Εβδομαδιαίες Προβλέψεις: Τι λένε τα ζώδια για αυτήν την εβδομάδα;

Τι προβλέπουν τα άστρα για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε; Από 27 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου 2012, τι θα “παίξει” στα ερωτικά και στα επαγγελματικά μας;

Αν πάλι θέλεις να πάρεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες με προσωπική πρόβλεψη κάνε κλικ εδώ

ΚΡΙΟΣ
Για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, τα τρία χαρακτηριστικά της εβδομάδας είναι ο δυναμισμός, η ενεργητικότητα και οι θετικές εξελίξεις. Ο Ερμής στο ζώδιό σου, από τις 2 του μήνα και μετά, καθώς και η Αφροδίτη που συνεχίζει για τελευταία εβδομάδα την πορεία της στο ζώδιό σου, θα σου χαρίσουν όμορφες αλλαγές που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Εκμεταλλεύσου το!!!
Αισθηματικά: Πολλή συζήτηση έχει αυτή η εβδομάδα, φίλε Κριέ, στον αισθηματικό σου τομέα, αλλά μην ανησυχείς, γιατί είναι για το καλό τόσο το δικό σου, όσο και του συντρόφου σου! Με τον πλανήτη της επικοινωνίας να σε ευνοεί, οι ημέρες είναι ευνοϊκές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου και να ξεχάσετε και οι δύο τα προβλήματα, που σας είχαν απομακρύνει. Εσύ που είσαι ένας αδέσμευτος Κριός, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε ευνοεί για να κάνεις μια νέα γνωριμία, γεμάτη από ευχάριστες συγκινήσεις.
Επαγγελματικά: Αγαπητέ Κριέ, από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ δυναμισμό για να τακτοποιήσεις προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να «φρέναραν» τα σχέδιά σου. Η Σελήνη από τους Διδύμους από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή το απόγευμα, σου στέλνει θετική ενέργεια για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και σύντομα θα νιώσεις καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα φίλε Ταύρε, θέματα που σε είχαν αποσυντονίσει και σε εμπόδιζαν να σκεφτείς βασικά ζητήματα σε εργασία και σχέσεις, βρίσκουν επιτέλους τις κατάλληλες λύσεις. Τώρα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού, από τις 2 του μήνα και μετά, μπορείς να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Κάνε τον προγραμματισμό που ξέρεις πολύ καλά να κάνεις και η επιτυχία θα είναι δικιά σου.
Αισθηματικά: Αγαπημένε Ταύρε, μην αφήνεις στη μοίρα τους τις καταστάσεις, που αφορούν στον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει να δεις πιο ξεκάθαρα τι είναι αυτό που θέλεις και να το διορθώσεις. Κουραστικές και αγχωτικές καταστάσεις ενδέχεται να οδηγηθούν στη λήξη τους αυτήν την περίοδο. Αν αναζητάς ακόμα τον έρωτα της ζωής σου, τα πάντα δείχνουν πως είναι της μοίρας το γραμμένο να γνωρίσεις πολύ σύντομα έναν νέο, μεγάλο έρωτα.
Επαγγελματικά: Αν είσαι Ταύρος, αυτή η εβδομάδα περιλαμβάνει ιδέες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά και πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις ζητήματα στη δουλειά σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, μερικά προβλήματα που είχες στο παρελθόν εξακολουθούν να ζητούν λύση. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις προκειμένου να βρεις καινούριες πηγές εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, με το ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ερμής από τους Ιχθείς, που θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να σε ευνοεί για όλες τις αλλαγές, που εδώ και καιρό προγραμμάτιζες να κάνεις, αλλά πάντα κάτι τύχαινε. Από εδώ και πέρα να περιμένεις μόνο θετική έκβαση σε ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν και ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά που ο κυβερνήτης σου θα επισκεφτεί τον Κριό. Η τόλμη και το θάρρος που θα σου χαρίσει, θα σε οδηγήσουν στις αλλαγές και τις ανακατατάξεις που έχεις στο μυαλό σου, αλλά και στην επιτυχία που ονειρεύεσαι.
Αισθηματικά: Η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο σε γενικές γραμμές, αγαπητέ Δίδυμε, και με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή, θα μπορέσει να γίνει ακόμα καλύτερη. Η συμπεριφορά σου, οι ελιγμοί αλλά και ο ερωτισμός σου, θα κάνουν το σύντροφό σου να περνάει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, δραστηριοποιήσου και βγες από το… «καβούκι» σου, γιατί τα αποτελέσματα αναμένονται θεαματικά.
Επαγγελματικά: Αν είσαι Δίδυμος, ο δυναμισμός, η ενεργητικότητα αλλά και η αποφασιστικότητα να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει μέχρι τώρα στη δουλειά σου, σε καθοδηγούν αυτήν την εβδομάδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να κλείσεις συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι καλά και δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα σε ό,τι αφορά στην διαχείρισή τους. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και τις τελευταίες υποχρεώσεις που έχεις και θα νιώσεις ανάλαφρος από τα βάρη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, είναι η ευκαιρία σου αγαπητέ Καρκίνε, να πετύχεις όσα θέλεις και να τακτοποιήσεις θέματα που σε καθυστερούν στα σχέδιά σου, με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς μέχρι την Παρασκευή και να σε ευνοεί. Στα μέσα της εβδομάδας, προσπάθησε να μην εκνευριστείς από κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν και ίσως προκαλέσουν ένταση και αντιπαράθεση με δικά σου άτομα. Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται ιδιαίτερα ρομαντικό και ερωτικό.
Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, η σχέση σου είναι σε πολύ καλή τροχιά μέχρι τώρα. Έρχεσαι κοντά με το ταίρι σου και ξεκαθαρίζεις με ευκολία όσα θεματάκια μέχρι τώρα σας απομάκρυναν. Ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά, που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου θα απολαύσεις στιγμές τρυφερότητας και πάθους. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ξαφνικά θυμάστε πρόσωπα από το παρελθόν και αναπολείτε στιγμές που είχατε ζήσει μαζί τους. Ό,τι και να κάνετε, να κινηθείτε με αργά βήματα και να μην είστε παρορμητικοί. Ο χρόνος θα δείξει αν θα προκύψει κάποια επανασύνδεση.
Επαγγελματικά: Στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα, φίλε Καρκίνε, θα μπορέσεις να καθοδηγήσεις τις εξελίξεις, ώστε να γίνουν οι αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα βρουν λύση και θα μπορέσεις να συνεργαστείς πολύ καλά με άτομα του άμεσου εργασιακού περιβάλλοντός σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε αυτές τις ημέρες να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, η εβδομάδα που θα αρχίσεις να βλέπεις φως στις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν είναι εδώ! Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο φιλικό για εσένα Κριό, από τις 2 του μήνα και μετά και τη Σελήνη μεσοβδόμαδα να κινείται στους ανέμελους και κοινωνικούς Διδύμους, να περιμένεις τρομερές αλλαγές στη ζωή σου, καθώς όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Ιδιαίτερα οι συναναστροφές που θα κάνεις αυτές τις ημέρες είναι ικανές να σε βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων σου, είτε αυτοί σχετίζονται με τα επαγγελματικά είτε με τα αισθηματικά σου.
Αισθηματικά: Στον ερωτικό τομέα, φίλε Λέοντα, θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Θα σου κάνουν μεγάλη εντύπωση οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να κάνεις ακόμη καλύτερη τη σχέση σου. Εσύ που είσαι ένας αδέσμευτος Λέων, μην κάθεσαι άλλο σπίτι! Αυτή είναι η περίοδος για να ξεκινήσεις την παθιασμένη σχέση που περιμένεις εδώ και καιρό.
Επαγγελματικά: Προετοιμάσου για μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου, αγαπητέ Λέοντα. Πολλά θέματα, που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που αναζητούσες και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς σχέδια, που ίσως είχες ξεχάσει σε κάποιο… συρτάρι. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και ψάχνεις να βρεις τρόπους να τις τακτοποιήσεις. Αυτή η εβδομάδα φέρνει προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου: κράτα τα μάτια σου ανοιχτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά ήρεμα, με θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν, φίλε Παρθένε. Για αυτό ευθύνεται ο Ερμής, ο οποίος από τον Κριό, από την Παρασκευή και μετά, σου ετοιμάζει αλλαγές που βραχυπρόθεσμα θα αποδειχθούν ανέλπιστα καλές! Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια από τις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις σου και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου.
Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, υπάρχουν κάποιες μικρές, αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες στη σχέση σου που θα ήθελες να διορθώσεις. Αυτή λοιπόν είναι η καλύτερη περίοδος να το κάνεις. Ξεκινά μια καινούρια φάση στη σχέση σου, κατά την οποία θα δεις πως και η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Εσύ που αναζητάς ακόμα το άλλο σου μισό, το πιθανότερο είναι πως το Σαββατοκύριακο θα προκύψει μια νέα σχέση, που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.
Επαγγελματικά: Αγαπητέ Παρθένε, μάθε να αρπάζεις την ευκαιρία τη στιγμή που σου παρουσιάζεται! Έχεις φέρει τη δουλειά σου στα μέτρα σου και πηγαίνεις πολύ καλά. Να περιμένεις ακόμη καλύτερα γεγονότα, αλλά και μοναδικές ευκαιρίες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν μέρα με την μέρα να καλυτερεύουν. Πολλές υποχρεώσεις που σε πηγαίνουν πίσω και ίσως σε αγχώνουν, θα αρχίσουν να τακτοποιούνται, αφαιρώντας από πάνω σου όλον αυτόν το φόρτο.

ΖΥΓΟΣ
Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας, φίλε Ζυγέ, θα είσαι πάλι μέσα στο τρέξιμο, τις ευθύνες και το αιώνιο άγχος σου. Παρ’ όλα αυτά όμως, να ξέρεις πως όλα όσα αποζητάς να πετύχεις θα υλοποιηθούν άμεσα. Ειδικότερα προς το τέλος της εβδομάδας, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριό από την Παρασκευή και μετά, το μαγικό ραβδάκι της επιτυχίας σε αγγίζει για τα καλά.
Αισθηματικά: Το πάθος, ο ερωτισμός και το ρομαντικό κλίμα αποκτούν κυρίαρχο ρόλο αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ. Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με το σύντροφό σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Ζυγός, απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου, φέρνοντας στο δρόμο σου έναν νέο έρωτα, ιδιαίτερα από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή που η Σελήνη θα κινείται στους Διδύμους και θα ευνοήσει σημαντικά νέες γνωριμίες και επαφές.
Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά των Ζυγών, όλα θα πάνε πολύ καλά. Ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα, που θα αναδείξουν τη δουλειά σου. Καινούρια σχέδια που είχες στο μυαλό σου, μπαίνουν σε εφαρμογή και θα έχουν επιτυχία. Αλλαγές, αλλά και μετακινήσεις, είναι στο πρόγραμμα. Στα οικονομικά σου, δεν θα πιστεύεις την αλλαγή προς το καλύτερο! Σε αυτό το κλίμα, πολλές υποχρεώσεις που σε ταλανίζουν καιρό, θα μπουν σε μια καλή σειρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, φίλε Σκορπιέ, θα αρχίσεις να βάζεις σε εφαρμογή κάποια σχέδια, που έχεις καταστρώσει εδώ και καιρό. Ο Ερμής στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων μέχρι την Παρασκευή και η Σελήνη μεσοβδόμαδα από τους Διδύμους, σε κάνουν ιδιαίτερα δημιουργικό, κοινωνικό και ευνοούν νέα ξεκινήματα. Συναντήσεις και συζητήσεις με υψηλά υφιστάμενα άτομα στη δουλειά σου, θα φέρουν μεγάλη χαρά στην τσέπη σου, καθώς θα αυξήσουν τα έσοδα σου πολύ σύντομα.
Αισθηματικά: Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι τόσο λαμπερά, όσο και η παρουσία σου, φίλε Σκορπιέ. Πολλά τα θύματα στο πέρασμα σου, με τη γοητεία σου και την ικανότητά σου να τους μαγεύεις όλους, χωρίς να κουνάς ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι. Εάν παραμένεις αδέσμευτος, προετοιμάσου κατάλληλα γιατί έρχονται κεραυνοβόλοι έρωτες και σχέσεις, με άτομα που θα σε συγκινήσουν. Εάν πάλι έχεις μόνιμο δεσμό, φρόντισε αυτές τις ημέρες να μην παραμελείς το σύντροφό σου, δείξε του έμπρακτα ότι μπορεί να στηρίζεται πάνω σου και ιδιαίτερα τώρα, που ίσως να αντιμετωπίζει κάποιες επαγγελματικές ή οικονομικές δυσκολίες. Μην τον αφήσεις να κλειστεί στον εαυτό του και φρόντισε να τον χαλαρώσεις, με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις!!!
Επαγγελματικά: Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, αυτή την εβδομάδα πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν, πρόκειται να πάρουν τέλος. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια, αλλά και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια κατάσταση στάσιμη και αυτό σε προβληματίζει. Την Παρασκευή, που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Κριού, να περιμένεις εξαιρετικές επαγγελματικές προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα, αγαπητέ Τοξότη! Με την ενεργητικότητα που σε διακρίνει, την καλή διάθεση, αλλά και την Αφροδίτη για τελευταίες ημέρες στον Κριό, όλα προμηνύονται κάτι παραπάνω από θετικά. Κάποια ζητήματα που σε απασχολούσαν με άτομα της οικογένειάς σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις και όλα θα αρχίσουν να κινούνται προς το συμφέρον σου, αρκεί όμως κι εσύ δράσεις με δικαιοσύνη και ειλικρίνεια απέναντί τους.
Αισθηματικά: Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με το σύντροφό σου και να μιλήσεις για θέματα που σε προβληματίζουν. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη και το ταίρι σου ακόμη πιο ευτυχισμένο. Αν είσαι ελεύθερος, μην απογοητεύεσαι, αν δεν έχεις βρει ακόμη μία σωστή σχέση, γιατί με τη γοητεία και την αυτοπεποίθηση που θα σε διακρίνει αυτόν τον καιρό, έχεις πολλές πιθανότητες να συναντήσεις το άτομο που έχεις ονειρευτεί.
Επαγγελματικά: Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Κριό, από τις 2 του μήνα και μετά, φίλε Τοξότη, θα μπορέσεις να πετύχεις τους εργασιακούς στόχους σου και να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που επικρατούν στον επαγγελματικό σου χώρο. Κάνε τις απαραίτητες επαφές και συζητήσεις, ώστε να καταφέρεις να κάνεις γρήγορα καινούργια ξεκινήματα σε αυτά που σχεδιάζεις. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, γιατί αν δεν το κάνεις, σύντομα θα αυξηθούν επικίνδυνα!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Αιγόκερε, καθώς ο Ερμής, από τους Ιχθείς μέχρι την Παρασκευή, θα φροντίσει να βελτιώσει την κοινωνική σου ζωή, φέρνοντας ακόμα και νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Κάποια προβλήματα που είχες, κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον, επιλύονται με τον τρόπο που θέλεις εσύ και η κατανόηση και συνεργασία που σου προσφέρουν οι δικοί σου άνθρωποι, θα σου χαρίσουν την ηθική και ψυχική ικανοποίηση, που τόσο πολύ έχεις ανάγκη.
Αισθηματικά: Η αισθηματική σου ζωή θα πάει πολύ καλά αυτήν την περίοδο, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη και θα φέρεις πιο κοντά σου τον άνθρωπό σου, που θα είναι με τη σειρά του πρόθυμος να σου εξομολογηθεί αυτά που νιώθει για σένα. Αν είσαι αδέσμευτος Αιγόκερως, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, αλλά ίσως τελικά ανακαλύψεις ότι αυτόν τον καιρό προτιμάς να είσαι ελεύθερο πουλί και να πετάς από έρωτα σε έρωτα…
Επαγγελματικά: Ό,τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε, θα το καταφέρεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο. Από τις πρώτες μέρες θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα είσαι συνεχώς σε συναντήσεις και συζητήσεις, για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που ήταν προβληματικά μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις. Υποχρεώσεις που έχεις από παλιά, θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, οι καλές επιρροές που θα σου στείλει ο Ερμής από τον Κριό, από τις 2 του μήνα και μετά, και κάποιες καλές εξελίξεις που θα έχεις μεσοβδόμαδα, με τη Σελήνη να κινείται στους φιλικούς για εσένα Διδύμους, θα σου φτιάξουν πολύ τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να δεις το μέλλον με αισιοδοξία. Μπορείς να κάνεις αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα, που θα σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις, αλλά και σημαντική επιτυχία. Η γοητεία σου θα είναι στα ύψη της και οφείλεις να την αξιοποιήσεις!!!
Αισθηματικά: Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο του Κριού για τελευταίες ημέρες και κάθε μέρα που περνάει, τόσο περισσότερο θα μεγαλώνει ο ερωτισμός και η γοητεία σου, φίλε Υδροχόε. Έχεις φέρει τη σχέση σου στο σημείο που θέλεις και έφτασε πια ο καιρός που θα απολαύσεις ό,τι θέλεις και με τον τρόπο που το θέλεις. Όσο για εσένα που είσαι ένας αδέσμευτος Υδροχόος, κινήσου γρήγορα. Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί προμηνύεται συναρπαστικό, γεμάτο συναντήσεις και συζητήσεις, με άτομα που έχεις κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις.
Επαγγελματικά: Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου έρχεται μία εβδομάδα με πολύ δυναμισμό, ο οποίος θα σε κάνει να ξεπεράσεις αρκετά από τα προβλήματα που είχες μέχρι τώρα. Η περίοδος αυτή σε ευνοεί σε καινούργια ξεκινήματα και αλλαγές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν επιτέλους να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που είχες μέχρι πρότινος. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και κάνε μία μικρή, σχετική οικονομία για να τα σταθεροποιήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετά νευράκια αλλά και παρεξηγήσεις, φίλε Ιχθύ, γιατί κάποια πράγματα δεν θα εξελίσσονται στους ρυθμούς που περιμένεις. Οι καθυστερήσεις που θα υπάρξουν θα σε εκνευρίσουν, αλλά αν δώσεις τις σωστές προτεραιότητες, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν αλλά και σε κάποια οικογενειακά θέματα και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.
Αισθηματικά: Το συναίσθημα και όχι η λογική θα πρέπει να πρυτανεύσει, στο να κρίνεις ορισμένες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή, αγαπητέ Ιχθύ. Καλό θα είναι, μέχρι την Παρασκευή που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σου και σε ευνοεί, να μιλήσεις με το σύντροφό σου για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις και γενικότερα, τι σκέφτεται για το μέλλον της σχέσης σας. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, αυτή την εβδομάδα εκμεταλλέψου την ελευθερία σου, για να περάσεις καλά με τα φιλικά σου άτομα και να φλερτάρεις.
Επαγγελματικά: Αυτή την εβδομάδα για τους Ιχθείς, το ενδιαφέρον θα είναι δικαιολογημένα στα επαγγελματικά. Νέες προτάσεις για συνεργασίες, νέες ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, καθώς και πολλές μετακινήσεις ή επαγγελματικά ταξίδια σε χαροποιούν ιδιαίτερα και πραγματικά τρέχεις για να προλάβεις τις εξελίξεις. Προσπάθησε μόνο να κρατάς χαμηλούς τους τόνους και να μη ξεσπάς τα νεύρα από τη πίεση που μπορεί να αισθανθείς, σε λάθος ανθρώπους που δεν σου φταίνε. Επίσης πρόσεξε να κάνεις σωστές και μεθοδικές κινήσεις και να μη παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, ιδιαίτερα αυτούς που αφορούν στα οικονομικά σου.

Read More

And More