Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.06.2012 | 01:35

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 μέχρι 17 Ιουνίου...

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 μέχρι 17 Ιουνίου...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τι λένε τα άστρα αυτήν την εβδομάδα; Θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα; Θα υπάρξουν εξελίξεις στα ερωτικά σου; Στα επαγγελματικά σου;

Αν σε απασχολεί κάτι πιο προσωπικό και χρειάζεσαι μια αναλυτική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ...

Κριός
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά ελπιδοφόρα για εσένα με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, την Τετάρτη και την Πέμπτη και να δίνει ώθηση στις επιδιώξεις σου, αλλά με αρκετές απαιτήσεις στην πορεία της. Με τον Δία να κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, από τις 11 του μήνα και μετά, θα έχεις την τάση να σπάσεις κάποιες συμφωνίες ή συνεργασίες που δεν σε ικανοποιούν πλήρως, αλλά μήπως είναι για καλό σου να συγκρατηθείς; Φρόντισε ό,τι και να κάνεις, να μην είναι βιαστικό και επιπόλαιο, γιατί θα σου κοστίσει ακριβά!!!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για θέματα που αφορούν στη σχέση σας και σε στεναχωρούν. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και ερωτικά και να αφήσεις τα προβλήματα και τις σκοτούρες στην άκρη, τουλάχιστον προς το παρόν, που το πλανητικό σκηνικό δεν είναι και το καλύτερο. Και αν παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά και θέλεις να τη διώξεις, άνοιξε τα φτερά σου σε καινούριους κοινωνικούς κύκλους. Έτσι, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις κάποιον ή κάποια που να σου ταιριάζει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά, αλλά σε έχει πιάσει μία μανία για αλλαγές, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου και αντιμετώπισε με ευελιξία κάποιες αναμενόμενες καθυστερήσεις, που προκαλεί ακόμη η ανάδρομη Αφροδίτη. Μπορείς να κάνεις τα σχέδιά σου, ώστε να αρχίζεις να τα υλοποιείς αργότερα. Στα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις κάποιες επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις το λογαριασμό. Επίσης, πρόσεξε, αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν...

Ταύρος
Δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα με τον Δία να αποχωρεί ολοκληρωτικά από το ζώδιό σου από το ξεκίνημα της εβδομάδας, και να σε επηρεάζει αρνητικά και την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και να δημιουργεί εντάσεις. Προσπάθησε να μην βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα για τα θέματα που σε απασχολούν και να μην δρας με βάση αυτά, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και το πλανητικό σκηνικό σε ξεγελάει για τα καλά. Πορεύσου με τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου και απόφυγε να ασχολείσαι με υποθέσεις, που η διεκπεραίωση τους δεν εξαρτάται μόνο από εσένα.

Αισθηματικές
Μία έντονη αίσθηση ελευθερίας που θα έχεις θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση περιπετειών γεμάτων πάθος, γεγονός που αν δεν καταστείλεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, θα σε οδηγήσει σε αρκετά δυσάρεστες καταστάσεις στη σχέση σου. Οι αρνητικές όψεις που πραγματοποιούν ο Πλούτωνας και ο Κρόνος μεσοβδόμαδα, φέρνουν αποκαλύψεις, που δεν θα σε ευνοήσουν καθόλου. Πρόσεχε!!! Και αν η μοναξιά σου κάνει ακόμη παρέα, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και ό,τι είναι να γίνει… θα γίνει, με ή χωρίς την θέληση σου!!!

Επαγγελματικές
Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου συνεχίζει να σε ευνοεί στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ταύρος, και κάποια θέματα που σε απασχολούν, θα δεις ότι θα δρομολογηθούν σιγά σιγά και θα νοιώσεις λίγο πιο ήρεμος. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και προπάντων μην κάνεις συνεργασίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Τα οικονομικά σου αυτήν την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις να κάνεις. Με τον Δία να εισέρχεται στο ζώδιό σου την Δευτέρα, προσπάθησε να λύσεις καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν και μην αφήνεις άλλο τις δυσκολίες να διαιωνίζονται. Διαθέτεις πολλές δυνατότητες, καθώς και το δυναμισμό, οπότε μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα, που χρειάζονται άμεσες λύσεις. Ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου, η τύχη θα σε ευνοήσει σε ό,τι θέλεις να πετύχεις, είτε αυτό αφορά στα αισθηματικά είτε στα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου στο σύνολο τους, είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος. Θα υπάρξουν όμως στιγμές, ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου και τον κυβερνήτη σου Ερμή, που ο ερωτικός τομέας θα μπλέκει με τον οικονομικό και ίσως προκληθούν εντάσεις, που πρέπει να αντιμετωπίσεις με ηρεμία. Και αν είσαι ακόμα μόνος ή μόνη, οι ημέρες είναι ευνοϊκές για να κάνεις τις προτάσεις σου για ραντεβού και ρομαντικές εξόδους. Το ταίρι που ζητούσες θα βρεθεί πολύ γρήγορα!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Μην κρίνεις μερικά άτομα ή γεγονότα με το συναισθηματισμό σου, γιατί θα κάνεις λανθασμένες επιλογές. Επίσης, μπορείς να συνάψεις συνεργασίες με τους ανωτέρους σου, για κάποια νέα υπόθεση που θα παρουσιαστεί και θα σου δώσει την δυνατότητα να ξεδιπλώσεις όλα σου ταλέντα πάνω στο αντικείμενό σου. Πολύ καλές συνθήκες και προοπτικές διαμορφώνονται και για τα οικονομικά σου, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να τις προλάβεις.

Καρκίνος
Αυτήν την εβδομάδα, η γενική ιδέα της οικονομικής ασφάλειας θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα και θα σου προσθέσει κάποιο άγχος. Επίσης, οι αρνητικές όψεις που θα πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Ερμή, τον τελευταίο από το ζώδιό σου μέχρι την Παρασκευή, θα σε φέρουν αντιμέτωπο με ασυμφωνίες απόψεων με συνεργάτες ή τον οικογενειακό σου κύκλο, που θα σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς, προκειμένου να κρατήσεις τις ισορροπίες, που τόσο σου είναι απαραίτητες για να συνεχίσεις τον αγώνα σου. Πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν μιλήσεις και, αν μπορείς να το αποφύγεις, καλό θα είναι να μην κάνεις καμία κουβέντα μαζί τους.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, αρκεί να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, γιατί η ψυχολογία σου μερικές φορές δεν θα είναι και η καλύτερη. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα αισθήματα που τρέφεις. Και αν βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Ο Δίας στη νέα θέση του στο ζώδιο των Διδύμων, μπορεί να φέρει στην πόρτα σου το ταίρι των ονείρων σου!!!

Επαγγελματικές
Έντονη θα είναι η δραστηριότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου αυτές τις ημέρες αλλά έντονες θα είναι επίσης και οι κουβέντες που θα γίνουν και θα σε βρίσκουν ασύμφωνο. Προτίμησε την μοναχική δουλειά και χρησιμοποίησε ως άλλοθι για να απέχεις, τις πολλές ευθύνες που έχεις ήδη αναλάβει. Στα οικονομικά σου, πρέπει όλη την εβδομάδα να προσέχεις στις συναλλαγές που θέλεις να κάνεις και να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

Λέων
Αυτήν την εβδομάδα η ανάγκη σου να προωθήσεις τις ιδέες σου δυναμικά και να πάρεις την κατάσταση της ζωής σου στα χέρια σου, θα γίνει στόχος κακόβουλων σχολίων από τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Αυτό από τη μία είναι λογικό, γιατί ο ανταγωνισμός και η ζήλια που επικρατεί γύρω σου είναι πολύ έντονη και κάθε νέο εγχείρημα αντιμετωπίζεται ως απειλή, από την άλλη όμως πρέπει και εσύ να προστατευτείς και να μην γίνεις έρμαιο των άλλων. Προσπάθησε να δράσεις πλαγίως και διακριτικά και περιόρισε στο ελάχιστο την εσωτερική σου παρόρμηση να εκφραστείς και να διεκδικήσεις.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ρόδινα τις τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, με τον Ερμή και τον Άρη να πραγματοποιούν αρνητικές όψεις και να φορτίζουν το κλίμα της σχέσης σου αρνητικά. Από την Πέμπτη και μετά ωστόσο, αναμένεται να επανέλθει η αρμονία στην καθημερινότητά σου και θα ξανανιώσεις ερωτευμένος με το σύντροφό σου. Και αν ακόμη η μοναξιά βασανίζει το μυαλό σου, δεν πρέπει να κάθεσαι καθόλου. Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Δίας από τους Διδύμους, ο έρωτας δεν αποκλείεται να κάνει πάλι την εμφάνισή του στη ζωή σου, γι’ αυτό μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι!

Επαγγελματικές
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις, να κάνεις λίγη περισσότερη υπομονή. Στα οικονομικά, πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούριο πλάνο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα της περιόδου, που είναι ήδη πολλά και θα αυξηθούν κι άλλο. Καλύτερα να κατηγορηθείς μία φορά και εσύ για τσιγκουνιά, παρά να μείνεις ρέστος και ταπί!

Παρθένος
Έφτασε η στιγμή για να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις καταστρώσει στο μυαλό σου και μέχρι τώρα δεν σου είχε δοθεί η ευκαιρία να το κάνεις. Με τον Δία να κάνει την είσοδό του στους Διδύμους από την Δευτέρα και μετά, η οξυδέρκειά σου βρίσκεται στο απόγειό της και θα σε βοηθήσει να κάνεις ταχύτατη εκτίμηση των καταστάσεων, επανεξετάζοντας, αν είναι ανάγκη, τα δεδομένα. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις τις ανακατατάξεις που χρειάζονται, για να δρομολογήσεις τις δραστηριότητές σου, ώστε να φτάσεις στους στόχους σου.

Αισθηματικές
Το κλίμα στη σχέση σου μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά είναι στο χέρι σου να το κάνεις πολύ ευχάριστο και ερωτικό. Μίλα με το σύντροφό σου και εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Έτσι, θα δεις να καλυτερεύουν πολλές καταστάσεις. Και αν η μοναξιά υπάρχει ακόμη στη ζωή σου, στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου με την Σελήνη να κινείται στον Ταύρο και στους φιλικούς σου Διδύμους, θα ενεργείς περισσότερο εγκεφαλικά παρά σωματικά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σε διεγείρει ένας πλατωνικός έρωτας… Με το μαλακό!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, θα νιώθεις πανέτοιμος να κατακτήσεις τα όνειρα σου και θα τολμήσεις να το κάνεις. Πρόσεξε μόνο να μην βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα, παρασυρμένος από την αισιοδοξία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό και κράτα και έναν άσο στο μανίκι σου… γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες, χωρίς όμως ακόμη να τις πραγματοποιήσεις. Προσοχή στα χρηματικά ζητήματα, αν δεν θέλεις να έχεις μεγάλα έξοδα και ζημιές, που θα σε βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σου.

Ζυγός
Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας για το ζώδιό σου, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους. Αυτό, σε συνδυασμό με τον επίσης ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιό σου, που μεσοβδόμαδα πραγματοποιεί δυσμενή όψη με την Σελήνη από τον Κριό, θα σε κάνει να έχεις έντονο εκνευρισμό, ενώ θα προκαλέσει κάποια μικρά προβλήματα, τα οποία όμως θα είναι προσωρινά. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και είναι σίγουρο ότι η επιτυχία είναι κοντά σου. Τέλος, δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με άτομα της οικογένειάς σου, για να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα!

Αισθηματικές
Κάποιες ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις θα προκληθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στον αισθηματικό σου τομέα κι επειδή τα νεύρα σου θα είναι σε οριακό σημείο, δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Προτίμησε να βγάλεις από μέσα σου ό,τι σε προβληματίζει και εξήγησε στο σύντροφό σου τι είναι αυτό που σε κουράζει πάνω του, μήπως δεις και εσύ μία άσπρη μέρα… Η ειλικρίνεια που θα δείξεις, θα σε αποζημιώσει! Οι ελεύθεροι Ζυγοί να έχετε το νου σας περισσότερο από εδώ και στο εξής, γιατί με τη νέα θέση του Δία, από τις 11 του μήνα και μετά στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, έχετε πολλές πιθανότητες να συναντήσετε το άλλο σας μισό.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Ζυγός, η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία εξαρτάται από την διπλωματία, με την οποία θα χειριστείς τις συναλλαγές σου με τους άλλους, πελάτες ή συνεργάτες. Υιοθέτησε μία υπομονετική στάση και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος θα ανταμειφθείς για την αυτοπειθαρχία σου. Οικονομικά, τα πράγματα θα είναι περιοριστικά, γι’ αυτό συμπεριφέρσου ανάλογα.

Σκορπιός
Αν είσαι Σκορπιός, αυτή η εβδομάδα, με τον Ερμή να κινείται στο φιλικό για το ζώδιό σου Καρκίνο, είναι κατάλληλη για να ρυθμίσεις κάποια διοικητικά προβλήματα. Οι συνθήκες θα ευνοήσουν όλες τις κινήσεις που έχουν να κάνουν με γραφειοκρατικά θέματα και πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Μην αναλώνεσαι λοιπόν σε κουβέντες και αφηρημένες έννοιες και κινήσου με σκοπό να ξεκαθαρίσεις πράγματα και να τακτοποιήσεις παλιούς λογαριασμούς.

Αισθηματικές
Η νέα θέση του Δία στο ζώδιο των Διδύμων από το ξεκίνημα της εβδομάδας, μπορεί να σου δώσει έξτρα ερωτισμό, αλλά θα σε κάνει να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Μην κρατάς απόλυτη στάση σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε όμορφα μαζί. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, έχεις πολλές δυνατότητες να διώξεις τη μοναξιά, αρκεί να το βάλεις στόχο. Να ξέρεις πως οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία...

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μην πάρεις οριστικές και ανεπανόρθωτες αποφάσεις σε στιγμές θυμού και εκνευρισμού. Προσαρμόσου στις καταστάσεις, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι είναι ενάντια στις πεποιθήσεις σου. Η εβδομάδα αυτή θα έχει επίσης σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα, γιατί τα χρήματα που σου περισσεύουν είναι μάλλον περιορισμένα.

Τοξότης
Η εβδομάδα αυτή πρόκειται να σε ανανεώσει και να σου φτιάξει τη διάθεση. Ο κυβερνήτης σου Δίας κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο των Διδύμων από την Δευτέρα, γεγονός που θα σου ανοίξει ενδιαφέρουσες προοπτικές στον τομέα των επαγγελματικών, αλλά και θα εμπλουτίσει έντονα και την αισθηματική σου ζωή. Η ανάδρομη Αφροδίτη από την άλλη όμως, συντηρεί για λίγο ακόμη φόβους και εκνευρισμούς, που προέρχονται από την οικονομική σου στενότητα. Μάθε να τους ξεπερνάς και αποδέξου κάποιες νέες πραγματικότητες που αφορούν στο σύνολο της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, μπορείς να εκδηλώσεις τον ερωτισμό και το πάθος απέναντι στο σύντροφό σου και να περάσεις ειδυλλιακές στιγμές μαζί του, μακριά από τις έγνοιες και τις σκοτούρες που έχεις στους υπόλοιπους τομείς. Κι εσύ που μιλάς ακόμη με τη μοναξιά, με τις καλές επιρροές του Ερμή από τον Καρκίνο, που θα σε ευνοήσει στην επικοινωνία, θα βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα αυτήν την εβδομάδα με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Να σου γίνουν προτάσεις που θα πρέπει να αποδεχτείς, γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να ανασυνταχθείς και να αλλάξεις το σκεπτικό σου για το πώς βλέπεις κάποια άτομα και καταστάσεις. Ο συναισθηματισμός σου θα περιοριστεί αναγκαστικά και θα σε προσγειώσει κάπως ανώμαλα στην ωμή πραγματικότητα των καιρών. Η νέα θέση του Δία στους Διδύμους, από το ξεκίνημα της εβδομάδας, θα είναι περιοριστική γι’ αυτά που θέλεις να κάνεις, αλλά θα διευρύνει τον κύκλο γνωριμιών σου και θα σε φέρει σε επαφή με άτομα, που πολύ γρήγορα θα σου χρειαστούν για την προσωπική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, θα περιοριστεί η σκληρότητα των ημερών, κάνοντας το σύντροφό σου να σου εκδηλώσει τα πιο βαθιά του συναισθήματα, γεγονός που θα σε ηρεμήσει και θα χαρίσει μία γλυκύτητα στην καρδιά σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου σου, πλησίασε το άτομο που σου αρέσει και βρες χρόνο να το γνωρίσεις καλύτερα. Πολύ εύκολα μία φιλική σχέση μπορεί να οδηγηθεί σε ερωτική, αρκεί να υπάρχει και από τις δύο μεριές η ανάλογη διάθεση… που στην περίπτωση σου υπάρχει!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα αυτή μπορεί να αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα, αλλά και πολύ καταστροφική, ανάλογα με την στάση που θα κρατήσεις απέναντι στις εξελίξεις. Προσαρμόσου στις αναγκαστικές αλλαγές που θα επιβάλλουν οι ανώτεροί σου και μην καταβάλλεσαι ηθικά και συναισθηματικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποθέσεις με το νόμο, όπως και γραφειοκρατικά θέματα. Επίσης, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.

Υδροχόος
Η εβδομάδα αυτή, με τον κυβερνήτη σου Ουρανό να πραγματοποιεί αλλεπάλληλες αρνητικές όψεις με την Σελήνη, θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα. Θα αισθάνεσαι αρκετά εύθραυστος σε προσωπικό επίπεδο και δεν θα έχεις την συμπαράσταση των δικών σου ατόμων, όχι όμως επειδή δεν το θέλουν, αλλά επειδή περνούν και αυτοί με την σειρά τους τα δικά τους άγχη και δυσκολίες. Κάνε υπομονή, εκμεταλλεύσου το διάστημα για να ανασκουμπωθείς και να θέσεις ένα νέο πρόγραμμα, που θα σε φέρει πιο κοντά στην ηρεμία που έχεις ανάγκη. Με πιο θετική ματιά, τα πράγματα πολύ γρήγορα θα πάνε καλύτερα.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, θα δεις πάρα πολλά λάθη από το σύντροφό σου και θα καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις από αυτόν τον άνθρωπο και αν σε καλύπτει. Ό,τι σε προβληματίζει συζήτησε το μαζί του, ώστε να μπορέσεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Και αν έχεις ακόμη τη μοναξιά στο πλάι σου και δεν νιώθεις καλά, πρέπει να επιδιώξεις να βγαίνεις περισσότερο έξω και να συναναστρέφεσαι με κόσμο, γιατί μόνο έτσι η διάθεση σου θα βελτιωθεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις, σε σχέση με συνεργασίες που σκοπεύεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να μην είναι σωστές, γιατί σου έχουν παρουσιάσει αλλιώς τα πράγματα. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων ή αγορές δεν ευνοούνται και οφείλεις να είσαι πολύ μετρημένος. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, αλλά μία νότα βελτίωσης θα χτυπήσει πιθανά το Σαββατοκύριακο, από μια επένδυση που είχες κάνει καιρό πριν και είχες ξεχασμένη.

Ιχθείς
Αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό για το ζώδιό σου και θα προκύψουν μερικά προβλήματα, που ευτυχώς όμως θα είναι τελείως προσωρινά. Μείωσε το άγχος που έχεις και μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστα, γιατί μπορεί να κάνεις κάτι, πάνω σε μία στιγμή αδυναμίας, που δεν θα σε συμφέρει καθόλου. Το Σαββατοκύριακο θα έρθεις αντιμέτωπος με απρόβλεπτες καταστάσεις στον οικογενειακό σου κύκλο και ίσως υπάρξουν απογοητεύσεις.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα, από την πρώτη της ημέρα, θα σε κάνει να νιώθεις κάπως άβολα σε σχέση με το σύντροφό σου, ενώ θα σου έρθουν στο μυαλό καταστάσεις προβληματικές, που σε έχουν στεναχωρήσει. Προτίμησε την σιωπή και μην αναμοχλεύεις περασμένα λάθη, για να έχεις κάτι να πεις. Και αν μιλάς ακόμη με τη μοναξιά και δεν παίζει τίποτα καινούργιο στη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω, γιατί ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, αν ανήκεις στους Ιχθείς, φρόντισε να κινηθείς με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση. Μην σε πιάσουν οι βιασύνες σου και τα αγχωτικά σου, επειδή ο χρόνος δεν σου φτάνει, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθη, που θα αποβούν μοιραία και ο καιρός δεν το επιτρέπει. Στα οικονομικά, θα έχεις μια τάση για άσκοπα έξοδα. Φρόντισε να την περιορίσεις και να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που υπάρχουν και σε προβληματίζουν.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10