Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.10.2012 | 23:11

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις από 22 μέχρι 28 Οκτωβρίου. Τι “υπόσχονται” τα άστρα για αυτήν την εβδομάδα;

ΖΩΔΙΑ: Προβλέψεις από 22 μέχρι 28 Οκτωβρίου. Τι “υπόσχονται” τα άστρα για αυτήν την εβδομάδα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πως θα κινηθούν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά μας αυτήν την εβδομάδα; Θα γίνει κάτι ευχάριστο; Πρέπει να προσέξουμε κάτι ιδιαιτέρως; Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου ώστε να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Αν όμως σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο και χρειάζεσαι μια πιο λεπτομερή πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Τη σκέψη σου απασχολούν κυρίως οικογενειακά ζητήματα αυτές τις μέρες. Πρέπει να θυμάσαι πως οι μεγάλες αλλαγές, ακόμα κι αυτές που έρχονται χωρίς να τις ζητήσεις, απαιτούν και τη μεταβολή της προσωπικής σου στάσης, προκειμένου να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να αποκομίσεις τα οφέλη τους. Ετοιμάσου, λοιπόν, για μερικές θυσίες, οι οποίες όμως εν καιρώ θα δράσουν υπέρ σου, αφού θα σε κάνουν ωριμότερο και πιο κατασταλαγμένο. Ο ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω και οι όψεις που πραγματοποιεί το Σάββατο, με την Σελήνη από το ζώδιό σου, σε βάζει σε μπελάδες σχετικούς με τα επαγγελματικά, αλλά ο καλός προγραμματισμός σου θα σε γλιτώσει αναίμακτα από την ταλαιπωρία και τα βάσανα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα περάσεις κάποια σκαμπανεβάσματα, που φαίνεται όμως πως θα στρώσουν από την Παρασκευή και μετά, που η Σελήνη θα επισκεφτεί το ζώδιό σου και εφόσον οι συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα έχουν τελικώς θετικά αποτελέσματα. Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις σε μία διαδικασία που θα αναζητήσεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου, βάζοντας οριστικό τέλος στις εφήμερες καταστάσεις

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να αναλάβεις άμεσα δράση. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες σου και βρες ανθρώπους που θα στηρίξουν τις ιδέες και τα ταλέντα σου. Μόνο αν κινηθείς δυναμικά, μπορείς να κερδίσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Η Τρίτη και η Πέμπτη είναι καλές ημέρες, για να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά κάποιες από τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ζητήματα που αφορούν σε ακίνητη περιουσία θα σε απασχολήσουν επίσης, αλλά καλό είναι να αφήσεις την διευθέτησή τους για κάποια άλλη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις υποσυνείδητες επιθυμίες και απωθημένα να σου χτυπούν την πόρτα, διεκδικώντας ενεργό ρόλο στη ζωή σου. Θα έρθεις αντιμέτωπος μ’ ένα μεγάλο δίλημμα, αν αξίζει να τιθασεύσεις την κατάσταση ή πρέπει να ενδώσεις σε κάποια από τα πάθη σου, ώστε να επαναφέρεις τις σωστές ισορροπίες στα πράγματα. Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις μόνος σου, χωρίς την επιρροή των γύρω σου. Ο Κρόνος πάντως από το ζώδιο του Σκορπιού, καθώς και η Σελήνη στον Υδροχόο μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, θα παίξουν θετικό ρόλο, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα κι αν η επιλογή σου δεν είναι η ιδανική, οι επιπτώσεις δεν θα είναι δραματικές.

Αισθηματικές
Με την γκρίνια και την ανασφάλεια που σε διακατέχει το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωρήσεις το σύντροφό σου. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αλλάξεις τακτική, να σταματήσεις να θέλεις να περνάει συνέχεια το δικό σου και να σεβαστείς τις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος, με τον Ουρανό να συνεχίζει την πορεία του στον Κριό και τον Άρη στον Τοξότη, σε περιμένουν θετικές εξελίξεις στα συναισθηματικά σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση, που αργότερα θα αποδειχθεί σταθμός στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να μιλήσεις και να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσεις τα κοινά σας συμφέροντα. Βέβαια, πρέπει να ξέρεις ότι είναι κρίσιμες αυτές οι ημέρες, με την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο και να σε κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό, περισσότερο προς τους άλλους, παρά με τον ίδιο σου τον εαυτό, και οφείλεις να είσαι πολύ προσεχτικός στα λόγια και στις ενέργειές σου. Στα οικονομικά, πρέπει να υπολογίζεις καλύτερα τα έξοδα σου, γιατί εύκολα μπορείς να ξεφύγεις και να βρεθείς χρεωμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το μυαλό σου είναι πιο ανοιχτό σε επιρροές απ’ ό,τι παλαιότερα και αυτή η εξέλιξη είναι πολύ θετική για εσένα. Πράγματα που, είτε από ξεροκεφαλιά είτε από απλή συνήθεια, αδυνατούσες να αφομοιώσεις πριν, πλέον σου γίνονται εύκολα κατανοητά, σηματοδοτώντας πρόοδο σε πολλούς τομείς. Η παραμονή του Άρη στον Τοξότη και της Αφροδίτης στην Παρθένο, καθώς και οι θετικές όψεις που πραγματοποιούν μεσοβδόμαδα μεταξύ τους, αλλά και με την Σελήνη από τον Κριό, ανοίγει δυναμικά νέους δρόμους επικοινωνίας στον ερωτικό τομέα, γεγονός που σημαίνει ότι θα καταφέρεις επιτέλους να γεφυρώσεις χάσματα που σε κρατούσαν σε απόσταση από το ερωτικό σου αντικείμενο. Εκμεταλλεύσου το!!!

Αισθηματικές
Όμορφες στιγμές, γεμάτες πάθος και ένταση σε περιμένουν αυτήν την εβδομάδα στον αισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου εκδηλώνει έντονα όσα νιώθει για εσένα και εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, θα έχεις ευκαιρίες για να βιώσεις έναν μεγάλο έρωτα, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και αρχίζεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Να θυμάσαι ότι “παν μέτρον άριστον”…

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι άριστες και θα σου προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στα θέματα που έχεις αναλάβει. Να είσαι προσεκτικός σε κάθε βήμα που θα κάνεις, ώστε να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά νέα ανοίγματα και συμφωνίες. Θα καταφέρεις τώρα να σταθεροποιήσεις τα έσοδα σου και θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις και κάποια χρήματα στην άκρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα απέχει πολύ από το να θεωρηθεί εύκολη και χαλαρή και αυτό θα το διαπιστώσεις από την πρώτη κιόλας ημέρα της. Θα υπάρχουν στιγμές που πραγματικά θα εξαντλούν όλα σου τα αποθέματα, ψυχικά και σωματικά, και εσύ πρέπει να μείνεις πιστός στα όνειρα σου και στις σκέψεις σου, για να μην πάρεις λάθος μονοπάτι. Τα επαγγελματικά είναι το μείζον θέμα και μία σημαντική σου υπόθεση θα απορροφήσει το ενδιαφέρον και την ενέργειά σου. Φρόντισε όσο περισσότερο μπορείς τις εργασιακές σου σχέσεις, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες ή έστω για να τα ισορροπήσεις κάπως.

Αισθηματικές
Η Σελήνη θα πραγματοποιήσει μεσοβδόμαδα αρνητικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε έντονα ξεσπάσματα ζήλειας απέναντι στο σύντροφό σου και να δημιουργήσεις έντονες διαμάχες μεταξύ σας, μόνο και μόνο από τις φοβίες και την ανασφάλειά σου. Σταμάτα άμεσα αυτήν την συμπεριφορά και μην αφήσεις τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου να σε καταβάλουν, γιατί μπορεί να σε οδηγήσουν σε οριστική ρήξη μαζί του. Η καχυποψία που σε διακρίνει, θα βλάψει τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, η Σελήνη από τον Κριό, από την Παρασκευή και μετά, και η νέα θέση της Αφροδίτης την Κυριακή στο Ζυγό, θα σε κάνουν πιο κοινωνικό και θα φέρουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις και μετά να αναλάβεις νέες ευθύνες. Απόφυγε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες και μην τραβάς το σχοινί, αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Θα είναι προς όφελος σου αν σωπάσεις για λίγο και δεχτείς τα πράγματα ως έχουν και εξελίσσονται. Επίσης, καλό είναι να αποφύγεις το δανεισμό και να μεταθέσεις για αργότερα κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις για το σπίτι σου.

ΛΕΩΝ
Αυτές τις μέρες βιώνεις έναν εσωτερικό διχασμό ως προς τη στάση που πρέπει να κρατήσεις απέναντι σε άτομα και καταστάσεις. Γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα, άλλαξαν τις απόψεις σου για φίλους και γνωστούς και τα νέα δεδομένα συγκρούονται με το μέχρι τώρα ιστορικό σου. Δείξε ψυχραιμία και δώσε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σου για να κατασταλάξει. Προσοχή στους ευέξαπτους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν. Μην τους ερεθίζεις για κανέναν λόγο, γιατί δεν μπορείς να γνωρίζεις πώς θα αντιδράσουν και τι εμπόδια είναι ικανοί να βάλουν στο δρόμο σου. Η διπλωματία θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη κάτι τέτοιες στιγμές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το πλανητικό σκηνικό των ημερών θα επιφέρει μία κρίση στη σχέση σου, αν δεν προσέξεις τα λόγια σου. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα με την συμπεριφορά σου, γιατί θα έρθεις σε οριστική ρήξη με το ταίρι σου. Συζήτησε με ήρεμο τρόπο τα προβλήματα που έχετε για να βρεθούν οι λύσεις. Ξαφνικές γνωριμίες και οι κατάλληλες προϋποθέσεις δημιουργούνται το Σαββατοκύριακο με την Σελήνη να κινείται στον Κριό και να σε ευνοεί, αν ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Η Αφροδίτη από την Παρθένο και ο Άρης από τον Τοξότη, σε βοηθούν ουσιαστικά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς τώρα να ενεργοποιήσεις κάποιες καταστάσεις και να πετύχεις κάποιους στόχους σου, με τους κατάλληλους χειρισμούς. Μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές κουβέντες, που αφορούν σε άτομα που δεν είναι παρόντα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς και να κατηγορηθείς για πράγματα που είπες εν βρασμώ ψυχής. Τα έσοδά σου πρόκειται να αυξηθούν και οι πελάτες σου να πληθύνουν. Κάνε σωστούς χειρισμούς και μην ξοδεύεις αλόγιστα τα κέρδη σου. Οι καιροί είναι δύσκολοι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα οικονομικά είναι πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων σου αυτήν την εβδομάδα, όχι μόνο τα έσοδα από τη δουλειά, αλλά και αυτά που σχετίζονται με επενδύσεις, που ήδη έχεις κάνει ή οικονομικές συμφωνίες που σκέφτεσαι να συνάψεις. Ο Άρης από τον Τοξότη καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών και η θετική όψη του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς την Τρίτη θα σε βοηθήσουν σημαντικά να θέσεις τους όρους που έχεις κατά νου και να πάρεις τις πιο ορθές αποφάσεις για την πορεία των οικονομικών σου. Κάποιες πιέσεις που πιθανόν να δεχτείς, καλό είναι να τις προσπεράσεις, γιατί δεν θα είναι ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα, όσο και αν κάτι τέτοιο φαίνεται πιθανό.

Αισθηματικές
Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι το βράδυ της Παρασκευής και οι θετικές της όψεις με τον κυβερνήτη σου Ερμή και την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου και θα εκπλαγείς με τη ζεστασιά και την τρυφερότητα, με την οποία θα σου εκδηλώσει αυτά που νιώθει. Παρά τις δυσκολίες που περνάς σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου, ευτυχώς βρίσκεις απάγκιο στην αγκαλιά του και αισθάνεσαι ότι τον έχεις στήριγμα. Αν είσαι ελεύθερος, θα αρχίσεις να μπαίνεις σιγά σιγά σε μία νέα φάση στη ζωή σου, όπου θα αναθεωρήσεις πολλές απόψεις για τα συναισθηματικά σου. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, θα έρθεις και πιο κοντά με ανθρώπους, που μέχρι τώρα απέρριπτες.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έχουν ήδη αρχίσει και φτιάχνουν τα πράγματα και θα σταθεροποιήσεις πολλά από αυτά, για τα οποία έχεις εργαστεί σκληρά. Κάποια νέα υπόθεση που θα έρθει στο φως, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και θα θελήσεις να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί της. Πρόσεξε μόνο να έχεις τελειώσει με τις ήδη υπάρχουσες εκκρεμότητες σου, προτού το κάνεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κινηθείς πιο άνετα, θέτοντας σε εφαρμογή ορισμένα σχέδιά σου και οι δυσκολίες στην επικοινωνία σου θα αμβλυνθούν αισθητά. Έχεις πολλές πιθανότητες να εισπράξεις κάποια χρήματα, που περιμένεις και έχουν καθυστερήσει.

ΖΥΓΟΣ
Οι πλανητικές κινήσεις της εβδομάδας έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο αντίκτυπο στη ζωή σου. Σε κάνουν υπερβολικά αυθόρμητο σε όλες τις εκδηλώσεις της προσωπικότητάς σου, γεγονός που έχει αμφιλεγόμενη σημασία. Από τη μια, δηλαδή, πυροδοτούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις που θα μπορούσαν ν’ αποφευχθούν εύκολα, από την άλλη όμως γίνεσαι ευθείς και ξεκαθαρίζεις καταστάσεις, που για καιρό έμεναν άλυτες. Αν κινηθείς με μέτρο, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα στο σημείο που εσύ θέλεις και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, σε διαπροσωπικές σου σχέσεις που περνούν κρίση.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό σου τομέα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, θα προβληματιστείς έντονα γύρω από την πορεία της σχέσης σου και θα αμφιταλαντευτείς ανάμεσα σε αυτά που προστάζει η καρδιά σου και σε αυτά που σε οδηγεί η λογική σου. Μπορεί να νιώσεις κάποια ανασφάλεια με το σύντροφό σου και καλό θα είναι να ρίξεις τον εγωισμό σου και να συζητήσεις τις έννοιες σου μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματά σου. Από την Κυριακή και μετά, που η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, μην καθίσεις λεπτό μόνος σου και βγες έξω να διασκεδάσεις και να συναναστραφείς με κόσμο. Είναι βέβαιο ότι η γοητεία σου θα προσελκύσει πολλές, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα σε συναρπάσουν.

Επαγγελματικές
Η επιμονή, η υπομονή και τα μαθήματα που έχεις πάρει μέχρι στιγμής θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα συναντήσεις στον επαγγελματικό σου δρόμο, λόγω των αρνητικών όψεων που θα πραγματοποιήσει από τη μία ο Ήλιος, για τελευταία ημέρα από το ζώδιό σου, με τον Κρόνο τη Δευτέρα και από την άλλη η Σελήνη από τον Κριό με τον Άρη από τον Τοξότη, την Παρασκευή. Θα μπορέσεις να πάρεις αρκετές αποφάσεις για την καριέρα σου και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αρκετές ιδέες σου, μόνο αν είσαι λογικός και δίκαιος. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν με τους συναδέλφους σου, καλό είναι να τις χειριστείς με περισσότερη ηρεμία και διαλλακτικότητα και, όσο κι αν διαφωνείς, μην εκφράσεις τις απόψεις σου ανοιχτά, γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν περιμένεις κάποια αποζημίωση ή δικαστική απόφαση, είναι πολύ πιθανόν να συμβεί τώρα, με θετικά αποτελέσματα για τα οικονομικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ευθύνες που περιλαμβάνει το πρόγραμμά σου γι’ αυτή την εβδομάδα είναι περισσότερες απ’ ό,τι συνήθως και ιδιαίτερα πιεστικές. Θα παρατηρήσεις, λοιπόν, πως δεν θα έχεις την ελευθερία που θα θέλεις και αυτό σίγουρα θα σε ρίξει ψυχολογικά. Η διάθεσή σου, ωστόσο, θα αναπτερωθεί, γιατί χάρη στον ερχομό του Ήλιου στο ζώδιό σου, την Τρίτη, ένα σχέδιο που είχες θέσει σε κίνηση καιρό πριν, επιτέλους θ’ αποδώσει καρπούς. Η υπομονή και η πίστη σου επιβραβεύονται και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι στο μέλλον, κάθε φορά που θ’ αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, είναι καλή περίοδος η τωρινή, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σου και να ευνοεί τις επικοινωνίες, για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που τρέφεις για το σύντροφο σου χωρίς ενδοιασμούς. Εκφράσου με άνεση και πειστικότητα και δεν θα χάσεις. Ίσως κιόλας το Σαββατοκύριακο να βρεθεί η ευκαιρία να αποδράσετε κάπου οι δυο σας και να περάσετε όμορφα, μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις ρότα στη ζωή σου και να σταματήσεις τις εφήμερες σχέσεις. Η Αφροδίτη από το Ζυγό, στο τέλος της εβδομάδας ευνοεί τη σύναψη σχέσεων και τα φλερτ.

Επαγγελματικές
Επένδυσε στους οραματισμούς σου και εμπιστεύσου τη διορατικότητα σου. Κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν στον εργασιακό σου χώρο, θα σου δώσουν χρήσιμα μαθήματα, ενώ θα αναγεννηθείς σε μεγάλο βαθμό. Εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να επεκτείνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Μην φοβηθείς να εφαρμόσεις κάθε πρωτότυπη ιδέα σου και δεν θα χάσεις. Υπάρχουν προοπτικές για άνοδο ή ακόμα και για να πάρεις κάποια αύξηση. Παράλληλα, θέλοντας να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές σου ανασφάλειες για το μέλλον, θα αρχίσεις να αποταμιεύσεις το όποιο περίσσευμά σου. Με συνετή διαχείριση του εισοδήματός σου, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή την εβδομάδα πασχίζεις να φανείς αντάξιος των προσδοκιών, που εσύ ο ίδιος έχεις θέσει για τον εαυτό σου. Θα κουραστείς αρκετά, αλλά η σκέψη πως, φέρνοντας σε πέρας τον αγώνα σου, θα αποδείξεις την αξία σου στον ίδιο σου τον εαυτό, θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι. Νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις και θα σε βοηθήσουν σημαντικά, για να ανακαλύψεις νέες μεθόδους και καινούργιους δρόμους, ώστε να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου και να τα κάνεις πραγματικότητα. Μη βιαστείς να κρίνεις και να κατακρίνεις λοιπόν, γιατί μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι βοηθοί σου στο μέλλον. Την Κυριακή, που ο Άρης από το ζώδιό σου πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Δία, πρέπει να έχεις την προσοχή σου τεταμένη, ιδιαίτερα στις μετακινήσεις, γιατί η αισιόδοξή σου διάθεση μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες, με άσχημα ξεμπερδέματα.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα, αν είσαι δεσμευμένος Τοξότης, θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές εκρήξεις και σκηνές ζήλιας από το σύντροφό σου, αφού τον τελευταίο καιρό έχει υπόνοιες ότι του λες ψέματα… Πρόσεξε και μην μπλέκεσαι σε διπλές καταστάσεις γιατί δύσκολα θα μείνει κάτι κρυφό, με τον Ποσειδώνα να συνεχίζει την πορεία του στους Ιχθείς. Εσύ που είσαι μόνος και αναζητάς τον έρωτα στη ζωή σου, θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση, που θα σε απογειώσει! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου σταθερό στην θέση του, για να μελετήσεις καλύτερα τη στάση σου. Μην παρασυρθείς από τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα σκεφτείς να κάνεις κάποιες αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαι τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Εξέτασε προσεχτικά τις προτάσεις που θα σου παρουσιαστούν, να δεις ποια από όλες σε συμφέρει καλύτερα και μετά αποφασίζεις. Άλλωστε, δεν σε βιάζει κανένας και τα πράγματα στις δουλειές είναι πολύ αμφίρροπα. Στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε να περιορίσεις στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κράτησε μια στάση αναμονής με τα χρήματα σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα και θα πιεστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό την Τρίτη και την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Κρόνο την Τετάρτη, θα λειτουργήσει διαφωτιστικά για εσένα, όσο κι αν αυτό φαντάζει παράξενο. Σύντομα, το θολό τοπίο των επαγγελματικών αλλά και των αισθηματικών σου ζητημάτων θα ξεκαθαρίσει κι επιτέλους, θα αντικρίσεις την κατάσταση ως έχει και τους υπαίτιους μιας πρόσφατης περιπέτειάς σου χωρίς προσωπεία. Μην επιτρέψεις να σε πιάσουν οι συναισθηματισμοί σου και δεν βάλεις αυτά τα άτομα στη θέση τους, γιατί πολύ γρήγορα θα τα ξαναβρείς μπροστά σου.

Αισθηματικές
Καλά θα είναι να μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς σου στο σπίτι και στο σύντροφό σου γιατί κι αν αυτός από την μεριά του κάνει το ίδιο πράγμα, τότε πολύ γρήγορα θα οδηγηθείτε στον χωρισμό. Φρόντισε να αφήνεις κατά μέρος τις έννοιες της επαγγελματικής σου ζωής και να ασχολείσαι περισσότερο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, με ιδιαίτερη άνεση θα εκφράσεις τον πλούσιο εσωτερικό σου κόσμο, κατακτώντας αρκετούς εκπρόσωπους του αντίθετου φύλου και θα νιώσεις πολύ καλά. Η Αφροδίτη στο Ζυγό, στο τέλος της εβδομάδας, γλυκαίνει κατά πολύ τις επαφές σου και ευνοεί νέα αισθηματικά ξεκινήματα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου επένδυσε περισσότερο χρόνο και χρήμα πάνω στις γνώσεις για το αντικείμενο της δουλειάς σου και μην στηρίζεσαι σε υποσχέσεις τρίτων. Κάθε εσπευσμένη ενέργεια θα έχει τώρα αρνητικά αποτελέσματα. Θα χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερες προσπάθειες για να κλείσεις ορισμένες συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη, αλλά δεν πρέπει να παραπονιέσαι, γιατί τουλάχιστον δεν θα δουλεύεις τσάμπα! Στον οικονομικό τομέα, περιόρισε τα έξοδά σου στο ελάχιστο και μην παρασύρεσαι, αγοράζοντας προϊόντα που δεν σου είναι και απαραίτητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε αυτήν τη φάση πρέπει να εξετάζεις με ιδιαίτερη προσοχή πού πρέπει να ξοδεύεις τα λεφτά σου. Αυτήν την εβδομάδα ενδέχεται να σου παρουσιαστούν παραπλανητικά σημάδια, όπως δήθεν έμπιστοι άνθρωποι και επιχειρηματικές ευκαιρίες, τα οποία οφείλεις να αναγνωρίσεις εγκαίρως και φυσικά να τα προσπεράσεις. Μη φοβάσαι να ζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σου, για να πετύχεις τους στόχους σου. Καλό είναι να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, αλλά κάποιες φορές, στην προσφορά των άλλων κρύβεται αυτή η μικρή λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά. Έχε το νου σου!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αντί να γκρινιάζεις στο σύντροφό σου και να δημιουργείς άσχημο κλίμα στη σχέση σου προτίμησε να ασχοληθείς με τα προβλήματα του, να του συμπαρασταθείς και να του δώσεις λύσεις. Το ταίρι σου θα αντιμετωπίσει δυσκολίες με την δουλειά του και θα είναι πολύ αγχωμένο, γι’ αυτό θα χρειαστεί την στήριξή σου. Από την Κυριακή και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο Ζυγό, ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου, αν είσαι αδέσμευτος, όπου θα έρθεις πολύ κοντά με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές με τους συνεργάτες σου, για να έχεις την βοήθειά τους και να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Μην εμμένεις σε κακές στιγμές του παρελθόντος και δες τι μπορείς να κάνεις μαζί τους από εδώ και στο εξής και πόσο καλύτερα μπορείς να συνεργαστείς, για δικό σου όφελος. Στον οικονομικό τομέα, αν χειριστείς τα χρήματα σου με σύνεση, θα καταφέρεις να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου. Μην ρισκάρεις σε επενδύσεις που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί θα έχεις σημαντικές απώλειες. Δραστηριοποιήσου περισσότερο σε υποθέσεις που ξέρεις ότι έχουν βέβαιο κέρδος, αλλά μην γίνεσαι πλεονέκτης.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα να μην παρασυρθείς από την επιμονή στη λεπτομέρεια και την τελειότητα. Είναι γνωστό ότι όταν σε πιάνει η τελειομανία σου πολύ δύσκολα την ελέγχεις, αλλά στην παρούσα φάση, με την Αφροδίτη από την Παρθένο να σε επηρεάζει άμεσα, πρέπει να την τιθασεύσεις, διαφορετικά θα έχεις ανεπιθύμητους μπελάδες με τον περίγυρο σου. Το γενικότερο πλάνο είναι αυτό που πρέπει να σε απασχολήσει και όχι τα επιμέρους στοιχεία του. Ένα-ένα τα βήματά σου θα σε οδηγήσουν σταδιακά και μεθοδικά στο επιθυμητό σημείο. Καλό θα είναι να αποφύγεις τη βιασύνη, καθώς, πέρα από επιπόλαια λάθη, θα έχει και ψυχικό κόστος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές εκρήξεις ζήλιας από το σύντροφό σου, με αφορμή κάποιες εξόδους σου με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, γιατί νοιώθει παραμελημένος τον τελευταίο καιρό. Αν ακόμη κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές γνωριμίες στα μέσα της εβδομάδας, με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου από το μεσημέρι της Τετάρτης μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί τα καλύτερα έρχονται την Κυριακή, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο Ζυγό, χαρίζοντας σου μία ακαταμάχητη γοητεία, που θα είναι ικανή να κατακτήσει τους πάντες!

Επαγγελματικές
Μόνο αν κινηθείς με διπλωματία θα μπορέσεις να έχεις όλα αυτά που επιθυμείς. Στον επαγγελματικό σου τομέα, κράτησε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να λύσεις με διάλογο τα προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Την Τρίτη, ο Ήλιος από τον Σκορπιό πραγματοποιεί μία πολύ θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου και θα σου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, για να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου και να πετύχεις τις συμφωνίες που θέλεις. Δούλεψε σκληρά αυτή τη μέρα και άσε τη δημιουργικότητά σου έκδηλη, να κερδίσει ακόμη και τους πιο σκληρούς ανταγωνιστές σου. Οικονομικά, μείνε συνετός και εγκρατής στα έξοδά σου και μην απλώνεις το χέρι σου περισσότερο από εκεί που φτάνει.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10