Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.08.2013 | 00:35

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 μέχρι 25 Αυγούστου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19 μέχρι 25 Αυγούστου. Τι υπόσχονται τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα της εβδομάδας; Διάβασε το ζώδιό σου και μην ξεχάσεις να συμβουλευτείς και τον ωροσκόπο σου.

 

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ...

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η εβδομάδα θα είναι κάπως δύσκολη για το ζώδιό σου, ενώ η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον Υδροχόο μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά ή ψυχολογικά. Σου ανοίγει, ωστόσο, το δρόμο προκειμένου να απεγκλωβιστείς από μία δύσκολη θέση στην οποία είχες βρεθεί πρόσφατα. Οι μέρες που ακολουθούν θέλουν θάρρος και προγραμματισμό. Άλλωστε, ο κυβερνήτης σου Άρης για τελευταίες μέρες στον Καρκίνο σε βοηθά να υπερασπιστείς τις ιδέες σου. Μην επαναπαύεσαι στην έμπνευση και στις ευκολίες σου. Απόφυγε αντιθέσεις με το περιβάλλον και υπερασπίσου περισσότερο μια ερωτική σου σχέση. Ψάξε τι πρέπει να κρατήσεις και τι πρέπει να απορρίψεις.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά. Θα ζήσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου και θα μπορέσεις τώρα να του πεις όλα όσα αισθάνεσαι για τη σχέση σας. Εσύ που κοιμάσαι μόνη σου τα βράδια, θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ίσως καταφέρεις μέσα στο πλήθος να βρεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να είσαι πολύ παρατηρητική και λίγο πιο καχύποπτη. Κάποιο κρυφό χαρτί θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν εναντίον σου κάποια άτομα που σε βλέπουν ανταγωνιστικά. Στα οικονομικά, η τσέπη σου φαίνεται να γεμίζει οπότε απαλλάσσεσαι από ένα άγχος.ΤΑΥΡΟΣ
Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τη νέα θέση της στο ζώδιο του Ζυγού σε προκαλεί να συνεργαστείς. Από την άλλη, η εβδομάδα αυτή παραμένει μεταβατική και προκαλεί ένα καινούργιο ρεύμα αλλαγών σε προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Παράλληλα, τονίζει περισσότερο τις υπάρχουσες οικονομικές υποχρεώσεις ενώ η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 21 του μήνα στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να σε αφήσει οικονομικά εντελώς εκτεθειμένη. Θα πρέπει να υπερασπιστείς τα επαγγελματικά σου, την υλοποίηση ενός σχεδίου και μια προσωπική σου σχέση και να μην επηρεαστείς από το κλίμα που θα επικρατήσει γύρω σου.

Αισθηματικές
Σοβαρές σκέψεις κάνεις γύρω από τα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις κάνεις ένα είδος έρευνας γύρω από την εντιμότητα του συντρόφου σου. Αν διατηρείς παράνομη σχέση, να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκάλυψης. Αν είσαι μόνη, κοίτα λίγο πιο προσεκτικά στο φιλικό σου περιβάλλον γιατί σίγουρα εκεί κρύβεται κάποιο άτομο που σε βλέπει μάλλον ερωτικά…

Επαγγελματικές
Καινούργιες προτάσεις και νέα πράγματα έρχονται στα επαγγελματικά σου. Άδραξε τις ευκαιρίες και προσπάθησε να είσαι περισσότερο ερευνητική γύρω από το αντικείμενο σου. Κάπως βελτιωμένα φαίνονται τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα, ωστόσο καλύτερα να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα άφησε στην άκρη τον εκνευρισμό και άλλαξε τον άνεμο προς την κατεύθυνση που εσύ θέλεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Υδροχόο σε εμποδίζει να φτάσεις σε κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες ή να τύχεις οικονομικής βοήθειας που τόσο χρειάζεσαι αυτήν την εποχή. Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή στην Παρθένο, από τις 24 του μήνα και μετά, σε βοηθήσει σε μία ανασυγκρότηση των επαγγελματικών σου και θα σου δώσει τα μέσα να αξιοποιήσεις μια καινούργια πρόταση συνεργασίας. Προνόησε για δυσκολίες στα οικονομικά σου ή για καθυστερήσεις. Αιφνίδιες κοινωνικές υποχρεώσεις είναι πιθανό να σε αποσυντονίσουν.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη η Αφροδίτη στο Ζυγό ευνοεί τον αισθηματικό σου τομέα και τα ερωτικά σου ζητήματα αλλάζουν πορεία. Αυτό από τη μια θα σε τρομάξει, από την άλλη όμως θα σε ικανοποιήσει. Θα αισθάνεσαι σίγουρη πια για αυτό που θέλεις από το ταίρι σου. Το πάθος και η έλξη θα κυριαρχήσουν τώρα μεταξύ σας για αυτό παραμέρισε λίγο την ανάγκη σου για φλερτ. Αν όμως παραμένεις μόνη, να θυμάσαι πως ο έρωτας κρύβεται κάπου έξω για αυτό μην χάνεις στιγμή κλεισμένη μέσα στο σπίτι!

Επαγγελματικές
Πολλά πράγματα στη δουλειά σου αποκτούν σταθερότητα τώρα. Θα νιώσεις κάπως ανταγωνιστικά για μερικούς από τον χώρο εργασίας σου, επειδή έτσι θα σε αντιμετωπίζουν κι εκείνοι. Οικονομικά, θα έχεις κάποια σκαμπανεβάσματα. Μην προσπαθείς να καλύψεις το συναισθηματικό, μόνιμο, ανικανοποίητο κενό σου, σπαταλώντας συνεχώς χρήματα σε υλικά αγαθά.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η περίοδος αυτή δημιουργεί μια μικρή αναταραχή σε διάφορες εκκρεμότητες που υπάρχουν και κυρίως θίγει πρακτικά και εργασιακά σου θέματα. Με την είσοδο όμως του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 24 του μήνα, ευνοείσαι και μπορείς να εδραιώσεις τη θέση σου και να ξεκαθαρίσεις πιθανές παρεξηγήσεις με τον επαγγελματικό σου περίγυρο. Οι μέρες βέβαια παραμένουν κάπως νευρικές, ωστόσο η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Υδροχόο σηματοδοτεί το άνοιγμα ενός καινούργιου ορίζοντα, ενδιαφέροντος μεν, αλλά και επεισοδιακού. Μην κάνεις κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παρακινδυνευμένο. Οργάνωσε τον χρόνο και τις δραστηριότητές σου και μη σπαταλάς τον εαυτό σου σε ανούσιες συζητήσεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή φάση, αρκεί να προσέξεις να μην είσαι κτητική και να μην εκδηλώνεσαι με μεγάλη ζήλια απέναντι στον σύντροφό σου. Κράτησε διπλωματική στάση απέναντι στα κοντινά σου πρόσωπα και μην θέλεις σώνει και καλά να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί τους. Όλοι και όλα θέλουν το χρόνο τους. Οι singles να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα!

Επαγγελματικές
Πολύ δουλειά και πολλές ελπίδες για το μέλλον θα έχεις αυτές τις ημέρες. Η δράση στον επαγγελματικό σου τομέα, σου δίνει ζωή και σε απομακρύνει λίγο από τα προβλήματά σου. Η τσέπη σου φαίνεται πως αρχίζει να γεμίζει δίνοντάς σου ικανοποίηση. Αν έχεις συνέταιρο, φρόντισε να παραμερίσεις την ανταγωνιστικότητα και να λύσεις κάθε σας διαφωνία με διάλογο και υπομονή. Η καλύτερη τακτική που μπορείς να ακολουθήσεις τώρα είναι να είσαι δίκαιη και με τον εαυτό σου, αλλά και με τους άλλους.ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον Υδροχόο την Τετάρτη αυξάνει τη δουλειά, πληθαίνει τις υποχρεώσεις σου στο στενό περιβάλλον, αλλά τονίζει συχνά και τον εκνευρισμό σου. Ο χρόνος θα κυλήσει γρήγορα για αυτό οργάνωσε τον καλά. Μην επηρεάζεσαι από τους άλλους και μην αφήνεσαι αμαχητί σε απαισιόδοξες σκέψεις. Το Σάββατο, η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο φέρνει αρμονία. Υπερασπίσου αυτά που αγαπάς και χρησιμοποίησε τις γνωριμίες σου για να προωθήσεις καλύτερα τα σχέδια σου. Ωστόσο, περιόρισε τις υλικές απαιτήσεις σου και γίνε πιο συνεργάσιμη με τους γύρω σου.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός σου τομέας αυτή την εβδομάδα έχει πολλές ευχάριστες στιγμές για σένα, είτε είσαι δεσμευμένη είτε ελεύθερη. Αρκετές φορές θα νιώσεις χαρούμενη και ευτυχισμένη. Η αισθηματική σου ζωή είναι η αλήθεια πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και αυτό ίσως από μόνο του το γεγονός αντισταθμίζει τις όποιες απώλειες βιώνεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Επαγγελματικές
Επαγγελματικά, αυτή την εβδομάδα ξεκινούν καινούργια πράγματα που θα σε ενθουσιάσουν. Πρόσεξε όμως να μην μοιράζεσαι τη χαρά σου με πολλούς, γιατί δυστυχώς δεν θα χαρούν όλοι. Στα οικονομικά, αλλάζει το σκηνικό με πιο σοβαρές προοπτικές. Προσεκτική θα πρέπει να είσαι σε κάθε συμφωνία που σκοπεύεις να κάνεις, είτε προφορική είτε γραπτή.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στα μέσα της εβδομάδας στο ζώδιο του Υδροχόου, ηλεκτρίζει το κλίμα των συναλλαγών και των συνεργασιών σου. Είναι απαραίτητος ο διάλογος και όχι οι αντιπαραθέσεις. Σε αυτούς τους τομείς διατήρησε ένα πρόγραμμα και μία ψυχραιμία. Οι ανταγωνισμοί και η εριστική συμπεριφορά δεν θα λείψουν από το περιβάλλον, ενώ μια ερωτική σχέση ή συγγενική κρίση θα σε φέρει για λίγο σε δύσκολη θέση. Δείξε κατανόηση και ρεαλισμό! Η δημιουργικότητά σου παραμένει ο κύριος σύμμαχός σου. Απόφυγε ωστόσο να έρθεις σε σύγκρουση με το περιβάλλον σου και φρόντισε τα νεύρα σου και την ψυχική σου ηρεμία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά έρχεται μια σοβαρή αλλαγή που είναι στο χέρι σου το αν θα σε ικανοποιήσει ή όχι. Μια τάση παρακολούθησης, τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια πράγματα που θα ανατρέψουν ριζικά τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αυτό οφείλεται σε μια βαθιά ζήλια που ίσως τρέφετε ο ένας για τον άλλον από την υπερβολική αγάπη! Όσο για σένα που παραμένεις μόνη, φρόντισε να είσαι πιο ανοιχτή και λιγότερο καχύποπτη στις γνωριμίες που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, δεν φαίνεται καμία σταθερότητα και ακόμη και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη αυτές τις μέρες. Μην κάνεις κινήσεις που δεν θα σε οδηγήσουν σε καλό ή που δεν είσαι σίγουρη για τα αποτελέσματα τους. Μείνε στάσιμη και συνεπής σε όλα όσα έχεις και μην διακινδυνεύεις την φήμη σου και τη δουλειά σου για τίποτα στον κόσμο. Τα οικονομικά σου θα είναι ακόμη λίγο μπλοκαρισμένα. Μην απογοητεύεσαι γιατί από το Σάββατο και μετά, που ο κυβερνήτης σου θα σε επισκεφτεί όλα θα αλλάξουν άρδην.ΖΥΓΟΣ
Η νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, από την περασμένη εβδομάδα στο ζώδιό σου σε κάνει περισσότερο παραγωγικό, αλλά δημιουργεί και κάποιες εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί μεσοβδόμαδα στον φιλικό για εσένα Υδροχόο, ενδέχεται να σε βοηθήσει στη λύση ενός προβλήματος, στη βελτίωση του εισοδήματος σου ή στην υλοποίηση και εφαρμογή μίας ιδέας. Έλεγξε τη διαχείριση των χρημάτων σου και μην επιχειρήσεις μία νέα συνεργασία, αν δεν είσαι ψυχολογικά αλλά και πρακτικά, κατάλληλα οργανωμένη. Πρόβλεψε την ανατροπή μίας υπόσχεσης αλλά και την προδοσία ενός κοντινού σου προσώπου. Στα ερωτικά σου, η κατάσταση είναι ευχάριστη.

Αισθηματικές
Σε διακατέχει μεγάλος ερωτισμός και το πάθος σου αυτήν την περίοδο μπορεί να είναι ακόμα και ανεξέλεγκτο. Θα νιώσεις ερωτευμένη με τον έρωτα για αυτό το λόγο πρόσεξε τις επιλογές σου. Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, να δραπετεύσεις κάπου όμορφα με τον σύντροφό σου και να ανανεώσεις τη διάθεση σου.

Επαγγελματικές
Εκμεταλλεύσου την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου για να γίνεις λίγο πιο καχύποπτη απέναντι στους συνεργάτες σου, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Οι συνομωσίες αυτές τις ημέρες πίσω από την πλάτη σου θα είναι πολλές για αυτό να είσαι σε ετοιμότητα. Προστάτευσε τον εαυτό σου και τη θέση σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να εναντιωθείς απέναντι σε άτομα που σε υποστήριζαν μέχρι τώρα.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και εσύ αρχίζεις να βλέπεις το φως στο τούνελ! Η εβδομάδα αυτή σε επηρεάζει δυναμικά και καθοριστικά, καθώς σου εφιστά την προσοχή σε αποφάσεις προκειμένου να μην αντιμετωπίσεις αργότερα προβλήματα οικονομικά. Αυτές οι μέρες είναι ένα διάστημα που θα γίνουν πολλές συζητήσεις που θα απαιτηθούν καινούργια έξοδα και που θα σου δοθούν αρκετές υποσχέσεις. Καλό, όμως, είναι να προσέξεις τόσο τη διαχείριση των χρημάτων σου όσο και μέχρι πού αξίζει να υπολογίζεις στους άλλους. Το Σαββατοκύριακο έχετε το νου σας, να μην παρασυρθείτε από φλερτ οι δεσμευμένοι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές, γιατί ακόμη δυστυχώς επικρατεί ασάφεια. Προσπάθησε να μην μπλέκεις τα επαγγελματικά με τον έρωτα, γιατί θα υπάρξουν πολλοί καλοθελητές που θα θελήσουν να το εκμεταλλευτούν εις βάρος σου. Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, φρόντισε να είσαι συνεργάσιμη με τον σύντροφό σου σχετικά με οικονομικά θέματα και ό,τι αφορά στα ζητήματα του σπιτιού.

Επαγγελματικές
Πολύ δράση, πολύ κινητικότητα και σημαντικές απολαβές από τη δουλειά σου να περιμένεις αυτές τις μέρες. Για μία ακόμη φορά θα αποδείξεις στον εαυτό σου και στους άλλους τη μεγάλη σου δύναμη. Μέσα στις ερχόμενες μέρες θα έχεις άλλη μία καινούργια πρόταση που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά, αν θέλεις να την ακολουθήσεις. Στα οικονομικά, βρίσκεσαι σε καιρό συγκομιδής. Εκμεταλλεύσου το!ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα αυτή περνάς σε νέα φάση. Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει μπροστά σου, ενώ το παρασκήνιο της ζωής σου και της δουλειάς σου φαίνεται να κινείται πολύ και περίεργα. Απόφυγε ανθρώπους που μπορεί να σε εκμεταλλευτούν, να σε παρασύρουν σε μία λάθος επιλογή ή να γίνουν αδιάκριτοι με τα προσωπικά σου. Κλείσε όσες περισσότερες εκκρεμότητες σου μπορείς, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στον Υδροχόο είναι πολύ καλή σε ό,τι αφορά στη δημιουργία και την παραγωγικότητα, αλλά προκαλεί καθυστερήσεις και κάποιες οικονομικές αργοπορίες. Μη βιαστείς να διακόψεις μια συνεργασία που σε έχει κουράσει, αν πρώτα δεν βρεις κάτι άλλο, με καλύτερους όρους.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα, κάποιο ξαφνικό γεγονός μπορεί να σου ανατρέψει κάποια σχέδια. Η αλήθεια είναι πως σε απασχολούν πολύ τα ερωτικά σου και για να έχεις σωστό αποτέλεσμα πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους. Αν είσαι σε αναζήτηση συντρόφου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να βρεις το άλλο σου μισό ή έστω για να περάσεις ερωτικά την ώρα σου. Μην διστάσεις!

Επαγγελματικές
Κάτι καινούργιο ξεκινάει στη δουλειά σου με σημαντικές προοπτικές δικτύωσης. Όπως φαίνεται ακόμη είναι στα σκαριά, όμως η εξέλιξή του θα είναι σταθερή. Σε μερικές περιπτώσεις θα χρειαστεί να ασχοληθείς παραπάνω από το συνηθισμένο σου ωράριο, αλλά μην πτοηθείς, γιατί τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα σε ανταμείψουν στο μέγιστο βαθμό.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πλανητικό σκηνικό από το ξεκίνημα της εβδομάδας ολοκληρώνει ζητήματα στον τομέα της καριέρας σου. Οι μέρες παρά το γενικότερα αρνητικό κλίμα που επικρατεί δεν είναι τόσο κακές για το ζώδιο σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 21 στον Υδροχόο, δημιουργεί βέβαια κάποιες εντάσεις, αλλά παράλληλα σε βοηθάει να διακριθείς επαγγελματικά στο υπόλοιπο του μήνα. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να κερδίσεις το χαμένο έδαφος ή τον χαμένο χρόνο. Για να επιταχύνεις μια καινούργια νίκη, ζήτησε τη βοήθεια αρμόδιων παραγόντων. Στα αισθηματικά σου εξακολουθεί να υπάρχει ένταση και ανταγωνισμός, αλλά δεν θα λείψουν και οι στιγμές των απολαύσεων. Στα οικονομικά η κατάσταση είναι λίγο απρόβλεπτη.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα θα ζήσεις μία ανανέωση. Θα έχεις έντονη σεξουαλικότητα και το πάθος θα είναι διάχυτο. Θα κερδίσεις το άλλο φύλο, απλά και μόνο με την παρουσία σου. Οι παλιές σχέσεις βελτιώνονται και αν είσαι ελεύθερη θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Κάτι καινούργιο στο χώρο της εργασίας σου, σου αναπτερώνει το ηθικό. Θα είσαι στο ξεκίνημα μιας πολύ ενδιαφέρουσας δουλειάς και θα δώσεις όλο σου το είναι, όπως το συνηθίζεις άλλωστε. Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, υπάρχει κίνδυνος να πάθεις και καμία υπερκόπωση για αυτό φρόντισε όλα να τα κάνεις με μέτρο. Μην ξεχνάς ότι η υγεία σου είναι πιο σημαντική από κάθε φιλοδοξία!!!ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα στο ζώδιο σου δίνει έμφαση στον τομέα της εργασίας σου. Μία αισθητή διαφοροποίηση θα σημαδεύσει μια νέα κατάσταση στην κοινωνική και κυρίως στην επαγγελματική σου πορεία. Ωστόσο, η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο από το Σάββατο και μετά θα αυξήσει τις επαγγελματικές ευθύνες αλλά και τις οικογενειακές γκρίνιες. Όσο αναβάλλεις να δεις την πραγματικότητα, τόσο κινδυνεύεις να χάσεις στις αναμετρήσεις σου με το περιβάλλον.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση και τώρα θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις μεγάλη αγάπη και κατανόηση από τον σύντροφό σου. Μπορεί κιόλας να αποφασίσετε από κοινού για κάποια αλλαγή διαμονής ή να δραπετεύσετε κάπου, μακριά από όλους και όλα για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι singles του ζωδίου, φροντίστε να απολαύσετε τα πολλά φλερτ που θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, το οποίο στην πορεία δείχνει να βρίσκει τη λύση του. Φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι πολύ τους συνεργάτες σου, γιατί δεν είναι και τόσο έντιμοι απέναντι σου. Κράτα κρυφές τις σκέψεις σου και τα σχέδια σου και μην αποκαλύπτεις τίποτα και σε κανέναν. Τα οικονομικά σου δείχνουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα.ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να έχεις καλές σχέσεις με το περιβάλλον σου και να μην είσαι εριστική ή αγχώδης. Άλλωστε, την Τετάρτη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Υδροχόο και σε κάνει πιο εύστροφη και ικανή. Μην αφήνεις τα γεγονότα να σε παρασύρουν σε αντιδραστικές πράξεις, καταλήγοντας σε καινούργιες αλλαγές του τρόπου της ζωής σου χωρίς να υπολογίσεις τις συνέπειες τους. Επικέντρωσε την προσοχή σου στον επαγγελματικό τομέα και σκέψου ποια άτομα και με τι τρόπο μπορούν να σου φανούν χρήσιμα σε αυτό. Στα ερωτικά σου η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ρευστή, αλλά κάπως βελτιωμένη. Ασχολήσου με τους δικούς σου ανθρώπους λίγο περισσότερο.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μία καλύτερη πορεία. Δεν θα αργήσει ο καιρός που κάτι θα εξισορροπήσει απόλυτα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, τραβάς το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης δίπλα σου και οι επιλογές που θα έχεις θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Επαγγελματικές
Μία επέκταση στα επαγγελματικά σου σχέδια αναπτερώνει το πεσμένο σου ηθικό. Αν είσαι άνεργη θα έχεις ειδήσεις για καινούργια δουλειά, αλλά πάντα να θυμάσαι πως πρέπει να προσέχεις τους συνεργάτες σου. Θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάποια συμφέρουσα συμφωνία με σημαντικά οικονομικά οφέλη. Διοχέτευσε την ενέργεια σου στην δουλειά σου και να είσαι σίγουρη ότι και αυτή με τη σειρά της θα στο ανταποδώσει στο μέγιστο!!!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Check this
Τα νύχια σου στο επίκεντρο! Πώς να κάνεις το πιο glam γιορτινό μανικιούρ με έμπνευση από τους Dolce & Gabbana!
Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ που θα αποθεώσουν το στιλ σου στα χριστουγεννιάτικα πάρτι
Γυμναστική στο σπίτι: Κάψε το λίπος από όλο το σώμα σε 30 λεπτά
London Calling: Μια βόλτα στις πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του Λονδίνου!
Top 10