Γεωμαντεία: Μια απλή μέθοδος για να προβλέψεις το μέλλον μόνη σου! Πάρε χαρτί και στυλό…

Σε θέλει; Θα τσουλήσει η ιστορία; Θα αλλάξουν τα πράγματα; Η γεωμαντεία είναι εδώ για να σου δώσει όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Μια πανάρχαια τεχνική προβλέψεων του μέλλοντος που είναι πολύ πιο απλή από όσο φαντάζεσαι.

Η γεωμαντεία ανήκει στις πανάρχαιες τεχνικές πρόβλεψης του μέλλοντος. Η ετυμολογία της ελληνικότατης -φυσικά- λέξης, προέρχεται από τη γη και τη μαντεία. Αντίθετα από την Αστρολογία που δίνει απαντήσεις μέσα από τις κινήσεις των άστρων, η γεωμαντεία χρησιμοποιεί τη γη και πιο συγκεκριμένα τα γήινα στοιχεία.

Στην αρχή, ο μάντης χάρασσε στη γη γραμμές (στο χώμα ή στην άμμο) με τη βοήθεια ενός μικρού ξύλου που έδιναν απάντηση στα ερωτήματά του. Στη διάρκεια του καλοκαιριού έπιανε με τη χούφτα του μια τυχαία ποσότητα από βότσαλα και τα πέταγε στην αμμουδιά. Και στις δύο περιπτώσεις, ο γεωμάντης ερμήνευε τους αριθμούς με τις φιγούρες, όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Σήμερα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια τεχνική σας ταιριάζει καλύτερα ή για ακόμη περισσότερη ευκολία, να σχεδιάσετε με ένα μολύβι (ή στυλό) γραμμές πάνω σε ένα χαρτί! Ναι, είναι τόσο εύκολο σαν παιχνιδάκι! Και όμως δουλεύει! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να πάρετε ένα παράδειγμα…

Τα ονόματα των σχεδίων
Με την τεχνική της γεωμαντείας καταλήγουμε στο σχεδιασμό δεκαέξι διαφορετικών σχεδίων, το καθένα από τα οποία έχει τη δική του σημασία, ερμηνεία και ονομασία. Καθώς, όπως προαναφέραμε, πρόκειται για μια πανάρχαια τεχνική, οι ονομασίες των σχεδιαγραμμάτων έχουν φτάσει στις μέρες μας με λατινικές ή κέλτικες λέξεις. Κάθε μία έχει και τη δική της ερμηνεία και δίνει την απάντηση, το χρησμό!

Η ερώτηση πρέπει να είναι «ξεκάθαρη»
Διατύπωσε με όσο το δυνατό απλό και ευκρινή τρόπο την ερώτησή σου. Προσοχή: Μια μόνο ερώτηση κάθε φορά!
Για παράδειγμα: Μην πεις “Θα περάσω τις εξετάσεις μου με την πρώτη φορά;”
Στην παραπάνω πρόταση υπάρχουν δύο ερωτήσεις: «Θα περάσω τις εξετάσεις;» ΚΑΙ «με την πρώτη φορά;». Σε αυτή την περίπτωση θα διατυπώσετε δύο ερωτήσεις. Αν η απάντηση στην πρώτη ερώτηση είναι θετική τότε συνεχίστε διατυπώνοντας τη δεύτερη ερώτηση.

Θα πρέπει να είναι πάντα θετική
Για παράδειγμα: μη ρωτήσεις με μια αρνητική φράση: «Ο τάδε δεν με αγαπάει πια;». Ρώτησε θετικά : «Ο τάδε με αγαπάει;».

Ξεκίνησε να σκέφτεσαι έντονα την ερώτηση που σε απασχολεί.
Με το στυλό ή το μολύβι άρχισε να σχεδιάζεις μια σειρά από ίσες γραμμές (όσες θέλεις), αφήνοντας το χέρι σου να «πηγαίνει» μόνο του, χωρίς να μετράς, όπως θα δεις στο βίντεο παρακάτω.

Έχοντας στο νου σου συνεχώς την ερώτησή σου συνέχισε με τον ίδιο τρόπο φτιάχνοντας μια δεύτερη σειρά από γραμμές (όσο μακριά σε «πάει» το χέρι σου), στη συνέχεια μια τρίτη σειρά με γραμμές και τέλος μια τέταρτη σειρά.

Στυλό και χαρτί γρήγορα! Είναι πολύ απλό. Αρκεί να σχεδιάσεις 4 στήλες από ίσες γραμμές, η καθεμία από τις οποίες δίνει ένα αριθμό, ζυγό ή μονό. Οι αριθμοί αυτοί, φτιάχνουν ένα σχέδιο, όπως θα δεις στο παράδειγμα παρακάτω, που σου δίνει την απάντηση.

Παράδειγμα για τη γεωμαντεία:

Και τώρα, μέτρησε τον αριθμό των γραμμών που σχεδίασες σε κάθε σειρά. Για περισσότερη ευκολία «σβήσε» τις γραμμές ανά δύο.

Όταν μια σειρά γραμμών είναι ζυγή, σχεδιάστε δύο τελείες: (. .)
Όταν μια σειρά γραμμών είναι μονή, σχεδιάστε μία τελεία: (.)

Για παράδειγμα, στην ερώτηση «πως θα πάει η σχέση μου με τον Γιώργο;» σχεδίσες τις τέσσερις σειρές με τις γραμμές και είχατε το ακόλουθο αποτέλεσμα:

@ @
@
@
@ @

Το σχέδιο που κατάληξες αντιστοιχεί στο conjunctio, δηλαδή στη σύνοδο, στην ένωση. Τώρα, δες παρακάτω την ερμηνεία, στον τομέα των αισθηματικών.

-Τα σχεδιαγράμματα της Φωτιάς
FORTUNA MAJOR

Η νίκη, η μεγάλη επιτυχία
@ @
@ @
@
@

ΓΕΝΙΚΑ: Τα προβλήματά σου λύνονται πολύ σύντομα. Όπως το λουλούδι που ανθίζει κάτω από τον ήλιο βρίσκεσαι σε μια περίοδο άνθησης, δημιουργικότητας και χαράς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ελέγχεις τα πάθη σου και βρίσκεσαι στη φάση της ανανέωσης. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή, έχουν διάρκεια και αναμένεται σιγά-σιγά να αλλάξουν θετικά τον τρόπο που βιώνεις την καθημερινότητά σου. Είσαι σε καλό δρόμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μια πολύ τυχερή περίοδος ξεκινά για σένα. Με οτιδήποτε ασχοληθείς θα αποκομίσεις σημαντικά κέρδη. Αν ξεκινάς μια καινούρια δουλειά γρήγορα θα γευθείς τους καρπούς της επιτυχίας.

FORTUNA MINOR
Η εφήμερη επιτυχία, η παροδική ευτυχία
@
@
@ @
@ @

ΓΕΝΙΚΑ: Προσπάθησε να ενεργείς με μυστικούς τρόπους. Οι πρώιμοι ενθουσιασμοί καλύτερα να λείπουν. Περίμενε την επιβεβαίωση και κατόπιν πανηγύρισε με την άνεσή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η σωματική επαφή υπερισχύει των συναισθημάτων. Συναντήσεις της μιας βραδιάς ή μια σχέση που θα διαρκέσει κάποιες εβδομάδες και θα τελειώσει άδοξα από τη στιγμή που ζητήσεις παραπάνω από όσα αντέχει να σου δώσει η άλλη πλευρά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αν βρίσκεσαι στη φάση της αναζήτησης μιας καινούριας δουλειάς θα πρέπει να ξεχωρίσεις τις πραγματικές ευκαιρίες από τις χιμαιρικές υποσχέσεις. Μη «βιάζεις» τις καταστάσεις.

RUBEUS
Το κόκκινο χρώμα, το πάθος, η οργή
@ @
@
@ @
@ @

ΓΕΝΙΚΑ: Είναι γνωστό ότι η οργή δεν αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, πάρε αποστάσεις αποστάσεις από τα γεγονότα και άφησε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με τη στάση ή τη συμπεριφορά σου προκαλείς το σύντροφό σου. Το πάθος και οι εντάσεις συμβαδίζουν. Ίσως να αναλώνεσαι σε μια δύσκολη, παθιασμένη ιστορία. Απαίτησε όσα πραγματικά επιθυμείς από τη σχέση σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Προετοιμάσου για να αντιμετωπίσεις σωστά κάποιες «αναταράξεις» στο χώρο της εργασίας σου. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου και να προχωρήσεις σε νέες επιλογές.

PUER
Η παρόρμηση, η βιασύνη, το αρσενικό στοιχείο
@
@
@ @
@

ΓΕΝΙΚΑ: Βρίσκεσαι σε μια φάση που κυριολεκτικά «βράζεις μέσα στο ζουμί σου»! Το κλίμα γύρω σου είναι αρκετά ηλεκτρισμένο και εσύ δεν παραλείπεις να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Ηρέμησε!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ζήλια, πάθος, εντάσεις και καυγάδες πλαισιώνουν την αισθηματική καθημερινότητά σου. Μην πέφτεις στην παγίδα των ατέλειωτων συζητήσεων που δεν οδηγούν πουθενά. Μάθε να συμβιβάζεσαι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μάχεσαι για να επιβάλλεις τις ιδέες σου και ο δυναμισμός σου σε σας φέρνει πιο κοντά στην επιτυχία. Απόφυγε ωστόσο να φτάνεις στα άκρα με τα άτομα εκείνα που μπορούν να επηρεάσουν δυσμενώς την πορεία σου.

-Τα σχεδιαγράμματα του Αέρα
AMISSIO
Η αποτυχία, η ήττα, ο αρνητισμός
@
@ @
@
@@

ΓΕΝΙΚΑ: Διανύεις μια περίοδο που σε εξαναγκάζει σε θυσίες με αποτέλεσμα να «παραδίδεις τα όπλα». Να θυμάσαι πάντως ότι μετά τη θύελλα έρχεται η γαλήνη και να μην απελπίζεσαι με την πρώτη δυσκολία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αν ο δεσμός σου δεν είναι σωστά δομημένος δεν θα αποφύγεις το τέλος που μπορεί ωστόσο να σε ανακουφίσει. Αν είσαι μόνη προσπάθησε να “ξεκολλήσεις” από παλιές καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα σχέδιά σου αναβάλλονται ή καθυστερούν. Μην πανικοβάλλεσαι. Οι τωρινές δυσκολίες θα σε κάνουν πολύ πιο δυνατή. Μια εργασιακή σχέση που τελειώνει θα σου βγει τελικά σε καλό.

ACQUISITIO
Το κέρδος, η επίτευξη του στόχου
@ @
@
@ @
@

ΓΕΝΙΚΑ: Ευχάριστα νέα για όλα τα σχέδιά σου. Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα. Χαρές και ικανοποιήσεις. Όλα όσα σε απασχολούν βρίσκονται σε μια θαυμάσια πορεία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η εξέλιξη της αισθηματικής ιστορίας σου ξεπερνάει κάθε προσδοκία σου. Αν είσαι δεσμευμένη θα έρθεις πολύ πιο κοντά στο ταίρι σου.Αν είσαι μόνη μην αρνείσαι καμία πρόσκληση για έξοδο. Ο έρωτας σου χαρίζει το πιο γλυκό του χαμόγελο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι προσπάθειες και οι κόποι σου ανταμείβονται γενναιόδωρα. Μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία σε ανεβάζει στα ουράνια. Ευκαιρίες για προαγωγή ή αύξηση του μισθού σου. Οι μετοχές σου σε κατακόρυφη άνοδο.

LAETITIA
Η χαρά, η ανταμοιβή, η επιβράβευση
@
@ @
@ @
@ @

ΓΕΝΙΚΑ: Η χαρές της ζωής και οι ικανοποιήσεις που εδώ και καιρό περιμένεις βρίσκονται μπροστά σου! Ετοιμάσου για μια ευχάριστη περίοδο επέκτασης και ευτυχίας όπου δεν υπάρχει χώρος για εμπόδια και προβλήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η τρυφερότητα και η εμπιστοσύνη θα κυριαρχήσουν στην αισθηματική ζωή σου. Η ευτυχία που περιμένεις γίνεται πραγματικότητα και η αισιοδοξία επιστρέφει. Θαυμάσιες προοπτικές για τις καινούριες σχέσεις και νέοι έρωτες για τις singles.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα πράγματα «στρώνουν» και οι εξελίξεις βεβαιώνουν ότι μπαίνεις σε μια νέα φάση με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Η επιτυχία θα έχει διάρκεια και θα σου εξασφαλίσει καλύτερες οικονομικές συνθήκες.

CAPUT DRACONIS
Η κεφαλή του δράκοντα, η γλυκιά ζωή
@ @
@
@
@

ΓΕΝΙΚΑ: Καινούριες ευκαιρίες σου ανοίγουν τις πόρτες και τους ορίζοντες που ποθείς. Τα εμπόδια εξαφανίζονται την ίδια ώρα που η αυτοπεποίθησή σου γίνεται ακόμα πιο ισχυρή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι δεσμοί με το ταίρι σου έχουν βάθος και ποιότητα. Αν είσαι δεσμευμένη μπορείς να ελπίζεις σε μια θαυμάσια εξέλιξη της σχέσης σου. Αν είσαι ακόμα στην αρχή σε περιμένουν τα καλύτερα. Αν είσαι μόνη θα γνωρίσεις σύντομα το τέλειο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχει σημάνει η ώρα της πραγματοποίησης στόχων και προσδοκιών. Η βοήθεια που ζήτησες σου δίνεται απλόχερα από το σύμπαν μέσα από νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου. Δημιουργικότητα και τύχη συμβαδίζουν.

-Τα σχεδιαγράμματα του Νερού
POPULUS
Το πλήθος, ο κόσμος, η κίνηση του χάους
@ @
@ @
@ @
@ @

ΓΕΝΙΚΑ: Οι σκέψεις και οι ιδέες σου σε παρασύρουν σε άγνωστους δρόμους. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και παράμεινε ρεαλίστρια. Το απρόσμενο ή το απρόβλεπτο μπορεί να σε εκπλήξουν τη στιγμή που δεν το περιμένεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δείχνει την εφήμερη περιπέτεια ή την «τριαδική» σχέση που δεν καταλήγει στο ποθούμενο. Προσοχή στη βουλιμία που επηρεάζει την αισθηματική ζωή σου. Ίσως να νιώθεις μοναξιά ακόμα και μέσα σε κόσμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Τα «πράγματα» αρχίζουν να κινούνται θετικά για σένα. Νέα ανοίγματα σου προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές. Πάρε τις αποφάσεις σου μετά από ώριμη σκέψη και μην προσπαθείς να κουβαλήσεις δύο καρπούζια κάτω από μια μασχάλη!

VIA
Ο δρόμος, το ταξίδι, ο προορισμός.
@
@
@
@

ΓΕΝΙΚΑ: Η αργή ταχύτητα των εξελίξεων δεν πρέπει να σε απογοητεύει, αφού αργά ή γρήγορα θα φτάσεις στο στόχο σου. Για να πάρεις ύψος, πέταξε τα περιττά βάρη που σε εμποδίζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η σχέση σου περνάει σε μια νέα φάση εξέλιξης με γνώμονα τη λογική και λιγότερο τον έρωτα. Αν βρίσκεσαι στο στάδιο του φλερτ, η θετική έκβαση της ιστορίας σου είναι σίγουρη. Αν είσαι μόνη, ξεκινάει μια νέα περιπέτεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είσαι στο σωστό δρόμο για την επιτυχία και δεν θα πρέπει να σε πανικοβάλλουν οι αναγκαστικές ενδιάμεσες «στάσεις». Συνέχισε τις προσπάθειές και μην βαρυγκωμάς όταν κάποιοι παρεμβάλλουν εμπόδια.

ALBUS
Η ηρεμία, η απλότητα, το λευκό φως
@ @
@ @
@
@ @

ΓΕΝΙΚΑ: Η γαλήνη επιστρέφει στην καθημερινότητα και οι εντάσεις καταλαγιάζουν. Οι εξελίξεις δικαιώνουν την υπομονή που έδειξες και μπορείς να εκφράσεις με άνεση τις απόψεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Είσαι έτοιμη να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακαλύψεις τις βαθύτερες, ψυχικές πτυχές του συντρόφου σου.Αν είσαι μόνη έρχεται ένας καινούριος έρωτας με πλατωνικό χαρακτήρα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι προσπάθειές σου στέφονται με επιτυχία. Έχεις την υποστήριξη φίλων και συνεργατών. Θετικές αλλαγές στο περιβάλλον της εργασίας σου. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής σε κάθε κίνηση και ενέργειά σου.

PUELLA
Η πραότητα, η γλυκύτητα, το θηλυκό στοιχείο
@
@ @
@
@

ΓΕΝΙΚΑ: Η αρμονία και η ηρεμία επιστρέφουν στη ζωή σου. Οι καταστάσεις εξελίσσονται ομαλά μέσα σε ένα κλίμα κατανόησης και συνεργασίας. Οι συμβιβαστικές κινήσεις φέρνουν άριστα αποτελέσματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η σχέση με το ταίρι σου βελτιώνεται σταδιακά καθώς η τρυφερότητα και η αγάπη κερδίζουν τη μάχη με τα ζιζάνια που κάποιοι έσπειραν με σκοπό να σας χωρίσουν. Σε μια καινούρια γνωριμία θα ανακαλύψεις πολλά στοιχεία που σε ενθουσιάζουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου να βρίσκονται στα ύψη η κατάκτηση της κορυφής δεν είναι άπιαστο όνειρο! Εκμεταλλεύσου σωστά και έγκαιρα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

-Τα σχεδιαγράμματα της Γης
CONJUNCTIO

Η σύνοδος, η ένωση, ο συντονισμός
@ @
@
@
@ @

ΓΕΝΙΚΑ: Νέες δυνάμεις έρχονται να «ατσαλώσουν» την ψυχή και το σώμα σου. Οι ευκαιρίες συνδυάζονται με μια σπάνια τύχη και σας ωθούν με το ζόρι στην επιτυχία. Μια θαυμάσια συγκυρία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όποια και αν είναι η τωρινή συναισθηματική κατάστασή σου ή η ερωτική σου πραγματικότητα, τα πράγματα αλλάζουν σύντομα προς το καλύτερο. Ένας γάμος, μια επανασύνδεση ή ένας καινούριος έρωτας είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι προσπάθειες φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εύνοια σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και συνεταιρισμούς. Θαυμάσια περίοδος για να ξεκινήσεις καινούριες δραστηριότητες αλλά και για επαγγελματικά ταξίδια.

CARCER
Η απομόνωση, η ακινησία, ο εσωτερισμός
@
@ @
@ @
@

ΓΕΝΙΚΑ: Βρίσκεσαι σε μια φάση προβληματισμών και ανασυγκρότησης. Μοιάζεις σαν τον ερημίτη που αποσύρεται για να βρει τον εαυτό του. Με τον διαλογισμό θα καταφέρεις να ανακαλύψεις τις βαθύτερες δυνάμεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αναγκαστική απομάκρυνση ή ηθελημένη μοναξιά; Η αιτία μάλλον βρίσκεται μέσα σου καθώς η ίδια βάζεις εμπόδια στη σχέση σου. Η συμπεριφορά σου είναι αποτέλεσμα βιωμάτων και καταστάσεων του παρελθόντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Σταμάτα να κατηγορείς τους άλλους για το «τέλμα» στο οποίοι έχουν περιέλθει οι δραστηριότητές σου. Μια γερή ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει να βρεις τη ρίζα του προβλήματος και να το αντιμετωπίσετε δραστικά!

TRISTITIA
Η θλίψη, η αμφιβολία, η ανασφάλεια
@ @
@ @
@ @
@

ΓΕΝΙΚΑ: Για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχος σου θα χρειαστεί να γίνεις περισσότερο αισιόδοξη. Σε αυτή τη φάση ο καλύτερος σύμμαχός σου είναι οι θετικές σκέψεις και οι ευχάριστες συναναστροφές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η έλλειψη πίστης στον εαυτό σου σε οδηγεί σε αδιέξοδες καταστάσεις και αταίριαστες σχέσεις. Ο χρόνος θα επουλώσει τις παλιές πληγές και θα νιώσεις καλύτερα. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε μια νέα ερώτηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ίσως έχεις την αίσθηση ότι η δουλειά σου δεν σε ικανοποιεί. Αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο, μάλλον εσύ έχεις κάνει λανθασμένες επιλογές. Αντί να γκρινιάζεις, ψάξε κάτι καινούριο που θα ταιριάζει στις επιθυμίες σου.

CAUDA DRACONIS
Η ουρά του δράκου, ο αποσυντονισμός
@
@
@
@ @

ΓΕΝΙΚΑ: Η αυτοπεποίθησή σου σε έχει εγκαταλείψει, αλλά κι εσύ δεν κάνεις κάτι για να την «ξαναβρείς». Αν συνεχίσεις να λειτουργείς με εσωτερική ανασφάλεια, δεν θα καταφέρετε τα ποθούμενα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου πώς θέλεις να σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι; Για να αποκτήσεις όσα επιθυμείς θα πρέπει πρώτα να τα «βρεις» με τον εαυτό σου. Είναι σκόπιμο να ξεγράψεις μια και καλή το παρελθόν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια χαώδη κατάσταση δείχνει ότι άφησες σε άλλους τη διαχείριση των καταστάσεων. Για να αλλάξεις τα δεδομένα θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου αφού αποφασίσεις εσύ για το μέλλον σου.

Read More

And More