Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.09.2012 | 23:40

ΖΩΔΙΑ: Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Οκτώβριο;

ΖΩΔΙΑ: Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Οκτώβριο;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πως θα είναι ο Οκτώβρης; Τι προβλέπει το ζώδιό σου; Θα είναι ένας εύκολος μήνας ή θα έχει τις δυσκολίες του; Πως θα κυλήσουν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

Αν σε απασχολεί κάτι πολύ συγκεκριμένο και χρειάζεσαι μια λεπτομερή πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Ο Οκτώβριος κάνει το ξεκίνημά του με αρκετά ευνοϊκούς οιωνούς για το ζώδιό σου. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό πλανητικό γεγονός, που σε επηρεάζει άμεσα, είναι η αποχώρηση του Κρόνου από μία θέση αρκετά πιεστική. Συγκεκριμένα, στις 5 του μήνα ο Κρόνος θα εγκαταλείψει το Ζυγό, απέναντι από το ζώδιό σου, δίνοντας σου αρκετά περιθώρια ανακούφισης. Η θέση του εκεί ήταν αρκετά περιοριστική, κυρίως σε θέματα που αφορούν στο γάμο, μία σχέση ή μία συνεργασία. Τώρα μπορείς να χειριστείς πανόμοια θέματα με περισσότερη ευελιξία και άνεση. Κατά τα άλλα ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου θα είναι στραμμένο σε οικονομικά ζητήματα. Από τις 3 του μήνα μέχρι τις 28, που η Αφροδίτη θα κινείται στην Παρθένο, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να επωφεληθείς οικονομικά και να στηριχτείς και στη βοήθεια άλλων. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Σκορπιό από τις 5 μέχρι τις 29 Οκτωβρίου και θα προκαλεί συζητήσεις, που θα μπορούν να προωθήσουν σημαντικά τα οικονομικά σου, αλλά η ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Δία στους Διδύμους θα προκαλέσει κάποιες φορές ασυνεννοησία, καθυστερήσεις σε αγορές ή εισπράξεις και παρεξηγήσεις. Να είσαι συγκεντρωμένος και μετρημένος σε ό,τι πεις και κάνεις, ώστε να αποφύγεις συγκρούσεις και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Άρη να κινείται στον Τοξότη, από τις 7 του μήνα και μετά, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και για εσένα αλλά και για τη σχέση σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου αρκετά ανεβασμένος. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου θα είναι πολύ εποικοδομητικές για την πορεία της σχέσης σας, ενώ μέχρι τέλος του μήνα, θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για την πορεία της. Και αν η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη παρέα πλέον, είναι στο χέρι σου να εκδηλώσεις όλη την γοητεία και τον ερωτισμό που έχεις, ώστε πολύ σύντομα να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Οι ιδέες που έχεις στη δουλειά σου είναι εξαιρετικές, οπότε πρέπει άμεσα να περάσεις από την θεωρία στην πράξη και να αρχίσεις να τις εφαρμόζεις. Να ξέρεις πως ειδικά από τις 15 του μήνα και μετά, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, θα μπορείς να κάνεις θαύματα στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι στα πάνω του και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σβήσει όλες τις προβληματικές καταστάσεις. Οι ημέρες σου θα είναι γεμάτες με επαφές και αρκετό τρέξιμο. Αν κινηθείς με προσοχή και σύνεση, ο Οκτώβριος μπορεί να είναι πολύ αποδοτικός σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου, τα οποία δεν φαίνεται να σε ικανοποιούν. Από τις πρώτες μέρες θα έχεις πολύ άγχος, με υποχρεώσεις που ακόμη δεν έχεις τακτοποιήσει. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 στον Ταύρο, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και αλλαγές σε σχέδια που μέχρι τώρα δεν σου φέρνουν τα έσοδα που θέλεις. Θα έχεις μεγάλη επιτυχία!


ΤΑΥΡΟΣ
Παρά τις εξελίξεις που προωθούνται για εσένα, τα πράγματα θα είναι κάπως αντιφατικά στους βασικούς τομείς της ζωής σου αυτό το μήνα. Από τη μία, έχεις την τύχη να φιλοξενείται η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου και του Ζυγού, γεγονός που σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό και ρεαλιστή. Η συναισθηματική σου ζωή βελτιώνεται αισθητά και οι σχέσεις σου θα αποκτήσουν ουσία και βάθος. Ακόμα και αν είσαι μόνος, μπορείς να βρεις το άλλο σου μισό. Από την άλλη, η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό από τις 5 μέχρι τις 29, είναι αρκετά πιεστική κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο. Μπορεί να νιώσει εκνευρισμένος ή κουρασμένος από υποθέσεις που έχουν σχέση με το σπίτι ή με θέματα ακίνητης περιουσίας, που δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη. Ακόμη και η σχέση σου με άτομα της οικογενείας σου χρειάζεται την προσοχή σου. Ο Άρης βέβαια, που θα κινείται στον Τοξότη από τις 7 και μετά, θα διατηρήσει το ηθικό σου ακμαίο και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις σημαντικά προβλήματα. Με τις καλές του επιρροές θα σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα, παρ’ όλες τις αναποδιές που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στο ζώδιό σου, στις 29, θα σου θυμίσει την ανάγκη σου να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που σε αγαπούν. Μπορεί να είσαι κάπως υπερευαίσθητος αυτές τις ημέρες ή να νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις συναισθήματα και επιθυμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να φροντίσεις από τις πρώτες ημέρες του μήνα να καλλιεργείς ρομαντικό και ερωτικό κλίμα, αλλά και να συμπαρασταθείς σε προβλήματα που μπορεί να έχει ο σύντροφός σου. Ξέκλεψε λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που έχεις, για να περνάς περισσότερες στιγμές μαζί του και θα νιώσεις πολύ ευτυχής και ισορροπημένος. Στα μέσα του μήνα θα έχεις την τύχη να ακούσεις κάποιο σημαντικό μήνυμα, που περίμενες εδώ και καιρό και αφορά στο μέλλον της κοινής σας ζωής. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά εδώ και καιρό, η τύχη θα είναι στο πλευρό σου για να συναντήσεις το άλλο σου μισό, με τις ευεργετικές επιρροές που θα σου στείλει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη. Μην ζυγίσεις τόσο πολύ τα υπέρ και τα κατά ενός επικείμενου δεσμού και αφέσου χωρίς αναστολές και ανασφάλειες σε μία νέα γνωριμία που θα κάνεις. Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα, παρόλο που μάλλον σου αρέσει να παραπονιέσαι ακόμα και για ασήμαντα πράγματα, λόγω του ανικανοποίητου που σε χαρακτηρίζει. Προσπάθησε να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό, γιατί από τις 3 του μήνα μέχρι το τέλος του, που η Αφροδίτη θα κινείται στην Παρθένο και στο Ζυγό, ευνοούνται οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, προκειμένου να λυθούν προβληματικά θέματα, που δεν σε ικανοποιούν στη δουλειά σου. Επίσης, συμφωνίες, επαφές, αλλαγές καθώς και καινούργια ξεκινήματα, θα περάσουν τις καλύτερες ημέρες τους. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι σε θέση να αναγνωρίζεις τα θέλω και τους στόχους σου και θα κινείσαι πάντα με τρόπο, που θα σε οδηγεί στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο, παρόλο που πάντα θέλεις να τα βελτιώσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να τακτοποιήσεις φορολογικά ή νομικά θέματα, αλλά και τυχόν παλιά χρέη.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Οκτώβριος θα είναι για εσένα ένας ιδιαίτερος μήνας σε καθημερινό επίπεδο. Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη κίνηση του στο ζώδιό σου στις 4 του μήνα, με αποτέλεσμα να είσαι ιδιαίτερα απασχολημένος καθημερινά, προσπαθώντας να δρομολογήσεις τις καταστάσεις, που παρουσιάζουν εμπόδια. Θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που χειρίζεσαι το λόγο και τον τρόπο που θα εξωτερικεύεις τα συναισθήματα σου, γιατί η επιθετικότητα και η βιασύνη δεν θα λείπουν και χρειάζεται να προστατευτείς! Ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται στον Σκορπιό, από τις 5 μέχρι τις 29, και τα προβλήματα επικοινωνίας που θα έχεις μπορεί να θολώσουν την κρίση σου περί πραγματικότητας. Τα λόγια σου μπορεί να λειτουργήσουν σαν μπούμερανγκ και να προκύψουν παρεξηγήσεις. Από την άλλη όμως, θα έχεις την ευκαιρία για επαφές στο παρασκήνιο και σοβαρή πιθανότητα για μία ερωτική και άκρως παθιασμένη σχέση με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που θα έρθει να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σου. Κινήσου διακριτικά και μην αφήνεσαι! Ο Άρης, που θα κινείται στον Τοξότη από τις 7 του μήνα και μετά, δεν θα σε αφήσει παραμελημένο σε κοινωνικό επίπεδο. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να βγεις, να δεις φίλους, να κάνεις νέες γνωριμίες και να γοητευτείς από πρόσωπα, που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής σου. Απόλαυσε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα, γι’ αυτό ίσως να πρέπει να συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας και, γιατί όχι, για την επισημοποίησή της. Στα μέσα του μήνα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο φιλικό σου Ζυγό, η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη, ενώ μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το σύντροφό σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σου δώσει ικανοποίηση στη ζωή σου, μην κάθεσαι λεπτό, γιατί με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από την Παρθένο, από τις 3 μέχρι τις 28 του μήνα, μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις και με τις καλύτερες προδιαγραφές!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Το κλίμα και οι καταστάσεις στον εργασιακό σου χώρο θα είναι πολύ καλές αυτό το μήνα. Προσπάθησε να έχεις προγραμματίσει καλά οποιαδήποτε κίνηση κάνεις και να έχεις σκεφτεί καλά οτιδήποτε πεις και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Με τον Άρη να σε ευνοεί σημαντικά από τη νέα θέση του, στο ζώδιο του Τοξότη, από τις 7 του μήνα και μετά, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου, αλλά και καινούργια ξεκινήματα, που μπορεί να βελτιώσουν τις συνθήκες της δουλειάς σου, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ιδιαίτερα συμφέρουσες ευκαιρίες. Τα οικονομικά σου κινούνται σε καλά επίπεδα, αν και αυτό το μήνα θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Γι’ αυτό, πριν κάνεις οποιαδήποτε οικονομική κίνηση, να την σκέφτεσαι πολύ καλά. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 29 στον Ταύρο, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου, όπως και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, ενώ ευνοούνται τα γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Οκτώβριος αναμένεται να σου δώσει μοναδικές συγκινήσεις και όμορφες εμπειρίες. Ωστόσο θα πρέπει να θέσεις τα όρια στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή. Η κίνηση του Κρόνου στον Σκορπιό, από τις 5 του μήνα και μετά, σε προκαλεί να επανεξετάσεις θέματα που σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν, αλλά είχες αφήσει στην άκρη, λόγω των δυσμενών συνθηκών. Τώρα η σκέψη σου θα είναι πιο βαθιά και ουσιαστική και η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στο φως των λύσεων που αναζητάς. Κατά τα άλλα, η θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο, από τις 3 μέχρι τις 28, ευνοεί ιδιαίτερα την κοινωνική ζωή και την συλλογική δουλειά. Ο Άρης από τον Τοξότη, από τις 7 του μήνα και μετά, σε παρασύρει σε κοινωνικές εκδηλώσεις και νέες γνωριμίες που θα σε εξιτάρουν και τέλος, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 15 στον Ζυγό, σε καλεί να συμφιλιωθείς με όλους όσους έχεις χωρίσει τα τσανάκια σου, αλλά και να γεφυρώσεις χάσματα που υπάρχουν με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου βρίσκεται σε καλό δρόμο. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι αρκετά ευνοϊκό, για να μπορέσεις να διορθώσεις πολλά θέματα που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Ο Ερμής στον Σκορπιό, από τις 5 μέχρι τις 29 Οκτωβρίου, θα σου δώσει το μέγιστο ερωτισμό και τη φαντασία για να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, ενώ με τη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 στο Ζυγό, θα θέλεις να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας, ώστε να ξέρεις κι εσύ που βαδίζεις και τι θα κάνεις στο μέλλον. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πιο ερωτικό αλλά και πιο μελαγχολικό από το πρώτο. Πολλές θα είναι οι στιγμές που θα έχεις την ανάγκη της τρυφερότητας και την εκδήλωσης αγάπης. Μην διστάσεις στιγμή να εκφραστείς και με ευχαρίστηση θα διαπιστώσεις ότι η σχέση σου είναι όπως την είχες ονειρευτεί. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι πάλι, θα υποκύψετε στη γοητεία κάποιου ατόμου από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και η κατάσταση απαιτεί μεγάλη προσοχή, αν θέλετε να προστατέψετε την εικόνα σας. Αν κινηθείτε με μέτρο, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου υπάρχουν μερικά προβλήματα, αλλά δεν είσαι από τα άτομα που κολλάνε σε τέτοια, αφού κάθε φορά με το πείσμα και την υπομονή σου, τα ξεπερνάς όλα μια χαρά. Από το ξεκίνημα του μήνα, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι στα ύψη τους, ενώ μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα αποδειχθούν εξαιρετικά συμφέρουσες. Θα δεχτείς προτάσεις που δεν θα τις περιμένεις και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θα ήθελες, αν και προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις τάσεις σπατάλης που μπορεί να έχεις, εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Δία στους Διδύμους. Αυτό το μήνα, καλό είναι να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, φορολογικά και θέματα ακίνητης περιουσίας. Να έχεις το νου σου να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, γιατί θα είναι πολύ συμφέρουσες. Αν δεν παρασύρεσαι από καταναλωτικές επιθυμίες, που στην πραγματικότητα είναι περιττές, η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 29 στον Ταύρο θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω!

ΛΕΩΝ
Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα κληθείς να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες στην ζωή σου. Ο Κρόνος, που αποχωρεί από τον Ζυγό στις 5 και επισκέπτεται τον Σκορπιό, ενισχύει την ενασχόλησή σου με οικογενειακά θέματα, οπού θα επικρατεί εκνευρισμός και μία σχετική ασυνεννοησία. Πρέπει να έχεις τεταμένη την προσοχή σου, για να μην πληγώσεις τους δικούς σου ανθρώπους, εξαιτίας των μεταξύ σας διαφορών, που θα νιώθεις πως σε πνίγουν. Ο Ερμής στον Σκορπιό, από τις 5 μέχρι τις 29, σε βοηθάει να συμφιλιωθείς κάπως μαζί τους, από την άλλη όμως κρύβει ακόμη πιο βαθιά τις ανασφάλειές σου, κάνοντάς σε πιο καχύποπτο από ό,τι συνήθως. Αξιοποίησε την παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο, το ίδιο διάστημα για να δραπετεύσεις από όσες καταστάσεις σε κάνουν να νιώθεις άβολα και στρέψε την προσοχή σου σε πιο εποικοδομητικές ενέργειες, όπως η δουλειά σου, που μπορεί να σου αποφέρει την αναγνώριση που κυνηγάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 3 του μήνα, η ερωτική σου διάθεση θα είναι στα ύψη και θα ξεσηκώνεις ευχάριστα το σύντροφό σου. Από εκεί και μετά, με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Τοξότη στις 7, ο Οκτώβριος προβλέπεται ιδιαίτερα ερωτικός και ρομαντικός για εσένα και το ταίρι σου, καθώς θα μπορέσετε να ζήσετε μαζί μοναδικές εμπειρίες. Πολλές προβληματικές καταστάσεις θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα διορθώνονται κάποια θέματα, που αφορούσαν κυρίως στο σύντροφό σου και ενδεχομένως να μην ενέκρινες μέχρι τώρα. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο Ζυγό στις 15, είναι ιδανική για να αποφασίσετε μία μετακόμιση ή αλλαγή διαμονής, γι’ αυτό αν έχεις σκοπό να το κάνεις… περίμενε μέχρι τότε. Σε ό,τι αφορά στους αδέσμευτος Λέοντες, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι περιμένετε. Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες και ανάμεσα σε αυτές δεν αποκλείεται να βρείτε και την μεγάλη αγάπη!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι ιδανικό για τη δουλειά σου. Ο Άρης από τον Τοξότη θα σου προσφέρει απλόχερα την ενέργεια και το δυναμισμό, που τόσο έχεις ανάγκη προκειμένου να μπορέσεις να ξεπεράσεις προβλήματα που είχες στη δουλειά σου, αλλά και να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Την ημέρα της Πανσελήνου στον Ταύρο, στις 29, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα, όπως και καινούργια ξεκινήματα, που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επιτυχημένα. Τότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αυτό το μήνα θα πάνε καλά, καθώς από τις πρώτες μέρες του θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο μπορείς να κάνεις επαφές και κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου, ενώ τις τελευταίες μέρες του μήνα θα σου παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Οκτώβριος θα αποδειχθεί μήνας ανακούφισης για το ζώδιό σου! Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου κατά το μεγαλύτερο μέρος του, θα έχεις τη δυνατότητα να δεις φίλους, να βγεις, να διασκεδάσεις, να εμπλακείς σε ομαδικές δραστηριότητες και πάνω από όλα, να αγαπήσεις και να αγαπηθείς! Το διάστημα είναι καλό για να επανεξετάσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου σε μία σχέση ή συνεργασία, ώστε να θέσεις τους δικούς σου όρους, με σοβαρές πιθανότητες εφαρμογής τους. Ο Άρης από τον Τοξότη, από τις 7 του μήνα και μετά, θα σε βοηθήσει ανεβάζοντας τη διάθεσή σου και τονώνοντας το ηθικό σου. Η κοινωνική σου ζωή τώρα θα γίνει πιο δραστήρια και ενδιαφέρουσα από κάθε άλλη φορά. Άσε λοιπόν τις ανασφάλειες και τις φοβίες στην άκρη και επένδυσε το χρόνο σου στην ψυχαγωγία και, γιατί όχι, σε κοντινές αποδράσεις, που ανοίγουν το μυαλό. Έτσι θα ανακουφιστείς και θα απαλλαγείς από τις έννοιες της καθημερινότητας, που σε κατατρέχουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα είναι πολύ καλή. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους και κάθε στιγμή θα θέλεις να κάνεις ευτυχισμένο το σύντροφό σου. Προβληματικές καταστάσεις και αναταραχές έχουν περάσει πια στην ιστορία και θα μπορέσεις να γυρίσεις σελίδα, κάνοντας ένα καινούριο ξεκίνημα. Τώρα θα δεθείς με ακόμη πιο δυνατά συναισθήματα με το σύντροφό σου και η ασφάλεια που θα νιώθεις θα σε κάνει ευτυχισμένη. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο, που θα πραγματοποιηθεί και η θετική για εσένα Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 15, θα είναι ιδανικό για αποδράσεις και κάθε τύπου διασκεδάσεις, που θα ανανεώσουν και τους δύο, γι’ αυτό μην αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένος. Και αν βρίσκεσαι ακόμα σε φάση αναζήτησης, να ξέρεις ότι πολλές θα είναι οι στιγμές που ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα. Έχε το νου σου να του ανοίξεις!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα που να σε προβληματίζει. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα κάνεις πολλές επαφές, για να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα παραμένουν προβληματικά ή καθυστερούν. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό στη δουλειά σου, όπως και καινούρια ξεκινήματα, ενώ από τις 7 και μετά, που ο Άρης θα κινείται στον Τοξότη, θα σου παρουσιαστούν προτάσεις και ευκαιρίες, που θα αποδειχθούν συμφέρουσες για σένα. Τόλμησε να τις αποδεχτείς! Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν αρκετά και χρήζουν της προσοχής σου. Ήδη έκανες αρκετά έξοδα την περίοδο του καλοκαιριού και από εδώ και στο εξής, πρέπει να γίνεις πιο συνετός στην διαχείρισή τους, ώστε να καλύψεις υποχρεώσεις και χρέη που έχεις. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στον Ταύρο στις 29, θα έχεις την δυνατότητα να κλείσεις εκκρεμότητες που έχεις με δανεικά ή με το νόμο.


ΖΥΓΟΣ
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας ενδιαφέρων μήνας για σένα, μόνο και μόνο εξαιτίας της οριστικής αποχώρησης του Κρόνου από το ζώδιό σου, από τις 5 και μετά. Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη και η Αφροδίτη από τη νέα θέση της, στο ζώδιο της Παρθένου, θα ευνοήσει την συναισθηματική σου ζωή και θα σε προτρέψει να πραγματοποιήσεις τα δημιουργικά σου όνειρα. Ένας άλλος σύμμαχός σου θα είναι ο Άρης, που θα κάνει την είσοδο του στον Τοξότη στις 7, ενθαρρύνοντας συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες και ευχάριστες μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ο Ήλιος ταυτόχρονα, μέχρι τις 23 στο ζώδιό σου, θα σου δώσει ευκαιρίες για να βελτιώσεις την εργασιακή σου δράση. Τώρα μπορείς να επιτύχεις σημαντικούς σου στόχους και να διαμορφώσεις κατάλληλα το κλίμα, για να υποδεχτείς την κυβερνήτη σου Αφροδίτη στις 28, που θα στρέψει όλα τα φλας πάνω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, λόγω της κίνησης του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, από τις 5 μέχρι τις 29 του μήνα, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, λόγω κάποιων αντιπαραθέσεων και της επιθετικότητας που θα σε διακατέχει απέναντι στο σύντροφό σου. Επίσης είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συναισθηματική απόσταση και θα πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου, για να μην πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Παραμέρισε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σου, δέξου τα πράγματα ως έχουν και μην ψάχνεις να βρεις ψύλλους στα άχυρα! Άφησε το χρόνο να κυλήσει χωρίς να αναμοχλεύεις το παρελθόν. Τα πράγματα από τις 15 του μήνα και μετά, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, θα διορθωθούν σημαντικά. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, θα εκπέμπεις πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση και με το σεξαπίλ σου θα έλκεις το αντίθετο φύλο. Με τον Άρη να κινείται στον Τοξότη, από τις 7 του μήνα και μετά, θα βιώσεις μια συναρπαστική κοινωνική ζωή και θα συναντήσεις το άλλο σου μισό μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Έχε το νου σου!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλίσουν ομαλά. Θα νιώσεις ζωντάνια και πολύ θετική ενέργεια. Κάποιες καθυστερήσεις θα υπάρξουν, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Δία στους Διδύμους από τις 4 και μετά, αλλά δεν θα είναι ικανές να προκαλέσουν σημαντικές αναταράξεις. Η διάρκειά τους θα είναι μικρή και σύντομα θα δώσουν τη θέση τους σε πολύ καλές προοπτικές. Παρ’ όλα αυτά, λόγω της θέσης του Ερμή στον Σκορπιό, καλό είναι να αποφεύγεις νέα σχέδια και επικίνδυνα ρίσκα για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα. Από εκεί και μετά όμως, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, θα είσαι πιο τολμηρός, αποφασιστικός και έτοιμος να υλοποιήσεις επιθυμίες και όνειρα που καθυστερούσαν. Ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου, θα είσαι σε τόσο καλή φόρμα, που η επιτυχία είναι σχεδόν δεδομένη, τόσο για την καριέρα όσο και την τσέπη σου! Η Πανσέληνος στις 29, στον Ταύρο ενισχύει τον οικονομικό σου τομέα, φέρνοντάς σου κέρδη από εκεί που δεν το περιμένεις. Ο μήνας που θα ακολουθήσει θα σου χαρίσει ανάσες ζωής!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας περίεργος μήνας για εσένα. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σου στις 5, θα σε αναγκάσει να υπαναχωρήσεις και να οργανωθείς εκ νέου, εξετάζοντας και πάλι θέματα, που είχες καλά κρυμμένα. Μην απογοητευτείς, αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις υποθέσεις που θεωρούσες ότι είχες τακτοποιήσει. Οι επιρροές που θα δέχεσαι καθ’ όλη την παραμονή του, θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο επιδέξιος στην επίλυση δύσκολων προβλημάτων και να ανασυγκροτήσεις τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Η ώρα για ξεκαθαρίσματα είναι εδώ και σε περιμένει να την αξιοποιήσεις! Από την άλλη, το γεγονός ότι και ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, θα σε συντροφεύει από τις 5 μέχρι τις 29, δείχνει ότι οι ευκαιρίες για να πετύχεις πολυπόθητους στόχους δεν θα λείπουν. Η έμπνευση και η δημιουργικότητά σου θα είναι έντονες και παράλληλα ο Άρης, που θα κάνει την είσοδο του στον Τοξότη στις 7, ενθαρρύνει τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις σε σχέδια που έχουν σχέση με ταξίδια και αναθεώρηση σε πνευματικές εργασίες και νομικές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας αδέσμευτος Σκορπιός, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα καταλήξουν σε κάτι σταθερό. Μια πολύ θετική και ικανοποιητική χρονική περίοδος για τα ερωτικά σου, θα υπάρξει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Το σεξαπίλ και τα ερωτικά πάθη θα αρχίσουν να αυξάνονται και οι προκλήσεις και τα φλερτ θα σε κυριεύσουν ευχάριστα. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου θα είναι ευέξαπτος και θα σου δημιουργήσει δυσκολίες κατά περιόδους, αλλά καλά θα κάνεις να αποστασιοποιείσαι και να κάνεις ότι δεν ακούς. Άφησε τον να λέει τα δικά του και μην μπεις στη διαδικασία να συζητήσεις τις απόψεις του. Μπόρες είναι κι αυτές… και θα περάσουν όσο γρήγορα έρθουν!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε φάση υψηλής ανάπτυξης και προόδου. Οι εργασίες σου θα επεκταθούν και θα υπάρξει ταχεία πρόοδος, που θα οφείλεται στην σκληρή σου δουλειά. Τα δημιουργικά σου έργα θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα και θα έχεις την υποστήριξη των ατόμων που είναι δίπλα σου, καθώς επίσης και των ανωτέρων σου. Η εργατικότητα που επιδεικνύεις έχει πολλές πιθανότητες να φέρει την επέκταση που επιδιώκεις. Θα υπάρχει ανάπτυξη και έντονη δραστηριότητα, η οποία θα είναι ακόμα πιο έντονη από τα μέσα του μήνα και μετά. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Θα υπάρξει κάποια ανησυχία, λόγω της περιορισμένης ρευστότητας χρημάτων, αλλά με καλή διαχείριση θα ανταπεξέλθεις αποτελεσματικά και προς το συμφέρον σου. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 29, στον Ταύρο, οι επενδύσεις θα σου επιφέρουν καλές αποδόσεις και θα σου χαρίσουν μια σχετική άνεση στις κινήσεις σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Τον Οκτώβριο θα έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά. Από τη μία ο Δίας, που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 4 του μήνα, θα προκαλέσει αρκετές αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Από την άλλη, με την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο από τις 3 μέχρι τις 28, θα σε απασχολήσει έντονα η προσωπική και οικογενειακή σου ζωή. Οι ημέρες θα σου προκαλούν σύγχυση, διλλήματα και θα εντείνουν τις ανασφάλειές σου. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις ή να μεταδοθούν παραποιημένα μηνύματα από την πλευρά σου χωρίς να το θέλεις. Πρέπει να προσέξεις πώς χειρίζεσαι το λόγο, γιατί οι εντάσεις είναι πολύ κοντά σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι αρκετά βελτιωμένο, με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει στιγμές ανείπωτου κάλους. Η πειθώ σου θα είναι στα φόρτε της και θα καταφέρεις να πάρεις με το μέρος σου ακόμη και τους πιο δύσκολους ανταγωνιστές σου. Δράσε τώρα με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζεις και τα αποτελέσματα των κόπων σου θα σε ανταμείψουν στο μέγιστο βαθμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο μήνας ξεκινά με αρκετές δυσκολίες στην επικοινωνία με το σύντροφό σου, λόγω της ανάδρομης κίνησης του κυβερνήτη σου Δία, από τις 4 και μετά στους Διδύμους, και άλλα θα λες εσύ, άλλα θα καταλαβαίνει αυτός και το αντίθετο. Βελτίωση θα έρθει μόνο αν εσύ ο ίδιος κάνεις υποχωρήσεις και προσπαθήσεις να βρεις την χρυσή τομή στην μεταξύ σας επικοινωνία. Κράτησε ένα χαμηλό προφίλ και μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα, γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνος σου. Εσύ που ψάχνεις να βρεις τον άνθρωπο που θα γεμίσει τη ζωή σου, να ξέρεις ότι θα είναι τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που θα έχεις στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, που δύσκολα θα βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με αυτό το θέμα. Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να περάσεις όσο πιο χαλαρά και διασκεδαστικά μπορείς, να ξεκουραστείς και να συναντήσεις φίλους που έχεις να δεις καιρό και αν είναι ο έρωτας να σε συναντήσει… να είσαι σίγουρος πως θα έρθει απρόσκλητος!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξουν αρκετές πιέσεις, λόγω του ανταγωνισμού που θα επικρατεί, ενώ οι ανώτεροι ή οι συνάδελφοί σου θα είναι κάπως εχθρικοί, όχι επειδή θα έχουν κάτι συγκεκριμένο να σου προσάψουν, αλλά λόγω της γενικότερης ασυνεννοησίας και ανησυχίας που θα επικρατεί, λόγω της κίνησης του πλανήτης της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, από τις 5 μέχρι τις 29. Θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να δεις βελτιώσεις. Να είσαι ικανοποιημένος, ακόμη κι αν καταφέρεις να κρατήσεις σε καλά επίπεδα το έργο που έχεις αναλάβει. Καλό θα είναι να αναβάλεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τις 15 του μήνα και μετά, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και τα πράγματα θα είναι πιο ρεαλιστικά και δεν θα σε παραπλανήσουν. Τα οικονομικά σου θα σου προκαλέσουν κάποια μικρή ανησυχία, αλλά από τα μέσα του μήνα και μετά, θα υπάρξουν μεγαλύτερες εισροές και θα τα δεις να βελτιώνονται. Θα μπορούσαν να υπάρχουν και κάποια έσοδα από πηγές εντελώς αναπάντεχες, αρκεί να είσαι προνοητικός. Ακόμα, οι δαπάνες θα είναι υψηλότερες από το κανονικό, γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις και να παραμείνεις υπεύθυνος στην διαχείριση των χρημάτων σου, ειδικότερα κοντά στις 29, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Ταύρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό το μήνα προσπάθησε να απλοποιήσεις όσο περισσότερο γίνεται την καθημερινή σου ζωή. Η Αφροδίτη από την Παρθένο, από τις 3 μέχρι τις 28 του μήνα, θα ευνοήσει σχέδια της καθημερινότητας και κυρίως αυτά που έχουν σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα. Οι σχέσεις με συγγενείς και καλούς φίλους δεν θα λείψουν, αλλά αντιθέτως βελτιώνονται σημαντικά. Θα προκύψουν συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες, αλλά λόγω της κίνησης του κυβερνήτη σου Κρόνου, που από τις 5 και μετά θα κινείται στον Σκορπιό, θα πρέπει να είσαι προσεχτικός στα λεγόμενά σου. Η νευρικότητα δεν είναι καλός σύμβουλος. Στις 15 του μήνα, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, η οποία υπόσχεται να δώσει πνοή στα οικονομικά σου. Σχεδόν όλο το μήνα, η παρουσία του Άρη στον Τοξότη δείχνει ότι η δουλειά είναι ένα έντονο και ανταγωνιστικό πεδίο δράσης για εσένα. Πολλές θα είναι οι στιγμές που οι εργασιακές σου υποθέσεις μπορεί να στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξη των άμεσων σχεδίων σου. Πάντως, καλό θα είναι να προσέχεις, να διαφυλάξεις τις εργασιακές σου σχέσεις από εντάσεις, αλλά και να φροντίσεις την υγεία σου. Η υπερκόπωση ή ο επιπόλαιος τρόπος ζωής μπορεί να σε επιβαρύνει και, σε συνδυασμό με τις επιρροές που δέχεσαι από τον κυβερνήτη σου, να σε εξουθενώσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα είσαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος με το σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες λεκτικές συγκρούσεις, οι οποίες όμως θα είναι προσωρινές. Εξαιρετικός μήνας είναι ο Οκτώβρης όσον αφορά στον έρωτα και την αγάπη, και η καρδιά σου θα πλημμυρίσει από όμορφα συναισθήματα. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτών του ζωδίου, θα έχεις πολύ καλές ευκαιρίες και μεγάλη κοινωνικότητα. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσεις τώρα θα είναι συναρπαστικές και πιθανόν να έχεις κρυφά συναισθήματα για κάποιο άτομο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, που αν τα εκδηλώσεις το τελευταίο δεκαήμερο, θα βρουν την ανταπόκριση που θέλεις. Εκμεταλλεύσου το!!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξει ικανοποίηση, παρά του ότι θα εξακολουθούν να παραμένουν εκκρεμή και σε αμφιβολία κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Μερικές πιέσεις θα μπορούσαν να προκύψουν στις εργασιακές σου σχέσεις και στα κοινά σχέδια που έχεις με ορισμένους συναδέλφους σου. Θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός, σχετικά με τις επαφές με τους ανωτέρους σου, γιατί κάποιες υποψίες που έχουν για την δουλειά σου θα τους δημιουργήσουν ανασφάλειες για την αποτελεσματικότητά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις διπλωματικά διαμάχες και προβλήματα που θα προκληθούν και δώσε τόπο στην οργή, μέχρι ο Ερμής να αποχωρήσει από το ζώδιο του Σκορπιού, στις 29 του μήνα. Στα οικονομικά σου, θα υπάρχουν κέρδη και οικονομική πρόοδος. Θα έχεις κάποια οικονομική πίεση λόγω προσωπικών δανείων, αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Τα έσοδά σου θα είναι καλά και η δυνατότητα που θα έχεις να ξοδέψεις κάποια από αυτά για περιττές αγορές, θα σε κάνει να χαρείς πολύ και θα νιώσεις ανακουφισμένος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τον Οκτώβριο, θα κληθείς να ισορροπήσεις ανάμεσα στις επιθυμίες και στις ευθύνες σου. Με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στον Τοξότη στις 7 του μήνα, δεν θα σου λείπει η αυτοπεποίθηση και η ισχυρή θέληση να πετύχεις τους στόχους σου. Ωστόσο, με τον Ερμή να κινείται στον Σκορπιό, από τις 5 μέχρι τις 29, δεν θα είναι λίγες οι φορές που η σιγουριά και το πείσμα σου μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις, σε διαμάχες με υφισταμένους, ακόμα και σε ενοχλήσεις στην υγεία σου. Να θυμάσαι ότι έχεις τα προσόντα να αποδείξεις την αξία σου, αλλά δεν θα πρέπει να λειτουργήσεις με αλαζονεία. Στις 15 του μήνα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό, η οποία μπορεί να ανοίξει ενδιαφέροντες ορίζοντες στην αισθηματική σου ζωή. Ένας έρωτας, ένα παιδί, ένα δημιουργικό σχέδιο μπορεί να υλοποιηθούν μέχρι τέλος του μήνα, γι’ αυτό μην χάσεις την ευκαιρία και κάνε κάτι δραστικό, για να πραγματοποιήσεις κάποια από τα όνειρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από την αρχή του μήνα τα πράγματα στη σχέση σου θα είναι καλά και ο ερωτισμός σου στα ύψη, με τον Άρη να κάνει την είσοδο του στον Τοξότη και να σε ευνοεί. Θα μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις οποιαδήποτε παρεξήγηση. Είναι σίγουρο πως θα βρείτε λύσεις, που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Η περίοδος προσφέρεται για διασκέδαση και πολλές ερωτικές στιγμές και αποδράσεις, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να διορθώσεις τυχόν λάθη που μπορεί να έχουν γίνει μέχρι τώρα στη σχέση σου. Κι εσύ που είσαι ακόμα μόνος ή μόνη, φρόντισε να βγαίνεις και να διασκεδάζεις καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα. Να ξέρεις πως θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, εκεί που δεν το περιμένεις! Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ζυγό στις 15, θα στρώσει τον δρόμο για κεραυνοβόλους έρωτες…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου δεν θα αντιμετωπίσεις ιδιαίτερα προβλήματα. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ τρέξιμο, για να προλάβεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις που εκκρεμούν. Από τις 3 και μετά, που η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου και θα καθίσει εκεί μέχρι τις 28, θα έχεις άριστη επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις καλύτερη τη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου θα σε δυσκολέψουν ακόμη μία φορά. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα και θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού, αλλά η Πανσέληνος, που θα λάβει χώρα στον Ταύρο στις 29, θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση, αυξάνοντας τα εισοδήματά σου. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, νομικά, φορολογικά και υποθέσεις ακίνητης περιουσίας.ΙΧΘΕΙΣ
Ο Οκτώβριος θα είναι ένα ιδιαίτερα ευχάριστο διάστημα για το ζώδιό σου, όπου το μυαλό σου θα κατακλύζεται από ευφάνταστες ιδέες και όλα τα βλέμματα θαυμασμού θα είναι πάνω σου. Ο Κρόνος στις 5 του μήνα αποχωρεί τελειωτικά από το Ζυγό και θα κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό, γεγονός που θα τονώσει τις καλλιτεχνικές σου τάσεις, θα ενισχύσει την διαίσθησή σου και θα αναπτύξει τις ιδέες σου με μοναδικούς τρόπους, που στο τέλος θα σου φέρει τα αποτελέσματα που κυνηγάς. Με την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο, από τις 3 μέχρι τις 28, στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ενδέχεται να προκύψουν θέματα που οδηγούν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Στον έρωτα, από την άλλη, νιώθεις έναν αέρα ανανέωσης να ξυπνά τις αισθήσεις σου και το πάθος πρωταγωνιστεί! Το τέλος του Οκτωβρίου, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου, είναι καλό για ριψοκίνδυνες επενδύσεις – όσο βέβαια το επιτρέπει και το γενικότερο πνεύμα που επικρατεί. Παράλληλα όμως, για να μην χάσεις και αυτά που έχεις, ξόδεψε με φειδώ και σύνεση και μην ξελογιάζεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου θα είναι θετική και θα είσαι δραστήριος και εξωστρεφής στην εκδήλωση των συναισθημάτων προς το σύντροφό σου. Από τις 5 μέχρι τις 29, ο Ερμής θα κινείται στον Σκορπιό και θα σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να υπάρχει ευτυχία και πίστη στη σχέση σου. Να είσαι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις, γιατί με τέτοιους τρόπους θα ανανεώσεις τον έρωτα σου και θα σαγηνεύσεις το σύντροφό σου. Όσο για εσένα που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, θα εκπέμπεις τόσο έντονο ερωτισμό, που πολλοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να σε προσεγγίσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα. Θα είναι στο χέρι σου λοιπόν να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο. Πρέπει να το ψάξεις καλά, τώρα που οι επιλογές σου θα είναι περισσότερες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, βρίσκεσαι σε πολύ καλή φάση και θα έχεις πολλαπλές καλές επιρροές, που θα μπορούσαν να σε ωφελήσουν. Φρόντισε όμως να μην παίρνουν όμως τα μυαλά σου αέρα και συγκεντρώσου, γιατί ο ενθουσιασμός και ο παρορμητισμός, που θα σου χαρίσει ο Ερμής από τον Σκορπιό, μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και μετά δεν θα ξέρεις να επιστρέψεις. Επικεντρώσου σε ακριβείς και άμεσους στόχους, για να έχεις κέρδη και θετικά αποτελέσματα. Νέα έργα θα πρέπει να αναλαμβάνονται με προσοχή, ενώ τα παλαιότερα θα πρέπει να επιδιώκονται δυναμικά. Το εργασιακό σου περιβάλλον θα είναι πολύ θετικό και χαρούμενο και οι συνάδελφοί σου θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Στα οικονομικά σου, εκτός από κάποια μεταβλητότητα που θα υπάρξει σε θέματα διαχείρισης χρημάτων, θα είσαι άνετος. Τα έσοδα σου θα αυξηθούν, εξαιτίας της εργατικότητα που έχεις υποδείξει το τελευταίο διάστημα και οι στόχοι σου θα εκπληρωθούν. Απόλαυσε το!!!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10