Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 μέχρι 20 Ιανουαρίου… Τι υπόσχονται τα άστρα;

Πως θα είναι αυτή η εβδομάδα σου; Τι δείχνουν τα άστρα; Είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις; Που ευνοείσαι; Για άλλη μια φορά το ζώδιό σου, σου δείχνει τις τάσεις του ουρανού…

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά την κάθε σου κίνηση. Αντιμετώπισε τα προβλήματα στη ρίζα τους και προσπάθησε να δώσεις λύσεις το ταχύτερο δυνατό, πριν μεγαλώσουν. Αν σταματήσεις επιτέλους να έχεις το άγχος να τα προλάβεις όλα, τα πάντα θα πάνε καλύτερα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και αυτό με την σειρά του, δεν πρόκειται να σε διαψεύσει.

Αισθηματικές
Έχεις φέρει το ταίρι σου πολύ κοντά σου και μπορείς να συζητήσεις μαζί του ανοιχτά, για να λυθούν πολλές καταστάσεις, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό. Φρόντισε τώρα, που ο κυβερνήτης σου Άρης κινείται στον Υδροχόο και σε ευνοεί, να εξωτερικευτείς περισσότερο και είναι σίγουρο πως θα περάσετε πολύ καλά οι δύο σας. Αν είσαι μόνος σου, μην διστάσεις να έρθεις κοντά με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, γιατί οι πλανήτες θα είναι με το μέρος σου, ώστε να καταλήξετε εραστές.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και η απόδοσή σου είναι ικανή να σε βοηθήσει σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που είχες την προηγούμενη περίοδο. Η αυξημένη ευφυΐα σου θα δώσει λύσεις στα πιο δύσκολα ζητήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, παρόλο που αυτές τις ημέρες θα παρασυρθείς και θα κάνεις πολλά έξοδα. Πρέπει να κινηθείς με σύνεση και πρόγραμμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Μία κουραστική εβδομάδα ξεκινά για εσένα και θα βρίσκεσαι κάτω από μία στοίβα υποχρεώσεων, άγχους και πολύ τρεξίματος, προκειμένου να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα, με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και να χαλαρώσεις λίγο, ώστε να περάσεις πραγματικά καλά και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Απόφυγε τις λογομαχίες με αγαπημένα σου πρόσωπα μπροστά σε τρίτους, γιατί μπορεί να προκληθούν ανεπανόρθωτες ρήξεις, για τις οποίες θα μετανιώνεις μετά.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο και από το Σάββατο και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν ακόμα καλύτερα. Φρόντισε να κάνεις μια ωραία έκπληξη στο ταίρι σου και θα έχεις την ανάλογη ανταπόδοση. Το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και θα περάσετε πολύ όμορφα! Αν είσαι αδέσμευτος, ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Σκέψου όμως καλά, πριν αφεθείς στα δίχτυα του!!!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που χρειάζεσαι, ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά και σε αγχώνουν αρκετά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ξέρεις πως το μέλλον θα είναι καλύτερο. Κινήσου διπλωματικά και με ευγένεια, για να μην σε παραγκωνίσουν οι ανταγωνιστές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή είναι μια εβδομάδα ιδιαίτερου δυναμισμού για σένα, μιας και ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται για τελευταίες ημέρες στον Αιγόκερω και από το Σάββατο και μετά θα μετακινηθεί στον Υδροχόο, χαρίζοντας μια πιο ουσιαστική χροιά στις επαφές και στις δραστηριότητές σου. Οι καλές εξελίξεις και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, θα σε κάνουν να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και να διώξεις μακριά ό,τι σε αγχώνει και σε καταπιέζει. Μία συζήτηση ρουτίνας στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, μπορεί να εξελιχθεί σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συμφωνία. Τόλμησε και η τύχη θα είναι με το μέρος σου!!!

Αισθηματικές
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεκολλήσεις και ξεχάσεις επιτέλους κάποιες καταστάσεις, που σε στεναχώρησαν στο παρελθόν. Άλλωστε, οι πλανήτες σε ευνοούν τώρα, για να περάσεις όσο το δυνατόν πιο παθιασμένα και ρομαντικά. Για σένα που δεν έχεις ακόμη σχέση, μια καινούρια γνωριμία έρχεται να δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου. Το αν εξελιχθεί σε σχέση, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, εκτός της δικής σου επιθυμίας.

Επαγγελματικές
Αυτές τις ημέρες μπορείς να δραστηριοποιηθείς σε νέες καταστάσεις και να ρισκάρεις. Η αυτοπεποίθησή σου είναι πολύ μεγάλη και μπορείς χωρίς φόβο να πεις το ναι, σε καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα. Ακόμη κι αν δεν έχεις δική σου δουλειά, ίσως πάρεις μια προαγωγή, που θα συνοδεύεται και από αύξηση των αποδοχών, κι έτσι τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να παρασυρθείς σε έξοδα, γιατί πάλι θα αρχίσεις από εκεί που ξεκίνησες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά καλή και θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις με επιτυχία αρκετές από τις δραστηριότητες που έχεις προγραμματίσει. Θα πρέπει μόνο να προσέξεις τα οικογενειακά σου ζητήματα, γιατί με τον Ερμή μέχρι το Σάββατο στον Αιγόκερω να πραγματοποιεί δύσκολες όψεις με την Σελήνη, ενδέχεται να πεις κουβέντες χωρίς να τις έχεις σκεφτεί, οι οποίες όμως θα προκαλέσουν πολλά προβλήματα. Όλες οι μέρες της εβδομάδας θα περάσουν ακριβώς στους ρυθμούς που προσμένεις, αρκεί να μην παρεκκλίνεις από τους στόχους και το πρόγραμμά σου.

Αισθηματικές
Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις, για να οργανώσεις καλύτερα τη σχέση σας. Ο Άρης κινείται στον Υδροχόο, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με έρωτα, πάθος και ρομαντισμό! Αν παραμένεις ελεύθερος ή ελεύθερη, με τις κατάλληλες κινήσεις μπορείς να αποπλανήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά… Αν βέβαια υπάρχει!!!

Επαγγελματικές
Συνέχισε με τους ρυθμούς που έχεις αυτήν την περίοδο και το σίγουρο είναι πως είσαι πολύ κοντά στην επαγγελματική επιτυχία που κυνηγάς. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται, κατόπιν σωστής μελέτης και οργάνωσης. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αν και ακόμη δεν μπορείς να αντιληφθείς τη διαφορά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις αρκετές εναλλαγές στις καθημερινές σου δραστηριότητες, αλλά θα παρουσιαστούν και πολύ σημαντικές ευκαιρίες στο προσκήνιο. Η είσοδος του Ερμή το ερχόμενο Σάββατο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σου φτιάξει πολύ τη διάθεση και η κοινωνική σου ζωή θα ευνοηθεί σε σημαντικό βαθμό. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν προς το συμφέρον σου και μην παρατάς τις προσπάθειες σου, λόγω πρόσκαιρης τεμπελιάς.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή σε ευνοεί στο να δώσεις στη σχέση σου τη σωστή δόση έρωτα και πάθους, που χρειάζεται για να ξαναγεννηθεί. Η αλληλοϋποστήριξη θα είναι έντονη ανάμεσα σ’ εσένα και το σύντροφό σου και θα καταφέρετε να κρατήσετε την ισορροπία, που τόσο χρειάζεστε. Αν παραμένεις ελεύθερος, μία σχέση από το παρελθόν μπορεί αυτές τις ημέρες να σε προκαλέσει και παράλληλα να σε αναστατώσει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να «στρώνουν», ανοίγοντας το δρόμο για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου παρουσιάζουν σημάδια βελτίωσης και νιώθεις αισιόδοξα. Ωστόσο, φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε περιττές αγορές, εξαιτίας της χειμερινή περιόδου εκπτώσεων που ξεκινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη με πολλές δραστηριότητες και κινητικότητα για το ζώδιό σου. Θα έχεις πολύ άγχος, που προκαλείται και από τις τάσεις τελειομανίας που σε διακατέχουν. Μην ξεχνάς πως έχεις κάνει πάρα πολλά μέχρι τώρα και πρέπει λίγο να χαλαρώσεις. Στις δύσκολες ώρες μην ξεχνάς τους φίλους σου, γιατί θα σε βοηθήσουν να βγεις από τα αδιέξοδά σου, τόσο τα συναισθηματικά όσο και τα πρακτικά. Από το Σάββατο και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, να περιμένεις ανανέωση της ψυχολογικής σου διάθεσης, αλλά και μεγαλύτερη διευκόλυνση στις συναλλαγές και επαφές σου.

Αισθηματικές
Συνεχίζεις και έχεις ερωτηματικά για τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, σε κάποια θέματα της καθημερινότητάς σας. Αν φροντίσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου στις συζητήσεις που θα κάνεις μαζί του, είναι σίγουρο πως πολλές καταστάσεις θα βελτιωθούν. Αν ψάχνεις για ταίρι, η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις κάτι, γι’ αυτό φρόντισε να μην παρασυρθείς από άτομα που δεν γνωρίζεις καλά και κολακευτείς από τα λόγια τους. Τα φαινόμενα συχνά απατούν!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα πας πολύ καλά και ψάχνεις να βρεις λύσεις σε θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα δεχτείς τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου αυτήν την περίοδο θα είναι αρκετά καλά και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις άμεσα, τυχόν υποχρεώσεις που έχεις. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα, γιατί ίσως να αποδειχτούν προβληματικά στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται αρκετά καλή είτε για να ενισχύσεις τα οικονομικά σου, είτε για να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Τώρα θα έχεις τα περιθώρια για να βελτιώσεις τις συνθήκες στο χώρο της εργασίας σου, να κάνεις αλλαγές και γενικότερα να αισθανθείς ήρεμος και ασφαλής. Πρακτικά θέματα που σε απασχολούν, μπορούν εύκολα να εξελιχθούν και να πάρουν τον πιο σωστό και πιο αποδοτικό δρόμο για εσένα.

Αισθηματικές
Μικρές διαφωνίες θα υπάρξουν αυτές τις ημέρες στη σχέση σου, τίποτα όμως δεν μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση, αν δεν το επιτρέψεις εσύ. Προσπάθησε να μιλήσεις ανοιχτά για όλα με το ταίρι σου και θα βρεθούν οι λύσεις. Αν πάλι έχεις κάνει μία γνωριμία πρόσφατα, θα έχεις τώρα την ευκαιρία να γνωριστείς καλύτερα και να διαπιστώσεις αν είναι αυτό τελικά που αναζητάς. Αν όχι, μην χάνεις το χρόνο σου άδικα και προτίμησε την μοναξιά σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αρχίζεις να κάνεις κινήσεις, για τα επόμενά σου βήματα. Απόφυγε να τα κάνεις όλα εσύ και μοιράσου τις αρμοδιότητες με τους συναδέλφους σου. Με καλή συνεννόηση και θετική διάθεση, όλοι θα είστε ωφελημένοι. Αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση εργασίας, κάποιο καλό νέο θα σου φτιάξει την διάθεση. Οικονομικά κινήσου με σύνεση και αυτοσυγκράτηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για σένα. Θα δεις πολλές, προβληματικές μέχρι σήμερα, καταστάσεις να αλλάζουν προς το καλύτερο και θα αισθανθείς ικανοποίηση, αλλά και ανακούφιση. Με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται στον Αιγόκερω, στη ζωή σου θα επικρατεί η ηρεμία, η χαλαρότητα και όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν στη σωστή τροχιά! Από το Σάββατο και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο, όλα γύρω σου φαίνεται να παίρνουν μία πιο ανέμελη και ανάλαφρη χροιά και ίσως κι εσύ με την σειρά σου αποφασίσεις να εκδηλώσεις τον συναισθηματισμό, αλλά και τις κρυμμένες ιδέες σου.

Αισθηματικές
Κάποια προβλήματα και καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το ταίρι σου, τώρα παίρνουν τέλος. Θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του και να βρεις τις λύσεις, που θα σου δώσουν την ευτυχία και την ικανοποίηση, που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Το Σαββατοκύριακο, Θεού θέλοντος και… χρήματος επιτρέποντος, φρόντισε να οργανώσεις κάποια κοντινή απόδραση, που θα σας βοηθήσει και τους δύο να χαλαρώσετε. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κάνε λίγη υπομονή και πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Τόλμησε να κάνεις κάτι έξω από τα καθιερωμένα σου και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν δεν εγκαταλείψεις τις προσπάθειές σου είναι σίγουρο πως θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν, θα αποδειχτούν εξαιρετικά συμφέρουσες. Στα οικονομικά, θα πρέπει να προσέχεις αρκετά τις κινήσεις που κάνεις, γιατί θα έχεις αρκετά προβλήματα με έξοδα που θα παρουσιαστούν, καθώς ο Άρης κινείται στον Υδροχόο και ευνοεί τα απροσδόκητα και μη αναμενόμενα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι υποχρεώσεις και το πολύ τρέξιμο συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου. Η διαφορά όμως είναι πως αυτές τις μέρες οι πλανήτες θα σταθούν στο πλευρό σου. Ιδιαίτερα από το Σάββατο και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο φιλικό σου Υδροχόο, με ό,τι καταπιαστείς θα το κάνεις με μεγάλη επιτυχία. Η καθημερινότητά σου θα γίνει καλύτερη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με φιλικά σου πρόσωπα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Κάποιο οικογενειακό σου ζήτημα, έχει τώρα πολλές πιθανότητες να διεκπεραιωθεί προς όφελός σου. Σε θέματα σχέσεων ευνοείσαι ιδιαίτερα και καλό είναι να βρεις το χρόνο, για να απαλλαγείς από τις κατηγορίες που σε χρεώνουν οι φίλοι και συνεργάτες σου.

Αισθηματικές
Ο Άρης από τον Υδροχόο σου «φωνάζει» να προσθέσεις ακόμα περισσότερο πάθος και ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα. Οι μέρες αυτής της εβδομάδας θα είναι πολύ καλές και θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για την πορεία της σχέσης σας. Αν βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης συντρόφου, μην υποκύψεις εύκολα σε όσους σε διεκδικούν και ξεκαθάρισε πρώτα τι είναι αυτό που ζητάς. Οι καλοί λογαριασμοί είναι αυτοί που θα σε οδηγήσουν σε μία αρμονική και ευχάριστη σχέση.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις ξανά αλλαγές, για να την βελτιώσεις ακόμη περισσότερο. Μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις, που είχες μέχρι τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτήν την εβδομάδα, μπορείς ν’ αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό σου τομέα. Η ικανότητα και η εξυπνάδα σου θα σε βοηθήσουν να στρώσεις πολλές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν. Φίλοι θα είναι κοντά σου, για να σε συμβουλεύσουν και να σε παρακινήσουν. Για να αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή, αναζήτησε νέους τρόπους προσέγγισης.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα χρησιμοποίησε τα όπλα που έχεις στη διάθεση σου, όπως ο έντονος ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου, και κάνε το ταίρι σου να πετάει από ευτυχία στο πλευρό σου. Μία μικρή απόδραση το Σαββατοκύριακο μπορεί να σε κάνει να περάσεις αξέχαστα και να δρομολογήσετε από κοινού τα επόμενά σας σχέδια, ανεπηρέαστοι από εξωγενείς και ενοχλητικούς ‘‘παράγοντες’’. Κι αν ακόμη είσαι αδέσμευτος, μην διστάσεις να έρθεις κοντά με άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος. Οι κοινοί σας στόχοι και τα ενδιαφέροντα, μπορούν να δώσουν μία νέα οπτική στην μέχρι τώρα σχέση σας.

Επαγγελματικές
Οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου είναι πολύ καλές. Αυτήν την περίοδο μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια για την πορεία των επαγγελματικών σου. Ξάφνιασε ευχάριστα τους συνεργάτες σου με την διορατικότητά σου και μην φοβηθείς να γίνεις ενεργός πρωταγωνιστής στον επαγγελματικό σου στίβο. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις. Απόφυγε να κάνεις σπατάλες και περιόρισε τις υλικές σου ανάγκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις συναισθηματικές σου σχέσεις. Ιδιαίτερα από το Σάββατο και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιό σου, μπορείς και θα έχεις όλα τα εφόδια, για να ξεκαθαρίσεις πολλά οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν και σε τραβούν πίσω. Σίγουρα θα βρεις τη χρυσή τομή, αν κοιτάξεις λίγο πιο πέρα από τον εαυτό σου. Τις δύσκολες στιγμές που θα αντιμετωπίσεις, απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν σημασία και μην επιτρέψεις σε διφορούμενες καταστάσεις να σε απομονώσουν από τα άτομα που αγαπάς. Διώξε την κούραση, με θετική σκέψη, και προχώρα παρακάτω.

Αισθηματικές
Θα αρχίσεις να βλέπεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με διαφορετικό μάτι και θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για να λύσετε μαζί προβλήματα που σε αγχώνουν και σε έχουν απομακρύνει από κοντά του. Παραμέρισε τα τρίτα άτομα που εμπλέκονται και φρόντισε να ικανοποιήσεις πρώτα από όλα τις ανάγκες της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, προτίμησε την μοναξιά σου από τα πισωγυρίσματα σε άτομα του παρελθόντος, που θα σε φλερτάρουν και θα σε βάλουν σε πειρασμό.

Επαγγελματικές
Φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να περάσεις χαλαρά στην εργασία σου και να μην «τρώγεσαι» συνέχεια να κάνεις καινούργια πράγματα, γιατί θα έχεις σημαντικές καθυστερήσεις. Μπορείς να μιλήσεις για κάποιες καινούργιες συμφωνίες που θέλεις να κάνεις και να μελετήσεις καλά και τις απόψεις των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις. Μην κάνεις σπατάλες και απόφυγε να δανείσεις σε άτομα, που δεν γνωρίζεις καλά.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα προβλήματα σε έχουν κουράσει και σε έχουν αγχώσει ήδη πολύ, όμως δεν πρέπει να παρασύρεσαι σε αρνητικές σκέψεις, αν θέλεις να κάνεις ένα βήμα μπροστά. Κάποιες υποχρεώσεις της εβδομάδας θα σου φανούν πληκτικές, αλλά να έχεις στο νου ότι μόνο αν γίνουν σωστά, μπορούν να σου ανοίξουν τον δρόμο. Προσοχή στους ερωτικούς πειρασμούς, γιατί εύκολα μπορούν να σε παραπλανήσουν.

Αισθηματικές
Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να λύσετε από κοινού πολλές καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Κάνε ευχάριστες εκπλήξεις στο σύντροφό σου και να ξέρεις πως οι πλανήτες σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να περάσεις πολύ καλά μαζί του. Αν αναζητάς ακόμα τον έρωτα, ο Ερμής από το Σάββατο και μετά στο ζώδιο του Υδροχόου, σου ετοιμάζει μία πολύ όμορφη έκπληξη!!!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος, γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Πρέπει να χαλαρώσεις και να δεις επιτέλους πως οι συνθήκες είναι καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου είναι σταθερές. Στα οικονομικά σου, έχεις καταφέρει να βάλεις σε σειρά πολλές υποχρεώσεις. Απόφυγε να παρασυρθείς σε σπατάλες αυτές τις μέρες και μην ανοίγεις νέα οικονομικά μέτωπα, που στην ουσία δεν έχεις ανάγκη!

Read More

And More