Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.06.2012 | 01:38

Θα μείνει ή θα φύγει; Θα κρατήσει αυτή η σχέση; Ποια είναι τα “τρωτά” σημεία του κάθε ζωδίου;

Θα μείνει ή θα φύγει; Θα κρατήσει αυτή η σχέση; Ποια είναι τα “τρωτά” σημεία του κάθε ζωδίου;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Και πάλι βρήκα, το λάθος άνθρωπο για να αγαπήσω... Οι άνθρωποι που συναντάμε και δεν μένουν στη ζωή μας είναι όλοι σκάρτοι ή μήπως εμείς τους αναγκάζουμε να μας συμπεριφέρονται με ανάλογο τρόπο; Αναλύσαμε κάθε ζώδιο και βρήκαμε τα τρωτά του σημεία στον έρωτα. Πως μπορεί να την “πατήσει”; Γιατί η αλήθεια είναι πως ό, τι παθαίνουμε, είναι ακριβώς αυτό που επιτρέπουμε να πάθουμε!


Κριός
Τρωτό σημείο του Κριού είναι ο δυναμισμός του. Αν παρακολουθείς τα λεγόμενά του με απίστευτη ευλάβεια, μόλις έχασες το παιχνίδι. Ένας Κριός κολλά όταν τον “φτύνουν”, κυνηγά με απίστευτο εγωισμό να κατακτήσει κάτι που ποτέ δεν είναι δικό του. Όταν ένα άτομο του πει “δεν ταιριάζουμε” και δεν είναι αυτός που είπε πρώτος τη λέξη “χωρίζουμε”, είναι ικανός να συρθεί στο πάτωμα για να το μεταπείσει.


Ταύρος
Υπερβολικά σταθερό ζώδιο! Για να φτάσει στο σημείο να απατήσει, θα περάσει πολύς χρόνος και θα δώσει πολλά περιθώρια στη σχέση του. Η υπομονή του τον κάνει ευάλωτο, με αποτέλεσμα να τον προλαβαίνουν οι άλλοι και να δέχεται ο ίδιος την απιστία. Όταν κάνουν μια γνωριμία, σκέφτονται πολύ για το πώς να κάνουν το πρώτο βήμα ή πως θα προχωρήσουν στη σχέση τους. Με κίνδυνο, κάποιος άλλος πιο διεκδικητικός θα παρουσιαστεί και θα τους πάρει την μπουκιά μέσα από το στόμα.


Δίδυμος
Ο Δίδυμος έχει μια έμφυτη περιέργεια που τον ωθεί να τα τεστάρει όλα, προκειμένου να πάρει τελικές αποφάσεις. Όταν λοιπόν συναντούν ένα πρόσωπο που έχει ακριβώς τα ίδια ερωτηματικά με εκείνους, κάτι που στην αρχή τους εξιτάρει βέβαια, στην συνέχεια κάνει τον Δίδυμο να μπερδεύεται στις αποφάσεις του. Για να έχει ισορροπία ένας Δίδυμος στα ερωτικά του θα πρέπει να έχει δίπλα του ένα άτομο που ξέρει τι θέλει ακριβώς. Συνήθως αναζητά να βρει μια προσωπικότητα που να του μοιάζει και αυτό είναι το μεγάλο λάθος του.


Καρκίνος
Είναι όμορφο να λειτουργείς με την καρδιά και το συναίσθημα, αλλά πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο σε αυτό! Ο Καρκίνος δεν βάζει όρια στον συναισθηματισμό του, με αποτέλεσμα να κουράζει σε απίστευτο βαθμό τον σύντροφό του. Επιζητά με κάθε τρόπο την προσοχή και το ενδιαφέρον του άλλου, φτάνοντας στο σημείο να μην αφήνει ελευθερία στο ταίρι του, αλλά ούτε στον ίδιο του εαυτό. Ένα άλλο αρνητικό είναι πως κάθε φορά που γνωρίζουν ένα άτομο, εκφράζουν άμεσα επιθυμία για σοβαρή σχέση και οικογένεια, πριν καλά-καλά το σκεφτούν οι ίδιοι. Φυσικό είναι να τρομάξει κάποιος! Δύσκολα θα απατήσουν, αλλά εύκολα θα απατηθούν αν κουράσουν το σύντροφό τους.


Λέων
Όταν σου αρέσει ένα πρόσωπο και νιώθεις έλξη για αυτό, προσπαθείς με κάθε μέσο να το σαγηνεύσεις. Ένας τρόπος που χρησιμοποιείς για να το κερδίσεις είναι η υπέρμετρη κοινωνικότητά σου που μπορεί να κάνει το άτομο που θέλεις αντί να σε θαυμάσει να μην θέλει να σε ξαναδεί. Η λάθος επιλογή για το Λιοντάρι είναι να του αρέσει ένα άτομο που δεν είναι καθόλου φλύαρο και επιδεικτικό, επειδή δεν θα του τονίσει την αυταρέσκειά του, κάτι που θα πληγώσει τον εγωισμό του και θα το κάνει να φύγει μακριά.


Παρθένος
Αποζητάς μέσα από τα μάτια των άλλων να βρεις και να τονίσεις τα καλά στοιχεία του εαυτού σου! Έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση όταν ερωτεύεσαι και συμπεριφέρεσαι με απίστευτη απαισιοδοξία. Όταν κάποιος λοιπόν δει να μην σέβεσαι και να μην αγαπάς εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου, γιατί να το κάνει ο ίδιος για σένα; Το μόνο που έχει να κάνει είναι να σε εκμεταλλευτεί για λίγο χρονικό διάστημα. Η αμφιβολία που έχεις συνεχώς, για το αν σε θέλει και για ποιο λόγο, μόνο σε κούραση καταλήγει και σε φυγή είτε του ενός είτε του άλλου. Πάψε να είσαι ανασφαλής και θα δεις πως και οι άλλοι θα νιώσουν καλύτερα δίπλα σου.


Ζυγός
Αν έβλεπες ένα υπέροχο περσικό χαλί που σε περιμένει να το πατήσεις, δεν θα το πατούσες; Θα ανέβαινες και πάνω του για ταξίδια μακρινά σε ονειρεμένους τόπους. Αυτό ακριβώς είσαι για τους άλλους: ένα τζίνι που πριν προλάβει να εκφράσει κάποιος την επιθυμία του, είσαι εκεί για να την εκπληρώσεις. Είναι στην φύση σου να είσαι δοτική και περιποιητική κι αυτό πάντα δεν βρίσκει την ανάλογη ανταπόκριση. Άνετα θα μπορούσε κάποιος να εκμεταλλευθεί την προσφορά σου και κάποια στιγμή να αναζητήσει αλλού το πάθος και την ίντριγκα του έρωτα.


Σκορπιός
Ο Σκορπιός αρέσκεται να προβάλει την εικόνα του. Θα δείξει τα καλά του σημεία με κάθε τρόπο και δεν θα διστάσει, προκειμένου να πετύχει το σκοπό του και να σε τουμπάρει, να σου διηγηθεί πράγματα για τον εαυτό του, που καμιά φορά δεν υφίστανται. Το αρνητικό όμως, που μπορεί να απομακρύνει το ταίρι σου είναι ότι ζηλεύεις πολύ. Οι κτητικές σου τάσεις μπορεί να πνίξουν τον άλλον. Όταν ερωτεύεσαι εκφράζεις την ανασφάλειά σου με καταπιεστικό τρόπο και αυτό μπορεί να τρομάξει το ταίρι σου και να το κάνει να θέλει να εξαφανιστεί από κοντά σου.


Τοξότης
Τα τρωτά σημεία του Τοξότη είναι πως δεν εκδηλώνει πολλές φορές αυτά που νιώθει ή δεν μιλάει για αυτά που αισθάνεται. Θεωρεί πως κάποια πράγματα εννοούνται και δεν αντιλαμβάνεται πως ορισμένες φορές κάθε σύντροφος έχει ανάγκη από κάποια εκδήλωση αγάπης ή ενδιαφέροντος του άλλου. Όταν είναι σε μια σχέση, συχνά είναι απόμακρος και απόλυτος σε κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα να ωθεί το ταίρι του σε άλλη αγκαλιά.


Αιγόκερως
Σοβαρά και υπεύθυνα άτομα, που όμως δύσκολα θα αφεθούν να ζήσουν έναν έρωτα. Το ότι δεν τους αρέσει να χάνουν τον έλεγχο ακόμη και όταν ερωτεύονται, τους κάνει κουραστικούς ή βαρετούς στα μάτια του άλλου. Το “ήξεις αφίξεις” στην αρχή μπορεί να φαντάζει όμορφο, αλλά μετά καταντά κουραστικό με αποτέλεσμα να ωθούν συχνά το σύντροφό τους να ετοιμάζει τις βαλίτσες του. Επιθυμούν στον άλλον ότι δεν είναι ίδιοι και τους ιντριγκάρει το μυστήριο. Όμως το μυστήριο, από μόνο του, εγκυμονεί κινδύνους για το ποιόν κάποιου.


Υδροχόος
Οι Υδροχόοι στον έρωτα έχουν πάντα υψηλά στάνταρ και βάζουν τον πήχη ψηλά. Θέλουν το τέλειο και φυσικά όταν αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει αυτό, επιλέγουν εις γνώσιν τους άτομα που κατά βάθος δεν θέλουν. Έχουν ανάγκη από επιβεβαίωση, με συχνό αποτέλεσμα να έχουν λανθασμένα κριτήρια επιλογής, ενώ ξέρουν ότι δεν τους ταιριάζει ένα άτομο. Είναι ικανοί να συνεχίζουν να είναι μαζί του.


Ιχθείς
Ένας Ιχθύς μπορεί να συγχωρήσει τα πάντα, να αποδεχθεί κάθε αρνητικό στοιχείο του άλλου και αδιαμαρτύρητα να μην προσπαθεί να αλλάξει στο ταίρι του αυτό που τον ενοχλεί. Έχει την τάση να αφήνεται σε μια σχέση και όταν ο φόβος της μοναξιάς τον κυριεύσει, τότε θα αρχίσουν οι λάθος επιλογές και οι υποχωρήσεις. Όταν αγαπούν πολύ ένα άτομο, εύκολα θα ανεχθούν και το μεγάλο λάθος του.


Αν θέλεις να μάθεις λεπτομέρειες για το αν ταιριάζετε δεν έχεις παρά να κάνεις “κλικ” εδώ...
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10