ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ αριθμολογίας για τον Απρίλιο. Τι “υπόσχεται” ο προσωπικός σου αριθμός;

Με την ανοιξιάτικη διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα υποδεχόμαστε και διανύουμε τον μήνα Απρίλιο που φέτος μας δημιουργεί την επιθυμία, τη διάθεση και τη δυναμική να ανοίξουμε νέα κεφάλαια στη ζωή μας.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 1
Τα γεγονότα στη ζωή σου θα εξελίσσονται αρκετά αργά αυτό το μήνα, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες καθυστερήσεις ή και αναβολές που θα σε κουράσουν. Τον Απρίλιο όμως θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα πιο άνετο, ζεστό και αρμονικό κλίμα στις σχέσεις σου και θα δώσεις αλλά και θα πάρεις αρκετή αγάπη!

ΧΡΗΜΑ / ΚΑΡΙΕΡΑ: Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα αυτό τον Απρίλιο χωρίς να υπάρξουν οι αυξομειώσεις που περίμενες. Η πορεία της καριέρας σου μπορεί να είναι ακόμα πιο θετική, αν αποδεχτείς τη συνεργασία σου με νέους ανθρώπους που θα μπορέσουν πραγματικά να σε στηρίξουν στα μελλοντικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Περισσότερο από κάθε άλλη φορά τώρα έχεις την ανάγκη να συνυπάρξεις με έναν άνθρωπο με τον οποίο θα σας ενώνει η συντροφικότητα και η αγάπη. Αν λοιπόν είσαι ήδη σε μία σχέση, μπορείς να περάσεις ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου αυτό τον καιρό, τότε ναι, μπορούμε να μιλάμε για τη δημιουργία ενός νέου δεσμού με προοπτικές.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 2
Ένας από τους πιο κοινωνικούς αλλά και αισιόδοξους μήνες του 2013 είναι ο φετινός Απρίλιος. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα μπορείς να επεκτείνεις την κοινωνική σου δράση, θα έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους, θα επεκτείνεις τις γνώσεις σου, ενώ θα προκύψει και κάποιο ταξιδάκι που θα σε ανανεώσει!

ΧΡΗΜΑ / ΚΑΡΙΕΡΑ: Η λύση αλλά και η ευκαιρία που αναζητάς, κρύβεται στις κοινωνικές σου επαφές και στις γνωριμίες που θα υπάρξουν, οι οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν θεωρητικά ή και πρακτικά στην υλοποίηση κάποιων επαγγελματικών ή οικονομικών σου σχεδίων!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτός ο μήνας, σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα με τη σχέση σου και το κλίμα ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου θα είναι πλέον πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο. Οι μετακινήσεις και οι επικοινωνίες σου θα σου δώσουν χαρά! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ο μήνας είναι «σούπερ» για νέες γνωριμίες, εκμεταλλεύσου το!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 3
Τώρα έφτασε η στιγμή να επιλύσεις κάποια προβλήματα του παρελθόντος και να βάλεις σε μία σειρά κάποιες εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Το ενδιαφέρον σου θα είναι πιο έντονο για τις πρακτικές σου ανάγκες με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να παραμελήσεις τα ζητούμενα της καρδιάς σου.

ΧΡΗΜΑ/ΚΑΡΙΕΡΑ: Αρκετό άγχος αλλά και ένταση έχει αυτός ο μήνας για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου! Παρόλο που δέχεσαι πιέσεις μπορείς και θα τα καταφέρεις… γιατί θα έχεις τον τρόπο να βρεις άμεσα τις λύσεις που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το αδιέξοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα αισθηματικά σου δεν θα είναι μία από τις βασικές προτεραιότητές σου για αυτό το μήνα. Θα σου λείπει ο ενθουσιασμός και η λαχτάρα να απολαύσεις όμορφες, ερωτικές στιγμές και πολλές φορές μπορεί να νιώθεις ανία, ή ότι δεν συμβαίνει κάτι συναρπαστικό. Μην απορρίπτεις προτάσεις που μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στο άτομο που ποθείς.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 4
Ο Απρίλιος, είναι ένας μήνας με ξαφνικές, απροσδόκητες αλλαγές, που θα σε βγάζουν πολύ συχνά από το πρόγραμμά σου. Η διάθεση σου θα είναι ανεβασμένη και θα θέλεις να απολαύσεις την διασκέδαση και την ανεμελιά που σου στέρησε ο περασμένος μήνας.

ΧΡΗΜΑ / ΚΑΡΙΕΡΑ: Θα υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες για την επαγγελματική σου εξέλιξη αυτό το μήνα. Το θέμα είναι όμως ότι θα χρειαστεί να ρισκάρεις προκειμένου να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Μη διστάσεις να κυνηγήσεις, να διεκδικήσεις και να τα παίξεις όλα για όλα προκειμένου να κερδίσεις ένα καλύτερο αύριο… Ευνοείσαι!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρκετά ερωτική και παιχνιδιάρικη θα είναι η διάθεσή σου αυτό το μήνα και όλο αυτό το ανάλαφρο στιλ που θα εκπέμπεις θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στα ζητούμενα της καρδιάς σου. Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της ερωτικής περιπέτειας και της επιθυμίας για φλερτ. Αν είσαι λοιπόν σε μία σχέση να θυμάσαι πως θα προκύψουν αρκετοί πειρασμοί. Αν ο μήνας αυτός σε βρίσκει δίχως ερωτική σχέση, τότε χαλάρωσε και απόλαυσε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 5
Θα έρθεις πιο κοντά σε ανθρώπους που είχες χάσει επαφή ή που κατά τους περασμένους μήνες περνούσες περίοδο απομάκρυνσης. Αυτόν τον Απρίλιο θα αναθερμάνεις λοιπόν τις σχέσεις σου και θα κατανοήσεις τη σπουδαιότητα και την αξία κάποιων ανθρώπων που υπάρχουν στη ζωή σου.

ΧΡΗΜΑ / ΚΑΡΙΕΡΑ: Το μυστικό αυτόν το μήνα για την πορεία των επαγγελματικών αλλά και των οικονομικών σου κρύβεται στην αξιοποίηση των ταλέντων σου. Με τη δημιουργικότητά σου αλλά και με νέες ιδέες που θα έχεις θα μπορέσεις να επιδείξεις όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις και θα μπορέσεις να κερδίσεις μία καλύτερη πορεία στους παραπάνω τομείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θα βάλεις νερό στο κρασί σου, θα υποχωρήσεις, θα συμβιβαστείς και θα καταλάβεις ότι με το άτομο που ήδη υπάρχει στη ζωή σου θέλεις και θα συνεχίσεις να είσαι μαζί του! Ο Απρίλιος λοιπόν σε βοηθά να αποκαταστήσεις τα σπασμένα των περασμένων μηνών. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, σε πληροφορώ ότι αυτό το μήνα θα πάρεις την απόφαση να βγεις τελικά από την μοναξιά σου αναζητώντας έναν νέο έρωτα που θα σε συνεπάρει.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 6
Τα προβλήματα αλλά και οι υποχρεώσεις που έχεις φορτωθεί από τους περασμένους μήνες σε έχουν εξαντλήσει και αυτό το μήνα λοιπόν θα προσπαθήσεις να διαχειριστείς και να ολοκληρώσεις οποιαδήποτε εκκρεμότητα έχεις αφήσει στη μέση. Η επιθυμία σου θα είναι να αποστασιοποιηθείς για λίγο από την κοινωνική σου ζωή προκειμένου να σκεφτείς και να πάρεις κάποιες σημαντικές για σένα αποφάσεις.

ΧΡΗΜΑ / ΚΑΡΙΕΡΑ: Το πρόγραμμά σου θα είναι αρκετά φορτωμένο και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αρκετές. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να είναι πιεσμένα για αυτό και αυτό το μήνα θα κόψεις κάποια από τα περιττά σου έξοδα. Μην αναλάβεις νέες επαγγελματικές εργασίες και μην κάνεις καινούριες επενδύσεις, γιατί δεν είναι σε θέση για την ώρα να ανταπεξέλθεις σε νέες προκλήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης ή γνωριμίας και αυτό τον Απρίλιο. Θα προβληματιστείς για το ποια θέλεις να είναι η πορεία. Θα περάσεις μία περίοδο απομάκρυνσης ή και ψυχρότητας προκειμένου να κατανοήσεις καλύτερα τα συναισθήματά σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε ο Απρίλιος σε βοηθά να ξεπεράσεις κάποια σχέση από το παρελθόν σου.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 7
Ο Απρίλιος είναι γεμάτος υποχρεώσεις αλλά και πολλές νέες φιλοδοξίες που θα σε ωθήσουν να παλέψεις για ένα καλύτερο αύριο! Το ζητούμενό σου θα είναι να φτάσεις ψηλά, να ανέβεις και να αποκτήσεις μία πιο σταθερή πορεία σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Μην πιέζεις τον εαυτό σου με στρες και αφιέρωνε περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σου!

ΧΡΗΜΑ / ΚΑΡΙΕΡΑ: Θέλεις να πετύχεις και αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις αυτό το μήνα! Θα υπάρξει αύξηση στο εισόδημά σου, η οποία όμως δεν θα προκύψει τυχαία αλλά θα είναι αποτέλεσμα κόπου, προσπάθειας αλλά και στερήσεων. Είναι φανερό ότι αυτό το μήνα τα επαγγελματικά σου μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έντονο πάθος θα έχει αυτός ο μήνας για σένα! Η σεξουαλική σου ζωή θα είναι έντονη και εσύ θα διψάς όλο και για περισσότερες στιγμές έρωτα, διατηρώντας όμως κάποιες συναισθηματικές αποστάσεις για να προφυλαχτείς από τις πληγές που μπορεί να σου προκαλέσει ένας έρωτας δίχως αύριο!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 8
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας εσωστρέφειας, απολογισμού, σκέψης αλλά και μελαγχολίας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα προκύψει κάποιο δυσάρεστο γεγονός. Θα έχεις απλά τις ενδείξεις ότι κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και τώρα απομένει από εσένα να γυρίσεις απλά και μόνο σελίδα.

ΧΡΗΜΑ / ΚΑΡΙΕΡΑ: Η κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιεί αυτόν το μήνα. Βλέπεις και αναγνωρίζεις κάποια από τα λάθη που έχεις κάνει όμως για την ώρα δεν βρίσκεις τον τρόπο για να τα διορθώσεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Σκέψου μονάχα τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις στους παραπάνω τομείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αυτόν το μήνα είσαι πιο ευάλωτος στα ζητήματα που θα προκύπτουν στα αισθηματικά σου και θα αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις γύρω σου με υπερβολή αλλά και μεγάλη ευαισθησία. Τα καβγαδάκια και οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν… Αν αυτό το διάστημα δεν είσαι σε σχέση, μην αφήσεις το παρελθόν σου να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον σου!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 9
Με χαρά, ενθουσιασμό αλλά και την επιθυμία να κάνεις την προσωπική σου υπέρβαση ξεκινά αυτός ο Απρίλης για σένα. Πολλά γύρω σου φαίνεται να αλλάζουν και ουσιαστικά κι εσύ η ίδια περνάς από μία μεταμορφωτική περίοδο κατά την οποία γίνονται πολλές αλλαγές στα συναισθήματά σου αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

ΧΡΗΜΑ / ΚΑΡΙΕΡΑ: Τώρα είναι η ιδανική περίοδος να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, να αναλάβεις δράση, να πάρεις πρωτοβουλίες και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να ξεφύγεις από την επαγγελματική και οικονομική στασιμότητα! Μπορείς και θα τα καταφέρεις, αρκεί να μην πάρεις μεγάλα και επικίνδυνα ρίσκα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου. Προσπάθησε να μη λειτουργείς εγωκεντρικά και όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου! Οι καβγάδες που θα προκύψουν θα είναι αποτέλεσμα της απότομης αλλά και επιπόλαιης συμπεριφοράς σου!

Read More

And More