Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.10.2014 | 22:56

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 ως 12 Οκτωβρίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 ως 12 Οκτωβρίου. Τι λένε τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Οκτώβρης ξεκίνησε, ο ανάδρομος ξεκίνησε και τώρα μπαίνουμε και στην περίοδο των εκλείψεων... Πως επηρεάζονται ερωτικά και επαγγελματικά; Τι πρέπει να προσέξεις; 

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...


ΚΡΙΟΣ
Mετά τις ταλαιπωρίες των προηγούμενων ημερών έρχονται καλύτερες μέρες στη ζωή σου χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι τελείωσαν τα άγχη σου οριστικά. Μπορείς, όμως, από αυτήν την εβδομάδα να αρχίσεις να διορθώνεις ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και να οργανώσεις το χρόνο σου έτσι, ώστε να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά. Με τη Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιό σου, προσπάθησε να διευρύνεις τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα και αναζήτησε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι προκειμένου να εξοπλιστείς καλύτερα στην αντιμετώπιση τόσο των επαγγελματικών, όσο και των οικονομικών αντιξοοτήτων.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι την Παρασκευή και από εκεί και μετά στο Ζυγό, δεν ευνοεί την επικοινωνία στις προσωπικές σχέσεις ή τον σύντροφό σου. Εσύ που έχεις μακροχρόνια σχέση, δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο ταίρι σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Και όσο για εσένα που είσαι ακόμη μόνη, να περιμένεις ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο να τραβήξει την προσοχή σου! Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα πλησιάζοντάς το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από τη μεριά του. Να είσαι διακριτική όμως για μην δώσεις στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σου.

Επαγγελματικές
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για τα επαγγελματικά σου δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σου σχέδια και με συνεργασίες που έχεις στα πλάνα σου να ξεκινήσεις, στις οποίες δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις και θα αγχωθείς για το πώς θα καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή και πολύ γρήγορα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.ΤΑΥΡΟΣ
Αν την εβδομάδα αυτή φανείς περισσότερο ψύχραιμη, σκεπτόμενη, λογική και τολμηρή, έχεις πολλές δυνατότητες να διορθώσεις ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα στον οικονομικό, στον κοινωνικό και στον αισθηματικό τομέα. Ίσως μάλιστα χρειαστεί να κάνεις μερικές νέες αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, αν θέλεις να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και να καταλάβεις και τις δικές τους απόψεις. Κατά τα άλλα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό στις 8 του μήνα, η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να βάλεις νέους στόχους επαγγελματικού ή πρακτικού ενδιαφέροντος και να αναζητήσεις τη βοήθεια χρήσιμων φίλων, που είναι πρόθυμοι να στη δώσουν.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα απόφυγε αντιπαραθέσεις και εντάσεις σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις. Πρόσεχε πώς συμπεριφέρεσαι στο έτερον σου ήμισυ και μη γίνεσαι κτητική και υπερβολικά ζηλιάρα, αν θέλεις η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής, διαφορετικά το έχεις χάσει το παιχνίδι. Αν είσαι single, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο, γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά τον πρώτο ρόλο στα προσωπικά σας. Σκεφτείτε καλά τις αποφάσεις σας και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα το πλανητικό σκηνικό θα δημιουργήσει εντάσεις και έντονο εκνευρισμό με συνεργάτες στον επαγγελματικό σου τομέα. Με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό μέχρι την Παρασκευή και μετά στο Ζυγό, θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και αναποδιές γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή να κλείσεις συμφωνίες. Οτιδήποτε αρχίσεις τώρα, θα σου προσθέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα πάνω σε αυτά που ήδη έχεις. Στα οικονομικά σου μείνε εγκρατής.ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι επαγγελματικές και οικογενειακές συνθήκες έχουν όλες τις προοπτικές της βελτίωσης αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν σε βοηθούν να αξιοποιήσεις ταλέντα και μέσα που διαθέτεις. Θα σου γίνουν προτάσεις ή θα κουβεντιάσεις πολλά για αυτά που σε αφορούν. Σκέψου όμως καλά όσον αφορά στα επαγγελματικά σου συμφέροντα και την κατάσταση στην προσωπική σου ζωή και μην παίρνεις τελεσίδικες αποφάσεις, αν δεν είσαι σίγουρη και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αισθηματικές
Η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Τετάρτη στο ζώδιο του Κριού θα επηρεάσει έντονα την αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε πολύ πώς συμπεριφέρεσαι στον σύντροφό σου και μην φέρνεις στην επιφάνεια προβλήματα που υποτίθεται ότι έχετε λύσει. Να είσαι εκδηλωτική και να εκφράζεις με ένταση όλα τα καλά σου συναισθήματα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε πως μας αγαπούν. Το ίδιο και ο άνθρωπός σου. Αν είσαι μόνη, πρέπει να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου για να αναζητήσεις αποτελεσματικά το μέλλον σου.

Επαγγελματικές
Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο στον επαγγελματικό σου τομέα, όπου σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Προετοιμάσου κατάλληλα, γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά, αν θέλεις να έχεις μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνεις όμως οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείς πρώτα πιο έμπειρους ανθρώπους από εσένα, ώστε η επιτυχία σου να είναι εξασφαλισμένη. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να περιοριστείς στα απολύτως απαραίτητα. Δεν είναι καιρός για σπατάλες και επενδύσεις.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα αν θέλεις πραγματικά κάτι να αλλάξει στη ζωή σου προς το καλύτερο, δούλεψε σκληρά ενάντια στις αντιξοότητες που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής και μην αφήνεις τις φήμες που κυριαρχούν να σε επηρεάζουν ψυχολογικά ή ηθικά. Αποδέξου τα ελαττώματα των δικών σου ανθρώπων και μη μεγαλοποιείς διαφωνίες που είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν. Διατήρησε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σου, δίνοντας βάρος εκεί που υπάρχει λόγος τόσο προσοχής όσο και αξιοποίησης. Μην αφήνεσαι στις δυσκολίες, γιατί τα περιθώρια επιλογών σου είναι δυστυχώς πολύ στενά.

Αισθηματικές
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεσή σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις να ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί, ώστε να έρθετε ουσιαστικά πιο κοντά, ο ένας με τον άλλον. Οι singles, να περιμένετε νέα άτομα να σας πλησιάσουν και τον ερωτισμό σας να ανεβαίνει κατακόρυφα!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή θα σου επιφέρει προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό σου τομέα. Απελευθερώσου όσο μπορείς από ό,τι σε καταπίεζε μέχρι τώρα και δες τη ζωή κατάματα χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνε πιο δημιουργική και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει η Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο ζώδιο του Κριού. Το έργο σου θα αναγνωριστεί και θα έχεις προτάσεις για συνεργασίες με άτομα, που ήδη γνωρίζεις ή έχεις ξανά συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν, αρκεί να είσαι θετική και αισιόδοξη. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν, αλλά αν έχεις χειρισθεί σωστά τα χρήματά σου θα μπορέσεις να τα καλύψεις σε ικανοποιητικό βαθμό.ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Κριό, την Τετάρτη, είναι κατάλληλη για να λύσεις προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα και από την άλλη να ενισχύσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Στις προσωπικές, αλλά και τις επαγγελματικές σχέσεις σου, θα πρέπει να φανείς διαλλακτική και μαζί προνοητική, γιατί ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του και δημιουργεί προβλήματα. Μην εκδηλώνεις την αντιπάθειά σου για κάποιους ανθρώπους όσο και αν έχεις δίκιο και μην κάνεις δηλώσεις για κάποιους άλλους, οι οποίες μπορεί να τους μεταφερθούν διαστρεβλωμένες. Απόφυγε αυταπάτες που δεν οδηγούν πουθενά, κυρίως στη διαχείριση των αισθημάτων, αλλά και των χρημάτων σου.

Αισθηματικές
Εντάσεις και εκνευρισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας για το ζώδιό σου. Δεν είναι διόλου απίθανο να αισθανθείς τον περιορισμό και την καταπίεση από τον σύντροφό σου και να ξεσπάσεις έντονα, χωρίς να πολυσκέφτεσαι τι λες και τι κάνεις. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τον εαυτό σου για να αποφύγεις έναν ανεπιθύμητο χωρισμό. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως οδηγηθείς σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις, οι οποίες όμως δεν θα σου προσφέρουν αυτά που θέλεις και θα έχουν μικρή διάρκεια.

Επαγγελματικές
Η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες στην επαγγελματική σου ζωή και θα έχεις όρεξη να δουλέψεις πιο σκληρά και εντατικά για να καταφέρεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες σου, που ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσεις για να σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ό,τι όμως και να κάνεις πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και μην οδηγηθείς από τον ενθουσιασμό σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να φροντίσεις όταν πηγαίνεις για ψώνια, να έχεις προγραμματίσει από πριν τι αγορές θα κάνεις, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρά τις αποφάσεις σου για εσωτερικές αλλαγές και τη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου, ψυχολογικά αυτήν την εβδομάδα βρίσκεσαι πάλι σε μια χαώδη κατάσταση. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του στον Σκορπιό και στο Ζυγό από την Παρασκευή και μετά, τα πράγματα δεν φαίνεται να καλυτερεύουν, αλλά όχι όμως και να επιδεινώνονται. Υπεράσπισε τα συμφέροντά σου στην εργασία και στα οικονομικά, και απόφυγε τις ακραίες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα καινούριο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και βάζεις τέλος σε μια σχέση που σε έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και έπρεπε να το κάνεις. Στις singles του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα μην προτρέχεις και πριν αντιδράσεις αρνητικά, βεβαιώσου ότι έχεις καταλάβει καλά τις προθέσεις των συναδέλφων σου. Με το να συνεργαστείς μαζί τους και όχι να τους κατηγορείς, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι πολύ, γιατί θα σε απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος, τα οποία θα πρέπει να τα καλύψεις άμεσα. Μην τα αναβάλεις για αργότερα, γιατί θα αυξηθούν περισσότερο. Αν χειριστείς με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματά σου, δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα οι οιωνοί για το ζώδιό σου είναι καλύτεροι από την προηγούμενη και αυτό σημαίνει ότι θα υποχωρήσουν προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα ερωτικά σου και σε εκείνες τις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν πολύ. Η δημιουργικότητά σου θα ανακαλύψει εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν σε αυτά που θέλεις να πετύχεις και η Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 στον Κριό, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη, με συνέπεια η αισθηματική σου ζωή να εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και μόνο!!!

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να μοιραστείς τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου με τον σύντροφό σου και θα έχεις θετική ανταπόκριση. Για τις singles, η αισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αφού έχετε γνωρίσει καινούριους ανθρώπους, που σας έχουν ανανεώσει και αναζωογονήσει, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό στη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να αποφύγεις συνεργασίες με συγγενικά σου πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Άκουσε τη γνώμη τους, αλλά κράτησέ τους σε απόσταση και πάρε μόνη σου τις αποφάσεις που πρέπει. Επίσης, μην εμπιστεύεσαι σε τρίτους τα επαγγελματικά σου σχέδια, για να αποφύγεις παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σου, που θα γίνουν πιο έντονες από την Παρασκευή και μετά, που ο ανάδρομος Ερμής θα επισκεφτεί ξανά το ζώδιό σου. Σκέψου πιο δημιουργικά όσον αφορά στον οικονομικό σου τομέα, ρύθμισε εκκρεμότητες του παρελθόντος και διεκδίκησε χρήματα που σου ανήκουν και έχουν αργήσει να σου τα δώσουν.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρά το γεγονός ότι δεν περνάς την καλύτερη εποχή της ζωής σου, η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να κάνεις καινούρια σχέδια για το μέλλον. Πρόσεξε το πώς δεσμεύεσαι, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά, και μην παρασύρεσαι σε κάτι που είναι περισσότερο αποκύημα φαντασίας ή κάτι απωθημένο, που σου έχει μείνει από το παρελθόν. Συναισθηματικά υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά κάτω από την επιφάνεια η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Φρόντισε να την εντοπίσεις και αν την αποδέχεσαι, πέρνα στο παρασύνθημα. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί, απόφυγε όμως αντιθέσεις, ρήξεις και συγκρούσεις.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα τα άστρα προβλέπουν αλλαγές στον ερωτικό σου τομέα. Πρέπει να είσαι σίγουρη για αυτά που θα πεις στον σύντροφό σου και οι απαιτήσεις σου να κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια, ώστε να έχουν πιθανότητες υλοποίησης. Οι singles θα έχετε δελεαστικές ευκαιρίες με νέες γνωριμίες που θα κάνετε, γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα. Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον Κριό, στις 8 του μήνα, ευνοεί την δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων και σας χαρίζει πολλές ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα απαιτεί την προσοχή σου. Πολλές υποθέσεις σου καθυστερούν και σε προβληματίζουν, χωρίς να φταις εσύ γι’ αυτό. Μην παραιτείσαι όμως, συνέχισε να δουλεύεις σκληρά και πολύ γρήγορα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η ανάδρομη κίνηση του Ερμή φέρνει αυτές τις αναποδιές και προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει. Μην της κάνεις το χατίρι! Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και τακτοποίησε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις και οφειλές σου.ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι ακόμα εκνευρισμένη και αποθαρρυνμένη, επειδή σε όλες τις προσπάθειες σου για κάτι καλύτερο, ο ανάδρομος Ερμής φέρνει σημαντικές δυσκολίες και καθυστερήσεις. Καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να σκεφτείς αυτά που πρόκειται να κάνεις από εδώ και στο εξής. Μην τα βάζεις με τους δικούς σου και μην ξεσπάς τα νεύρα σου εκεί που δεν πρέπει. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, μία αχτίνα φωτός και ελπίδας θα έρθει να φωτίσει τη ζωή σου και θα σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά. Αξιοποίησε την ημέρα και διατήρησε την θετική σου διάθεση για να δρομολογήσεις τις μελλοντικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να πάρεις αποφάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις, που στην ουσία εσύ θα τις προκαλέσεις, επηρεασμένη από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που δεν εγκρίνουν τον σύντροφό σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις! Οι singles μην διστάζετε να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά. Η τύχη είναι με το μέρος σας για να βρείτε αυτό που έχετε ονειρευτεί!

Επαγγελματικές
H εβδομάδα θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στον επαγγελματικό σου τομέα. Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτική στις επιλογές που θα κάνεις και στις αναγκαστικές αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, ενόψει αλλαγών που θα λάβουν χώρα στη δουλειά σου. Συμβουλέψου κάποιους εμπειρότερους συναδέλφους σου για να διαχειριστείς όσο το δυνατόν καλύτερα τα γεγονότα. Στα οικονομικά σου προβλέπεται μία μικρή άνοδος στα έσοδά σου, που θα σε ανακουφίσει, τουλάχιστον πρόσκαιρα, στην κάλυψη των οφειλών σου.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συνθήκες που θα αναπτυχθούν αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου, όπως ακόμη και για να υιοθετήσεις μια νέα τακτική στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σου σχέσεων. Απόφυγε αντιθέσεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σου και τουλάχιστον μη δείχνεις την ευθιξία σου σε θέματα που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν. Προσπάθησε να μην είσαι υπερευαίσθητη και ευέξαπτη, γιατί θα αποδιοργανωθείς και με τον τρόπο που θα εκφραστείς, μπορεί να απομακρύνεις τους δικούς σου ανθρώπους... κάποιους χωρίς επιστροφή.

Αισθηματικές
Αυτή η εβδομάδα θα ενισχύσει τις ανασφάλειες που έχεις για την πορεία του δεσμού σου και θα σε γεμίσει με φοβίες και έννοιες για το αν ο σύντροφός σου συνεχίζει να σε αγαπά ή όχι. Συζήτησε μαζί του όλες σου τις ανησυχίες και μην διστάζεις να τεκμηριώσεις τα λόγια σου με ντοκουμέντα και αποδείξεις. Ό,τι είναι, για καλό σου σίγουρα θα γίνει και θα αισθανθείς καλύτερα. Οι singles να είστε προσεκτικές με τις επιλογές σας, για να μην πληγωθείτε ξανά!

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου στον επαγγελματικό σου τομέα και μην δώσεις λαβές για σχόλια από τους συναδέλφους σου. Δούλεψε μοναχικά και φέρε εις πέρας όλες τις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει, ώστε να μην μπορέσουν να σου προσάψουν το οτιδήποτε οι ανώτεροί σου. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και κλείσε άμεσα όσες περισσότερες οφειλές μπορείς.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τα κοινωνικά και επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα και σε παροτρύνει να κυνηγήσεις τα όνειρα σου πιο δυναμικά από ό,τι συνηθίζεις. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι να μην ενεργείς ακραία και να είσαι όσο πιο διπλωματική και διαλλακτική μπορείς. Με πλάγιους τρόπους μπορείς να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και όχι με την απόλυτη ειλικρίνεια, που συνήθως ενεργείς. Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει συνεχής μεταβλητότητα και εκείνο που θα σε σώσει είναι μόνο η προσαρμοστικότητα. Πάντως, σε καμία περίπτωση μην αφήσεις ανθρώπους και γεγονότα να σε παρασύρουν μακριά από τις κατευθύνσεις που έχεις ορίσει για το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Η συναισθηματική σου ζωή ανανεώνεται αυτήν την εβδομάδα και γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, με τη Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Κριό και να σου χαρίζει την εύνοιά της. Τόλμησε να βάλεις λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου και γίνε πιο τρυφερή και εκδηλωτική απέναντι στον σύντροφό σου. Οι singles του ζωδίου προσέξτε μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αφήστε να περάσει λίγο καιρός να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείτε αν ταιριάζετε και τι ακριβώς ψάχνει.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά σου, οι οποίες ναι μεν θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά πριν αποφασίσεις να τις αποδεχτείς. Πρόσεξε γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν, όσο και αν όλα φαίνονται ευνοϊκά. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ φειδωλή και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή ακόμη και αγορές, που έχεις το περιθώριο να πραγματοποιήσεις αργότερα. Ο καιρός είναι ιδανικός για αποταμίευση.ΙΧΘΕΙΣ
Μην βιάζεσαι να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου αυτήν την εβδομάδα, όσο κι αν η τωρινή κατάσταση δεν σου αρέσει. Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό και από την Παρασκευή και μετά στον Ζυγό, και προκαλεί αναποδιές και καθυστερήσεις σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Αυτές τις ημέρες είναι πιο φρόνιμο να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος που πρέπει να τακτοποιηθούν και όχι με νέα σχέδια, που δεν έχουν καμία ελπίδα να υλοποιηθούν. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες βελτίωσης ή λύσεων που θα προκύψουν στα οικονομικά σου, αλλά μην ανοίγεσαι σε καινούρια έξοδα.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου και θα σε γεμίσουν αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Καλό θα είναι πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσεις με τον σύντροφό σου και όχι με τους φίλους σου όπως συνηθίζεις, γιατί δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουν σωστά και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Οι singles του ζωδίου διαχωρίστε τη φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένη και συγκροτημένη για να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις με θετικό αποτέλεσμα αυτά που έχεις αναλάβει. Αν δεν προλαβαίνεις, ζήτησε να σε βοηθήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση μην παρατάς τις προσπάθειες σου. Οι αναποδιές που υπάρχουν είναι μέσα στο πρόγραμμα και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τις αντιμετωπίσεις και όχι να τις παραβλέψεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις τις σπατάλες, γιατί οι μέρες συνεχίζουν να σε δυσκολεύουν και να σου δημιουργούν άγχος και ανησυχία.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10