Πίσω στην κορυφή της σελίδας
31.10.2012 | 23:19

ΖΩΔΙΑ: Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Νοέμβριο; Πώς θα είναι ο μήνας;

ΖΩΔΙΑ: Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Νοέμβριο; Πώς θα είναι ο μήνας;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Κι όμως! Έφτασε ο Νοέμβρης. Τι υπόσχεται ο μήνας; Θα είναι ένας εύκολος μήνας ή θα μας ταλαιπωρήσουν οι εκλείψεις του; Είσαι από τις ευνοημένες ή από τις άτυχες;

Αν σε απασχολεί κάτι προσωπικό και χρειάζεσαι μια πιο λεπτομερή πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ...

KΡΙΟΣ
Το Νοέμβριο θα έρθεις αντιμέτωπος με αρκετές προκλήσεις και η διάθεσή σου θα είναι μεν καλή για να τις χειριστείς, αλλά θα υπάρξουν εμπόδια, που πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 7 του μήνα στον Τοξότη και στις 14 αλλάζει θέση στον Σκορπιό, όπου θα βρίσκεται μέχρι τις 27, γεγονός που θα σε φέρει αντιμέτωπο με αρκετές δυσκολίες και παράλογες απαιτήσεις από τους γύρω σου. Θα πρέπει να είσαι ώριμος και λογικός, για να χειριστείς ορθά τις καταστάσεις και να μείνεις μακριά από παρορμητικές ενέργειες. Ο Άρης στον Τοξότη μέχρι τις 17, θα φέρει εξελίξεις στην καριέρα σου και, ακόμα κι αν χρειαστεί να εργαστείς σκληρά, θα έχεις την επιτυχία που κυνηγάς. Προς το τέλος του μήνα, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνη στους Διδύμους, στις 28, θα έχεις μία τάση να φέρνεις στην επιφάνεια παρελθοντικά θέματα, αλλά να ξέρεις ότι είναι καλύτερο να τα αποφύγεις, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή θα αισθάνεσαι ευτυχισμένος και θα περάσεις χαρούμενες στιγμές με το σύντροφό σου. Η Αφροδίτη, που θα σε ευνοεί από το ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 22, κάνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι ζεστή και ερωτική και σε οδηγεί να αποκαλύψεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Από εκεί και μετά θα κινείται στον Σκορπιό και οι πιέσεις που θα έχεις στον χώρο της εργασίας σου, καθώς και ο τονισμένος σου εγωισμός, δεν θα σε αφήνουν να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια. Πιθανόν να υπάρξει μία ψυχική απόσταση με τον άνθρωπό σου, αλλά αν δείξεις κατανόηση θα αποφύγεις αντιπαραθέσεις, που θα σου κοστίσουν. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να βρεις κάτι ενδιαφέρον τώρα και ιδιαίτερα στο τέλος του μήνα, με τις επιρροές που θα δέχεσαι από την Σεληνιακή Έκλειψη, στις 28, ίσως ερωτευτείς κεραυνοβόλα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Το ξεκίνημα του Νοεμβρίου δίνει την ευκαιρία μίας αποκατάστασης και ανοίγει νέες προοπτικές στον ορίζοντα της επαγγελματικής σου ζωής. Με σύμμαχο τον κυβερνήτη σου στον Τοξότη, μπορείς τώρα να κάνεις πράξη κάποιο όνειρο ή να διεκδικήσεις περισσότερα οικονομική οφέλη. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και μην χάνεις το ταλέντο να προσαρμόζεσαι γρήγορα, σε περίπτωση ανατροπών που δεν είχες προβλέψει, τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Ηλίου, που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό στις 14. Από εκεί και μετά, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο, είναι οι σχέσεις και ο τρόπος που επικοινωνείς στο χώρο της εργασίας σου. Οι πιθανότητες να μην μπορείς να μεταδώσεις σε συνεργάτες και συναδέλφους σου τις θέσεις και τις απόψεις σου είναι πολλές, άρα και η προώθηση των γενικότερων συμφερόντων σου θα έχει περιορισμούς. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό, στο πλαίσιο της προβληματικής επικοινωνίας λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις να δημιουργήσουν άσχημο κλίμα και όλα αυτά εις βάρος σου. Η συμβουλή των άστρων λοιπόν είναι μία και μοναδική, αξιοποίησε τη λογική σου, φέρσου με διπλωματία και δεν θα χάσεις!!!


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας με μεγάλη ποικιλία από πλανητικά γεγονότα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, μέχρι τις 22 στο Ζυγό, ομορφαίνει την κοινωνική σου ζωή και σε φέρνει κοντά σε φίλους, με τους οποίους μπορεί να έχεις απρόσμενες συναντήσεις ή να ζήσεις εκκεντρικές εμπειρίες. Μέχρι τις 7, που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στον Τοξότη, οι ημέρες θα είναι καλές για να δεις κόσμο, να εκφράσεις τις ιδέες σου, να υπογράψεις συμβόλαια ή να κάνεις οικονομικές συμφωνίες. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στις δημόσιες σχέσεις και στη δημοτικότητά σου. Να είσαι ανοιχτός στους ανθρώπους που θα έρθουν κοντά σου και να συμμετέχεις σε ομάδες, που μπορεί να σε βοηθήσουν στην προώθηση των σχεδίων σου. Από τις 7 του μήνα και μετά, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, πρώτα στον Τοξότη και μετά οπισθοδρομεί στον Σκορπιό μέχρι τις 28, ημέρα που θα πραγματοποιηθεί και η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει αγχωτικά για την οικογενειακή σου ζωή. Δεν αποκλείεται να προκύψουν εντάσεις με άτομα της οικογένειας σου και να βγουν στην επιφάνεια διαφωνίες και εντάσεις, που για πολύ καιρό ήταν κρυμμένες στο παρασκήνιο. Παρ’ όλα αυτά, αν θέλεις να αναλάβεις ενεργό δράση για την προώθηση ενός θέματος οικογενειακού ή ακίνητης περιουσίας, τώρα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή θα είσαι πολύ χαρούμενος και θα νιώσεις αρκετά ικανοποιημένος από το σύντροφό σου. Η γοητεία που θα εκπέμπεις θα μαγνητίζει το ταίρι σου και θα είσαι το κέντρο του ενδιαφέροντός του. Κάποιες καθυστερήσεις και προβληματισμοί θα είναι προσωρινοί, γι αυτό μην τους αφήσεις να μπουν ανάμεσα σας και να σας απομακρύνουν. Εσύ που ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, θα οδηγηθείς σε καθοριστικές αποφάσεις για την εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής και είναι πολύ πιθανό τώρα να επιλέξεις να απαλλαγείς μόνιμα από την μοναξιά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Με εναλλαγές στην πορεία των επαγγελματικών σου θα κυλήσουν οι περισσότερες ημέρες του Νοεμβρίου για το ζώδιό σου. Θα πρέπει να δείξεις προσοχή και να αφουγκράζεσαι τις ιδιαιτερότητες που θα υπάρξουν, για να μπορέσεις να ελιχθείς και να αντεπεξέλθεις στις αρμοδιότητες που θα σου ανατεθούν. Φρόντισε ώστε να μην παρασυρθείς σε απαισιόδοξες εκτιμήσεις και δες τα πράγματα από την θετική τους πλευρά, παραμερίζοντας της οξύτητα που θα έχουν κάποιες ενέργειες ανταγωνιστών ή συναδέλφων σου. Το θετικό του μήνα είναι ότι, παρά τις αντιξοότητες, τα οικονομικά σου φαίνεται ότι θα πάνε πολύ καλά, με την παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω, από τις 17 μέχρι το τέλος. Χάρη στην βελτίωσή τους, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι σε καλό επίπεδο και το αίσθημα της σιγουριάς θα λειτουργήσει υποστηρικτικά. Με λίγη προσοχή στην επικοινωνία σου με συναδέλφους και συνεργάτες, τις ημέρες κοντά στην Έκλειψη Ηλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 στον Σκορπιό. Με θετική διάθεση, θα μπορέσεις να λειτουργήσεις αποδοτικά και να έχεις θετικό το χρηματικό ισοζύγιο. Προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες του μήνα να κλείσεις νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα κινείται σε γρήγορούς ρυθμούς για εσένα. Τα πιο σημαντικά σου ατού είναι η σταθερότητα και η αφοσίωση στους στόχους σου, χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης μέχρι τις 22 στο Ζυγό και ταυτόχρονα η σπιρτάδα, η εξυπνάδα και η ευκολία προσαρμογής, χάρη στον Άρη, που μέχρι τις 17 θα κινείται στον Τοξότη. Μπορείς λοιπόν να ξεδιπλώσεις όλα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και να ανακτήσεις την ενέργεια, που σου αφαιρεί ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 14, στον Τοξότη και μετά στον Σκορπιό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παραπονεθείς για ρουτίνα. Κοντά στην Έκλειψη Ηλίου, που θα λάβει χώρα στις 14 στον Σκορπιό, σχέδια που είχες δρομολογήσει από το παρελθόν, θα αρχίσουν να δρομολογούνται ξανά. Ωστόσο, στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να περιμένεις αρκετές ανατροπές. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό, από τις 22 και μετά, μπορεί να προκύψει μία απρόσμενη συναισθηματική εμπλοκή, είτε με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου, είτε με ένα άτομο κύρους. Την ημέρα που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, στις 28, θα μάθεις πληροφορίες που θα σε ξαφνιάσουν. Γενικά θα βγουν στην επιφάνεια γεγονότα γύρω από την καριέρα σου, για τα οποία πιθανόν να μην είσαι καθόλου προετοιμασμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή θα επιχειρήσεις νέα ξεκινήματα στη σχέση σου και θα αναθεωρήσεις κάπως τις απόψεις σου, σχετικά με την συμβίωση με το σύντροφό σου. Αυτά όλα θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη μεταξύ σας επικοινωνία και, αν πραγματικά έχεις βάλει καλές βάσεις, τότε να ξέρεις ότι ο δεσμός σου θα ανανεωθεί. Αν όμως το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και τον άνθρωπό σου, όσον αφορά στις πάγιες απόψεις για την ζωή, είναι μεγάλο, τότε αυτό τον μήνα θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο και πιθανόν να φτάσετε στην απομάκρυνση ή σε αναγκαστικό χωρισμό. Όπως και να έχει η κατάσταση, να γνωρίζεις ότι πρέπει να είσαι έτοιμος να διαχειριστείς αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα σου προκαλέσει ο ανάδρομος Ερμής από τις 7 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, διαφορετικά πάτησε μία παύση στα ερωτικά σου δρώμενα και αποστασιοποιήσου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε κάτι ενδιαφέρον να εμφανιστεί τώρα στη ζωή σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και να γνωρίζετε ότι έχει πολλές πιθανότητες να είναι πολύ καλύτερο από όσο θα φαίνεται εξαρχής. Παιδέψτε το λίγο και θα σας βγει σε καλό!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Με ένταση στον επαγγελματικό τομέα και σκοτούρες εξαιτίας των οικονομικών σου, θα περάσεις τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου. Η ανάγκη για απομόνωση και για να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου θα είναι ισχυρή, ίσως μάλιστα να έχει επιπτώσεις και στην εργασία σου. Κάποιες αχτίδες αισιοδοξίας που διαφαίνονται, με τον κυβερνήτη σου Ερμή για τελευταίες ημέρες σε ορθή πορεία στον Τοξότη μέχρι τις 7, δεν θα είναι ικανές να ανατρέψουν το γενικότερο κλίμα. Ενεργοποίησε την λογική και την υπομονή σου, προσπάθησε να αποφεύγεις καταστάσεις που δημιουργούν άσχημα και πιεστικά συναισθήματα και θεώρησε την περίοδο του Νοεμβρίου σαν ένα σταθμό, στον οποίο σταματάς αναγκαστικά, για να συνεχίσεις κατόπιν. Αναφορικά με τα οικονομικά του μήνα, αυτά θα είναι μία άλλη πονεμένη ιστορία, την οποία και θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Απόφυγε σπατάλες, διαχειρίσου σφιχτά τον προϋπολογισμό σου και προσγειώσου όσο πιο κοντά στην Γη μπορείς!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία μεταβατική, άλλοτε σκληρή και άλλοτε ήρεμη περίοδο, θα περάσεις αυτό το μήνα με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα, πρώτα στον Τοξότη και μετά στον Σκορπιό, από τις 7 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, σε ό,τι αφορά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Θα έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις που θα σε ξαφνιάσουν και θα σε απογοητεύσουν και αυτά είναι που θα εγείρουν το θυμό και την αγανάκτησή σου και οφείλεις να δείξεις με κάθε τρόπο να αυτοσυγκράτηση. Άλλωστε, θα έχεις ως σύμμαχό σου την Αφροδίτη στο Ζυγό, μέχρι τις 22, η οποία θα λειτουργεί σαν από μηχανής θεός, για να ηρεμήσει τα πνεύματα και να ξεκαθαρίσει ό,τι αμφισβητείς. Κοντά στη Έκλειψη Ηλίου, που θα λάβει χώρα στις 14 στον Σκορπιό, είναι καλό να τολμήσεις να κάνεις ερωτικά ξεκαθαρίσματα και να μάθεις πλέον πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους και ο πλανήτης της επικοινωνίας θα ορθοποδήσει, θα έχεις μεγαλύτερη εύνοια και καλύτερα αποτελέσματα στην επικοινωνία, διάθεση για ταξίδια και μεγάλη έμπνευση, που θα φέρει την πολυπόθητη αύξηση και στα έσοδά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή θα υπάρξει ένα πολύ υψηλό επίπεδο δραστηριότητας. Επισκέψεις και στενή αλληλεπίδραση με τα μέλη της οικογένειάς σου θα σε απασχολήσουν όλο το μήνα και θα νιώσεις την θαλπωρή, που πάντα έχεις ανάγκη. Το ταίρι σου θα είναι κοντά σου και θα στηρίζει τα όνειρά σου και, αν κάποιες φορές κρατήσει αποστάσεις, είναι για να σου δώσει το χρόνο και το χώρο για να κινηθείς πιο ελεύθερα. Μην το παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στις εκλείψεις, και δημιουργήσεις πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει. Όσο για εσένα που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, με την Αφροδίτη να κινείται στο Ζυγό και έπειτα στον Σκορπιό, η σεξουαλικότητά σου θα είναι έντονη και θα μαγνητίζεις το αντίθετο φύλο, με την αυξημένη γοητεία και σεξ απίλ που θα σε χαρακτηρίζει. Τώρα έχεις αυξημένες πιθανότητες να δημιουργήσεις ένα δεσμό, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Με χαμόγελα έρχεται ο Νοέμβριος για τα επαγγελματικά σου ζητήματα και αίσθημα πληρότητας θα σε διακυβεύει. Αν εξαιρέσουμε τα συννεφάκια σε κάποιες ασαφείς συνεργασίες σου, τις οποίες πάραυτα πρέπει να προσέξεις πολύ, γιατί είναι ικανές να ανατρέψουν το επαγγελματικό σκηνικό εις βάρος σου, η ευνοϊκή θέση του Άρη στον Τοξότη μέχρι τις 17 θα σου δώσει την δυνατότητα να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την επαγγελματική σου θέση, αλλά και να την σταθεροποιήσεις. Θα ωφεληθείς σε κάθε είδους εργασιακή σχέση και οι νέες συνεργασίες που πρόκειται να συνάψεις, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες του μήνα, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη της καριέρας σου. Στη θετική αυτή διαδικασία, αν διαπιστώσεις την ανάγκη ελιγμών, τροποποιήσεων των επαγγελματικών σου σχεδίων, καθυστερήσεις ή και αντιστάσεις, μην πτοηθείς, αλλά κράτα σταθερή στάση απέναντι στα γεγονότα. Αντιμετώπισε έξυπνα τις ευκαιρίες και προετοιμάσου να υποδεχθείς το αξιόλογο επαγγελματικό σου μέλλον, που εδώ και καιρό κοπιάζεις να κατακτήσεις.

ΛΕΩΝ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας με αρκετούς προβληματισμούς για εσένα, αλλά οι θέσεις των πλανητών και ιδιαίτερα αυτή του Άρη στον Τοξότη μέχρι τις 17, θα σου δώσουν τις απαντήσεις που ζητάς, για να νιώσεις καλύτερα. Με την Αφροδίτη να κινείται στο Ζυγό μέχρι τις 22, το διάστημα είναι καλό για να εστιάσεις στα αισθηματικά σου και να αναπτύξεις την ερωτική σου ζωή, μέσα από νέες διαδρομές και τεχνικές. Αυτό σε αφορά ιδιαίτερα, αν ακόμη δεν έχεις συναντήσει το πρόσωπο των ονείρων σου και ψάχνεις να το βρεις. Από τις 7 μέχρι τις 27 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, πρώτα στον Τοξότη και μετά στον Σκορπιό, η καθημερινότητά σου θα είναι κάπως αντιφατική. Γι’ αυτό τα καλά νέα που θα ακούς αυτό το διάστημα θα πρέπει να τα διασταυρώνεις πρώτα και να τα αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και όχι με το γνωστό σου ενθουσιασμό κι αυθορμητισμό, γιατί στο τέλος μπορεί να πληγωθείς. Στις 14 του μήνα, θα η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό θα προκαλέσει ένα ψυχρό και αυταρχικό κλίμα στις συζητήσεις ή τις επαφές σου και καλό είναι όσες από αυτές μπορείς, να τις αναβάλεις. Αυτές τις ημέρες μην θίγεις ευαίσθητα θέματα, ούτε σε αισθηματικό αλλά ούτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τις 27 και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στον Σκορπιό και ο Ήλιος ήδη από τις 21, θα κινείται στον φιλικό σου Τοξότη, η αυτοπεποίθησή σου θα τονωθεί αισθητά και θα σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό και αποφασιστικό, για να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια και τις κακουχίες, που ούτως ή άλλως όμως θα έχουν μειωθεί αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή θα είναι καλή το Νοέμβριο αν και εσύ ο ίδιος πάρεις την απόφαση να μην δίνεις περαιτέρω σημασία σε λεπτομέρειες που αφορούν στη σχέση σου. Το πάθος δεν θα σου λείπει και, αν δεν περιοριστεί λόγω των ηθικών σου αναστολών, μπορεί να βιώσεις έναν ιδιαίτερα ερωτικό μήνα με το σύντροφό σου. Ευχάριστες υποχρεώσεις θα γεμίσουν το πρόγραμμά σου και τώρα θα ασχοληθείς πολύ περισσότερο με τα παιδιά και την οικογένειά σου. Όσο για εσένα που είσαι ακόμη μόνος, θα βιώσεις μία πολύ θετική περίοδο για τα ερωτικά σου. Οι κοινωνικές συναναστροφές σου θα αυξηθούν, με αποτέλεσμα η γοητεία σου να βρει περισσότερους αποδέκτες από ό,τι συνήθως. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση, αλλά θα πρέπει να παραμείνεις σε εγρήγορση και να μην βιαστείς να επενδύσεις αμέσως. Πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι, ώστε να γνωρίσεις καλύτερα τον άνθρωπο που θα σου κλέψει την καρδιά. Μετά, έχεις όλο το χειμώνα μπροστά σου, για να ζήσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Με σχετικά λίγη προσπάθεια θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που προβάλλει ο Νοέμβριος για τα επαγγελματικά σου. Ζητήματα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου θα προκύψουν το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, από τις 7 μέχρι τις 27 του μήνα και θα προέρχονται τόσο από την δική σου όσο και από την δική τους συμπεριφορά και στάση. Από την πλευρά σου, φρόντισε να μετριάσεις τους τόνους σου και να μην είσαι εσύ αυτός που θα υποκινήσεις τις αντιπαραθέσεις. Επιπλέον, σε περίπτωση που διαπιστώνεις ότι η αξία σου δεν αναγνωρίζεται, φρόντισε να ενδυναμώσεις τις άμυνές σου, καθώς οι μομφές που μάλλον θα δεχθείς, δεν θα έχουν διάρκεια και δεν θα επεκταθούν σε κάτι ουσιαστικό. Αν όμως έχεις υποχωρητική στάση, τότε τα πράγματα θα οδηγηθούν αλλού. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, περιόρισε τις έντονες τάσεις σπατάλης που σε διακατέχουν ανά καιρούς, καθώς οι ημέρες και οι καιροί δεν είναι και οι καλύτεροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τον Νοέμβριο θα υπάρξει ανησυχία και σύγχυση σε κάποια απρόσμενα θέματα, που θα προκαλέσει ο κυβερνήτης σου Ερμής, ο οποίος θα κινείται ανάδρομα πρώτα στον Τοξότη και μετά στον Σκορπιό, από τις 7 μέχρι τις 27 του μήνα. Θα πρέπει να παραμείνεις ήρεμος και να μην περιπλέξεις τα πράγματα, για το δικό σου καλό. Ίσως αυτό το διάστημα λάβεις μηνύματα που θα σε πληγώσουν, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι περισσότερο μετρημένος στα λόγια και στις αντιδράσεις σου, επειδή ο θυμός δεν θα είναι και ο καλύτερος οδηγός για να ισορροπήσεις τα τεκταινόμενα. Το χάσμα στις απόψεις και τις ιδέες με άτομα τόσο του επαγγελματικού σου περίγυρου όσο και του οικογενειακού, θα είναι μεγάλο και ίσως άθελα διαταράξεις κάποιες πολύ σημαντικές σου σχέσεις. Στις 14 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, προσπάθησε να αντιμετωπίσεις πολύπλευρα τις καταστάσεις και μην εμμένεις άσκοπα σε απόψεις που κρίνονται μη ρεαλιστικές και μεθόδους που έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικές, γιατί ουσιαστικά μόνο το χρόνο σου θα χάσεις και τίποτε άλλο. Στις 28 του μήνα που θα έχουμε Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, πολύ πιθανό να οδηγηθείς σε οριστικές αποφάσεις γύρω από μία σημαντική σου υπόθεση, που έχει σχέση με την καριέρα σου. Τα σχέδιά σου τώρα σταθεροποιούνται και η νέα θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα ξυπνήσει μέσα σου δυνατά συναισθήματα, που δύσκολα θα μπορέσεις να αγνοήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή θα βρεθείς υπό πίεση και θα υπάρχει ψυχική απόσταση ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Φρόντισε να μην είσαι επιθετικός στα λόγια σου και απόφυγε αντιπαραθέσεις, λόγω κάποιων παραπόνων που θα έχεις. Με όμορφο τρόπο, εξήγησε του αυτά που νιώθεις και αν πραγματικά υπάρχουν ειλικρινά συναισθήματα ανάμεσα σας, είναι βέβαιο ότι θα σε καταλάβει και θα σου δώσει τις απαντήσεις που ζητάς. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου είναι λίγο καλύτερο από το πρώτο, με την Αφροδίτη να κινείται στο Ζυγό μέχρι τις 22, και πρέπει να αδράξεις τις ευκαιρίες που θα έχεις, για να ξεκαθαρίσεις τις ασάφειες που μπορεί να σας απομακρύνουν. Για τους ελεύθερους Παρθένους τα πράγματα θα είναι κάπως καλύτερα. Θα έχετε την διάθεση να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και θα βιώσετε ευχάριστες εμπειρίες, με φλερτ που θα προκύψουν και θα σας ανανεώσουν. Η Έκλειψη Σελήνης, στις 28 στους Διδύμους, θα δώσει φτερά στην συναισθηματική σας ζωή και τώρα θα καταφέρετε να εξελίξετε μία νέα γνωριμία σε αξιόλογο δεσμό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η επαγγελματική σου ζωή εξελίσσεται κάτω από καλές προϋποθέσεις, αυτόν το μήνα. Με τον Ερμή να κινείται στον Τοξότη, μέχρι τις 7 σε κανονική πορεία, και τον Άρη στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 17, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι αυξημένη και θα καταφέρεις να προωθήσεις με τον σωστό τρόπο τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να σταθεροποιηθούν και σε γενικές γραμμές θα καταφέρεις να βάλεις νέες και σταθερές βάσεις για καλύτερη συνέχεια της καριέρας σου, αν και με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο, από τις 7 μέχρι τις 27, υπάρχει κίνδυνος από την πλευρά σου για λανθασμένες εκτιμήσεις. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Ζυγό μέχρι τις 22, η διάθεσή σου για επεκτατικές κινήσεις θα είναι αυξημένη, αλλά θα πρέπει οποιαδήποτε ενέργεια σου, να την έχεις προγραμματίσει καλά, πριν την κάνεις. Εάν πάλι έχεις εκκρεμείς υποθέσεις νομικής φύσεως, το ενδεχόμενο καθυστερήσεων θα είναι σοβαρότατο, γι’ αυτό πάρε το απόφαση και μην κάνεις κινήσεις, που πολύ πιθανό να σε εκθέσουν, λόγω της ανυπομονησίας σου.

ΖΥΓΟΣ
Ένας γεμάτος και ενδιαφέρων μήνας σε περιμένει. Με την Αφροδίτη να σε συντροφεύει μέχρι τις 22, θα είσαι πολύ δημιουργικός και θα έχεις την ανάλογη ενεργητικότητα να προβάλεις τις δημιουργικές σου ιδέες στον εργασιακό σου χώρο. Η ικανότητά σου να κάνεις νέα πράγματα θα είναι τονισμένη και, παρά τις αντιξοότητες που θα σου προκαλέσει η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 7 μέχρι τις 27 στον Τοξότη και στον Σκορπιό, θα υπερπηδήσεις όλα τα εμπόδια και τις πιέσεις με την εσωτερική σου δύναμη. Στην καριέρα σου, η δημιουργική σου εργασία θα αναγνωριστεί δεόντως. Κοντά στην Έκλειψη Ηλίου, που θα λάβει χώρα στις 14 στον Σκορπιό, θα υπάρξει πρόοδος και θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις ή οποιαδήποτε διαμάχη με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σου. Χάρη στον Άρη, που από τις 17 και μετά θα κινείται στον Αιγόκερω, οι επιλογές σου θα έχουν σταθερότητα και συνέπεια. Έστω και αν χρειαστεί κοντά στην Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στους Διδύμους, να αναλάβεις κάποιες δεσμεύσεις, πλέον θα είσαι σίγουρος για αυτά που ζητάς και αυτά που μπορείς να δώσεις και τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή θα είναι καλή και θα περάσεις ευτυχισμένες στιγμές στο σπίτι σου, παρά την ανησυχία και το άγχος που θα σε διακατέχουν για τα προβλήματα που θα υπάρχουν στους άλλους τομείς της ζωής σου. Προσπάθησε να αποκρούσεις κάποια πίεση, που μπορεί να δεχτείς από το σύντροφό σου, με γλυκύτητα και διάλογο και όχι με φωνές και απομάκρυνση. Από τις 17 και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Σκορπιό, ίσως σε πιάσει μία αδικαιολόγητη ανασφάλεια σχετικά με την αφοσίωσή του, αλλά μην δώσεις μεγαλύτερη συνέχεια, γιατί δεν θα συντρέχει σοβαρός λόγος. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, αυτό μήνα πρέπει να δικτυωθείς σε περισσότερους κοινωνικούς κύκλους, γιατί η αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπεις θα είναι αυξημένη και θα φέρει κοντά σου το πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Κάποιος νέος έρωτας έρχεται τώρα στη ζωή σου, αλλά χρειάζεται και την δική σου παρότρυνση για να εκδηλωθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο Νοέμβριος θα είναι μήνας κατά τον οποίο θα κληθείς να αποδείξεις όλα σου τα προσόντα. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, από τις 7 μέχρι τις 27 του μήνα, κλίμα έντασης θα προκληθεί στον επαγγελματικό σου χώρο, καθώς θα αναδειχθούν άλυτα ζητήματα, που εσύ έχεις αφήσει να βαλτώσουν και δυστυχώς δεν θα σου κάνουν την χάρη να εξαφανιστούν δια μαγείας. Σκέψου όμως ότι ουδέν κακό αμιγές καλού και δες το σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τελειώσεις με χρονίζουσες υποθέσεις και εκκρεμότητες. Επί της ουσίας, δηλαδή, ο μήνας αυτός θα αποτελεί μία περίοδο θετική για εσένα, καθώς οι πλανητικοί συνδυασμοί, όπως η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 22 και ο Ήλιος στον Τοξότη από τις 21 και μετά, θα λειτουργήσουν υπέρ σου και για το καλό σου. Η πορεία των επαγγελματικών σου, εφόσον κινηθείς λογικά και προγραμματισμένα, θα βελτιωθεί αισθητά και θα σου αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Στις 28, που θα έχουμε την Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, ευκαιρίες θα χτυπήσουν την πόρτα σου και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να τις αρπάξεις, για να δρομολογήσεις με έναν πιο αισιόδοξο τρόπο τα μελλοντικά σου σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Νοέμβριος σε ενεργοποιεί σε πολλά επίπεδα και κυρίως στον τομέα των συνεργασιών και των ερωτικών σου σχέσεων. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 22 και μετά στο δικό σου ζώδιο, κάνει τις σχέσεις σου απόλυτη προτεραιότητα και, αν και θα αντιμετωπίσεις αισθητές δυσκολίες λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τις 7 μέχρι τις 27 του μήνα, θα καταφέρεις να ζήσεις νέες, συναρπαστικές εμπειρίες, που θα ανανεώσουν το ηθικό σου και θα σε κάνουν να ονειρευτείς. Ο Άρης πάλι από τον Τοξότη μέχρι τις 17, φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό σου χώρο, αλλαγές που θα έχουν άμεση ή έμμεση επιρροή και στην οικονομική σου κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν θα κινηθείς μετρημένα και λογικά, μακροπρόθεσμα θα είσαι από τους κερδισμένους της περιόδου. Στις 14 του μήνα, που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, θα έρθεις αντιμέτωπος με κάποια απρόσμενα γεγονότα. Η επικοινωνία και οι συζητήσεις γύρω από θέματα καριέρας θα ευνοηθούν και μία επικείμενη συμφωνία θα πάρει μία ευχάριστη τροπή και θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Η Σεληνιακή Έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 στους Διδύμους, δίνει πνοή στην επαναστατική σου διάθεση, δημιουργώντας την επιθυμία να αλλάξεις οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Το ίδιο διάστημα, ο Ερμής κινείται ορθόδρομα στο ζώδιό σου και σου δίνει πολλές ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Άφησε λοιπόν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου ελεύθερη, να φέρουν τις απαραίτητες αλλαγές που έχεις ανάγκη και μην φοβάσαι για το αύριο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή ο Νοέμβριος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για εσένα και η ευαίσθητη πλευρά σου θα σε φέρει πιο κοντά στον άνθρωπό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με την θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό μέχρι τις 22, θα έχεις έντονη την ανάγκη για θαλπωρή και αγάπη, που μόνο οι πολύ οικείοι σου μπορούν να σου την προσφέρουν και αυτό θα σε παροτρύνει να ασχοληθείς περισσότερο μαζί τους και αυτοί με την δική τους σειρά μαζί σου. Από τις 22 και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου, και μέχρι το τέλος του μήνα, η ανάγκη και η διάθεσή σου για νέες γνωριμίες θα σε ωθήσει να βγεις έξω από το σπίτι και να διασκεδάσεις. Ιδίως αν ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων του ζωδίου, έχεις μεγάλες ελπίδες το εν λόγω διάστημα να βρεις τον έρωτα της ζωής σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Με κάποια ένταση στον τομέα της εργασίας σου θα περάσει ο Νοέμβριος για εσένα. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα, από τις 7 μέχρι τις 27 του μήνα, ίσως αισθανθείς περίεργα, όσον αφορά στις διαθέσεις και τις προοπτικές σου. Σε καμία περίπτωση μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί σε παρορμητικές κινήσεις και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν, αφού πρώτα θα τις έχεις τσεκάρει ικανοποιητικά. Δεν είναι άσχημη περίοδος αυτή για εσένα, απεναντίας θα έχεις την δυνατότητα να αποδείξεις τις ικανότητές σου, αλλά και να προωθήσεις δημιουργικά τα σχέδιά σου. Απλώς πρέπει να είναι μετρημένες οι κινήσεις σου και να βασιστείς σε ρεαλιστικές τοποθετήσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα παρουσιάσουν αξιόλογη μεταβολή και ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα, θα είναι για εσένα μία περίοδος, κατά την οποία θα χτίζεις τις μελλοντικές σου εισροές, αν φυσικά κινηθείς με λογική και σύνεση και δεν παρασυρθείς από την καταναλωτική σου μανία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θετικές τάσεις θα επικρατήσουν αυτό το μήνα για εσένα και θα έχεις νέες και εποικοδομητικές ιδέες. Η ανασφάλεια και η αναποφασιστικότητα δεν πρέπει να έχουν θέση αυτό το διάστημα στη ζωή σου, γιατί διαθέτεις ένα αρκετά δυνατό ένστικτο, το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει εκεί που η λογική και ο ανάδρομος Ερμής, από τις 7 μέχρι τις 27 του μήνα, δεν τα καταφέρνει. Με το θάρρος που θα σου χαρίσει ο Άρης από το ζώδιό σου μέχρι τις 17, αλλά και τη γενικότερη διάθεση για περιπέτεια που σε διακρίνει, θα ζήσεις έναν ενδιαφέροντα μήνα και, αν προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις σωστά τις κακές ημέρες του, τότε τα μελλούμενα θα σε δικαιώσουν. Στις 14 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, προσπάθησε να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και μην ενδίδεις σε προτάσεις, στις οποίες δεν έχεις το περιθώριο να ανταπεξέλθεις. Σημαντικό είναι οι όποιες κινήσεις σου προς αυτήν την κατεύθυνση να γίνονται κατόπιν ωρίμου σκέψεως και όχι ελαφρά τη καρδία, για να μην έχεις αρνητικές συνέπειες. Στις 28 που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, η σκληρή δουλειά και οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν και ως εκ τούτου, θα πρέπει να καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρεις εις πέρας το έργο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, οικογενειακά θέματα θα σε πιέσουν έντονα για να βρεις λύσεις. Προσπάθησε λίγο περισσότερο να επικοινωνήσεις αποδοτικά με το σύντροφο και την οικογένειά σου, ώστε να καταφύγετε σε δίκαιες λύσεις και όχι ό,τι συμφέρει μόνο εσένα. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό μέχρι τις 22 και σε βοηθάει να φέρεις την ισορροπία στο δεσμό σου και να ξεχάσεις ό,τι παρελθοντικό σε έχει στεναχωρήσει. Εκμεταλλεύσου την εύνοιά της και ο έρωτας σου υπόσχεται όμορφες στιγμές. Στους αδέσμευτους Τοξότες, δεν θα σας λείψουν καινούργιες γνωριμίες και ιδιαίτερα από τις 21 και μετά, που ο Ήλιος θα κινείται στο ζώδιό σας, τα πράγματα και οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές για να συναναστραφείτε με ενδιαφέροντες ανθρώπους και να οδηγηθείτε στην σύναψη ερωτικής σχέσης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η επαγγελματική ζωή σου απαιτεί προσοχή και εγρήγορση. Η καλύτερη περίπτωση για εσένα, με βάση τους πλανητικούς σχηματισμούς που σε αφορούν, είναι να αναγκαστείς να διευθετήσεις παλιές (ή και νέες), αλλά εκτός προγράμματος υποχρεώσεις, οι οποίες θα κάνουν την εμφάνιση τους εκεί που δεν τις περιμένεις. Το πιο πιθανό είναι να αφορούν στα οικονομικά σου, γεγονός που θα σε αγχώσει περισσότερο. Από τις 7 μέχρι τις 27, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, πρώτα στο ζώδιό σου και μετά στον Σκορπιό, θα πρέπει να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου, όσον αφορά στην επικοινωνία σου μαζί τους και σε σχέση με τις διεργασίες που εξυφαίνονται παρασκηνιακά και σε αφορούν μεν, δεν τις γνωρίζεις δε. Μην είσαι επιπόλαιος στις οικονομικές σου συναλλαγές και μείνε μακριά από άτομα, που δεν γνωρίζεις καλά και σου υπόσχονται άμεσο και μεγάλο κέρδος. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για εσένα τις τελευταίες ημέρες του μήνα, που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ηρεμήσει την ατμόσφαιρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Νοέμβριος είναι μήνας ενδοσκόπησης και αλλαγών για εσένα. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα, από τις 7 μέχρι τις 27 του μήνα πρώτα στον Τοξότη και μετά στον Σκορπιό, θα πρέπει να είσαι προσεχτικός στους χειρισμούς σου σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, καθώς εσύ είσαι αυτός που θα καθορίσεις το αποτέλεσμα και όχι οι γύρω σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις αυτό το διάστημα είναι η τάση σου να κινείσαι χωρίς να έχεις μελετήσει καλά τα δεδομένα και έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσμένεις. Ο μεγαλύτερος εχθρός σου θα είναι η βιασύνη, γι’ αυτό μην ενδώσεις στις προκλήσεις της. Στις 14 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, μην ενισχύσεις περισσότερο τους φόβους σου και αντιμετώπισε τους δυναμικά. Άφησε πίσω σου όλα τα αρνητικά συναισθήματα και δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων, που είναι βέβαιο ότι υπάρχει, γιατί η σκληρή δουλειά του παρελθόντος σου την έχει ορίσει. Από τις 22 και μετά, που ο Άρης θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, σε περιμένουν στιγμές γεμάτες περιπέτεια και σασπένς. Τόλμησε τότε να ζήσεις πράγματα πέραν του συνηθισμένου βίου σου και η αυτοπεποίθηση σου θα χτυπήσει κόκκινο! Στις 28 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, με μία σχετική προσοχή στον χειρισμό του λόγου, θα καταφέρεις να αποφύγεις κάποιες παρεξηγήσεις και καβγάδες που θα σε φλερτάρουν και θα σε αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, δυνατά συναισθήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους στη ζωή σου και θα δεις τη σχέση σου από μία άλλη, πιο σοβαρή και αισιόδοξη ματιά. Αφιέρωσε όσο περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σου μπορείς στην οικογένειά σου, που έχει ανάγκη από την παρουσία σου και, με τις ευλογίες της Αφροδίτης από το Ζυγό μέχρι τις 22, θα νιώσεις πλήρης και ικανοποιημένος για τις επιλογές που έχεις κάνει σε αυτόν το τομέα της ζωής σου. Από τις 22 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινηθεί στον Σκορπιό, ο σύντροφός σου κάποιες στιγμές ίσως σε πιέσει και σε διεκδικήσει κάπως άγαρμπα, αλλά με ήρεμο διάλογο θα λύσεις όσα προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν. Όσον αφορά στους ελεύθερους Αιγόκερους, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και βρείτε κατάλληλους τρόπους για να διεκδικήσετε την καρδιά αυτού που αγαπάτε. Η ανταπόκριση που θα υπάρξει, θα σας εκπλήξει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Με κάποιες δυσκολίες θα περάσει αυτός ο μήνας για την επαγγελματική ζωή σου. Ζητήματα που εκκρεμούσαν θα απαιτήσουν λύσεις και μια διάθεση για τροποποιήσεις στην πορεία της εξέλιξης των σχεδίων αλλά και κάποιων επαγγελματικών σχέσεών σου θα αναλώσουν αρκετή από την σκέψη σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τις 7 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, πρώτα στον Τοξότη και μετά στον Σκορπιό, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα θεωρείς παραπάνω από σοβαρά ενδεχόμενα. Η ευελιξία και η σύνεση στην δράση θα πρέπει να σε διακρίνουν, όπως και η ηρεμία. Φρόντισε λοιπόν να μην προβείς σε επιπόλαιες ενέργειες, σε καμία περίπτωση. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις κοντά στις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου, στις 14 στον Σκορπιό, γιατί οι εντάσεις με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου θα είναι έντονες. Επίσης, καλό θα είναι να αποφύγεις αυτό το διάστημα νέες συμφωνίες, συμβόλαια κ.λ.π. Χειρίσου τις καταστάσεις με διπλωματία, όσο αυτό είναι εφικτό, και αξιοποίησε τις ημέρες αυτές για προγραμματισμό μελλοντικών ενεργειών σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Νοέμβριος θα είναι ένας περίεργος μήνας για εσένα. Με την Αφροδίτη να κινείται στο Ζυγό μέχρι τις 22, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου θα βρίσκονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Από τις 7 μέχρι τις 27 του μήνα, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, πρώτα στο ζώδιο του Τοξότη και μετά του Σκορπιού, διατηρώντας ένα κλίμα καθυστερήσεων και παρεξηγήσεων με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Όσο και να θέλεις να αντιδράσεις, πάντα θα υπάρχει κάτι που θα σε εμποδίζει. Όλες οι εντάσεις που προσπαθούσες να κατευνάσεις και να κρύψεις εδώ και καιρό, μπορεί τώρα να βγουν στην επιφάνεια και να διαβρώσουν σχέσεις και συνεργασίες, πολύ σημαντικές για εσένα και την μετέπειτα εξέλιξη σου. Στις 22 του μήνα, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Σκορπιό, κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σου θα ομορφύνουν αισθητά κι εδώ όμως χρειάζεται προσοχή. Η Αφροδίτη θα σε φέρει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, θα ευνοήσει ευχάριστες μετακινήσεις και τα φλερτ. Ωστόσο, μην βιαστείς να ενθουσιαστείς και να υπερβάλλεις, καθώς θα εμφανιστούν στο δρόμο σου εμπόδια και προκλήσεις, που απαιτούν προσεχτικό χειρισμό για να ξεπεράσεις. Στις 28 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, ίσως τα βάλεις με τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανασφάλειες, που όμως αν ασχοληθείς σοβαρά μαζί τους, θα απαλλαγείς από το βάρος τους και θα ικανοποιηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή θα είναι δύσκολη και θα σε διακατέχει κάποια αγωνία και φόβος σχετικά με το σύντροφό σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα, από τις 7 μέχρι τις 27, πρώτα στον Τοξότη και μετά στον Σκορπιό, θα αισθάνεσαι κατά κάποιον τρόπο λίγο απομονωμένος αλλά θα επέλθει βελτίωση, λόγω των θετικών επιρροών που θα δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό, μέχρι τις 22. Τα πράγματα θα είναι κάπως μονότονα και οι ανησυχίες που θα σε κυριεύσουν δεν θα είναι αναίτιες, αλλά θα οφείλονται στην απομάκρυνση που θα βιώσεις από τον οικογενειακό σου περίγυρο. Βελτίωση θα επέλθει προς το τέλος του μήνα, όταν το μυαλό σου θα ξεκαθαρίσει κάπως και ο αγαπημένος σου θα είναι σε θέση να ακούσει τις έγνοιες σου και να σου δείξει απλόχερα την αγάπη του. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια και δεν έχεις κάνει κάποια αξιόλογη γνωριμία το τελευταίο διάστημα, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα έχεις την δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον. Ακόμη κι αν δεν ξεκινήσεις ένα δεσμό τώρα μαζί του, θα βάλεις τις βάσεις για να κάνεις την αρχή τον επόμενο μήνα, που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν περισσότερο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Το μυαλό σου θα είναι στραμμένο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στις οικονομικές εκκρεμότητες και στις υποθέσεις σου συνολικότερα. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τις 7 μέχρι τις 27 του μήνα, πρώτα στο ζώδιο του Τοξότη και μετά στον Σκορπιό, ειδικά όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι αρκετά συγκρατημένος και να αποφύγεις με κάθε τρόπο περιττά έξοδα και βεβιασμένες κινήσεις. Τις ημέρες κοντά στην Ηλιακή Έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 στον Σκορπιό, θα πρέπει να προσέχεις πολύ την επικοινωνία με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου. Η περίπτωση να εκφραστείς με τρόπο που δεν είναι κατανοητός και ως εκ τούτου, να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, θα είναι πολύ μεγάλος. Από τις 17 και μετά, που ο Άρης θα κινείται στον Αιγόκερω, είναι πιθανόν να διευθετηθούν παλιές και εκκρεμείς οφειλές προς εσένα και να σου φανεί ότι εισπράττεις από το πουθενά. Μην παρασυρθείς από την πρόσκαιρη ταμειακή βελτίωση, απόφυγε την ανάληψη ρίσκου και δείξε αυτοσυγκράτηση σε ενδεχόμενες λεκτικές αντιπαραθέσεις, με τις οποίες θα έρθεις αντιμέτωπος.


ΙΧΘΕΙΣ
Ο Νοέμβριος είναι γεμάτος από αντιφατικές πλανητικές διαθέσεις, που σε επηρεάζουν άμεσα. Από τις 7 μέχρι τις 27, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, προκαλώντας καθυστερήσεις και προβλήματα στη διεκπεραίωση οικονομικών και επαγγελματικών σου υποθέσεων. Στις 11 του μήνα, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας επιστρέφει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου και προκαλεί μία σταδιακή αλλαγή κλίματος, κατά την οποία μπορείς να προγραμματίσεις νέα, δραστήρια βήματα. Μέχρι τις 22, η Αφροδίτη από το Ζυγό θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές στην καθημερινή σου ζωή, ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις καθώς και απρόσμενες ευκαιρίες για σύντομες αποδράσεις. Το διάστημα αυτό, η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να βελτιώσεις τις οικογενειακές σου σχέσεις ή να ασχοληθείς με τον καλλωπισμό του χώρου σου. Όμως, οι προσπάθειές σου μπορεί να συναντήσουν εμπόδια, αν αφεθείς σε αυθόρμητες και ενθουσιώδεις τάσεις. Η θέση της Αφροδίτης, από τις 22 και μετά στον Σκορπιό, θα φωτίσει ακόμη περισσότερο την σκέψη σου, θα σου δώσει πρωτότυπες ιδέες και θα σε καθοδηγήσει σε σωστές κατευθύνσεις, με έναν έντονο διαισθητικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή θα είναι αρκετά θετική και χαρούμενη. Κάποιες εγωιστικές καταστάσεις θα μπορούσαν να σε ενοχλήσουν το διάστημα που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται ανάδρομα, αλλά αν μείνεις προσγειωμένος, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις για να μην αποξενωθείς από το σύντροφό σου. Έχε υπόψη σου ότι θα ήταν φρόνιμο να μην του ζητάς περισσότερα από αυτά που μπορεί να σου δώσει και κατανόησε και τις δικές του ανάγκες. Στα μέσα του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, στις 14, οι ημέρες θα είναι καλές για να οργανώσετε μία εξόρμηση ή κάποια ανακαίνιση του σπιτιού σας, που θα ανανεώσει και τους δύο. Για τους αδέσμευτους Ιχθείς, τα πράγματα θα είναι ιδανικά από τις 22 και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Σκορπιό και θα ξυπνήσει τα πάθη σας, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για να γνωρίσετε το άλλο σας μισό!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής μέχρι τις 7 του μήνα σε κανονική πορεία στον Τοξότη, θ’ αυξήσει τις κοινωνικές σου γνωριμίες και θα φέρει κοντά σου σημαντικά άτομα που θα σε βοηθήσουν στην εργασιακή σου ανάκαμψη. Από εκεί και μετά, και μέχρι τις 27 που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται ανάδρομα, πρώτα στον Τοξότη και μετά στον Σκορπιό, κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Ορισμένα πράγματα θα χρειαστεί να αναθεωρηθούν και σε θέματα καριέρας, αποφάσεις που στοχεύουν στην επιτυχία ίσως έρθουν σε σύγκρουση με τα υπάρχοντα δεδομένα και πρέπει να είσαι προσεχτικός. Έτσι κι αλλιώς όμως, η ανάγκη για κάποιες αλλαγές θα είναι έντονη. Ευνοϊκές ημέρες για παρεμφερείς ενέργειες είναι κοντά στην Έκλειψη Σελήνης στις 28 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10