Tρίγωνο Δία-Κρόνου-Ποσειδώνα! To αστρολογικό γεγονός της χρονιάς! Πώς σε επηρεάζει;

Το πολύ-αναμενόμενο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς. Πρόκειται φυσικά για το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζουν ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, με την αρωγή του Άρη.

Αναλυτικά, οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες έχουν ως εξής:
17/7 Δίας τρίγωνο με Κρόνο
18/7 Δίας τρίγωνο με Ποσειδώνα
19/7 Κρόνος τρίγωνο με Ποσειδώνα
20/7 Άρης τρίγωνο με Ποσειδώνα
21/7 Άρης τρίγωνο με Κρόνο
22/7 Άρης σύνοδο με Δία

Όλες αυτές οι όψεις αποτελούν μια ελπίδα για τα γεγονότα που διαδραματίζονται παγκοσμίως, αλλά και για τον καθένα μας ατομικά. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ταλαιπωριών για τα περισσότερα ζώδια, τις επόμενες έξι μέρες θα μπορέσουμε να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας και να επαναφέρουμε την αρμονία και την ισορροπία που μας λείπει.

Παρά το γεγονός ότι οι όψεις αυτές σχηματίζονται από τις 17 μέχρι και τις 22 Ιουλίου, η επιρροή τους θα κρατήσει για πολύ μεγαλύτερο διάστημα, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του Αυγούστου. Αυτό το διάστημα, η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση θα τονωθούν και θα μας επιτρέψουν να κυνηγήσουμε τις επιδιώξεις μας ή ακόμα και να αποκαταστήσουμε σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Όσο για τις σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα θα είναι απόλυτα ισορροπημένες και με μακρόχρονη πορεία.

ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ
Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτό το μεγάλο τρίγωνο είναι τα ζώδια του Νερού και της Γης (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 22-24/2, 24-26/4, 25-27/6, 26-28/8, 27-29/10 και 26-28/12.

ΚΡΙΟΣ
Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, άλλοτε με τη θέλησή σου κι άλλοτε εν αγνοία σου, που στόχο έχουν να σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από ψυχοφθόρες καταστάσεις και σχέσεις και να βάλεις καινούργιες βάσεις στη ζωή σου. Η διαδικασία αυτή σίγουρα δεν είναι εύκολη και κάποιες φορές μάλιστα ίσως ήταν κι επώδυνη. Τώρα όμως ήρθε η ώρα της δικαίωσης και της συγκομιδής. Το μεγάλο τρίγωνο που διαμορφώνουν ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, από τις 17 μέχρι και τις 22/7, εγκαινιάζουν την περίοδο της προσωπικής σου αναγέννησης και της μελλοντικής σου ευημερίας. Σίγουρα έχεις ακόμα πολύ δρόμο μπροστά σου, το θετικό όμως είναι ότι σε κάθε βήμα σου τα εμπόδια όλο και θα λιγοστεύουν. Μια νέα ζωή, μια νέα οικογένεια, ακόμα και μια νέα «πατρίδα» θα σου προσφέρουν όλα όσα ονειρεύεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζουν ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας από τις 17 μέχρι και τις 22 Ιουλίου, θα σημάνει μια νέα εποχή στον τομέα των σχέσεών σου και όχι μόνο. Ο κριτής Κρόνος που βρίσκεται εδώ και καιρό στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και που μπορεί να σου έχει βάλει ένα σωρό «τρικλοποδιές», αρχίζει τώρα να σου δείχνει το καλό του πρόσωπο και να σε βοηθά να επαναφέρεις την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή σου. Το διάστημα αυτό θα καταφέρεις να αποκτήσεις μια ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να βάλετε νέα θεμέλια για το μέλλον σας. Αν είσαι ελεύθερη, ένας νέος έρωτας θα τονώσει το ηθικό σου και θα σε ανανεώσει ριζικά. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, αυτή έχει όλες τις προοπτικές να επιτύχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το μεγάλο τρίγωνο των Άρη, Δία, Κρόνου, Ποσειδώνα, πραγματοποιείται από τις 17 μέχρι και τις 22 Ιουλίου, αλλά φυσικά η επιρροή του θα διαρκέσει πολύ περισσότερο. Έτσι, τουλάχιστον για ένα μήνα ακόμα, μπορείς να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα που σε απασχολούν, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να εξασφαλίσεις μια σταθερή οικονομική βάση. Αν υπάρχουν χρέη και οφειλές προς τρίτους ή θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία, καλό θα είναι να τα τακτοποιήσεις τώρα που η τύχη σε ευνοεί. Θετικές αλλαγές θα συμβούν και στον τομέα της καριέρας σου, και ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία σου. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης ή η επανασύνδεση με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πολύ πιθανή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ευεργέτης Δίας έχει ήδη περάσει εδώ και λίγες μέρες στο ζώδιό σου και είναι αποφασισμένος να σου δείξει όλη την γενναιοδωρία του. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίζει μαζί με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, από τις 17 μέχρι και τις 22 Ιουλίου, είναι ιδανικό για να ρυθμίσεις τη ζωή σου σύμφωνα με τις προσωπικές ανάγκες σου. Η σταθερότητα που ζητάς τόσο στις σχέσεις σου όσο και στις συνεργασίες σου, θα επιτευχθεί αυτό το διάστημα και θα σου εξασφαλίσει την αρμονία που σου είναι απαραίτητη. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να την επισημοποιήσεις, ενώ αν επιθυμείς την απόκτηση ενός παιδιού τώρα μπορείς να ξεκινήσεις τις προσπάθειες. Η έναρξη μιας ανεξάρτητης εργασίας είναι κάτι που ευνοείται επίσης και που μπορεί να σου αποφέρει σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου στο εξωτερικό, να μετακομίσεις για κάποιο διάστημα σε άλλη χώρα, ή -αν είσαι ελεύθερη- να ερωτευτείς έναν αλλοδαπό.

ΛΕΩΝ
Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα από τις 17 μέχρι και τις 22 Ιουλίου, ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας διαμορφώνουν ένα θεαματικό τρίγωνο που θα προκαλέσει θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Η σχέση σου με την οικογένειά σου, που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει πολλά σκαμπανεβάσματα λόγω του Κρόνου που έχει εγκατασταθεί εκεί, θα βελτιωθεί χάρη στην αποφασιστικότητά σου και την τόλμη σου να υλοποιήσεις κάποιες αλλαγές προς όφελος όλης της οικογένειας. Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, η απόκτηση ενός νέου ακινήτου ή μια σημαντική αγοραπωλησία, θα εγκαινιάσουν μια εποχή ανανέωσης και ευημερίας. Αν στο πρόσφατο παρελθόν, έχεις βιώσει έναν χωρισμό που σε απασχολεί, τώρα μπορείς να τον αποκαταστήσεις και να ξεκινήσεις μια καινούργια ζωή. Ακόμα κι αν είσαι μόνη ένας νέος έρωτας σύντομα θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι γεγονός ότι ο Ποσειδώνας το τελευταίο διάστημα σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά, αφού δημιουργεί γεγονότα τέτοια που εντείνουν την ανασφάλειά σου και σε οδηγούν σε αδιέξοδα. Η αναποφασιστικότητά σου δεν είναι τελείως παράλογη, αφού πολλές φορές οι επιλογές σου αποδείχθηκαν λανθασμένες και σε απογοήτευσαν. Παρόλα αυτά, το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματίσει από τις 17 μέχρι και τις 22 Ιουλίου με τον Άρη, τον Δία και τον Κρόνο, θα αποδειχθεί ευνοϊκό για σένα, αφού θα σε βοηθήσει να δεις τα γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις και να αποφασίσεις για το μέλλον σου, αυτή τη φορά χωρίς τον κίνδυνο του «λάθους». Οι καταστάσεις θα έρθουν έτσι που θα σε βοηθήσουν να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά σου και την προσωπική σου ζωή, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου. Εμπιστέψου την διαίσθησή σου που τώρα δεν θα σε προδώσει.

ΖΥΓΟΣ
Το μεγάλο τρίγωνο Άρη, Δία, Κρόνου, Ποσειδώνα που διαμορφώνεται από τις 17 μέχρι και τις 22 Ιουλίου, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Το γεγονός μάλιστα ότι αυτή την περίοδο στον τομέα της καριέρας σου βρίσκονται πέντε πλανήτες, αποτελεί την καλύτερη ένδειξη για νέα ξεκινήματα που θα σου εξασφαλίσουν επιτυχία, πλούτο και ευημερία. Αν είσαι άνεργη ή σκέφτεσαι να αλλάξεις την πορεία σου κυνηγώντας τα όνειρά σου, ίσως αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνεις, αφού ακόμα κι αν χρειαστεί να αγωνιστείς σκληρά είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθείς. Η αύξηση του κύρους σου και η προβολή σου είναι σχεδόν εξασφαλισμένα. Το γεγονός ότι ο Άρης κυβερνά τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση και για την ευημερία της αισθηματικής σου ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τις 17 μέχρι και τις 22 Ιουλίου, διαμορφώνεται ένα μεγάλο τρίγωνο στο στοιχείου του Νερού -στο οποίο ανήκει και το ζώδιό σου- από τον Άρη, τον Δία, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Το φαινόμενο αυτό θα έχει ιδιαίτερα ευεργετική επιρροή στο ζώδιό σου, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να αποκτήσεις όλα όσα ονειρεύεσαι όχι μόνο χάρη στις προσπάθειές σου, αλλά και χάρη στον παράγοντα της τύχης που σε συνοδεύει αυτό το διάστημα. Τώρα μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα όποια σχέδιά σου και να τα δεις να πραγματοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Η επισημοποίηση ενός μεγάλου έρωτα ή ένας καινούργιος δεσμός που θα αλλάξει τη ζωή σου είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ σημαντική επιτυχία αναμένεται και στον επαγγελματικό τομέα. Αν μάλιστα νιώθεις έτοιμη να ξεκινήσεις μια ατομική δραστηριότητα, ίσως είναι η πιο καλή περίοδος για να το κάνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το μεγάλο τρίγωνο που διαμορφώνουν ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας από τις 17 μέχρι και τις 22 Ιουλίου, πρόκειται να σε αναζωογονήσει και να σε παροτρύνει να δώσεις στη ζωή σου τη διάσταση που ονειρεύεσαι. Παρόλο που το φαινόμενο αυτό θα λειτουργήσει περισσότερο εσωτερικά για σένα, αυτή η εσωτερική διεργασία που θα κάνεις θα σε απαλλάξει από φόβους και αναστολές και θα σου επιτρέψει να πάρεις πρωτοβουλίες για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το παρελθόν ωστόσο και οι εμπειρίες που έχεις αποκτήσει είναι αυτά που θα καθοδηγήσουν τα βήματά σου. Αν έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με έναν παλιό έρωτα, ο κυβερνήτης σου Δίας θα σε βοηθήσει να τον αποκαταστήσεις και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Η απόφαση να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια είναι επίσης μια πιθανότητα που μπορεί να συμβεί αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το μεγάλο τρίγωνο που διαμορφώνει ο κυβερνήτης σου Κρόνος με τον Άρη, τον Δία και τον Ποσειδώνα, από τις 17 μέχρι και τις 22 Ιουλίου, θα σου δώσει την ευκαιρία να απολαύσεις αυτό που πάντα αποτελεί τη σημαντική προτεραιότητά σου. Την πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου και τη δόξα και τη φήμη που λαχταράς. Παράλληλα, όμως ο σχηματισμός αυτός θα σε βοηθήσει να βάλεις και μια τάξη στην προσωπική σου ζωή που εδώ και καιρό δέχεται αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η παρουσία άλλωστε πέντε πλανητών στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, αυτό το στόχο έχει και όσο κι αν «εθελοτυφλείς», οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Άλλωστε αν διατηρείς μια σχέση που σε καλύπτει, σίγουρα δεν θέλεις να τη χάσεις. Ακόμα όμως και αν ανήκεις στις φανατικές εργένισες, ένα πρόσωπο θα σε κάνει να ανατρέψεις τις θεωρίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τις επόμενες μέρες από τις 17 μέχρι και τις 22 Ιουλίου, ένα θεαματικό τρίγωνο διαμορφώνεται στον ουράνιο θόλο που θα δώσει νέα τροπή στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, θα συνωμοτήσουν προκειμένου να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου που πραγματικά σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα και να σου εξασφαλίσουν τη σταθερότητα που σε απασχολεί στη δουλειά σου. Εκείνο φυσικά που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου δεν επιτρέπει την χαλαρότητα και την αδιαφορία και αμείβει με τον καλύτερο τρόπο αυτούς που αγωνίζονται πραγματικά. Με λίγα λόγια, ναι μεν η τύχη σου χτυπάει την πόρτα, αλλά θα πρέπει κι εσύ να της ανοίξεις διαφορετικά η όψη αυτή μπορεί να πάει χαμένη. Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και στην προσωπική σου ζωή ειδικά αν είσαι ελεύθερη… Δεν θα πρέπει να αφήσεις ένα αξιόλογο άτομο να σου ξεφύγει.

ΙΧΘΕΙΣ
Και οι δυο κυβερνήτες σου -Δίας και Ποσειδώνας συμμετέχουν στο μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη που διαμορφώνεται από τις 17 μέχρι και τις 22 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα σπάνιο γεγονός που θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο. Η εύνοια θα είναι ορατή σε πολλούς και σημαντικούς τομείς της ζωής σου και δεν θα πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Είτε πρόκειται για τα οικονομικά σου, είτε για τα επαγγελματικά σου είτε για την αισθηματική σου ζωή, η τύχη θα είναι στο πλευρό σου για να σου εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν μέχρι τώρα έχεις κάνει τις σωστές προσπάθειες, τα οφέλη θα είναι διπλά και ίσως μπορέσεις να απολαύσεις αυτή την καλοκαιρινή περίοδο κάνοντας τις διακοπές που ονειρεύεσαι με τον σύντροφό σου. Αν πάλι είσαι μόνη, ο έρωτας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και μένει να κάνεις ένα βήμα για να τον συναντήσεις.

Read More

And More