ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 6 μέχρι 12 Μαΐου. Τι λένε τα άστρα;

Για να δούμε τι παίζει κι αυτήν την εβδομάδα… Ποιες είναι οι τάσεις του ουρανού; Μας ευνοούν ή μας δυσκολεύουν;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Θα σε απασχολήσουν πολλά πράγματα την εβδομάδα αυτή που θα πρέπει να βάλεις σε τάξη. Οργάνωσε με προσοχή τις κινήσεις σου για να μην γίνουν λάθη και προσπάθησε να τακτοποιήσεις ό,τι εκκρεμότητες είχες αφήσει από παλιά. Με την Έκλειψη Ηλίου, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή στον Ταύρο, θα σου δοθεί η δυνατότητα να εξερευνήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο και θα επιδιώξεις να απομονωθείς κάπως από τα άτομα που σε περιβάλλουν. Τα συναισθήματα σου θα είναι μπερδεμένα, αλλά αν συζητήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, θα καταφέρεις να βρεις τις πολυπόθητες απαντήσεις που ζητάς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Ευχάριστες συζητήσεις για τα κοινά σας σχέδια, θα σας φέρουν πιο κοντά και θα ανανεώσουν τον έρωτά σας. Οι αδέσμευτοι Κριοί, από την Πέμπτη και μετά που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στους Διδύμους, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα σας ωφελήσουν, ώστε να κάνετε νέες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τον εαυτό σου. Κινήσου συστηματικά και δούλεψε σκληρά, για να ξεμπερδεύεις μια και καλή με εκκρεμότητες που συνεχώς αποφεύγεις. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να αντιμετωπίσεις κάποια ζητήματα πιο υπεύθυνα και να φτιάξεις ένα πλάνο, που θα σε οδηγήσει σε μια ισορροπία των εσόδων με τα έξοδα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μην πιεστείς για πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη ψυχολογία σου και δώσε προτεραιότητα σε πράγματα που αφορούν στο μέλλον σου. Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου, απόφυγε να μπλέξεις σε εντάσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον και χειρίσου με διπλωματία καταστάσεις που θα προκύψουν. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές από τις αλλαγές που επιθυμούσες όλο το προηγούμενο διάστημα, γι’ αυτό ρύθμισε τις δουλειές σου με ιδιαίτερη σοβαρότητα.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από τα ζητήματα που στο παρελθόν σε πίεζαν. Μην χάσεις την ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στο ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα μπορέσετε να βάλετε πολλά πράγματα σε τάξη. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν προβλήματα του παρελθόντος και κάντε τις απαραίτητες κινήσεις, για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για έναν νέο δεσμό.

Επαγγελματικές
Φρόντισε στην εργασία σου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Ορισμένες ευκαιρίες που είναι πιθανό να σου παρουσιαστούν, μην τις αφήσεις να χαθούν αλλά κάνε τα πάντα για να τις αξιοποιήσεις. Ρύθμισε ό,τι εκκρεμότητες έχεις στα οικονομικά σου και μην παρασύρεσαι από την καταναλωτική σου μανία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός. Οι διάφορες υποχρεώσεις που θα έχεις θα σου δημιουργήσουν έντονο προβληματισμό και άγχος. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και μην παρασύρεσαι από προσταγές τρίτων. Από την Πέμπτη και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιό σου, η ατμόσφαιρα θα βελτιωθεί και θα αυξήσει την αισιοδοξία σου. Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, να περιμένεις σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, που θα σε χαροποιήσουν πολύ.

Αισθηματικές
Έντονα θα σε απασχολήσει η συμπεριφορά του συντρόφου σου την εβδομάδα αυτή. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να είσαι υπομονετική μαζί του. Όσον αφορά στις singles του ζωδίου, τώρα που η Αφροδίτη θα σας συντροφεύει, οι κατακτήσεις που θα έχετε θα είναι πολλές και καινούργια πρόσωπα θα έρθουν να κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις πρωτοβουλίες, προκειμένου να προχωρήσουν υποθέσεις, που εδώ και καιρό ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, μπορείς να συνάψεις νέες συμφωνίες με πολύ ευνοϊκούς όρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ατμόσφαιρα στις σχέσεις με τον σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου θα είναι ιδιαίτερα τεταμένη κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Απόφυγε να πάρεις πρωτοβουλίες και συγκράτησε τον εκνευρισμό σου. Καλό θα είναι επίσης να μην κοινοποιήσεις τα σχέδιά σου σε τρίτους και ιδιαίτερα την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο και υπάρχει κίνδυνος να πέσεις θύμα εξαπάτησης από άτομα που εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές
Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να βάλεις πιο γερές βάσεις στη σχέση σου. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στις υποσχέσεις που δίνεις, γιατί δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να τις τηρήσεις και στο τέλος να απογοητεύσεις τον σύντροφό σου. Οι singles του ζωδίου κυνηγήστε περισσότερο το ερωτικό σας μέλλον από την Πέμπτη και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους και θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε κάτι αξιόλογο στη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Mε τον κατάλληλο προγραμματισμό θα μπορέσεις να κάνεις τις αποδόσεις σου στην εργασία σου καλύτερες. Θα έχεις την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό που σου χρειάζεται, για να ανταπεξέλθεις στο πιεστικό πρόγραμμα που θα σου επιβληθεί από τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να περιορίσεις όσο περισσότερο μπορείς τα έξοδά σου. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τράπεζες, θα σε απασχολήσουν πολύ.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να ρυθμίσεις με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχεις. Με τον δυναμισμό σου θα μπορέσεις να επιτύχεις πολλά πράγματα. Μερικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, καλά θα κάνεις να τις προσέξεις και να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε επιπόλαιες ενέργειες. Από την Πέμπτη και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο των Διδύμων, να περιμένεις μία έκπληξη στα ερωτικά σου. Αν είσαι μόνη ένας έρωτας θα σε γοητεύσει και θα σε ταρακουνήσει. Να είσαι σε ετοιμότητα!

Αισθηματικές
Με τον ερωτισμό σου στα ύψη θα μπορέσεις να περάσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου. Να έχεις το νου σου να σταθείς στο πλάι του σε προβλήματα που περνάει αυτό το διάστημα και να είσαι τρυφερή και συγκαταβατική μαζί του, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Όσο για εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, έχε τεντωμένες τις κεραίες σου, γιατί οι κατακτήσεις θα είναι πολλές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες, οι οποίες θα σε αναδείξουν. Μη διστάσεις να κάνεις πράγματα που θα σε ωφελήσουν φοβούμενη τις αλλαγές. Στα οικονομικά λάβε τα μέτρα σου, τακτοποίησε παλιές οφειλές και μην ανοίγεις νέα μέτωπα, προτού ξεμπερδέψεις με προηγούμενα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι εξελίξεις θα είναι πολλές μέσα στην εβδομάδα. Λόγω της Έκλειψης Ηλίου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο ζώδιο του Ταύρου, καλό θα είναι να αποφύγεις πράγματα που θα σε πιέσουν μελλοντικά. Συζητήσεις που θα κάνεις όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, δεν θα καταλήξουν σε σταθερά αποτελέσματα, γι’ αυτό μην βιαστείς να ενεργήσεις. Επαναπροσδιόρισε τα πράγματα και ολοκλήρωσε τα σχέδια που έχεις μισοτελειωμένα.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σας και να κάνετε πράγματα, που θα βελτιώσουν τη σχέση σας. Μην είστε απόμακροι, αλλά βρείτε τρόπους για να μονιάσετε. Όσο για τους αδέσμευτους, η εβδομάδα αυτή θα είναι σημαντική, γιατί με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από την Πέμπτη και μετά, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, με πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένη. Μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα και κινήσου μεθοδευμένα. Θα πρέπει επίσης να προσέξεις πολύ τις οικονομικές υποθέσεις. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για κάποια ζητήματα που δεν σε αφορούν, γιατί μπορεί να εκτεθείς στους ανωτέρους σου.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα αυτή θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις γύρω από θέματα καριέρας. Λόγω της Ηλιακής Έκλειψης, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο ζώδιο του Ταύρου και θα σε επηρεάσει αρνητικά, προσπάθησε να διαφυλάξεις τις σχέσεις σου με άτομα κύρους και πρόσεξε τον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Ίσως κιόλας νιώσεις ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, παγιδευμένη ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια. Ζήτα τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και άκουσε και τη δική τους γνώμη.

Αισθηματικές
Οι δεσμευμένοι Ζυγοί καλό θα είναι να ασχοληθείτε με υπευθυνότητα με ζητήματα που αφορούν στη σχέση σας. Ξεκαθαρίστε κάποια πράγματα με το ταίρι σας και μην αφήνετε να επικρατούν ανάμεσα σας ασάφειες. Όσον αφορά στις singles του ζωδίου, από την Πέμπτη και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στους Διδύμους, αυτό που θα σας χαρακτηρίζει έντονα είναι η ανεμελιά και η διάθεση για παιχνίδι και φλερτ, γεγονός που θα φέρει στο δρόμο σας πολλούς υποψήφιους εραστές.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σε περιμένει μία σημαντική επιτυχία και μία ηθική ανταμοιβή, για την σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν στα οικονομικά σου τρίτοι. Συζητήσεις για νέα ανοίγματα, θα σε κάνουν να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μερικά πράγματα την εβδομάδα αυτή θα χρειαστεί να τα ρυθμίσεις με σοβαρότητα, γιατί υπάρχουν λεπτομέρειες που πιθανόν να σου διαφύγουν. Δείξε δυναμισμό και θα πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου, θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οριστικά υποθέσεις της καριέρας σου, που στο παρελθόν καθυστερούσαν ή αποτύγχαναν, και να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία. Βέβαια, η ένταση δεν θα λείπει. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αναγνωριστούν τώρα οι προσπάθειες σου και η φήμη σου να διαδοθεί!

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, καλό θα είναι να δώσεις περισσότερη σημασία στο ταίρι σου την εβδομάδα αυτή. Άκουσε τις ανάγκες του συντρόφου σου και μην εθελοτυφλείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία, η οποία θα ταράξει ευχάριστα την καθημερινότητα σου.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα χρειαστεί να ακολουθήσεις πιστά ένα πρόγραμμα. Θα χρειαστεί να κοπιάσεις λίγο παραπάνω, για να μπορέσεις να επιτύχεις. Ορισμένες οικονομικές υποθέσεις, καλό θα είναι να τις ρυθμίσεις με περισσότερη σοβαρότητα. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν γεγονότα του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά πιεστική για εσένα γι’ αυτό φρόντισε να προσέξεις τις κινήσεις σου και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Κάποιες εντάσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σου θα σε απασχολήσουν, αλλά ίσως δεν χρειάζεται να τους δώσεις μεγαλύτερη έκταση. Η Αφροδίτη, από την Πέμπτη και μετά στους Διδύμους, σε καλεί να συζητήσεις και να επεξεργαστείς το ενδεχόμενο αλλαγών στις καθημερινές σου συνήθειες, αλλά και στη δουλειά σου.

Αισθηματικές
Ζητήματα που αφορούν στη σχέση σου θα σε απασχολήσουν έντονα αυτές τις μέρες, αλλά αν μείνεις πιστή στα λόγια και στις υποσχέσεις σου, τότε μπορείς να επαναφέρεις το καλό κλίμα στο σπίτι. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αποφύγετε να μπλέξετε σε εφήμερες σχέσεις. Πάρτε το χρόνο σας μέχρι να βρεθεί κάτι καλό για εσάς και μην αναλώνεστε δεξιά και αριστερά!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου μπορείς να πετύχεις πολλά. Με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα μπορέσεις να ξεμπλοκάρεις πολλές καταστάσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα και έφερναν εμπόδια στην πρόοδό σου. Απόφυγε, όσον αφορά στα οικονομικά σου, να κάνεις πράγματα που θα σε πιέσουν. Μελέτησε τις επιλογές που έχεις και μην κάνεις επιπολαιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πίεση που θα νιώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα είναι έντονη. Φρόντισε να μη καταπιαστείς με πολλά πράγματα μαζί και κινήσου με πιο αργούς ρυθμούς, ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρη για τα βήματά σου. Συζητήσεις με κοντινά πρόσωπα θα σε χαροποιήσουν. Από την Πέμπτη και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους, η επαφή σου με κόσμο θα σου φτιάξει σημαντικά τη διάθεση. Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, η κρίση σου μπορεί να είναι θολή, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και στο σπίτι σου. Πρόσεξε λοιπόν για να μην δημιουργήσεις προβλήματα από το πουθενά!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η εβδομάδα αυτή θα είναι λίγο δύσκολη. Θα πρέπει να είσαι υπομονετική με το σύντροφό σου και να δείξεις κατανόηση απέναντί του. Εσύ που κοιμάσαι μόνη σου τα βράδια, θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις καινούργιες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου καλό θα ήταν να εξετάσεις με προσοχή κάποιες αλλαγές που επιθυμείς να κάνεις. Σκέψου καλά τις προτάσεις που πιθανόν να σου γίνουν και μην αποφασίσεις, αν δεν είσαι σίγουρη ότι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Οικονομικά ζητήματα, θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσεις με προσοχή. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με σύμμαχο την καλή σου διάθεση, αλλά και με τον δυναμισμό σου, θα μπορέσεις να κάνεις πολλά πράγματα που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν. Καινούργια ξεκινήματα θα σε βοηθήσουν να δεις κάποια πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Το πλανητικό σκηνικό προκαλεί αργές, αλλά ριζικές αλλαγές στα οικονομικά σου και στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, ίσως υπάρξουν επιπλοκές από εσφαλμένες επιλογές σου ή από την τάση σου να παρασύρεσαι από εύκολες υποσχέσεις. Πρόσεχε τώρα, για να έχεις στο μέλλον!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους, από την Πέμπτη και μετά. Εσύ που είσαι μόνη κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από το παρελθόν, γιατί έχεις όλες τις προοπτικές να ξεκινήσεις τώρα μία νέα, πολλά υποσχόμενη, ερωτική ζωή!

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις την εβδομάδα αυτή να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Οργάνωσε τις κινήσεις σου, για να μην έχεις σοβαρά προβλήματα αργότερα, αλλά και για να προλάβεις τις εξελίξεις προτού σε προλάβουν αυτές. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να είσαι συνετός. Απόφυγε να κάνεις πράγματα, που είναι πιθανό να σε ζημιώσουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Σε κάποια πράγματα θα χρειαστεί να δείξεις προσοχή κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, γιατί είναι πολύ πιθανόν κάποιες υποθέσεις σου να μην πάνε ακριβώς όπως τις υπολόγιζες. Αναζήτησε τρόπους, που θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις καταστάσεις που σε περιόριζαν και ρίσκαρε να κάνεις αλλαγές που θα σε ωφελήσουν. Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους, από την Πέμπτη και μετά, ισχυροποιεί το πάθος και τη διάθεσή σου για επιτυχία και τονώνει την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικές
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, καλό θα είναι να βάλεις μια τάξη στα θέματα που αφορούν στη σχέση σου. Μην κάνεις πράγματα που θα σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, να ξέρετε πως η τύχη είναι με το μέρος σας. Μία γνωριμία σε κάποια έξοδό σας, θα ταράξει ευχάριστα την καθημερινότητά σας και θα σας δώσει την προοπτική της νέας σχέσης.

Επαγγελματικές
Με τους κατάλληλους χειρισμούς θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πράγματα που σε κρατούσαν σε στασιμότητα στην εργασία σου. Να ξέρεις ότι διανύεις μία ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο και μπορείς να ξεκινήσεις νέα, φιλόδοξα σχέδια με πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Κάποιες γραφειοκρατικές υποθέσεις θα χρειαστεί να τις αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα!

Read More

And More