Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.04.2013 | 00:37

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 ως 7 Απριλίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 1 ως 7 Απριλίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μια δύσκολη εβδομάδα μόλις τελείωσε; Πως θα είναι η καινούρια; Θα είναι καλύτερη ή θα συνεχίσουμε να ταλαιπωρούμαστε; Τι προβλέπει το ζώδιό σου;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ...

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα συμβαίνουν αναπόφευκτες αλλαγές, που αν τις εκμεταλλευτείς θα είναι προς το καλύτερο. Ισορρόπησε τις υποχρεώσεις σου ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα για να αποφύγεις τη σύγχυση και τυχόν προβλήματα. Μην είσαι βιαστική σε καινούργιες προτάσεις συνεργασιών και μέχρι την Τετάρτη απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Το Σαββατοκύριακο πρόσεξε την τάση σου για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, τόσο στη δουλειά όσο και στη σχέση σου. Αν είσαι ήρεμη θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου και να μιλήσετε για το μέλλον σας.

Αισθηματικές
Η ερωτική σου ζωή δείχνει να βελτιώνεται. Αν είσαι μόνη οι συνθήκες ευνοούν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, οπότε μην κλείνεσαι σπίτι. Γενικά μπορείς να καταφέρεις να υλοποιήσεις τις αποφάσεις που έχεις πάρει εδώ και καιρό αδιαφορώντας αν θα δυσαρεστήσουν κάποιους μέσα από το στενό σου κύκλο. Οι δεσμευμένοι, έχετε στο πλευρό σας την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείτε να ανανεώσετε τον έρωτα σας και το κλίμα στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια αυτήν την εβδομάδα, αλλά δεν θα είναι τόσο σοβαρά για να σε απογοητεύσουν. Απόφυγε τις εντάσεις στις επαγγελματικές σου σχέσεις, γιατί θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Όσο οι επιθυμίες και οι στόχοι σου γίνονται περίπλοκοι τόσο μεγαλύτερη προσπάθεια θα χρειάζεται να καταβάλεις για να τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου, μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα!ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να κοντρολάρεις τον εκρηκτικό σου χαρακτήρα και να μην πεις πράγματα που δεν πρέπει. Προσοχή να μην παρασυρθείς από άτομα που δεν θέλουν το καλό σου και παρουσιάζουν τις καταστάσεις όπως τους συμφέρει. Γενικά να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου ανοικτά. Από την Πέμπτη και μετά κάποια από τα σχέδιά σου έχουν πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθούν και η ψυχολογία σου θα ανέβει. Η ενεργητικότητά σου τώρα θα είναι αυξημένη και θα επανεξετάσεις με πιο καθαρό μυαλό τις αποφάσεις που έχεις πάρει μέχρι τώρα, σε σημαντικά ζητήματα της ζωής σου.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος προσπάθησε να διοχετεύσεις το πάθος που αισθάνεσαι μέσα στη σχέση σου και όχι σε καινούργιες γνωριμίες που θα φέρει στο δρόμο σου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, γιατί μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Αν παραμένεις ελεύθερη, μία σχέση από το παρελθόν που σε είχε απογοητεύσει, να περιμένεις να ξανακάνει την εμφάνισή της με καλύτερες όμως προοπτικές. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε όσο μπορείς παρεξηγήσεις και εντάσεις με τους συνεργάτες σου, γιατί θα επικρατήσει μία διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου σε στιγμές αδυναμίας, αφού η τακτική της υπομονής θα αποδειχτεί σωτήρια για τα συμφέροντά σου. Στα οικονομικά ρύθμισε με καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σου για να μην αναγκαστείς να οδηγηθείς σε δανεισμό.ΔΙΔΥΜΟΙ
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρέπει να είσαι προσεκτική να αποφύγεις εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους και να γίνεις πιο ελαστική για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Παράλληλα, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγεις τις ρήξεις με άτομα του στενού σου οικογενειακού περιβάλλοντος, εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων που θα προκύψουν μεταξύ σας. Υπερασπίσου με διπλωματία τα συμφέροντά σου και προώθησε τις ιδέες σου με έξυπνους τρόπους. Από την Πέμπτη και μετά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό θα δρομολογηθούν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Ταυτόχρονα, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις λίγο από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας, γεγονός που θα σε ανανεώσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην ξεσπάς με κάθε αφορμή και αιτία στον σύντροφό σου και προσπάθησε να μην μεταφέρεις τα προβλήματα σου στο σπίτι. Επιδίωξε να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί του και μίλα για όλα όσα σε απασχολούν. Μαζί μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Όσες είστε μόνες, η γοητεία σας θα είναι έντονη αυτές τις μέρες και θα δεχτείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρό σας.

Επαγγελματικές
Ανατροπές και αιφνιδιασμοί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας στον επαγγελματικό σου χώρο με αποτέλεσμα να αγχωθείς για όλα όσα πρέπει να φέρεις εις πέρας. Επανεξέτασε τους στόχους σου και με σύμμαχο την επιμονή και τη συνέπεια θα καταφέρεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Από την Πέμπτη και μετά, ίσως δεχτείς σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις και καλό θα είναι να κυνηγήσεις άμεσα καινούργιους στόχους. Στα οικονομικά, απόφυγε ρίσκα γιατί μπορεί να έχεις αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα ένα έντονο παρασκήνιο είναι πολύ πιθανό να λειτουργεί σε βάρος σου για αυτό να είσαι πολύ προσεχτική στις κινήσεις σου. Από την Πέμπτη και μετά, που το πλανητικό σκηνικό θα είναι καλύτερο, θα μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο και αυτό θα σε βοηθήσει, γιατί θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού συνεχίζει την πορεία της, δίνοντας έναν τόνο εκκεντρικό αλλά και ασταθή στη συναισθηματική σου ζωή για αυτό μην προβείς σε ενέργειες που μπορεί να ταράξουν τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν στη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Κάνε μια κουβέντα που θα καταλήξει κάπου και μην αφήνεις εκκρεμότητες. Το Σαββατοκύριακο βρες χρόνο για τον σύντροφό σου και μην τον σπαταλάς σε δραστηριότητες που ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν θα σε γεμίσουν. Όσο για τους αδέσμευτους, αυτή την εβδομάδα θα ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε να οριστικοποιήσεις συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια και να προχωρήσεις σε αποφάσεις που έχεις πάρει αδιαφορώντας αν θα δυσαρεστήσουν κάποιους συνεργάτες σου ή όχι. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να περιορίσεις τις αγορές σου και συνέχισε με έναν προγραμματισμό, για να βάλεις μια σειρά στον προϋπολογισμό σου. Ακούγεται δύσκολο, αλλά δεν είναι!ΛΕΩΝ
Τα αισθηματικά σου θα είναι το κυρίαρχο ζήτημα που θα σε απασχολήσει κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εβδομάδας. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων γεγονός που θα σου φέρει πολλές πιέσεις και θα δοκιμαστείς αρκετά. Το αν θα μπορέσεις τελικά να αντεπεξέλθεις είναι ένα άλλο θέμα και είναι μόνο στο χέρι σου να βγεις νικήτρια από αυτήν την δοκιμασία. Φρόντισε μόνο να είσαι ήρεμη και υπομονετική μέχρι τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και ρίξε το βάρος της καθημερινότητάς σου στην εργασία, όπου τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, καλό θα ήταν να δείξεις προσοχή στα αισθηματικά σου κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών και να μην κάνεις πράγματα που μπορούν να παρεξηγηθούν από το ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνη πρόσεξε τη συμπεριφορά σου απέναντι στις νέες γνωριμίες που θα έχεις. Μη βιαστείς να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, αν δεν είσαι έτοιμη ή σίγουρη για τα συναισθήματα σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου προσπάθησε να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα, γιατί κάποια πρόσωπα πιθανόν να προσπαθήσουν να σου στήσουν παγίδες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και μην είσαι τόσο καλοπροαίρετη με όλους και με όλα. Δείξε ευελιξία και μην κάνεις απερίσκεπτες ενέργειες. Τα οικονομικά σου έχουν πάρει το δρόμο της κατιούσας και θα πρέπει να δείξεις σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις εκκρεμότητες και τις οφειλές που οφείλεις να τακτοποιήσεις άμεσα.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Από αυτήν την εβδομάδα και στο εξής καλό θα είναι να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά ζητήματα, που το πλανητικό σκηνικό ευνοεί και μπορεί να έχεις σημαντικές θετικές εξελίξεις. Η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού και θα καταφέρεις, αργά και σταθερά, να κατακτήσεις τους στόχους σου, συνάπτοντας κάποιες νέες, συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες, που είχες στο μυαλό σου καιρό τώρα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις επενδύσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, καλό θα είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου. Μην είσαι απόμακρη και επιθετική κι αν κάποια πράγματα σε δυσαρεστούν, μπορείς να τα διορθώσεις με ήπιο και γλυκό τρόπο. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την υπομονή σου για να κάνεις έναν σωστό διάλογο, ώστε να διευκρινιστούν κάποια πράγματα που θα βελτιώσουν τη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι και μην παραπονιέσαι. Άλλαξε διάθεση και άφησε τους άλλους να σε πλησιάσουν. Έχεις την τύχη με το μέρος σου!

Επαγγελματικές
Είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις την εβδομάδα αυτή για το μέλλον της δουλειάς σου. Μη διστάσεις να ρισκάρεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Με τις ικανότητες που έχεις, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Κοντινά σου πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου που εδώ και καιρό η στασιμότητα τους δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα.ΖΥΓΟΣ
Η εβδομάδα απαιτεί να επιστρατεύσεις όλα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, ώστε να ανταπεξέλθεις σωστά στις δυσκολίες και αναποδιές που ενδέχεται να παρουσιαστούν στο ξεκίνημα της εβδομάδας και θα αφορούν στον επαγγελματικό τομέα κυρίως. Διανύεις ένα μεταβατικό στάδιο για αυτό απόφυγε τις σοβαρές αποφάσεις, όσο κι αν οι προτάσεις που θα σου γίνουν είναι δελεαστικές. Μπορείς να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν, αρκεί να σκεφτείς δίκαια και όχι μονόπλευρα. Το Σαββατοκύριακο, οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου και μην ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες, για να αποφύγεις πιθανούς “μπελάδες”. Αισθηματικά, η θέση της Αφροδίτης στον Κριό ευνοεί τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και φέρνει στο προσκήνιο νέους, ενδιαφέροντες ανθρώπους, που μπορεί να σε ξεμυαλίσουν. Αν είσαι ελεύθερη προχώρα με αργά βήματα και μπορεί σύντομα να βρεθείς δεσμευμένη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να προσπαθήσεις να διατηρήσεις το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου και να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα παρασυρμένη από τις προκλήσεις των ελεύθερων φίλων σου. Απρόσμενα γεγονότα πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν λίγο και να σε αγχώσουν. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερη, άλλαξε τακτική και προσπάθησε να βρεις κάτι σταθερό στη ζωή σου. Μην αναλώνεσαι συνεχώς σε εφήμερα φλερτ, γιατί στο τέλος πάλι μόνη σου καταλήγεις. Πρόσωπα από τα παλιά θα προσπαθήσουν να ξαναμπούν στη ζωή σου!

Επαγγελματικές
Δείξε δυναμισμό στα επαγγελματικά σου και μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Αν κινηθείς έξυπνα και διπλωματικά θα τα καταφέρεις. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις το νερό στο αυλάκι σχετικά με κάποια επαγγελματική υπόθεση που σε ενδιαφέρει από καιρό και αυτό θα σε χαροποιήσει. Στα οικονομικά πρέπει να φανείς συγκρατημένη όσον αφορά στα έξοδά σου.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας συνιστά να κρατήσεις χαμηλό προφίλ αυτές τις ημέρες, γιατί οι ισορροπίες σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί πολύ εύκολα να κλονιστούν. Τα συναισθήματα, τόσο τα δικά σου όσο και των γύρω σου, θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένα και ευαίσθητα. Πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι πιο συνεργάσιμη καθώς οι διαφωνίες με συνεταίρους, σύντροφο ή άλλα σημαντικά πρόσωπα, μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες αντιπαραθέσεις. Αν πάλι έχεις αποφασίσει πως πρέπει να απομακρύνεις κάποια άτομα από τη ζωή σου, αυτή η εβδομάδα είναι η κατάλληλη για να το κάνεις. Φρόντισε μόνο να είσαι απόλυτα βέβαιη για αυτό.

Αισθηματικές
Τα άστρα σε ευνοούν ιδιαίτερα, αν σκοπεύεις να κάνεις νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σου και να αφήσεις πίσω οτιδήποτε σε πλήγωσε. Ξέχασε το παρελθόν και κάνε μια νέα αρχή τώρα με τον σύντροφό σου. Βάλε μερικά πράγματα σε νέες βάσεις και θα δεις ότι τα πράγματα θα αρχίσουν σύντομα να πηγαίνουν καλύτερα. Μπορείς να τα καταφέρεις και να γίνεις ευτυχισμένη. Το ίδιο ισχύει και για σένα που είσαι μόνη. Φρόντισε να ξεπεράσεις το παρελθόν και να δεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία!

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου είναι καλά, αν εξαιρέσεις κάποιες υποθέσεις που παραμένουν σε στασιμότητα. Κινήσου λίγο πιο δυναμικά και θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζεις. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να τακτοποιήσεις το συντομότερο ό,τι εκκρεμότητες έχεις με το νόμο και την γραφειοκρατία.ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πλανητικό σκηνικό με τους πλανήτες να κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους προμηνύει μία δύσκολη εβδομάδα, κατά την οποία θα πρέπει να δείξεις ψυχραιμία και συνέπεια σε όλες τις κινήσεις και αντιδράσεις σου. Στα επαγγελματικά, άκουσε όσα έχουν να σου πουν οι άλλοι, αλλά ταυτόχρονα φρόντισε να κρατήσεις μια επιφυλακτική στάση απέναντι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Έχε τα μάτια σου “δεκατέσσερα” μιας και δεν είναι απίθανο κάποια άτομα να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν σε οικονομικό επίπεδο. Την ίδια προσοχή πρέπει να επιδείξεις και στον αισθηματικό σου τομέα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτείς από μία σχέση ή τα πράγματα να μην είναι όπως τα είχες φανταστεί. Άφησε τις ημέρες να περάσουν ασχολούμενη περισσότερο με μοναχικές δουλειές και μην επενδύεις συναισθηματικά ή υλικά σε τίποτα και σε κανέναν.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, μην κάνεις επιπόλαιες ενέργειες και μην λες λόγια που δεν εννοείς, σε διαφωνίες που θα προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, γιατί οι ισορροπίες της σχέσης σου είναι σχεδόν ανύπαρκτες και μπορούν πολύ εύκολα να σε οδηγήσουν σε οριστική ρήξη. Η ένταση που ενδέχεται να προκύψει μπορεί να ξεπεραστεί μόνο αν και οι δύο κάνετε οπισθοχωρήσεις. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, ήρθε ο καιρός να το πάρεις απόφαση ότι το κάθε τι θέλει κόπο και τρόπο. Με σταυρωμένα τα χέρια, μην περιμένεις προκοπή!!! Άλλαξε ρότα όσο είναι νωρίς…

Επαγγελματικές
Τα πράγματα για εσένα μέσα στην εβδομάδα θα είναι λίγο δύσκολα. Καλό θα είναι λοιπόν να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις ορισμένα πράγματα στο μυαλό σου. Ενδεχομένως, κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σου να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Στάσου δυνατή για να τα ξεπεράσεις. Επίσης, στα οικονομικά σου καλό θα είναι να μην πάρεις σημαντικά ρίσκα. Λάβε τα μέτρα σου και μην αφήσεις εκκρεμότητες για αργότερα.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή προσφέρεται για να πετύχεις προσωπικούς και οικονομικούς στόχους και μάλιστα, αν καταφέρεις να πειθαρχήσεις τον ενθουσιασμό σου, μπορεί να έχεις μεγάλα κέρδη και πολλές ευκαιρίες. Τα σχέδιά σου τώρα έχουν την στήριξη που χρειάζονται από εξωτερικές επιρροές. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην εμπλακείς σε οικονομικά ζητήματα με ανωτέρους σου ή με πρόσωπα κύρους. Από την Πέμπτη και μετά, με τη βοήθεια κάποιου κοντινού σου προσώπου θα προκύψει μία πολύ επιτυχημένη συμφωνία.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ο εκνευρισμός που θα νιώθεις θα είναι έντονος. Μην κάνεις πράγματα που θα σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου, γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορείτε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά και με τους φίλους σας. Αξιοποιείστε ουσιαστικά και όχι επιπόλαια αυτό το διάστημα της ελευθερίας σας για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και που δεν θα μπορούσατε να κάνετε υπό άλλες συνθήκες.

Επαγγελματικές
Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να τακτοποιήσεις αρκετές υποχρεώσεις, που έχεις αφήσει από τις προηγούμενες ημέρες. Ακολούθησε πιστά ένα πρόγραμμα, γιατί μπορείς να πετύχεις ό,τι και αν επιθυμήσεις αρκεί προσπαθήσεις πραγματικά και να κινηθείς μεθοδικά. Οι δικοί σου θα στηρίξουν τις επιλογές σου. Αναζήτησε τρόπους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου, αλλά και να αναδειχθείς. Στα οικονομικά σου, κάνε κινήσεις που θα κρατήσουν σε μία ισορροπία το πορτοφόλι σου.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τρέχουσα εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί κατά κάποιο τρόπο μοιραία, καθώς πολλά γεγονότα που θα βιώσεις είναι πάνω από τις δυνάμεις και τον έλεγχό σου. Η ανάγκη σου για να ζήσεις μία έντονη σχέση μπορεί να σε σπρώξει να γυρίσεις σε παλιές αγάπες, να χρησιμοποιήσεις “αθέμιτα” μέσα, για να ρίξεις κάποιον που σου αρέσει, ή ακόμα και να ενδώσεις σε φλερτ κάποιου που μέχρι τώρα σε άφηνε παγερά αδιάφορη. Πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου, γιατί το δις εξαμαρτείν, δεν συγχωρείται. Επαγγελματικά, τα πράγματα θα είναι κάπως στάσιμα και ίσως χρειαστεί να υιοθετήσεις μία πιο διπλωματική στάση απέναντι σε όσους σε επικρίνουν ή δημιουργούν ηθελημένα καθυστερήσεις στη δουλειά σου.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με το ταίρι σου και είναι πολύ πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, μην αρνηθείς προτάσεις που θα έχεις από τους φίλους σου για νυχτερινές εξορμήσεις, γιατί το πλανητικό σκηνικό ευνοεί νέα ξεκινήματα σε ερωτικό επίπεδο. Μην ξεχνάς πως η Αφροδίτη από τον Κριό σου χαρίζει γοητεία, αλλά και μία έντονη διάθεση ερωτικού παιχνιδιού.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν θα είναι πολλά. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν τρίτοι στις επιλογές σου και λάβε τα μέτρα σου. Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και μην απορρίπτεις τίποτα, αν πρώτα δεν εξετάσεις καλά όλα τα δεδομένα που υπάρχουν. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι προσεκτική. Φρόντισε να αποφύγεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από τον προγραμματισμό και τον προϋπολογισμό σου.ΙΧΘΕΙΣ
Τις ημέρες που έρχονται θα επικρατεί μία περίεργη ατμόσφαιρα στη ζωή σου και πολλά θα εξαρτώνται από τους δικούς σου χειρισμούς. Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στον Κριό και σε κάνει κάπως επιθετικό με τα άτομα που συναναστρέφεσαι, γεγονός που ενδέχεται να σε φέρει σε κόντρα και αντιπαράθεση με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή με κάποιους συναδέλφους σου. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να κάνεις βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μελαγχολήσεις. Η εβδομάδα ευνοεί τις υποθέσεις εκείνες που πρέπει να διεξαχθούν μυστικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου βρες το χρόνο και την ανάλογη διάθεση για να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να μιλήσεις μαζί του ουσιαστικά. Ιδιαίτερα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με την Σελήνη να σε ευνοεί από το ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις κάποιες δραστικές κινήσεις για να ανανεώσεις τον έρωτα και τη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, θα συναντήσετε άτομα που θα σας προκαλέσουν το ενδιαφέρον και, αν αποφασίσετε να γίνετε πιο εκδηλωτικοί, θα ανταμειφθείτε αναλόγως.

Επαγγελματικές
Κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν πιθανόν να έρθουν ξανά στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις ακρότητες. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα είναι πολλές και θα κρύβουν αρκετές ευκαιρίες για την ανάδειξη της δουλειάς σου. Κάποιες καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις ενδέχεται να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αναζήτησε νέους τρόπους για καλύψεις τις ανάγκες σου.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10