ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 24 ως 30 Ιουνίου. Τι λένε τα άστρα;

Οι θερμοκρασίες ανέβηκαν, η ερωτική διάθεση αυξήθηκε, η διάθεση χαλαρώνει σιγά-σιγά και το μόνο που απομένει είναι να τσεκάρεις αν σου κάνουν support και τα άστρα.

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή σε υποχρεώνει να προβείς σε νέες αναθεωρήσεις, όσον αφορά σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Οι μέρες δεν είναι κατάλληλες βέβαια να τις επιχειρήσεις, γιατί με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, από την Τετάρτη και μετά μπορεί να προκύψουν διαφωνίες. Αν ήδη υπάρχει μία… εμπόλεμη κατάσταση στον επαγγελματικό σου χώρο, πρόσεξε την τακτική που θα ακολουθήσεις για να μην αποδυναμωθεί η άμυνα σου ή η προοπτική της νίκης. Οι καθυστερήσεις θα συνεχιστούν στα οικονομικά σου, ενώ θα αυξηθούν οι πιέσεις στο χώρο των υποχρεώσεών σου. Η εργασία σου είναι αυτή που θα σε προβληματίσει, όταν η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα στις 27 του μήνα και ένα γεγονός είναι πιθανόν να σε ωθήσει να ριψοκινδυνέψεις στα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή πρόκειται να περάσει σε άλλο επίπεδο με κάποια πρόταση που θα λάβεις από τον σύντροφό σου. Ίσως μάλιστα αποφασίσετε από κοινού την απόκτηση απογόνου, καθώς το θερμό κλίμα που θα επικρατεί θα πάρει μακριά όποιες ανασφάλειες σε βασανίζουν τον τελευταίο καιρό. Το ίδιο ισχύει και για εσένα που περιμένεις να βρεις το άλλο σου μισό, καθώς θα δεχτείς μια ερωτική πρόσκληση από το άτομο που έχεις ερωτευτεί.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα φρόντισε να τελειώσεις μια και καλή με μισοτελειωμένες υποθέσεις που ολοένα και αναβάλλεις και άνοιξε χώρο για τις ευκαιρίες που σου έρχονται. Οι συνεργάτες σου θα σε υποστηρίξουν και θα είναι δίπλα σου για να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους όταν την χρειαστείς. Μην έχεις δισταγμούς και φοβίες να την αποδεχτείς, γιατί είναι αληθινή και τίποτα περίεργο δεν κρύβεται από πίσω της. Οικονομικά, αρχίζεις να έχεις μια ανοδική πορεία και κάνεις και κάποιες περιττές αγορές. Ωστόσο, να θυμάσαι να μην ξεφεύγεις από το μέτρο!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι τρέχουσες ημέρες θα είναι επεισοδιακές και πολλά γεγονότα πρόκειται να προκύψουν αιφνίδια από τη στιγμή που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, από την Τετάρτη και μετά. Βέβαια η είσοδος του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, από την Πέμπτη και μετά στον Λέοντα λειτουργεί σημαδιακά και καταλυτικά ως προς το ζώδιό σου. Θα σε προετοιμάσει για μία νέα εποχή και παράλληλα θα σε πιέσει να πάρεις αποφάσεις και θέσεις, τόσο για το από εδώ και πέρα ερωτικό σου παρόν όσο και για το επαγγελματικό. Στο χέρι σου είναι να βγεις νικήτρια από τις δοκιμασίες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Ο τρόπος που θα χειριστείς τις υποθέσεις σου πρέπει να βασίζεται εξολοκλήρου στην λογική και όχι στο συναίσθημα.

Αισθηματικές
Μην αφήνεις τις υποχρεώσεις και τις καθημερινές σου ευθύνες να καταστρέφουν τη σχέση σου. Βάλε επειγόντως προτεραιότητες και κάνε αυτό το «διάλειμμα» που καιρό σκέφτεσαι, γιατί το ταίρι σου και εσύ έχετε άμεσα ανάγκη από περισσότερο χρόνο μαζί. Άλλαξε τακτική, γιατί στην αντίθετη περίπτωση έρχονται προστριβές… Εσύ που είσαι ελεύθερη φρόντισε να πλησιάσεις και να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου στο πρόσωπο που θέλεις και θα δεις ότι θα έχεις την αντίστοιχη αντιμετώπιση.

Επαγγελματικές
Σταμάτα να αγχώνεσαι και να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα αποδοτική στη δουλειά σου και αυτό οφείλεται στις δυνατότητές και στην αποφασιστικότητά σου. Η τύχη σου χαμογελά και εσύ πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να την καλοδεχτείς. Στα οικονομικά σου θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο επαγγελματικός σου τομέας βρίσκεται στο προσκήνιο των γεγονότων και αυτήν την εβδομάδα. Τόσο ο κυβερνήτης πλανήτης σου Ερμής, που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο από την Τετάρτη και μετά, όσο και ο Δίας που αποχωρεί από το ζώδιό σου την ίδια μέρα, ίσως ανατρέψουν κάποια από τα δεδομένα σου και σε βγάλουν από τον οικονομικό σου προϋπολογισμό. Η αίσθηση ότι κυνηγάς το χρόνο και ότι τα χρήματα που βγάζεις δεν επαρκούν για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου θα είναι έντονη και ίσως σε μελαγχολήσει λίγο. Μην αφήσεις όμως τον πανικό να σε κυριεύσει, αντίθετα αναζήτησε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Στα αισθηματικά σου, επειδή θα υπάρξει ένα κλίμα ανταγωνισμού ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου, αναζήτησε τις αιτίες και παραδέξου τα λάθη σου όσο είναι νωρίς. Γενικότερα, βάλε ένα νέο ρυθμό στις δραστηριότητές σου και κινήσου με βάση τη λογική σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς με άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Και αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και γρήγορα θα έρθει στη ζωή σου το άτομο που θα σου πάρει τα μυαλά.

Επαγγελματικές
Ο φόρτος εργασίας θα είναι μεγάλος αυτή την εβδομάδα και θα χρειαστεί να αποφύγεις σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη, τα οποία αργότερα δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου δεν βρίσκεσαι σε καλή κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να παρασυρθείς σε έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι δημιουργική, αλλά και αγχώδης για εσένα. Από την Τετάρτη και μετά που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου βρες έναν τρόπο να μην καταναλώνεις την ενέργειά σου άσκοπα και να μην στηρίζεσαι στη βοήθεια των άλλων, είτε αυτοί είναι οι υφιστάμενοι είτε οι προϊστάμενοί σου. Με την διέλευση του Δία στο ζώδιό σου την ίδια μέρα θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τη γνώση που σου άφησε το παρελθόν και να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες, που σου δίνει η κοινωνική σου θέση ή τα προνόμια που έχεις αποκτήσει. Παρά τις υποχρεώσεις σου, αυτές τις μέρες και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που η Σελήνη θα κινείται στον Κριό, το σκηνικό σε διευκολύνει να ταξιδέψεις. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες επαφές ή γνωριμίες ή να βρεις νέους συμμάχους, για την πραγματοποίηση ενός επαγγελματικού σου σχεδίου.

Αισθηματικές
Απόφυγε εντάσεις και κράτησε χαμηλούς τόνους στην αισθηματική σου ζωή. Εσύ που είσαι δεσμευμένη, δεν πρέπει να αφήσεις τρίτα πρόσωπα να μπουν στη σχέση σου και να σε επηρεάσουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσεις σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα εκδηλώσεις. Συζήτησε με το ταίρι σου όλα αυτά που σου λένε και μην εμπιστεύεσαι με ευκολία τα λόγια τρίτων. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις νέες γνωριμίες, γιατί πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν…

Επαγγελματικές
Κλίμα συγκρούσεων με δυσαρέσκεια, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από το περιβάλλον σου, αλλά και ανάπτυξη της επαγγελματικής σου δραστηριότητας, ενδέχεται να προκαλέσει αυτές τις ημέρες την αντιζηλία ορισμένων ανθρώπων του στενού επαγγελματικού σου περίγυρου. Στα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να μην κάνεις καθόλου συναλλαγές και να αποφύγεις με κάθε τρόπο τα σημαντικά ρίσκα.

ΛΕΩΝ
Παρόλο που η διάθεσή σου να διασκεδάσεις και να χαλαρώσεις αυτήν την εβδομάδα θα είναι έντονη, δυστυχώς οι συμπτώσεις και οι συγκυρίες θα σε επιστρατεύσουν. Με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Καρκίνο, από την Τετάρτη και μετά, θα αγχωθείς με την εξέλιξη των επαγγελματικών σου ζητημάτων και της γενικότερης οικονομικής σου κατάστασης. Μην πανικοβάλλεσαι όμως γιατί από την Πέμπτη και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιό σου, θα μπορέσεις να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να βελτιώσεις την κατάσταση. Φρόντισε την καλή σου φήμη και απόφυγε με κάθε τρόπο λαβές για κακεντρεχή σχόλια. Το Σαββατοκύριακο, με τη θέση της Σελήνης στον Κριό, θα ζήσεις όμορφες στιγμές στα ερωτικά σου, αλλά μην βασίζεσαι στη διάρκειά τους, ιδίως εάν ανήκεις στην κατηγορία όσων διατηρούν περιστασιακούς δεσμούς.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να κάνεις υποχωρήσεις στη σχέση σου για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Επίσης, απόφυγε συζητήσεις για θέματα που μπορεί να σε φέρουν σε αντιθέσεις και λογομαχίες με το ταίρι σου. Αν ακόμη ψάχνεσαι, προτίμησε να ασχοληθείς με πράγματα που σε γεμίζουν και πάψε να τυραννιέσαι με ανθρώπους που ανήκουν στο παρελθόν.

Επαγγελματικές
Να περιμένεις κάποια απρόοπτα γεγονότα στην επαγγελματική σου ζωή που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Απόφυγε προστριβές και διαπληκτισμούς για να μην έχεις αρνητικές εξελίξεις. Μην αμελείς τις υποχρεώσεις σου και τελείωσε μια και καλή με υποχρεώσεις, που ακόμη είναι σε εκκρεμότητα. Θα υπάρξουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά, προτού τις αποδεχτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα κρύβει κινδύνους και πτώση της καλής σου διάθεσης. Για να προφυλαχτείς, απόφυγε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μπες δυναμικά στην αρένα της μάχης. Οι μέρες θα είναι δύσκολες, τόσο για τα επαγγελματικά σου όσο και για τα αισθηματικά σου. Δείξε ψυχραιμία και διαχειρίσου εκ νέου τις υποθέσεις σου που τρέχουν. Από την Τετάρτη και μετά, προσαρμόσου σε κάτι που είναι μη αναστρέψιμο και μην προσπαθήσεις να το αλλάξεις. Μην αγνοείς τις επεμβάσεις του πεπρωμένου σου, όποιες και αν είναι αυτές και επιστράτευσε την ικανότητα για επιβίωση που διαθέτεις. Το κλίμα και οι συνθήκες στα ερωτικά σου θα είναι ανάλογες με αυτές της δουλειάς σου για αυτό μην ωθείς τα πράγματα στα άκρα. Η σχέση σου διανύει μία ευαίσθητη περίοδο και οι αντοχές, τόσο οι δικές όσο και του συντρόφου σου, είναι σχεδόν μηδαμινές. Μην τις αποτελειώνεις.

Αισθηματικές
Πρέπει να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στο ταίρι σου, για να μπορέσει να καταλάβει πως βλέπεις κι εσύ τη σχέση σας. Να ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ακόμα πιο πολλά αρκεί να δεις κι εσύ μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα. Κι αν ζεις ακόμη στη μοναξιά, φρόντισε να αλλάξεις την τακτική σου, ώστε να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου βρίσκεται σε μια στασιμότητα, την οποία προσπαθείς να αλλάξεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τους εκνευρισμούς και τις βιαστικές κινήσεις που δεν σε συμφέρουν. Αντίθετα, φρόντισε να περάσεις χαλαρά και να ακολουθήσεις το πρόγραμμά σου, ώστε να εξασφαλίσεις λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου και την οικογένειά σου. Στα οικονομικά, προβληματίζεσαι αρκετά και τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Να θυμάσαι πως έρχονται πολύ καλές προτάσεις… μελλοντικά!

ΖΥΓΟΣ
Έντονη προβλέπεται η εβδομάδα, με αιφνίδιες αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Από την Τετάρτη και μετά όμως, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, απόφυγε να εμπλακείς σε περιπέτειες, απομακρύνσου από ανθρώπους που σε δυσαρεστούν και απόφυγε τους πολυσύχναστους χώρους. Φρόντισε την ασφάλεια, τόσο των αισθημάτων όσο και των οικονομικών σου και προφυλάξου από επιτήδειους, που μπορεί να σε παραπλανήσουν. Όσο κι αν το έχεις ανάγκη, μην αφήνεις τις φαντασιώσεις σου να σε παγιδεύουν και μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις, που τροφοδοτούν οι υποσχέσεις των άλλων. Το Σαββατοκύριακο, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Λέοντα, μπορείς να βγεις λίγο παραπάνω έξω, αλλά και πάλι προτίμησε να συναναστραφείς μόνο με οικεία σου άτομα, που δεν υπάρχει φόβος να σε εκμεταλλευτούν ή να σε εκθέσουν.

Αισθηματικές
Θα δώσεις παραπάνω σημασία αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να έχουν συσσωρευτεί με τον καιρό. Θα είναι στο χέρι σου να επαναφέρεις το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Όσο για σένα που είσαι ελεύθερη, η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην κοινωνική σου ζωή. Οι προοπτικές που θα ανοίξουν μπροστά σου θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτήν την περίοδο και μερικές φορές θα αισθάνεσαι πως οι πολλές υποχρεώσεις σε πνίγουν. Φρόντισε να μην αγχώνεσαι και να αποφεύγεις τους εκνευρισμούς. Θα δεις ότι τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα είναι ικανοποιητικά. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις ορισμένες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή, για να μην ξεφύγεις μετά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διάθεση σου επηρεάζεται περίεργα αυτήν την εβδομάδα με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Καρκίνο από την Τετάρτη και ενδεχομένως να γίνει η αφορμή να εκφράσεις τα παράπονά σου, ταλαιπωρώντας τους άλλους αλλά και τον εαυτό σου. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό για όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου με αποτέλεσμα να μην σε ευχαριστεί τίποτα και να τα βάζεις με τους πάντες. Επαγγελματικά, κάποια σχέδια καθυστερούν και συνεπώς τα οικονομικά σου δεν σημειώνουν κάποια αλλαγή, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις τις αγορές που θέλεις ή έχεις ανάγκη. Από την Πέμπτη και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Λέοντα, θα υπάρξει κάποια κινητικότητα στα αισθηματικά σου, που μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Μην ταλαιπωρείσαι άδικα και δέξου τα γεγονότα όπως έρχονται.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις, ιδίως μέσα στο Σαββατοκύριακο, που αναμένεται εξαιρετικά ρομαντικό και ερωτικό! Και αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, προσαρμόσου με τις καταστάσεις και τα άτομα που υπάρχουν ήδη στην αισθηματική σου ζωή, γιατί πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι ενδιαφέρον αυτό το διάστημα, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα.

Επαγγελματικές
Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δείξεις στο χώρο της δουλειάς σου αυτή την εβδομάδα καθώς από το πουθενά μπορεί να δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις, με άτομα ανώτερης επαγγελματικής θέσης της δικής σου. Δείξε υπομονή και σοβαρότητα και αποστασιοποιήσου, όσο αυτό είναι εφικτό. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις σε αγχώνουν ιδιαίτερα. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Διοχέτευσε έξυπνα τον δυναμισμό σου αυτήν την εβδομάδα εκεί που πρέπει, χωρίς να αναλώνεσαι σε υποθέσεις, που ξέρεις εκ των προτέρων ότι δεν έχουν δυνατότητα υλοποίησης. Μην φορτώνεις με περισσότερες υποχρεώσεις το πρόγραμμά σου διότι γρήγορα θα κουραστείς και θα υπάρχει συνέχεια. Στις σχέσεις σου, τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα και οι αντιξοότητες στις συναλλαγές και στις συνεργασίες σου θα σε κάνουν αναγκαστικά πιο επινοητική και πιο υπομονετική. Από την Τετάρτη και μετά, παρ’ όλο που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, με τη νέα θέση του κυβερνήτη σου Δία την ίδια μέρα στο ίδιο ζώδιο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις με οτιδήποτε καταπιαστείς. Οι αναστατώσεις που θα υπάρξουν στα αισθηματικά σου είναι παροδικές για αυτό αντιμετώπισέ τες ως αφορμή για να ανανεώσεις τον έρωτά σου.

Αισθηματικές
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα από την Πέμπτη, θα σε βοηθήσει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στη σχέση και να πάρεις οριστικές αποφάσεις, για θέματα που παραμένουν στάσιμα. Αν πραγματικά θέλεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, τότε είναι στο χέρι σου… Οι ελεύθεροι του ζωδίου, πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας, γιατί με τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις που έχετε, στο τέλος θα μείνετε μόνοι σας.

Επαγγελματικές
Οι καταστάσεις στη δουλειά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσεις κάποια σχέδια που θέλεις να δρομολογήσεις, αλλά καθυστερούν. Απόφυγε τα καινούργια ξεκινήματα, που μπορεί να σου φέρουν προβλήματα. Το άμεσο μέλλον σου προδιαγράφεται ευοίωνο, αν μείνεις πιστή στο πρόγραμμά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα. Ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμείς υποχρεώσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με το Δία αυτήν την εβδομάδα να κάνει την είσοδο του την Τετάρτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα δημιουργηθούν μικροί διέξοδοι σε όλους τους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σου, αλλά και να ανανεώσεις την ψυχολογική σου διάθεση. Οι άνθρωποι του στενού σου περιβάλλοντος είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και, αν το καταφέρουν, θα σου προκαλέσουν μία μικρή αναστάτωση, με τα θέματα που τους απασχολούν. Μην οικειοποιείσαι τα προβλήματα τους, όσο κι αν αυτό σου είναι δύσκολο. Με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του Ερμή, από τις 26 και μετά στον Καρκίνο, καθυστερήσεις θα σημειωθούν στα οικονομικά σου και οι ισορροπίες στον επαγγελματικό τομέα θα βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί. Το Σαββατοκύριακο είναι ευκαιρία να βρεις τρόπους να ξεκουραστείς και να ψυχαγωγηθείς. Αισθηματικά, τα πράγματα είναι καλύτερα σε επίπεδο συνεννόησης, παρά σε επίπεδο απόλαυσης.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, κάτι έχει μπει ανάμεσά σε εσένα και τον σύντροφό σου και αυτό δεν είναι άλλο από τις δεκάδες υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, οι οποίες δεν σε αφήνουν να του δοθείς ολοκληρωτικά και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε πρόγραμμα, για να βρεις τον απαραίτητο χρόνο να αφιερώσεις στη σχέση σου. Όλοι και όλα θέλουν τον προγραμματισμό τους! Εσύ που είσαι μόνη, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά κάνε τις απαραίτητες αλλαγές, για να έρθεις κοντά με το άτομο που είσαι ερωτευμένη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ άγχος, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να βάλεις πρόγραμμα και ακολούθησέ το πιστά. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα προς το τέλος της εβδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα δίνει έμφαση στο αίσθημα της ιδιοκτησίας, αλλά σου προκαλεί και αγωνίες γύρω από το μέλλον τόσο των οικονομικών, όσο και της αισθηματικής σου ζωής. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο, θα νιώσεις σαν να βαδίζεις σε κινούμενη άμμο και η αισιοδοξία σου για το επαγγελματικό σου μέλλον θα είναι περιορισμένη. Μην το βάζεις κάτω, αλλά φρόντισε να είσαι αισιόδοξη, βασίζοντας την τακτική σου στην ισχυρή αντίληψη που διαθέτεις, αλλά και στο ρεαλισμό του χαρακτήρα σου. Αν κάποιοι συνεργάτες σου προσπαθήσουν να φέρουν εμπόδια στα επαγγελματικά σου σχέδια, να είσαι σκληρή και απόλυτη απέναντί τους, ώστε να καταλάβουν ότι τα όριά τους είναι περιορισμένα. Ερωτικά, θα υπάρξουν προσφορές και ευχάριστες στιγμές, αλλά δεν σου εγγυώνται την αποκατάσταση και την ασφάλεια που ζητάς.

Αισθηματικές
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρει τις οριστικές σου αποφάσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Όσο για σένα που ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, η νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα από την Πέμπτη θα σου χαρίσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Θα έχεις πολύ δυναμισμό στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε τυχόν δυσκολίες. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, προκειμένου για να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Μπορείς να τα καταφέρεις, αν κινηθείς με μεθοδικότητα και πρόγραμμα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Ωστόσο, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτήν την περίοδο.

ΙΧΘΕΙΣ
Βαραίνει η ατμόσφαιρα στο στενό σου περιβάλλον αυτήν την εβδομάδα, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Καρκίνο, από την Τετάρτη. Θα αναγκαστείς να συνδυάσεις ασχολίες, υποχρεώσεις και ευθύνες, με απόλυτα διπλωματικό τρόπο. Το χαρακτηριστικό των ημερών αυτών θα είναι η ένταση, ο εκνευρισμός και η κατανάλωση του χρόνου και των χρημάτων σου, χωρίς ουσιαστικό όφελος. Προσπάθησε να είσαι κάπως μετριοπαθής στις σχέσεις σου εκείνες που θα σε προκαλέσουν και περισσότερο υπομονετική στις δυσκολίες, που θα συνεχίσει να παρουσιάζει η πραγματοποίηση ενός επαγγελματικού σου σχεδίου. Αισθηματικά, συμπεριφέρσου με σεβασμό και κατανόηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφός σου αυτό το διάστημα και μην μονοπωλείς το χρόνο του, μιλώντας μόνο για τα δικά σου προβλήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αυτήν την εβδομάδα θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Πρόσεξε να μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του, ώστε να διευκρινιστεί οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει. Αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου το κατάλληλο άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, φρόντισε να περνάς καλά με τα φιλικά σου πρόσωπα και κάπου, κάποιος θα εμφανιστεί στον ορίζοντα!

Επαγγελματικές
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου πάντα δείχνεις υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται σωστά. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι αυτήν την περίοδο, γιατί μπορεί να μην καταφέρεις να διαχειριστείς σωστά τις αντιδράσεις των γύρω σου. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους κατάσταση και πρέπει να κάνεις κινήσεις για να μπορέσεις να τα βελτιώσεις, αποφεύγοντας παράλληλα τα έξοδα.

Read More

And More