Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.04.2012 | 23:49

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Απριλίου: Τι λένε τα ζώδια;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Απριλίου: Τι λένε τα ζώδια;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις... Τι λένε όμως τα άστρα για το ζώδιο σου; Τι να περιμένεις στα αισθηματικά και τι στα επαγγελματικά σου;

Αν έχεις ανάγκη από λεπτομερέστερη προσωπική πρόβλεψη! Τότε κάνε κλικ εδώ

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, ο Ερμής επιστρέφει σε κανονική πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις 4 του μήνα και μετά, και τονώνει την αυτοπεποίθηση σου, όπως και τις κοινωνικές σου επαφές. Οι προσπάθειες που θα κάνεις αυτές τις ημέρες θα υποστηριχθούν ιδιαίτερα από το φιλικό σου περιβάλλον και θα νιώσεις ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Πρόσεξε μόνο, πάνω στον ενθουσιασμό σου να μην αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να διαχειριστείς και στο τέλος βρεθείς εκτεθειμένος.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, το διάστημα αυτό θα σε φέρει σε αρμονία με το σύντροφό σου. Βρίσκετε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της από την Τρίτη και μετά στους Διδύμους, η διάθεσή σου θα είναι άκρως ερωτική και θα φλερτάρεις έντονα. Θα γνωρίσεις πολλά και ενδιαφέροντα άτομα, αλλά μην θα κάνεις αμέσως το επόμενο βήμα.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, οργανώσου καλύτερα, βάλε προτεραιότητες σε υποθέσεις και ζητήματα που σε αφορούν και κινήσου αποφασιστικά προς την εκπλήρωση των σχεδίων σου. Απόφυγε να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου, γιατί χωρίς την βοήθειά τους θα καθυστερήσεις πολύ τα βήματά σου. Στα οικονομικά σου, θα αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες και θα πρέπει να δείξεις υπομονή και να κινηθείς διαλλακτικά. Μην παρασυρθείς σε υπερβολές, γιατί αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σου θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείς να τις χειριστείς.


Ταύρος
Η εβδομάδα αυτή, φίλε Ταύρε, με τον Ερμή να ξεκινά την ορθή πορεία του στους Ιχθείς από την Τετάρτη και μετά, είναι καλή για να εξετάσεις κάθε σχέση σου, είτε είναι επαγγελματική είτε προσωπική και να κατανοήσεις καλύτερα τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Οι ανασφάλειες για την πορεία των οικονομικών και της δουλειάς σου θα αμβλυνθούν, αν τις συζητήσεις με αυτούς που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικά
Στον ερωτικό σου τομέα, αγαπητέ Ταύρε, οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα μπαίνουν για άλλη μια φορά στη σχέση σου και θα δημιουργηθεί μια απομάκρυνση με το σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες σε καλά επίπεδα και μην τον αφήνεις έξω από αυτά που σε προβληματίζουν και σε στεναχωρούν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε συναρπάζει, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή, με την διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από την Τρίτη και μετά. Μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνεις, θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή και ουσιαστική σχέση στο μέλλον.

Επαγγελματικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Ταύρος, προβλέπονται ανακατατάξεις που θα σε αγχώσουν και θα σου δημιουργήσουν ανασφάλειες. Κατανοώντας τις εξελίξεις, θα βάλεις καινούργιους στόχους, θέτοντας σε εφαρμογή τα σχέδια σου. Οι δημιουργικές σου ιδέες δεν θα πρέπει να εμπεριέχουν πολλή φαντασία, αλλά να είναι συγκεκριμένες και ικανές να πραγματοποιηθούν. Οι γνώσεις που έχεις αποκομίσει και οι εμπειρίες σου, θα φανούν πολύτιμες σε πολλούς που θα ζητήσουν τη γνώμη σου. Στον οικονομικό τομέα, θα προκύψουν κάποια κέρδη από τις συνεργασίες σου και θα κινηθείς πιο άνετα αυτές τις ημέρες.


Δίδυμοι
Ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς την Τετάρτη και η ανακούφιση που παίρνεις, φίλε Δίδυμε, θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες. Προσπάθησε να γίνεις πιο πρακτικός, αναζητώντας λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν και διώξε κάθε απαισιόδοξη σκέψη, που σε τραβάει πίσω. Από την άλλη, η Αφροδίτη που θα κινείται στο ζώδιό σου από την Τρίτη και μετά, θα σε γεμίσει με υπέρμετρη αισιοδοξία, γεγονός που θα σε κάνει να γοητεύεις τους πάντες και τα πάντα και οι στόχοι σου θα πάρουν τον δρόμο της πραγμάτωσης.

Αισθηματικά
Στον ερωτικό σου τομέα, εάν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Διδύμων, άφησε στην άκρη σκοτούρες και προβλήματα και βρες χρόνο να αφιερώσεις στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη είσαι μόνος σου, ένας αέρας ρομαντισμού θα κυριαρχεί στη ζωή σου. Το πλανητικό σκηνικό θα αυξήσει την γοητεία σου, κάνοντας σε αρεστό και επιθυμητό από τους άλλους. Πρόσεξε όμως τα ακατάλληλα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη ζωή σου και θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Δίδυμος, οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και θα τελειώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και πάρε τις σωστές αποφάσεις για τις προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί πραγματικά θα σε απογειώσουν. Στον οικονομικό σου τομέα, παροδικά προβλήματα και αναβολές στις εισπράξεις σου, θα σου προκαλέσουν ανασφάλεια. Απόφυγε να δανειστείς χρήματα.


Καρκίνος
Μία καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς την Τετάρτη και να ομαλοποιεί κατά πολύ τις επικοινωνίες και τις συναναστροφές σου. Αν νομίζεις ότι είναι δύσκολο να τα καταφέρεις όλα μόνος σου, ζήτησε τη βοήθεια των κατάλληλων ατόμων και θα δεις ότι η υποστήριξή τους θα σου λύσει τα χέρια.

Αισθηματικά
Στον αισθηματικό τομέα, αγαπητέ Καρκίνε, πρόσεξε λίγο με την συμπεριφορά σου, γιατί θα είσαι νευρικός και αγχώδης στη σχέση σου και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι και προστάτεψε την όσο μπορείς από κακοτοπιές. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους που έχεις να δεις πολύ καιρό και θα σου δοθεί η ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις σου. Ίσως κιόλας με κάποιον από αυτούς να έρθεις πιο κοντά… Μην διστάσεις!!!

Επαγγελματικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Καρκίνος, θα αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και θα κερδίσεις την αναγνώριση που επιθυμούσες εδώ και καιρό στο αντικείμενό σου. Παράλληλα, θα σου δοθούν ευκαιρίες για την προώθηση των συμφερόντων σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα, που θα πρέπει να κάνεις για κοινωνικούς λόγους, και θέλει μεγάλη προσοχή στο πώς θα κινηθείς, για να μην πιεστείς και δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα στο τέλος.


Λέων
Οι προϋποθέσεις είναι πολύ καλές για το ζώδιό σου, φίλε Λέοντα, αυτήν την εβδομάδα, για να βρεις αποτελεσματικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων από την Τετάρτη και μετά, και επιτέλους η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και νιώθεις έτοιμος για όλα. Οργανώσου λοιπόν κατάλληλα και φρόντισε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σε όλους τους τομείς, για να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα για το μέλλον σου.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέοντα, με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από την Τρίτη και μετά και να σε ευνοεί, θα βρεις λύσεις με το σύντροφό σου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό. Θα κάνετε πολλές ευχάριστες συζητήσεις και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Ορισμένοι από εσάς θα συμβιώσετε ή θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις που είχες πάρει για την προσωπική σου ζωή και θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Η επικοινωνία σου με το περιβάλλον θα είναι πιο ζεστή, με αποτέλεσμα να φτιάξει η διάθεση και η ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, οι συνθήκες που θα επικρατούν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι τόσο καλές, που θα καταφέρετε να φέρετε την πολυπόθητη ισορροπία στον εργασιακό σας χώρο και να δρομολογήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με άλλη, πιο ανεβασμένη διάθεση και όρεξη για δουλειά. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, αλλά αν κάνεις υπομονή, αργότερα θα ανακάμψουν και θα μπορείς να κινηθείς πιο άνετα.


Παρθένος
Ο κυβερνήτης πλανήτης σου Ερμής, αγαπητέ Παρθένε, επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς από την Τετάρτη και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να βάλεις καινούριους στόχους, να οργανωθείς καλύτερα και να γίνεις πιο δημιουργικός και αποτελεσματικός σε αυτά που έχεις σκεφτεί να κάνεις. Τα εμπόδια σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που σε απασχολεί καιρό φεύγουν και είναι εφικτό τώρα να κατασταλάξεις σε μία απόφαση, που θα σε ικανοποιήσει.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, παρόλα τα γεγονότα που αντιμετώπισες στο παρελθόν με τη σχέση σου, η οποία καλά κρατεί ακόμα, θα κάνεις προσπάθειες να βελτιώσεις την επικοινωνία με το σύντροφό σου και θα έχεις θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Εάν έχετε την δυνατότητα να αποδράσετε κάπου, καλό θα σας κάνει και θα τονώσει τον ερωτισμό σας. Σε εσένα που ακόμη είσαι αδέσμευτος, θα συμβούν περίεργες συμπτώσεις και θα συναντήσεις ξαφνικά ένα πρόσωπο από τα παρελθόν σου και θα αναστατωθείς. Μην δειλιάσεις να το πλησιάσεις και να δεις την αντιμετώπισή του. Άλλωστε δεν έχεις κάτι άλλο, πιο σταθερό στη ζωή σου και αν έχεις ανεξόφλητους λογαριασμούς μαζί του, ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να τους κλείσεις τώρα μια και καλή ή ακόμη και να ανοίξεις καινούριους.

Επαγγελματικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Παρθένος, θα τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου και θα σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, όπως ακριβώς τις είχες φανταστεί. Η επικοινωνία και οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις, σου επιτρέπουν επιτυχίες και μικρά θαύματα. Η έγκριση των άλλων θα σου δοθεί εύκολα και πλέον δεν θα βρίσκεις τοίχο σε αυτά που σχεδιάζεις. Μην αφήσεις λοιπόν τίποτα ανεκμετάλλευτο αυτές τις ημέρες, γιατί ό,τι προκύψει θα έχει σημαντική πορεία εξέλιξης. Στον οικονομικό τομέα, αν θέλεις να επενδύσεις χρήματα διάλεξε κάτι σίγουρο. Λάθη που θυμίζουν το παρελθόν, δεν είναι πια δικαιολογημένα.


Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία στους Ιχθείς, από την Τετάρτη και μετά, και η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στους Διδύμους από την Τρίτη, θα σου εξασφαλίσουν αρκετές ευκαιρίες και θα σου ανοίξουν νέους και ελπιδοφόρους ορίζοντες σε αυτά που αναζητάς. Ο δυναμισμός σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και με υπομονή και σωστό προγραμματισμό θα κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, γιατί θα είναι πολλές οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες που θα πρέπει να αξιοποιήσεις.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, εάν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, πολλές θα είναι οι φορές που θα βάζεις σε δεύτερη μοίρα τη σχέση σου, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων, που θα έχεις στους υπόλοιπους τομείς. Για να μην δεχθείς παράπονα και γκρίνιες από την μεριά του συντρόφου σου, βρες χρόνο να του αφιερώσεις και κράτησε τις ισορροπίες. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, θα έχεις έντονη την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και να την κάνεις πιο έντονη, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο και ο κύκλος σου θα διευρυνθεί σημαντικά. Οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι πολλές, αλλά πιθανότατα θα έχουν σύντομη διάρκεια.

Επαγγελματικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Ζυγός, θα σε απασχολήσουν θέματα συνεργασιών, καθώς θα επικρατούν εντάσεις και προβλήματα, αλλά μην περιμένεις να γίνουν ριζικές αλλαγές. Δείξε υπευθυνότητα και σοβαρότητα, για να πάρεις την επιβράβευση που επιθυμείς από τους ανώτερους σου. Στον οικονομικό σου τομέα, θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα και να τακτοποιήσεις παλιές σου οφειλές. Να είσαι προσεκτικός με τις συναλλαγές σου και να αποφύγεις να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα από τρίτους.


Σκορπιός
Η εβδομάδα αυτή είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και οι ιδέες που θα έχεις για κάποια σημαντικά ζητήματα της ζωής σου θα είναι πολύ καλές. Μην τις αφήσεις να φύγουν, αναξιοποίητες. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, άφησε στην άκρη τους φόβους και τις πικρίες και βάδισε προς τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου, με περισσότερη τόλμη και θάρρος.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα περάσεις πολύ ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου. Τα προβλήματα μεταξύ σας θα υποχωρήσουν σημαντικά και θα αρχίσετε ξανά να απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς ανασφάλειες και εγωκεντρισμούς. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων από την Τρίτη και μετά, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Θα αρχίσετε να ανοίγεστε περισσότερο στο περίγυρό σας, κάνοντας καινούργιες γνωριμίες, που θα σας γοητεύσουν και θα γοητεύσετε.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου, ενέργησε με σύνεση και επιφυλακτικότητα και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Όσον αφορά στα οικονομικά σου θα αναζητήσεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Μην υποτιμήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, λόγω της γενικότερης ανήσυχης κατάστασης που επικρατεί, και εξέτασε τις αναλυτικά, για να δεις ποια σε συμφέρει καλύτερα.


Τοξότης
Πολλά είναι τα άσχημα γεγονότα που έχουν συμβεί τελευταία στη ζωή σου, φίλε Τοξότη, αλλά τώρα που ο πλανήτης της επικοινωνίας επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, από την Τετάρτη και μετά, τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους και θα νιώσεις καλύτερα. Η κρίση σου θα είναι σωστή και θα σε αποζημιώσει, θα κατασταλάξεις χωρίς αμφιβολίες σε σημαντικές επιλογές και θα έχεις να ελπίζεις σε πολύ καλύτερες ημέρες. Σκέψου αισιόδοξα και τα σχέδιά σου θα αποδώσουν καλύτερα από όσο περιμένεις.

Αισθηματικά
Στον αισθηματικό τομέα, εάν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Τοξοτών, προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενώνουν με το σύντροφό σου και μη δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά. Με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους, από την Τρίτη και μετά, ο έρωτας παίρνει τα πάνω και εσύ καλό είναι να σηκωθείς από την μιζέρια και τον λήθαργο!!! Οι αδέσμευτοι Τοξότες θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα γνωρίσετε ανθρώπους, που θα σας αλλάξουν τη ζωή.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου, για εσένα που είσαι Τοξότης μπορεί να μην είναι ιδανικά τα πράγματα ακόμη, αλλά θα μπορέσεις να προωθήσεις βασικές υποθέσεις σου και να δεις μια βελτίωση ή ανάκαμψη στη δουλειά σου. Οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν, αλλά θα έχεις τη στήριξη των συνεργατών σου και θα τα βγάλεις πέρα. Στον οικονομικό σου τομέα, δεν πρέπει να αγνοήσεις ή να αμελήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου προς τρίτους ή προς το Δημόσιο. Βάλε μια καλύτερη τάξη στα οικονομικά σου, και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.


Αιγόκερως
Μολονότι βρίσκεσαι σε μεγάλη ένταση το τελευταίο διάστημα, αγαπητέ Αιγόκερε, και αισθάνεσαι ότι όλα και όλοι γύρω σου στρέφονται εναντίον σου, τώρα που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα ξεκινήσει την ορθή πορεία του στους Ιχθείς, από την Τετάρτη και μετά, μπορείς να εξομαλύνεις την κατάσταση και να νιώσεις πιο ήρεμος. Οι εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου δεν θα μηδενιστούν, αλλά θα έχεις τον τρόπο να τις αντιμετωπίσεις και να κοιτάξεις το συμφέρον σου.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, η σχέση σου καλυτερεύει και θα αρχίσεις να κάνεις σχέδια με το σύντροφό σου για το μέλλον. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις βέβαια θα αυξηθούν, αλλά επειδή θα έχεις την υποστήριξη και την βοήθεια του συντρόφου σου, δεν θα μπορεί να σε εμποδίσει τίποτα για να τις τακτοποιήσεις και να βρεις και λίγο ελεύθερο χρόνο να περάσεις μαζί του ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, ξεπέρασε μια και καλή το παρελθόν και όποιον ή ό,τι το συνδέει με αυτό και βάλε μπρος για νέες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή, που θα σου χαρίσουν πολύ όμορφα συναισθήματα.

Επαγγελματικά
Στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Αιγόκερε, θα σου γίνουν ξαφνικές προτάσεις και θα αναλάβεις καινούργιες υποχρεώσεις. Η αναγνώρισή σου στο χώρο που κινείσαι θα σου ανεβάσει τη διάθεση, αλλά θα δώσει και ώθηση στην καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται, απομακρύνονται τα εμπόδια που υπήρχαν και θα αυξηθούν τα εισοδήματά σου. Είναι κατάλληλη περίοδος για να οργανωθείς καλύτερα και να δημιουργήσεις το κατάλληλο έδαφος, για τα ανοίγματα που θέλεις να κάνεις.


Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία αυτήν την Τετάρτη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα έχεις πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις τις συνθήκες στον χώρο της εργασίας σου, καθώς και την υγεία σου. Ραντεβού και επικοινωνίες, που μέχρι τώρα δεν λέγανε να επιτευχθούν, πραγματοποιούνται και αρχίζουν να σου δίνουν αυτά που ζητάς. Εκμεταλλεύσου κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα που θα πάρεις και προχώρησε σε διαπραγματεύσεις, που μπορούν να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο της καθημερινής σου ζωής.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, το ταίρι σου θα απαιτήσει από εσένα υποστήριξη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πρέπει να βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς μαζί του και μην τον απομακρύνεις ακόμη μία φορά, γιατί στο τέλος θα βρει αλλού την κατανόηση που έχει ανάγκη. Φυλάξου για να έχεις!!! Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, θα νιώσεις ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά δεν πρέπει να βιαστείς, μέχρι να σιγουρευτείς για τα συναισθήματά του.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, τα σχέδιά σου υποστηρίζονται από ξαφνικά γεγονότα, που είναι ανοίγματα προς το μέλλον. Η ταχύτητα που αναπτύσσεις για να μην χάσεις τις ευκαιρίες είναι μεγάλη και θα σημειώσεις πολλές επιτυχίες αυτές τις ημέρες. Τα οικονομικά σου θα σταθεροποιηθούν και θα μπορέσεις να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις, για το εαυτό σου. Πρόσεξε όμως μην αρχίσεις να σκορπάς τα χρήματά σου, γιατί στο τέλος τα χρέη θα διογκωθούν χωρίς να το καταλάβεις.


Ιχθείς
Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, με τον Ερμή να επιστρέφει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου από την Τετάρτη και τώρα η σκέψη σου θα είναι πιο ξεκάθαρη, για να δεις τις καταστάσεις που διαδραματίζονται γύρω σου. Αναζήτησε νέους τρόπους για να προσπεράσεις τα τελευταία εμπόδια που έχουν μείνει και μην διστάσεις να κάνεις νέα ανοίγματα και να ακολουθήσεις το ένστικτο σου.

Αισθηματικά
Στα συναισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα περάσεις τις μέρες σου, σκεπτόμενος πως θα ανανεώσεις τη σχέση σου και η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων από την Τρίτη θα ανοίξει την σκέψη σου και θα σου δώσει εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις για να το πετύχεις. Όσο για τους αδέσμευτους Ιχθείς, η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει και θα διεκδικήσετε με επιτυχία τον άνθρωπο που σας έχει γοητεύσει το τελευταίο καιρό.

Επαγγελματικά
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ιχθύ, θα υπάρχουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σου και κράτησε αυτές που σου προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη και όχι προβλήματα. Μελέτησε σχέδια, αναμόρφωσε προτάσεις, ιδέες και ετοιμάσου για μεγάλα ξεκινήματα στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, προφύλαξε τον εαυτό σου από τις κακοτοπιές που υπάρχουν, για να μπορέσεις να πετύχεις αργότερα τους σκοπούς σου και να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10