ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 μέχρι 10 Ιουνίου…

Πως θα είναι και αυτή η εβδομάδα; Τι λένε τα άστρα; Πως επηρεάζονται τα ερωτικά και τα επαγγελματικά μας; Θα συμβεί κάτι καλό, επιτέλους;

Αν σε απασχολεί κάτι πιο προσωπικό κάνε “κλικ” εδώ για να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις…

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα φέρνει λύσεις σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζεις, αγαπητέ Κριέ. Ειδικά, θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και φεύγει ένα μεγάλο άγχος, ενόψει αποφάσεων που θέλεις να πάρεις. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είσαι ξεκούραστος και ήρεμος, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις πιο αποτελεσματικά κάθε κατάσταση. Η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Τοξότη, είναι ιδανική για να προβληθείς κοινωνικά, με πολύ καλά αποτελέσματα για το γόητρο σου.
Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση του χρόνου, αλλά και της διάθεσής σου, για να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να επηρεάσουν τη σχέση σου. Συζήτα με το σύντροφό σου αυτά που σε ταλαιπωρούν και θα δεις ότι είναι διατεθειμένος να σε βοηθήσει, για να νιώσεις καλύτερα. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι ακόμη κοντά σου, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι άνθρωποι θα σε πλησιάσουν με σκοπό… να σε κατακτήσουν!!! Άλλωστε, ο Ερμής μέχρι την Πέμπτη στους Διδύμους, ευνοεί κάθε είδους τέτοιες επαφές.
Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Κριέ, και οι νέες συνεργασίες ή επαφές, θα αποδώσουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στα σχέδιά σου. Να είσαι προσεκτικός και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ειδικά στα οικονομικά, μην προβείς σε καμιά συμφωνία, πριν σκεφτείς καλά τα δεδομένα. Ίσως κιόλας είναι καλύτερα να πάρεις τον χρόνο που χρειάζεσαι, για να σκεφτείς όποιες προτάσεις σου γίνουν, και να απαντήσεις προς το τέλος του μήνα, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι καλύτερο και το μυαλό σου θα πιο ξεκάθαρο και ήρεμο.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ευκαιρίες που θα φέρει αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολλές για το ζώδιό σου, αγαπητέ Ταύρε, και πρέπει να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Πολλά ζητήματα που ήταν στάσιμα, τώρα θα πάρουν μπροστά και θα ζήσεις στιγμές ικανοποίησης, από τις εξελίξεις που έρχονται. Ο Δίας, που για τελευταία εβδομάδα κινείται στο ζώδιό σου, διασφαλίζει τα συμφέροντά σου και σου ανοίγει το δρόμο να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου με πιο σταθερό τρόπο και βέβαιο, θετικό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, χρειάζεται να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός στη σχέση σου, για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Απόφυγε “επικίνδυνες” συζητήσεις με το σύντροφό σου, που είναι ικανές να σας αποξενώσουν!!! Αν είσαι ακόμη ελεύθερος και δεν έχεις κάποια σχέση, το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, με την Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 4 στον Τοξότη, ευνοεί πολύ τις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν, αλλά και τις νέες γνωριμίες. Γενικά το κλίμα είναι ερωτικό και κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το απολαύσεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, χρειάζονται ψυχραιμία, ειδικά σε κάποιες στιγμές έντασης που θα προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές και τις νέες συμφωνίες, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και οι ανασφάλειες που έχεις, μπορούν να σε οδηγήσουν σε αρνητικές για την καριέρα σου συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απαιτούν μεγάλη προσοχή, γιατί τα έξοδά σου δείχνουν να αυξάνονται, ενώ τα έσοδά σου παραμένουν σταθερά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεκίνα αυτήν την εβδομάδα δυναμικά, αγαπητέ Δίδυμε, προσπαθώντας να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, για να διορθώσεις λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Με την Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στο ζώδιο του Τοξότη, θα μπορέσεις να βάλεις μια σειρά στις υποθέσεις σου, αλλά χρειάζεται και η δική σου αποφασιστική διάθεση για να το πετύχεις ολοκληρωτικά. Θέματα σπιτιού ή και κάποιες αλλαγές μέσα σε αυτό, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν από την Πέμπτη και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Καρκίνο και πρέπει να είσαι αρκετά διπλωματικός, για να μην προκληθούν εντάσεις με τους οικείους σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορούν να σε αποζημιώσουν από τα υπόλοιπα άγχη και δυσκολίες που περνάς, γιατί η αγάπη που θα εισπράξεις από το σύντροφό σου θα είναι έντονη και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα μαζί του. Δείξε κι εσύ με τη σειρά σου την ανάλογη ανταπόκριση και θα περάσετε μια πολύ όμορφη εβδομάδα. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, ίσως θα πρέπει να γίνεις πιο ανοιχτός, για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που πραγματικά θα σε ενδιαφέρει. Η Σελήνη στους Ιχθείς πάντως το Σαββατοκύριακο, σε ευνοεί για να το κάνεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, μπορούν να υλοποιηθούν τώρα με τον καλύτερο τρόπο. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι την Πέμπτη, θα έχεις την δυνατότητα να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα χρειαστεί πολύ αυστηρό πλάνο, για να μην ξεφύγεις με τα έξοδά σου, που είναι πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, εκμεταλλεύσου τη δυναμική διάθεση που σου προκαλεί η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς με ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα ή σε εκκρεμότητα. Η σιγουριά και η αποφασιστικότητά σου θα ισχυροποιηθούν, η προσήλωση σου στους στόχους που έχεις βάλει θα είναι απαρέγκλιτη, όπως και η διάθεσή σου να διορθώσεις κάποια κακώς κείμενα της ζωής σου. Μην διστάσεις να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, πηγαίνουν καλά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτείς και να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις για να τα βελτιώσεις. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά μικρές διαφορές που υπάρχουν στον τρόπο σκέψης σας. Βάλε νερό στο κρασί σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Εσύ που βρίσκεσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, αξιοποίησε την εύνοια του Ερμή από την Πέμπτη και μετά στο ζώδιό σου, για εξόδους με φίλους, που θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν πραγματικά να διασκεδάσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, μην προχωρήσεις στην υλοποίηση νέων σχεδίων, αν δεν ξεμπερδέψεις με κάποιες εκκρεμότητες, γιατί θα τις βρεις μπροστά σου ως εμπόδιο. Γενικά να είσαι ήρεμος και να αποφεύγεις κάθε παρορμητισμό. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κάποιες προοπτικές, που αφορούν στο εισόδημά σου. Άπλωσε τα χέρια σου μέχρι εκεί που φτάνεις.

ΛΕΩΝ
Η εσωτερική αναζήτηση είναι αυτή που θα χαρακτηρίζει την εβδομάδα για το ζώδιό σου, αγαπητέ Λέων, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται την Δευτέρα στον Τοξότη και να σε επηρεάζει δραματικά. Καλό είναι να αποφύγεις τις πολλές μελαγχολίες και να πάρεις αποφάσεις ρεαλιστικές, για του διάφορους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν. Ο Ερμής μέχρι την Πέμπτη στους Διδύμους, θα σε βοηθήσει σημαντικά να διαλευκάνεις τις εσωτερικές σου αναζητήσεις και θα νιώσεις έτοιμος να αλλάξεις όλα όσα δεν σε ευχαριστούν στην καθημερινότητά σου. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, θα πρέπει να αποδείξεις την αγάπη που τρέφεις για το σύντροφό σου και να πάρεις πρωτοβουλίες, που θα διώξουν τις αμφιβολίες μέσα από τη σχέση σου. Μην παραμελείς το ταίρι σου, γιατί δεν θα μπορείς να διορθώσεις τις καταστάσεις αργότερα. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην αγχώνεσαι, γιατί σύντομα θα αλλάξουν οι καταστάσεις προς το καλύτερο. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους, θα σου δώσει ένα ευχάριστο μήνυμα από έναν παρελθοντικό σου έρωτα, που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, φίλε Λέοντα, θα συνεργαστείς με αποτελεσματικό τρόπο και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες. Η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, σηματοδοτεί όλες τις υπόλοιπες ημέρες και τις κάνει ευνοϊκές για νέες συνεργασίες και ξεκινήματα, που θα σου αποδώσουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου πάλι, χρειάζεται να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Μην προβείς σε βιαστικές συμφωνίες ή υπογραφές. Άφησε αυτές τις αποφάσεις για μια άλλη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη για σένα, καθώς πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης την Δευτέρα στον Τοξότη, η οποία μπορεί να προκαλέσει κάποιες αναταραχές και απρόσμενα γεγονότα, που δεν θα μπορείς να αλλάξεις. Η περίοδος προσαρμογής είναι πάντα δύσκολη για όλους και, αν θέλεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα τις ημέρες σου, καλό είναι να το συνειδητοποιήσεις άμεσα. Μην αναβάλεις τις δουλειές που έχεις ήδη προγραμματίσει και μην χάνεσαι στις σκέψεις σου. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να προχωρήσεις παρακάτω.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, αφού η διάθεσή σου είναι ερωτική και αυτό αλλάζει όλο το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Άφησε πίσω σου τα προβλήματα και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Ο κυβερνήτης σου Ερμής, από την Πέμπτη και μετά στον Καρκίνο, τονίζει την ασφάλεια μέσα στο σπίτι και σε χαροποιεί. Εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος, κάνε παρέα με αγαπημένα σου άτομα και πρόσεχε να μην παρασυρθείς από γνωριμίες, που δεν είσαι σίγουρος ότι σε γεμίζουν.

Επαγγελματικές
Φίλε Παρθένε, κάνε ξεκαθαρίσματα στη δουλειά σου, όπου οι απαιτήσεις είναι πολλές και χρειάζεται λιγότερο άγχος και περισσότερη δράση. Οι αλλαγές που θα γίνουν αυτό το διάστημα θα είναι εκ βάθρων και ολοκληρωτικές. Μην σε φοβίσουν, γιατί πολύ γρήγορα θα αποδειχθούν συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή και δραστικές κινήσεις, για να μπουν πάλι σε σειρά. Τον τελευταίο καιρό έχεις ξεφύγει τελείως.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα αυτή σε ευνοεί να λύσεις με τρόπο δυναμικό πολλά ζητήματα, που μέχρι σήμερα σε βασάνιζαν. Ο Ερμής μέχρι την Πέμπτη στους Διδύμους, αυξάνει την κοινωνικότητά σου και οι έξυπνες και πρωτοπόρες ιδέες σου θα εντυπωσιάζουν, σε κάθε σου επαφή και συνεργασία. Θα χρειαστεί να είσαι σε ετοιμότητα και να εκμεταλλευτείς όλες τις θετικές συγκυρίες των ημερών. Λίγη προσοχή χρειάζεται, στο να μην παρασυρθείς από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, είναι σε μία αρκετά καλή περίοδο και η σχέση σου γεμίζει από διάθεση ερωτική. Δείξε τα συναισθήματά σου και δέξου, χωρίς ενδοιασμούς και ανασφάλειες, την αγάπη του συντρόφου σου. Παραδώσου και εσύ στο ρομαντικό κλίμα που κυριαρχεί και παραμέρισε τις μεταξύ σας μικροδιαφορές, μόνο και μόνο για να τον έχεις συνεχώς σε εγρήγορση. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, εκμεταλλεύσου την αυξημένη κοινωνικότητά σου για να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, θα δεις ότι τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά και μπορείς να χαρείς, για το πως εξελίσσονται τα πράγματα. Να θυμάσαι ότι τα μακροπρόθεσμα σχέδια σίγουρα έχουν αξία, αλλά για να ευοδωθούν, πρέπει να συνεχίσεις την σκληρή δουλειά και να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Προσοχή στα οικονομικά ρίσκα που σκοπεύεις να πάρεις, γιατί χρειάζονται σκέψη και καλό προγραμματισμό και η Έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται στις 4 στον Τοξότη, είναι αποτρεπτική για τέτοιου είδους ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, αρκετές καταστάσεις που παρέμεναν στάσιμες μέχρι σήμερα, θα αρχίσουν να εξελίσσονται αυτήν την εβδομάδα και καλό είναι να κάνεις ό,τι μπορείς για να έρθουν τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται την Δευτέρα στον Τοξότη, σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Η διάθεσή σου για αλλαγές και επιβολή των απόψεών σου θα είναι έντονη και καλό είναι να προσπαθήσεις λίγο να την περιορίσεις ή να υιοθετήσεις πιο διακριτικούς τρόπους, που δεν θα προσβάλλουν τους συνομιλητές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, η περίοδος θα είναι αρκετά έντονη και, αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, μπορεί να βρεθείς σε ρήξη με τον σύντροφό σου και είναι κρίμα και άδικο να μην είσαι καλά μαζί του για ασήμαντους λόγους. Μην πεις ή κάνεις πράγματα, που δεν μπορείς να πάρεις πίσω, γιατί ο καθένας έχει τα όρια του. Αν η μοναξιά είναι πλέον η μοναδική σου παρέα, εκμεταλλεύσου τις ημέρες που θα ακολουθήσουν για ξεκούραση ή χαλάρωση, παρέα με καλούς φίλους και την οικογένεια σου. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσεις πάρα πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, πάνε πολύ καλά και οι συνεργασίες σου έχουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Σε κάποια δύσκολη στιγμή, πιθανότατα φόρτου εργασίας, θα δεχτείς την απρόσμενη βοήθεια από κάποιον συνάδελφό σου, που μέχρι τώρα πίστευες ότι ήταν σε αντίθετη συμμαχία με εσένα, και θα ικανοποιηθείς αρκετά. Φρόντισε να του εκφράσεις και εσύ με την σειρά σου την εκτίμηση της προσφοράς του. Τέλος, απόφυγε τις κινήσεις που έρχονται μετά από πανικό και όχι ώριμη σκέψη, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και όχι έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, αυτήν την εβδομάδα πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου και καλύτερα είναι να αφήσεις λίγο στην άκρη την ευαισθησία σου και να μη δίνεις τόση πολύ σημασία σε σχόλια, που γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Εξάλλου, υπάρχουν και άνθρωποι που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν. Επικεντρώσου στα θετικά και πάρε τις καταστάσεις στα χέριά σου, χωρίς να περιμένεις από τους άλλους να κάνουν αυτά που πρέπει να κάνεις εσύ, για να βελτιώσεις την ζωή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, με τον Ερμή να κινείται μέχρι την Πέμπτη στους Διδύμους και να σε ευνοεί ιδιαίτερα, ήρθε ο καιρός να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να προσεγγίσεις τον σύντροφό σου και να δεις με ηρεμία κάποια προβλήματα που σας απομακρύνουν. Με καθαρό μυαλό και με γνώμονα την αγάπη, μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Όσο για εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί τον άνθρωπο που θα έρθει και θα αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου και θα γεμίσει την καρδιά σου με έρωτα!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, χρειάζεται συγκέντρωση και οργάνωση, γιατί κάποιες δυσκολίες θα σε προβληματίσουν αρκετά αυτόν τον καιρό. Με τον κυβερνήτη σου Δία όμως για τελευταία εβδομάδα στον σταθερό Ταύρο να σε ευνοεί και σου λύνει τα χέρια, η ατμόσφαιρα θα διαφοροποιηθεί προς το θετικότερο. Μην αμελήσεις τις υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, μην επενδύσεις σε παράτολμα εγχειρήματα, όσο δελεαστικά και αν σου φαίνονται, και θα δεις ότι στο τέλος εσύ θα είσαι ο κερδισμένος!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, αντί να προσπαθείς να αντισταθείς σε όσα συμβαίνουν και να αρνείσαι την πραγματικότητα, αυτή την εβδομάδα καλύτερα να δεις με περισσότερη αισιοδοξία τις καταστάσεις και να κάνεις ό,τι μπορείς κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες, για να τις βελτιώσεις. Η Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον Τοξότη, παράλληλα με τον Ερμή που συνεχίζει την πορεία του στους Διδύμους και διευκολύνει τι επικοινωνίες σου, θα σε βοηθήσουν να κινηθείς προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές τους στο έπακρο!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις μέσα στη σχέση σου χρειάζονται καλή επικοινωνία και διάθεση συνεννόησης με τον σύντροφό σου. Σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τρίτους να σε παρασύρουν με τα συμπεράσματα τους και εμπιστεύσου την δική σου διαίσθηση, που συνήθως είναι αλάνθαστη. Αν πάλι δεν έχεις κάνει ακόμη κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, άλλαξε τις καθημερινές σου συνήθειες και γίνε λίγο πιο κοινωνικός αυτές τις ημέρες, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί. Να είσαι σίγουρος πως όλο και κάτι καλό θα εμφανιστεί μπροστά σου!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα, γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή και μη χάνεις την ψυχραιμία σου. Συζήτησε με όσους από τον επαγγελματικό σου χώρο εμπιστεύεσαι την κρίση τους και ακολούθησε διακριτικά τις συμβουλές τους. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη περίοδο, γιατί έκτακτα έξοδα σε παρασέρνουν εκτός προϋπολογισμού. Συγκρατήσου, όσο το δυνατόν περισσότερο!!!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους της οικογένειάς σου, αγαπητέ Υδροχόε, ώστε το κλίμα που θα επικρατήσει από εδώ και στο εξής μεταξύ σας, να πάψει να είναι τεταμένο και να ηρεμήσεις. Απομάκρυνε τα άτομα που σε στενοχωρούν και σε φορτώνουν με τα προβλήματά τους και κράτησε δίπλα σου όσους σε ευχαριστούν και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται την Δευτέρα στον Τοξότη, σε βοηθάει να πάρεις τέτοιες αποφάσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου και να προχωρήσεις σε ένα άλλο κλίμα, πολύ πιο ερωτικό και αγαπησιάρικο. Από την Πέμπτη και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κάνει την είσοδο του στον Καρκίνο, οι μέρες είναι ιδανικές για να τις μοιραστείς με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι σίγουρο πως θα περάσεις αξέχαστες στιγμές μαζί τους. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που δεν κάνεις καλά και δεν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, είναι σε μια καλή περίοδο και μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου, με τη βοήθεια των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα ζητήματα των ημερών και καλό θα ήταν, εκτός από τον περιορισμό στην τάση για σπατάλη που θα υπάρχει, να προσέχεις και για απρόβλεπτα έξοδα, που πολύ πιθανό να υπάρξουν. Οργάνωσε λοιπόν τον προϋπολογισμό σου, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, γιατί ήδη έχεις κουραστεί αρκετά και δεν θα αποδίδουν οι προσπάθειες που κάνεις. Με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου στις 4 του μήνα και να σε εξαντλεί, βρες χρόνο αυτές τις ημέρες να ξεκουραστείς και να κάνεις πράγματα που να σε ευχαριστούν. Η Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στον Τοξότη, είναι ευνοϊκή γι’ αυτά που έχεις στο μυαλό σου να πετύχεις και θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα, ανοίγοντας μπροστά σου τους δρόμους για να τα υλοποιήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η επικοινωνία με τον άνθρωπο σου ευνοείται και δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία, για να διορθώσεις ζητήματα της σχέσης σας. Ιδιαίτερα από την Πέμπτη και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο, το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ερωτικό και γεμάτο πάθος και πρέπει να αφεθείς και εσύ σε αυτό, χωρίς τον φόβο να το εκμεταλλευτεί. Άνοιξε το σπίτι σου να υποδεχτείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα περάσετε πολύ όμορφα. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, να ξέρεις ότι η γοητεία που θα εκπέμπεις αυτές τις ημέρες θα φέρει δίπλα σου φλερτ και όχι μόνο…

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, πηγαίνει καλά και δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ. Η πίεση, μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει στον τρόπο που εργάζεσαι. Παραμέρισέ την λοιπόν και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, καθώς και σε όσους από τους συναδέλφους σου θελήσουν να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αυτοέλεγχο. Μην ξοδεύεις αλόγιστα, λοιπόν. Έτσι θα ισορροπήσουν λίγο τα έσοδα και τα έξοδά σου.

Read More

And More