Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.07.2013 | 22:45

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 ως 14 Ιουλίου. Τι προβλέπουν τα άστρα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 ως 14 Ιουλίου. Τι προβλέπουν τα άστρα
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
To καλοκαιράκι είναι εδώ. Τα τριήμερα, οι παραλίες, η θάλασσα, η ατμόσφαιρα μας έχουν αλλάξει ήδη τη διάθεση και όλα μοιάζουν πιο όμορφα. Είναι όμως; Τι λένε τα άστρα;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ...


ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα η ανάγκη σου να προωθήσεις τις ιδέες σου δυναμικά και να πάρεις την κατάσταση της ζωής σου στα χέρια σου θα γίνει στόχος κακόβουλων σχολίων από κάποια άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Αυτό από τη μία είναι λογικό γιατί ο ανταγωνισμός και η ζήλια που επικρατεί γύρω σου είναι πολύ έντονη και κάθε νέο εγχείρημα αντιμετωπίζεται ως απειλή. Από την άλλη όμως πρέπει και εσύ να προστατευτείς και να μη γίνεις έρμαιο των άλλων. Προσπάθησε να δράσεις πλαγίως και διακριτικά και περιόρισε στο ελάχιστο την εσωτερική σου παρόρμηση να εκφραστείς και να διεκδικήσεις.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη, τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ρόδινα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την Σελήνη από τον Καρκίνο να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Ουρανό, τον Ήλιο και τον Ερμή, και να φορτίζουν το κλίμα της σχέσης σου αρνητικά. Από εκεί και μετά ωστόσο, αναμένεται να επανέλθει η αρμονία στην καθημερινότητά σου και θα ξανανιώσεις ερωτευμένη με τον σύντροφό σου. Και αν ακόμη η μοναξιά βασανίζει το μυαλό σου, μην κάθεσαι καθόλου! Από το Σάββατο και μετά, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο κυβερνήτης σου Άρης στη νέα του θέση, στο ζώδιο του Καρκίνου, ο έρωτας δεν αποκλείεται να κάνει πάλι την εμφάνισή του στη ζωή σου για αυτό μην μένεις κλεισμένη στο σπίτι!!!

Επαγγελματικές
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και για να μη φτάσουν στα άκρα κάποιες καταστάσεις, να κάνεις λίγη υπομονή. Στα οικονομικά, πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα της περιόδου, που είναι ήδη πολλά και θα αυξηθούν κι άλλο, λόγω κάποιων απρόσμενων εξόδων που θα ακολουθήσουν.ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, πέρα από τη γενική ιδέα της οικονομικής ασφάλειας που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα και θα σου προσθέσει κάποιο άγχος, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο τη Δευτέρα θα σε φέρει μπροστά σε κάποιες προκλήσεις. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια ασυμφωνία απόψεων με συνεργάτες ή τον οικογενειακό σου κύκλο που θα πρέπει να διαχειριστείς, αν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες που σου είναι τόσο απαραίτητες για να συνεχίσεις τον αγώνα σου. Πρέπει να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν μιλήσεις. Αν μάλιστα είναι εφικτό καλύτερα να μην κάνεις καμία κουβέντα μαζί τους.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκρατείς κι εσύ τον εκνευρισμό σου κάποιες φορές που η ψυχολογία σου δεν θα είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για τα αισθήματα που τρέφεις. Και αν βαδίζεις ακόμη χέρι-χέρι με την μοναξιά, δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Ο Άρης, από το Σάββατο και μετά στη νέα του θέση, στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί να φέρει στην πόρτα σου έναν παθιασμένο και γεμάτο έρωτα δεσμό!

Επαγγελματικές
Έντονη θα είναι η δραστηριότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου αυτές τις ημέρες, αλλά έντονες θα είναι επίσης και οι κουβέντες που θα γίνουν και δεν θα σε βρίσκουν σύμφωνη. Προτίμησε την μοναχική δουλειά και χρησιμοποίησε ως άλλοθι τις πολλές ευθύνες που έχεις ήδη αναλάβει για να απέχεις από τις συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, πρέπει όλη την εβδομάδα να προσέχεις στις συναλλαγές σου ώστε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας και τον κυβερνήτη σου Ερμή να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα και να επηρεάζει ιδιαίτερα το ζώδιό σου, θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα. Θα αισθάνεσαι αρκετά εύθραυστη σε προσωπικό επίπεδο και δεν θα έχεις την συμπαράσταση των δικών ατόμων, όχι επειδή δεν το θέλουν, αλλά επειδή περνούν και αυτοί με την σειρά τους τα δικά τους άγχη και δυσκολίες. Κάνε υπομονή, εκμεταλλεύσου το διάστημα για να ανασκουμπωθείς και να θέσεις ένα νέο πρόγραμμα, που θα σε φέρει πιο κοντά στην ηρεμία που έχεις ανάγκη και με πιο θετική ματιά, τα πράγματα πολύ γρήγορα θα πάνε καλύτερα.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη, αυτήν την εβδομάδα ίσως αντιληφθείς πάρα πολλά λάθη από τον σύντροφό σου και θα καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις από αυτόν τον άνθρωπο και αν σε καλύπτει. Ό,τι σε προβληματίζει συζήτησέ το μαζί του, ώστε να μπορέσεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Και αν βιώνεις ακόμη ερωτική μοναξιά, μην απογοητεύεσαι, αλλά επιδίωξε να βγαίνεις περισσότερο έξω και να συναναστρέφεσαι με κόσμο, γιατί μόνο έτσι η διάθεσή σου θα βελτιωθεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να μην είναι σωστές, γιατί σου τα έχουν παρουσιάσει αλλιώς τα πράγματα. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων ή αγορές δεν ευνοούνται και οφείλεις να είσαι πολύ μετρημένη. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, αλλά μία νότα βελτίωσης θα υπάρξει πιθανόν το Σαββατοκύριακο από μια επένδυση που είχες κάνει καιρό πριν και είχες ξεχασμένη.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου επίσης, θα προκύψουν μερικά προβλήματα που θα είναι μεν προσωρινά, από την άλλη όμως μπορεί να προκαλέσουν κάποια εμπόδια στην πορεία σου. Έλεγξε το άγχος σου και μην εμπιστεύεσαι άτομα που δεν είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστα, γιατί μπορεί να κάνεις κάποια κίνηση, πάνω σε μία στιγμή αδυναμίας, που δεν θα σε συμφέρει καθόλου. Το Σαββατοκύριακο θα έρθεις αντιμέτωπη με απρόβλεπτες καταστάσεις στον οικογενειακό σου κύκλο και ίσως υπάρξουν απογοητεύσεις.

Αισθηματικές
Η εβδομάδα αυτή από την πρώτη της ημέρα θα σε κάνει να νιώθεις κάπως άβολα σε σχέση με τον σύντροφό σου, ενώ θα έρθουν στο μυαλό σου καταστάσεις προβληματικές που σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Προτίμησε τη σιωπή και μην αναμοχλεύεις περασμένα λάθη για να έχεις κάτι να πεις. Αν είσαι ακόμα μόνη και δεν παίζει τίποτα καινούργιο στη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω, γιατί από το Σάββατο και μετά, ο Άρης στο ζώδιό σου σε ευνοεί για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να κινηθείς με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση. Δεν χρειάζεται να σε πιάσουν οι βιασύνες και τα αγχωτικά σου, επειδή ο χρόνος δεν σου φτάνει, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθη που μπορεί να αποβούν μοιραία και ο καιρός δεν το επιτρέπει. Στα οικονομικά, θα έχεις μια τάση για άσκοπα έξοδα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και σε προβληματίζουν.ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή δεν θα είναι και η καλύτερη, καθώς από τη μια ο Ερμής κινείται ανάδρομα και τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως έχεις δρομολογήσει, από την άλλη η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο τη Δευτέρα, είναι ικανή να φέρει τα πάνω κάτω στις συνήθειές σου και να σε αναγκάσει να λειτουργήσεις πιο ρεαλιστικά από ό,τι συνηθίζεις. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο Κρόνος θα επιστρέψει σε κανονική τροχιά από τις 8 και μετά και θα περιορίσει κατά πολύ τις απρόσμενες καταστάσεις, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν αποσυντονίσει πλήρως.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, μπορείς να εκδηλώσεις τον ερωτισμό και το πάθος απέναντι στον σύντροφό σου και να περάσεις ειδυλλιακές στιγμές μαζί του, μακριά από τις έγνοιες και τις σκοτούρες που έχεις στους υπόλοιπους τομείς. Όσο για σένα που ακόμα είσαι μόνη, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Άρη, από το Σάββατο και μετά στον Καρκίνο, έχεις πολλές και σοβαρές πιθανότητες να βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Θα υπάρχουν μερικά προβλήματα αυτήν την εβδομάδα με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου αρχίζεις να ισορροπείς καθώς τα έσοδά σου δείχνουν να αυξάνονται. Φρόντισε να αποδεχτείς κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα σε κάνει να ανασυνταχθείς και να αλλάξεις το σκεπτικό σου και τον τρόπο που βλέπεις άτομα και καταστάσεις. Ο συναισθηματισμός σου θα περιοριστεί αναγκαστικά και θα σε προσγειώσει κάπως ανώμαλα στην ωμή πραγματικότητα των καιρών. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στον Καρκίνο, θα είναι περιοριστική για αυτά που θέλεις να κάνεις λόγω της παράλληλης ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Ερμή στο ίδιο ζώδιο, αλλά θα διευρύνει τον κύκλο γνωριμιών σου και θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που πολύ γρήγορα θα σου χρειαστούν για την προσωπική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε θέση να περιορίσουν την σκληρότητα των ημερών, καθώς ο σύντροφός σου, σου εκδηλώνει τα πιο βαθιά του συναισθήματα γεγονός που θα σε ηρεμήσει και θα χαρίσει μία γλυκύτητα στην καρδιά σου. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των singles του ζωδίου, πλησίασε το άτομο που σου αρέσει και βρες χρόνο να το γνωρίσεις καλύτερα. Πολύ εύκολα μία φιλική σχέση μπορεί να γίνει ερωτική, αρκεί να υπάρχει και από τις δύο μεριές η ανάλογη διάθεση… που στην περίπτωσή σου υπάρχει!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η εβδομάδα αυτή μπορεί να είναι είτε πολύ κερδοφόρα, είτε καταστροφική, ανάλογα με την στάση που θα κρατήσεις απέναντι στις εξελίξεις. Προσαρμόσου στις αναγκαστικές αλλαγές που θα επιβάλλουν οι ανώτεροι σου και μην καταβάλλεσαι ηθικά και συναισθηματικά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις νομικές υποθέσεις, όπως και γραφειοκρατικά θέματα. Επίσης, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα.ΖΥΓΟΣ
H εβδομάδα θα είναι αρκετά θετική, σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις να διεκπεραιώσεις. Προσπάθησε να διευθετήσεις καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν και μην αφήνεις άλλο τις δυσκολίες να διαιωνίζονται. Διαθέτεις πολλές δυνατότητες καθώς και δυναμισμό, οπότε μην κρατάς παθητική στάση όταν απαιτούνται άμεσες λύσεις. Ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο και η Σελήνη θα κινηθεί στο ζώδιό σου, η τύχη θα σε ευνοήσει σε ό,τι θέλεις να πετύχεις είτε αυτό αφορά στα αισθηματικά είτε στα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου στο σύνολο τους είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν όμως στιγμές, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, που ο ερωτικός τομέας θα μπλέκει με τον οικονομικό και ίσως προκληθούν εντάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις με ηρεμία. Και αν είσαι ακόμα μόνη, οι ημέρες είναι ευνοϊκές για να κάνεις τις προτάσεις σου για ραντεβού και ρομαντικές εξόδους. Έτσι, το ταίρι που ζητούσες θα βρεθεί πολύ γρήγορα!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μην κρίνεις άτομα και εξελίξεις με βάση το συναισθηματισμό σου, γιατί θα κάνεις λανθασμένες εκτιμήσεις. Επίσης, μπορείς να συνάψεις συνεργασίες για κάποιο νέο εγχείρημα που θα παρουσιαστεί και θα σου δώσει την δυνατότητα να ξεδιπλώσεις όλα σου ταλέντα πάνω στο αντικείμενό σου. Πολύ καλές συνθήκες και προοπτικές διαμορφώνονται και για τα οικονομικά σου για αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να τις αξιοποιήσεις.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έφτασε η στιγμή για να προωθήσεις τα όποια σχέδια έχεις καταστρώσει στο παρελθόν και μέχρι τώρα δεν σου είχε δοθεί η ευκαιρία να δρομολογήσεις. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ξεκίνημα της εβδομάδας και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο και να σε ευνοεί, η οξυδέρκεια σου βρίσκεται στο απόγειό της και θα σε βοηθήσει να κάνεις ταχύτατη εκτίμηση των καταστάσεων, επανεξετάζοντας, αν είναι ανάγκη, τα δεδομένα. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις τις ανακατατάξεις που χρειάζονται για να δρομολογήσεις τις δραστηριότητές σου, ώστε να φτάσεις στους στόχους σου.

Αισθηματικές
Το κλίμα στη σχέση σου μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά είναι στο χέρι σου να το κάνεις πολύ ευχάριστο και ερωτικό. Μίλα με τον σύντροφό σου και εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Έτσι, θα δεις να καλυτερεύουν πολλές καταστάσεις. Και αν η μοναξιά υπάρχει ακόμη στη ζωή σου, στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, θα ενεργείς περισσότερο εγκεφαλικά παρά σωματικά και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σε διεγείρει ένας πλατωνικός έρωτας… Με το μαλακό!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα νιώθεις πανέτοιμη να κατακτήσεις τα όνειρα σου και θα τολμήσεις να το κάνεις. Πρόσεξε μόνο να μη βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα παρασυρμένη από την αισιοδοξία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό. Κράτα και έναν άσο στο μανίκι σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, χωρίς όμως ακόμη να τις πραγματοποιήσεις. Προσοχή στα χρηματικά ζητήματα, αν δεν θέλεις να έχεις μεγάλα έξοδα και ζημίες που θα σε βγάλουν τελείως από τον προϋπολογισμό σου.ΤΟΞΟΤΗΣ
Καθυστερήσεις και αναβολές θα χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα για το ζώδιό σου, με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 8 στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σε κάνει να έχεις έντονο εκνευρισμό, ενώ θα προκαλέσει κάποια μικρά προβλήματα, τα οποία όμως θα είναι προσωρινά. Ωστόσο, συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις, καθώς είναι σίγουρο ότι η επιτυχία είναι κοντά. Τέλος, δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με άτομα της οικογένειάς σου, για να μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα!

Αισθηματικές
Κάποιες ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις θα προκληθούν κατά την διάρκεια των ημερών στον αισθηματικό σου τομέα και επειδή τα νεύρα σου θα είναι σε οριακό σημείο δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Προτίμησε να βγάλεις από μέσα σου ό,τι σε προβληματίζει και εξήγησε στον σύντροφό σου τι είναι αυτό που σε κουράζει πάνω του, μήπως δεις και εσύ μία άσπρη μέρα… Η ειλικρίνεια που θα δείξεις, θα σε αποζημιώσει! Οι singles να έχετε το νου σας, γιατί το Σαββατοκύριακο, με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Καρκίνο, οι κεραυνοβόλοι έρωτες παραμονεύουν!

Επαγγελματικές
H επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία εξαρτάται από την διπλωματία, με την οποία θα χειριστείς τις συναλλαγές σου με τους άλλους, πελάτες και συνεργάτες. Υιοθέτησε μία πιο υπομονετική στάση και να είσαι σίγουρη ότι στο τέλος θα ανταμειφθείς για την αυτοπειθαρχία σου. Οικονομικά, τα πράγματα θα είναι περιοριστικά για αυτό συμπεριφέρσου ανάλογα.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα, με τον κυβερνήτη σου Κρόνο να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού τη Δευτέρα και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Καρκίνου, είναι κατάλληλη για να ρυθμίσεις κάποια διοικητικά προβλήματα. Οι συνθήκες θα ευνοήσουν όλες τις κινήσεις, που έχουν να κάνουν με γραφειοκρατικά θέματα και πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Μην αναλώνεσαι λοιπόν σε κουβέντες και αφηρημένες έννοιες, αλλά κινήσου με τη λογική του να ξεκαθαρίσεις πράγματα και να τακτοποιήσεις παλιούς λογαριασμούς.

Αισθηματικές
Η νέα θέση του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, από το Σάββατο και μετά μπορεί να σου δώσει έξτρα ερωτισμό, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε κάνει να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Προσπάθησε να μην κρατάς απόλυτη στάση σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε όμορφα μαζί. Εσύ που είσαι ακόμη μόνη, έχεις πολλές δυνατότητες να διώξεις τη μοναξιά, αρκεί να το βάλεις στόχο. Να ξέρεις πως οι πλανήτες σε ευνοούν, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μην πάρεις οριστικές και ανεπανόρθωτες αποφάσεις σε στιγμές θυμού και εκνευρισμού. Προσαρμόσου στις καταστάσεις, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι είναι ενάντια στις πεποιθήσεις σου. Η εβδομάδα αυτή θα έχει επίσης σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα, γιατί τα χρήματα που σου περισσεύουν είναι περιορισμένα.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά ελπιδοφόρα για εσένα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο και να δίνει ώθηση στις επιδιώξεις σου, αλλά με αρκετές απαιτήσεις στην πορεία της. Με τον Ερμή όμως να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στο ίδιο ζώδιο θα έχεις την τάση να σπάσεις κάποιες συμφωνίες ή συνεργασίες, που δεν σε ικανοποιούν πλήρως. Μήπως θα ήταν καλύτερα προς το παρόν να συγκρατηθείς; Φρόντισε ό,τι και να κάνεις να μην είναι βιαστικό και επιπόλαιο, γιατί θα σου κοστίσει ακριβά!

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσεις θέματα που αφορούν στη σχέση σου και σε στεναχωρούν. Μπορείς να περάσεις χαλαρά και ερωτικά και να αφήσεις τα προβλήματα και τις σκοτούρες στην άκρη, τουλάχιστον προς το παρόν, που το πλανητικό σκηνικό δεν είναι και το καλύτερο. Και αν ακόμα είσαι μόνη, άνοιξε τα φτερά σου για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες να συναντήσεις το άτομο που θα σου ταιριάζει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά, αλλά σε έχει πιάσει μία μανία να την αλλάξεις, πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνεις. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου και αντιμετώπισε με ευελιξία κάποιες αναμενόμενες καθυστερήσεις, που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής. Μπορείς να κάνεις τα σχέδιά σου, ώστε να αρχίζεις να τα υλοποιείς αργότερα. Στα οικονομικά σου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις κάποιες επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, γιατί στο τέλος θα χάσεις το λογαριασμό. Επίσης, πρόσεξε, αν χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά από πριν!ΙΧΘΕΙΣ
Δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Καρκίνο και να σε επηρεάζει αρνητικά και τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ίδιο ζώδιο και να δημιουργεί εντάσεις. Μην βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα για τα θέματα που σε απασχολούν και μη δρας με βάση αυτά, γιατί η κρίση σου δεν είναι ορθή και το πλανητικό σκηνικό σε ξεγελάει για τα καλά. Πορεύσου με τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου και απόφυγε να ασχολείσαι με υποθέσεις, που η διεκπεραίωση τους δεν εξαρτάται μόνο από εσένα.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη, μία έντονη αίσθηση ελευθερίας που θα έχεις θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση περιπετειών, γεμάτων πάθος, γεγονός που μπορεί να σε οδηγήσει σε αρκετά δυσάρεστες καταστάσεις στη σχέση σου, αν δεν βάλεις ένα φρένο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η όψη που πραγματοποιεί ο Ήλιος και η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στις 12 του μήνα, φέρνει αποκαλύψεις που δεν θα σε ευνοήσουν καθόλου. Πρόσεχε! Και αν η μοναξιά σου κάνει ακόμη παρέα, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει με ή χωρίς την θέληση σου!

Επαγγελματικές
Ο Δίας από τον Καρκίνο και ο Άρης που θα κάνει την είσοδό του στο ίδιο ζώδιο το Σάββατο, ευνοούν τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και κάποια θέματα που θέλεις να τελειώνεις θα βλέπεις να παίρνουν τη σειρά τους σιγά-σιγά και θα νιώσεις λίγο πιο ήρεμη. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων συνεργασίες, που δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Τα οικονομικά σου αυτήν την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 15:14

Top 10