Πίσω στην κορυφή της σελίδας
17.09.2012 | 01:24

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές προβλέψεις από 17 μέχρι 23 Σεπτεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές προβλέψεις από 17 μέχρι 23 Σεπτεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Άλλη μια εβδομάδα μόλις άρχισε. Για να δούμε λοιπόν ποιες είναι οι τάσεις στον ουρανό; Τι υπόσχονται τα άστρα για επαγγελματικά και ερωτικά;

Κι αν σε τρελαίνει, αγχώνει, προβληματίζει κάτι συγκεκριμένο και χρειάζεσαι μια πιο προσωπική συμβουλή κάνε “κλικ” εδώ...


Κριός
Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού από το ξεκίνημα της εβδομάδας και θα σου εξασφαλίσει αρκετές ευκαιρίες και θα σου ανοίξει νέους, ελπιδοφόρους ορίζοντες σε αυτά που αναζητάς. Η αγωνιστικότητά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και με υπομονή και σωστό προγραμματισμό, θα κάνεις πραγματικότητα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα κάθε στιγμή, γιατί θα είναι πολλές οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες, που θα πρέπει να αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, πολλές θα είναι οι φορές που θα βάζεις σε δεύτερη μοίρα τη σχέση σου, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που θα έχεις στους υπόλοιπους τομείς. Για να μην δεχθείς παράπονα και γκρίνιες από την μεριά του συντρόφου σου, βρες χρόνο να του αφιερώσεις και κράτησε τις ισορροπίες. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, θα έχεις έντονη την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και να την κάνεις πιο έντονη, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να κυκλοφορείς περισσότερο και ο φιλικός σου κύκλος να διευρυνθεί σημαντικά. Οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι πολλές, αλλά πιθανότατα θα έχουν σύντομη διάρκεια.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα θα σε απασχολήσουν θέματα συνεργασιών, καθώς θα επικρατούν εντάσεις και προβλήματα, αλλά μην περιμένεις να γίνουν ριζικές αλλαγές. Δείξε υπευθυνότητα και σοβαρότητα, για να πάρεις την επιβράβευση που επιθυμείς από τους ανώτερους σου. Στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα και να τακτοποιήσεις παλιές σου οφειλές. Να είσαι προσεκτικός με τις συναλλαγές σου και απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα από τρίτους.


Ταύρος
Η εβδομάδα αυτή είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού την Δευτέρα και τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε κανονική πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου την επόμενη κιόλας ημέρα. Οι ιδέες που θα έχεις για κάποια σημαντικά ζητήματα της ζωής σου θα είναι πολύ καλές, γι’ αυτό μην τις αφήσεις να φύγουν αναξιοποίητες. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου, άφησε στην άκρη τους φόβους και τις πικρίες και βάδισε προς τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου, με περισσότερη τόλμη και θάρρος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου. Τα προβλήματα μεταξύ σας θα υποχωρήσουν και θα αρχίσετε ξανά να απολαμβάνετε ο ένας την παρέα του άλλου, χωρίς ανασφάλειες και εγωκεντρισμούς. Οι αδέσμευτοι Ταύροι, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Τοξότη από την Πέμπτη μέχρι αργά το Σάββατο, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Θα αρχίσετε να ανοίγεστε περισσότερο στο περίγυρό σας, κάνοντας καινούργιες γνωριμίες, που θα σας γοητεύσουν και θα γοητεύσετε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου ανασυγκρότησε τις δυνάμεις σου, κινήσου με σύνεση και επιφυλακτικότητα και θα πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα αναζητήσεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Μην υποτιμήσεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί και εξέτασε τες αναλυτικά, για να δεις ποια σε συμφέρει καλύτερα.


Δίδυμοι
Πολλά είναι τα άσχημα γεγονότα που έχουν συμβεί τελευταία στη ζωή σου, αλλά τώρα που ο πλανήτης της επικοινωνίας εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, από την Δευτέρα και μετά, τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο τους και θα νιώσεις καλύτερα. Η κρίση σου θα είναι σωστή και θα σε αποζημιώσει, θα κατασταλάξεις χωρίς αμφιβολίες σε σημαντικές επιλογές και θα έχεις να ελπίζεις σε πολύ καλύτερες ημέρες. Σκέψου αισιόδοξα και τα σχέδια σου θα αποδώσουν καλύτερα από όσο περιμένεις.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Διδύμους, προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε ενώνουν με το σύντροφό σου και μην δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά. Με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στον Λέοντα, ο έρωτας παίρνει τα πάνω του και εσύ καλό είναι να βγεις από την μιζέρια και τον λήθαργο!!! Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι θα γίνετε πιο εξωστρεφείς και θα γνωρίσετε ανθρώπους, που θα σας αλλάξουν τη ζωή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορεί να μην είναι ιδανικά τα πράγματα ακόμη, αλλά θα μπορέσεις να προωθήσεις βασικές υποθέσεις σου και να δεις μια βελτίωση ή ανάκαμψη στη δουλειά σου. Οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν, αλλά θα έχεις τη στήριξη των συνεργατών σου και θα τα βγάλεις πέρα. Στον οικονομικό τομέα, δεν πρέπει να αγνοήσεις ή να αμελήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου προς τρίτους ή προς το Δημόσιο. Βάλε μια τάξη στα οικονομικά σου, αποφεύγοντας τις περιττές σπατάλες.


Καρκίνος
Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για το ζώδιό σου με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού τη Δευτέρα γλυκαίνοντας τις επαφές σου, και με τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Αιγόκερω την Τρίτη, κάνοντας την σκέψη σου πιο ξεκάθαρη. Έτσι, θα δεις ρεαλιστικά τις καταστάσεις που διαδραματίζονται γύρω σου. Αναζήτησε νέους τρόπους, για να προσπεράσεις τα τελευταία εμπόδια που έχουν μείνει. Μην διστάσεις να κάνεις νέα ανοίγματα και να ακολουθήσεις το ένστικτο σου.

Αισθηματικές
Στα συναισθηματικά σου θα περάσεις τις μέρες σου σκεπτόμενος πως θα ανανεώσεις τη σχέση σου και η Αφροδίτη που συνεχίζει την πορεία της στο Λέων, θα ανοίξει την σκέψη σου και θα σου δώσει εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις, για να το πετύχεις. Όσο για τους αδέσμευτους Καρκίνους, η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει και θα διεκδικήσετε με επιτυχία τον άνθρωπο που σας έχει γοητεύσει το τελευταίο καιρό.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου, λόγω των αυξημένων ανειλημμένων υποχρεώσεων. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σου και κράτησε αυτές που σου προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη και όχι προβλήματα. Μελέτησε σχέδια, αναμόρφωσε προτάσεις, ιδέες και ετοιμάσου για μεγάλα ξεκινήματα στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, προφύλαξε τον εαυτό σου από τις κακοτοπιές που υπάρχουν, για να μπορέσεις να πετύχεις αργότερα τους σκοπούς σου και να αυξήσεις τα εισοδήματα σου στο μέλλον.


Λέων
Μολονότι βρίσκεσαι σε μεγάλη ένταση το τελευταίο διάστημα και αισθάνεσαι ότι όλα και όλοι γύρω σου στρέφονται εναντίον σου, τώρα που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την πορεία του στο Ζυγό, από τη Δευτέρα και μετά, μπορείς να εξομαλύνεις την κατάσταση και να νιώσεις πιο ήρεμος. Οι εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου δεν θα μηδενιστούν, αλλά θα έχεις τον τρόπο να τις αντιμετωπίσεις και να κοιτάξεις το συμφέρον σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου βελτιώνεται και θα αρχίσεις να κάνεις σχέδια με το σύντροφό σου για το μέλλον. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις βέβαια θα αυξηθούν, αλλά επειδή θα έχεις την υποστήριξη και τη βοήθεια του συντρόφου σου δεν θα μπορεί να σε εμποδίσει τίποτα για να τις τακτοποιήσεις και να βρεις και λίγο ελεύθερο χρόνο, να περάσεις μαζί του ερωτικά και ρομαντικά. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, ξεπέρασε μια και καλή το παρελθόν και όποιον ή ό,τι το συνδέει με αυτό και βάλε μπρος για νέες καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή, που θα σου χαρίσουν πολύ όμορφα συναισθήματα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα σου γίνουν ξαφνικές προτάσεις και θα αναλάβεις καινούριες υποχρεώσεις. Η αναγνώριση στο χώρο που κινείσαι θα σου ανεβάσει τη διάθεση, αλλά θα δώσει και ώθηση στην καριέρα σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται, απομακρύνονται τα εμπόδια που υπήρχαν και θα αυξηθούν τα εισοδήματά σου. Είναι κατάλληλη περίοδος για να οργανωθείς καλύτερα και να δημιουργήσεις το κατάλληλο έδαφος, για τα ανοίγματα που θέλεις να κάνεις.


Παρθένος
Η εβδομάδα ξεκινά με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή να αποχωρεί από το ζώδιό σου και να εισέρχεται στο Ζυγό γεγονός που δεν θα σε δυσκολέψει και ούτε θα πάρει τα ‘‘φώτα’’ από πάνω σου. Αντιθέτως, ραντεβού και επικοινωνίες που μέχρι τώρα δεν λέγανε να επιτευχθούν, πραγματοποιούνται και αρχίζουν να σου αποδίνουν αυτά που ζητάς. Εκμεταλλεύσου κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα που θα σου δοθούν και προχώρησε σε διαπραγματεύσεις, που μπορούν να βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο της καθημερινής σου ζωής.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το ταίρι σου θα απαιτήσει από εσένα υποστήριξη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πρέπει να βρεις το χρόνο να ασχοληθείς μαζί του και μην τον απομακρύνεις ακόμη μία φορά, γιατί στο τέλος θα βρει… αλλού την κατανόηση που έχει ανάγκη. Φυλάξου για να έχεις!!! Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, θα νιώσεις ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, αλλά δεν πρέπει να βιαστείς, μέχρι να σιγουρευτείς για τα συναισθήματά του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα σχέδια σου υποστηρίζονται από ξαφνικά γεγονότα, που είναι ανοίγματα προς το μέλλον. Η ταχύτητα που αναπτύσσεις για να μην χάσεις τις ευκαιρίες είναι μεγάλη και θα σημειώσεις πολλές επιτυχίες αυτές τις ημέρες. Τα οικονομικά σου θα σταθεροποιηθούν και θα μπορέσεις να κάνεις κάποια πράγματα που θέλεις για το εαυτό σου. Πρόσεξε όμως, μην αρχίσεις να σκορπάς τα χρήματά σου, γιατί στο τέλος τα χρέη θα διογκωθούν χωρίς να το καταλάβεις.


Ζυγός
Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας και τονώνει την αυτοπεποίθηση σου, όπως και τις κοινωνικές σου επαφές. Οι προσπάθειες που θα κάνεις αυτές τις ημέρες, θα υποστηριχθούν ιδιαίτερα από το φιλικό σου περιβάλλον και θα νιώσεις ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Πρόσεξε μόνο, πάνω στον ενθουσιασμό σου, να μην αναλάβεις περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείς να διαχειριστείς, γιατί στο τέλος θα το μετανιώσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, το διάστημα αυτό θα σε φέρει σε αρμονία με το σύντροφό σου. Βρίσκετε από κοινού λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, από την Παρασκευή και μετά που ο Ήλιος θα φωτίσει το σπίτι σου, η διάθεσή σου θα είναι άκρως ερωτική και θα φλερτάρεις έντονα το αντίθετο φύλο. Θα γνωρίσεις πολλά και ενδιαφέροντα άτομα, αλλά μην βιαστείς να κάνεις το επόμενο βήμα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου οργανώσου καλύτερα, βάλε προτεραιότητες σε υποθέσεις και ζητήματα που σε αφορούν και κινήσου αποφασιστικά προς την εκπλήρωση των σχεδίων σου. Απόφυγε να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σου, γιατί χωρίς την βοήθεια τους, θα καθυστερήσουν πολύ τα βήματά σου. Στα οικονομικά σου, θα αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες και θα πρέπει να δείξεις υπομονή και να κινηθείς διαλλακτικά. Μην παρασυρθείς σε υπερβολές, γιατί λίγο αργότερα η απροσεξία στη διαχείριση των χρημάτων σου θα έχει συνέπειες, τις οποίες δεν θα μπορείς να τις χειριστείς.


Σκορπιός
Η εβδομάδα αυτή με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Αιγόκερω την Τρίτη, και τον Ερμή να βρίσκεται στη νέα του θέση, στο ζώδιο του Ζυγού από το ξεκίνημα της εβδομάδας, είναι καλή για να εξετάσεις κάθε σχέση σου, είτε είναι επαγγελματική είτε προσωπική, και να κατανοήσεις καλύτερα τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Οι ανασφάλειες για την πορεία των οικονομικών και της δουλειάς σου θα αμβλυνθούν, αν τις συζητήσεις με αυτούς που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα, οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα μπαίνουν για άλλη μια φορά στη σχέση σου και ίσως προκαλέσουν μια απομάκρυνση με το σύντροφό σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες σε καλά επίπεδα και μην τον αφήνεις έξω από αυτά που σε προβληματίζουν και σε στεναχωρούν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι που να σε συναρπάζει, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή, από την Τρίτη μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί ιδιαίτερα. Πολύ πιθανόν, μια ξαφνική γνωριμία που θα κάνεις, να εξελιχθεί σε μια σοβαρή και ουσιαστική σχέση στο μέλλον.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα, προβλέπονται ανακατατάξεις, που θα σε αγχώσουν και θα σου δημιουργήσουν ανασφάλειες. Κατανοώντας τις εξελίξεις, θα βάλεις καινούργιους στόχους, θέτοντας σε εφαρμογή τα σχέδιά σου. Οι δημιουργικές σου ιδέες δεν θα πρέπει να εμπεριέχουν πολλή φαντασία, αλλά να είναι συγκεκριμένες και ικανές να πραγματοποιηθούν. Οι γνώσεις που έχεις αποκομίσει και οι εμπειρίες σου, θα φανούν πολύτιμες σε πολλούς, που θα ζητήσουν τη γνώμη σου. Στον οικονομικό τομέα, θα προκύψουν κάποια κέρδη από τις συνεργασίες σου και θα κινηθείς πιο άνετα αυτές τις ημέρες.


Τοξότης
Μία καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα, με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού τη Δευτέρα και να ομαλοποιεί κατά πολύ τις επικοινωνίες και τις συναναστροφές σου. Αν νομίζεις ότι είναι δύσκολο να τα καταφέρεις όλα μόνος σου, ζήτησε τη βοήθεια των κατάλληλων ατόμων και θα δεις ότι η υποστήριξή τους θα σου λύσει τα χέρια. Μην αμελείς τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις και μην διστάσεις να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον περίγυρο σου. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνεις.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα πρόσεξε λίγο με την συμπεριφορά σου, γιατί θα είσαι νευρικός και αγχώδης στη σχέση σου και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι και προστάτεψέ την όσο μπορείς από κακοτοπιές. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους, που έχεις να δεις πολύ καιρό, και θα σου δοθεί η ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις σου. Ίσως κιόλας με κάποιον από αυτούς να έρθεις πιο κοντά… Τόλμησε το!!!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και θα κερδίσεις την αναγνώριση που επιθυμούσες εδώ και καιρό στο αντικείμενό σου. Παράλληλα, θα σου δοθούν ευκαιρίες για την προώθηση των συμφερόντων σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα για κοινωνικούς λόγους και θέλει μεγάλη προσοχή στο πώς θα κινηθείς, για να μην πιεστείς και δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα στο τέλος.


Αιγόκερως
Οι προϋποθέσεις είναι πολύ καλές για το ζώδιό σου αυτήν την εβδομάδα, για να βρεις αποτελεσματικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε κανονική πορεία από την Τρίτη και μετά στο ζώδιό σου και επιτέλους η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και νιώθεις έτοιμος για όλα. Οργανώσου λοιπόν κατάλληλα και φρόντισε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σε όλους τους τομείς, για να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα για το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ζυγού από την Δευτέρα και μετά, θα βρεις λύσεις με το σύντροφο σου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό. Θα κάνετε πολλές ευχάριστες συζητήσεις και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Ορισμένοι από εσάς θα συμβιώσετε ή θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις που είχες πάρει για την προσωπική σου ζωή και θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Η επικοινωνία σου με το περιβάλλον θα είναι πιο ζεστή, με αποτέλεσμα να φτιάξει η διάθεση και η ψυχολογία σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οι συνθήκες που θα επικρατούν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι τόσο καλές, που θα μπορέσεις να φέρεις την πολυπόθητη ισορροπία στον εργασιακό σου χώρο και να δρομολογήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια με άλλη, πιο ανεβασμένη διάθεση και όρεξη. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, αλλά αν κάνεις υπομονή, αργότερα θα ανακάμψουν και θα μπορείς να κινηθείς πιο άνετα.


Υδροχόος
Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής εισέρχεται στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Ζυγού και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να βάλεις καινούργιους στόχους, να οργανωθείς καλύτερα και να γίνεις πιο δημιουργικός και αποτελεσματικός, σε αυτά που έχεις σκεφτεί να κάνεις. Τα εμπόδια σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που σε απασχολεί καιρό φεύγουν και είναι εφικτό τώρα να κατασταλάξεις σε μία απόφαση, που θα σε ικανοποιήσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, παρόλα τα γεγονότα που αντιμετώπισες στο παρελθόν με τη σχέση σου, η οποία καλά κρατεί ακόμα, θα κάνεις προσπάθειες να βελτιώσεις την επικοινωνία με το σύντροφό σου και θα έχεις θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Αν υπάρχει η δυνατότητα για μια μικρή απόδραση, καλό θα σας κάνει και θα τονώσει τον ερωτισμό σας. Σε εσένα που ακόμη είσαι αδέσμευτος, θα συμβούν περίεργες συμπτώσεις. Ίσως να συναντήσεις ξαφνικά ένα πρόσωπο από τα παρελθόν σου και να αναστατωθείς. Μην δειλιάσεις να το πλησιάσεις και να δεις την αντιμετώπισή του. Άλλωστε δεν έχεις κάτι άλλο, πιο σταθερό στη ζωή σου και αν έχεις ανεξόφλητους λογαριασμούς μαζί του, ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να τους κλείσεις τώρα μια και καλή ή ακόμη και να ανοίξεις καινούργιους.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, θα τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες σου και θα σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, όπως ακριβώς τις είχες φανταστεί. Η ευκολία στην επικοινωνία και οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις, σου επιτρέπουν επιτυχίες και μικρά θαύματα. Η έγκριση των άλλων θα σου δοθεί εύκολα και πλέον δεν θα συναντάς τοίχο σε αυτά που σχεδιάζεις. Μην αφήσεις λοιπόν τίποτα ανεκμετάλλευτο αυτές τις ημέρες, γιατί ό,τι προκύψει θα έχει σημαντική πορεία εξέλιξης. Στον οικονομικό τομέα, αν θέλεις να επενδύσεις χρήματα, διάλεξε κάτι σίγουρο. Λάθη που θυμίζουν το παρελθόν, δεν είναι πια δικαιολογημένα.


Ιχθείς
Μία εβδομάδα που θα σου χαρίσει ανάσες ζωής είναι η παρούσα για εσένα με το πλανητικό σκηνικό, από τον Ερμή που θα κάνει την είσοδό του στο Ζυγό την Δευτέρα μέχρι τον Ήλιο που θα πορεύεται στο ίδιο ζώδιο από την Παρασκευή και μετά, να σε ευνοούν σημαντικά. Ό,τι θέλεις να πετύχεις, θα είναι τώρα πιο εύκολα υλοποιήσιμο. Προσπάθησε να γίνεις πιο πρακτικός, αναζητώντας λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν, και διώξε κάθε απαισιόδοξη σκέψη, που σε κρατάει πίσω. Από την άλλη, η Σελήνη που θα κινείται στον Τοξότη, από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο, θα σε γεμίσει με υπέρμετρη αισιοδοξία, γεγονός που θα σε κάνει να γοητεύεις τους πάντες και τα πάντα και οι στόχοι σου θα πάρουν τον δρόμο της πραγμάτωσης.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, άφησε στην άκρη σκοτούρες και προβλήματα και βρες χρόνο να αφιερώσεις στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη είσαι μόνος στη ζωή, ένας αέρας ρομαντισμού θα κυριαρχήσει αυτή την εβδομάδα. Το πλανητικό σκηνικό θα αυξήσει την γοητεία σου, κάνοντας σε ελκυστικό και επιθυμητό από στους άλλους. Πρόσεξε όμως τα ακατάλληλα πρόσωπα, που θα εμφανιστούν στη ζωή σου και θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν τα συναισθήματα σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα, οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και θα τελειώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και πάρε τις σωστές αποφάσεις στις προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί πραγματικά θα σε απογειώσουν. Στον οικονομικό τομέα, παροδικά προβλήματα και αναβολές στις εισπράξεις σου, θα σου προκαλέσουν ανασφάλειες. Απόφυγε να δανειστείς χρήματα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Check this
Πιέσεις στο πρόσωπο: 4 απλές ασκήσεις που είναι σαν να κάνεις βελονισμό στο σπίτι!
Κάν'το μόνη σου: Πως να φτιάξεις ένα clutch από πλαστικοποιημένο χαρτί!
Meghan Markle: Η sexy σύντροφος του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της
Θέλεις να πεις “Goodnight moon” και να κοιμηθείς ήσυχη; Αυτά είναι τα φυτά που πρέπει να έχεις στο υπνοδωμάτιο
Top 10