Πίσω στην κορυφή της σελίδας
29.03.2011 | 23:27

Τι λένε τα ζώδια για τον Απρίλιο; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις...

Τι λένε τα ζώδια για τον Απρίλιο; Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Απρίλιος, Άνοιξη και Ανάδρομος Ερμής μέχρι και στις 22 του μήνα. Σε ορθή πορεία από τις 23 και μετά... Τι πρέπει να προσέξεις; Τι λένε τα άστρα σου; Ποιες είναι οι τάσεις του μήνα; Ερωτικά; Επαγγελματικά;

Κριός
Και τώρα τι κάνουμε; Αυτόν το μήνα το μισό πλανητικό σκηνικό παίζεται στο δικό σου τερέν και αυτό σημαίνει μόνο μία λέξη: Δράση!!! Θα θελήσεις να φέρεις τα πάνω κάτω, να ξεκινήσεις νέες σχέσεις και να εμπλακείς με κάτι καινούριο στον επαγγελματικό τομέα. Θα αισθανθείς πως έχεις τη δύναμη να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και μετά να πηγαίνεις γυμναστήριο και να βγαίνεις και για ποτό. Θα δεις τις σχέσεις σου να ανθίζουν και να σε γεμίζουν με αισοδοξία. Και τότε μόνο θα καταλάβεις πως ταυτόχρονα θα πρέπει να απομακρυνθείς από άτομα και καταστάσεις που είναι πολύ χλιαρά για να διατηρήσεις. Αν όμως όλα τα παραπάνω παραμείνουν στη σφαίρα της φαντασίας σου, τότε από τις 22/4 και μετά με τον Ερμή ορθόδρομο, ξεκίνα να κάνεις αυτά που ονειρεύτηκες.

Ταύρος
Δεν είναι κι ο πιο εύκολος μήνας που έχεις να διανύσεις, αφού απαιτείται να θυσιάσεις κάποια πράγματα στη ζωή σου ώστε να μπεις στο επόμενο διάστημα του έτους απελευθερωμένη από ένα παρελθόν που έκλεισε οριστικά το ρόλο του στη ζωή σου. Συνέχισε να συζητάς με φίλους, να σχεδιάζεις κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, να γνωρίζεις κόσμο χωρίς όμως να φλέγεσαι να ανάψεις και ερωτική σπίθα εκεί που δεν είναι εφικτό να γίνει. Προσπάθησε να μην υπερβάλεις στις αντιδράσεις και στις πράξεις σου, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να βυθίσεις τις σκέψεις σου σε ένα βιβλίο ή μία ταινία και μετά τις 23/4 θα δεις πως μπορείς να αρχίσεις να βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά.

Δίδυμοι
Ο Ερμής βρίσκεται τις πρώτες 22 ημέρες του μήνα ανάδρομος στον Κριό και σε συνδυασμό με τον πλανητικό χαμό στο συγκεκριμένο ζώδιο σε βάζει σε διαδικασία να ξεσκαρτάρεις τις φιλίες σου. Υπάρχουν κάποια άτομα από το παρελθόν που δεν ταιριάζουν στο νέο τρόπο ζωής σου, ενώ επανέρχονται κάποια άτομα που είχες πολύ καιρό να δεις και αυτό σε ευχαριστεί. Ειδικά στις αρχές του μήνα είναι πιθανό να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην κοινωνική σου ζωή αφού βλέπεις πως μαλάκωσες και δεν θέλεις να είσαι μόνη στη ζωή. Προς το τέλος του μήνα, καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσεις πως η ερωτική σου ζωή αλλάζει είτε με μία νέα γνωριμία είτε με μια εξέλιξη στη σχέση σου. Το παν πλέον στη ζωή σου είναι η ουσιαστική ένωση με τους άλλους.

Καρκίνος
Το μήνα αυτό θα αισθανθείς πως σώμα και πνεύμα δεν βρίσκονται στην ίδια φάση. Από τη μία πλευρά, το σώμα βρίσκεται σε εγρήγορση καθώς πρέπει να προλάβεις τις εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και να αποδεικνύεις κάθε στιγμή την προσήλωση σου στο στόχο. Βέβαια, θα έχεις μαζί σου και τον παράγοντα τύχη αφού θα σου ανοίγονται πόρτες που μέχρι σήμερα θεωρούσες δύσκολες ακόμα και να πλησιάσεις. Αν το όλο σκηνικό στρέφεται γύρω από τον ερωτικό τομέα, τότε αυτό το στάτους σου μπορεί να αλλάζει αφού μια ερωτική γνωριμία είναι πιθανό να σε οδηγήσει και στη δέσμευση ταχύτατα. Το πνεύμα όμως από την άλλη πλευρά είναι σαν υπνωτισμένο και ακολουθεί το σώμα χωρίς να γνωρίζει γιατί το κάνει. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 23/4 σε πιέζει να πετάξεις πρώτα όλο σου το παρελθόν και μετά να αποδεχτείς το μέλλον που σου χτυπά την πόρτα.

Λέων
Ένας μήνας που μπορεί να σε απογειώσει αφού με τόσο έντονη πλανητική δραστηριότητα στο φιλικό σου ζώδιο του Κριού, οι εξελίξεις στη ζωή σου θα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα. Ταξιδεύεις, παίρνεις μέρος σε πνευματικές και συγγραφικές δραστηριότητες και ετοιμάζεις την αντεπίθεσή σου σε όλα τα μέτωπα την ώρα που βλέπεις σχέσεις και συνεργασίες γύρω σου να καταρρέουν. Υπάρχει όμως το αγκάθι του ανάδρομου Ερμή μέχρι τις 22/4 που σου τονίζει να σκέφτεσαι δύο φορές πριν αποφασίσεις, να γυρίσεις σε άτομα που άφησες πίσω και να εξετάσεις και πάλι τη σχέση σου μαζί τους, να μη βιαστείς να κλείσεις επαγγελματικές συμφωνίες. Το μήνα αυτό θα πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου και στη συνέχεια με όλους τους άλλους.

Παρθένος
Όταν υπάρχει τόση πλανητική δραστηριότητα στον Κριό και στον 8ο Ηλιακό σου οίκο, δεν μπορείς να αισθάνεσαι και τόσο άνετα. Καίγεσαι σωματικά για να κάνεις μια επιθετική κίνηση στον ερωτικό ή οικονομικό τομέα σε συνδυασμό με ένα άλλο άτομο, αλλά το μυαλό σου πρεσβεύει να μην παρασυρθείς από την παρορμητικότητα. Ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 23/4 και αυτό σημαίνει πως θα ήταν προτιμότερο να μελετήσεις σε βάθος την επένδυση, να προσέξεις το σεξ της μιας βραδιάς, να σκεφτείς αν θα λήξεις μια σχέση που ίσως σε οδηγήσει σε ευτυχία στο μέλλον και γενικότερα να δώσεις οξυγόνο στο άλλο άτομο χωρίς όμως να πνίγει τις δικές σου ανάγκες. Η συμβουλή πάντως είναι μία: διάβασε καλά τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και τις κινήσεις των άλλων και πάρε αποφάσεις μετά τις 23/4.

Ζυγός
Η κινητικότητα που παρατηρείς στη ζωή σου δεν είναι κάτι που θα πρέπει να δεις με χαλαρή ματιά. Ο Άλλος (σύντροφος, φίλος, συνεργάτης) έχει πλέον απαιτήσεις και τις εκδηλώνει με τρόπο απότομο και παρορμητικό. Αν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που έχει βαλτώσει τότε από τις αρχές του μήνα θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πως οι άνθρωποι απέναντί σου δρουν κάπως αλλιώς. Έχουν παράλογες απαιτήσεις ή μήπως σε εξωθούν σε έξοδο; Θέλουν να εξελιχθούν με αποτέλεσμα να δοκιμάζουν τις αντοχές σου; Σε κάθε περίπτωση μετά τα μέσα του μήνα θα είσαι έτοιμη να αποφασίσεις ή να κινηθείς αφού μέχρι τις 22/4 με τον Ερμή ανάδρομο αυτό που είναι προτιμότερο να κάνεις είναι να κλείνεις παλιούς λογαριασμούς και να αναθεωρείς πολλά πράγματα στη ζωή σου.

Σκορπιός
Όταν μία Σκορπιός αναγκάζεται να βάλει στην άκρη τς αρχηγικές της φιλοδοξίες και να αποδείξει την εργασιακή της ευσυνειδησία και την προσήλωση στην παροχή υπηρεσίας μέσα στα πλαίσια ενός σφιχτού προγράμματος, τότε δεν μπορεί να αισθάνεται και πολύ όμορφα. Ναι, αυτόν το μήνα θα χρειαστεί να μας αποδείξεις το ταλέντο σου στο να καταπίνεις το θυμό σου, να μην αφήνεις τα νεύρα σου να εκδηλώνονται και να δουλεύεις με προσήλωση στο στόχο που θέτουν άλλοι. Ευτυχώς που η Αφροδίτη ευνοεί τις ερωτικές σου περιπέτειες με αποτέλεσμα να εκδηλώνεις την ίντριγκα που επιθυμείς στη ζωή σου στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων. Αν μέχρι τις 23/4 μείνεις νηφάλια και αποδείξεις την εργασιακή σου πειθαρχία, τότε από εκεί και πέρα ξεκίνα να ακονίζεις νύχια και δόντια γιατί θα έχεις κάθε δικαίωμα να δείξεις το αληθινό σου πρόσωπο.

Τοξότης
Ο πιο ερωτικός μήνας του έτους μόλις έφτασε, αφού έχεις την επιθυμία αλλά και την ανάγκη να ξανανιώσεις παιδί. Κάποιο άτομο που επανέρχεται στη ζωή ή που νομίζεις πως περίμενες για πάντα να φανεί είναι πλέον παρόν και σε γεμίζει ζωντάνια, όνειρα και φιλοδοξίες για κοινή ζωή. Οι δεσμευμένες θα βρουν νέα ενδιαφέροντα στη ζωή τους αν ασχοληθούν με τα παιδιά τους ή με κοινές ασχολίες με το έτερο ήμισυ που σας φέρνουν και πολύ πιο κοντά. Από εδώ και πέρα αντιλαμβάνεσαι πως αναλαμβάνεις τα ηνία της ζωής σου και αυτό σημαίνει πως όσο πιο μακριά βρεθείς από άτομα που εκφράζουν μικροαστικές οικογενειακές αντιλήψεις τόσο πιο εύκολη θα είναι η μετάβαση στη νέα σου ζωή. Αν θα ακολουθήσει και αυτός ο Άλλος, θα το μάθεις μετά τις 23/4.

Αιγόκερως
Όλες οι εξελίξεις συμβαίνουν στην ψυχή σου ενώ εσύ επιμένεις να ρίχνεις όλο το βάρος στην εικόνα σου. Εξηγούμαι: εδώ και πολύ καιρό έχεις πειστεί πως η επαγγελματική σου καταξίωση είναι πολύ κοντά και αυτό σημαίνει μεγαλύτερη πειθαρχία και προσήλωση στον εργασιακό στόχο. Το σύμπαν όμως αυτόν το μήνα θέλει να τεστάρει αν είσαι έτοιμη να αποδεχτείς πως διαθέτεις και καρδιά. Τι θα γινόταν αν σε παρατούσε ο σύντροφος λόγω ανειλημμένων σου επαγγελματικών υποχρεώσεων; Πως θα αισθανθείς αν αδειάσει το σπίτι σου επειδή οι δικοί σου άνθρωποι τραβούν το δρόμο τους; Πως θα δεχτείς μια εγκυμοσύνη σου την εποχή που παίζεις κορώνα-γράμματα την καριέρα σου; Όλα τα παραπάνω θα λάβουν απαντήσεις μετά τις 23/4.

Υδροχόος

Έχεις την ανάγκη να στρέψεις τόσο έντονα το ενδιαφέρον σου στον τομέα της εκπαίδευσης και της απόκτησης γνώσης που θα μπορούσες σε μία φάση τρέλας να γραφτείς σε σεμινάρια κινέζικων, να ξεκινήσεις ορειβασία, να γραφτείς σε ταχύρυθμα μαθήματα χορού. Ο λόγος για το παραπάνω έχει να κάνει με την εσωτερική σου ανάγκη να εξελίξεις τον εαυτό σου μέσω της επίδειξης αποφασιστικότητας ώστε να αποδείξεις πως έχεις αρκετά ενδιαφέροντα. Ο Ερμής όμως είναι ανάδρομος μέχρι τις 23/4 για αυτό θα ήταν καλύτερο να σκεφτείς πολύ καλά πριν ξεκινήσεις κάποια πράγματα που είναι εξαιρετικά πιθανό να διακόψεις μέσα σε ένα μήνα. Αντίθετα, έχεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις σπουδές, να κλείσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες με δουλειές που σχετίζονται με media και να προγραμματίσεις ένα κοντινό ταξίδι χωρίς όμως να το φιξάρεις πριν τις 23/4. Και αυτό επειδή κάποιοι κοντινοί συγγενείς θα στέκονται εμπόδια...

Ιχθείς
Με ποιον τρόπο διασφαλίζεις την ατομική σου ακεραιότητα; α) Αρχίζοντας να κρύβεις χρήματα στο μαξιλάρι, κάτω από το στρώμα, κάτω από τα πλακάκια; β) Κάνοντας επενδύσεις σε χρυσό και μετοχές στην Κίνα; ή γ) Λέγοντας αυτά που έχεις να πεις στο άτομο που είναι απέναντί σου και απορεί με την παγωμένη σου συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα; Η Αφροδίτη είναι μαζί και σε σπρώχνει να ομορφύνεις κάνοντας κινήσεις που σε αναζωογονούν και μία από αυτές θα μπορούσε να είναι ένα νέο φλερτ. Αν όμως μετά τις 23/4 καταλάβεις το λάθος, ίσως να είναι πλέον αργά να επιστρέψεις στην ασφάλεια της αγκαλιάς που έχασες....
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Check this
Πιέσεις στο πρόσωπο: 4 απλές ασκήσεις που είναι σαν να κάνεις βελονισμό στο σπίτι!
Κάν'το μόνη σου: Πως να φτιάξεις ένα clutch από πλαστικοποιημένο χαρτί!
Meghan Markle: Η sexy σύντροφος του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της
Θέλεις να πεις “Goodnight moon” και να κοιμηθείς ήσυχη; Αυτά είναι τα φυτά που πρέπει να έχεις στο υπνοδωμάτιο
Top 10