Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.12.2013 | 22:43

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 μέχρι 29 Δεκεμβρίου. Τι λένε τα Χριστουγεννιάτικα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 μέχρι 29 Δεκεμβρίου. Τι λένε τα Χριστουγεννιάτικα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα ξεκινά... Πως θα κυλήσει; Τι προβλέπει το ζώδιό σου; Τι συμπληρώνει ο ωροσκόπος σου;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...


ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα να μην παρασυρθείς από την επιμονή στη λεπτομέρεια και την τελειότητα. Είναι γνωστό ότι όταν σε πιάνει η τελειομανία σου πολύ δύσκολα την ελέγχεις, αλλά στην παρούσα φάση οφείλεις να προσπαθήσεις. Το γενικότερο πλάνο είναι αυτό που πρέπει να σε απασχολήσει και όχι τα επιμέρους στοιχεία του. Ένα-ένα τα βήματά σου θα σε οδηγήσουν σταδιακά και μεθοδικά στο επιθυμητό σημείο. Η βιασύνη είναι κάτι που καλό θα ήταν να αποφύγεις, καθώς, πέρα από επιπόλαια λάθη, θα έχει και ψυχικό κόστος.

Αισθηματικές
Θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές εκρήξεις ζήλιας από τον σύντροφό σου με αφορμή κάποιες εξόδους σου με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, γιατί νιώθει παραμελημένος τον τελευταίο καιρό. Αν ακόμη είσαι μόνη θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλές γνωριμίες την ημέρα των Χριστουγέννων, με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό και τον Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί τα καλύτερα έρχονται τον επόμενο χρόνο στη ζωή σου!

Επαγγελματικές
Μόνο αν κινηθείς με διπλωματία αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που επιθυμείς. Στον επαγγελματικό τομέα, κράτησε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε με διάλογο να λύσεις τα προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Από την Τρίτη και μετά, που ο Ερμής θα εγκατασταθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα σου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες για να εδραιωθείς καλύτερα στο χώρο σου και να πετύχεις τις συμφωνίες που θέλεις. Οικονομικά, μείνε συνετή και εγκρατής στα έξοδά σου. Μην απλώνεις το χέρι σου περισσότερο από εκεί που φτάνει.ΤΑΥΡΟΣ
Τη σκέψη σου απασχολούν κυρίως οικογενειακά ζητήματα αυτές τις μέρες. Πρέπει να θυμάσαι πως οι μεγάλες αλλαγές, ακόμα κι αυτές που έρχονται χωρίς να τις ζητήσεις, απαιτούν και τη μεταβολή της προσωπικής σου στάσης προκειμένου να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να αποκομίσεις τα οφέλη τους. Ετοιμάσου λοιπόν για μερικές θυσίες, οι οποίες όμως εν καιρώ θα δράσουν υπέρ σου, αφού θα σε κάνουν ωριμότερη και πιο κατασταλαγμένη. Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βάζει σε μπελάδες σχετικούς με τα επαγγελματικά, αλλά ο καλός προγραμματισμός σου θα σε γλιτώσει… αναίμακτα από την ταλαιπωρία και τα βάσανα.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα περάσεις κάποια σκαμπανεβάσματα που φαίνεται όμως πως θα στρώσουν από την Τετάρτη και μετά, που η Σελήνη θα επισκεφτεί τον Ζυγό και εφόσον οι συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου θα έχουν τελικώς θετικά αποτελέσματα. Αν είσαι single, μπαίνεις σε μία διαδικασία να αναζητήσεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου βάζοντας οριστικό τέλος στις εφήμερες καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τις προτεραιότητές σου και να αναλάβεις άμεσα δράση. Εκμεταλλεύσου τις γνωριμίες σου και βρες ανθρώπους που θα στηρίξουν τις ιδέες σου και τα ταλέντα σου. Μόνο αν κινηθείς δυναμικά μπορείς να κερδίσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Από την Πέμπτη και μετά, το διάστημα είναι κατάλληλο για να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά κάποιες από τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία θα σε απασχολήσουν έντονα, αλλά καλό είναι να αφήσεις την διευθέτησή τους για κάποια άλλη στιγμή.ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα αυτή θα νιώσεις υποσυνείδητες επιθυμίες και απωθημένα να σου χτυπούν την πόρτα διεκδικώντας ενεργό ρόλο στη ζωή σου. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω την Τρίτη, θα έρθεις αντιμέτωπη με ένα μεγάλο δίλημμα, αν αξίζει να τιθασεύσεις την κατάσταση ή πρέπει να ενδώσεις σε κάποια από τα πάθη σου, ώστε να επαναφέρεις τις σωστές ισορροπίες στα πράγματα. Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις μόνη σου, χωρίς την επιρροή των γύρω σου. Η Σελήνη πάντως στο ζώδιο του Σκορπιού, από την Παρασκευή μέχρι το βράδυ της Κυριακής, παίζει θετικό ρόλο, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμα κι αν η επιλογή σου δεν είναι η ιδανική, οι επιπτώσεις δεν θα είναι δραματικές.

Αισθηματικές
Με την γκρίνια και την ανασφάλεια που σε διακατέχει, το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να αλλάξεις τακτική, να σταματήσεις να θέλεις να περνάει συνέχεια το δικό σου και να σεβαστείς και τις ανάγκες του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνη, με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού σε περιμένουν θετικές εξελίξεις στα συναισθηματικά σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις τώρα μία σχέση που αργότερα θα αποδειχθεί σταθμός στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά και να συνεργαστείς καλύτερα με τους συναδέλφους σου, ώστε να προωθήσεις τα κοινά σας συμφέροντα. Βέβαια πρέπει να ξέρεις ότι είναι κρίσιμες αυτές οι ημέρες με την Αφροδίτη και τον Δία σε ανάδρομη πορεία, και οφείλεις να είσαι πολύ προσεχτική στα λόγια σου και στις ενέργειές σου. Στα οικονομικά πρέπει να υπολογίζεις καλύτερα τα έξοδα σου, γιατί εύκολα μπορείς να ξεφύγεις και να βρεθείς χρεωμένη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το μυαλό σου είναι πιο ανοιχτό σε επιρροές απ’ ότι παλιότερα και αυτή η εξέλιξη είναι πολύ θετική για εσένα. Πράγματα που, είτε από ξεροκεφαλιά είτε από απλή συνήθεια, αδυνατούσες να αφομοιώσεις πριν, πλέον σου γίνονται εύκολα κατανοητά, σηματοδοτώντας πρόοδο σε πολλούς τομείς. Η Σελήνη στο Ζυγό, ανήμερα και τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, ανοίγει δυναμικά νέους δρόμους επικοινωνίας στον ερωτικό τομέα, γεγονός που σημαίνει ότι θα καταφέρεις επιτέλους να γεφυρώσεις χάσματα που σε κρατούσαν σε απόσταση από το ερωτικό σου αντικείμενο. Εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές
Όμορφες στιγμές, γεμάτες πάθος και ένταση σε περιμένουν αυτήν την εβδομάδα στον αισθηματικό σου τομέα. Ο σύντροφός σου εκδηλώνει έντονα όσα νιώθει για σένα και εσύ πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια θα έχεις ευκαιρίες για να βιώσεις έναν μεγάλο έρωτα, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και αρχίζεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Να θυμάσαι ότι παν μέτρον άριστον.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι άριστες και θα σου προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στα θέματα που έχεις αναλάβει. Να είσαι προσεκτική σε κάθε βήμα που θα κάνεις, ώστε να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Στα οικονομικά, θα καταφέρεις τώρα να σταθεροποιήσεις τα έσοδά σου και θα μπορέσεις επιτέλους να βάλεις και κάποια χρήματα στην άκρη.ΛΕΩΝ
Αυτή η εβδομάδα απέχει πολύ από το να θεωρηθεί εύκολη και χαλαρή κι αυτό θα το διαπιστώσεις από την πρώτη κιόλας ημέρα της. Θα υπάρχουν στιγμές που πραγματικά θα εξαντλούν όλα σου τα αποθέματα, ψυχικά και σωματικά, και εσύ πρέπει να μείνεις πιστή στα σχέδια, αλλά και τα όνειρά σου για να μην πάρεις λάθος μονοπάτι εν όψει της νέας χρονιάς. Τα επαγγελματικά είναι το μείζον θέμα και μία σημαντική σου υπόθεση θα απορροφήσει το ενδιαφέρον και την ενέργειά σου. Φρόντισε όσο περισσότερο μπορείς τις εργασιακές σου σχέσεις, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις ή έστω για να τα ισορροπήσεις κάπως.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Αιγόκερου και εσύ συνεχίζεις να ζηλεύεις παράφορα τον σύντροφό σου και να πλάθεις διάφορα σενάρια με τη φαντασία σου. Σταμάτα άμεσα αυτήν την συμπεριφορά και μην αφήσεις τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σου να σε καταβάλουν μέρες που είναι! Η καχυποψία που σε διακρίνει θα βλάψει τη σχέση σου. Αν πάλι είσαι single, η Σελήνη από τον Ζυγό τα Χριστούγεννα θα σε κάνει πιο κοινωνική και θα φέρει καινούρια πρόσωπα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις και μετά να αναλάβεις νέες ευθύνες. Απόφυγε εντάσεις με συναδέλφους αυτές τις ημέρες και μην τραβάς το σχοινί αν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Θα είναι προς όφελος σου αν σωπάσεις για λίγο και δεχτείς τα πράγματα ως έχουν και εξελίσσονται. Επίσης, καλό είναι να αποφύγεις το δανεισμό και να μεταθέσεις για αργότερα κάποιες αγορές που θέλεις να κάνεις για το σπίτι σου.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτές τις μέρες βιώνεις έναν εσωτερικό διχασμό ως προς τη στάση που πρέπει να κρατήσεις απέναντι σε άτομα και καταστάσεις. Γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα, άλλαξαν τις απόψεις σου για φίλους και γνωστούς και τα νέα δεδομένα συγκρούονται με το μέχρι τώρα ιστορικό σου. Δείξε ψυχραιμία και δώσε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σου για να κατασταλάξει. Προσοχή στους ευέξαπτους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν. Μην τους ερεθίζεις για κανέναν λόγο, γιατί ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις πώς θα αντιδράσουν και τι εμπόδια είναι ικανοί να βάλουν στο δρόμο σου. Η διπλωματία θα σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη κάτι τέτοιες στιγμές.

Αισθηματικές
Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω και η νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ίδιο ζώδιο την παραμονή των Χριστουγέννων, θα επιφέρουν μία κρίση στη σχέση σου αν δεν προσέξεις τα λόγια σου. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα με την συμπεριφορά σου, γιατί θα έρθεις σε οριστική ρήξη με το ταίρι σου. Συζήτησε με ήρεμο τρόπο τα προβλήματα που έχετε για να βρείτε λύσεις. Ξαφνικές γνωριμίες και οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης δημιουργούνται τώρα, με τον Ουρανό στον Κριό, αν ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Ο Άρης από το Ζυγό σε βοηθάει ουσιαστικά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς τώρα να ενεργοποιήσεις κάποιες καταστάσεις και με τους κατάλληλους χειρισμούς να πετύχεις κάποιους στόχους σου. Τα έσοδά σου πρόκειται να αυξηθούν και αν διατηρείς κάποια επιχείρηση, θα δεις την πελατεία σου να πολλαπλασιάζεται. Κάνε σωστούς χειρισμούς και μην ξοδεύεις αλόγιστα τα κέρδη σου. Οι καιροί είναι δύσκολοι.ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά είναι πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων σου αυτήν την εβδομάδα, όχι μόνο τα έσοδα από τη δουλειά, αλλά και αυτά που σχετίζονται με επενδύσεις που ήδη έχεις κάνει ή οικονομικές συμφωνίες που σκέφτεσαι να συνάψεις. Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου την παραμονή των Χριστουγέννων θα σε βοηθήσει σημαντικά να θέσεις τους όρους που έχεις κατά νου και να πάρεις τις πιο ορθές αποφάσεις για την πορεία των οικονομικών σου. Κάποιες πιέσεις που πιθανόν να δεχτείς, καλό είναι να τις προσπεράσεις, γιατί δεν θα είναι ικανές να αλλάξουν τα δεδομένα, όσο και αν κάτι τέτοιο σου φαίνεται δύσκολο.

Αισθηματικές
Η Σελήνη στο ζώδιό σου από την ημέρα των Χριστουγέννων μέχρι την Παρασκευή, θα σε φέρει πολύ κοντά στον σύντροφο και στην οικογένειά σου. Θα εκπλαγείς με τη ζεστασιά και την τρυφερότητα, με την οποία θα σου εκδηλώσουν αυτά που νιώθουν για εσένα. Παρά τις δυσκολίες που περνάς σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σου, ευτυχώς βρίσκεις απάγκιο στην αγκαλιά τους. Αν είσαι single, θα αρχίσεις να μπαίνεις σιγά-σιγά σε μία νέα φάση στη ζωή σου, όπου θα αναθεωρήσεις πολλές απόψεις για τα συναισθηματικά σου και θα υποδεχτείς τη νέα χρονιά πλήρως ανανεωμένη!

Επαγγελματικές
Με τον Άρη να εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σου έχουν ήδη αρχίσει να φτιάχνουν τα πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα και θα σταθεροποιήσεις πολλά από αυτά για τα οποία έχεις εργαστεί σκληρά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κινηθείς πιο άνετα, θέτοντας σε εφαρμογή ορισμένα σχέδιά σου και οι δυσκολίες στην επικοινωνία σου θα μαλακώσουν αισθητά. Έχεις πολλές πιθανότητες να εισπράξεις κάποια χρήματα που περιμένεις και έχουν καθυστερήσει.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας έχει ένα πολύ συγκεκριμένο αντίκτυπο στη ζωή σου. Σε κάνει υπερβολικά αυθόρμητη σε όλες τις εκδηλώσεις της προσωπικότητάς σου γεγονός που έχει αμφιλεγόμενη σημασία. Από τη μια δηλαδή πυροδοτούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις που θα μπορούσαν να αποφευχθούν εύκολα, από την άλλη όμως γίνεσαι ευθύς και ξεκαθαρίζεις καταστάσεις που για καιρό έμεναν άλυτες. Αν κινηθείς με μέτρο θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα στο σημείο που εσύ θέλεις.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα, θα προβληματιστείς έντονα γύρω από την πορεία της σχέσης σου και θα αμφιταλαντευτείς ανάμεσα σε αυτά που προστάζει η καρδιά σου και σε αυτά που σε οδηγεί η λογική σου. Μπορεί να νιώσεις κάποια ανασφάλεια με τον σύντροφό σου και καλό θα είναι να ρίξεις τον εγωισμό σου και να την συζητήσεις μαζί του. Αν είσαι μόνη θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα ξεχάσεις για λίγο τα προβλήματά σου.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα η επιμονή, η υπομονή και τα μαθήματα που έχεις πάρει μέχρι στιγμής θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα συναντήσεις στον επαγγελματικό σου δρόμο, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Θα μπορέσεις να πάρεις αρκετές αποφάσεις για την καριέρα σου και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αρκετές ιδέες σου, αρκεί να είσαι λογική και δίκαιη. Αν περιμένεις κάποια αποζημίωση ή δικαστική απόφαση είναι πολύ πιθανόν να συμβεί τώρα με θετικά αποτελέσματα για τα οικονομικά σου.ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ευθύνες που συνεπάγεται το πρόγραμμά σου αυτήν την εβδομάδα είναι περισσότερες από ότι συνήθως και ιδιαίτερα πιεστικές. Θα παρατηρήσεις λοιπόν πως δεν θα έχεις την ελευθερία που θα θέλεις και αυτό σίγουρα θα σε ρίξει ψυχολογικά. Η διάθεσή σου ωστόσο θα αναπτερωθεί, γιατί χάρη στην ευνοϊκή θέση της Σελήνης στον Ζυγό τις ημέρες των Χριστουγέννων, ένα σχέδιο που είχες θέσει σε κίνηση καιρό πριν, επιτέλους θα αποδώσει καρπούς. Η υπομονή και η πίστη σου επιβραβεύονται και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να θυμάσαι στο μέλλον, κάθε φορά που θα αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι καλή περίοδος η τωρινή, με τον Άρη να κινείται στον Ζυγό και να ευνοεί τις επικοινωνίες για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που τρέφεις για το σύντροφό σου χωρίς ενδοιασμούς. Εκφράσου με άνεση και πειστικότητα και δεν θα χάσεις. Αν είσαι μόνη, θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις ρότα στη ζωή σου και να σταματήσεις τις εφήμερες σχέσεις.

Επαγγελματικές
Επένδυσε στους οραματισμούς σου και εμπιστεύσου τη διορατικότητα σου. Κάποιες καταστάσεις που θα συμβούν στον εργασιακό σου χώρο θα σου δώσουν χρήσιμα μαθήματα, ενώ θα αναγεννηθείς σε μεγάλο βαθμό. Εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις που θα σου παρουσιαστούν για να επεκτείνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Μην φοβηθείς να εφαρμόσεις κάθε πρωτότυπη ιδέα σου και δεν θα χάσεις. Υπάρχουν προοπτικές για άνοδο στην ιεραρχία ή ακόμα και για κάποια αύξηση. Παράλληλα, θέλοντας να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές σου ανασφάλειες για το μέλλον θα αρχίσεις να αποταμιεύσεις το περίσσευμα σου. Με συνετή διαχείριση του εισοδήματός σου θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να εξοικονομήσεις κάποια χρήματα για το μέλλον.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την εβδομάδα πασχίζεις να φανείς αντάξια των προσδοκιών που εσύ η ίδια έχεις θέσει για τον εαυτό σου. Θα κουραστείς αρκετά, αλλά η σκέψη ότι έφερες σε πέρας τον αγώνα σου θα αποδείξει την αξία σου στον ίδιο σου τον εαυτό και θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο σου από την Τρίτη και μετά, νέοι άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ θα αισθανθείς ανάμεσα σε σένα και αυτούς μια απρόσμενη οικειότητα, σαν να τους γνώριζες από πάντα. Τέτοια συναισθηματικά φαινόμενα δεν είναι συνηθισμένα για αυτό φρόντισε να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία. Μη βιαστείς να κρίνεις και να κατακρίνεις λοιπόν, γιατί μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμοι βοηθοί σου στο μέλλον.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα θα αντιμετωπίσεις ξαφνικές εκρήξεις και σκηνές ζήλιας από τον σύντροφό σου, αφού τον τελευταίο καιρό έχει υπόνοιες ότι του λες ψέματα. Πρόσεξε λοιπόν και μην μπλέκεσαι σε διπλές καταστάσεις γιατί με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε ανάδρομη κίνηση, δύσκολα θα μείνει κάτι κρυφό! Εσύ που είσαι μόνη και αναζητάς τον έρωτα, θα κάνεις μια καινούρια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση, που θα σε απογειώσει! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου σταθερό στη θέση του για να μελετήσεις καλύτερα τις συμπεριφορές και να μην παρασυρθείς από τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, αφού στο χώρο που είσαι τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλεις. Εξέτασε προσεχτικά τις προτάσεις που θα σου παρουσιαστούν, δες ποια από όλες σε συμφέρει καλύτερα και μετά αποφασίζεις. Άλλωστε, δεν σε πιέζει κανένας και τα πράγματα σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολύ αμφίρροπα. Στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε να περιορίσεις στο ελάχιστο όλες τις αγορές και κράτησε μια στάση αναμονής με τα χρήματα σου γιατί μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα και να πιεστείς.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα θέση του Ερμή στον Αιγόκερω, από την Τρίτη και μετά, θα λειτουργήσει διαφωτιστικά για σένα, όσο κι αν αυτό φαντάζει παράξενο. Σύντομα, το θολό τοπίο των επαγγελματικών αλλά και των αισθηματικών σου ζητημάτων θα ξεκαθαρίσει κι επιτέλους θα αντικρίσεις την κατάσταση ως έχει και τους υπαίτιους μιας πρόσφατης περιπέτειάς σου, χωρίς προσωπεία. Μην σε πιάνουν οι συναισθηματισμοί σου και δεν τους βάλεις στη θέση τους, γιατί πολύ γρήγορα θα τους ξαναβρείς μπροστά σου.

Αισθηματικές
Καλό θα είναι να μην μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς σου στο σπίτι και στον σύντροφό σου, γιατί κι αν αυτός από την μεριά του κάνει το ίδιο πράγμα τότε πολύ γρήγορα θα οδηγηθείτε στο χωρισμό. Φρόντισε να αφήνεις κατά μέρος τις έννοιες της επαγγελματικής σου ζωής και να ασχοληθείς με την οικογένεια σου, ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες. Αν είσαι single, με ιδιαίτερη άνεση θα εκφράσεις τον πλούσιο εσωτερικό σου κόσμο κατακτώντας αρκετούς εκπρόσωπους του αντίθετου φύλου και θα νιώσεις πολύ καλά.

Επαγγελματικές
Eπένδυσε περισσότερο χρόνο και χρήμα πάνω στις γνώσεις που έχεις για το αντικείμενο της δουλειάς σου και μην στηρίζεσαι σε υποσχέσεις τρίτων. Κάθε εσπευσμένη ενέργεια τώρα θα έχει αρνητικά αποτελέσματα στο μέλλον. Θα χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερες προσπάθειες για να κλείσεις ορισμένες συμφωνίες που θα σου αποφέρουν μακροχρόνια οφέλη. Στον οικονομικό τομέα, περιόρισε τα έξοδά σου στο ελάχιστο και μην παρασύρεσαι αγοράζοντας προϊόντα που δεν σου είναι και τόσο απαραίτητα.ΙΧΘΕΙΣ
Σε αυτήν τη φάση που διανύεις πρέπει να εξετάζεις με ιδιαίτερη προσοχή πού πρέπει να ξοδεύεις τα λεφτά σου. Αυτήν την εβδομάδα, με τις επιρροές που δέχεσαι από την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, ενδέχεται να παρουσιαστούν παραπλανητικά σημάδια, όπως δήθεν έμπιστοι άνθρωποι και επιχειρηματικές ευκαιρίες, τα οποία οφείλεις να αναγνωρίσεις εγκαίρως και φυσικά να τα προσπεράσεις. Μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων του περιβάλλοντός σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Καλό είναι να βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, αλλά μερικές φορές στην προσφορά των άλλων κρύβεται αυτή η μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Έχε το νου σου!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αντί να γκρινιάζεις στον σύντροφό σου και να δημιουργείς αρνητικό κλίμα στη σχέση σου, προτίμησε να ασχοληθείς με τα προβλήματά του, να του συμπαρασταθείς και να του δώσεις λύσεις. Το ταίρι σου θα αντιμετωπίσει δυσκολίες με τη δουλειά του και θα είναι πολύ αγχωμένο για αυτό θα χρειαστεί τη στήριξή σου. Ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου, αν είσαι μόνη, όπου θα έρθεις πολύ κοντά και ερωτικά με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές με τους συνεργάτες σου για να έχεις τη βοήθειά τους και να μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα. Στον οικονομικό τομέα, αν χειριστείς τα χρήματά σου με σύνεση, θα καταφέρεις να καλύψεις κάποιες ανάγκες σου. Μην ρισκάρεις σε επενδύσεις που σου υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί θα έχεις σημαντικές απώλειες. Αν ψάχνεις για δουλειά, δραστηριοποιήσου όσο το δυνατόν περισσότερο τώρα, που ο Άρης από το Ζυγό ευνοεί τέτοιες ενέργειες.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Check this
Me, Myshelf and I με την Κορίνα Βρούσια! Τι καλλυντικά θα βρεις στο σπίτι μιας beauty addict που αγαπά τα ταξίδια;
THIS WEEK! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!
ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ; Ο Δ. Γρηγοράκης και η ομάδα του απαντούν στις ερωτήσεις σου!
Χριστούγεννα ήρθαν πάλι: Κάνε ένα “δώρο” στο σπίτι σου με αυτά τα εκπληκτικά γιορτινά trends!
Top 10