ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ποιες είναι οι τάσεις στα επαγγελματικά και ερωτικά σου;

Οι αριθμοί κρύβουν αρκετά σημαντικά μηνύματα για την πορεία, το μέλλον και τη ζωή μας και μπορούν να μας βοηθήσουν να προβλέψουμε τις τάσεις του μήνα που διανύουμε. Βρες λοιπόν τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (της ημέρας των γενεθλίων σου δηλαδή) και διαβασε την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας για τον Απρίλιο.

Αν σε απασχολεί κάτι πιο προσωπικό και θέλεις επειγόντως να μάθεις τι θα συμβεί κάνε “κλικ” εδώ

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΥ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παραδείγματα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)

Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟ

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 1

Για σένα που ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός σου είναι το 1, ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις νέα ξεκινήματα σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Θα έχεις το κέφι αλλά και την ενεργητικότητα να κάνεις τις αλλαγές που σχεδίαζες από την αρχή της χρονιάς, αλλά μέχρι τώρα όλο τις αμελούσες. Στον τομέα της καριέρας σου θα διακρίνεσαι από ένταση και θα θέλεις να ολοκληρώσεις μονομιάς οποιαδήποτε εκκρεμότητα σε βαραίνει. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να προκύψουν καβγαδάκια με συναδέλφους που θα σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σου.
Στον ερωτικό τομέα, ο τέταρτος μήνας του 2012 σου δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσεις το κλίμα που μέχρι τώρα επικρατούσε στην αισθηματική σου ζωή. Θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις για γάμο ή για κάποια μορφή επισημοποίησης, για σένα που ήδη είσαι σε μία σχέση. Το θέμα γάμος ή χωρισμός θα σε προβληματίσει έντονα και θα χρειαστεί να πάρεις μία απόφαση προκειμένου να υπάρξει αρμονία στη ζωή σου. Αν ο Απρίλιος σε βρίσκει με μοναξιές, να ξέρεις ότι τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Αυτό το μήνα θα υπάρξουν προσκλήσεις, επικοινωνίες και συναντήσεις που θα σου δώσουν την ευκαιρία να βρεις αυτό που αναζητάς.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 2
Μετά την περίοδο του Μαρτίου, που ήταν για σένα μία φάση απομόνωσης, θλίψης αλλά και προβληματισμού, μπαίνεις τώρα σε μία ολοκαίνουρια φάση που αρχίζεις πλέον να συνειδητοποιείς ποιες είναι οι ανάγκες σου. Τον Απρίλιο θα αναθεωρήσεις σκέψεις και απόψεις και θα θελήσεις να κάνεις κάποια τελικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου. Τώρα πλέον ξέρεις πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, γι’ αυτό και όποιος μέχρι σήμερα θεωρούσε σίγουρη την παρουσία σου και δεν σου συμπεριφέρθηκε με τον τρόπο που σου άξιζε, έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του. Το σημαντικότερο όπλο σου για αυτό το μήνα είναι η διαίσθησή σου, που θα σε βοηθήσει σημαντικά στη σωστή λήψη αποφάσεων. Μία και μόνο σου ματιά, θα είναι αρκετή για να καταλάβεις τι κρύβει ένας άνθρωπος πίσω από τις λέξεις του. Η σοφία και η διπλωματία, θα είναι δυο χαρακτηριστικά που θα διαθέτεις έντονα αυτό το μήνα και θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τους καβγάδες. Παράλληλα αυτό το μήνα θα λάβεις σημαντική υποστήριξη στον τομέα της καριέρας σου και αυτό θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου. Δείξε προσοχή στις νέες αισθηματικές γνωριμίες και σχέσεις, γιατί αυτό το μήνα ένα άτομο που διαθέτει ασταθή και επιπόλαιο χαρακτήρα θα σου προκαλέσει μπερδέματα.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 3
Ο Απρίλιος είναι για σένα ένας αισιόδοξος μήνας, με μεγάλη δημιουργικότητα που θα σε βοηθήσει να χειριστείς με ευελιξία τις υποθέσεις σου. Πλέον αρχίζεις να προσαρμόζεσαι στις αλλαγές που προέκυψαν στη ζωή σου τους τελευταίους μήνες και έστω και αν τα οικονομικά είναι ένας τομέας της ζωής σου που ακόμα «πονάει», θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις και τα προβλήματα. Ο τέταρτος μήνας του 2012, είναι μία εποχή περιορισμού αλλά και ανασυγκρότησης και θα χρειαστεί από πλευράς σου να διαχειριστείς κάποιες εκκρεμότητες από τα παλιά και να βρεις τις λύσεις και θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Θα κληθείς να επανεξετάσεις τους στόχους που είχες βάλει στο παρελθόν, να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε είναι προβληματικό και φαίνεται πως παρ’ όλες τις προσπάθειές σου, δεν έχει την εξέλιξη που θα ήθελες. Αυτό που θα συνειδητοποιήσεις αυτόν το μήνα είναι ότι για να κοιτάξεις με αισιοδοξία το μέλλον σου, θα πρέπει να αφήσεις μία και καλή πίσω σου το παρελθόν σου και να καταπολεμήσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Στον αισθηματικό τομέα, ένα νέο άτομο μπαίνει στη ζωή σου και είναι μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον. Μπορεί να μην είσαι ακόμα σε διάθεση για να δεσμευτείς, αλλά λίγο φλερτ και ρομαντισμός, είναι σίγουρο πως θα σε ανανεώσουν!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 4
Τον Απρίλιο θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, προκειμένου να αποφύγεις λάθη, απροσεξίες και καβγαδάκια που μπορεί να σου προκαλέσουν πρόβλημα. Είναι ένας απαιτητικός μήνας για σένα, που απαιτεί εργασία και προσήλωση, προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες τις καθημερινές ανάγκες των υποχρεών σου με επιτυχία. Η καριέρα σου θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που θα σε ζορίσουν αρκετά και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με επιμονή αλλά και υπομονή. Αυτό το μήνα, μπορεί να νιώσεις κούραση, εξάντληση και αδυναμία γιατί θα νιώθεις ότι δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και δεν δέχεσαι την ανάλογη ανταπόκριση που θα περίμενες. Προσπάθησε να μην κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις και απλά να θυμάσαι πως η περίοδος αυτή είναι απλά και μόνο μία δοκιμασία που θα δώσει περισσότερη δύναμη. Η στασιμότητα που επικρατεί αυτή στη ζωή σου και δεν σε ευχαριστεί, μπορεί να ανατραπεί, μόνο αν εσύ αποφασίσεις να κάνεις μία αλλαγή. Ο Απρίλιος λοιπόν σου δίνει την ευκαιρία να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις να αλλάξεις στη ζωή σου, για να νιώσεις την ευτυχία.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 5
Το 2012 είναι για σένα το έτος των αλλαγών, όμως το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς διακρινόσουν από αναβλητικότητα και προσπαθούσες να αποφύγεις οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα. Τον Απρίλιο ακόμα και να θέλεις να «ξεγλιστρήσεις» από τις ανακατατάξεις, είναι βέβαιο ότι δεν θα το καταφέρεις, γιατί ο τέταρτος μήνας της χρονιάς φέρνει αέρα ανανέωσης και αλλαγών και έστω και αν κάποιες από αυτές δεν σου αρέσουν θα αναγκαστείς να τις δεχτείς. Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας γεμάτος περιπέτεια, δράση και κινητικότητα που θα χρειαστεί να είσαι σε επιφυλακή, προκειμένου να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Θα έχεις την ικανότητα να προβάλεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο, ενώ παράλληλα αυτό το μήνα θα υπάρξουν προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους. Το σημείο που πρέπει να δείξεις προσοχή, είναι ότι μπορεί να ασχολείσαι με αρκετά πράγματα την ίδια στιγμή, χωρίς να προλαβαίνεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία και συνέπεια όλα όσα χρειάζεται. Στον αισθηματικό τομέα, είναι απαραίτητο να περιορίσεις την ανευθυνότητα και την επιπολαιότητα, γιατί μπορεί να σου κοστίσει αργότερα.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 6
Ο μήνας του έρωτα είναι ο Απρίλιος για σένα που έχεις γενέθλιο αριθμό το 6. Τα ζητήματα της καρδιάς έρχονται σε πρώτο πλάνο και ο ρομαντισμός σε παρασύρει να ζήσεις το δικό σου ξεχωριστό αισθηματικό παραμύθι, στο οποίο θα έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, χρειάζεται να δείξεις μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να κολακευτείς από ένα νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου και θα βρεθείς σε ερωτικά διλήμματα. Ακόμα και αν είσαι σε μοναχική φάση, ζήσε τις όμορφες στιγμές που θα προκύψουν με ένα νέο άτομο που θα κάνει εμφάνιση στη ζωή σου, όμως καλύτερα διατήρησε την επιφυλακτικότητα σου και προσπάθησε να λειτουργήσεις προσγειωμένα, για να μην πληγωθείς αργότερα. Η οικογένεια είναι ένας ακόμα τομέας της ζωής σου στον οποίο θα χρειαστεί να δείξεις το ενδιαφέρον σου. Τα συγγενικά σου πρόσωπα, θα χρειαστούν αυτό τον μήνα την βοήθεια και την υποστήριξή σου αυτό τον μήνα. Στην καριέρα σου, θα υπάρξουν κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις που θα σε φορτίσουν, όμως η δημιουργικότητά σου θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα ευνοείσαι αυτό το μήνα σε επενδύσεις.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 7
Ένας μήνας με σκαμπανεβάσματα είναι ο Απρίλιος, για σένα που ο γενέθλιος προσωπικός σου αριθμός είναι το 7. Τη μία στιγμή μπορεί να συμβαίνει ένα γεγονός που θα σε γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία και εντελώς ξαφνικά θα προκύπτουν κάποιες ανατροπές που θα σου προκαλούν αμφιβολίες και ανασφάλειες. Η σταθερότητα που τόσο πολύ επιθυμείς, είναι δύσκολο να επιτευχθεί αυτό το μήνα, για αυτό και θα νιώσεις πολύ έντονα την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να σκεφτείς ποια θα είναι τα αμέσως επόμενα βήματά σου. Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας για να αναλογιστείς λάθη του παρελθόντος, να πάρεις διδάγματα από αυτά και να βάλεις τις βάσεις που θα σε βοηθήσουν να χαράξεις μία νέα πορεία στη ζωή σου. Το ένστικτό σου αυτό το μήνα θα είναι πολύ ισχυρό ενώ τα όνειρα που θα δεις, θα σου δώσουν σημαντικά μηνύματα την εξέλιξη των προσωπικών σου υποθέσεων. Άκουσε την εσωτερική σου φωνή, χωρίς κανέναν δισταγμό! Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να πάρεις τελικές αποφάσεις τόσο για τα αισθηματικά σου όσο και για τα οικονομικά σου. Μπορεί η κατάσταση που επικρατεί στη ζωή σου να μην σου αρέσει, όμως να θυμάσαι πώς τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 8
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της ηθικής ικανοποίησης, για σένα που ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός σου είναι το 8. Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, όμως υπάρχει και μία παγίδα: Θα πρέπει να προσέχεις πολύ ακόμα και σε κάθε μικρή λεπτομέρεια, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του και προσπάθησε με τρόπο οργανωτικό να είσαι σε ετοιμότητα για κάθε πρόκληση. Στην καριέρα σου, θα καταφέρεις αυτό το μήνα να μπεις σε μία σειρά, θα δεχθείς επιβράβευση για τις προσπάθειές σου, ενώ παράλληλα μπορείς τώρα να σταθεροποιήσεις κάποια νέα επαγγελματικά βήματα. Όσο περισσότερη προσήλωση έχεις αυτό το μήνα στους στόχους σου, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιτυχία που θα λάβεις. Ο ερωτικός τομέας, δεν είναι μία από τις προτεραιότητές σου για τον μήνα που διανύουμε και μπορεί να προκύψουν και κάποια καβγαδάκια με το ταίρι σου, επειδή δεν του δίνεις την σημασία που θα θελε. Επικεντρώσου σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά που θα σου δώσουν την ευκαιρία να επεκταθείς και αφιέρωσε και λίγο χρόνο και στην προσωπική σου ζωή, που σίγουρα θα σε απασχολήσει αργότερα.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 9
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της ολοκλήρωσης, για σένα που ο προσωπικός σου γενέθλιος αριθμός είναι το 9. Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις ότι δεν εξελίσσεται προκειμένου να υποδεχτείς στη ζωή σου νέες περιπέτειες και προκλήσεις. Δείξε προσοχή στον οικονομικό τομέα και ιδιαίτερα στις συμφωνίες που θα πραγματοποιήσεις, γιατί μπορεί να κρύβουν κάποιες παγίδες που δεν θα είναι συμφέρουσες. Προσπάθησε να περιορίσεις την καταναλωτική σου μανία και μην αμελήσεις οικονομικές υποχρεώσεις που είναι σημαντικές. Στον αισθηματικό τομέα η ευαισθησία και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα φόρτε τους! Ένα ταξιδάκι μαζί με το ταίρι σου θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάποιος ερωτικός σύντροφος στη ζωή σου, τότε αυτό το μήνα θα αναπτυχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το διαδίκτυο που θα σε τονώσει ψυχολογικά!

Read More

And More