Χριστουγεννιάτικες ρομαντικές αποδράσεις στην Ελλάδα

Η ωραιότερη ευκαιρία για ένα ταξιδάκι στην Ελλάδα με τον σύντροφό σου. Χριστουγεννιάτικο τοπίο, κρύο… και καιρός για δύο!
Το TLIFE σε συνεργασία με το πρακτορείο Travel Plan σου προτείνει πέντε προορισμούς και πέντε οικονομικά πακέτα για να απολαύσεις τις διακοπές των Χριστουγέννων πιο όμορφα από ποτέ.

ΠΗΛΙΟ

Πανέμορφα τοπία, καταπράσινη φύση, κρυστάλλινες πηγές και χιονισμένες πλαγιές. Πιάσε το χέρι του αγαπημένου σου και περπατήστε στα πλακόστρωτα καλντερίμια και στα μαγικά μονοπάτια. Το Πήλιο είναι συνώνυμο των ρομαντικών διακοπών. Ιδανικός προορισμός για χαλάρωση, περιπέτεια και συγκινήσεις.

Μην ξεχάσετε
Το μονοπάτι των Κενταύρων! Μια μικρή διαδρομή που περνά από τα σπουδαιότερα αξιοθέατα του οικισμού. Μαζί με τις στάσεις διαρκεί το πολύ δύο ώρες και είναι απολαυστική καθώς κινείται μέσα στον οικισμό αλλά και στην κατάφυτη ρεματιά του Κάκαβου. Τι πιο ρομαντικό από το να απολαμβάνεις αγκαλιά με το αγόρι σου τις μυρωδιές και τις ομορφιές της φύσης;
Χριστουγεννιάτικη προσφορά
Από 246€ το άτομο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.
Περιλαμβάνει: διαμονή 4 ημερών με πρωινό και 2 δείπνα.
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Μήπως δεν είσαι του ξύλινου σαλέ αλλά των σπιτιών με πέτρα; Η Μονεμβασιά, μια από τις ωραιότερες περιοχές της Πελοποννήσου, θα αποδειχτεί ο ιδανικός τόπος,.Τα πετρόχτιστα σπίτια στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, οι εκκλησίες και γενικά όλη η ατμόσφαιρα θα σας μεταφέρουν σε περασμένες εποχές. Ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, έντονο συναίσθημα και έρωτας που αναγεννιέται.
Μην ξεχάσετε
Να επισκεφτείτε το υπέροχο κάστρο της Μονεμβασιάς, αλλα και να φιλοξενηθείτε στους παραδοσιακούς ξενώνες Αρδάμης, που βρίσκονται στο πιο σημαντικό κτίσμα του κάστρου.
Χριστουγεννιάτικη προσφορά
Από 168€ το άτομο.
Περιλαμβάνει: διαμονή 4 ημερών με πρωινό.
ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

Το Καϊμακτσαλάν είναι το τρίτο μεγαλύτερο βουνό της Eλλάδας σε υψόμετρο 2.524 μ. Αποτελεί πόλο έλξης για τους φυσιολάτρες και τους ορειβάτες, καθώς και για χιλιάδες χιονοδρόμους που επισκέπτονται τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Xιονοδρομικού Kέντρου Βόρας. Φανταστείτε να κάνετε σκι μαζί, να τρώτε τούμπες και μετά να ξαπλώνετε αγκαλιά στο χιόνι… Παιχνίδι και ρομαντισμός ταυτόχρονα!

Μην ξεχάσετε
Μία από τις διαδρομές η οποία είναι προσιτή σε όλους τους περιπατητές είναι αυτή που καταλήγει στο “Pέμα του Φλώρου”. H διαδρομή ξεκινάει από τη διασταύρωση του καταφυγίου του Φ.O.E. (Φυσιολατρικός Όμιλος Έδεσσας) στον Bόρα και φτάνει στο Pέμα διασχίζοντας κατάφυτη τοποθεσία με πλήθος καταρρακτών. H διαδρομή διαρκεί 60 περίπου λεπτά για μετάβαση και επάνοδο.
Χριστουγεννιάτικη προσφορά
Από 180€ το άτομο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.
Περιλαμβάνει: διαμονή 4 ημερών με πρωινό.

ΑΡΑΧΩΒΑ
Από την πρώτη κιόλας στιγμή θα νιώσεις έναν άλλο αέρα να πνέει εδώ πάνω. Έρχεται από ψηλά, από την παγωμένη και περήφανη κορυφή του Παρνασσού, τη Λιάκουρα. Σήμερα το στολίδι του Παρνασσού, η Αράχωβα, μένει ζωντανή γιατί κρατάει τις παραδόσεις της και οι κάτοικοι παραμένουν απλοί και φιλόξενοι. Σε περιμένουν πανέμορφα σαλέ με τζάκι για να σου ανεβάσουν ακόμα πιο πολύ την ερωτική διάθεση!
Μην ξεχάσετε
Σας περιμένουν όμορφα σαλέ, βγαλμένα από παραμύθι για να απολαύσετε τον καφέ σας, μια ζεστή σοκολάτα ή κάποιο ρόφημα που θα ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματός σας και θα σας δώσει ενέργεια.

Χριστουγεννιάτικη Προσφορά

Από 478€ το άτομο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων
Περιλαμβάνει: διαμονή 4 ημερών με ημιδιατροφή και το εορταστικό γεύμα

ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Αφεθείτε με το ταίρι σας στη φυσική ηρεμία που προσφέρει η πόλη… Μοναχική και όμορφη, συναρπαστική. Αυτάρεσκα καθισμένη στο θρόνο της, με την όψη της να καθρεφτίζεται στα ήρεμα νερά της λίμνης της, ντυμένη με τα βυζαντινά της ενδύματα, στολισμένη με τις τοιχογραφίες των ναών της, φερμένη από τα πανάρχαια χρόνια η Καστοριά αποτελεί σπάνιο ιστορικό μνημείο για όλη την Ελλάδα. Ένα ταξίδι που θα σας γεμίσει υπέροχες φωτογραφίες και αναμνήσεις!
Μην ξεχάσετε
Να επισκεφτείτε το απολιθωμένο δάσος ηλικίας 20 εκατομμυρίων χρόνων με τροπικά και υποτροπικά φυτά, κορμούς από φοίνικες καθώς και θαλάσσια απολιθώματα.
Χριστουγεννιάτικη προσφορά
Από 246€ το άτομο σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.
Περιλαμβάνει: διαμονή 4 ημερών με πρωινό και το εορταστικό γεύμα.
Για κρατήσεις επισκεφθείτε www.travelplan.gr ή επικοινωνήστε στο 210 3333300

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. th limnh plasthra giati epimenete na mhn thn proteinete pote??

  2. ΑΧ ΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗ!!!!!!!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More