ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 9 έως 15 Ιουλίου. Τι “υπόσχονται” τα άστρα;

Θα γίνει κάτι συγκλονιστικό αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου; Τι λένε τα άστρα; Ευνοούνται επαγγελματικά και ερωτικά;

Αν σε απασχολεί κάτι πιο προσωπικό και θέλεις μια λεπτομερή πρόβλεψη κάνει “κλικ” εδώ

Κριός
Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας συνιστά να είσαι πολύ προσεκτικός στην διαχείριση των οικονομικών σου, φίλε Κριέ. Με τον Ουρανό να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 13 στο ζώδιό σου, παντού παραμονεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Μπορεί ο Ερμής να σε ευνοεί και να σου δίνει άλλες, πιο ελπιδοφόρες προοπτικές στα όνειρα σου, από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι το Σάββατο, που θα ξεκινήσει την επίσης ανάδρομη κίνηση του, για να προφυλαχτείς όμως, θα πρέπει να γίνεις πολύ διορατικός, ώστε να ανταπεξέλθεις ανάλογα.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας θα έχει πολλές ευχάριστες στιγμές αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου, αγαπητέ Κριέ. Αρκετές θα είναι οι φορές που θα νοιώσεις χαρούμενος και ευτυχισμένος. Η αλήθεια είναι πως η αισθηματική σου ζωή, τώρα που κυβερνήτης σου Άρης κινείται στον Ζυγό, είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι δεσμευμένος, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και αυτό το γεγονός από μόνο του, ίσως αντισταθμίζει τις όποιες απώλειες βιώνεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, ξεκινούν καινούργια πράγματα, που θα σε ενθουσιάσουν. Πρόσεξε όμως, να μην μοιράζεσαι τη χαρά σου με πολλούς, γιατί δυστυχώς δεν θα χαρούν όλοι. Στα οικονομικά, αλλάζει το σκηνικό με πιο σοβαρές προοπτικές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε κάθε συμφωνία που σκοπεύεις να κάνεις, είτε προφορική είτε γραπτή.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η οικογένειά σου και τα προβλήματά της θα απορροφήσουν αρκετή από την ενέργειά σου αυτήν την εβδομάδα, με τις διαφωνίες που θα προκύψουν μεταξύ σας για ένα οικονομικό θέμα. Η θέση βέβαια του Άρη στον Ζυγό, όπου κινείται από την προηγούμενη εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την έκτη σου αίσθηση, που θα αποβεί σωτήρια στις σχέσεις σου, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε, με τον Ουρανό να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό, από την Παρασκευή και μετά, στα αισθηματικά σου έρχεται μια σοβαρή αλλαγή και είναι στο χέρι σου το αν θα σε ικανοποιήσει ή όχι. Μια τάση παρακολούθησης, τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια πράγματα που θα ανατρέψουν ριζικά τα μέχρι τώρα δεδομένα. Η αφορμή ίσως να είναι μια βαθειά ζήλεια που ίσως τρέφετε και οι δύο, αλλά ευτυχώς πρόκειται για απόρροια της μεγάλης σας αγάπης!!! Οι αδέσμευτοι Ταύροι να περιμένετε μία είδηση από πρόσωπο του παρελθόντος το Σαββατοκύριακο, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα. Εξετάστε προσεχτικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης μαζί του και μην υποκύψετε σε στιγμιαίες ανάγκες και επιθυμίες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, δεν φαίνεται καμία σταθερότητα ακόμη και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη. Μη κάνεις κινήσεις, που δεν είσαι βέβαιος για τα αποτελέσματά τους. Μείνε σταθερός και συνεπής σε όλα όσα έχεις και μην διακινδυνεύεις τη φήμη σου και τη δουλειά σου για τίποτα στον κόσμο. Τα οικονομικά σου θα είναι ακόμη λίγο μπλοκαρισμένα. Μην απογοητεύεσαι.

Δίδυμοι
Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Δίδυμε, σε περιμένει ένα απίστευτο τρέξιμο, σχετικά με οικονομικά θέματα και κάποιες εκκρεμότητες που είχες αμελήσει εδώ και καιρό. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κινείται μέχρι αργά το Σάββατο σε ορθή πορεία, οι οιωνοί είναι καλοί και θα έχεις την απαραίτητη ενέργεια, για να ανταπεξέλθεις. Θα έχεις την δυνατότητα, αλλά και τις αντοχές, να πετύχεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και να ξεπεράσεις με σχετικά μεγάλη ευκολία, κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί στο διάβα σου.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε, σε διακατέχει μεγάλος ερωτισμός και το πάθος σου αυτήν την περίοδο μπορεί να είναι ακόμα και ανεξέλεγκτο. Θα νιώσεις ερωτευμένος με τον έρωτα, γι’ αυτό το λόγο πρόσεξε τις επιλογές σου. Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, καθώς η Αφροδίτη με τη Σελήνη θα συμπορεύονται και θα σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους, να δραπετεύσεις με το σύντροφό σου και να ανανεώσεις την διάθεση σας. Αν είσαι στο ψάξιμο, μάθε να εκτιμάς την καλή παρέα των φίλων σου και μην προσδοκάς την τελειότητα, γιατί κανείς δεν είναι τέλειος!!! Αν το έχεις αυτό στο νου σου, πολύ γρήγορα η αδιάφορη αισθηματική σου ζωή θα αποκτήσει πλούσιο ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές
Πολύ δράση, κινητικότητα και σημαντικές απολαβές από τη δουλειά σου σε περιμένουν αυτές τις ημέρες, αν είσαι Δίδυμος. Για ακόμη μία φορά θα αποδείξεις στον εαυτό σου και στους άλλους τη μεγάλη σου δύναμη. Πολύ πιθανό να έχεις και μία καινούργια πρόταση, που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά, πριν την αποδεχτείς. Στα οικονομικά, με τον Δία να σε προστατεύει, βρίσκεσαι σε καιρό συγκομιδής. Εκμεταλλεύσου το.

Καρκίνος
Αυτή η εβδομάδα θα είναι λίγο δύσκολη για εσένα, φίλε Καρκίνε, που θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σου και να βελτιώσεις το βιοτικό σου επίπεδο. Εκτός του ότι ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 13 στον Κριό και σε επηρεάζει αρνητικά, έρχεται και η επίσης ανάδρομη πορεία του Ερμή την επόμενη ημέρα, για να σε αποδιοργανώσει τελείως και να επηρεάσει πιο έντονα την ήδη πεσμένη ψυχολογική σου διάθεση. Κάνε υπομονή!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές, αγαπητέ Καρκίνε, γιατί ακόμη δυστυχώς επικρατεί ασάφεια. Προσπάθησε να μην μπλέκεις τα επαγγελματικά με τον έρωτα, γιατί θα υπάρξουν πολλοί καλοθελητές, που θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν εις βάρος σου. Εάν διατηρείς μόνιμη σχέση, φρόντισε να είσαι πιο συνεργάσιμος με το σύντροφό σου, σχετικά με οικονομικά θέματα και ό,τι αφορά το σπίτι. Εάν κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία, φρόντισε να δείχνεις διαθέσιμος ερωτικά, προκειμένου να έχει αποτέλεσμα η αναζήτηση…

Επαγγελματικές
Αν είσαι Καρκίνος, εκμεταλλεύσου την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού και γίνε λίγο πιο καχύποπτος απέναντι στους συνεργάτες σου, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα… Αυτές τις ημέρες, οι συνομωσίες πίσω από την πλάτη σου θα είναι πολλές, γι’ αυτό να είσαι σε ετοιμότητα. Προστάτευσε τον εαυτό σου και τη θέση σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να εναντιωθείς σε άτομα, που σε υποστήριζαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι σε νέες υποχρεώσεις και χρέη, πριν καλύψεις τα ήδη υπάρχοντα.

Λέων
Η πορεία αυτής της εβδομάδας θα είναι κάπως δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Λέων. Κοινωνικές υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν, ενώ κάποια έκτακτα περιστατικά στον επαγγελματικό σου τομέα θα απαιτήσουν όλες τις δυνάμεις σου και ίσως προκαλέσουν την ανησυχία σου. Κινήσου διαλλακτικά και απόφυγε με κάθε τρόπο τις συγκρούσεις, γιατί μόνο έτσι θα βγεις ωφελημένος και δεν θα έχεις περαιτέρω τρεχάματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να σε ευνοεί από τους φιλικούς σου Διδύμους. Θα ζήσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου και θα μπορέσεις τώρα να του πεις όλα όσα αισθάνεσαι για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ίσως καταφέρεις μέσα στο πλήθος να βρεις το άλλο σου μισό. Ακόμη όμως κι αν δεν το καταφέρεις, μην αγχώνεσαι, αλλά φρόντισε να διασκεδάσεις με τα άτομα που έχεις γύρω σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου το προσεχές Σαββατοκύριακο και να στιγματίζει το σύνολο των ημερών, να είσαι πολύ παρατηρητικός και κάπως καχύποπτος. Ένα κρυφό χαρτί προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν εναντίον σου, κάποιοι από τους συναδέλφους σου που δεν σε συμπαθούν και θέλουν να πάρουν τη δουλειά σου. Η τσέπη σου από την άλλη, φαίνεται να γεμίζει, με τον Άρη να σε ευνοεί πλέον από τον Ζυγό και να σου δίνει κάποια έξτρα έσοδα, από εκεί που δεν τα περίμενες… οπότε σου φεύγει ένα άγχος και ηρεμείς λιγάκι.

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ερμής, θα κινείται σε ορθή πορεία μέχρι το Σάββατο στον Λέοντα, γεγονός που πρέπει να αξιοποιήσεις στον μέγιστο βαθμό, καθώς θα σου αποφέρει πολλά οφέλη από κάθε είδους σχέσης που συντηρείς. Μην πιέσεις το χρόνο και τους ανθρώπους γύρω σου και σιγά σιγά θα δεις ότι οι ορίζοντες της ζωής σου θα ανοίξουν για τα καλά. Η λογική θα πρυτανέψει και θα σου δώσει λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Σοβαρές σκέψεις κάνεις σχετικά με τα ερωτικά σου, αγαπητέ Παρθένε, και βάζεις στο μυαλουδάκι σου κάποιες έξτρα ανησυχίες. Μάλιστα, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις κάνεις ένα είδος έρευνας, γύρω από την εντιμότητα του συντρόφου σου. Αν διατηρείς παράνομη σχέση, να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκάλυψης. Εάν είσαι ελεύθερος, ψάξε λίγο καλύτερα στο φιλικό σου περιβάλλον, γιατί κάπου εκεί κρύβεται ένα υποψήφιο ταίρι! Αρκεί από τη μεριά σου να ρίξεις τον πήχη των προσδοκιών σου και να γίνεις πιο διαλλακτικός και ανεκτικός απέναντι στους άλλους.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα, αν είσαι Παρθένος, καινούριες προτάσεις και νέες συνεργασίες σε περιμένουν στα επαγγελματικά σου. Άδραξε τις ευκαιρίες και προσπάθησε να είσαι περισσότερο ερευνητικός γύρω από το αντικείμενο σου. Οι ημέρες μπορεί να μην σου δίνουν περιθώρια ανοιγμάτων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να διαφοροποιήσεις τις συνθήκες που σου δημιουργούν πρόβλημα και καθυστερούν την πρόοδό σου. Κάπως καλύτερα φαίνονται τα οικονομικά σου. Ωστόσο μην κάνεις σπατάλες και μην δανείζεσαι!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες σου, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το Σάββατο στον Λέοντα και να προκαλεί παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες. Χαμήλωσε τους τόνους, για να υπάρχει ισορροπία και να μην δημιουργηθούν διενέξεις. Εμποδισμένες θα είναι οι μετακινήσεις σου αυτήν την εβδομάδα, καθώς και η εξέλιξη των σχεδίων σου, με τον Ουρανό να καθιστά θολό το τοπίο, από τις 13 του μήνα, σε επίσης ανάδρομη πορεία στον Κριό. Μία επιδίωξη σου στα επαγγελματικά, μπορεί να γίνει εφικτή, μόνο αν είσαι καλά οργανωμένος πάνω στις διαδικασίες που απαιτούνται.

Αισθηματικές
Η Σελήνη από τον Ταύρο πραγματοποιεί αρνητικές όψεις, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη και τον Κρόνο από το ζώδιό σου, φίλε Ζυγέ, γεγονός που θα σε κάνει κάπως επιφυλακτικό στα αισθηματικά σου. Αυτό από τη μια θα σε ανησυχήσει, από την άλλη όμως θα αισθανθείς σίγουρος πια, γι’ αυτό που θέλεις από το ταίρι σου. Η έλξη και το πάθος θα κυριαρχήσουν στη σχέση σου, αν παραμερίσεις λίγο την ανάγκη σου για φλερτ. Αν παραμένεις ελεύθερος, να θυμάσαι ότι ο έρωτας κρύβεται κάπου έξω, γι’ αυτό μην χάνεις στιγμή κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Για εσένα που είσαι Ζυγός, πολλά πράγματα στη δουλειά σου δρομολογούνται με το ξεκίνημα της εβδομάδας και πρέπει να σταθεροποιήσεις την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να αποφύγεις σημαντικές απώλειες τις επόμενες ημέρες, που το πλανητικό σκηνικό θα στραφεί εναντίον σου. Θα νοιώσεις κάπως ανταγωνιστικά σε σχέση με κάποια άτομα από το χώρο της εργασίας σου, επειδή έτσι θα σε αντιμετωπίζουν και αυτά. Οικονομικά θα έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα. Μην προσπαθείς να καλύψεις το συναισθηματικό κενό σου, σπαταλώντας συνεχώς χρήματα σε υλικά αγαθά και κινήσου με σύνεση!!!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, όλο σου το ενδιαφέρον θα είναι αυτή τη στιγμή στραμμένο στα επαγγελματικά σου, όπου επικρατεί έντονη κινητικότητα. Η νέα θέση του Άρη στον Ζυγό σε ευνοεί, σε φέρνει στο προσκήνιο και σου υπόσχεται μια εβδομάδα γαλήνια, ρομαντική και γεμάτη αγάπη. Σύμμαχός σου και ο Ερμής, μέχρι το Σάββατο σε ορθή πορεία στον Λέοντα, που θα σε κάνει να δεις από άλλη, πιο θετική πλευρά τα γεγονότα που θα συμβούν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλή φάση, αρκεί να φροντίσεις να μην είσαι κτητικός και να μην εκδηλώνεις μεγάλη ζήλεια στο σύντροφό σου. Κράτησε διπλωματική στάση απέναντι στα κοντινά σου πρόσωπα, καθώς αυτή την περίοδο δεν χρειάζεται να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί τους, αν θέλεις να αποφύγεις τις διενέξεις. Όλοι και όλα θέλουν το χρόνο τους. Εσύ που παλεύεις με την μοναξιά, να ξέρεις πως η τύχη θα φέρει στο δρόμο σου ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο το Σαββατοκύριακο. Αν είναι όμως από το παρελθόν, καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που θα σου δώσει και να μην στηριχτείς ακόμη μία φορά σε φρούδες ελπίδες.

Επαγγελματικές
Πολύ δουλειά και πολλές ελπίδες θα έχεις αυτές τις ημέρες, αγαπητέ Σκορπιέ, στα επαγγελματικά σου. Η δράση σε αυτό το τομέα, σου δίνει ζωή και σε απομακρύνει λίγο από τα προβλήματα σου. Η τσέπη σου φαίνεται πως αρχίζει να γεμίζει, δίνοντάς σου ικανοποίηση. Αν έχεις συνέταιρο, φρόντισε να λύσεις κάθε σας διαφωνία με διαλλακτικότητα. Η καλύτερη τακτική που μπορείς να ακολουθήσεις τώρα είναι να είσαι δίκαιος και με τον εαυτό σου, αλλά και με τους άλλους.

Τοξότης
Αυτήν την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, εμπιστεύσου τις ικανότητές σου και πραγματοποίησε τις αλλαγές, που θα σου φέρουν τα μελλοντικά πλεονεκτήματα που αναζητάς εδώ και καιρό. Ο κυβερνήτης σου Δίας από το ζώδιο των Διδύμων θα σου χαρίσει την απαραίτητη ενέργεια, για να ευημερήσεις και να επεκταθείς. Η Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο, είναι ικανή να διευρύνει αισθητά τον κύκλο των γνωριμιών σου και να σου φέρει μια αναπάντεχη γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση και τώρα θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις μεγάλη αγάπη και κατανόηση από το σύντροφό σου, αγαπητέ Τοξότη. Μπορεί κιόλας να αποφασίσετε από κοινού για κάποια αλλαγή διαμονής ή να δραπετεύσετε κάπου, μακριά από όλους και όλα, για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Η Σελήνη από τους Διδύμους το Σαββατοκύριακο θα φέρει μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία στη ζωή των αδέσμευτων Τοξοτών. Έχετε το νου σας!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα υπάρξει ένα μικρό πρόβλημα μεσοβδόμαδα, αν είσαι Τοξότης, το οποίο στην πορεία δείχνει να βρίσκει τη λύση του. Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι πολύ τους συνεργάτες σου, γιατί ίσως να μην είναι και τόσο έντιμοι απέναντί σου, όσο εσύ νομίζεις, αφού ο ανταγωνισμός τους έχει κάνει να μην υπολογίζουν τις όποιες διαπροσωπικές σχέσεις υπάρχουν μεταξύ σας. Από το Σάββατο και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα, κράτα κρυφές τις σκέψεις και τα σχέδιά σου και μην αποκαλύπτεις τίποτα και σε κανέναν. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν λίγο καλύτερα.

Αιγόκερως
Μία καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Ο Ουρανός από τον Κριό, σε ορθή πορεία μέχρι την Παρασκευή και ο Ερμής μέχρι το Σάββατο στον Λέοντα, σε κάνουν αρκετά τολμηρό και αποφασιστικό, σε σχέση με τα όσα πρέπει να κάνεις, για να αλλάξεις τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου. Εάν δεν παρασυρθείς από τις ευαισθησίες και τις ανησυχίες σου, τότε τα μελλούμενα πρόκειται να σε απογειώσουν. Πάραυτα, να στηριχτείς στις δικές σου δυνατότητες και μην περιμένεις πολλά από τον περίγυρο σου. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, κοιτούν πώς να προστατέψουν τα δικά τους συμφέροντα. Το ίδιο κάνε και εσύ!

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, αρχίζουν να μπαίνουν σε μία καλύτερη πορεία, τώρα που ο κυβερνήτης σου Κρόνος έχει επιστρέψει για τα καλά σε ορθή πορεία στον Ζυγό και σε ευνοεί. Δε θα αργήσει ο καιρός που κάτι θα εξισορροπήσει απόλυτα στη σχέση σου και ένα μαγικό χέρι θα την στολίσει με αγάπη και έρωτα. Εάν είσαι ελεύθερος, τραβάς το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης δίπλα σου και οι επιλογές που θα έχεις θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες, για να ζήσεις τη σχέση που έχεις ονειρευτεί.

Επαγγελματικές
Μία επέκταση στα επαγγελματικά σου σχέδια, σου αναπτερώνει το ηθικό αυτές τις ημέρες, αν είσαι Αιγόκερως. Ακόμα κι αν είσαι άνεργος, θα έχεις ειδήσεις για καινούργια δουλειά, αλλά πάντα να θυμάσαι πως πρέπει να προσέχεις τους συνεργάτες σου. Θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις κάποια συμφέρουσα συμφωνία, με σημαντικά οικονομικά οφέλη. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στη δουλειά, και να είσαι σίγουρος ότι και αυτή με τη σειρά της θα σου το ανταποδώσει στο μέγιστο!!!

Υδροχόος
Μια καλή εβδομάδα θα είναι η παρούσα για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, μιας και ο κυβερνήτης σου Ουρανός, για τελευταίες ημέρες σε ορθή πορεία στον Κριό, αφού από την Παρασκευή θα κινείται ανάδρομα, σε κάνει ανέλπιστα αποφασιστικό και δυναμικό, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς σου. Η Αφροδίτη και ο Δίας από τους φιλικούς σου Διδύμους θα φέρουν στο διάβα σου επαφές, που θα ανοίξουν τις πόρτες στα επαγγελματικά σου όνειρα και τις φιλοδοξίες. Αρκεί μόνο να παραμείνεις συνεπής και οργανωμένος.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα θα ζήσεις μία ανανέωση, φίλε Υδροχόε. Ο Άρης, από τη νέα του θέση στον Ζυγό, σου χαρίζει έντονη σεξουαλικότητα και το πάθος θα είναι διάχυτο. Θα κατακτάς τους άλλους απλά και μόνο με την παρουσία σου. Οι παλιές και μόνιμες σχέσεις βελτιώνονται και, αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο, φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Υδροχόος, κάτι καινούργιο που έρχεται στα επαγγελματικά σου, σου αναπτερώνει το ηθικό. Θα είσαι στο ξεκίνημα μιας πολύ ενδιαφέρουσας δουλειάς και θα δώσεις όλο σου το είναι, όπως το συνηθίζεις άλλωστε. Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, υπάρχει κίνδυνος να πάθεις και καμία υπερκόπωση, γι’ αυτό φρόντισε όλα να τα κάνεις με μέτρο. Μην ξεχνάς ότι η υγεία σου είναι πιο σημαντική από κάθε φιλοδοξία. Οικονομικά σε περιμένουν κέρδη και σημαντικές απολαβές, που θα σου χαρίζουν ανάσα ζωής.

Ιχθείς
Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις αυτή την περίοδο, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στη πορεία, αγαπητέ Ιχθύ. Ο Άρης πλέον στον Ζυγό, θα σε κάνει να συγκεντρωθείς περισσότερο και πιο εύκολα από ποτέ στους στόχους σου και να κινήσεις τα βουνά για να τους πραγματοποιήσεις. Ωστόσο, με τον Ερμή και τον Ουρανό να ξεκινούν ανάδρομη πορεία στον Κριό και στον Λέοντα αντίστοιχα, το προσεχές Σαββατοκύριακο, πρόσεξε τα οικονομικά σου και προσπάθησε με κάθε τρόπο να μειώσεις τα χρέη και τις οφειλές σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα εντελώς αιφνίδια και από εκκρεμότητες, που θεωρούσες πως είχες ξεμπερδέψει.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, ένα ξαφνικό γεγονός μπορεί να ανατρέψει κάποια σχέδιά σου. Η αλήθεια είναι πως σε απασχολεί πολύ η σχέση σου και για να έχεις σωστό αποτέλεσμα, πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους. Αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, η Αφροδίτη θα συμπορεύεται με την Σελήνη στους Διδύμους, το Σάββατο και την Κυριακή, και θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να βρεις το άλλο σου μισό και να περάσεις ερωτικά τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, αρκεί να τολμήσεις και εσύ να το κάνεις. ‘Άσε στην άκρη τις αναστολές και ρίσκαρε!!!

Επαγγελματικές
Κάτι καινούργιο ξεκινάει στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, με σημαντικές προοπτικές δικτύωσης. Ακόμη, όπως φαίνεται είναι στα σκαριά, όμως η εξέλιξη θα είναι σταθερή. Σε μερικές περιπτώσεις θα χρειαστεί να ασχοληθείς παραπάνω από το συνηθισμένο σου ωράριο, αλλά μην πτοηθείς, γιατί τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα σε ανταμείψουν στο μέγιστο βαθμό, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.

Read More

And More