Χαμηλή αυτοπεποίθηση; Εγκλωβισμένη σε μια κακή σχέση; Live chat με την ψυχολόγο μας

Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη ήρθε στο TLIFE και απαντώντας στις ερωτήσεις σας είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Ακόμα κι αν δεν έστειλες ερώτηση, μπορείς παρακολουθώντας το chat να βοηθηθείς.

Εσύ που νιώθεις ότι έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση, εσύ που έχεις εγκλωβιστεί σε μια σχέση που σε ταλαιπωρεί, εσύ που δεν μπορείς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό…

Πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε σήμερα χωρίς να τρελαθούμε;

ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟ ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. geia sas eimai 18 etwn kai h autopepoithish mou einai pl xamhlh kai nomizw pos to katalabainei kai to antitheto fullo auto pos mporw na apokthsw autopepoithish?sas euxaristw polu euxomai na mou apanthsete!!!!!

  2. Γεια σας.σπαω το κεφαλι μου με ποιο τροπο να στιριξω τον συντροφο μου,τον οποιο τον προδοσε ο κολλιτος του φιλος και αποκαλυψη εγινε απο μενα,ποτε δεν θα εμπαινα αναμεσα σε δυο φιλους αλλα ζητημα ηταν σοβαρο και επρεπε να προστατεψω τον συντροφο μου,δεν ξερω αν εκανα καλα παντως εκεινος το εκτιμισε αλλα τον βλεπω του εχει στοιχισει πολυ και υποφερει.δεν βρισκω και πολλα λογια να του πω.ειμαστε σε ηλικια 33 δεν ειμαστε παιδια και καταλαβαινετε πως τετοιες συμπεριφορες απο φιλους δεν τις περιμενουμε και πολυ. εγω ομως δεν μπορω να τον βλεπω να στεναχωριεται τοσο,τελικα οι ανδρες μαλλον το βιωνουν πολυ πιο βαρια.σας ευχαριστω!

  3. ευχαριστω πολυ κα Μαυρακη!!γιατι ταυτιστηκα με καποιες απο τις ιστοριες που ακουσα και οι συμβουλες ηταν κατι παραπανω απο διαφωτιστικες!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More