Sexy tips: Εκμεταλλεύσου τα Χριστούγεννα!

Κάθε εποχή έχει και τις δικές της ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς με τον σύντροφό σου για να έρθετε πιο κοντά, για να ζωντανέψετε τον έρωτά σας, για να ζήσετε όμορφες στιγμές και να δημιουργήσετε υπέροχες αναμνήσεις.
Τα Χριστούγεννα έχουν πολλές τέτοιες ευκαιρίες…
Φτιάξε ατμόσφαιρα…
Πάρε βαθιά ανάσα. Κλείσε τις σκέψεις για δουλειά έξω από το μυαλό. Σβήσε τα φώτα και άναψε πολλά αρωματικά κεριά. Άναψε και τα λαμπάκια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τίποτε άλλο. Μην ξεχάσεις να κλείσεις την τηλεόραση.
Η χαλαρωτική ατμόσφαιρα θα σας φέρει πιο κοντά. Στην αρχή -αν δεν το κάνετε συχνά- ίσως νιώσετε λίγο αμήχανα… Περιμένετε λίγο μέχρι να εγκλιματιστείτε και θα απολαύσετε ένα υπέροχο βράδυ. Ένα ποτήρι κρασί, πάντα χρειάζεται…
*Αν δεν έχεις σύντροφο, το παραπάνω είναι ένας τέλειος τρόπος να χαλαρώσεις και να νιώσεις όμορφα.
Φτιάξτε γλυκά…
H ζαχαροπλαστική έχει πολύ πλάκα, όταν την κάνεις με το αγόρι σου. Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι. Αρκεί να μπεις σε αυτό και να το απολαύσεις. Όχι να γκρινιάζεις για την ακαταστασία ή να σκέφτεσαι πως θα βάλεις μετά μια τάξη σε όλο αυτό το χάος που δημιουργήσατε. Φτιάξτε γλυκά, λοιπόν, και γελάστε με τα καμώματά σας! Ζάχαρη παντού, πειράγματα, αλεύρι, χαριτωμένες μουτζούρες… και γέλιο. Πολύ γέλιο. Το καλύτερο αφροδισιακό.
Βγείτε μια βόλτα στην πόλη
Μπείτε στο κλίμα. Τα πάντα είναι στολισμένα. Οι βιτρίνες, οι δρόμοι, τα δέντρα… Η πόλη τη νύχτα μυρίζει γιορτή. Δεν υπάρχει περίπτωση να περπατήσεις έστω και για λίγο και να μην νιώσεις την αισιοδοξία να σε συνεπαίρνει. Νιώθεις ξαφνικά τα προβλήματα μικρότερα, οι προτεραιότητές σου αλλάζουν. Ο κρύος αέρας σε σπρώχνει να γατζωθείς ακόμα περισσότερο πάνω του… Ένας περίπατος στη γιορτινή ατμόσφαιρα θα σας ηρεμήσει και θα σας φέρει πιο κοντά. Γυρίζοντας σπίτι, θα έχουν αλλάξει πολλά.
Ανάψτε το τζάκι
Αν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία των τυχερών ανθρώπων της επαρχίας ή της πόλης που το σπίτι τους διαθέτει τζάκι εκμεταλλευτείτε το για cocooning γεμάτο έρωτα.
Σβήστε τα φώτα και αφήστε να φέγγει μόνο το τζάκι. Καθίστε μπροστά του, απολαμβάνοντας τη θερμότητα αλλά και το ρομαντισμό της φωτιάς χαλαρώνοντας με ένα ποτήρι κρασί. Θα νιώσετε πολύ όμορφα!
Φυσικά και δεν θα συζητήσετε για προβλήματα. Κάντε όνειρα, σχέδια, μιλήστε για χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις, θυμηθείτε πως γνωριστήκατε ή απλά απολαύστε τις αισθήσεις της σιωπής…
Το πιο επιτυχημένο δώρο
Αποφάσισες τι δώρο θα κάνεις φέτος στον αγαπημένο σου;
Το α και το ω της σωστής επιλογής είναι το να έχεις τα αφτιά σου ανοιχτά ώστε να έχεις ακούσει τις επιθυμίες του. Τι είναι αυτό που θέλει; Τι θα τον έκανε ευτυχισμένο… Εσύ τον γνωρίζεις καλά. Και το δώρο σου πρέπει να το αποδεικνύει αυτό.
Αν δεν έχεις ήδη αντιληφθεί κάτι λάβε υπόψην σου πως ό, τι έχει να κάνει με την τεχνολογία τους τρελαίνει.

Χορέψτε!
Γιορτές σημαίνει διασκέδαση. Νυχτερινή έξοδος με φίλους, βραδινό ντύσιμο και ευχάριστη διάθεση. Βγείτε για να ξεσκάσετε, να αποφορτιστείτε από την καθημερινότητα. Χορέψτε. Προκαλέστε τον με τις κινήσεις, με το βλέμμα σας… Φλερτάρετε ξανά. Το ότι είστε ζευγάρι δεν σημαίνει ότι το φλερτ μεταξύ σας τελείωσε…

Ταξίδι στα χιόνια
Κι αν στην πόλη σας τα χιόνα δεν έστρωσαν τους δρόμους, αν το τοπίο ακόμα δεν είναι λευκό, μπορείτε να φύγετε ένα μικρό ταξιδάκι οι δυο σας.
Να παίξετε χιονοπόλεμο, να απολαύσετε την απομόνωση ενός όμορφου δωματίου, να παραδοθείτε στη φύση, τις μυρωδιές, να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα, να πάρετε μια ανάσα και να έρθετε πιο κοντά. Κι αν τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν την πολυήμερη διαμονή, πάρτε το αυτοκίνητο και πηγαίνετε μια ημερήσια εκδρομή. Αρκεί…


Read More

And More