Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.04.2012 | 23:16

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ από 16 έως 22 Απριλίου. Τι λένε τα ζώδια;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ από 16 έως 22 Απριλίου. Τι λένε τα ζώδια;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Άλλη μία εβδομάδα ξεκίνησε. Τι προβλέπουν τα άστρα; Ποιες είναι οι τάσεις στα ερωτικά και επαγγελματικά;

Αν θέλεις μια πιο αναλυτική και πιο προσωπική πρόβλεψη για κάτι που σε απασχολεί κάνε “κλικ” εδώ...


Κριός
Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για το ζώδιό σου, αγαπητέ Κριέ, και θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποια θέματα, που τόσο καιρό ήταν σε στασιμότητα! Ο Ερμής στο ζώδιό σο, από τις 17 του μήνα και μετά, θα σου δώσει πολύ καλές επιρροές, ώστε πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν, να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Η αντικειμενικότητά σου τώρα θα είναι άξια θαυμασμού και τόσο η ενεργητικότητα όσο και ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη, με αποτέλεσμα να κινείς τα νήματα της ζωής σου ακριβώς όπως επιθυμείς.

Αισθηματικές
Η καλή διάθεση που θα έχεις, φίλε Κριέ, και κάποια ευχάριστα γεγονότα, θα σου δώσουν τον ερωτισμό και το ρομαντισμό που χρειάζεσαι, για να κάνεις το σύντροφό σου να πετάει στα σύννεφα. Αυτές τις ημέρες μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Και εσύ που ακόμη μιλάς με τη μοναξιά, είναι καιρός να κινηθείς ανάλογα, γιατί σε περιμένει το ταίρι που ψάχνεις τόσο καιρό.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, αυτήν την εβδομάδα θα μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, για να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο μυαλό σου. Θα δεχτείς καινούργιες προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τα βελτιώσεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, επαφές και συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα, που θα σου αποφέρουν έσοδα.


Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ξεκινάει μια εβδομάδα με πολύ καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις για το ζώδιό σου. Πρέπει όμως να δεις μερικά πράγματα με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα, ώστε να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, μίλα με δικά σου άτομα γι’ αυτά που σε απασχολούν. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου το Σάββατο, θα βελτιώσει κατά πολύ το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα νιώθεις ήρεμος και ασφαλής.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί, ώστε να περνάς πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, η οποία έχει βελτιωθεί σημαντικά με την γλυκιά συμπεριφορά που έχεις υιοθετήσει. Φρόντισε να μην μειώσεις το ενδιαφέρον που δείχνεις στο σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ όμορφα! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ταύρους, άλλαξε τακτική και είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσεις πολύ σύντομα ένα ενδιαφέρον πρόσωπο, με προοπτικές να ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά και θα κλείσεις τώρα κάποιες συμφωνίες, που περίμενες καιρό. Χρησιμοποίησε τις ιδέες και τα επιχειρήματά σου για να προωθήσεις το αντικείμενό σου και με τις κατάλληλες ενέργειες θα πείσεις τους ανωτέρους και συνεργάτες σου να σε εμπιστευτούν πλήρως. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.


Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αυτές τις ημέρες με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Κριό από το ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά και την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, θα είναι πολλές και σημαντικές για εσένα. Από την μεριά σου, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να οργανώσεις σωστά το χρόνο σου και, με σύνεση, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις και σε συμφέρει να πράξεις. Επίσης, με την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο στον Ταύρο, θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε οικογενειακά θέματα, που σε προβληματίζουν και να βελτιώσεις κατά πολύ τις σχέσεις με τους συγγενείς και τους οικείους σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αν είσαι Δίδυμος. Ο Ερμής από τον Κριό, από την Τρίτη και μετά, σε ευνοεί και μπορείς να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Άσε που και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του, με τον Άρη να κινείται στην Παρθένο! Όσο για εσένα που δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να τη διώξεις, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, και θα είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες. Αρκεί να τολμήσεις!!!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, φίλε Δίδυμε, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της εργασίας σου. Απόφυγε προς το τέλος της εβδομάδας να κάνεις αλλαγές, που μπορεί να μην χρειάζονται αυτήν την περίοδο. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες, για να πάνε ακόμη καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα είναι αρκετά συμφέρουσες.


Καρκίνος
Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει επιτέλους ν’ αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία και να μην τα βάζεις με όλα και με όλους, μόνο και μόνο για να περάσεις αυτά που θέλεις εσύ. Ο δυναμισμός σου θα είναι έντονος, χάρη στις θετικές επιρροές που σου δίνει ο Άρης, σε ορθόδρομη πλέον κίνηση από την Παρθένο και, αν τον χειριστείς όπως πρέπει, μπορείς να καταφέρεις αρκετά από αυτά που έχεις βάλει στόχο.

Αισθηματικές
Η σχέση σου μπορεί να έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, φίλε Καρκίνε, αλλά να ξέρεις ότι την έχεις θέσει σε γερές βάσεις. Φρόντισε να αλλάξεις λίγο την συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις. Πρόσεξε να μην τσακωθείς μαζί του για οικονομικά ζητήματα και φρόντισε να είσαι δίκαιος στα λόγια σου. Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει κάτι που να σε ενθουσιάζει, πλησιάζει ο καιρός που θα έρθει κάτι πολύ καλό στη ζωή σου και θα ανατρέψει τα δεδομένα σου. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, έχε στραμμένη την προσοχή σου στο πολύ κοντινό σου περιβάλλον, γιατί κάτι καλό κρύβεται και εσύ δεν του έχεις δώσει σημασία.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Καρκίνος, θα περάσεις μερικές καθυστερήσεις στη δουλειά σου και θα πρέπει να φανείς αρκετά ψύχραιμος, αν δεν θέλεις να πάρουν άλλη τροπή τα πράγματα. Αυτά που θες να προωθήσεις θα έχουν μία στασιμότητα, που θα οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες και δεν είναι στο χέρι σου να την ανατρέψεις. Κάνε υπομονή!!! Καλό, επίσης, είναι να σκεφτείς πολύ προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Τα οικονομικά δεν πρέπει να σε αγχώνουν, γιατί έχεις μπει σε περίοδο που αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις διάφορες υποχρεώσεις σου. Άλλωστε, ανήκεις στα ζώδια που η οικονομία είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή τους.


Λέων
Αγαπητέ Λέων, αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσεις να βρίσκεις τους ρυθμούς σου σε θέματα που σε είχαν αποσυντονίσει και δεν σε άφηναν να πάρεις αποφάσεις σε βασικά ζητήματα που σε αφορούσαν. Μεγαλύτερος σύμμαχός σου θα είναι ο Ερμής, από το φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού από την Τρίτη και μετά, που θα βελτιώσει τις επικοινωνίες και τις επαφές σου. Στα μέσα της εβδομάδας, με την Σελήνη να κινείται στον φιλικό για εσένα Κριό μπορείς, επίσης, να μιλήσεις με δικά σου άτομα για προβλήματα που μπορεί να έχουν. Αυτή σου η επαφή θα σας φέρει πιο κοντά και θα σβήσει μονομιάς την ψυχρότητα, που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα μεταξύ σας.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει πολύ καλά φίλε Λέοντα, αλλά εσύ πάντα βρίσκεις κάτι για να πεις. Άλλαξε τακτική για να μην κουράσεις το σύντροφό σου και για να αποφύγεις τις όποιες αντιπαραθέσεις μαζί του. Έτσι, θα δεις ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Εσύ που δεν αντέχεις τη μοναξιά, μην μένεις άπραγος και μην κλείνεσαι στο καβούκι σου, αλλά δραστηριοποιήσου σε χώρους, όπου θα συναντήσεις άτομα με κοινά οράματα και ενδιαφέροντα. Διαφορετικά, θα αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αγαπητέ Λέων. Ο Ερμής από τον Κριό, η Σελήνη από το ίδιο ζώδιο από την Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή και ο Άρης, ορθόδρομος πλέον στην Παρθένο, θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους και θα σου τα φέρουν όπως τα θέλεις. Κάποιες αναβολές που μπορεί να υπάρχουν, φρόντισε να μην σε εκνευρίσουν, γιατί η επιτυχία είναι κοντά σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε αυτήν την εβδομάδα να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και μετά θα ψάχνεσαι…


Παρθένος
Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Παρθένε, θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που θέλεις! Ο Άρης πλέον σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου και ο κυβερνήτης σου Ερμής στο ζώδιο του Κριού από την Τρίτη και μετά, θα στρέψουν όλα τα φώτα επάνω σου. Ξεκίνα να προγραμματίζεις σωστά και μεθοδικά τους στόχους σου, τόσο τους αισθηματικούς όσο και τους επαγγελματικούς, και τα αποτελέσματα που θα έχεις θα βελτιώσουν κατά πολύ την ποιότητα της ζωής σου. Φρόντισε μόνο να ξεκουράζεσαι περισσότερο και πρόσεξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα, αν είσαι Παρθένος, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί αρκετά, για να προσφέρεις αλλά και για να πάρεις αγάπη και φροντίδα, που τόσο έχεις ανάγκη. Εσύ που ακόμα είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι διανύεις μια πολύ ευνοϊκή περίοδο και, αν κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις και βγεις έξω να διασκεδάσεις, θα έχεις πολλές κατακτήσεις, που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές
Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος. Να ξέρεις πως ό,τι συμβεί αυτήν την περίοδο, θα έχει πολύ καλή εξέλιξη. Μπορεί βέβαια τα θετικά να μην φανούν από την αρχή, αλλά στο μέλλον, θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές ήταν τελικά για το καλό σου. Το Σαββατοκύριακο, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ταύρο, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου και ό,τι κάνεις, θα πρέπει να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά από πριν, γιατί τα έξοδα και οι περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών.


Ζυγός
Την εβδομάδα αυτή, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν ό,τι κάνεις και να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να λειτουργήσει με το γνωστό σου παρορμητισμό και την αναποφασιστικότητα. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Κριό, από την Τρίτη και μετά, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε ενοχλήσουν και να σε εκνευρίσουν. Οφείλεις όμως να μην παρεκτραπείς, γιατί όλες αυτές οι αναποδιές που συναντάς είναι παροδικές και άνευ ουσιαστικής σημασίας. Να ξέρεις πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πεις λόγια, που μπορεί να αποκαλύψουν τα σχέδιά σου. Κάνε ό,τι μπορείς για να προστατεύσεις εσύ ο ίδιος τα κεκτημένα και την υπόληψή σου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι Ζυγός, προσπάθησε να δώσεις περισσότερη αγάπη στο σύντροφό σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να σε στεναχώρησαν στο παρελθόν. Το Σαββατοκύριακο, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Ταύρο, είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις ένα ταξίδι για να νιώσεις καλύτερα. Αν είσαι ακόμα στο ψάξιμο, να έχεις υπόψη σου ότι οι μέρες δεν είναι ιδανικές, για να ξεκινήσεις κάτι τώρα. Συμβιβάσου και αφιέρωσε χρόνο για να γνωρίσεις καλύτερα αυτόν ή αυτήν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, αυτήν την εβδομάδα με τις καλές επιρροές του Άρη, που πλέον κινείται σε κανονική πορεία στην Παρθένο, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατί ο σωστός προγραμματισμός και η ευστροφία που θα επιδείξεις, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μπορείς να κλείσεις συμφωνίες και να κάνεις ξεκινήματα, αρκεί να τα έχεις μελετήσει καλά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Στα οικονομικά, έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, οπότε μην ανησυχείς.


Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις ότι πνίγεσαι με τις πολλές δραστηριότητες, που θα έχεις, αγαπητέ Σκορπιέ. Η αλήθεια είναι ότι θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, αλλά φρόντισε να μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη, που μετά θα δυσκολευτείς να διορθώσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, αλλά μην παρασυρθείς από την τόλμη και τον ενθουσιασμό που θα σου χαρίσει ο Ερμής από τον Κριό, όπου θα εισέλθει την Τρίτη. Φρόντισε να αναβάλεις τις παράτολμες ενέργειες από το Σάββατο και μετά, που η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο θα σου χαρίσει την ορθή κρίση που έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Θα θέλεις να δώσεις πάρα πολλά αυτήν την εβδομάδα στο σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ. Τα αισθηματικά σου έχουν μπει σε μια πολύ καλή περίοδο, καθώς έχουν περάσει και οι ανούσιες κόντρες που είχες μαζί του. Καλό θα είναι το Σαββατοκύριακο να κάνετε ένα ταξίδι, που θα κάνει και στους δυο σας καλό. Και εσύ που είσαι ακόμη στην αναζήτηση, μην ανησυχείς τόσο πολύ και άσε τα πράγματα να έρθουν όπως είναι να έρθουν. Με το να πιέζεις καταστάσεις και ανθρώπους, δεν θα βγάλεις τίποτα περισσότερο.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Σκορπιός, οι ιδέες που έχεις για τη δουλειά σου είναι πολλές και καλές, οπότε ήρθε η ώρα να περάσεις από τη θεωρία στην πράξη. Κινήσου με προγραμματισμό και να ξέρεις ότι θα πετύχεις τους στόχους σου πολύ εύκολα. Στα οικονομικά, προσπάθησε αυτήν την εβδομάδα να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε σημαντική οικονομική συναλλαγή, ενώ καλό θα είναι να μην παρασυρθείς σε έξοδα.


Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, από την Τρίτη και μετά, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του, για να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Σε αλλαγές που θέλεις να κάνεις σε σχέση με οικογενειακά θέματα, να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα και είναι σίγουρο πως όλα θα πάνε μια χαρά. Η τελειομανία σου, χαρακτηριστικό άλλωστε του ζωδίου σου, θα σου χαρίσει τα εύσημα στον επαγγελματικό σου χώρο και θα σου εξασφαλίσει την ασφάλεια, που τόσο σου είναι απαραίτητη για να κινείσαι.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα, φίλε Τοξότη, καθώς ο έντονος ερωτισμός σου θα κάνει το σύντροφό σου ευτυχισμένο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου και να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή ακόμη και να πάρετε την απόφαση για απόκτηση απογόνου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, πέρασε καλά με αυτούς που έχεις στη ζωή σου και μην ρισκάρεις την ψυχική σου ηρεμία για φλερτ της μίας βραδιάς.

Επαγγελματικές
Θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο και άγχος αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, το οποίο όμως θα σε αποζημιώσει. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υλοποιούνται τα σχέδια, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα περάσουν από διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, αποφεύγοντας τις άσκοπες αγορές, και μην εμπιστεύεσαι άλλους στην διαχείριση των οικονομικών σου.


Αιγόκερως
Η εβδομάδα αυτή είναι πάρα πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και ειδικά σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Ο Άρης, σε κανονική πορεία πλέον στην Παρθένο, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ενεργητικότητα και δυναμισμό, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο γρήγορα στους στόχους σου. Το Σαββατοκύριακο, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο φιλικό για εσένα Ταύρο, τόλμησε να κάνεις κάποιες κουβέντες που είναι απαραίτητες, για να ξεκαθαρίσεις την θέση σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε διαπροσωπικό επίπεδο και μην αφήνεις άλλο το χρόνο να κυλάει εις βάρος σου. Να θυμάσαι ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Αισθηματικές
Μην αφήνεις τις καταστάσεις, που αφορούν στον αισθηματικό σου τομέα, στη μοίρα τους, φίλε Αιγόκερε. Πρέπει να δεις ξεκάθαρα τι ακριβώς επιθυμείς και να πράξεις ανάλογα. Να ξέρεις πως κάποιες κουραστικές και αγχωτικές καταστάσεις, που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, μπορούν αυτές τις ημέρες να βρουν τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που ακόμη κλείνεις ραντεβού με τη μοναξιά, ενδεχομένως να δεχτείς κάποια πρόσκληση, από ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς σου.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πάρα πολλές ιδέες, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που αναζητάς, αν είσαι Αιγόκερως. Μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τους στόχους σου και, στα μέσα της εβδομάδας, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για καινούργια ξεκινήματα, που θα σε απογειώσουν. Τα οικονομικά σου θα νιώσεις από αυτήν την εβδομάδα ότι αρχίζουν να μπαίνουν σε πολύ καλό δρόμο. Όπως και να ‘χει, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και να ηρεμήσεις.


Υδροχόος
Αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Υδροχόε, κάποιες καθυστερήσεις θα σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα σε θέματα που σε αφορούν άμεσα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και με την λογική σου, εξέτασε τες καλύτερα και προσπέρασε τες. Αν κρίνεις ότι χρειάζεται να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου ή να αλλάξεις τακτική, τόλμησε να το κάνεις και μην εμμένεις στα αρχικά σου πλάνα. Η ουσία είναι να φέρεις τα πράγματα εκεί που σε συμφέρουν και οφείλεις να προχωράς με γνώμονα αυτό και μόνο.

Αισθηματικές
Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τι ακριβώς θέλεις. Πρόσεξε μην πάρεις αποφάσεις, που μετά μπορεί να μετανιώσεις. Και εσύ που ακόμα έχεις τη μοναξιά κοντά σου, η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο κυβερνήτης σου Ουρανός από τον Κριό, θα φέρουν στο δρόμο σου αλλαγές, εκεί που δεν θα τις περιμένεις.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Υδροχόος, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αυτές τις ημέρες και δεν θα λείπουν οι υποχρεώσεις, που θα σε έχουν σε συνεχές τρέξιμο. Φρόντισε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου, γιατί αλλιώς, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η εξάντληση θα σου χτυπάει την πόρτα! Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Τα έξοδα που θα εμφανιστούν θα είναι σχεδόν τα ίδια με τα έσοδα σου, με αποτέλεσμα να είσαι στα ίδια. Μην αγχωθείς, το θέμα είναι να μην χρωστάς.


Ιχθείς
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Ιχθύ, με τη νέα θέση του Ερμή στον Κριό από την Τρίτη και θα προσπαθείς να ξεμπερδέψεις με πολλά, άλυτα ακόμα, θέματα. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να λυθούν άμεσα και να ξέρεις ότι θα έχεις εν τέλει την επιτυχία που ζητάς, μόνο αν είσαι συνεπής και συνετός στις κινήσεις σου. Πρόσεξε μην παρασυρθείς από την ισχυρογνωμοσύνη που σε πιάνει κατά καιρούς και άκουσε τους άλλους πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για όλα υπάρχει διαφορετική οπτική και θα πρέπει τώρα να το συνειδητοποιήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να μη φορτώσεις το σύντροφό σου με προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Ταύρο το Σάββατο, τονώνει τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις υπέροχα μαζί του, αρκεί να μην φέρνεις στο σπίτι τις σκοτούρες και τις έννοιες από την καθημερινότητά σου. Και εσύ που ακόμη είσαι μόνος ή μόνη, μην απογοητεύεσαι και μελαγχολείς γιατί υπάρχουν γύρω σου άτομα που σε βλέπουν ερωτικά, αλλά η απόμακρη στάση σου, δεν τους αφήνει να το εκδηλώσουν.

Επαγγελματικές
Για τους Ιχθείς, στα θέματα της εργασίας αυτήν την εβδομάδα ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα από συνεργάτες. Κράτησε λοιπόν την ψυχραιμία σου, φρόντισε να τα συζητήσεις και, με διπλωματικό και ήρεμο τρόπο, μπορείς να τα λύσεις. Ακόμη κι αν σε βρίσκουν αντίθετο στις απόψεις σου, οφείλεις να βρεις την χρυσή τομή και να ξέρεις ότι εξαρτάται κατά πολύ από την δική σου στάση, για να το πετύχεις. Στα οικονομικά, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Επίσης, απόφυγε το Σαββατοκύριακο να κάνεις πολλά έξοδα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10