Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.11.2012 | 23:52

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 ως 11 Νοεμβρίου. Τι “υπόσχονται” τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5 ως 11 Νοεμβρίου. Τι “υπόσχονται” τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Εύκολη ή δύσκολη; Τι πρέπει να προσέξεις; Τα αισθηματικά ή τα επαγγελματικά θα έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον;

Αν σε απασχολεί κάτι, αν σε ανησυχεί και σε αγχώνει κάτι και χρειάζεσαι μια προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Εξαιρετικά σημαντική θα είναι αυτή η εβδομάδα για το ζώδιό σου καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, από την Τετάρτη και μετά, φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα σχέσεων, συνεργασιών ή ακόμη και γάμου. Μία σχετική απόφαση πρέπει να ληφθεί, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις, ακόμη κι αν σου δημιουργεί άγχος ή στεναχώρια προσωρινά, αφού αργότερα θα τη θυμάσαι με ανακούφιση και ικανοποίηση! Με τη θέση του κυβερνήτη σου Άρη στον Τοξότη, θα πρέπει να περιμένεις αρκετές αλλαγές, ενώ θα αρχίσουν να σε απασχολούν ιδιαίτερα και οικονομικά ζητήματα. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και άσε το χρόνο να δουλέψει για εσένα.

Αισθηματικές
Κάποιες ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις θα προκληθούν κατά την διάρκεια των ημερών στον αισθηματικό σου τομέα και επειδή τα νεύρα σου θα είναι σε οριακό σημείο, δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Προτίμησε να βγάλεις από μέσα σου ό,τι σε προβληματίζει και εξήγησε στο σύντροφό σου τι είναι αυτό που σε κουράζει από τη στάση του, μήπως δεις και εσύ μία άσπρη μέρα… Η ειλικρίνεια που θα δείξεις θα σε αποζημιώσει!!! Οι ελεύθεροι Κριοί να έχετε το νου σας περισσότερο από ό,τι συνήθως, γιατί με τη θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό, έχετε τώρα πολλές πιθανότητες να συναντήσετε το άλλο σας μισό.

Επαγγελματικές
Η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία εξαρτάται από την διπλωματία με την οποία θα χειριστείς τις συναλλαγές σου με τους άλλους, πελάτες ή συνεργάτες. Υιοθέτησε μία υπομονετική στάση και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος θα ανταμειφθείς για την αυτοπειθαρχία σου. Οι ημέρες είναι καλές για να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα, ώστε να μην τα βρεις μπροστά σου στο μέλλον. Οικονομικά, τα πράγματα θα είναι περιοριστικά γι’ αυτό συμπεριφέρσου ανάλογα.

ΤΑΥΡΟΣ
Πολλά είναι τα ζητήματα που φέρνει στην επιφάνεια αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, από την Τετάρτη και μετά. Πρόσεξε τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν αυτές τις ημέρες με συνεργάτες, συγκατοίκους ή την οικογένειά σου. Οι αντιδράσεις σου σε ό,τι ακούς ή βλέπεις πρέπει να είναι μετρημένες και ψύχραιμες, όσο δύσκολο κι αν σου είναι κάτι τέτοιο. Τα επιθυμητά αποτελέσματα θα έρθουν στη ζωή σου μόνο μέσα από ουσιαστικό διάλογο και κατανόηση. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τους άλλους και τα γεγονότα θα σε δικαιώσουν!

Αισθηματικές
Η θέση της Αφροδίτης στο Ζυγό και η Σελήνη μέχρι την Πέμπτη στον Λέοντα, θα σου δώσουν έξτρα ερωτισμό, αλλά παράλληλα θα σε κάνουν να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Μην κρατάς απόλυτη στάση σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε όμορφα μαζί. Ιδιαίτερα τώρα, που η αυθόρμητη συμπεριφορά σου θα βρίσκει εμπόδια, μέτρησε περισσότερο τα λόγια που θα πεις, αποφεύγοντας να τον πληγώσεις και να τον δυσαρεστήσεις. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, έχεις πολλές δυνατότητες να διώξεις τη μοναξιά, αρκεί να το βάλεις στόχο. Να ξέρεις πως οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία...

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μην πάρεις οριστικές και ανεπανόρθωτες αποφάσεις, σε στιγμές θυμού και εκνευρισμού. Προσαρμόσου στις καταστάσεις, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι είναι ενάντια στις πεποιθήσεις σου. Η εβδομάδα αυτή θα έχει επίσης σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά στα οικονομικά σου. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα, γιατί τα χρήματα που σου περισσεύουν είναι περιορισμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, από την Τετάρτη και μετά, απαιτεί από εσένα να βάλεις καινούριες προτεραιότητες στη ζωή σου. Οι ανατροπές που θα συμβούν ίσως σε βρουν απροετοίμαστο, θα πρέπει όμως να συμβιβαστείς, γιατί είναι απαραίτητες. Σε όλες τις επαφές και συναντήσεις σου, απόφυγε τα μυστικά και τα ψέματα, γιατί θα έρθεις αντιμέτωπος με αποκαλύψεις. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν, καθώς νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις περιττές υποχρεώσεις στην άκρη, ωστόσο θα πρέπει να σκεφτείς προσεχτικά πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μπορείς να εκδηλώσεις τον ερωτισμό και το πάθος απέναντι στο σύντροφό σου και να περάσεις ειδυλλιακές στιγμές μαζί του, μακριά από τις έγνοιες και τις σκοτούρες που έχεις στους υπόλοιπους τομείς. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στο φιλικό για εσένα Ζυγό, ετοίμασε μία οικογενειακή συνεύρεση και αναθέρμανε τις σχέσεις με τους δικούς σου. Θα σου κάνει καλό! Κι αν μιλάς ακόμη με τη μοναξιά, με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης από το Ζυγό, που θα σε ευνοήσει στην επικοινωνία, θα βρεις αυτό που αναζητάς, αρκεί να το θελήσεις!

Επαγγελματικές
Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα αυτήν την εβδομάδα με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Τις τρείς πρώτες ημέρες της εβδομάδας, μην φοβηθείς να επιχειρήσεις νέα ανοίγματα και μην αφήσεις το φόβο που σου προκαλεί μία παλαιότερη απόρριψη να σε καταβάλλει. Στα οικονομικά σου αρχίζεις να ισορροπείς, καθώς τα έσοδά σου φαίνεται πως αυξάνονται. Να δεχτείς προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετές υποχρεώσεις και απαιτήσεις σε περιμένουν αυτήν την εβδομάδα. καθώς με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, από την Τετάρτη και μετά στον Τοξότη, οι ιδέες και οι στόχοι σου διαφοροποιούνται. Θα διαμορφώσεις ένα νέο οργανόγραμμα και θα θελήσεις να αποκοπείς από συνήθειες και καταστάσεις, που δεν σε ικανοποιούν πλέον. Αλλαγές να περιμένεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο σε προσωπικό ή φιλικό επίπεδο. Βάλε μία σειρά προτεραιότητας στις εκκρεμότητές σου για να αποβάλλεις το άγχος, που μπορεί να αισθανθείς. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό, ένα κοντινό ταξίδι αναψυχής θα σου χαρίσει εμπειρίες που θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου μπορούν να περιορίσουν την σκληρότητα των ημερών, κάνοντας το σύντροφό σου να εκδηλώσει τα πιο βαθειά του συναισθήματα, γεγονός που θα σε ηρεμήσει και θα χαρίσει μία γλυκύτητα στην καρδιά σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, πλησίασε το άτομο που σου αρέσει και βρες χρόνο να το γνωρίσεις καλύτερα. Πολύ εύκολα μία φιλική σχέση μπορεί να οδηγηθεί σε ερωτική, αρκεί να υπάρχει και από τις δύο μεριές η ανάλογη διάθεση. Στο τέλος της εβδομάδας, ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, αποκαθιστώντας την χαμένη γοητεία σου!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα, αλλά και πολύ καταστροφική, ανάλογα με την στάση που θα κρατήσεις απέναντι στις εξελίξεις. Προσαρμόσου στις αναγκαστικές αλλαγές που θα επιβάλλουν οι ανώτεροί σου και μην καταβάλλεσαι ηθικά και συναισθηματικά, όσα στραβοπατήματα κι αν κάνεις. Η βελτίωση των σχέσεων με κάποιους συνεργάτες που είχες απομακρυνθεί, θα ανεβάσει πολύ την ψυχολογία σου! Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις υποθέσεις με το νόμο, όπως και γραφειοκρατικά θέματα. Επίσης, απόφυγε τα πολλά έξοδα.

ΛΕΩΝ
Η ένταση που θα προκληθεί αυτήν την εβδομάδα στις σχέσεις και στα επαγγελματικά σου οφείλεται στο γεγονός ότι έχεις πάρει απόφαση να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Ένα τέτοιο εγχείρημα όμως, τώρα που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του την Τετάρτη από τον Τοξότη, μπορεί να κρύβει αρκετές αναποδιές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βάλεις κάτω. Ακόμη κι αν συναντήσεις αντιδράσεις από το πολύ στενό σου περιβάλλον, που δεν κατανοεί τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου, εσύ θα πρέπει να συνεχίσεις απτόητος την πορεία σου! Επίσης, αυτές τις ημέρες φυλάξου από κουτσομπολιά και σχόλια ζηλόφθονων φίλων σου και μην τεντώνεις το σχοινί στη σχέση με το σύντροφό σου. Θα το μετανιώσεις πολύ γρήγορα!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, θα δεις πάρα πολλά λάθη από το σύντροφό σου και θα συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά θέλεις από αυτόν τον άνθρωπο και αν πραγματικά σε καλύπτει. Ό,τι σε προβληματίζει συζήτησέ το μαζί του, ώστε να μπορέσεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Μην πάρεις οριστικές αποφάσεις, χωρίς πρώτα να ακούσεις και τη δική του πλευρά. Και αν ακόμη βιώνεις ερωτικές μοναξιές, πρέπει να επιδιώξεις να βγεις περισσότερο έξω και να συναναστραφείς με κόσμο, γιατί μόνο έτσι η διάθεση σου θα βελτιωθεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να μην είναι σωστές, γιατί σου τα έχουν παρουσιάσει αλλιώς τα πράγματα. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων ή αγορές δεν ευνοούνται και οφείλεις να είσαι πολύ μετρημένος. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, αλλά ενδεχομένως να έχεις κάποια απρόβλεπτα έσοδα το Σαββατοκύριακο, από μια επένδυση που είχες κάνει καιρό πριν και είχες ξεχασμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτείται από την έναρξη της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή, από την Τετάρτη και μετά στο ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που θα σε βάλει στη διαδικασία να επανεξετάσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, αλλά και να αξιολογήσεις όσους θεωρείς φίλους σου. Ίσως τώρα αναζητήσεις κάποιο άτομο από το παρελθόν, με το οποίο θα αναζωπυρώσεις τη σχέση σου, ενώ παράλληλα θα βγάλεις από τη ζωή σου όσους ανθρώπους νιώθεις πως δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Μέχρι την Τετάρτη, η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σου φέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να χάσεις!

Αισθηματικές
Η εβδομάδα από την πρώτη της ημέρα θα σε κάνει να νιώθεις κάπως άβολα σε σχέση με το σύντροφό σου, ενώ θα σου έρθουν στο μυαλό καταστάσεις προβληματικές, που σε έχουν στεναχωρήσει. Προτίμησε την σιωπή και μην αναμοχλεύεις περασμένα λάθη, για να έχεις κάτι να πεις. Και αν μιλάς ακόμη με τη μοναξιά και δεν παίζει τίποτα καινούριο στη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω, γιατί τόσο ο Άρης από τον Τοξότη όσο και η Αφροδίτη από το Ζυγό σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά φρόντισε να κινηθείς με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση. Μην σε πιάσουν οι βιασύνες σου και τα αγχωτικά σου, επειδή ο χρόνος δεν σου φτάνει, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθη που θα αποβούν μοιραία και ο καιρός δεν το επιτρέπει. Πρόσεξε όλες τις ημέρες, να μην εμπλέξεις προσωπικά με επαγγελματικά θέματα, γιατί θα σε φέρουν σε αδιέξοδο. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή σε έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σε προβληματίζουν.

ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη κίνησή του στο ζώδιο του Τοξότη, από την Τετάρτη και μετά, θα σου δημιουργήσει έντονο προβληματισμό σχετικά με την πορεία των σχέσεών σου. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να προχωρήσεις σε ριζικές αλλαγές, αν δεν είσαι σίγουρος για τις συνέπειές τους, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να το μετανιώσεις. Εκείνο για το οποίο πρέπει να μεριμνήσεις τώρα είναι η αποκατάσταση σχέσεων και παρεξηγήσεων και όχι η δημιουργία νέων ρήξεων. Ο Ποσειδώνας, που από την Κυριακή και μετά θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, και η παράλληλη πορεία της Σελήνης στο ζώδιό σου από την Παρασκευή, προμηνύουν θετικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σου, γεγονότα που θα ωφελήσουν και την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις θέματα που αφορούν στη σχέση σου και σε στεναχωρούν. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και ερωτικά και να αφήσεις τα προβλήματα και τις σκοτούρες στην άκρη τουλάχιστον προς το παρόν, που το πλανητικό σκηνικό δεν είναι και το καλύτερο. Και αν παλεύεις ακόμη με τη μοναξιά και θέλεις να τη διώξεις, άνοιξε τα φτερά σου να πετάξεις σε άλλους κοινωνικούς κύκλους. Έτσι, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις κάποιον ή κάποια που να σου ταιριάζει. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, έχει να σου χαρίσει ακόμη πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά, αλλά σε έχει πιάσει μία μανία για αλλαγές, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου και αντιμετώπισε με ευελιξία κάποιες αναμενόμενες καθυστερήσεις, που θα προκαλέσει ο ανάδρομος Ερμής. Μπορείς να κάνεις τα σχέδιά σου, ώστε να αρχίζεις να τα υλοποιείς αργότερα. Στα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις κάποιες επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις το λογαριασμό. Επίσης, πρόσεξε αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σου δίνει μία ιδιαίτερη δυναμική στον τομέα της εργασίας σου και σε παροτρύνει να δουλέψεις περισσότερο, προκειμένου να δρομολογήσεις αποτελεσματικότερα κάποια σχέδιά σου ή ακόμη και να αυξήσεις το εισόδημά σου. Με τον Ερμή όμως να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, την Τετάρτη, στον Τοξότη, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός, ώστε να αποφύγεις λάθη που θα σου κοστίσουν ακριβά, κυρίως αν το αντικείμενο της εργασίας σου σχετίζεται με χρήματα. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας που θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, την Κυριακή, σου εγγυάται πολύ θετικές εξελίξεις. Ένας νέος έρωτας, η απόκτηση ενός παιδιού ή η ανάδειξη κάποιου ταλέντου σου, θα δώσουν τώρα νέες διαστάσεις στη ζωή σου και θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικές
Μία έντονη αίσθηση ελευθερίας που θα έχεις θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση περιπετειών γεμάτες πάθος, γεγονός στο οποίο αν δεν βάλεις ένα φρένο όσο πιο γρήγορα γίνεται, θα σε οδηγήσει σε αρκετά δυσάρεστες καταστάσεις στη σχέση σου. Οι αρνητικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα μεσοβδόμαδα, φέρνουν αποκαλύψεις, που δεν θα σε ευνοήσουν καθόλου. Πρόσεχε!!! Και αν η μοναξιά σου κάνει ακόμη παρέα, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις!

Επαγγελματικές
Η Σελήνη από την Παρθένο, από την Πέμπτη μέχρι το Σάββατο, θα σε ευνοήσει στα επαγγελματικά σου και κάποια εκκρεμή θέματα θα βλέπεις να παίρνουν τη σειρά τους σιγά-σιγά και θα νιώσεις λίγο πιο ήρεμος. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και προπάντων μην κάνεις συνεργασίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Επίσης, πρόσεξε τις αντιδράσεις σου, γιατί ούτε όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι με εσένα, ούτε οι περιστάσεις είναι πάντα κατάλληλες. Τα οικονομικά σου αυτήν την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή θα φέρει αρκετές αλλαγές στα σχέδιά σου γι’ αυτό θα πρέπει, προτού ξεκινήσεις για οπουδήποτε, να σιγουρευτείς ότι όλα είναι σωστά προγραμματισμένα. Ο Άρης από το ζώδιό σου σε βοηθάει σημαντικά να αυξήσεις τα εισοδήματά σου ή να τακτοποιήσεις χρέη, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Ευχάριστες προβλέπονται και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, όπου τώρα που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, από την Τετάρτη και μετά στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις μία σχέση που σε ενδιαφέρει ή να συναντήσεις έναν παλιό σου έρωτα, που μπορεί να ξαναγίνει… καινούργιος! Το Σαββατοκύριακο, που η Σελήνη θα κινείται στο Ζυγό, καλλιέργησε τις δημόσιες σχέσεις σου, γιατί μπορούν να σου ανοίξουν νέους δρόμους.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου στο σύνολο τους είναι σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα υπάρξουν όμως στιγμές, ιδιαίτερα την Τρίτη, που ο Ήλιος θα πραγματοποιήσει αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Δία, που ο ερωτικός τομέας θα μπλέκει με τον οικονομικά και ίσως προκληθούν εντάσεις, που πρέπει να αντιμετωπίσεις με ηρεμία. Και αν είσαι ακόμα μόνος, οι ημέρες είναι ευνοϊκές για να κάνεις τις προτάσεις σου για ραντεβού και ρομαντικές εξόδους. Το ταίρι που ζητούσες, θα βρεθεί πολύ γρήγορα!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πρέπει να δεις ορισμένες καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Μην κρίνεις άτομα και γεγονότα με το συναισθηματισμό σου, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές. Από την άλλη, μπορείς να συνάψεις συνεργασίες με τους ανωτέρους σου για κάποια νέα υπόθεση που θα παρουσιαστεί και θα σου δώσει την δυνατότητα να ξεδιπλώσεις όλα σου ταλέντα πάνω στο αντικείμενό σου. Πολύ καλές συνθήκες και προοπτικές διαμορφώνονται και για τα οικονομικά σου, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να τις προλάβεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, από την Τετάρτη και μετά στον Τοξότη, σε καλεί να ταξινομήσεις τις προτεραιότητές σου και να μην αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα από όσα πραγματικά αντέχεις. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν, ούτως ή άλλως κρύβουν δυσκολίες για όλους και θα πρέπει να φροντίσεις τουλάχιστον να μην εξαντλήσεις τον οργανισμό σου. Στα αισθηματικά σου χρειάζεται προσοχή, για να μην παρεκτραπείς και δημιουργήσεις προβλήματα σε μία σχέση που είναι σημαντική για εσένα. Κρυφές συναντήσεις είναι πιθανό να αποκαλυφθούν και να αποβούν κρίσιμες για το μόνιμο δεσμό σου, καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει παλιές αμαρτίες στο προσκήνιο. Το νου σου!

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, αρκεί να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, γιατί η ψυχολογία σου μερικές φορές δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις για τα αισθήματα που τρέφεις. Και αν βαδίζεις ακόμη με την μοναξιά χέρι-χέρι, δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Ο Ποσειδώνας, από την Κυριακή και μετά επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς και μπορεί να φέρει στην πόρτα σου το άτομο των ονείρων σου!!!

Επαγγελματικές
Έντονη θα είναι η δραστηριότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου αυτές τις ημέρες, αλλά έντονες θα είναι επίσης και οι κουβέντες που θα γίνουν και θα σε βρίσκουν ασύμφωνο. Προσπάθησε, με ήπιους τόνους, να ξεκαθαρίσεις τα ζητούμενά σου από τους συνεργάτες σου και μην αλλάζεις συνέχεια γνώμη. Αν δεν τα καταφέρνεις, προτίμησε την μοναχική δουλειά και βρες άλλοθι να απέχεις από τις πολλές ευθύνες που έχεις ήδη αναλάβει. Στα οικονομικά σου, πρέπει όλη την εβδομάδα να προσέχεις σε ό,τι συναλλαγές θέλεις να κάνεις και να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του την Τετάρτη από το ζώδιο του Τοξότη, θα είναι ο καθημερινός σου πονοκέφαλος αυτήν την εβδομάδα, κυρίως επειδή θα φέρει καθυστερήσεις ή και αναβολές σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Εσύ πάντως, πρέπει να προσπαθήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, διότι ακόμη κι αν οι εξελίξεις αργήσουν να έρθουν, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έρθουν ποτέ. Οικονομικά, η εβδομάδα αναμένεται κάπως δύσβατη, με την έννοια των αυξημένων εξόδων που θα προκύψουν από εκεί που δεν τα περιμένεις, ωστόσο ο Ποσειδώνας που θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς την Κυριακή, δεν σου αφαιρεί τη δυνατότητα να έχεις και κάποια κέρδη.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ρόδινα για εσένα με το πλανητικό σκηνικό να φορτίζει το κλίμα της σχέσης σου αρνητικά. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο, με την Σελήνη να κινείται στο φιλικό σου Ζυγό, αναμένεται να επανέλθει η αρμονία στην καθημερινότητά σου και θα ξανανιώσεις ερωτευμένος με το σύντροφό σου. Και αν ακόμη η μοναξιά σε βασανίζει, δεν πρέπει να κάθεσαι καθόλου. Με τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από το Ζυγό, ο έρωτας δεν αποκλείεται να κάνει πάλι την εμφάνιση του στην ζωή σου, γι’ αυτό μην μένεις λεπτό στο σπίτι!!!

Επαγγελματικές
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και, για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις, να κάνεις λίγο περισσότερη υπομονή. Επιδίωξε συμβιβαστικές προσεγγίσεις σε θέματα που φαίνονται να είναι χαμένα και αφορούν στην κοινή δουλειά με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα της περιόδου, που είναι ήδη πολλά και θα αυξηθούν κι άλλο.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά κουραστική για το ζώδιό σου, ίσως περισσότερο από όσο περιμένεις, αφού είναι πολλές οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσεις και από την άλλη, μεγαλύτερες οι απαιτήσεις των άλλων από εσένα, είτε αυτοί είναι συνεργάτες είτε άτομα της οικογένειάς σου. Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας, για τελευταίες ημέρες σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου, σε ενεργοποιεί σε θέματα δουλειάς και καριέρας και ίσως τώρα μπεις στην διαδικασία να ερευνήσεις, αλλά και να υιοθετήσεις νέες τακτικές σε επαγγελματικά ζητήματα ή και μία καλύτερη τύχη σε μία άλλη εταιρεία ή με καινούργιους συνεργάτες. Ο Ερμής, που θα κινείται ανάδρομα από την Τετάρτη και μετά στον Τοξότη, σου φέρνει πολλές εξάρσεις, που αν τις διαχειριστείς κατάλληλα, θα έχεις οφέλη.

Αισθηματικές
Το κλίμα στη σχέση σου μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά είναι στο χέρι σου να το κάνεις ευχάριστο και ερωτικό. Μίλα με το σύντροφό σου και εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Έτσι, θα δεις να καλυτερεύουν πολλές καταστάσεις. Και αν η μοναξιά υπάρχει ακόμη στη ζωή σου, στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό, θα ενεργείς περισσότερο εγκεφαλικά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σε διεγείρει ένας πλατωνικός έρωτας… Βεβαιώσου πρώτα για την ειλικρίνεια των προθέσεων του άλλου προσώπου και μετά αφέσου στην αγκαλιά του!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα νιώθεις πανέτοιμος να κατακτήσεις τα όνειρά σου και θα τολμήσεις να το κάνεις. Πρόσεξε μόνο να μην βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα, παρασυρμένος από την αισιοδοξία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό και κράτα και έναν άσο στο μανίκι σου, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή ποτέ δεν ξέρεις!!! Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, χωρίς όμως να τις πραγματοποιήσεις ακόμη. Προσοχή στα χρηματικά ζητήματα, αν δεν θέλεις να έχεις μεγάλα έξοδα και ζημιές, που θα σε βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σου.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10