Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Οκτώβριο. Ποιος είναι ο προσωπικός σου αριθμός;

Είναι στιγμές που αισθανόμαστε ότι έχουμε εξαντληθεί από όλους και απ’ όλα και ψάχνουμε τρόπο να κάνουμε αυτό που πρέπει, αυτό που είναι σωστό! Τον μήνα Οκτώβριο όλοι μας θα θελήσουμε να κάνουμε τον προσωπικό μας απολογισμό, να δούμε τι έφταιξε και πώς μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση που υπάρχει γύρω μας.

Ο αριθμός 7 που προκύπτει από το άθροισμα του μήνα και του έτους που διανύουμε, μας προϊδεάζει ότι έχουμε να ζήσουμε έναν μήνα σκέψης, περισυλλογής, στενότητας και απομόνωσης. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να μας θλίβει, γιατί προς το τέλος του μήνα θα αποδειχθεί ότι αυτή η διαδικασία είχε τα οφέλη της, γιατί μας οδήγησε σε ορθές αποφάσεις!

Στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών τα όρια στενεύουν και οι απαιτήσεις αυξάνονται! Θα χρειαστεί με ζήλο να αφιερωθούμε σε αυτούς τους τομείς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο περνά από το χέρι μας, προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν προβλήματα!

Στον τομέα του έρωτα και των προσωπικών κοινωνικών σχέσεων, το κλίμα θα είναι παγερό αλλά και καθοριστικό για την εξέλιξη κάποιων σημαντικών σχέσεων. Θα θελήσουμε να πάρουμε τον χρόνο μας για να διαλευκάνουμε τα συναισθήματά μας, πριν αφήσουμε την καρδιά μας να αφεθεί συναισθηματικά σε κάτι καινούργιο!

Βρες τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό σου (δηλαδή της ημέρας των γενεθλίων σου) και δες την προσωπική σου πρόβλεψη αριθμολογίας.

Πώς θα βρω τον προσωπικό γενέθλιο αριθμό μου;
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 1
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας της αναγνώρισης και της επιβράβευσης για σένα που ο προσωπικός σου αριθμός είναι το 1. Διανύεις μία περίοδο που θα καταφέρεις να κατακτήσεις σημαντικούς στόχους, τους οποίους είχες θέσει εδώ και αρκετό καιρό. Θα εισπράξεις ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για να συνεχίσεις την πορεία σου προς το μονοπάτι που έχεις αρχίσει ήδη να βαδίζεις.

ΕΡΩΤΑΣ: Καυτές, πικάντικες και αρκετά ενθουσιώδεις θα είναι οι εξελίξεις του μήνα για τον τομέα του έρωτα! Είναι φανερό ότι φλέγεσαι από πόθο και έχεις την επιθυμία να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το άτομο που ποθείς! Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος, το ίδιο όμως και η ζήλια σου! Η σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής είναι αμφίβολη για την ώρα!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας επιτυχίας για τον τομέα των οικονομικών σου, εκεί μπορείς να δεις άνοδο, τύχη, επέκταση και ανταμοιβές! Εκμεταλλεύσου τις νέες ευκαιρίες, διαπραγματεύσου καλύτερες οικονομικές συνθήκες και να ξέρεις ότι η τύχη είναι με το μέρος σου! Στην δουλειά, μπορείς τώρα να θέσεις νέους στόχους και να εργαστείς δυναμικά, για να τους κατακτήσεις!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 2
Αφήνεις πίσω σου το παρελθόν, τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους και δεν έχουν τίποτα άλλο να σου δώσουν και ανοίγεις πλώρη για νέες εμπειρίες! Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου είναι πολύ πιθανό να νιώσεις κάποιο συναισθηματικό κενό, γιατί θα συνειδητοποιήσεις ότι κάποιες προσδοκίες που έτρεφες τελικά δεν εκπληρώθηκαν. Μην σταθείς στο αρνητικό, δες τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Οκτώβριος έχει πολύ συναίσθημα και ρομαντισμό, όμως εσύ, από την πλευρά σου θα νιώθεις και αρκετές ανασφάλειες για την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας. Θα θέλεις να “τεστάρεις” το άτομο με το οποίο έχεις σχέση ή τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν προκειμένου να εξακριβώσεις αν αξίζει να επενδύσεις συναισθηματικά! Περιόρισε την καχυποψία σου και θυμήσου ότι ο άνθρωπος που υπάρχει δίπλα σου μπορεί πράγματι να είναι αυτό το απόλυτο, το αληθινό που αναζητάς.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έφτασε η ώρα να κάνεις ξεκαθαρίσματα, να κλείσεις υποχρεώσεις του παρελθόντος, οι οποίες σε βαραίνουν ακόμα και να κοιτάξεις μπροστά, σε όλα αυτά που πρέπει να δρομολογήσεις, για να φτάσεις στην επιτυχία. Μία συνεργασία σου ενδέχεται να τερματιστεί, ενώ τα οικονομικά σου, δεν βρίσκονται τώρα και στην καλύτερη φάση τους! Το κλειδί της επιτυχίας σου βρίσκεται σε προτάσεις που θα σου γίνουν, οι οποίες θα σου δώσουν μία “γεύση” για το τί θα ακολουθήσει το χειμώνα από πλευράς εξελίξεων, επαγγελματικών και οικονομικών!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 3
Νέα αρχή, με δημιουργικότητα, έμπνευση, ενθουσιασμό και με έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου φέρνει μαζί του ο φετινός Οκτώβριος για σένα! Βρίσκεις και πάλι τον δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να κυνηγήσεις παλιά, αλλά και καινούργια όνειρα και βάζεις στα σκαριά νέα πλάνα με πολύ ενδιαφέρον!

ΕΡΩΤΑΣ: Σκέψου καλά τί είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις; Σε ποιο σημείο θέλεις να φτάσουν τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή; Στη συνέχεια, αφού απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, κάνε το πλάνο σου και να ξέρεις ότι μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχεις πετύχει το σκοπό σου! Θες να ανανεώσεις μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σου εδώ και καιρό; Θες να κάνεις μία επανασύνδεση; Τώρα είναι η ευκαιρία σου, για να κερδίσεις το χαμένο έδαφος. Αν πάλι σε ενδιαφέρει να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα με κάποιο νέο πρόσωπο, ο μήνας ευνοεί τις νέες γνωριμίες…

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις συνδιαλλαγές σου. Θα πρέπει να “πονηρέψεις” λίγο παραπάνω και να σκεφτείς πριν υπογράψεις ή πριν εμπιστευτείς κάποια νέα πρόταση που θα σου γίνει! Θα υπάρξουν γύρω σου αρκετοί “καλοθελητές”, που θα σου τάξουν πολλά, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα οικονομικά σου, τα οποία θα κρύβουν παγίδες! Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις σε αυτούς τους τομείς, εξέτασε προσεχτικά το κάθε ενδεχόμενο!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 4
Τον Οκτώβριο διαθέτεις την αποφασιστικότητα, τον δυναμισμό, αλλά και το τακτ και την διπλωματία ενός πραγματικού ηγέτη. Αν διαχειριστείς λοιπόν με τον κατάλληλο τρόπο τα παραπάνω “ατού” σου, θα μπορέσεις αυτό το μήνα να πετύχεις αυτά που θέλεις αλλά και να υποστηρίξεις με τον τρόπο σου και τους γύρω σου, που θα σε έχουν πραγματικά ανάγκη αυτή την περίοδο.

ΕΡΩΤΑΣ: Η μεγάλη ανάγκη σου αυτό το μήνα θα είναι να ισορροπήσεις τον αισθηματικό σου τομέα και να ηρεμήσεις από τα καβγαδάκια και τις εντάσεις που πέρασε η σχέση σου. Θα λειτουργήσεις με συγκαταβατικότητα και θα βρεις την χρυσή τομή με το ταίρι σου! Ακόμα και αν δεν υπάρχει αυτή την περίοδο κάτι συγκλονιστικό στα αισθηματικά σου, ο Οκτώβριος σου δίνει την ευκαιρία να βρεις την σχέση που αναζητάς!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ένας μήνας σημαντικών διαπραγματεύσεων αλλά και καλών συμφωνιών, που θα μπορούν να αποτελέσουν τον σταθμό για την άνοδο που έρχεται σιγά-σιγά! Οι συνεργασίες σου θα εξελιχθούν περίφημα, όσο για τα οικονομικά σου, τώρα μπαίνουν σε καλύτερο στάδιο!


Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 5

Έχεις ανάγκη από διασκέδαση, από ανεμελιά, θέλεις να κάνεις ένα ταξίδι και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το πραγματοποιήσεις! Επιπλέον, αρχίζεις να βρίσκεις το κέφι σου, ξεκινάς να βγαίνεις και να δραστηριοποιείσαι κοινωνικά ακόμα περισσότερο και είσαι όλο επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις! Εμπιστέψου τις εμπνεύσεις της στιγμής γιατί μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάθε τομέα της ζωής σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Αρκετά χαρούμενος για τα αισθηματικά σου θα είναι ο φετινός Οκτώβριος! Τώρα μπορείς να συζητήσεις σε ανάλαφρο τόνο με το ταίρι σου, σχετικά με την πορεία της σχέσης σας και μπορείτε μαζί να περάσετε καλά και να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε σας στεναχωρούσε. Ακόμα και σχέση να μην έχεις, ο μήνας είναι καλός για να φλερτάρεις, να επιβεβαιωθείς από τις κατακτήσεις σου και να αναπτερωθείς!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στη δουλειά σου, αλλά το μυαλό σου θα πετάει και δεν θα έχεις διάθεση να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά! Ωστόσο, η δημιουργικότητά σου μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις μία μεγάλη, επαγγελματική υπέρβαση! Στα οικονομικά, ο μήνας είναι γεμάτος σπατάλες, γιατί δεν θα συγκρατείσαι!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 6
Στενεύουν τα όρια αυτό το μήνα στην καθημερινότητά σου και οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και σε πιέζουν, όμως θα τα καταφέρεις! Τον Οκτώβριο θα αναγκαστείς να βάλεις πρόγραμμα και όρια, προκειμένου να καταφέρεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που θα υπάρχουν γύρω σου! Το σημαντικότερο είναι ότι τώρα δίνεις τον αγώνα, για να πετύχεις την σταθερότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις, έστω και αν χρειαστεί να περιοριστείς!

ΕΡΩΤΑΣ: Θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στη σχέση σου και το ταίρι σου θα σου κάνει παραπονάκια, γιατί δεν θα δείχνεις και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον όπως πρώτα! Ωστόσο, ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που σε βοηθά να κατασταλάξεις και να δεις τελικά τί είναι αυτό που θέλεις από το σύντροφό σου! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, προσπάθησε να έχεις περισσότερο αυθορμητισμό και δείξε μεγαλύτερη δεκτικότητα στα φλερτ που θα προκύψουν, γιατί είναι φανερό ότι αυτό τον μήνα σηκώνεις “τοίχο”!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η καριέρα είναι η προτεραιότητά σου για το μήνα Οκτώβριο και όλο σου το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στα επαγγελματικά σου! Θα αναλάβεις κάποιες νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, που θα είναι πρόκληση για σένα, όμως θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε αυτές με επιτυχία! Όσο για τα οικονομικά σου, θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα στο σπίτι σου, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 7
Ο Οκτώβριος έχει εκπλήξεις, χαρά, ενθουσιασμό και σπιρτάδα από την πλευρά σου! Σε όλη την διάρκεια αυτού του μήνα θα λειτουργήσεις με πρωτοτυπία και θα θελήσεις να κάνεις κάτι το ξεχωριστό και το διαφορετικό, για να σπάσεις την ρουτίνα της καθημερινότητάς σου! Ένα απρόσμενο ταξίδι θα σε βγάλει από την ανία, που είχες πέσει τον τελευταίο καιρό!

ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας θα σε ενθουσιάσει αυτό το μήνα, έστω και αν δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρος! Το ταίρι σου θα σε συναρπάσει με την συμπεριφορά του και οι στιγμές που θα ζήσετε μαζί θα είναι έντονες και πολύ καυτές! Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμα κάποιον σύντροφο, ο μήνας είναι πολύ ερωτικός και φέρνει ξαφνικά στη ζωή σου ένα νέο, κεραυνοβόλο πάθος! Για την ώρα αυτός ο έρωτας είναι αβέβαιος, αλλά… ζήσε το τώρα, σου αξίζει να περάσεις καλά!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα υπάρξουν ανακατατάξεις στον εργασιακό σου χώρο, οι οποίες όμως δεν θα σε επηρεάσουν αρνητικά! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποιου είδους αλλαγή, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις στροφή στην καριέρα σου ή να βρεις και μία έξτρα δουλειά! Γενικότερα ο μήνας ευνοεί τις πρωτότυπες έξυπνες λύσεις για τα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά, τώρα μπορείς να επεκτείνεις τους οικονομικούς σου πόρους!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 8
Μέχρι τώρα έχεις ζήσει ένα έτος μεγάλων αλλαγών, οι οποίες σε αποδιοργάνωσαν. Ο Οκτώβριος όμως, είναι ο μήνας της σταθερότητας για σένα και θα καταφέρεις επιτέλους να βάλεις σε μία τάξη την ζωή σου! Θα δεχθείς την αναγνώριση, την συμπαράσταση, την ζεστασιά αλλά και την άνοδο… Οι κόποι σου θα έχουν τώρα ανταμοιβή! Επιπλέον, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις σχέσεις σου και θα εισπράξεις αγάπη από το κοντινό σου περιβάλλον!

ΕΡΩΤΑΣ: Θα περάσεις ήρεμες, ρομαντικές και τρυφερές στιγμές στα αισθηματικά σου αυτό το μήνα! Το ταίρι σου θα σταθεί σαν ακλόνητος βράχος στο πλάι σου, θα σε υποστηρίξει, θα σου σταθεί και θα σου δείξει με όλη την δύναμη της ψυχής του τα συναισθήματά του, αυτό θα σου δώσει δύναμη! Για σένα που δεν έχεις σχέση, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, το οποίο θα έχει καλές προοπτικές!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Οκτώβριος σε βοηθά να “χτίσεις” καλό όνομα στη δουλειά σου, να ξανοιχτείς σε νέες συνεργασίες, να αποδείξεις την αξία σου και να ανταμειφθείς για τον επαγγελματισμό σου! Έχεις πλέον τα προσόντα για να αποδείξεις έμπρακτα ότι αξίζεις να πας μπροστά! Όσο για τα οικονομικά σου, θα καταφέρεις και αυτά να τα βάλεις σε μία καλή σειρά!


Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 9

Το κοντινό σου περιβάλλον σε έχει κουράσει, γιατί πάντα κάτι ζητούσε μέχρι τώρα από εσένα. Αυτό το μήνα έχεις ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα από όλους και από όλα και να φροντίσεις ό,τι πολυτιμότερο έχεις: τον ίδιο σου τον εαυτό, τον οποίο είχες παραμελήσει! Θα αφιερώσεις χρόνο για σένα, θα κάνεις δραστηριότητες που σε γεμίζουν και θα θελήσεις να φορτίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής αυτό το μήνα! Δεν θα προκύψουν καβγάδες, αλλά θα υπάρξει κάποια μικρή απομάκρυνση, την οποία θα την επιδιώξεις εσύ από την πλευρά σου, προκειμένου να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά μίας σχέσης ή γνωριμίας, που ήδη υπάρχει στη ζωή σου! Δεν ευνοείσαι αυτό το μήνα για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα ή για να πάρεις μία σημαντική απόφαση, μπορείς όμως περίφημα να καταλήξεις στο τί είναι ακριβώς αυτό που θέλεις!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά αυτό το μήνα και δεν θα τύχουν απρόοπτα, ίσα-ίσα που θα έχεις πολλά που πρέπει να τακτοποιήσεις και θα έχεις το ενδιαφέρον να τα κινήσεις με τον καλύτερο τρόπο! Στα οικονομικά σου υπάρχει στένεμα και για την ώρα το άγχος για την πορεία τους δεν λείπει! Κάνε λίγο υπομονή, γιατί από τον επόμενο μήνα ανοίγονται νέες ευκαιρίες!

Read More

And More