Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.03.2012 | 23:27

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12-18 Μαρτίου 2012

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12-18 Μαρτίου 2012
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τι να περιμένεις την ερχόμενη εβδομάδα με βάση τις προβλέψεις των άστρων; Ποιες πρέπει να είναι οι προσδοκίες σας για τα αισθηματικά και ποιες στα επαγγελματικά;

Αν θέλεις πιο προσωπικές προβλέψεις κάνε κλικ εδώ

Κριός
Την εβδομάδα αυτή, φίλε Κριέ, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς πολλά πράγματα για το μέλλον σου. Μην αφήσεις εξωγενείς παράγοντες να σε επηρεάσουν αρνητικά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε στηρίξουν και θα σε βοηθήσουν να κάνεις όσα ονειρεύεσαι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και καλά θα κάνεις να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ, ώστε ο δρόμος της υλοποίησης των σχεδίων σου να είναι ανοιχτός.

Αισθηματικά
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου μέσα στην εβδομάδα θα σε επηρεάσουν και θα σε αγχώσουν. Καλά θα κάνεις να πάρεις πρωτοβουλίες και μην τα αφήσεις όλα στην τύχη τους. Για τους Κριούς που ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό, η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι ουσιαστικό, που θα δώσει νόημα στην ζωή σας. Κάντε σχέδια για το μέλλον και μην φοβάστε τι θα ξημερώσει.

Επαγγελματικά
Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Κριέ, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Προτάσεις που θα σου γίνουν, θα πρέπει να τις εξετάσεις με μεγάλη προσοχή. Οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν σε έξοδά που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου και μείνε συνετός στις αγορές που πρόκειται να κάνεις, ώστε να μην ξεφύγουν από τον έλεγχό σου.


Ταύρος
Τα ζητήματα που σε απασχολούν, φίλε Ταύρε, είναι πολλά και αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να τα επιλύσεις. Ο πλανήτης της επικοινωνίας όμως, ο Ερμής, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Κριού και έχει άλλα σχέδια για εσένα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να οργανώσεις τις κινήσεις σου, χωρίς όμως να φτάσεις στα άκρα. Προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος σου, κάνε πράγματα που επιθυμείς και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς αυτές τις δύσκολες μέρες.

Αισθηματικά
Αν είσαι Ταύρος, στα αισθηματικά σου είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις ή να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα για τη σχέση σου. Σκέψου με μεγάλη προσοχή, πριν τις ανακοινώσεις στο σύντροφό σου και μην παρασυρθείς από στιγμιαίες ανάγκες και επιθυμίες. Οι αδέσμευτοι Ταύροι να ξέρετε πως τα άστρα είναι φιλικά μαζί σας και σας ενισχύουν με κάθε τρόπο. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό και περάστε καλά. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας αγκαλιάζει την Τετάρτη τον Πλούτωνα με μία πολύ θετική όψη και οι πιθανότητες να βρείτε αυτό που ονειρεύεστε αυξάνονται σημαντικά.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, θα μπορέσεις να βρεις ιδανικές λύσεις που σε βασάνιζαν για καιρό. Παλιές υποθέσεις θα έρθουν στο σημείο που εσύ θέλεις. Προσπάθησε τα οικονομικά σου να τα κρατήσεις σε μια ισορροπία. Απόφυγε σπατάλες, που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό σου.


Δίδυμοι
Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα είναι πολλά, φίλε Δίδυμε, με τον κυβερνήτη σου πλανήτη Ερμή να ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, από τη Δευτέρα. Καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου και τις αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, πολύ περισσότερο από ό,τι συνηθίζεις. Δώσε προτεραιότητα σε φίλους και στην οικογένειά σου. Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη σε μερικά πράγματα και μην αφήσεις να σε επηρεάσουν γεγονότα που αφορούν στο παρελθόν. Βάλε πλώρη για το μέλλον, χωρίς να κοιτάς πίσω σου!

Αισθηματικά
Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι Δίδυμος, θα μπορέσεις να φέρεις στα μέτρα σου ορισμένες καταστάσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, θα κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε προβληματίσουν αλλά και θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις αποφάσεις για την μοναχική ζωή σου. Ποιος σου είπε άλλωστε ότι ο δρόμος της ευτυχίας είναι στρωμένος με ροδοπέταλα;

Επαγγελματικά
Στην εργασία σου, αγαπητέ Δίδυμε, θα μπορέσεις να φέρεις στα μέτρα σου πολλά πράγματα. Προτάσεις για νέες συνεργασίες θα πρέπει να τις επεξεργαστείς με προσοχή, διότι οι επικοινωνίες σου θα περάσουν από σαράντα κύματα μέχρι να συνεννοηθείς. Προσπάθησε να μπεις σε πρόγραμμα στα οικονομικά σου, όσον αφορά στα έσοδα και τα έξοδά σου. Να είσαι συνετός και να μην κάνεις άσκοπες αγορές.


Καρκίνος
Την εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Καρκίνε, καλά θα κάνεις να δώσεις προτεραιότητα σε δικές σου υποθέσεις. Μην ασχοληθείς με πράγματα που έχουν να κάνουν με τρίτους και βρες τρόπους να καλύψεις πρώτα τις δικές σου εκκρεμότητες και ευθύνες. Η οικογένειά σου είναι δίπλα σου και σε στηρίζει σε ό,τι χρειαστείς, αρκεί όμως να το ζητήσεις. Κάποια κληρονομικά θέματα που θα χρειαστούν διευθέτηση, καλό είναι να τα τρενάρεις όσο περισσότερο γίνεται… γιατί δυστυχώς με τις επιρροές που δέχεσαι από το πλανητικό σκηνικό, δεν θα βρεις και τις πιο συμφέρουσες λύσεις.

Αισθηματικά
Αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να αφήσεις πίσω ό,τι σε πλήγωσε στα αισθηματικά σου και να κοιτάξεις αυτά που σου υπόσχεται για το μέλλον η Αφροδίτη από το φιλικό Ταύρο. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι, λύστε όποιες διαφορές έχετε με το ταίρι σας με υπομονή και ηρεμία. Μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, αν δείτε μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Νέοι έρωτες θα έρθουν στη ζωή των ελεύθερων του ζωδίου και πρέπει να είστε έτοιμοι να τους καλοδεχτείτε!

Επαγγελματικά
Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς στα επαγγελματικά σου να ξεμπλοκάρεις πολλές καταστάσεις που ήταν στάσιμές. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν εξωγενείς παράγοντες. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αν κινηθείς έξυπνα. Συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα θα ευνοηθούν. Μην αφήσεις εκκρεμότητες και τήρησε το καθημερινό σου πρόγραμμα, χωρίς να ξεφεύγεις από αυτό.


Λέων
Θα χρειαστεί να επιδείξεις δυναμισμό και να πάρεις πρωτοβουλίες, φίλε Λέοντα, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις ορισμένες καταστάσεις, που πιθανόν να προκύψουν αυτήν την εβδομάδα, με το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του Ερμή από το ζώδιο του Κριού. Να είσαι υπομονετικός και ψύχραιμος. Ευκαιρίες που πιθανόν να σου παρουσιαστούν, μην τις αφήσεις να χαθούν. Προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και να μετράς τα λόγια σου πριν μιλήσεις, ώστε να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερες παρεξηγήσεις.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, καλό θα ήταν να φροντίσεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κάνεις σοβαρές συζητήσεις. Προσπάθησε να αφήσεις τις μέρες να περάσουν ήρεμα και χαλαρά. Άσε τα ξεκαθαρίσματα για άλλες μέρες, που οι πλανήτες θα είναι ευνοϊκοί, για να επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά με φιλικά σου πρόσωπα και να ακούσεις τις συμβουλές τους. Εάν είσαι αδέσμευτος, φρόντισε να βγεις έξω και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ ωραίες στιγμές. Οι γνωριμίες ευνοούνται αυτό το διάστημα, αλλά δεν υπόσχονται συνέχεια. Έχε το νου σου.

Επαγγελματικά
Πολλά θα είναι τα μπερδέματα που θα έχεις στην εργασία σου, φίλε Λέοντα. Κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου θα επηρεάσουν πάρα πολύ τη ψυχολογία σου. Φρόντισε στα οικονομικά σου να είσαι συνεπής. Απόφυγε μέσα στην εβδομάδα να κάνεις ανούσια έξοδά πάνω στον ενθουσιασμό σου και μην εμπιστεύεσαι άτομα που γνωρίζεις λίγο καιρό.


Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η εβδομάδα σου ξεκινάει με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή, να αρχίζει την ανάδρομη κίνηση του στο ζώδιο του Κριού, γεγονός που θα επηρεάσει και θα δυσκολέψει κατά πολύ τις συναναστροφές και τις επικοινωνίες σου. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τρίτους και έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Μπορείς να πετύχεις σημαντικά πράγματα, αν προσπαθήσεις πραγματικά. Μπορείς να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις και να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου, μόνο αν μείνεις συγκεντρωμένος στους στόχους σου.

Αισθηματικά
Εάν, φίλε Παρθένε, διατηρείς μόνιμο δεσμό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου. Κοινά σχέδια για το μέλλον θα χαροποιήσουν και τους δυο σας. Εάν είσαι αδέσμευτος Παρθένος, η Αφροδίτη από τον Ταύρο θα σου φέρει πολλές και ενδιαφέρουσες κατακτήσεις. Πέρνα όσο καλύτερα μπορείς χωρίς να σε νοιάζει το παρελθόν και κοιτώντας μόνο το μέλλον.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου καλά θα κάνεις να προσέξεις, αγαπητέ Παρθένε. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, για να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες. Κινήσου με προσοχή. Οικονομικές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν έντονα την εβδομάδα αυτή. Μην παρασυρθείς και κάνεις υπερβολές στα έξοδά σου.


Ζυγός
Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι κάπως δύσκολη για το ζώδιό σου, φίλε Ζυγέ, και θα σου παρουσιάσει εμπόδια και καθυστερήσεις σε αυτά που έχεις δρομολογήσει να κάνεις, λόγω της έναρξης της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από το ζώδιο του Κριού, και πρέπει να προσέχεις. Ασχολήσου με δραστηριότητες οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Μην φοβηθείς να κάνεις τις αλλαγές που έχεις κατά νου στον τομέα της εργασίας σου, γιατί και θα σου αναπτερώσουν το ηθικό, αλλά και θα αυξήσουν την δημιουργικότητά σου.

Αισθηματικά
Θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις με το ταίρι σου, αγαπητέ Ζυγέ, αυτήν την εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα, ώστε να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα μπροστά. Μίλα ανοιχτά για όλα όσα σε απασχολούν και σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να διαιωνίζεις κάποιες καταστάσεις, που σε στεναχωρούν. Αγαπητοί αδέσμευτοι Ζυγοί, θα χρειαστεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε καινούρια ξεκινήματα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι μόνο να περνάτε καλά… φλερτάροντας. Μέχρι εκεί!

Επαγγελματικά
Θα χρειαστεί να μετριάσεις τα νεύρα σου στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός. Απόφυγε να πιέσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Οργάνωσε προσεκτικά το κάθε σου βήμα, κινήσου έξυπνα και τότε θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα για οικονομικά ζητήματα θα ευνοηθούν. Έξοδα που αφορούν στο σπίτι θα σε απασχολήσουν έντονα, αλλά αν είσαι προσεχτικός, μπορείς εύκολα να τα ξεπεράσεις.


Σκορπιός
Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Κριού, από τις 12 του μήνα και μετά και σηματοδοτεί μία περίοδο αναπροσαρμογής σε νέα δεδομένα και καταστάσεις, που προσπαθούσες καιρό να αποφύγεις, φίλε Σκορπιέ. Κάνε θετικές σκέψεις για το μέλλον σου. Βρες χρόνο για να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν και μην αφήνεις λόγια τρίτων να επηρεάσουν αρνητικά τη ψυχολογία σου. Πίστεψε στις δυνάμεις σου για να πιστέψουν και οι άλλοι σε εσένα.

Αισθηματικά
Καλά θα κάνεις να ασχοληθείς περισσότερο με το ταίρι σου αυτές τις ημέρες, αγαπητέ Σκορπιέ, και να δώσεις τόπο στην οργή σε ορισμένα πράγματα που σε έχουν πειράξει στο παρελθόν. Πέρνα όσο καλύτερα μπορείς, αποφεύγοντας να κάνεις σοβαρές συζητήσεις. Οι μέρες δεν είναι ιδανικές για να λύσεις τα όποια προβλήματά σου. Εσύ που είσαι μόνος, θα μπορέσεις να κάνεις μια να αρχή στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες θα σε χαροποιήσουν και η θετική όψη που πραγματοποιεί την Τετάρτη η Αφροδίτη από τον Ταύρο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, είναι ικανή να βρει για σένα το ιδανικό ταίρι.

Επαγγελματικά
Αν είσαι Σκορπιός, αυτήν την εβδομάδα η απόδοσή σου στην εργασία σου θα ανέβει σημαντικά. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν στα σχέδια σου υποθέσεις, που αφορούν τρίτους. Δείξε δυναμισμό. Απόφυγε στα οικονομικά σου να κάνεις κινήσεις που θα σε πιέσουν. Συγκράτησε τον εαυτό σου από αγορές που δεν σου είναι αναγκαίες, γιατί η τσέπη σου πολύ γρήγορα θα αδειάσει.


Τοξότης
Τα μάτια σου αυτές τις ημέρες θα πρέπει να τα έχεις ανοιχτά, φίλε Τοξότη, και την προσοχή σου τεταμένη. Μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που μπορούν να σε δυσκολέψουν μέσα στην εβδομάδα. Λάβε τα μέτρα σου και μην παρασύρεσαι από την ατμόσφαιρα που κυριαρχεί γύρω σου, γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί άθελά του να σε εξαπατά. Πρόσεξε κοντινά σου πρόσωπα, που πιθανόν να χρειαστούν τη βοήθειά σου. Καλά θα κάνεις να μετριάσεις λίγο το άγχος σου, γιατί οι σωματικές σου αντοχές πολύ γρήγορα θα σε προδώσουν.

Αισθηματικά
Δες μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου. Έκφρασε όλα όσα νιώθεις για εκείνον και μην είσαι φειδωλός στις εκδηλώσεις σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι, θα μπορέσεις να κάνεις μια γνωριμία η οποία θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα σου δώσει άλλον αέρα. Η Αφροδίτη και ο κυβερνήτης σου Δίας συνεχίζουν την πορεία τους στον Ταύρο και η ζωή σου θα είναι γεμάτη από συνεχείς και ευχάριστες ανατροπές.

Επαγγελματικά
Αν είσαι Τοξότης, στην εργασία σου οι κόποι που έκανες όλο τον προηγούμενο καιρό έφτασε η στιγμή για να ανταμειφθούν. Μη διστάσεις να κάνεις μερικές αλλαγές, αν κρίνεις ότι είναι απαραίτητες και θα εκτινάξουν την καριέρα σου στα ύψη. Φρόντισε σε μερικά πράγματα, να έχεις όμως το νου σου περισσότερο από τα συνηθισμένα, γιατί η πιθανότητα να έρθεις αντιμέτωπος με απατηλές εκπλήξεις, είναι πολλές. Γραφειοκρατικές υποθέσεις από το παρελθόν θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο και θα σε αγχώσουν.


Αιγόκερως
Έντονα θα σε απασχολήσουν οι προσωπικές σου υποθέσεις αυτές τις ημέρες, φίλε Αιγόκερε, και θα προσπαθήσεις να κάνεις μία ανασκόπηση των τελευταίων ημερών, ώστε να βρεις τις αιτίες που τα πράγματα δεν έχουν έρθει όπως είχες προγραμματίσει. Καλά θα κάνεις να ακολουθήσεις πιστά ένα πρόγραμμα σε ό,τι κάνεις, για να αποφύγεις τα λάθη. Πιθανές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, καλά θα κάνεις να τις εκμεταλλευτείς. Μην χάσεις την ευκαιρία να προωθήσεις τις ιδέες σου, στο χώρο της εργασίας σου.

Αισθηματικά
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, καλά θα κάνεις να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε πίκρανε μέχρι τώρα στη συμπεριφορά του συντρόφου σου και να τολμήσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του. Πλησίασέ τον, προκειμένου να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. Εάν είσαι αδέσμευτος, θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Νέα πρόσωπα θα σε ανανεώσουν και θα μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου.

Επαγγελματικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτήν την εβδομάδα στην εργασία σου θα σου ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, που δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να χαθούν. Καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να πορευτείς με σταθερά βήματα, ώστε να αποφύγεις τις παγίδες, που μπορούν να εμποδίσουν την πρόοδό σου. Στα οικονομικά σου, μπορείς με τους καταλλήλους χειρισμούς να καλύψεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου, αρκεί να αποφύγεις τις υπερβολές. Θα έχεις την στήριξη των συνεργατών και των συναδέλφων σου και θα μπορέσεις να στηριχτείς πάνω τους.


Υδροχόος
Καλά θα κάνεις την εβδομάδα αυτή, φίλε Υδροχόε, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, αλλά και με πράγματα που σε ευχαριστούν. Κάποιες καθυστερήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους, μπορούν να ξεπεραστούν, αν ζητήσεις την στήριξη των δικών σου ανθρώπων. Θα δεις ότι κάποιες λύσεις είναι πολύ πιο εύκολα πραγματοποιήσιμες από ό,τι νομίζεις. Σκέψου όσα θέλεις να κάνεις και οργανώσου, ώστε να μπορέσεις να τα θέσεις σε εφαρμογή. Έχεις πολλές ικανότητες που θα μπορείς να αξιοποιήσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικά
Θα έχεις την ευκαιρία την εβδομάδα αυτή να ξεκαθαρίσεις σημαντικά πράγματα με το σύντροφό σου, αν είσαι δεσμευμένος, φίλε Υδροχόε. Θα μπορέσεις να βρεις απαντήσεις σε πάρα πολλά πράγματα, που σε απασχολούν και αφορούν στην συμπεριφορά που δέχεσαι από την μεριά του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου είναι πιθανό να έχετε συναντήσεις, οι οποίες θα σας αναστατώσουν. Προσέξτε τις κινήσεις σας και μην ενδώσετε, γιατί ο Ερμής σε ανάδρομη κίνηση από την Δευτέρα στον Κριό, ρίχνει στάχτη στα μάτια σας και δεν βλέπετε την αλήθεια.

Επαγγελματικά
Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου, θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα. Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου, ακόμη κι αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει διάθεση από τη μεριά τους να την αποδεχτούν. Εσύ είσαι ο μόνος που μπορείς να προστατέψεις τα συμφέροντά σου. Ζητήματα που σε απασχολούσαν στα οικονομικά σου, έχουν αρχίσει να βρίσκουν το δρόμο τους. Πρόσεξε προτάσεις για επενδύσεις και μην ενδώσεις, πριν τις ερευνήσεις σε βάθος.


Ιχθείς
Θα χρειαστεί να προετοιμαστείς την εβδομάδα αυτή πολύ καλά, φίλε Ιχθύ, γιατί υπάρχει πιθανότητα κάποια προβλήματα από το παρελθόν να ξεπηδήσουν πάλι ξαφνικά, λόγω βέβαια της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από το ζώδιο του Κριού, από τις 12 του μήνα και μετά, και να σε αναστατώσουν. Ρύθμισε με προσοχή όποιες εκκρεμότητες έχεις και τήρησε το πρόγραμμά σου κατά γράμμα. Μην βιαστείς να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα, γιατί μπορεί να έχεις προβλήματα και τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

Αισθηματικά
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, καλό θα ήταν να δείξεις προσοχή στα αισθηματικά σου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου και προσπάθησε, με υπομονή και ηρεμία, να του εξηγήσεις τον τρόπο σκέψης σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να συνεννοηθείς μαζί του. Εάν παραμένεις αδέσμευτος, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι σε νέες γνωριμίες που θα έχεις. Μη βιαστείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, αν δεν είσαι έτοιμος ή αν δεν είσαι σίγουρος για την κατάκτηση σου.

Επαγγελματικά
Αγαπητέ Ιχθύ, προσπάθησε στην εργασία σου να έχεις το νου σου, γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Καλά θα κάνεις να προσέξεις ιδιαίτερα και κάποια οικονομικά ζητήματα. Ρύθμισε με σοβαρότητα ό,τι εκκρεμότητες έχεις, για να μην πιεστείς μελλοντικά.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Check this
Me, Myshelf and I με την Κορίνα Βρούσια! Τι καλλυντικά θα βρεις στο σπίτι μιας beauty addict που αγαπά τα ταξίδια;
THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!
ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ; Ο Δ. Γρηγοράκης και η ομάδα του απαντούν στις ερωτήσεις σου!
Χριστούγεννα ήρθαν πάλι: Κάνε ένα “δώρο” στο σπίτι σου με αυτά τα εκπληκτικά γιορτινά trends!
Top 10