Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.08.2012 | 00:19

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Αυγούστου ως 2 Σεπτεμβρίου. Τι δείχνουν τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27 Αυγούστου ως 2 Σεπτεμβρίου. Τι δείχνουν τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Για να δούμε τι μας “υπόσχεται” και αυτήν η εβδομάδα; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά μας; Ποιες είναι οι τάσεις των άστρων;

Αν χρειάζεσαι μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, οι οιωνοί για το ζώδιό σου, φίλε Κριέ, είναι καλύτεροι από την προηγούμενη και αυτό σημαίνει ότι θα υποχωρήσουν προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες. Θα υπάρξει αισθητή βελτίωση στα ερωτικά σου και σε εκείνες τις συνεργασίες, που σε ενδιαφέρουν πολύ. Η δημιουργικότητά σου θα ανακαλύψει εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν σε αυτά που θέλεις να πετύχεις και η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς στις 31 του μήνα, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη, με συνέπεια η αισθηματική σου ζωή να εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα και μόνο!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, προσπάθησε να μοιραστείς τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου με το σύντροφό σου και θα έχεις θετική ανταπόκριση. Για τους αδέσμευτους Κριούς, η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αφού έχετε γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους, που σας έχουν ανανεώσει και αναζωογονήσει, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό στη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Κριέ, καλό είναι να αποφύγεις να μπλέξεις σε συνεργασίες με συγγενικά σου πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Άκουσε την γνώμη τους, αλλά κράτα μια απόσταση και πάρε μόνος σου τις αποφάσεις που πρέπει. Επίσης, μην εμπιστεύεσαι σε τρίτους τα επαγγελματικά σου σχέδια, για να αποφύγεις παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σου. Σκέψου πιο δημιουργικά όσον αφορά στον οικονομικό σου τομέα, ρύθμισε εκκρεμότητες του παρελθόντος και διεκδίκησε χρήματα, που σου ανήκουν και έχουν αργήσει να σου τα δώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Παρά το γεγονός ότι δεν περνάς την καλύτερη εποχή της ζωής σου, φίλε Ταύρε, η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον. Πρόσεξε το πώς δεσμεύεσαι, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά, και μην παρασύρεσαι σε κάτι που είναι περισσότερο αποκύημα φαντασίας ή κάτι απωθημένο, που σου έχει μείνει από το παρελθόν. Συναισθηματικά υπάρχει ενδιαφέρον αλλά κάτω από την επιφάνεια η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Φρόντισε να την εντοπίσεις και αν την αποδέχεσαι, πέρασε στο παρασύνθημα. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί, απόφυγε όμως αντιθέσεις, ρήξεις και συγκρούσεις.

Αισθηματικές
Τα άστρα προβλέπουν αλλαγές στον ερωτικό σου τομέα, αγαπητέ Ταύρε. Πρέπει να είσαι σίγουρος για αυτά που θα πεις στο σύντροφό σου και οι απαιτήσεις σου να κυμαίνονται σε λογικά πλαίσια, ώστε να έχουν πιθανότητες υλοποίησης. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχετε δελεαστικές ευκαιρίες με νέες γνωριμίες που θα κάνετε, γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα. Η νέα θέση του Ερμή, από το Σάββατο και μετά στο ζώδιο της Παρθένου, ευνοεί την δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων και χαρίζει πολλές ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου ζωή απαιτεί την προσοχή σου, αν είσαι Ταύρος. Πολλές υποθέσεις σου καθυστερούν και σε προβληματίζουν, χωρίς να είσαι υπαίτιος εσύ γι’ αυτό. Μην παραιτείσαι όμως και συνέχισε να δουλεύεις σκληρά. Πολύ γρήγορα θα δεις θετικά αποτελέσματα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η θέση του Άρη στον Σκορπιό προκαλεί αυτές τις αναποδιές και προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει. Μην της κάνεις το χατίρι. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και τακτοποίησε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις και οφειλές σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, είσαι ακόμα εκνευρισμένος και αποθαρρυμένος, επειδή σε όλες τις προσπάθειες σου για κάτι καλύτερο, ο Άρης από τον Σκορπιό σε αποδυναμώνει και σου δίνει συναισθηματική φόρτιση. Καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να σκεφτείς αυτά που πρόκειται να κάνεις, από εδώ και στο εξής. Μην τα βάζεις με τους δικούς σου και μην ξεσπάς τα νεύρα σου εκεί που δεν πρέπει. Από το Σάββατο και μετά, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου, μία αχτίνα φωτός και ελπίδας θα έρθει να φωτίσει τη ζωή σου και να σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και θετικά. Αξιοποίησε την ημέρα και διατήρησε τη θετική σου διάθεση, για να δρομολογήσεις τις μελλοντικές σου φιλοδοξίες.

Αισθηματικές

Η εβδομάδα αυτή σε καλεί να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπητέ Δίδυμε. Οι αστρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σου, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις, που στην ουσία εσύ θα προκαλέσεις, επηρεαζόμενος από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, που ίσως να μην εγκρίνουν το σύντροφό σου. Πρόσεξε τι θα πεις και τι θα κάνεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην διστάζετε να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά. Η τύχη είναι με το μέρος σας, για να βρείτε αυτό που έχετε ονειρευτεί!!!

Επαγγελματικές
Αν είσαι Δίδυμος, η εβδομάδα θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στον επαγγελματικό σου τομέα. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 31 στους Ιχθείς, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στις επιλογές που θα κάνεις και στις αναγκαστικές αποφάσεις, που θα κληθείς να πάρεις ενόψει αλλαγών που θα προκύψουν στη δουλειά σου. Συμβουλέψου κάποιους εμπειρότερους συναδέλφους σου, για να διαχειριστείς όσο το δυνατόν καλύτερα τα τεκταινόμενα. Στα οικονομικά, προβλέπεται μία μικρή άνοδος στα έσοδα σου, που θα σε ανακουφίσει, τουλάχιστον πρόσκαιρα, όσο αφορά στην κάλυψη των οφειλών σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνθήκες που θα αναπτυχθούν αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου, φίλε Καρκίνε, θα είναι ευνοϊκές για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου, όπως και για να υιοθετήσεις μια νέα τακτική, στον τομέα των προσωπικών και των επαγγελματικών σου σχέσεων. Απόφυγε αντιθέσεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σου ή τουλάχιστον μη δείχνεις την ευθιξία σου σε θέματα που οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν. Προσπάθησε να μην είσαι υπερευαίσθητος και ευέξαπτος, γιατί θα αποδιοργανωθείς και με τον τρόπο που θα εκφραστείς, μπορεί να απομακρύνεις τους δικούς σου ανθρώπους, κάποιους μάλιστα χωρίς επιστροφή.


Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος, αυτή η εβδομάδα θα ενισχύσει τις ανασφάλειες που έχεις για την πορεία του δεσμού σου και θα σε γεμίσει με φοβίες και έννοιες, για το αν ο σύντροφός σου συνεχίζει να σε αγαπά ή όχι. Συζήτησε μαζί του όλες σου τις ανησυχίες και μην διστάζεις να τεκμηριώσεις τα λόγια σου με ντοκουμέντα και αποδείξεις. Ότι γίνει, σίγουρα θα είναι για καλό σου και θα αισθανθείς καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι, να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας, για να μην πληγωθείτε ξανά!!! Ιδιαίτερα στις 31 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, η συναισθηματικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο και εσείς δεν θα ξέρετε πού και πώς να την διοχετεύσετε.

Επαγγελματικές
Αγαπητέ Καρκίνε, προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου στον επαγγελματικό σου τομέα αυτήν την εβδομάδα και μην δώσεις λαβές για σχόλια από τους συναδέλφους σου. Δούλεψε μοναχικά και φέρε εις πέρας όλες τις αρμοδιότητες που έχεις αναλάβει, ώστε να μην μπορέσουν να σου προσάψουν το παραμικρό. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις νέα ανοίγματα και τακτοποίησε άμεσα όσες περισσότερες οφειλές μπορείς.


ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τα κοινωνικά και επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα, φίλε Λέων, και σε παροτρύνει να κυνηγήσεις τα όνειρα σου πιο δυναμικά από ό,τι συνηθίζεις. Αυτό που πρέπει να προσέχεις, είναι να μην ενεργείς ακραία και να είσαι όσο πιο διπλωματικός και διαλλακτικός μπορείς. Με πλάγιους τρόπους μπορείς να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου και όχι με την απόλυτη ειλικρίνεια, με την οποία συνήθως ενεργείς. Στην προσωπική σου ζωή υπάρχει συνεχής μεταβλητότητα και εκείνο που θα σε σώσει είναι μόνο η ευελιξία. Πάντως, σε καμία περίπτωση μην αφήσεις ανθρώπους και γεγονότα να σε παρασύρουν μακριά από τις κατευθύνσεις, που έχεις ορίσει για το μέλλον σου.


Αισθηματικές
Η συναισθηματική σου ζωή ανανεώνεται αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Λέων, και γίνεται ενδιαφέρουσα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 31 του μήνα στους Ιχθείς και να σου χαρίζει την εύνοιά της. Τόλμησε να βάλεις λίγο ρομαντισμό στη σχέση σου και γίνε πιο τρυφερός και εκδηλωτικός απέναντι στο σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προσέξτε μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αφήστε να περάσει λίγο καιρός να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να δείτε αν ταιριάζετε και τι ακριβώς ψάχνει.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Λέων, αυτήν την εβδομάδα θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά σου, οι οποίες ναι μεν θα είναι ενδιαφέρουσες, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις κατά πόσο θα σου αποδώσουν οικονομικά, πριν αποφασίσεις να τις αποδεχτείς. Πρόσεξε, γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν, όσο καλά και αν φαίνονται όλα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ φειδωλός και να μην κάνεις περιττά έξοδα ή ακόμη και αγορές, που έχεις το περιθώριο να πραγματοποιήσεις αργότερα. Ο καιρός είναι ιδανικός για αποταμίευση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην βιάζεσαι, φίλε Παρθένε, να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου στην αρχή της εβδομάδας, όσο κι αν η τωρινή κατάσταση δεν σου αρέσει. Κάνε υπομονή μέχρι την 1η του μήνα, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, γιατί είναι πιο φρόνιμο να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος που πρέπει να τακτοποιηθούν και όχι με νέα σχέδια, που δεν έχουν καμία ελπίδα να υλοποιηθούν. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες βελτίωσης ή λύσεων που θα προκύψουν στα οικονομικά σου, αλλά μην ανοίγεσαι σε καινούργια έξοδα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, θα αρχίσεις να νοιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σου και θα γεμίσεις αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Καλό θα είναι, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να το συζητήσεις με το σύντροφό σου και όχι με τους φίλους σου όπως συνηθίζεις, γιατί δεν πρόκειται να σε συμβουλέψουν σωστά και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου διαχωρίστε την φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και συγκροτημένος, αγαπητέ Παρθένε, για να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις με θετικό αποτέλεσμα αυτά που έχεις αναλάβει. Αν δεν προλαβαίνεις, ζήτησε να σε βοηθήσουν, αλλά σε καμία περίπτωση μην παρατάς τις προσπάθειές σου. Οι αναποδιές που υπάρχουν είναι μέσα στο πρόγραμμα και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τις αντιμετωπίσεις και όχι να τις παραβλέψεις. Στα οικονομικά σου, κάνε μια σχετική οικονομία, γιατί οι μέρες συνεχίζουν να σε δυσκολεύουν και να σου δημιουργούν άγχος και ανησυχία.


ΖΥΓΟΣ
Μετά τις ταλαιπωρίες των προηγούμενων ημερών, φίλε Ζυγέ, έρχονται καλύτερες μέρες στη ζωή σου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελείωσαν τα άγχη σου οριστικά. Μπορείς, όμως από αυτήν την εβδομάδα, να αρχίσεις να διορθώνεις ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι τώρα και να οργανώσεις τον χρόνο σου έτσι, ώστε να ξεκουραστείς σωματικά και ψυχικά. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου, από την 1η του μήνα και μετά, προσπάθησε να διευρύνεις τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα και αναζήτησε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, προκειμένου να εξοπλιστείς καλύτερα στην αντιμετώπιση τόσο των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών αντιξοοτήτων.

Αισθηματικές
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 31 στους Ιχθείς, δεν ευνοεί την επικοινωνία με το σύντροφό σου, αγαπητέ Ζυγέ. Αν λοιπόν έχεις μακροχρόνια σχέση, δεν πρέπει να ξεσπάς άδικα στο σύντροφό σου κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου. Και όσο για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, να περιμένεις ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο, να τραβήξει την προσοχή σου!!! Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχεις θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαι διακριτικός όμως, για μην δώσεις στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σου.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Ζυγός, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για εσένα, δείχνουν ότι θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σου σχέδια και με συνεργασίες, που έχεις σκοπό να ξεκινήσεις, για τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξεις γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις και θα αγχωθείς, προκειμένου να καλύψεις τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή και πολύ γρήγορα τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα, αν φανείς περισσότερο ψύχραιμος, λογικός και αποφασιστικός, αγαπητέ Σκορπιέ, έχεις πολλές δυνατότητες να διορθώσεις ό,τι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα στον οικονομικό, στον κοινωνικό και στον αισθηματικό τομέα. Ίσως κιόλας χρειαστεί να κάνεις μερικές νέες αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα, αν θέλεις να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και να καταλάβεις και τις δικές τους απόψεις. Κατά τα άλλα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στην Παρθένο, από το Σάββατο και μετά, το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να βάλεις νέους στόχους επαγγελματικού ή πρακτικού ενδιαφέροντος και να αναζητήσεις τη βοήθεια χρήσιμων φίλων, που είναι πρόθυμοι να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές
Απόφυγε αντιπαραθέσεις και εντάσεις, φίλε Σκορπιέ, σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με ατέρμονες καταστάσεις. Εάν έχεις μόνιμο δεσμό, πρόσεχε πώς συμπεριφέρεσαι στο έτερον σου ήμισυ και μη γίνεσαι κτητικός και υπερβολικά ζηλιάρης, αν θέλεις η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής. Όσο για τους ελεύθερους Σκορπιούς, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο, γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά το πρώτο ρόλο στα προσωπικά σας. Σκεφτείτε καλά τις αποφάσεις σας και μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας!!!

Επαγγελματικές
Αν είσαι Σκορπιός, το πλανητικό σκηνικό θα δημιουργήσει εντάσεις και εκνευρισμούς με συνεργάτες στον επαγγελματικό σου τομέα. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 31 του μήνα στους Ιχθείς, θα αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και αναποδιές, γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες ή το κλείσιμο συμφωνιών. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα θολώσει την κρίση σου. Οτιδήποτε αρχίσεις τώρα, θα σου προσθέσει ακόμα περισσότερα προβλήματα πάνω σε αυτά που ήδη έχεις. Στα οικονομικά σου μείνε εγκρατής.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι επαγγελματικές και οικογενειακές συνθήκες του ζωδίου σου, αγαπητέ Τοξότη, έχουν όλες τις προοπτικές της βελτίωσης αυτήν την εβδομάδα. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν σε βοηθούν να αξιοποιήσεις ταλέντα και μέσα που διαθέτεις. Θα σου γίνουν προτάσεις ή θα κουβεντιάσεις αρκετά, γι’ αυτά που σε αφορούν. Σκέψου όμως καλά όσον αφορά στα επαγγελματικά σου συμφέροντα και στην κατάσταση της προσωπικής σου ζωής και μην παίρνεις τελεσίδικες αποφάσεις, αν δεν είσαι βέβαιος και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αισθηματικές
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή στους Ιχθείς, θα επηρεάσει έντονα την αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη. Πρόσεξε πολύ πώς συμπεριφέρεσαι στο σύντροφό σου και μην φέρνεις στην επιφάνεια προβλήματα, που υποτίθεται ότι έχετε λύσει. Να είσαι εκδηλωτικός και να εκφράζεις με ένταση όλα τα καλά σου συναισθήματα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι έχουμε ανάγκη να νιώθουμε πως μας αγαπούν. Το ίδιο και ο άνθρωπος σου. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, πρέπει να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου, για να αναζητήσεις αποτελεσματικά το μέλλον σου.

Επαγγελματικές
Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Τοξότης, όπου σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Προετοιμάσου κατάλληλα, γιατί οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς σωστά, αν θέλεις να έχεις μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία, με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνεις όμως οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείς πιο έμπειρους ανθρώπους από εσένα, ώστε η επιτυχία σου να είναι εξασφαλισμένη. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να περιοριστείς στα απολύτως απαραίτητα. Δεν είναι καιρός για σπατάλες και επενδύσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν θέλεις πραγματικά κάτι να αλλάξει στη ζωή σου προς το καλύτερο αυτήν την εβδομάδα, αγαπητέ Αιγόκερε, δούλεψε σκληρά ενάντια στις αντιξοότητες που θα προκαλέσει η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων την Παρασκευή και μην αφήνεις τις φήμες που κυριαρχούν, να σε επηρεάζουν ψυχολογικά ή ηθικά. Αποδέξου τα ελαττώματα των δικών σου ανθρώπων και μη μεγαλοποιείς διαφωνίες, που είναι πολύ φυσικό να υπάρχουν. Διατήρησε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων σου, δίνοντας βάρος εκεί που υπάρχει λόγος προσοχής και αξιοποίησης. Μην αφήνεσαι στις δυσκολίες, γιατί τα περιθώρια επιλογών σου είναι δυστυχώς πολύ στενά.

Αισθηματικές
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, φίλε Αιγόκερε, δείχνουν ότι θα σε προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σου και κάπου μπορεί να σε κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σου αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σου. Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να τον κάνεις να ανοιχτεί και να σου πει τι τον απασχολεί, ώστε να έρθετε ουσιαστικά πιο κοντά, ο ένας με τον άλλον. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, με την Αφροδίτη να εξακολουθεί να σας στέλνει τις καλύτερες προοπτικές της από το ζώδιο του Καρκίνου και τον ερωτισμό σας να ανεβαίνει κατακόρυφα, να περιμένετε καινούρια άτομα να σας πλησιάσουν!!!

Επαγγελματικές
Η εβδομάδα αυτή θα σου επιφέρει προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό σου τομέα, αν είσαι Αιγόκερως. Απελευθερώσου όσο μπορείς, από ό,τι σε καταπίεζε μέχρι τώρα και δες τη ζωή κατάματα, χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνε πιο δημιουργικός και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει η νέα θέση του Ερμή από την Παρθένο, από το Σάββατο και μετά. Το έργο σου θα αναγνωριστεί και θα έχεις προτάσεις για συνεργασίες, με άτομα που ήδη γνωρίζεις ή έχεις ξανά συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν, αρκεί να είσαι θετικός και αισιόδοξος. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αναστατώσουν, αλλά αν έχεις χειρισθεί σωστά τα χρήματα σου, θα μπορέσεις να τα καλύψεις σε ικανοποιητικό βαθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η γοητεία σου θα είναι έντονη αυτήν την εβδομάδα, φίλε Υδροχόε. Αυτές οι ημέρες, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στους Ιχθείς την Παρασκευή, είναι κατάλληλες για να λύσεις προβλήματα οικογενειακού ή προσωπικού χαρακτήρα και από την άλλη, να ενισχύσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Στις προσωπικές, αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις σου, θα πρέπει να φανείς διαλλακτικός και προνοητικός, γιατί ο Άρης κινείται στον Σκορπιό και σου δημιουργεί προβλήματα. Μην εκδηλώνεις την αντιπάθειά σου για κάποιους ανθρώπους, όσο και αν έχεις δίκιο, και μην κάνεις δηλώσεις για κάποιους άλλους, οι οποίες μπορεί να μεταφερθούν διαστρεβλωμένες. Απόφυγε αυταπάτες που δεν οδηγούν πουθενά, κυρίως στη διαχείριση των αισθημάτων αλλά και των χρημάτων σου.

Αισθηματικές
Εντάσεις και εκνευρισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπητέ Υδροχόε. Δεν είναι διόλου απίθανο να αισθανθείς τον περιορισμό και την καταπίεση από το σύντροφό σου και να ξεσπάσεις έντονα στο άτομο του, χωρίς να πολυσκέφτεσαι τι λες και τι κάνεις. Προσπάθησε να κοντρολάρεις τον εαυτό σου, για να αποφύγεις έναν ανεπιθύμητο χωρισμό. Εσύ που είσαι μόνος, ίσως οδηγηθείς σε περιστασιακές και εφήμερες σχέσεις, οι οποίες όμως δεν θα σου προσφέρουν αυτά που θέλεις και θα έχουν μικρή διάρκεια.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Υδροχόος, η ενεργητικότητά σου θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες στην επαγγελματική σου ζωή και θα έχεις όρεξη να δουλέψεις πιο σκληρά και εντατικά, για να καταφέρεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες σου, που ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσεις, για να σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ό,τι όμως και να κάνεις, πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά και μην οδηγηθείς από τον ενθουσιασμό σου. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να φροντίσεις να προγραμματίσεις από πριν τι αγορές θα κάνεις, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.


ΙΧΘΕΙΣ
Παρά τις αποφάσεις σου για εσωτερικές αλλαγές και τη σκληρότητα, με την οποία αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου, αγαπητέ Ιχθύ, ψυχολογικά αυτήν την εβδομάδα βρίσκεσαι πάλι σε μια χαώδη κατάσταση. Υπαίτιος βέβαια δεν είσαι μόνο εσύ, αλλά και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου την Παρασκευή και θα φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα και στην ψυχή σου. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στην Παρθένο την επόμενη ημέρα, τα πράγματα δεν φαίνεται να καλυτερεύουν ιδιαίτερα, αλλά χωρίς όμως και να επιδεινώνονται. Υπερασπίσου τα συμφέροντά σου στην εργασία και στα οικονομικά και απόφυγε τις ακραίες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σου ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει. Έχεις πάρει ήδη τις αποφάσεις σου και ίσως μέσα σε αυτές να είναι και ένα τέλος σε μια σχέση, που σε έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Δεν πρέπει να νιώθεις θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δεις σύντομα ότι είχες δίκιο και έπρεπε να το κάνεις. Στους ελεύθερους του ζωδίου, θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι’ αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, μην προτρέχεις και πριν αντιδράσεις αρνητικά, βεβαιώσου ότι έχεις καταλάβει καλά τις προθέσεις των συναδέλφων σου. Με το να συνεργαστείς μαζί τους και όχι να τους κατηγορείς, έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, μην ανοίγεσαι πολύ, γιατί θα σε απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος, που θα πρέπει να τα καλύψεις άμεσα. Μην τα αναβάλλεις για αργότερα, γιατί θα διογκωθούν ακόμα περισσότερο. Αν χειριστείς με σύνεση και πειθαρχία τα χρήματά σου, δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:14

Top 10