικονομικών σου, θα επιβαρυνθεί αυτό το μήνα. Η ασυνέπεια και μερικές φορές η ανευθυνότητα, θα έχουν το κόστος τους, για αυτό προσπάθησε να λειτουργήσεις όσο περισσότερο πιο συγκροτημένα, για να μην έχεις απώλειες.

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 7
Ο Φλεβάρης σε βρίσκει με την θέληση να αντιμετωπίσεις τη ζωή σου πιο υπεύθυνα, σοβαρά και ώριμα. Οι νέες ευθύνες που θα αναλάβεις αυτό το μήνα, θα σε κάνουν να σηκώσεις μανίκια και να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά (κυριολεκτικά ή και μεταφορικά)! Μην παραμελήσεις οικογένεια και φίλους, που έχουν ανάγκη από την παρουσία και την υποστήριξή σου!

Έρωτας: Ερωτική ανταπόκριση θα έχεις αυτό το μήνα και ο τομέας των αισθηματικών σου, αρχίζει να γίνεται πιο θερμός αλλά και ικανοποιητικός! Ο έρωτας θα αποτελέσει το καταφύγιο από τις πιέσεις που δέχεσαι στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου! Είσαι σε σχέση; Τα συναισθήματα τα δικά σου και του συντρόφου σου, θα δυναμώσουν! Δεν έχεις σχέση; Είναι η ευκαιρία σου να ξεκινήσεις μία σχέση που θα στηρίζεται σε γερές βάσεις και θα έχει και καλές προοπτικές…

Χρήμα-Καριέρα: Τέλος στα παιχνιδάκια και στις απερισκεψίες… αυτό το μήνα πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά και κοιτάζεις να κλείσεις τους ανοιχτούς λογαριασμούς των οικονομικών σου. Θα πιεστείς, θα ζοριστείς, αλλά θα τα καταφέρεις… Να θυμάσαι, πως αυτό το μήνα με τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις και την σωστή συνεργασία, μπορείς να έχεις αποδοτικά αποτελέσματα.

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 8
Πόρτες που κλείσανε στο παρελθόν, θα ανοίξουν και πάλι, όμως αυτή τη φορά, θα πρέπει να παραδειγματιστείς από την γνώση και την εμπειρία σου και να αποφύγεις να ακολουθήσεις μονοπάτια, που ξέρεις εκ των προτέρων ότι καταλήγουν σε αδιέξοδο…

Έρωτας: Η κατάσταση που θα επικρατεί στα αισθηματικά σου, δεν θα σου δίνει την ασφάλεια ή την σταθερότητα που θέλεις και τα συναισθήματά σου θα είναι παγερά ως και αδιάφορα. Έχεις ανάγκη από χώρο και χρόνο… Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Είσαι σε σχέση; Θα υπάρξει μία απομάκρυνση από το ταίρι σου, θα είναι όμως περιστασιακή. Δεν έχεις σχέση; Μήπως το παρελθόν στέκεται εμπόδιο και δεν σε αφήνει να κάνεις το επόμενο βήμα. Αυτό το μήνα, μπορείς να κλείσεις τις ανοιχτές πληγές από τα παλιά…

Χρήμα-Καριέρα: Ο τομέας της καριέρας αλλά και των οικονομικών σου, δέχεται εύνοια σε όλη την διάρκεια του μήνα. Τίποτα δεν θα σου χαριστεί, απλά θα έχεις την επιθυμία να προοδεύσεις και θα βρεις και τους κατάλληλους τρόπους για να μπορέσεις να κάνεις ένα βήμα παρακάτω.

Προσωπικός Γενέθλιος Αριθμός 9
Η ζεστασιά και η αγάπη που θα πάρεις από τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα – τα φιλικά αλλά και τα οικογενειακά- θα είναι μεγάλη και θα σου δώσει την δύναμη να μπορείς να βλέπεις τη ζωή πιο αισιόδοξα, πιο κεφάτα και πιο δημιουργικά. Δεν είσαι μόνος /η και πλέον το ξέρεις καλά αυτό…

Έρωτας: Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της ερωτικής επανασύνδεσης, για εσένα που έχεις προσωπικό γενέθλιο αριθμό το 9. Έρχεσαι πολύ κοντά με το άτομο που λαχταράς και καταφέρνετε να βρείτε τη χρυσή τομή, που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την μεταξύ σας επαφή. Είσαι σε σχέση; Τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και θα κάνεις νέο ξεκίνημα με το δεσμό σου. Δεν έχεις σχέση; Καλώς τα δέχτηκες θα σου πω από τώρα…

Χρήμα-Καριέρα: Σου έχω θετικά νέα για τον Φεβρουάριο… τα οικονομικά σου, θα αρχίσουν να ανεβαίνουν. Κάποια επιπλέον χρήματα που θα λάβεις αυτό το μήνα, θα σε βοηθήσουν να εξυπηρετήσεις με πιο ανάλαφρο τρόπο τις ανάγκες σου. Όσο για τα επαγγελματικά σου; Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες, θα σου δώσουν το ερέθισμα να αγωνιστείς ακόμα πιο σκληρά!

Read More

And More