ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29 Οκτωβρίου ως 4 Νοεμβρίου…

Για να δούμε τι μας περιμένει και αυτήν την εβδομάδα; Θα συμβεί κάτι καλό; Πρέπει να είμαστες προσεκτικές κάπου;
Αν σε απασχολεί κάτι προσωπικό και χρειάζεσαι μια πιο αναλυτική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να κάνει την είσοδό του στο φιλικό σου Τοξότη και με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον Ταύρο και να σου φέρνει πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς, που σε απασχολούν και θέλεις να βελτιώσεις. Θα έχεις την δυνατότητα να βάλεις τη σφραγίδα σου σε πολλά γεγονότα και θα δεις τις υποθέσεις σου να εξελίσσονται όπως επιθυμείς. Από την Τετάρτη μέχρι το Σάββατο, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και σε περιμένουν ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις. Οι επαφές σου αυτές τις ημέρες με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες θα αποδειχθούν ιδιαίτερα εποικοδομητικές. Τέλος, κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχες, σύντομα θα αποτελούν παλιές αναμνήσεις…

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φρόντισε τώρα που η Αφροδίτη κινείται στο Ζυγό και σε ευνοεί, να εκμεταλλευτείς τις χάρες της, ώστε να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. Ο έντονος ερωτισμός σου και η καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Και εσύ που κοιμάσαι με τη… μοναξιά, δεν νομίζεις πως έφτασε ο καιρός να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά; Δραστηριοποιήσου αναλόγως για να τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι ήδη με το μέρος σου.

Επαγγελματικές
Αρκετή δουλειά και τρέξιμο θα έχεις και αυτήν την εβδομάδα, ενώ υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν και κάποια ταξίδια, που δεν τα είχες προγραμματίσει. Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του, για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, ενώ έφτασε και ο καιρός που θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, μπορείς να δρομολογήσεις όλα αυτά που είναι στάσιμα και δεν έχουν βρει ακόμη τη λύση τους. Η περίοδος είναι καλή για να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πρόσεξε μόνο από τον ενθουσιασμό σου μην οδηγηθείς σε ‘‘γκάφες’’ και τρέχεις και δε φτάνεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στο ζώδιό σου θα σε βάλει σε μία εποικοδομητική περισυλλογή. Θα δεις πολλά θέματα με διαφορετικό μάτι, θα σκεφτείς με περισσότερη σοφία και θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου με πιο ορθή κρίση. Τώρα θα αποκτήσεις μία νέα προοπτική για τα πράγματα και θα ανακτήσεις την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου στο χειρισμό οικονομικών σου υποθέσεων. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Τοξότη την ίδια μέρα, η επικοινωνία σου θα είναι στα ύψη, ενώ θα τονωθεί και η κοινωνική σου ζωή. Καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος.

Αισθηματικές
Η συντροφικότητα και ο ρομαντισμός που έχεις κάνουν το σύντροφό σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου. Μπορείς να μιλήσεις αυτές τις ημέρες για την πορεία της σχέσης σας, για μία πιθανή επισημοποίηση ή αλλαγή κάποιων βασικών δεδομένων. Και αν ακόμη σε συντροφεύει η μοναξιά, η Αφροδίτη από τη νέα θέση της στο Ζυγό, θα φέρει στο πλάι σου το πρόσωπο που αναζητούσες εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις που ήταν στάσιμες εδώ και καιρό και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια για την πορεία της καριέρας σου. Μπορείς να συνεργαστείς με ευκολία, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, εφόσον έχεις σχεδιάσει προσεκτικά τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις, που σε απασχολούσαν ως τώρα. Επίσης, μπορείς να κλείσεις νέες συμφωνίες, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτήν την εβδομάδα, με τον κυβερνήτη σου να επισκέπτεται τον Τοξότη την Δευτέρα, θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα που σε ενδιαφέρουν με ιδιαίτερα ευφάνταστους τρόπους. Η ευστροφία και η διπλωματία σου θα εκτιμηθεί δεόντως σε επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον Ταύρο, δεν θα λείπουν τα απρόοπτα σε συζητήσεις, αλλά και σε καινούργια σχέδια, που θέλεις να δρομολογήσεις. Από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι το Σάββατο, η Σελήνη θα σε ευνοεί από το ζώδιό σου και η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, γι’ αυτό φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και μην δώσεις μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που πρέπει, σε κάποια γεγονότα που μπορεί να σε αναστατώσουν.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να κινείται στο Ζυγό η ανάγκη σου για αφοσίωση στη σχέση που διατηρείς, θα σου προσφέρει τη ζεστασιά και την αγάπη που αναζητάς. Η σχέση σου θα γίνει πιο βαθιά και θα μπορέσεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις προς το σύντροφό σου, χωρίς ταμπού και ανασφάλειες. Η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μην περιμένεις από τους άλλους να ‘‘φτιάξουν’’ την αισθηματική σου ζωή, αλλά κάνε εσύ τις απαραίτητες ενέργειες για να το πετύχεις. Μη διστάζεις λοιπόν να εκδηλώνεις τον ερωτισμό σου και να αντιμετωπίζεις με πιο θετική διάθεση τα άτομα που σε προσεγγίζουν.

Επαγγελματικές
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν ευκαιρίες, για να αποδείξεις τι μπορείς να κάνεις. Αν δεν δώσεις αναβολές στις συζητήσεις που πρέπει να γίνουν με τους συνεργάτες σου, οι πλανήτες σου εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα για την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση, σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις, που μπορεί να είναι συμφέρουσες, αλλά φρόντισε να τις σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις, γιατί ο Ήλιος από τον Σκορπιό μπορεί να κρύβει καλά τις πιθανές παγίδες που υπάρχουν και να μην μπορείς να τις αναγνωρίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή παρόλο που θα έχεις πολύ τρέξιμο και υποχρεώσεις, οι οποίες δε θα σε αφήνουν να κάτσεις ούτε λεπτό. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Ταύρο τη Δευτέρα, τώρα θα πρέπει να επικεντρωθείς στο να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις ιδέες σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου και να σταματήσεις να κουρνιάζεις στις αμφιβολίες σου. Η λογική σου είναι πανίσχυρη και θα σε βοηθήσει να πετύχεις εξαιρετικές συμφωνίες, κυρίως σε σχέση με οικονομικά, επικοινωνία ή ταξίδια. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στο ζώδιο του Ζυγού, θα ενθαρρύνει τις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας σου, οι οποίες θα κυλούν σε ήρεμους τόνους και θα σε αποζημιώσουν.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου το Σαββατοκύριακο και να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο, μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις που έχεις. Εκδήλωσε τα συναισθήματα που έχεις στο σύντροφό σου και κάνε όνειρα μαζί του. Αυτό θα σας δέσει ακόμη περισσότερο. Και αν μιλάς ακόμη με τη μοναξιά, η Αφροδίτη από το Ζυγό μπορεί να σου φέρει έναν έρωτα κεραυνοβόλο!!!

Επαγγελματικές
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου και καλό θα είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς τα δικά σου άτομα, γιατί μπορεί μερικά πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται, αρκεί να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Στα οικονομικά, ευνοούνται όλων των ειδών οι επενδύσεις, αφού μπορεί να σου αποφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένεις.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα είναι αρκετά έντονη και ό,τι κάνεις, πρέπει να το προσέχεις. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Ταύρο τη Δευτέρα και να σε επηρεάζει άμεσα, προετοιμάσου ψυχικά. Με την κατάλληλη ηρεμία, θα μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να εμφανιστούν και να σε βάλλουν από παντού. Επίσης, μίλα με κάποια άτομα της οικογένειάς σου που μπορεί να αντιμετωπίζουν πρόβλημα, γιατί έχουν ανάγκη τη βοήθειά σου, αλλά η ενασχόληση σου με άλλα θέματα σε έχει κρατήσει σε απόσταση και δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Η νέα θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό από την προηγούμενη Κυριακή, δίνει ακόμη περισσότερη έμφαση σε θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι σου και πρέπει να είσαι εκεί για να προλάβεις πιθανές αναποδιές ή νέα δεδομένα που μπορεί να υπάρξουν.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν χαλαρώσεις λίγο και δεν εκδηλώνεις τόσο έντονα τον εκνευρισμό σου απέναντι στο σύντροφό σου, αν κάποιες φορές σου φαίνεται απόμακρος. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του και, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα, θα βρεις λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Αν η μοναξιά δε λέει να σε αφήσει, κάνε λίγο υπομονή και μην ενδίδεις σε πρόσκαιρα φλερτ, που στο τέλος το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε απογοητεύουν περισσότερο.

Επαγγελματικές
Ο Ερμής από τη νέα του θέση, στον Τοξότη, στις 29 του μήνα, σου υποδεικνύει να βρεις καλούς συνεργάτες, γιατί ο φόρτος της εργασίας σου θα είναι μεγάλος και δεν θα τα καταφέρεις χωρίς βοήθεια. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις, που παραμένουν ακόμα σε στασιμότητα στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάτι παλιούς λογαριασμούς, που σε αγχώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει όλη την εβδομάδα να προσέχεις με όποια δραστηριότητα θέλεις να ασχοληθείς. Θα υπάρχει αρκετός εκνευρισμός, ενώ πολλά θέματα που θέλεις να τελειώσεις, θα έχουν κάποιες αναβολές. Τη Δευτέρα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Ταύρο, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εξωθήσεις τις καταστάσεις στα άκρα, γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις. Αναζήτησε την συντροφιά της οικογένειας και των πολύ δικών σου ανθρώπων, για να χαλαρώσεις και να εξομολογηθείς τις ανησυχίες και τα άγχη σου. Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι ιδανικές ημέρες για να υπογράψεις συμβόλαια και να κλείσεις συμφωνίες, πάντα κάτω από το πρίσμα της λογικής και όχι του συναισθήματος.

Αισθηματικές
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς, αυτήν την εβδομάδα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Άλλαξε τακτική και φτιάξε έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να αφιερώσεις το χρόνο που πρέπει στο σύντροφό σου και να περάσετε όμορφα. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από τον Σκορπιό, προμηνύεται φλογερό και παθιασμένο. Εκμεταλλεύσου το! Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε αυτήν την περίοδο να εξωτερικεύσεις το ερωτικό σου ταπεραμέντο, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, αφού η τύχη θα σε αποζημιώσει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου κινείται σε καλό δρόμο και προσπαθείς να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο τις συνθήκες. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη από τη Δευτέρα και μετά, πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις και κάποιες προτάσεις, πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά, πριν δώσεις την απάντησή σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα πληθαίνουν. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη απρόοπτα, που θα σε ξαφνιάσουν. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Ταύρο, μόλις στο ξεκίνημά της, πρέπει να προσέχεις αυτά που κάνεις και λες, ειδικότερα στα δικά σου άτομα, για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σου και να αναλάβεις σημαντικές πρωτοβουλίες, που θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην περιμένεις από τους άλλους να καλύψουν τις δικές σου υποχρεώσεις και ευθύνες. Αυτό το διάστημα, θα ήταν φρόνιμο από την μεριά σου να προσπαθήσεις να συντηρήσεις τα κεκτημένα σου και να μην προβείς σε σημαντικές αλλαγές.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη, οπότε φρόντισε να περάσεις όμορφα μαζί του, διώχνοντας μακριά όλους τους φόβους και τις έγνοιες που σε κυριεύουν, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αφορμή. Επίσης, προσπάθησε να εκδηλώνεις πιο ανοιχτά τα συναισθήματά σου και μην τον αφήνεις στο σκοτάδι και στην ανασφάλεια! Όσο για εσένα που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η μοίρα θα φροντίσει να σε αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί και εσύ να είσαι ανοιχτός για να υποδεχτείς τα δώρα της.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα στη δουλειά σου, όσο κι αν δεν το θέλεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Φρόντισε να περάσεις τις ιδέες σου με έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους και εκμεταλλεύσου στιγμές αδυναμίας των συναδέλφων σου, για να προωθήσεις τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να αποφύγεις τα μεγάλα ανοίγματα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Αναθεώρησε τον οικονομικό σου προγραμματισμό και, αν τον τηρήσεις, βραχυπρόθεσμα θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Δευτέρα στον Ταύρο πρόκειται να σε ωριμάσει και να σε προσγειώσει απότομα, καθώς θα σε αναγκάσει να δεις τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Ίσως τώρα κάποια γεγονότα που θα αποκαλυφθούν στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον, βάλουν τέλος σε μυστικά και ψέματα που αγνοούσες και γίνουν αιτία να χαράξεις μία νέα αρχή. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση, στο ζώδιο του Ζυγού, σε παροτρύνει να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την οικογένεια σου και της ανάγκες της. Για να πετύχεις όμως τους στόχους σου, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσεις εμπόδια που προέρχονται από το παρελθόν ή να ισορροπήσεις τις οικογενειακές με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Όλα μαζί δεν γίνονται!!!

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει όλο και καλύτερα μέρα με την μέρα και πάντα προσπαθείς να περνάει ο σύντροφος σου καλά μαζί σου. Φρόντισε να μη χαλάσεις αυτό το ωραίο κλίμα, κάνοντας αναφορές σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν και δείξε του απροκάλυπτα την ανάγκη σου να σε αγαπά και να σε φροντίζει. Αυτό θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά σου! Και αν η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη συντροφιά σου, έφτασε ο καιρός να τη βγάλεις από τη ζωή σου, καθώς σε περιμένουν τέτοιες εξελίξεις, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε πολύ καλή πορεία. Ο Ερμής από τον Τοξότη από τη Δευτέρα και μετά, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, για να μιλήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις. Καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα και πρέπει να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες, για να τα προωθήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα είναι αυξημένη αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιό σου την Δευτέρα και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να δώσεις πνοή σε κάποια προσωπικά σου όνειρα, που είχες ξεχασμένα καιρό τώρα. Με την Πανσέληνο επίσης να πραγματοποιείται την ίδια μέρα στον Ταύρο, τα εύστοχα επιχειρήματά σου θα κάνουν τους ανωτέρους, αλλά και το σύντροφό σου να σε δουν με άλλα μάτια, γεγονός που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Το πλανητικό σκηνικό απογειώνει την έμπνευση και τη διορατικότητα σου. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο, είναι μία καλή ευκαιρία να οργανώσεις κάτι όμορφο και να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου και τα άτομα που αγαπάς.

Αισθηματικές
Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης στο Ζυγό, θα τα πας μια χαρά στη σχέση σου. Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου, μπορείς να ξεπερνάς εύκολα τυχόν προβληματικά θέματα, που μπορεί να εμφανίζονται. Αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα και βγες έξω από το σπίτι, να συναντήσεις το άλλο σου μισό… κάπου κοντά σου είναι και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πρόσεχε τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα, γιατί η αισιοδοξία σου θα είναι κάπως αυξημένη και ίσως δεν κρίνεις σωστά και λογικά τις πιθανές επιπτώσεις που θα έχεις. Αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα τι θέλεις να πετύχεις, μην πάρεις οριστικές αποφάσεις. Μπορείς να χειριστείς αποτελεσματικά συμφωνίες, συνεργασίες και γραφειοκρατικά θέματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα αυτών σου των κινήσεων. Στα οικονομικά, θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο, καθώς θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Ταύρο, θα σε κάνει να δεις ρεαλιστικά κάποια θέματα, που μπορεί παλαιότερα να σε παρέσυραν σε λανθασμένες αποφάσεις. Φρόντισε μόνο να αποβάλλεις το άγχος και την ένταση που έχεις, ώστε να μην παρασυρθείς από τον υπέρμετρο δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Με τον Ερμή την ίδια μέρα να επισκέπτεται τον Τοξότη, ευνοούνται οι συλλογικές προσπάθειες, αρκεί να έχεις δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους. Την Τρίτη και την Τετάρτη, ίσως υπάρξουν προβλήματα στις επαφές σου με άτομα κύρους και χρειάζεται να έχεις αυξημένη την προσοχή σου στα λόγια που θα πεις ή τις ιδέες που θα προβάλλεις. Το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο και να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο από τον Σκορπιό, είναι μία καλή ευκαιρία για να επανεξετάσεις τις υποχρεώσεις και τις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει και να οργανώσεις εκ νέου το χρόνο σου, που ήδη σε πιέζει.

Αισθηματικές
Διώξε οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου, γιατί βλέπεις ξεκάθαρα πώς κινείται και πώς σου συμπεριφέρεται. Φρόντισε να περάσετε καλά μαζί, γιατί το έχεις πολύ ανάγκη και θα σε κάνει πραγματικά να χαλαρώσεις από όλες τις υπόλοιπες σκοτούρες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί με τη γοητεία που σου χαρίζει η νέα θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό, οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, καθώς και κάποιες καινούργιες συνεργασίες που σκοπεύεις να κάνεις. Αν σου κάνουν προτάσεις στα μέσα της εβδομάδας, φρόντισε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να συζητήσεις πρώτα με τους εμπειρότερους συνεργάτες σου, που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Μήπως ήρθε η ώρα να προγραμματιστείς περισσότερο και να μην απλώνεις τα χέρια σου ως εκεί που δεν φτάνουν;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το νευρικό σου σύστημα δεν θα είναι στα καλύτερά του αυτήν την εβδομάδα, εξαιτίας της Πανσελήνου που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα στο ζώδιο του Ταύρου και θα φέρει σημαντικά εμπόδια σε κάποιες υποθέσεις σου, που αφορούν περισσότερο στον οικονομικό σου τομέα. Έτσι, παρά το γεγονός ότι έχεις αποφασίσει να δουλέψεις σκληρά για να βελτιώσεις τα έσοδά σου, κάποιες καθυστερημένες οφειλές θα σε αναγκάσουν να δανειστείς ή να διαφοροποιήσεις το οικονομικό σου πρόγραμμα. Κατά τα άλλα, η προσωπική σου ζωή, με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από το ζώδιο του Ζυγού, θα γεμίσει πολλά από τα κενά που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου, θα σε ηρεμήσει και θα αλλάξει την οπτική σου, κάνοντάς την πιο θετική και αισιόδοξη.

Αισθηματικές
Πρέπει αυτήν την εβδομάδα να δεις μερικές καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, γιατί δεν θα ήθελες ούτε εσύ να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Επίσης, οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου, για να περάσετε περισσότερες στιγμές μαζί και να γεμίσεις τις άδειες σου μπαταρίες. Θα κάνει και στους δύο καλό! Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο, κάνε κινήσεις για να ανοίξεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην απογοητεύεσαι, αν δεν γνωρίσεις άμεσα κάποιο άτομο που θα σε συναρπάσει. Κάθε πράγμα στον καιρό του…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά ειδικά αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες και συμφωνίες που θα κληθείς να κάνεις. Οι ιδέες σου μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να έχεις καλό προγραμματισμό και να τις αποκαλύψεις την κατάλληλη στιγμή, στους κατάλληλους ανθρώπους. Η εμπιστοσύνη σου θα πρέπει να περιοριστεί στα άτομα που γνωρίζεις καλά και όχι στον κάθε τυχάρπαστο, που μπορεί να σε εμπνεύσει στιγμιαία! Στα οικονομικά, καλό θα είναι να μην υπογράψεις νέα συμβόλαια, να μην κάνεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να δείξεις αυτοσυγκράτηση στις αγορές σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν προβλήματα από εκεί που δεν τα περιμένεις, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να εκνευρίζεσαι και να αγχώνεσαι με το παραμικρό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις και ούτε να εκθέσεις τη φήμη σου, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τον επαγγελματικό σου τομέα. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Ταύρο, ένα μικρό χάος είναι αναπόφευκτο στη ζωή σου, που θα σε κάνει να νιώσεις ανασφάλεια. Μην αφήσεις την ένταση να σε αποκαρδιώσει και προχώρα με μετρημένες κινήσεις σε αυτά που έχεις προγραμματίσεις να κάνεις. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι το Σάββατο, επωφελήσου από το κοινωνικό κλίμα των ημερών και φρόντισε να πλησιάσεις ακόμη περισσότερο τα άτομα που σε ενδιαφέρουν, ώστε να τα γνωρίσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα μπεις σε αρκετές σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου και για το τι θα πρέπει να κάνεις. Μη βασανίζεις άλλο το μυαλό σου, αλλά μίλα με το σύντροφό σου, αφού με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης από το Ζυγό, θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι περίμενες και οι απαντήσεις που θα πάρεις, θα διώξουν μακριά τις ανασφάλειες και τα άγχη σου. Εσύ που κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά, μήπως πρέπει να επανεξετάσεις και να δεχτείς μία πρόσκληση που σου έχει κάνει καιρό τώρα ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν; Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία… πόσο μάλλον τώρα, που ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και ευλογεί τέτοιες κινήσεις και πισωγυρίσματα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οι επιθυμίες και οι στόχοι σου θα συναντήσουν εμπόδια και το κλίμα στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου μπορεί να είναι ψυχρό. Μην το βάζεις κάτω όμως και με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ερμή στον Τοξότη, προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τις καταστάσεις, χωρίς να αφεθείς στις αδυναμίες σου. Το κεφάλι ψηλά και όλα θα πάνε καλά! Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορέσεις να τα διαχειριστείς όπως πρέπει.

Read More

And More