Πίσω στην κορυφή της σελίδας
30.12.2012 | 03:44

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ από 31 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου. Πώς σε υποδέχεται ο νέος χρόνος;

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ από 31 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου. Πώς σε υποδέχεται ο νέος χρόνος;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πως θα είναι η τελευταία μέρα του 2012 και πως οι πρώτες μέρες του 2013; Τι “υπόσχονται” τα άστρα στα ερωτικά και στα επαγγελματικά...

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ...

ΚΡΙΟΣ
Τα σχέδιά σου μπορούν να πραγματοποιηθούν τις τελευταίες ημέρες του χρόνου, αλλά χρειάζεται αρκετή σύνεση και ώριμη στάση από μέρους σου για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Η θέση του κυβερνήτη σου Άρη στον Υδροχόο και η θετική όψη που πραγματοποιεί την Πέμπτη με τον Δία στους Διδύμους, σε βοηθά να αξιοποιήσεις τα εκφραστικά σου μέσα, να ενισχύσεις την ψυχαγωγία σου και να τύχεις μίας σύντομης περιόδου χάριτος από υποχρεώσεις, που έχουν γίνει πλέον απαιτητικές. Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις και θα νιώσεις πολύ όμορφα, κυρίως χάρη σε αγαπημένα πρόσωπα που σε υποστηρίζουν και που θα βρεθούν κοντά σου αυτές τις μέρες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσεις στον άνθρωπό σου τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, τόσο πιο γρήγορα θα λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές και θα ξαναέρθει η ηρεμία στη σχέση σας. Μην κάνεις πίσω και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτή δεν είναι η οδός που θα σου φέρει τα αποτελέσματα που θες. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το κατάλληλο ταίρι στη ζωή σου, η ερωτική διάθεση που εκπέμπεις θα λειτουργήσει σαν μαγνήτης και τα φλερτ θα προκύπτουν εν ριπή οφθαλμού. Εκμεταλλεύσου το!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να φτάσεις τους στόχους σου, αλλά ίσως πρέπει να ξεπεράσεις δυσκολίες, που προκύπτουν εκεί που δεν το περιμένεις. Απόλαυσε αυτές τις γιορτινές ημέρες αποφεύγοντας επιπολαιότητες και επίσης, μείνε μακριά από ανθρώπους που μπορούν να λειτουργήσουν συνωμοτικά εναντίον σου. Η αναπτυγμένη σου αντίληψη θα τους εντοπίσει και θα τους εκδιώξει. Τα οικονομικά σου παίρνουν θετική τροπή, αλλά χρειάζεται πολύ προσοχή σε κάθε είδους συμφωνία που θα κληθείς να υπογράψεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Μία πολύ καλή εβδομάδα είναι αυτή για εσένα και θα το καταλάβεις από τα προβλήματα που θα αρχίσουν να λύνονται με έναν τρόπο μαγικό, λες και το ραβδί του Άγιου Βασίλη χτύπησε και τη δική σου την πόρτα. Αν περιμένεις κάποιες ειδήσεις εδώ και καιρό, θα έχεις γρήγορα πολύ ευχάριστα νέα. Η παραμονή στον Τοξότη του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, θα επηρεάσει βαθιά την αισθηματική σου ζωή και θα δώσει έμφαση στις κάθε λογής εξελίξεις και στις άμεσες υποθέσεις σου. Από την άλλη όμως, η επίδραση της είναι καταναλωτική και λίγο ανησυχητική. Έχε το νου σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν αισθητά αν πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και περάσεις δημιουργικό χρόνο μαζί του. Η συμπαράσταση και η προσφορά του θα είναι χαρακτηριστική αυτές τις ημέρες και θα σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, φρόντισε μην αρνηθείς καμία πρόσκληση που θα σου γίνει, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις το άτομο που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να προσέξεις τον παρορμητισμό σου, που συνήθως εκδηλώνεις προφορικά, και συνειδητοποίησε ότι υπάρχει ένας μέσος δρόμος ανάμεσα στην υποχώρηση και στην επίθεση, ο δρόμος της επιμονής στις απόψεις σου, χωρίς ξεσπάσματα. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν στο χώρο της δουλειάς σου θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις κάποιες αλήθειες, που δεν θέλεις να δεχτείς ίσως, αλλά που θα αποδειχθούν υπέρ σου, πολύ πιο σύντομα από ότι περιμένεις. Στα οικονομικά, προβλέπεται αύξηση των εσόδων σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διπλωματία σου αυτήν την εβδομάδα θα αναλάβει πρωτοβουλίες κι έτσι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις αρκετά θέματα που θα προκύψουν. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή όμως να κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω, από το ξεκίνημα της εβδομάδας, οι επαφές με τους γύρω σου θα είναι λίγο περίεργες και πρέπει να δείξεις τη δέουσα προσοχή, για να μην διαταραχθούν λεπτές ισορροπίες. Η θετική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Άρη από τον Υδροχόο και τον Δία από το ζώδιό σου, την Παρασκευή, τονίζει το δικαίωμα να διεκδικήσεις πράγματα και ανθρώπους που θέλεις και σε βοηθά να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου στο μέγιστο βαθμό. Τόλμησε τις αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις καιρό τώρα και η τύχη σου θα σε δικαιώσει!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και μπορείς να κερδίσεις το χαμένο έδαφος, που έχει προκύψει στη σχέση σου. Τόλμησε να πεις στον σύντροφό σου τα πράγματα με το όνομα τους και διώξε τις δεύτερες σκέψεις, που σε βασανίζουν. Την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη θα κινείται στο φιλικό για εσένα Ζυγό και ευνοούνται κάθε είδους επαφές με φίλους ή γνωστούς. Μπορείς να περάσεις τέλεια μαζί τους. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, να έχεις το νου σου για κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα χρειαστεί να κινηθείς με σύνεση και χωρίς επιμονή, για να λύσεις κάποια προβλήματα. Οι συνεργάτες σου μπορούν να βοηθήσουν, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να τους ακούσεις. Η συμπαράσταση και η προσφορά τους θα είναι χαρακτηριστική και θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής και ήρεμος. Στα οικονομικά, απόφυγε τα ανοίγματα, που μπορεί να σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο συναισθηματισμός σου βγαίνει αυτήν την εβδομάδα στην επιφάνεια και σαρώνει τα πάντα γι’ αυτό επιβάλλεται να δείξεις αυτοσυγκράτηση. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις, είτε επαγγελματικού είτε αισθηματικού περιεχομένου, γιατί μάλλον δεν θα είσαι πολύ αντικειμενικός. Προσπάθησε να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και να θέσεις νέες βάσεις, πάνω στις οποίες θα στηριχθείς, για να πετύχεις τους στόχους σου, ενόψει του νέου χρόνου που έρχεται. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ερμής αλλάζει θέση και εισέρχεται στον Αιγόκερω, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις, αν νιώσεις αδικημένος ή λίγο προδομένος από την συμπεριφορά κάποιου ατόμου, από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, είναι πιθανό να βρεθείς σε ένταση με τον άνθρωπό σου και να πεις βαριές κουβέντες. Αν καταφέρεις να αποφύγεις τις διαφωνίες και να εξασφαλίσεις την ηρεμία, θα περάσετε πολύ όμορφα και ήρεμα αυτές τις γιορτινές μέρες. Αν όχι, καλύτερα να μην γνωρίζεις τις συνέπειες!!! Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σου, ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει καλύτερα. Ίσως πρέπει να του δώσεις αυτήν την ευκαιρία, μέσα στο όλο γιορτινό κλίμα που κυριαρχεί. Ποτέ δεν ξέρεις!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα θα πάνε πολύ καλά και οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες και μάλιστα χωρίς να το περιμένεις. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, αλλά θα καταφέρεις να τις δρομολογήσεις με μεγάλη επιτυχία. Τα άτομα εκείνα που νιώθεις ότι δεν σε εμπιστεύονται και ίσως σε διαβουλεύονται, πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και ίσως να χρησιμοποιήσεις όλα τα διπλωματικά ταλέντα που διαθέτεις, για να τους απομακρύνεις. Τα έξοδά σου αυξάνονται συνεχώς. Βάλε ένα φρένο ή βρες τρόπο να αυξήσεις το εισόδημά σου.

ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα θα έχει αρκετό άγχος για το ζώδιό σου κυρίως για θέματα από το παρελθόν, που συνεχώς αποφεύγεις να ασχοληθείς μαζί τους. Μάλλον έχει έρθει η ώρα να τα λύσεις μια και καλή και να προχωρήσεις παρακάτω, δυναμικότερα, το χρόνο που έρχεται. Γενικά πάντως, με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω τη Δευτέρα και να σε επηρεάζει, η διάθεσή σου θα είναι λίγο περίεργη με αρκετές στιγμές κυκλοθυμίας, που θα σταθεί εμπόδιο στις συναναστροφές σου και ίσως πρέπει να δεις τα πράγματα διαφορετικά, ώστε να προλάβεις άσχημες συνέπειες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να έχεις μια πολύ όμορφη εβδομάδα, καθώς ο άνθρωπός σου φροντίζει να σου φτιάξει τη διάθεση και σε εκπλήσσει με τη συμπεριφορά του, ίσως και με κάποιο δώρο. Απόλαυσε τις όμορφες στιγμές και, αν είσαι μόνος σου, δέξου την εύνοια της Αφροδίτης, που συνεχίζει την πορεία της στον φιλικό για εσένα Τοξότη, ταυτόχρονα με την κίνηση της Σελήνης την Παρασκευή και το Σαββάτο στο Ζυγό. Φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις πολλούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά αυτές τις ημέρες, αρκεί να κάνεις ένα σωστό προγραμματισμό και να μην αφήσεις την ένταση να σε καταβάλει. Έλεγξε την νευρικότητά σου, καταπολέμησε την απαισιοδοξία σου και βρες τρόπους να βγεις από τα πιθανά αδιέξοδα, που θα προκαλέσουν κάποια γεγονότα στο χώρο της δουλειάς σου. Στα οικονομικά, θα έχεις κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες. Άλλωστε οι συνθήκες ευνοούν συμφωνίες και γραφειοκρατικές εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ θετικά για εσένα αυτήν την εβδομάδα, με τη νέα θέση του κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, από τη Δευτέρα και μετά, και άμεσα θα αρχίσεις να έχεις τα πρώτα δείγματα των αλλαγών. Αυτό θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και θα σε κάνει να γεμίσεις με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον. Να είσαι έτοιμος όμως για κάθε πιθανή προοπτική, ώστε να την αξιολογήσεις αναλόγως. Η όψη που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή ο κυβερνήτης σου με τον Πλούτωνα, τονίζει την μεγαλοπρέπεια, αλλά και την ματαιοδοξία σου. Πρέπει να είσαι αρκετά συνετός και μετρημένος στις αντιδράσεις σου την εν λόγω μέρα, γιατί αν επιχειρήσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα ή αλλαγές, θα βρεις σοβαρότατα εμπόδια μπροστά σου. Αξιοποίησε το χρόνο σου πιο δημιουργικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να νιώσεις όμορφα. Μπορείς να μιλήσεις στο σύντροφό σου για όσα σκέφτεσαι, αντί να προβληματίζεσαι και να αισθάνεσαι ένταση. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, να ξέρεις ότι μόνο με καλή διάθεση και χαμόγελο θα σε πλησιάσει κάποιος. Μην παρασύρεσαι από την πίεση που αισθάνεσαι και γίνεσαι αντικοινωνικός.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσοχή, κυρίως για να μπορέσεις να αποφύγεις τις διαφωνίες και τις εντάσεις που θα προκύψουν. Ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος, μιας και ο καθένας από τους συναδέλφους σου θα κάνει τα πάντα να προστατέψει τα κεκτημένα του και το ίδιο οφείλεις να κάνεις και εσύ. Το άγχος από τα οικονομικά σου είναι έντονο και θέλει καλή διαχείριση, για να μπορέσεις να βάλεις μια σειρά.

ΖΥΓΟΣ
Η ενέργεια που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω, στο ξεκίνημα της, μπορεί να σε παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις και σε αποφάσεις, που δεν έχεις υπολογίσει καλά. Για να κρίνεις πιο αντικειμενικά, ζήτα τη βοήθεια των δικών σου και συμβουλεύσου άτομα που εμπιστεύεσαι. Η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σου την Παρασκευή και το Σάββατο, καθώς και η θετική όψη του Άρη από τον Υδροχόο με τον Δία από τους Διδύμους το εν λόγω διάστημα, θα σου δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία σχέση με ουσία και μέλλον. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, να μην την χάσεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή περίοδο και καλό είναι να αποφύγεις τις συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα, για να μην καταλήξεις σε εντάσεις. Αξιοποίησε την παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη, για να δραπετεύσεις κάπου ευχάριστα με τον σύντροφό σου και άσε το πάθος που νιώθετε και οι δύο να πλημμυρίσει τις καρδιές σας. Κι αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, κοίταξε να περάσεις όμορφα με φίλους και να μην αφήσεις τη μελαγχολία να σε κυριεύσει. Θα γνωρίσεις σύντομα κάτι, που πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Επαγγελματικές
Με βάση τη λογική πρέπει να κινηθείς στη δουλειά σου κυρίως για να προλάβεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις πριν επεκταθούν. Έχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και μην δίνεις λαβές σε όσους σε ανταγωνίζονται να σε υποβιβάσουν. Προστάτεψε τα συμφέροντά σου με κάθε δυνατό τρόπο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται, καθώς νέες πηγές εσόδων σε ανακουφίζουν και φέρνουν θετικές αλλαγές στο ταμείο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για να ξεπεράσεις το άγχος και την πίεση που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό θα πρέπει να βάλεις σε σειρά τα ζητήματα που σε απασχολούν και να φροντίσεις να τα τακτοποιήσεις ένα – ένα. Όσο κουραστικό κι αν είναι, δεν υπάρχει άλλη λύση για να σταματήσεις να αισθάνεσαι τόση ένταση. Από το ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και οφείλεις να φανείς υπεύθυνος στις υποχρεώσεις σου, να ζητήσεις πίστωση χρόνου και να μιλήσεις με ειλικρίνεια σε εκείνους, από τους οποίους επηρεάζεσαι ψυχολογικά και οικονομικά. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη αυτές τις γιορτινές μέρες. Ιδιαίτερα την Κυριακή, που ο εν λόγω πλανήτης θα πραγματοποιήσει περίεργη όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, σκέψου καλά προτού δράσεις και μιλήσεις, ακόμη και για το πιο απλό ζήτημα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου, γιατί τα νεύρα και η κακή διάθεση θα βγουν μέσα στη σχέση σου και θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα. Συζήτησε ήρεμα και μην γίνεσαι ειρωνικός και απόλυτος με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα και από την δική του πλευρά και μετά πάρε τις αποφάσεις σου. Όσο για εσένα που δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι για να σε συντροφεύσει, δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω και κάνε λίγη υπομονή. Η περίοδος δεν είναι κακή για νέες γνωριμίες και, αν γίνεις λίγο περισσότερο διαθέσιμος, όλο και κάτι καλό πρόκειται να προκύψει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί προσοχή και καλύτερα να αποφύγεις τις συμφωνίες ή τις αποφάσεις, γιατί μπορεί να μην είναι οι σωστές. Οι πλανητικές όψεις των ημερών επηρεάζουν ιδιαίτερα τις προσωπικές σου υποθέσεις και κάνουν εμπόλεμο το κλίμα στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή και κυρίως τα έξοδα, τα οποία συνεχώς αυξάνονται. Πρέπει πάση θυσία να συγκρατηθείς και να μην κάνεις περιττές σπατάλες, που θα σε αγχώσουν μελλοντικά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Διάφορες ευχάριστες ειδήσεις θα σου φτιάξουν τη διάθεση αυτήν την εβδομάδα και θα σε κάνουν να αισιοδοξείς για την τροπή των πραγμάτων. Μη χάσεις το χαμόγελό σου και μην κάνεις πίσω στις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις. Όλα θα εξελιχθούν υπέρ σου και θα νιώσεις πάρα πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Την Παρασκευή, ο Άρης από τον Υδροχόο θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Δία από τους Διδύμους και θα σου δοθεί η δυνατότητα να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου, αλλά και να διατηρήσεις σε ένα καλό επίπεδο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, εξασφαλίζοντας για τον εαυτό σου και τους γύρω σου ηρεμία και ασφάλεια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σχέση σου είναι σε μια πολύ καλή φάση και τα προβλήματα που είχες λύνονται, μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου. Παραμονή του νέου έτους και ανήμερα, η Σελήνη θα κινείται στο φιλικό σου Λέοντα και θα έχει τη δυνατότητα να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές μαζί του και να αφήσεις το πάθος και τον έρωτα να πρωταγωνιστήσει ανάμεσά σας. Αν είσαι ακόμη μόνος σου, δώσε την ευκαιρία σε κάποια άτομα να σε γνωρίσουν καλύτερα. Θα εντυπωσιαστείς από τη συμπεριφορά τους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές, που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Θα δεις ότι ακόμα και πρακτικά ζητήματα που αφορούν στον εργασιακό σου χώρο, θα σου φτιάξουν το κέφι. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις αυτό το διάστημα θα αποδειχθούν ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη της καριέρας σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι. Και σ’ αυτόν τον τομέα όμως, θα δεις βελτίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα είναι πολύ θετική για εσένα με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας και όλα εξελίσσονται με τον τρόπο που θέλεις. Βάλε μια σειρά στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και δώσε λύσεις τώρα, που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για το ζώδιό σου. Καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός σε προτάσεις που θα σου γίνουν και να μην στηριχτείς σε υποσχέσεις από άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Μην παρασυρθείς και πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σημείο. Συζήτησε με άτομα που εμπιστεύεσαι την κρίση τους και υιοθέτησε μία πιο αντικειμενική ματιά στα γεγονότα, για το καλό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ καλά και να ζήσεις ερωτικές στιγμές μέσα στη σχέση σου. Μη δίνεις σημασία σε λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία και εκμεταλλεύσου αυτές τις γιορτινές μέρες, για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο και την οικογένειά σου. Και αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από τη ζωή σου, τώρα θα δεις τα βλέμματα των άλλων να σταματούν πάνω σου. Αξιοποίησε κάθε ενδιαφέρουσα περίσταση και μην κυριεύεσαι από την ανασφάλειά σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου οι προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να λύνονται και όλα κινούνται προς την κατεύθυνση που επιθυμείς. Μπορείς να διανύσεις αυτήν την εβδομάδα αποφεύγοντας κακοτοπιές και επικίνδυνα σημεία, αν μείνεις προσηλωμένος στους στόχους σου και δεν παρεκκλίνεις, με το πρώτο εμπόδιο που θα σου παρουσιαστεί. Απόφυγε επίσης να προκαλέσεις κάποιους συναδέλφους σου και μην διογκώνεις μέσα σου το φόβο, που μπορεί να σου προκαλέσουν ορισμένα γεγονότα. Προσπάθησε επίσης να τακτοποιήσεις κάποια χρέη, για να ξεφύγεις από το άγχος που σου προκαλούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα είσαι σε μια πολύ καλή φάση, με πολύ όρεξη και μπορείς να κάνεις πολύ ευχάριστες συζητήσεις με γνωστούς και φίλους. Γενικά το κοινωνικό σου προφίλ είναι πολύ ανεβασμένο, αλλά θα πρέπει να προσέξεις λίγο το άγχος που θα σε καταβάλει κάποιες στιγμές, για ζητήματα που δεν προχωράνε και σε προβληματίζουν. Η περίοδος αυτή, με τον Άρη να σε ευνοεί από το ζώδιό σου, και ιδιαίτερα την Παρασκευή, που πραγματοποιεί μία πολύ καλή όψη με τον Δία από τους φιλικούς σου Διδύμους, σε βρίσκει αποφασισμένο να φερθείς ρεαλιστικά, εξοστρακίζοντας τους κινδύνους από δίπλα σου, αλλά διώχνοντας και τους κάθε λογής φόβους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι μια πολύ καλή περίοδος, που πρέπει όμως να την βελτιώσεις με τη δική σου συμπεριφορά. Φτιάξε λοιπόν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και πέρασε όσο πιο ρομαντικά γίνεται τις γιορτινές ημέρες. Ο σύντροφός σου θα συμμεριστεί τους προβληματισμούς και τις έννοιες σου και θα είναι συνοδοιπόρος σου σε αυτά που ονειρεύεσαι και θέλεις να πραγματοποιήσεις. Και αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μια γνωριμία που έρχεται από μακριά θα σου φτιάξει τη διάθεση το Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη για τελευταίες ημέρες στον ταξιδιάρη Τοξότη.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα και οι αλλαγές που θέλεις να κάνεις, θα αποδειχτούν υπέρ σου. Ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται στο σοβαρό και φιλόδοξο Αιγόκερω, από τη Δευτέρα και μετά, και σου φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αρκεί να χειριστείς και εσύ από την μεριά σου έξυπνα τις καταστάσεις. Αυτό που συνεχίζει να σε προβληματίζει είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις που σε βαραίνουν, γι’ αυτό απόφυγε με κάθε τρόπο τα περιττά έξοδα.
ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να σταματήσεις να τρέχεις και να σταθείς λίγο, για να σκεφτείς τις επόμενες κινήσεις σου. Από το πολύ τρέξιμο έχεις χάσει το στόχο σου και οι εξελίξεις είναι τόσες, που θα τα χάσεις. Γι’ αυτό ηρέμησε και αναθεώρησε τις απόψεις σου. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, δίνει έμφαση στις σχέσεις σου με το στενό σου περιβάλλον. Εκμεταλλεύσου σωστά το κάθε τι και μην αφήνεις τα προβλήματα να σε αποσπάσουν από την πορεία για την πρόοδο σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Υποδέξου το νέο χρόνο με ξεκάθαρες επιθυμίες, αλλά και καλύτερα μελετημένες ιδέες, που θα είναι ικανές να σου φέρουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα, που έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πλησίασε τον άνθρωπό σου και πες του τι αισθάνεσαι, για να δημιουργήσεις ένα κλίμα εμπιστοσύνης και συντροφικότητας, που σου λείπει τον τελευταίο καιρό. Θα έχεις σύμμαχο σου την Αφροδίτη από τον Τοξότη, που σου χαρίζει όλες της ευεργετικές της ιδιότητες για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του, χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, δείξε τι είναι αυτό που ζητάς και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα αργήσει να σε πλησιάσει το κατάλληλο άτομο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά και θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες προσπάθειες ακόμη, για να βεβαιώσεις τα αποτελέσματα που περιμένεις. Δώσε μεγάλη προσοχή σε προτάσεις που θα προκύψουν, αλλά και σε συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις. Αν μπορείς, απόφυγε τις υπογραφές αυτό το διάστημα. Φρόντισε να κινηθείς οργανωμένα, μην παρασύρεσαι από εντυπώσεις και πειρασμούς και παράμεινε σταθερός, δίπλα σε εκείνους που έχουν δείξει την υποστήριξη και την αφοσίωσή τους σε εσένα. Τα οικονομικά θα παραμένουν σταθερά, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Check this
Τα νύχια σου στο επίκεντρο! Πώς να κάνεις το πιο glam γιορτινό μανικιούρ με έμπνευση από τους Dolce & Gabbana!
Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ που θα αποθεώσουν το στιλ σου στα χριστουγεννιάτικα πάρτι
Γυμναστική στο σπίτι: Κάψε το λίπος από όλο το σώμα σε 30 λεπτά
London Calling: Μια βόλτα στις πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του Λονδίνου!
Top 10