ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 μέχρι 12 Αυγούστου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

Πως θα είναι αυτή η εβδομάδα; Θα συμβεί κάτι όμορφο στα ερωτικά σου; Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξουν εξελίξεις; Δες τι λέει το ζώδιό σου…

Αν σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο και χρειάζεσαι μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ


Κριός

Η εβδομάδα αυτή σε ενθαρρύνει να αξιολογήσεις αυτά που ήδη έχεις πετύχει μέχρι τώρα και να δεις τι περισσότερο μπορείς να κάνεις ακόμη, από εδώ και στο εξής. Αν υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχουν γίνει σωστά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα διορθώσεις. Αν πάλι νοιώθεις ότι κάποιος ή κάτι έχει φρενάρει την πρόοδό σου, οι ημέρες είναι ιδανικές για να κάνεις μια επανεκκίνηση, καθώς τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει πια την πορεία σου προς την επιτυχία. Τυχόν οικογενειακά προβλήματα, θα λυθούν με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη, από τις 7 του μήνα και μετά στο ζώδιο του Καρκίνου, θα φέρει χαρούμενες αλλαγές στον ερωτικό τομέα, με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις για εσένα. Μπορείς αυτές τις ημέρες να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας και να βάλεις πλώρη για την επισημοποίηση του δεσμού σας ή ακόμη και για την απόκτηση απογόνου, αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Οι αδέσμευτοι Κριοί, να ξέρετε ότι ο έρωτας θέλει θάρρος και επιμονή… Αποβάλλετε τις ανασφάλειες που έχετε και πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Καινούριες γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία στον επαγγελματικό σου τομέα, παρόλο που ο Άρης από τον Ζυγό θα σου επιφέρει ένταση και απρόοπτα γεγονότα. Ξαφνικές, θετικές αλλαγές θα συμβούν από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στον Λέοντα, καθώς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να επιλύσεις τα προβλήματα που έχεις με επιτυχία και να επαναφέρεις την αρμονία και την ισορροπία στην επαγγελματική σου ζωή. Παράλληλα, θα δεχτείς τη βοήθεια και την στήριξη των συνεργατών σου, πάνω σε κάτι που σου έχουν αναθέσει, για να μπορέσεις να το διεκπεραιώσεις στο διάστημα που σου έχει ζητηθεί. Στα οικονομικά σου, δεν θα υπάρξουν έντονες διακυμάνσεις, αλλά εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την διαχείριση των χρημάτων σου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα.

Ταύρος

Η εβδομάδα αυτή συνιστά να αποκοπείς από το παρελθόν και να δημιουργήσεις χώρο για καθετί καινούριο στη ζωή σου. Χρειάζεσαι επειγόντως μία ανανέωση και τώρα το πλανητικό σκηνικό, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο από την Τρίτη και μετά, δημιουργεί όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να την κάνεις. Ίσως μία νομική διαδικασία, που σε ταλαιπωρεί καιρό, τώρα να πάρει την τελική της μορφή και να σε ξελαφρώσει. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είσαι συγκρατημένος και να προσέχεις πολύ τα λόγια και τις κινήσεις σου, γιατί οι παρεξηγήσεις καραδοκούν και δεν πρέπει να τις αφήσεις να αναπτυχθούν.

Αισθηματικές
Η αισθηματική ζωή των Ταύρων θα ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί αυτήν την εβδομάδα, λόγω των αρνητικών όψεων που πραγματοποιούνται στον έναστρο ουρανό. Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος προτίμησε την σιωπή αυτές τις ημέρες στη σχέση σου και προσπάθησε να είσαι τρυφερός και ρομαντικός απέναντι στο σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις διαφωνίες και εντάσεις, που πολύ εύκολα μπορούν να οδηγήσουν και τους δύο σας στα άκρα. Όσοι είσαστε μόνοι, θα πρέπει να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας και να μην φοβάστε την δέσμευση, γιατί είστε από τους ανθρώπους που έχουν περάσει αρκετές δυσκολίες στα προσωπικά σας το τελευταίο διάστημα και πρέπει να αποβάλλετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχετε.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις έναν απολογισμό, για να δεις πού έχεις κάνει λάθη και να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα κλείσεις τα κεφάλαια που έχεις ανοίξει στο παρελθόν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να βάλεις πιο γερές βάσεις για το μέλλον. Θα πρέπει να έχεις υπομονή, γιατί θα συναντήσεις κάποια εμπόδια στο δρόμο σου, αλλά μην χάσεις το κουράγιο σου, γιατί είναι κάτι προσωρινό. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες και θα μπορέσεις να τα διεκπεραιώσεις όλα στο χρόνο που θέλεις. Οικονομικά, φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση των χρημάτων σου, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι

Οι δυσκολίες που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα είναι περισσότερο οικονομικού χαρακτήρα και αφορούν περισσότερο σε οφειλές ή υποθέσεις, που έχεις κοινές με την οικογένεια σου. Σε αυτόν τον τομέα, η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και πρέπει να έχεις τεταμένη την προσοχή σου, για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες. Στους υπόλοιπους τομείς, δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερες δυσκολίες και τα πάντα θα κυλήσουν σχετικά ομαλά. Σοβαρές προοπτικές ανοίγονται στα αισθηματικά σου, για να πας ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση σου, ενώ οι ελεύθεροι του ζωδίου ενδέχεται να ξεκινήσετε τώρα έναν ελπιδοφόρο δεσμό.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Λέοντα, αρχίζει μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων στη σχέση σου και, αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις και προστριβές με τον ερωτικό σου σύντροφο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με την συμπεριφορά σου και τα λόγια που θα λες. Το βέβαιο είναι ότι οι αλλαγές που θα κάνεις τώρα, θα σε δέσουν περισσότερο μαζί του, αν είσαι αισιόδοξος και θετικός. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, με τη ρομαντική σας διάθεση και με την ανανεωμένη εμφάνισή σας, θα γοητεύσετε τον περίγυρο και θα έχετε πολλές κατακτήσεις, που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα στη ζωή σας με άλλο μάτι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι με τις δικές σου δυνάμεις και να πιστεύεις στον εαυτό σου, γιατί είναι στο χέρι σου να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου και να λάβεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Να είσαι προσεκτικός στις επιλογές των ανθρώπων, που θα κάνεις στη δουλειά σου, γιατί θα είναι δύσκολο να διακρίνεις από την αρχή ποιες θα είναι οι πραγματικές τους προθέσεις. Επειδή υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός, πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σου, αλλά στο τέλος θα καταφέρεις, μέσα από δυσκολίες, να τα θέσεις σε εφαρμογή και να πετύχεις αυτά που θέλεις, ιδιαίτερα τις οικονομικές σου φιλοδοξίες.

Καρκίνος

Αυτήν την εβδομάδα μπορείς να περιμένεις τα πάντα να συμβούν στη ζωή σου. Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου την Τρίτη και σου χαρίζει όλη την εύνοιά της για να δρομολογήσεις αποτελεσματικά τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αυτά που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά. Εσύ από την μεριά σου πρέπει να έχεις τις κεραίες σου τεντωμένες και να αφουγκράζεσαι τα μηνύματα που σου στέλνουν, ώστε να τις αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες και πίστεψε στην διαίσθησή σου, που αυτήν την περίοδο είναι αλάνθαστη!!!

Αισθηματικές
Στην ερωτική σου ζωή θα εκδηλώσεις ζήλιες και κτητικότητα στο σύντροφό σου και, αν δεν προσέξεις, με την συμπεριφορά αυτή θα έχεις εκρήξεις και εντάσεις, που πολύ πιθανό να διαταράξουν τις ισορροπίες. Γι’ αυτό θα πρέπει να αλλάξεις τακτική και χαρακτήρα, αν θέλεις να μην χαλάσεις την προσωπική σου ευτυχία. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι έχετε πάρει πια τις αποφάσεις σας, αφήνοντας πίσω τις πληγές του παρελθόντος. Καιρός είναι λοιπόν να προχωρήσετε μπροστά και να κυνηγήσετε νέα ερωτικά ξεκινήματα, που θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Λέοντα, από την Τετάρτη και μετά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες με καλές προοπτικές, πράγμα που θα σε κάνει να ξαναβρείς την όρεξή σου για δουλειά. Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν προτάσεις για καινούργιες επενδύσεις, αλλά πριν πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις, θα πρέπει να τις εξετάσεις λεπτομερώς, για να δεις αν σε συμφέρουν ή όχι.

Λέων

Θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα, ώστε να διαμορφώσεις και να εξασφαλίσεις μία καλύτερη καθημερινότητα για εσένα και την οικογένειά σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να εξετάσεις όλους τους παράγοντες και να μην βιαστείς, κυρίως αν πρόκειται για οικονομικά ή αισθηματικά θέματα. Επαγγελματικά θέματα, που σχετίζονται με το εξωτερικό, ευνοούνται ιδιαίτερα και θα πρέπει να τα μελετήσεις πολύ καλά, γιατί οι αποδόσεις που θα έχεις μελλοντικά θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα αρχίσεις να βάζεις κοινούς στόχους με το σύντροφό σου, κάνοντας σχέδια συγκατοίκησης, αφού τώρα πια νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια για τα συναισθήματά του. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια και αναζητάς έναν ερωτικό σύντροφο, θα νιώσεις έντονη έλξη για ανθρώπους που είναι τολμηροί και τους αρέσουν να ρισκάρουν στη ζωή τους. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος όμως, γιατί ίσως να συναντήσεις αντίξοες καταστάσεις και θα είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι καινούριο άμεσα… Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις!!!

Επαγγελματικές
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο από την Τρίτη και μετά, θα προκαλέσει μικροεμπόδια και εντάσεις με συνεργάτες και υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα στα επαγγελματικά σου. Μάθε να αξιοποιείς τις ικανότητές σου, για να μπορέσεις να κάνεις σημαντικά βήματα και να πετύχεις τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει, χωρίς να δίνεις στα εμπόδια περισσότερη σημασία από αυτή που τους αξίζει. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου, μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να μείνουν αναξιοποίητες, γιατί αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα καταφέρεις να επεκταθείς στο χώρο σου και να εδραιωθείς καλύτερα. Πρόσεξε όμως, μην ασκήσεις πίεση στους συνεργάτες σου, γιατί θα έχεις εντάσεις και προστριβές μαζί τους, πράγμα που δεν σε συμφέρει καθόλου. Στα οικονομικά σου θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα και εκεί θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα σου, για να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα.

Παρθένος

Μία εβδομάδα με έντονες διακυμάνσεις θα είναι αυτή για το ζώδιό σου. Από τη μία ο κυβερνήτης σου Ερμής, που επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Λέοντα την Τετάρτη, θα σου φέρει δώρα και ευχάριστες εκπλήξεις στα επαγγελματικά σου, από την άλλη η νέα θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο την Τρίτη, θα φροντίσει να δημιουργήσει καθυστερήσεις και αναβολές στην επίτευξη των σχεδίων σου, που θα σε εκνευρίσουν και θα θολώσουν την κρίση σου. Μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου και εργάσου σκληρά για να καταφέρεις να πάρεις όσα περισσότερα καλά μπορείς.

Αισθηματικές
Μεγάλη προσοχή χρειάζονται τα αισθηματικά σου, γιατί υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παρασυρθείς και να υποκύψεις σε κάποιους πειρασμούς με αποτέλεσμα να βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση που διατηρείς και να πληγώσεις το σύντροφό σου ανεπανόρθωτα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα απολαμβάνετε την ανεξαρτησία σας, η σεξουαλικότητα σας θα ανέβει στα ύψη και θα πειραματιστείτε πολύ με το αντίθετο φύλο, αποκτώντας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες, μέσα από εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις.

Επαγγελματικές
Θετικές είναι οι εξελίξεις που σε περιμένουν στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου καλυτερεύουν και μπορείς να υπολογίζεις τώρα στην στήριξή τους. Μπορείς να αναλάβεις οποιοδήποτε νέο εγχείρημα σου ανατεθεί και να το φέρεις εις πέρας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πάντα με την βοήθειά τους. Στα οικονομικά σου, φέρσου με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σου και μην κάνεις καταχρήσεις, που θα σε αποσυντονίσουν.

Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή πρόκειται να σε ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό, με τις εξελίξεις που θα προκαλέσει, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Έχοντας την εύνοια της Αφροδίτης, που από την Τρίτη και μετά θα κινείται στον Καρκίνο, μπορείς να αποκτήσεις πολλές, χρήσιμες κοινωνικές επαφές, αλλά και να βελτιώσεις αισθητά τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου. Η τύχη θα ευνοήσει επίσης και τα οικονομικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Λέοντα, από την Τετάρτη και μετά, θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις την επικοινωνία, να επαναφέρεις τις ισορροπίες και να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένα κλίμα τρυφερότητας και στοργής με το σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες δεν θα σας ενθουσιάσουν και τόσο…

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό οργανώνει για εσένα, μια σειρά από ευκαιρίες με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα, που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις, αλλά αν αποφύγεις προστριβές και διαπληκτισμούς, δεν θα έχεις αρνητικές εξελίξεις. Θα κάνεις κάποιες αναγκαστικές αλλαγές και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, να μην αναλάβεις καινούργιες ευθύνες και υποχρεώσεις, γιατί θα έχεις δυσκολίες και αναποδιές και ίσως δεν μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημά σου και θα πάρεις λίγο τα πάνω σου.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο την Τρίτη και σε γεμίζει φιλοδοξία και αποφασιστικότητα. Βάλε προτεραιότητες και ετοιμάσου για ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ώστε να αναλάβεις νέα εγχειρήματα και να αντιμετωπίσεις ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Η τύχη είναι στο πλευρό σου και η πρόοδος μπορεί να μην έρθει γρήγορα στη ζωή σου, αλλά με αργά και σταθερά βήματα θα βελτιώσει κατά πολύ τους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, πρέπει να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να κυριαρχήσει στη σχέση σου. Κράτησε τους τόνους χαμηλούς και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, γιατί ούτε και εσύ είσαι άψογος απέναντί του. Εσύ που ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτές τις ημέρες για τη ζωή σου. Θα κάνεις γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου κύκλο που θα σε ενθουσιάσουν, αλλά και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, δεν είναι καθόλου απίθανο να εμφανιστεί ξαφνικά ένα πρόσωπο, που θα σε αναστατώσει και θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρα συναισθήματα !!!

Επαγγελματικές
Σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες και έντονες κοινωνικές συναναστροφές θα ευνοήσουν το οικονομικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Λέοντα την Τετάρτη και να ευνοεί αισθητά τις επικοινωνίες σου. Ταυτόχρονα όμως, θα πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις και μετά να παρακινήσεις τους συνεργάτες σου να γίνουν πιο παραγωγικοί και να σε βοηθήσουν να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις. Θα έχεις θετικά αποτελέσματα, αφού θα πετύχεις τις ριζικές αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα νιώσεις ηθική ικανοποίηση. Ταυτόχρονα όμως, θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις και θα αποκτήσεις καινούργιες ευθύνες. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ρισκάρεις σε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα, γιατί θα έχεις αρνητικές εξελίξεις.

Τοξότης

Αυτήν την εβδομάδα, θα έχεις την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις πολλές καταστάσεις στη ζωή σου, αλλά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείς. Προτού ξεκινήσεις να υλοποιείς σκέψεις και ιδέες, που δεν έχουν ωριμάσει απόλυτα μέσα σου, θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι έχεις εξετάσει όλες τις παραμέτρους, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, από τις 7 του μήνα και μετά, συνιστά να αφήσεις τα πρόωρα σχέδια να ωριμάσουν, ώστε να είσαι βέβαιος ότι θα τα πετύχεις. Είναι καλύτερα να κάνεις αργά και σταθερά βήματα, παρά ένα ριψοκίνδυνο μεγάλο άλμα.

Αισθηματικές
Το πλανητικό σύστημα της εβδομάδας θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα απέναντι στο σύντροφό σου. Δεν πρέπει να αφήνεις τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σου και να σε επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα εκδηλώσεις. Συζήτησε με το ταίρι σου όλα αυτά που σου λένε και μην εμπιστεύεσαι εύκολα τους άλλους… Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τα επαγγελματικά σου σχέδια, λόγω των θετικών επιρροών που σου στέλνει η ορθή πορεία του Ερμή, από την Τέταρτη και μετά στο ζώδιο του Λέοντα. Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνει να δεις τη θετική πλευρά της ζωής ενεργοποιώντας σε, για να θέσεις άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις κάνει, για την κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση. Θα ξεφύγεις από τον κατεστημένο τρόπο ζωής, που δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σου και θα επιδιώξεις την εξέλιξή σου, με ενέργειες που θα αφορούν στο γενικότερο καλό. Θα πρέπει να είσαι προσεχτικός όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών σου και να μην ρισκάρεις τα χρήματά σου σε επενδύσεις, που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος.

Αιγόκερως

Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Λέοντα, από την Τετάρτη και μετά, και διευκολύνει αισθητά τις επικοινωνίες σου, η νέα θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, από τις 7 και μετά, θα σε πλημμυρίσει με μία έντονη ανασφάλεια, κυρίως όσον αφορά στα εισοδήματά σου, γεγονός που ρίχνει αισθητά την ψυχολογία σου. Η αβεβαιότητα και ο φόβος μήπως χάσεις κερδοφόρες ευκαιρίες, θα σου δημιουργήσει επιπρόσθετο άγχος αυτές τις ημέρες. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν και προχώρα με όπλα τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Εστίασε την προσοχή σου στους στόχους σου και μην πανικοβάλλεσαι, όταν βγαίνεις λίγο έξω από τα χρονικά όρια που έχεις θέσει. Ακόμη κι αν χάσεις κάποιες ευκαιρίες, είναι σίγουρο ότι θα αντικατασταθούν από νέες, ακόμα πιο ελπιδοφόρες.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή θα επιφέρει περίεργες διαφωνίες με το σύντροφό σου και πρέπει να έχεις τεταμένη την προσοχή σου, ώστε να αποφύγεις να πεις λόγια που δεν εννοείς. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια παράπονα που θα σου εκφράσει και πρέπει να προσπαθήσεις να τον καταλάβεις. Προσπάθησε επίσης να κερδίσεις το χαμένο έδαφος και να καλύψεις την απομάκρυνση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας, με όσο πιο δραστικούς τρόπους μπορείς. Αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν και πληγωθείς αργότερα. Άφησε να περάσει λίγο χρονικό διάστημα, για να γνωριστείς καλύτερα μαζί τους και μετά αποφασίζεις τι θα κάνεις.

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί επαγγελματικές συναναστροφές και δραστηριότητες. Ασχολήσου περισσότερο με πράγματα που σου αρέσουν, για να μπορέσεις να είσαι δημιουργικός και παραγωγικός, αφού βρίσκεσαι σε μια φάση που θέλεις σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και μόνο έτσι μπορείς να την εξασφαλίσεις. Όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, θα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις και επαφές, για το πώς θα αυξήσεις το εισόδημα σου. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων, αλλά θα πρέπει να χειριστείς με σύνεση τα χρήματα που θα έρθουν και να αποφύγεις τις περιττές σπατάλες.

Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή, αν και δεν θα είναι και η καλύτερη για εσένα, η επιστροφή του Ερμή σε κανονική πορεία στον Λέοντα, από την Τετάρτη και μετά, θα υποστηρίξει σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειές σου. Τίποτε δεν είναι ικανό να σε σταματήσει από το δρόμο που έχεις χαράξει, όσα εμπόδια κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Η οικονομική αναγνώριση, αλλά και η σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή, θα είναι η κινητήριος δύναμή σου. Αν είσαι ελεύθερος, να εντείνεις τις προσπάθειες σου για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν φαίνεται να σου κάνει… νερά. Αργά ή γρήγορα θα λυγίσει.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, θα πρέπει να λύσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που έχουν συμβεί με το σύντροφό σου και να βρεις την χρυσή τομή επικοινωνίας, αν θέλεις να υπάρξει συνέχεια μεταξύ σας. Το ταίρι σου δείχνει πολύ κουρασμένο ψυχολογικά από τις συνεχείς συγκρούσεις που γίνονται και, όσο και αν προσπαθεί να σε πλησιάσει, εσύ του φέρεσαι εγωιστικά. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι καιρός είναι να χαλαρώσετε και να επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες.

Επαγγελματικές
Μπερδέματα, έντονες συζητήσεις και ανακατωσούρα θα επικρατήσει στα επαγγελματικά σου, με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, από την Τρίτη και μετά, να σε επηρεάζει αρνητικά. Διώξε από τη ζωή σου οτιδήποτε είναι άχρηστο, πίστεψε στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου και χάραξε μια καινούργια πορεία, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Ξεδίπλωσε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις και μέχρι στιγμής δεν μπορούσες. Μην διστάσεις να προχωρήσεις παρακάτω, αν συναντήσεις εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια σου, γιατί όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Ιχθείς

Η εβδομάδα αυτή θα επηρεάσει έντονα τις σχέσεις σου με τους άλλους. Αν ήδη αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, το πιθανότερο είναι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Λέοντα μέχρι την Τετάρτη, να κορυφωθούν και θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις και να ξεκαθαρίσεις την θέση σου. Αν νιώθεις ότι ήδη έχεις εξαντλήσει τα όρια, τότε μην φοβηθείς να μιλήσεις με απόλυτη ειλικρίνεια μαζί τους και ό,τι είναι για καλό σου, ας γίνει… Ακόμη και έτσι, πάνω απ όλα θα τα έχεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, δεν θα πρέπει να κολλάς σε λεπτομέρειες και να δίνεις τεράστιες διαστάσεις, σε πράγματα που δεν αξίζει ούτε να τα σχολιάζεις. Βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου και μην κριτικάρεις άδικα το σύντροφό σου, γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της !!! Ξέφυγε από τα τετριμμένα της καθημερινότητας και κάνε καινούργια πράγματα, που θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, που τον έχεις παραμελήσει πολύ τελευταία. Και φυσικά, φρόντισε να σταματήσεις να τρέχεις συνέχεια πίσω από κάποιο άτομο, που δεν γνωρίζει καν την ύπαρξή σου!

Επαγγελματικές
Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο, από την Τρίτη και μετά, σε βάζει σε σκέψεις και σου θέτει προκλήσεις. Αυτές τις ημέρες θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά θα πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα, γιατί θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις, που θα σε αγχώσουν πολύ. Ευτυχώς όμως, θα έχεις την βοήθεια των συνεργατών σου και έτσι θα τα βγάλεις πέρα και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου και θα καταφέρεις να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με μέτρο και να προσπαθήσεις να κλείσεις παλιές σου οφειλές.

Read More

And More