Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.08.2013 | 22:29

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 ως 18 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12 ως 18 Αυγούστου. Τι λένε τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στην καρδιά του Αυγούστου τι προβλέπουν τα ζώδια; Θα γίνει κάτι θετικό στα ερωτικά και στα επαγγελματικά τώρα που η διάθεση έχει αλλάξει; 

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ "ΚΛΙΚ" ΕΔΩ...


ΚΡΙΟΣ
Ξεκινά μια εβδομάδα εγρήγορσης και αφύπνισης για εσένα. Θα έχεις έντονη τη διάθεση, αλλά και οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις αρχίζουν να δρομολογούνται επιτέλους, ύστερα από τις μεγάλες και επίπονες προσπάθειες των τελευταίων εβδομάδων. Προσοχή πρέπει να επιδείξεις μόνο στα χρονοδιαγράμματα που βάζεις. Δεν θα πρέπει να είναι σφιχτά χρονικά, γιατί θα απαιτηθεί ακόμη λίγος καιρός για την πλήρη ολοκλήρωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η αμεσότητα στην δράση δεν είναι πάντα και ο ενδεδειγμένος τρόπος για όλους για αυτό προσπάθησε να βρεις τους ιδανικούς τρόπους για να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Μην αδιαφορήσεις αν βλέπεις ότι δεν εκδηλώνεται απέναντι σου και δώσε του τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να το κάνει. Η είσοδος της Αφροδίτης από την Παρασκευή και μετά στο ζώδιο του Ζυγού, είναι βέβαιο ότι θα σας φέρει πιο κοντά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να δείξεις αυξημένη αυτοσυγκράτηση, σύνεση και ηρεμία, καθώς ενώ οι οιωνοί είναι θετικοί προκειμένου να καταφέρεις να ανελιχθείς, από την άλλη θα υπάρξει έντονη ζήλια και ανταγωνισμός, που μπορεί να σε οδηγήσει σε ακραίες εκδηλώσεις. Η εγκράτεια και η λιτότητα θα πρέπει να χαρακτηρίζουν τις δαπάνες σου, όπως και η αποφυγή περιττών εξόδων. Η συγκεκριμένη εβδομάδα δεν ευνοεί καθόλου οικονομικά και επαγγελματικά ανοίγματα. Βελτίωση της κατάστασης θα γίνει αισθητή από την ερχόμενη εβδομάδα.ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετά ευνοϊκή στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου θα είναι αυτή εβδομάδα για εσένα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ζυγού από την Παρασκευή και είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα να ανοιχτείς επαγγελματικά και οικονομικά, να κάνεις χρήσιμες επαφές με συνεργάτες που πολύ πιθανό να σου χρειαστούν στην πορεία, και γιατί όχι, να επενδύσεις ένα μικρό ποσό σε τυχερά παιχνίδια, μιας και οι οιωνοί είναι πολύ θετικοί για απρόσμενα κέρδη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η νέα θέση της Αφροδίτης εμπλουτίζει αυτές τις μέρες με ένα διάχυτο ρομαντισμό και τρυφερότητα για εσένα. Αρκετοί από εσάς θα επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει με εξασφαλισμένη επιτυχία. Ιδιαίτερα οι αδέσμευτοι, θα έχετε τις ευκαιρίες σας, για συναντήσεις με αξιόλογα άτομα. Συγκεντρωθείτε και βαδίστε με αργά και σταθερά βήματα, ώστε να μπορέσετε να τα προσεγγίσετε με την ανάλογη επιτυχία.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η πρόοδος δεν είναι ακατόρθωτη, όπως και οι θετικές εξελίξεις. Θα πρέπει όμως η αποφασιστικότητα και η κινητικότητα να αποτελέσουν τους βασικούς άξονες της στρατηγικής σου. Οι στόχοι σου είναι εφικτοί, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και τις δυνάμεις, που αναμφισβήτητα έχεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να είσαι αυστηρά εγκρατής!ΔΙΔΥΜΟΙ
Τρέξιμο, άγχος, διεκδικήσεις και ανταγωνιστικότητα, θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της υπερβολικά φορτισμένης εβδομάδας για εσένα, που έχεις το μυαλό σου συνεχώς στραμμένο στην επαγγελματική σου ζωή. Αν θες να τα καταφέρεις, κράτησε την σκέψη σου συγκεντρωμένη στους στόχους και τις επιδιώξεις που έχεις ορίσει, αλλιώς πολύ εύκολα μπορεί να αποπροσανατολιστείς με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό, από την Παρασκευή και μετά. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδανικό για να αναζητήσεις κάτι νέο στα ερωτικά σου, είτε επαναπροσδιορίζοντας την υπάρχουσα σχέση σου είτε αναζητώντας μια καινούργια.

Αισθηματικές
Το διάστημα αυτό η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Η εβδομάδα προβλέπεται αρκετά ευνοϊκή για το δεσμό σου, καθώς θα ζήσεις ιδανικές στιγμές με τον σύντροφό σου και το γενικότερο κλίμα ανάμεσά σας θα χαρακτηρίζεται από αγνά συναισθήματα αμοιβαίας αγάπης. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, διεκδικήστε το δικαίωμά σας στο όνειρο και οι προσδοκίες σας θα στεφθούν με επιτυχία.

Επαγγελματικές
Όσον αφορά στα επαγγελματικά και οικονομικά σου ζητήματα, η αναγνώριση των προσπαθειών και των επιλογών σου είναι πολύ κοντά σου. Τα προσόντα και οι γνώσεις σου θα ανταμειφθούν και η συγκεκριμένη περίοδος θα χαρακτηριστεί από χαρά και κέρδη, υλικά, ψυχικά και πνευματικά. Όλα αυτά όμως, με απαραίτητη προϋπόθεση την δική σου αποφασιστικότητα, ευελιξία και τέχνη στην διαχείριση των καταστάσεων και την ανάδειξη των πραγματικών σου δυνατοτήτων.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εβδομάδα χαράς και διασκέδασης θα είναι η τρέχουσα για εσένα. Θα έχεις σταθερότητα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου και θα μπορέσεις να κάνεις τώρα όσα πράγματα θέλεις. Θα είσαι σε ετοιμότητα σε οτιδήποτε απρόβλεπτο σου παρουσιαστεί στον επαγγελματικό σου χώρο και δεν θα έχεις ανάγκη πλέον κανέναν, για να εδραιώσεις τη θέση σου και να αποδείξεις την αξία σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού από την Παρασκευή και μετά, αφέσου ελεύθερη με ανοιχτές τις πύλες των συναισθημάτων σου απέναντι στον σύντροφό σου και θα διαπιστώσεις ότι ακόμη και τώρα δεν είναι αργά να κάνεις το θαύμα στη σχέση σου και να αναγεννήσεις το δεσμό σου. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι πιθανόν να συναντήσετε τώρα τον έρωτα της ζωής σας για αυτό μην κλείνεστε στον εαυτό σας και στο… σπίτι σας!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα είναι θετικά και ευοίωνα. Η προσδοκώμενη προαγωγή ή αύξηση μισθού θα υπάρξει, όπως και η θετική απόδοση των πραγματοποιηθέντων επενδύσεων ή επεκτάσεων, που έχεις ήδη δρομολογήσει. Στα οικονομικά, ίσως χρειαστεί περισσότερη σύνεση, αλλά το γενικότερο κλίμα θα είναι θετικό. Σε γενικές γραμμές, η αναγέννηση και η ανανέωση προς το καλύτερο θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτών των ημερών.ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα αυτή σε βοηθάει να αποφασίσεις το τι θέλεις πραγματικά, το τι μπορείς να κάνεις και να προχωρήσεις άφοβα στην πραγματοποίηση του ονείρου σου. Μην ξεγελαστείς και αφήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων σε τρίτα άτομα, γιατί τα προβλήματά σου θα επιδεινωθούν. Επίσης, μην πάρεις μέρος σε διενέξεις και εντάσεις μεταξύ τρίτων προσώπων, είτε αυτή είναι η οικογένειά σου είτε οι συνάδελφοι σου, και κράτησε μια απόσταση, για το δικό σου καλό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου θα τονωθεί περισσότερο και θα αποκτήσει μεγαλύτερη ουσία και περιεχόμενο. Ο σύντροφός σου θα σε στηρίξει και θα είναι τόσο τρυφερός δίπλα σου, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου. Οι ελεύθεροι Λέοντες, ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού, θα αναζητήσετε ένα νέο φλερτ στη ζωή σας και θα κάνετε τα πάντα για να το κατακτήσετε. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου το κλίμα θα είναι πολύ καλό, με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει ο Ερμής από το ζώδιό σου και ο δρόμος σου θα είναι ανοιχτός, ό,τι βάλεις στο μάτι για να το πετύχεις! Στήριξε όσους συνεργάτες σου το έχουν ανάγκη και μην επαναπαύεσαι στις… δάφνες σου, γιατί κάποια στιγμή θα τους χρειαστείς και εσύ. Στα οικονομικά, σε περιμένουν προσοδοφόρες ημέρες και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη θα κινείται μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιό σου και θα θελήσεις να αποκοπείς από πεπαλαιωμένες καταστάσεις, οι οποίες σε έχουν κουράσει και να ανοίξεις πανιά για άλλες, καινούργιες, που θα σε ανανεώσουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Όσο πιο αποφασιστικά ξεκόψεις από το κουραστικό παρελθόν, τόσο πιο ευτυχισμένη και ήρεμη θα είσαι στο μέλλον. Επιστράτευσε λοιπόν όλες σου τις δυνάμεις για να το καταφέρεις τώρα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, και μην αφήσεις συναισθηματικούς ενδοιασμούς να σε περιορίσουν ή να σε σταματήσουν. Η υπομονή και το κουράγιο θα σου είναι απαραίτητα, αλλά όταν θα δεις τους στόχους σου να παίρνουν τον δρόμο της πραγμάτωσης, θα ικανοποιηθείς συναισθηματικά αλλά και υλικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η ολοκλήρωση είναι γεγονός. Θα ζήσεις στιγμές ανεπανάληπτες με τον σύντροφό σου και η έκφραση «πελάγη ευτυχίας» ίσως να μην μπορεί να εκφράσει το μέγεθος των συναισθημάτων που θα σας περιβάλλουν. Όσο για εσένα που ακόμη παραμένεις μόνη, μην κλείνεσαι στο καβούκι σου. Μπορείς να ενδώσεις ελεύθερα στις προκλήσεις που δέχεσαι για μία νέα γνωριμία, αφού ποτέ δεν ξέρεις ποιος έρωτας σε περιμένει στη γωνία!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, η άνοδος και η επιτυχία θα στέψουν τις προσπάθειες σου και θα νιώσεις δικαίωση. Συνέχισε τις έξυπνες και αποδοτικές κινήσεις σου και ετοίμασε με άνεση το πλάνο σου για τις επόμενες ημέρες. Όπως θα διαπιστώσεις, η τύχη είναι με το μέρος σου και συνεχίζει να σου χαρίζει απλόχερα τα δώρα της. Ό,τι δεν είχες καταφέρει μέχρι τώρα, σου δίνεται η ευκαιρία να το επιτύχεις αυτήν την εβδομάδα. Οι κόποι και οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν και τα κέρδη σου, υλικά και πνευματικά, θα διαδέχονται το ένα το άλλο.ΖΥΓΟΣ
Σε καταστάσεις που είχες δρομολογήσει από το παρελθόν θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα και ίσως πιεστείς λίγο. Η επιτυχία όμως θα είναι με το μέρος σου για αυτό μην ανησυχείς καθόλου. Οι αντιξοότητες των προηγούμενων εβδομάδων παρέρχονται και οι κόποι και οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Θα πρέπει όμως από την πλευρά σου να επιδείξεις θάρρος και αποφασιστικότητα στη λήψη αποφάσεων, γιατί τα καλά δεν έρχονται αν δεν είσαι διατεθειμένη να τα διεκδικήσεις. Κινήσου με ζήλο και αυτοπεποίθηση, έχοντας για σύμμαχο τις ικανότητές σου και θα αποκτήσεις αυτά που σου αναλογούν. Στα συναισθηματικά σου, θα πρέπει να επιδείξεις αντίστοιχες διαθέσεις, για να μπορέσεις να δρέψεις τους καρπούς.

Αισθηματικές
Ήρεμη θα είναι αισθηματική σου ζωή αυτές τις μέρες και θα περάσεις ξεκούραστο και διασκεδαστικό χρόνο με τον σύντροφό σου. Αν συμπίπτουν κιόλας οι καλοκαιρινές σας άδειες, είναι μία πολύ καλή χρονική στιγμή για να δραπετεύσετε μακριά από επαγγελματικές και λοιπές σκοτούρες και να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, ετοιμαστείτε ψυχολογικά αλλά και εμφανισιακά, για να κατακτήσετε τα πλήθη!

Επαγγελματικές
Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου την Παρασκευή, θα μπορέσεις να πετύχεις το μάξιμουμ των επαγγελματικών σου επιδιώξεων. Ωστόσο, φρόντισε να είσαι και λίγο μετρημένη στον τρόπο με τον οποίο διεκδικείς αυτά που σου αναλογούν. Μην αντιμετωπίζεις τους συναδέλφους ή συνεργάτες σου υποτιμητικά, τώρα που η δική σου επαγγελματική θέση σταθεροποιείται, και φέρσου αναλόγως σε άτομα που σε έχουν στηρίξει στις δύσκολες στιγμές σου. Οικονομικά να περιμένεις κέρδη.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δύσκολη θα είναι αυτή η εβδομάδα για το ζώδιό σου για να κρατήσεις τις ισορροπίες σου σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Με τον Ερμή να κινείται στον Λέοντα, καλό θα είναι να χαλιναγωγήσεις την ανταγωνιστική σου διάθεση και τις υπερβολές στον εργασιακό σου χώρο. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση τις δεσμεύσεις, γιατί είναι πιθανόν να σου φανούν βουνό αργότερα και μην παρασύρεσαι από λόγια ανθρώπων, που δεν γνωρίζεις καλά. Οι εποχές είναι δύσκολες και δεν είναι καιρός για ρίσκα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αυτή την εβδομάδα κατεύνασε το πάθος που θα σε διακρίνει και έλεγξε την λίμπιντο σου, γιατί οι ισορροπίες στη σχέση σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί. Από την Παρασκευή και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα και πιο ήρεμα παντού. Οι ελεύθερες του ζωδίου θα έχετε το χρόνο αλλά και τη διάθεση να αξιολογήσετε καλύτερα κάποιες γνωριμίες που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό και να επιλέξετε με ποιο πρόσωπο θέλετε να… ασχοληθείτε περισσότερο.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα καλό θα ήταν να είσαι συντηρητική στον επαγγελματικό σου τομέα. Ο συμβατικός τρόπος δράσης είναι ο ασφαλέστερος και ο πιο ενδεδειγμένος για εσένα. Επιπλέον, θα πρέπει οι σκέψεις σου να χαρακτηρίζονται από ευαισθησία και ταπεινότητα και θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου, όπως και στις προσδοκίες σου. Οι δοκιμασμένες και γνωστές μέθοδοι και τα «περπατημένα μονοπάτια», θα σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα κάτω από τις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες.ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να χαρείς τη ζωή σου και να πραγματοποιήσεις τα άμεσα σχέδιά σου είτε αυτά αφορούν στις επαγγελματικές σου βλέψεις, είτε στις αισθηματικές. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, θα έχεις και την ανάλογη δυναμική, αλλά και την υποστήριξη για να δρομολογήσεις όλα σου τα σχέδια καλύτερα και πιο αποτελεσματικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η κρίση στη σχέση σου έχει αρχίσει ήδη να ξεπερνιέται και καλό θα είναι να προσπαθήσεις περισσότερο να πλησιάσεις τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις τις ανάγκες, αλλά και τα θέλω του. Μην εμμένεις σε κάποιες δυσάρεστες συμπεριφορές και προσπάθησε να τις δικαιολογήσεις και να τις συγχωρήσεις, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχεις και εσύ το ανάλογο μερίδιο ευθύνης. Όσο για εσένα που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, από την Παρασκευή και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στο Ζυγό, ο ερωτισμός σου θα τραβήξει σαν μαγνήτης αυτόν που θα θελήσεις.

Επαγγελματικές
Σοβαρές επαγγελματικές συναντήσεις που θα σου αποδώσουν αργότερα καρπούς, θα είναι μέσα στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου αυτήν την εβδομάδα και θα τονώσουν τόσο την αυτοπεποίθησή σου όσο και το πορτοφόλι σου. Με σύμμαχο τον Ήλιο στον Λέοντα, η δημοτικότητά σου θα σε βοηθήσει στις κοινωνικές σου επαφές και η διπλωματική σου ικανότητα θα χτυπήσει κόκκινο. Στα οικονομικά φρόντισε να μην ξεφύγεις, γιατί δεν έχεις το ανάλογο περιθώριο!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η εβδομάδα σου δείχνει ένα πιο γλυκό και χαλαρό πρόσωπο καθώς η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό την Παρασκευή και βελτιώνει όλες σου τις επαφές και σχέσεις. Μέχρι τότε όμως, μπορείς να διευθετήσεις προς όφελός σου οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα και να σχεδιάσεις με μεγαλύτερη σιγουριά τα μελλοντικά σου βήματα. Θα έχεις ευκαιρίες για ταξίδια και πιθανώς να προκύψει και μία συνεργασία, που θα σου αποφέρει πολύ σημαντικά οφέλη, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, δεν πρέπει να δείξεις την παραμικρή βιασύνη στην λήψη κάποιας σοβαρής απόφασης. Σχεδίασε κάποιες μέρες διακοπών και πέρνα ανάλαφρο χρόνο με τον σύντροφό σου, ξεχνώντας λίγο τις έννοιες της καθημερινότητας, που σας έχουν απομακρύνει. Να γνωρίζεις ότι αυτός ο χρόνος της χαλάρωσης είναι απαραίτητος για να έρθετε πιο κοντά και να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι κάντε τα πλάνα σας για νέα ερωτικά ταξίδια και θα περάσετε υπέροχα, με τον… συνοδοιπόρο που θα σας ακολουθήσει.

Επαγγελματικές
Οι πλανήτες σου δίνουν αρκετές ευκαιρίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Αξιοποίησέ τες στο μέγιστο βαθμό, δείξε μεγάλη εργατικότητα και θα διαπιστώσεις πολύ γρήγορα πως ο δρόμος της επιτυχίας είναι πολύ κοντά σου. Αν κρατήσεις το μυαλό σου μέσα στο κεφάλι σου και δεν παρασυρθείς σε… καταναλωτικά όργια, τότε τα οικονομικά σου θα διανύσουν περίοδο σημαντικής σταθερότητας, που θα σε κάνουν να αισθανθείς πολύ καλύτερα και θα σου δώσουν ελπίδα για το μέλλον σου.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με μεγάλη διάθεση για προσωπική διασκέδαση και ξεκούραση σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Οι τρέχουσες ημέρες θα είναι πολύ σημαντικές για εσένα, μιας και έρχεσαι από μια περίοδο με μεγάλες εντάσεις και δυνατές ψυχολογικές μεταπτώσεις. Τώρα είναι κατάλληλη η στιγμή να εδραιώσεις τη θέση σου στα επαγγελματικά σου, να διεκδικήσεις τις οικονομικές απολαβές που δικαιούσαι και να ξεκαθαρίσεις το ομιχλώδες τοπίο στα αισθηματικά σου θέματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα υπάρξει έντονη ερωτική δραστηριότητα και μεγάλη επιθυμία να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Όσο για τις singles εκπροσώπους του ζωδίου, σας περιμένουν καινούργιες γνωριμίες και αρκετά φλερτ, που έχουν όλες τις προδιαγραφές να ευδοκιμήσουν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού από την Παρασκευή και μετά, σας δίνει δύναμη και λάμψη να καταφέρετε όλα όσα θέλετε.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου η σταθερότητα και η ηρεμία δεν θα πρέπει να σε παρασύρουν σε νωχελική και εκ του μακρόθεν παρατήρηση των γεγονότων, καθώς σε αυτόν τον τομέα η επαγρύπνηση για την εξακρίβωση της δημιουργίας κάποιας πλάνης από την πλευρά των ανταγωνιστών σου είναι απαραίτητη. Αν παραμείνεις επιφυλακτική και σε ετοιμότητα, θα καταφέρεις να πας τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ και θα νιώσεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση.ΙΧΘΕΙΣ
Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και πηγαίνουν προς το καλύτερο αυτήν την εβδομάδα για εσένα. Αν δράσεις με γνώμονα την σύνεση και την καρτερικότητα, την ευελιξία και την επιφυλακτικότητα, θα δεις να ανοίγουν εμπρός σου όλες οι καλές προοπτικές. Δεν θα είναι, βέβαια, και πάλι τα πράγματα όπως τα θέλεις, αλλά τώρα πια το φως στην άκρη του τούνελ έχει ήδη φανεί και σε γεμίζει κουράγιο. Με βελτιωμένες τις συνθήκες και στα αισθηματικά αλλά και στα επαγγελματικά σου, ξεκινάς σχέδια για μικρές και μεγάλες αποδράσεις, για διασκέδαση και ξεκούραση που τόσο έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η περίοδος της αβεβαιότητας τελειώνει και ξεκινά μια πιο ευχάριστη για τη σχέση σου και την ψυχολογική σου κατάσταση. Η ισορροπία επιστρέφει και σου φέρνει την ψυχική ηρεμία που χρειάζεσαι, για να απολαύσεις τα οφέλη της σχέσης. Όσον αφορά στους αδέσμευτους Ιχθείς, να περιμένετε έντονες ερωτικές στιγμές, ίσως και έναν παθιασμένο έρωτα να σας χτυπήσει την πόρτα!

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις καλές εξελίξεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Ίσως μάλιστα πάρεις την απόφαση να αλλάξεις όλες τις δυσάρεστες συνθήκες, που έχουν γίνει τροχοπέδη στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα. Ζήτα την συμβουλή όσων εμπιστεύεσαι, για να αποφύγεις λάθη της στιγμής. Καλύτερα να φυλάγεσαι, παρά να βρεθείς εκτός απροόπτου. Στα οικονομικά σου θα έχεις μία αύξηση των εσόδων σου, που όμως πρέπει να την χειριστείς με τον κατάλληλο τρόπο, για να νιώσεις πιο ασφαλής μελλοντικά.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Check this
Me, Myshelf and I με την Κορίνα Βρούσια! Τι καλλυντικά θα βρεις στο σπίτι μιας beauty addict που αγαπά τα ταξίδια;
THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!
ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ; Ο Δ. Γρηγοράκης και η ομάδα του απαντούν στις ερωτήσεις σου!
Χριστούγεννα ήρθαν πάλι: Κάνε ένα “δώρο” στο σπίτι σου με αυτά τα εκπληκτικά γιορτινά trends!
Top 10