Πως σε επηρεάζει η σημερινή Ηλιακή Έκλειψη; Αρνητικά ή θετικά; Διάβασε τις προβλέψεις…

Στις 14 Νοεμβρίου, σήμερα δηλαδή πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που συνδέεται με το χρήμα, το σεξ, την μαγεία, τον θάνατο και την αναγέννηση, ενώ οι ηλιακές εκλείψεις πάντα αφορούν νέα ξεκινήματα.

Η επιρροή μιας Νέας Σελήνης διαρκεί συνήθως μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη (13/12/2012), ωστόσο, λόγω του ότι πρόκειται για μια έκλειψη και μάλιστα μια έκλειψη, που συμβαίνει σε ένα σταθερό ζώδιο, ίσως διαρκέσει και λίγο παραπάνω. Πάντως σε γενικές γραμμές πιστεύεται ότι τα γεγονότα της έκλειψης είναι πιο πιθανό να συμβούν την 1η, 2η, 3η, 7η και 14η μέρα από το φαινόμενο.

Η συγκεκριμένη έκλειψη θα πυροδοτήσει εξελίξεις σε οικονομικά θέματα που ζητούν λύσεις, τόσο σε κοσμικό επίπεδο όσο και σε ατομικό, ενώ θα δημιουργήσει έντονες σχέσεις πάθους ή και θα αναβιώσει περασμένες σχέσεις, εφόσον υπάρχουν συναισθήματα.

Ποιά ζώδια ευνοούνται από την Έκλειψη Ηλίου; Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την επιρροή της έκλειψης Ηλίου είναι εκείνα του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

Θέλεις πιο προσωπικές προβλέψεις και μεγαλύτερη ανάλυση για το δικό σου γενέθλιο Ωροσκόπιο; Κάνε κλικ εδώ

ΚΡΙΟΣ

Η ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στις 14/11 πρόκειται να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, με σκοπό να σε «πιέσει» και να σε αναγκάσει να οργανώσεις εκ νέου τον προϋπολογισμό σου και να ρυθμίσεις τα έξοδά σου, έτσι ώστε να μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Μέσα στον επόμενο μήνα, μπορείς να δημιουργήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδά σου και να απαλλαγείς από το άγχος σου. Επιπλέον, το φαινόμενο της έκλειψης, θα αφυπνίσει την σεξουαλικότητά σου και είναι πολύ πιθανό να νοσταλγήσεις ένα άτομο που σε ικανοποιούσε απόλυτα σ’ αυτόν τον τομέα. Μπορείς να προσπαθήσεις να το προσεγγίσεις, αν όμως οι προσπάθειές σου αποτύχουν, μην στενοχωριέσαι, κάτι άλλο έρχεται στο δρόμο σου που σίγουρα δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις 14 Νοεμβρίου σχηματίζεται η έκλειψη του Ήλιου, που θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεών σου. Αν έχεις ένα μακροχρόνιο δεσμό ή είσαι παντρεμένος, θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να ανανεώσεις τη σχέση σου ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις μερικές υποχωρήσεις. Εξάλλου, αυτή τη στιγμή το πρόβλημα δεν είναι ποιος θα κάνει «πίσω» αλλά πώς θα μείνει ζωντανός ο έρωτάς σας. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν υπάρχουν δυνατά συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος, η έκλειψη πρόκειται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική ζωή σου φέρνοντάς σου μια γνωριμία που θα αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποφασίσετε από κοινού την γρήγορη δέσμευση, αφού πιστεύετε κι οι δυο ότι ο προορισμός σας είναι η δημιουργία οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 14 Νοεμβρίου είναι μια ηλιακή έκλειψη που θα επηρεάσει τον τομέα της δουλειάς σου και της καθημερινότητάς σου. Έτσι, μέσα στον επόμενο μήνα, θα διαπιστώσεις ότι πρέπει να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» και να χαράξεις μια νέα πορεία. Αν βρίσκεσαι σε μια δουλειά μόνιμη, οι αλλαγές μπορεί να είναι απλώς διαδικαστικές, ενώ αν αναζητάς μια νέα δουλειά, θα καταφέρεις να βρεις μια που ανταποκρίνεται πλήρως σ’ αυτό που ψάχνεις. Παράλληλα, θα πρέπει να αλλάξεις και κάποια πράγματα στον τρόπο ζωής σου, ίσως επειδή το ωράριό σου θα απαιτήσει έναν νέο προγραμματισμό. Τέλος, καλό θα είναι να μην παραμελήσεις την υγεία σου και να αφιερώσεις έστω και λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σου, στην γυμναστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη της 14ης Νοεμβρίου είναι αρκετά θετική για το δικό σου ζώδιο, αφού διαμορφώνεται στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι, αν είσαι ελεύθερος, τον επόμενο μήνα θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια καινούργια σχέση γεμάτη ένταση και πάθος. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος ίσως διαπιστώσεις ότι ήρθε η ώρα να επισημοποιήσεις την σχέση σου ή να αποκτήσεις τον πρώτο σου απόγονο. Η έκλειψη φυσικά θα επηρεάσει και την επαγγελματική σου πορεία και αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας πρόκειται να αποκομίσεις μεγάλα οφέλη κυρίως οικονομικά. Ακόμα όμως και αν είσαι υπάλληλος, είναι η κατάλληλη στιγμή να διεκδικήσεις με επιτυχία μια αύξηση που σου έχουν υποσχεθεί και που φυσικά την αξίζεις.

ΛΕΩΝ

Η ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στις 14 Νοεμβρίου πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα πρέπει να δρομολογήσεις θέματα που αφορούν στην βελτίωση της διαβίωσής σου. Αν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να μετακομίσεις σε μια άλλη γειτονιά ή να ανακαινίσεις τον χώρο σου είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις τις προετοιμασίες. Δεδομένου ότι ο Ήλιος κυβερνάει το δικό σου ζώδιο κάθε ηλιακή έκλειψη σε επηρεάζει περισσότερο από τους άλλους, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις την υγεία σου αλλά και την καριέρα σου. Επιπλέον, ένας νέος έρωτας που θα ξεκινήσει αυτή την περίοδο θα έχει πολύ καλές προοπτικές στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στις 14 Νοεμβρίου επηρεάζει τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και συνιστά να έχεις ανοικτές τις «κεραίες» σου ώστε να «εκμεταλλευτείς» μια πληροφορία που μπορεί να σου ανοίξει νέους δρόμους. Τα άτομα που θα συναντήσεις αυτό το διάστημα, είτε πρόκειται για νέες γνωριμίες, είτε για παλιούς γνώριμους μπορούν να σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να μείνεις προσηλωμένος στους στόχους σου και να ακολουθήσεις τις εξελίξεις. Αν είσαι ελεύθερος, μέσα στον επόμενο μήνα θα κάνεις και μια ερωτική γνωριμία, που θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από όλα τα ταμπού σου.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη και έκλειψη Ηλίου στις 14 Νοεμβρίου λαμβάνει χώρα στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σηματοδοτεί εξελίξεις και διαφοροποιήσεις στα οικονομικά σου. Έτσι μέσα στον επόμενο μήνα είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις μια καινούρια πηγή εσόδων ή να αλλάξεις την στάση σου απέναντι στο χρήμα και να χαράξεις ένα πλάνο που θα σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα και παράλληλα να ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου. Το καλύτερο όμως είναι ότι
αυτή τη φορά η προσπάθειά σου θα είναι πραγματική και θα φέρει άμεσα αποτελέσματα. Όσον αφορά στην καριέρα σου, μπορεί αυτό το διάστημα να σταθεροποιήσεις τη θέση σου ή ακόμα και να κάνεις καινούρια όνειρα που σύντομα θα πραγματοποιηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου πρόκειται να επηρεάσει την προσωπικότητά σου και τα θέλω σου. Έτσι ο επόμενος μήνας είναι κατάλληλος για να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες και τον εαυτό σου και να επανεξετάσεις κάποιους τομείς της ζωής σου που χρειάζονται αναδιοργάνωση. Η δουλειά σου, αλλά και η φιλοσοφία σου γενικότερα αρχίζουν να αλλάζουν σταδιακά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σκεφτείς πιθανές αλλαγές που θα σου ταίριαζαν καλύτερα. Άτομα που προέρχονται από το εξωτερικό ή το ίδιο το εξωτερικό μπορεί να επηρεάσουν την κρίση σου, κυρίως αν νιώθεις ότι σου ανοίγονται νέες προοπτικές. Εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι βρίσκεσαι σ’ ένα σταυροδρόμι και η τωρινή επιλογή σου μπορεί να
αλλάξει τη ζωή σου για πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 14 Νοεμβρίου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε παροτρύνει να αποσυρθείς για λίγο από τις δραστηριότητές σου ώστε να ξεκουραστείς και να μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου, ιδίως αν έχεις ήδη αρχίσει να νιώθεις τα πρώτα συμπτώματα της γρίπης. Οι ανησυχίες σου ή η ανασφάλειά σου ως προς το μέλλον σου δεν χρειάζεται να σε προβληματίζουν άλλο, καθώς φαίνεται να έχεις εξασφαλίσει την σταθερότητα τόσο στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου όσο και στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος και νοσταλγείς έναν έρωτα από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να αναβιώσει μέσα στον επόμενο μήνα, ενώ αν δεν σ’ απασχολούν οι παλιές σου σχέσεις, θα νιώσεις πολύ οικεία με μια νέα γνωριμία.

ΑΙΓΟΓΕΡΩΣ

Η ηλιακή έκλειψη που σχηματίζεται στις 14 Νοεμβρίου ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σε ωθεί να δημιουργήσεις ένα νέο φιλικό κύκλο, ενώ παράλληλα μέσα στον επόμενο μήνα θα αποκτήσεις νέες φιλοδοξίες είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε προσωπικό. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα αποδειχθούν καθοριστικές για την πορεία σου, αφού θα περιλαμβάνουν άτομα που μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σου και να μεσολαβήσουν για την αρχή μιας νέας πορείας. Το γεγονός ότι η Σελήνη κυβερνάει τον τομέα των σχέσεών σου σηματοδοτεί και ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική σου ζωή. Έτσι ίσως αποφασίσεις να ενωθείς με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο σου ή αν είσαι ελεύθερος, κάνεις μια γνωριμία που πολύ γρήγορα οδηγήσει στη συμβίωση ή το γάμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη και ηλιακή έκλειψη σχηματίζεται στις 14 Νοεμβρίου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σηματοδοτεί εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σου. Μέσα στον επόμενο μήνα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα καινούριο δυναμικό ξεκίνημα που θα σε αναδείξει κοινωνικά. Ίσως ένα άτομο που μπορεί να είναι ο σύντροφός σου ή ένας συνεταίρος σου προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του και να σου εξασφαλίσει την σταθερότητα που ζητάς. Εξίσου σημαντικά ξεκινήματα θα γίνουν και στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε ένα γάμο, ή αν είσαι ελεύθερος να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Επίσης ένας πιο υγιεινός τρόπος ζωής, θα επηρεάσει θετικά την φυσική σου κατάσταση και την εμφάνισή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 14 Νοεμβρίου επηρεάζει τον ευνοϊκό ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου. Στον αισθηματικό τομέα, αν έχεις μια μακροχρόνια σχέση, τώρα θα την επισημοποιήσεις και θα κάνεις τον γάμο που φανταζόσουν από μικρό παιδί, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα βρεις τον πρίγκιπα των παραμυθιών. Με κάποιο τρόπο το εξωτερικό θα έχει μια καθοριστική επίδραση στη ζωή σου και αν δεν πρόκειται για μια καινούρια σχέση ίσως αφορά μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα αλλάξει την πορεία σου. Σε κάθε περίπτωση οι πιθανότητες να «λάμψεις» είναι πολλές και διαφορετικές γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι «ανοιχτός» σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται.

Read More

And More