ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Τι προβλέπει ο προσωπικός σου αριθμός για τον Αύγουστο;

Ο φετινός Αύγουστος είναι ένας μήνας γεμάτος αλλαγές, διασκέδαση, απρόβλεπτα γεγονότα και εξελίξεις που θα μας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς μας. Ακόμα και όσοι δεν έχουν φέτος την οικονομική άνεση να ταξιδέψουν για να βρεθούν μακριά από την πόλη, είναι βέβαιο ότι θα αναζωογονηθούν και θα περάσουν καλά, αφού θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να το ρίξουν έξω και να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα, την ξεκούραση αλλά και την ανεμελιά.

Στον τομέα του έρωτα -που όλους μας απασχολεί πάντα- ο Αύγουστος δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθούν πολλά νέα ερωτικά ειδύλλια και όχι μόνο… Το πάθος και οι φλογερές εξελίξεις που θα υπάρξουν θα οδηγήσουν σε πολλές ανατροπές. Όσες διατηρούν ήδη μία σχέση πρέπει να είναι πιο συγκρατημένες γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν φλερτ που θα τους πάρουν το μυαλό! Οι singles μπορούν πραγματικά να ζήσουν δυνατές στιγμές κοντά σε έναν έρωτα, όμως θα πρέπει να θυμούνται πως οι καλοκαιρινοί έρωτες, ιδιαίτερα αυτοί που θα δημιουργηθούν τον φετινό Αύγουστο δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια…

Μπορεί ο Αύγουστος να μην είναι ένας μήνας που να ασχολούμαστε τόσο πολύ με τα επαγγελματικά μας, φέτος όμως θα προκύψουν κάποιες νέες προτάσεις σε αρκετό κόσμο που θα μπορούν έστω και προσωρινά να αποκατασταθούν ή και να επωφεληθούν στον τομέα της εργασίας. Ιδιαίτερα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον τουρισμό και την διασκέδαση αυτό το μήνα θα δεχτούν μεγάλη ανάπτυξη.

Στα οικονομικά, όλοι θα χρειαστεί να λειτουργήσουμε πιο συγκρατημένα, γιατί η τάση αυτού του μήνα θα είναι η σπατάλη και έτσι είναι πολύ πιθανό να βγούμε εκτός προϋπολογισμού!


ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΥ

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 1
ΓΕΝΙΚΑ: Ήρεμος αλλά και σταθερός θα είναι αυτός ο μήνας για σένα. Μετά από αρκετό καιρό αισθάνεσαι πλέον την επιθυμία να κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου και να χαλαρώσεις κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν και σε απαλλάσσουν από το στρες. Ο μήνας αυτός σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία σου.

ΕΡΩΤΑΣ: Έχεις την επιθυμία να αναθερμάνεις μία σχέση σου και να ζήσεις πιο ζεστές στιγμές στα αισθηματικά σου! Ο ρομαντισμός θα είναι διάχυτος και οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Αν είσαι σε σχέση τότε θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, ενώ αν δεν έχεις σύντροφο τότε κάποιο φλερτάκι που θα προκύψει θα σε αναζωογονήσει

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Υπάρχει η δυνατότητα να έχεις κάποιο οικονομικό κέρδος κατά την διάρκεια του Αυγούστου όμως οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές και δεν θα σου πολυφανεί αυτή η πρόοδος. Στα επαγγελματικά σου, θα κερδίσεις την αναγνώριση και τον σεβασμό λόγω της υπευθυνότητας που θα δείξεις στην εργασία σου!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 2
ΓΕΝΙΚΑ: Τα παθήματα γίνονται μαθήματα και αυτό είναι κάτι που το ξέρεις πολύ καλά. Επειδή λοιπόν εσύ το μάθημά σου το πήρες αυτόν το μήνα θα φροντίσεις και να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν και σε αναζωογονούν. Μην παραμελείς τον κοινωνικό σου κύκλο και τους ανθρώπους που αγαπάς.

ΕΡΩΤΑΣ: Δεν έχεις την επιθυμία να είσαι πολύ “κολλητά” με το άτομο που σε ενδιαφέρει αλλά ούτε έχεις τη διάθεση να ξεκινήσεις μία νέα ερωτική σχέση. Ο μήνας αυτός σου δίνει την ευκαιρία να ξεχάσεις τις πληγές του παρελθόντος και να τα βρεις με τον εαυτό σου! Μία σχέση από τα παλιά μπορεί τώρα να επανέλθει όμως καλύτερα να μην ασχοληθείς, είναι για το καλό σου…

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτόν το μήνα θα έχεις πολλές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και κάποια επαγγελματική εξέλιξη με καλές προοπτικές για το μέλλον σου. Στα οικονομικά σου, ο μήνας είναι λίγο δύσκολος και καλό είναι να περιορίσεις σημαντικά τα έξοδά σου.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 3
ΓΕΝΙΚΑ: Ευχάριστος είναι ο μήνας για σένα αφού σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις στόχους και να θέσεις καινούριους, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στις χρηματοοικονομικές σου υποθέσεις και θα σου φύγει ένα μεγάλο βάρος. Πλέον φαίνεται ότι έχεις το πείσμα και την επιμονή να προσπαθήσεις περισσότερο για όλα όσα θέλεις να πετύχεις.

ΕΡΩΤΑΣ: Αρκετά ερωτικός θα είναι ο φετινός Αύγουστος, με πάθος, ένταση και φλογερές στιγμές οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από εκρηκτικότητα. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα ή τα αγνά συναισθήματα θα κυριαρχούν! Προσπάθησε να περιορίσεις την κυριαρχική σου τάση για να μην πιέσεις το ταίρι σου με την εγωιστική συμπεριφορά σου. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, ζήσε το σήμερα αλλά διατήρησε επιφυλάξεις για το αύριο….

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Το πιο θετικό νέα για σένα αυτό το μήνα είναι ότι θα βελτιωθούν τα οικονομικά σου! Θα λάβεις κάποια χρήματα, θα ξοφλήσεις κάποια χρέη σου και θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου! Ο μήνας είναι ιδανικός για οικονομικές επενδύσεις αλλά και συζητήσεις που θα είναι προς όφελός σου! Όσο για τα επαγγελματικά σου είναι φανερό ότι τώρα μαζεύεις τις δυνάμεις σου για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα από την καινούρια σεζόν.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 4
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αύγουστος σου υπόσχεται πολλές αλλά και σημαντικές αλλαγές που θα είναι για το καλό σου! Είναι φανερό ότι μετά το τέλος αυτού του μήνα τίποτα πλέον δεν θα μοιάζει με το χθες. Αλλάζουν οι συνήθειές σου, τα γούστα σου, αλλά προπάντων τα συναισθήματά σου. Είναι σαν να ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου και εσύ, ενώ βρίσκεσαι προς το παρόν στην αβεβαιότητα, λίγο αργότερα θα νιώσεις πολύ καλύτερα!

ΕΡΩΤΑΣ: Θα υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα στην αισθηματική σου ζωή και ο λόγος που θα νιώσεις ότι κυριαρχεί στα ερωτικά σου είναι η αβεβαιότητα είναι επειδή δεν αισθάνεσαι ότι καλύπτεσαι τόσο πολύ πλέον από μία σχέση ή μία γνωριμία που υπάρχει στη ζωή σου. Η κυκλοθυμία θα σε χαρακτηρίζει αλλά για την ώρα μην πάρεις αποφάσεις. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτόν το μήνα θα γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα στο χώρο της εργασίας σου, κάποιες συνεργασίες θα λήξουν και θα ξεκινήσουν κάποιες νέες. Εσύ θα βρίσκεσαι σε έναν διαρκή αγώνα για να εδραιώσεις την καριέρα σου. Όσο για τα οικονομικά σου, θα υπάρξει μία στασιμότητα η οποία ναι μεν σου φαίνεται ανησυχητική, όμως για την ώρακαλά τα καταφέρνεις.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 5
ΓΕΝΙΚΑ: Πες αντίο σε στιγμές και σε ανθρώπους που το τελευταίο δίμηνο σε πίκραναν και υποδέξου μία ολοκαίνουρια περίοδο στη ζωή σου, αρκετά πιο γενναιόδωρη, αλλά και ευχάριστη. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας της αναγέννησης, του ενθουσιασμού και της αποκατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι επιτέλους μπαίνει το νερό στο αυλάκι και βλέπεις ότι όλα εξελίσσονται πολύ πιο γρήγορα και το πιο σημαντικό είναι ότι τώρα όλα είναι υπέρ σου…

ΕΡΩΤΑΣ: Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου αυτό το μήνα, ενώ δεν αποκλείεται να ζήσεις έναν νέο μεγάλο και παθιασμένο έρωτα που θα σου πάρει για τα καλά το μυαλό. Δεδομένου του ότι βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο δεν θα ήταν φρόνιμο από την πλευρά σου να πεις μεγάλα λόγια ή να κάνεις τολμηρές κινήσεις που λίγο μετά θα μετανιώσεις. Δείξε μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Μία παροιμία λέει πως ό,τι σπείρεις θα θερίσεις και θα πρέπει αυτόν το μήνα να την σκεφτείς και να την συμβουλευτείς. Πράγματι λοιπόν, τον Αύγουστο, θα έχεις την ευκαιρία να ρίξεις τους σπόρους που θα θερίσεις λίγο αργότερα. Θα υπάρξουν συζητήσεις και προτάσεις για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, ενώ και στα οικονομικά σου θα αρχίσεις επιτέλους να βλέπεις ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται και τόσο άσχημα.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 6
ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό τον Αύγουστο θα τον περάσεις κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς και που σου έχουν αποδείξει τα αισθήματά σου. Θα έχεις ανάγκη από τη ζεστή συντροφιά τους και την τρυφερότητά τους και θα αντιληφθείς το πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στη ζωή σου. Παράλληλα αυτόν το μήνα θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις μία σχέση με έναν άνθρωπο με τον οποίο είχες μέχρι τώρα μια απόσταση.

ΕΡΩΤΑΣ: Με την ευγένεια, τη διπλωματία αλλά και τον αισθησιασμό μπορείς αυτόν το μήνα να περάσεις πολύ καλά στα αισθηματικά σου. Οι προκλήσεις δεν θα λείψουν, αλλά φαίνεται ότι τώρα δεν έχεις το κέφι και τη διάθεση για καβγάδες και εντάσεις. Αν είσαι λοιπόν σε μία σχέση, τότε μπορείς να ηρεμήσεις το κλίμα ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου! Αν δεν έχεις ερωτικό δεσμό, τότε θα ρίξεις τον πήχη και θα φλερτάρεις ασύστολα, μέχρι να βρεις το άτομο που σου κάνει το κλικ.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Στα επαγγελματικά σου αυτόν το μήνα δεν θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, πολύ απλά γιατί νιώθεις την ανάγκη να ηρεμήσεις, να διώξεις από το μυαλό σου κάθε σκέψη που αφορά τη δουλειά προκειμένου να σου φύγει το άγχος και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Τα οικονομικά σου είναι φανερό ότι θα βελτιωθούν και αυτό είναι κάτι που θα σου δώσει σημαντική ανακούφιση.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 7
ΓΕΝΙΚΑ: Με τη θετική σου σκέψη και την αισιοδοξία σου θα καταφέρεις αυτόν τον Αύγουστο να κινήσεις τις προσωπικές σου υποθέσεις και να τις φέρεις στο σημείο που εσύ θέλεις. Θα αντιληφθείς ότι όταν δεν μπορούν κάποιες καταστάσεις ή κάποιοι άνθρωποι να αλλάξουν, το μόνο που σου απομένει είναι να αλλάξεις εσύ στάση και αντιμετώπιση… Αυτό ακριβώς θα κάνεις λοιπόν.

ΕΡΩΤΑΣ: Αυτόν το μήνα ευνοούνται οι επικοινωνίες, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις στα αισθηματικά σου. Αυτό σημαίνει λοιπόν πως αν υπάρχει ήδη ένας άνθρωπος στη ζωή σου, τότε θα έχεις εξελίξεις που θα σου αρέσουν πολύ. Αν δεν “παίζει” κάτι στην ερωτική σου ζωή τότε ντύσου, στολίσου και χαμογέλασε γιατί θα κάνεις νέα γνωριμία!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Το κλειδί της επαγγελματικής σου επιτυχίας είναι η δημιουργικότητά σου! Αυτό τον Αύγουστο λοιπόν διακρίνεσαι από τη φαντασία και από τις εκπληκτικές ιδέες που θα έχεις, οι οποίες μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις νέα έργα, ιδιαίτερα επιτυχημένα. Όσο για τα οικονομικά σου, βάλε λίγο φρένο στα έξοδα γιατί θα χαλάσεις πολλά λεφτά για τη διασκέδασή σου.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 8
ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό που θέλεις και θα κάνεις αυτόν το μήνα είναι να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς, να ξεφύγεις από οτιδήποτε σε απογοήτευσε και να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που σε νοιάζονται -στην οικογένεια και στους φίλους σου- και να περάσετε μαζί ανέμελες στιγμές. Κατά κάποιο τρόπο, αυτό που θα προσπαθήσεις να πετύχεις αυτό το μήνα είναι να σταθεροποιήσεις για λίγο την προσωπική σου ζωή. Παράλληλα αυτόν το μήνα θα καταφέρεις να βελτιώσεις την εμφάνισή σου (πιθανότατα να χάσεις κάποια κιλάκια), ενώ θα απαλλαγείς από τα επακόλουθα που είχες από το άγχος.

ΕΡΩΤΑΣ: Βαρέθηκες τα παιχνιδάκια αλλά και τις αστάθειες στα αισθηματικά σου. Για το λόγο αυτό θα προσπαθήσεις αυτόν τον Αύγουστο να επιβάλεις τους δικούς σου κανόνες και θα εκφράσεις τα “θέλω” σου προκειμένου να φέρεις τα αισθηματικά σου στο σημείο που θέλεις. Αν δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο κάποιο άτομο στα ερωτικά σου θα ήταν καλό για σένα να ξεκαθαρίσεις πρώτα το τί είναι αυτό που ακριβώς ψάχνεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Μήνας ευθυνών αλλά και υποχρεώσεων είναι ο φετινός Αύγουστος για σένα! Στη δουλειά σου θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις κάποια έργα τα οποία έχουν μείνει ανολοκλήρωτα και ενδέχεται να πιεστείς για να τα καταφέρεις. Όσο για τα οικονομικά σου, το ξέρεις καλά ότι δεν μπορείς να έχεις την άνεση που είχες κάποτε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η κατάσταση αυτή δεν θα φτιάξει λίγο αργότερα… Συμβιβάσου με τα πιο λίγα λοιπόν, γιατί έρχονται και καλύτερες μέρες.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 9
ΓΕΝΙΚΑ: Ό,τι πρόγραμμα και να κάνεις, όσα σχέδια και να έχεις στο συρτάρι σου για αυτόν το μήνα η τύχη θα παίξει περίεργα παιχνίδια και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου! Αυτόν τον Αύγουστο λοιπόν συχνά θα χρειαστεί αρκετές φορές να αναβάλεις ή να αλλάξεις τα πλάνα σου, ενώ οι εκπλήξεις, τα απρόοπτα και οι ξαφνικές ειδήσεις θα έρθουν για να σου βάλουν το αλατοπίπερο που θα κάνει τη ζωή σου πιο νόστιμη.

ΕΡΩΤΑΣ: Ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με την αλλαγή της συμπεριφοράς του και τη μία στιγμή μπορεί να απογοητευτείς, αλλά στη συνέχεια θα το ξεπερνάς πάρα πολύ γρήγορα, γιατί πολύ απλά αυτόν το μήνα δεν θα θέλεις κανείς και τίποτα να σου χαλάσει τις διακοπές σου! Όσο για σένα που δεν έχεις κάποια σχέση, να ξέρεις ότι θα μπει ξαφνικά ένα άτομο στη ζωή σου που θα σε συναρπάσει, όμως να θυμάσαι πως ότι λάμπει δεν είναι και χρυσός.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΧΡΗΜΑ: Ό,τι και να γίνει, ό,τι και αν συμβεί εσύ αυτό το μήνα μπορείς να προσαρμοστείς σε κάθε αλλαγή και σε κάθε κατάσταση που θα προκύψει στην καριέρα και στα οικονομικά σου! Οι συνθήκες σε αυτούς τους τομείς δεν είναι ιδανικές για αυτό πρέπει και εσύ να περιορίσεις την διάθεσή σου για ρίσκο, για να μην αναγκαστείς να επωμιστείς τις συνέπειες που θα είναι ζημιογόνες.

Read More

And More