ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 3 ως 9 Μαρτίου. Τι λένε τα άστρα;

Πως θα κινηθεί η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξεις;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα είναι σημαντικό να διευθετήσεις όποιες εκκρεμότητες έχεις αφήσει από την προηγούμενη, ώστε να μπορέσεις να ηρεμήσεις λίγο. Έχεις πολλά ψυχικά αποθέματα, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις όποιες δυσκολίες και αν συναντήσεις στο διάβα σου. Από την Πέμπτη και μετά, με τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο, έρχονται εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες και το πλανητικό σκηνικό σου δίνει την υπόσχεση της οικονομικής επιτυχίας, αφού θα βρεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου και θα οδηγηθείς σε ένα πιο προσγειωμένο μοντέλο οικονομικής διαχείρισης. Πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν προς όφελός σου.

Αισθηματικές
Όσον αφορά στα αισθηματικά σου, αυτήν την εβδομάδα η ερωτική σου διάθεση θα είναι αρκετά αυξημένη. Ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι single αξιοποίησε αυτές τις μέρες, καθώς είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις τον έρωτα και να δημιουργήσεις μια δυνατή σχέση.

Επαγγελματικές
Θα είσαι σε ετοιμότητα αυτές τις ημέρες και θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες, που μπορεί να προκύψουν στην εργασία σου. Σίγουρα έχεις τις δυνατότητες, γι’ αυτό φρόντισε να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Αυξημένα αρκετά θα είναι τα έξοδά σου αυτό το διάστημα, αλλά θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις. Ασχολήσου με προσοχή με φορολογικά ζητήματα και μην αφήνεις τις εκκρεμότητές σου να διαιωνίζονται.

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή απαιτεί δυναμισμό από την μεριά σου. Στο χέρι σου είναι να πετύχεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Μη διστάσεις να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο, από την Τετάρτη. Σχέδια που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σου θα σε απασχολήσουν. Μίλα με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι για όσα σε απασχολούν και μην ανακοινώνεις ούτε τις έννοιες σου, αλλά και ούτε τις προθέσεις σου σε άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. Να ξέρεις ότι ακόμη κι αν κάποιοι σε βλέπουν καχύποπτα και αμφισβητούν τις ικανότητές σου, εσύ δεν πρέπει να πτοείσαι! Δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα, καθώς τα επίπεδα της ενέργειάς σου, αλλά και η αυτοπεποίθησή σου, θα αυξηθούν κατακόρυφα!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί να σκεφτείς με προσοχή το μέλλον σου. Απόφυγε τους έντονους διαλόγους με το σύντροφό σου, ενώ αν είσαι single θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική απέναντι στα άτομα που συναντάς τώρα. Όπως και να έχει, καλύτερα να μην παρασυρθείς και κάνεις πράγματα που μπορούν να σε εκθέσουν, και μην διακινδυνέψεις τις όποιες μόνιμες σχέσεις διατηρείς στον βωμό κάποιων εφήμερων.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα δείξε δυναμισμό στην εργασία σου, προκειμένου να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Ρύθμισε ό,τι υποχρεώσεις έχεις από το παρελθόν. Οικονομικές υποθέσεις θα σε προβληματίσουν. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα, για να μην πιεστείς. Μην αφήσεις εκκρεμότητες για την επόμενη εβδομάδα. Ζητήματα που σε δυσκόλευαν, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν με τη βοήθεια δικών σου ανθρώπων. Άλλαξε διάθεση και κάνε σχέδια για το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα με τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου από την Τετάρτη και μετά, αλλά και με τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο την επόμενη ημέρα, θα καταφέρεις να επιτύχεις ένα μεγαλεπήβολο σχέδιό σου και θα έχεις καλά νέα ακόμη και στον πολύπαθο τομέα των οικονομικών σου. Τις μέρες που ακολουθούν θα μπορέσεις να σκεφτείς με σοβαρότητα ό,τι αφορά στις σχέσεις σου με τρίτους. Θα έχεις πολλές, αρκετά σημαντικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις για προσωπικές σου υποθέσεις. Αρκετές θα είναι οι ιδέες που θα έχεις για επαγγελματικά ζητήματα. Μην αφήσεις απρόοπτα γεγονότα να σε επηρεάσουν αρνητικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου και να αποφύγεις τις κόντρες με το ταίρι σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τα πράγματα. Οι singles, την εβδομάδα αυτή θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία, που θα σας ενθουσιάσει. Κάνε σχέδια για το μέλλον, είτε διατηρείς ερωτικό δεσμό είτε όχι.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου οι αλλαγές που θα προκύψουν θα είναι πολλές, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι έτοιμη για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις. Τα οικονομικά ζητήματα, προσπάθησε να τα ρυθμίσεις με προσοχή. Απόφυγε να κάνεις σπατάλες. Κάνε οικονομία και βάλε χρήματα στην άκρη, για πιθανές, δύσκολες στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας επιστρέφει επιτέλους σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου αυτήν την Πέμπτη και ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις πολλά από αυτά που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα, είτε στα αισθηματικά σου είτε στα επαγγελματικά σου, ώστε να τα βάλεις σε μία τάξη. Υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις μερικά προβλήματα στα οικονομικά σου, λόγω της ανάδρομης πορείας του Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, αλλά αν δείξεις δυναμισμό και πειθαρχεία, θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις. Σχέδια για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον σου, καλά θα κάνεις να τα προσέξεις ιδιαίτερα. Ωστόσο, μη διστάσεις να πάρεις αποφάσεις.

Αισθηματικές
Πολλά είναι πιθανόν να συμβούν στην διάρκεια αυτών των ημερών στα αισθηματικά σου. Είναι πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Όσο για τους singles, η τύχη είναι με το μέρος σας και σύντομα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια δυνατή σχέση, όπως τη ονειρευόσασταν.

Επαγγελματικές
Kάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα και θα σε ανησυχήσουν. Κινήσου με μεθοδικές κινήσεις, για να μην γίνουν λάθη. Προσπάθησε να κρατήσεις σε μια ισορροπία τα οικονομικά σου, διαφορετικά θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες. Μπορείς, με τους κατάλληλους χειρισμούς, να αυξήσεις τα έσοδά σου. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να αποβάλλεις το άγχος. Κάνε πράγματα, τα οποία θα σε χαροποιήσουν θα τονίσουν τη δημιουργικότητα σου και θα σε ανεβάσουν ψυχολογικά.

ΛΕΩΝ
Πολλές και ποικίλες θα είναι οι αλλαγές την εβδομάδα αυτή και χρειάζεται προσοχή παντού, ειδικά στον άξονα σχέσεων-συνεργασιών, όπου πρέπει να αναθεωρήσεις ριζικά κάποιες από τις απόψεις σου. Ερωτικά, πολλά διαφοροποιούνται προς το καλύτερο, αρκεί να είσαι και εσύ πιο διαθέσιμη. Από την Πέμπτη και μετά, που ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο, θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με πνευματικές δραστηριότητες. Φρόντισε να απαλλαγείς από αρνητικές σκέψεις και φοβίες που σε κυνηγούν. Δώσε προτεραιότητα σε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν. Κάνε αλλαγές και δεν θα χάσεις. Αν μάλιστα ξεκινήσεις και κάποιες νέες δραστηριότητες, η διάθεσή σου θα βελτιωθεί αισθητά.

Αισθηματικές
Έντονη θα είναι η εβδομάδα αυτή για τα αισθηματικά σου. Κάνε υπομονή, προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις και διενέξεις με το σύντροφό σου και φρόντισε να υποχωρείς πού και πού, ώστε να μην δημιουργηθούν σοβαρότερα προβλήματα. Αν αναζητάς τον έρωτα, δεν ήρθε ακόμη η στιγμή που θα τον βρεις, μιας και όλες οι γνωριμίες που θα κάνεις και οι άνθρωποι με τους οποίους θα έρθεις πιο κοντά, δεν θα μπορέσουν να σου ξυπνήσουν διαφορετικά συναισθήματα από τα φιλικά.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, οι εξελίξεις θα είναι πολλές αυτές τις ημέρες και άκρως ενδιαφέρουσες. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέα, δυναμικά ξεκινήματα στον χώρο σου και πολύ πιθανό να συνάψεις τώρα σημαντικές συμφωνίες, για την μελλοντική εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Έξοδα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου, όσον αφορά στα οικονομικά σου. Κινήσου συνετά και πειθάρχησε τον εαυτό σου, ώστε να έχεις τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα σηκώνεις τα μανίκια και δουλεύεις όχι μόνο για να αποδείξεις την αξία σου (παρά τη δυσπιστία μερικών), αλλά και για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε θέματα οικογενειακά ή ακίνητης περιουσίας. Μέχρι την Πέμπτη, το πλανητικό σκηνικό κάνει τους άλλους απαιτητικούς απέναντι σου, συνεπώς δεν θα καταφέρεις να αποφύγεις κόντρες και διαφωνίες. Βάλε μπροστά τη λογική και όχι τον παρορμητισμό. Είναι πολλά που έχεις στο μυαλό σου και έτσι δυσκολεύεσαι να πάρεις μια απόφαση. Μην τα ψειρίζεις όλα πολύ, γιατί και πάλι μπορεί να κάνεις λάθη. Ρύθμισε τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Έντονα θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου και θα σε ανησυχήσουν οι ανακατατάξεις, που θα λάβουν χώρα στον χώρο της εργασίας σου. Συναισθηματικά, τα πράγματα είτε είναι ουδέτερα, είτε κάπου πάσχουν και χρειάζονται επιδιόρθωση.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να ισορροπήσεις αρκετές καταστάσεις, που ήταν προβληματικές για καιρό. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν. Αν παραμένεις μόνη, καλά θα κάνεις να ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα δείξουν κάποια πρόσωπα για σένα. Δώσε μία ευκαιρία στον εαυτό σου να ξεσκάσεις, αλλά και να συναναστραφείς και με άλλους ανθρώπους, εκτός των οικείων και πολύ κοντινών.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική. Κάποιες αλλαγές που πιθανόν να προκύψουν, θα σε απασχολήσουν. Αν όμως αγωνιστείς ευσυνείδητα, η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Μείνε συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη στο πρόγραμμά σου και θα δεις ότι πολύ γρήγορα, παρά τις όποιες αντιξοότητες, τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αρκετά θα είναι τα έξοδά σου, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι ιδιαιτέρως αυξημένες. Πρόσεξε τις συναλλαγές σου.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να σκεφτείς κάποια πράγματα με σοβαρότητα, για να μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Βάλε μια τάξη σε όλα και μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμα σου, όσο κι αν το θελήσεις ή οι καταστάσεις σε πιέσουν. Πιθανόν να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα επικοινωνίας με τους γύρω σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ψύχραιμη ώστε να μην έχεις περαιτέρω προβλήματα. Από την Πέμπτη και μετά, που ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο, προμηνύεται άμεση ανακούφιση στον τομέα των οικονομικών σου. Το Σαββατοκύριακο οι επιθυμίες σου αυξάνονται και μαζί τους και η συναισθηματική φόρτιση. Λίγη προσοχή δεν θα σε βλάψει!

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή καλό θα είναι να αποφύγεις τις επιπολαιότητες και τα πρόσκαιρα φλερτ. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, θα δεις κάποια πράγματα πιο ξεκάθαρα σε σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι single, φρόντισε να χαλαρώσεις λίγο. Τα άστρα είναι στο πλευρό σου και δεν θα σε αφήσουν μόνη για πολύ ακόμα.

Επαγγελματικές
Αρκετά ευνοϊκά θα είναι τα πράγματα στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να επιτύχεις σημαντικά πράγματα και να προωθήσεις με τον σωστό τρόπο τα επαγγελματικά σου σχέδια. Πάρε πρωτοβουλίες, που θα σε ωφελήσουν. Επίσης, προσπάθησε να κρατήσεις τα οικονομικά σου σε μια ισορροπία. Απόφυγε να κάνεις πράγματα, τα οποία μπορούν να σε πιέσουν, και συνειδητοποίησε ότι… κάθε πράγμα στον καιρό του. Μην βιάζεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα η υγεία και η φυσική σου κατάσταση χρειάζονται επειγόντως φροντίδα, καθώς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εστιάσεις σε οτιδήποτε σε απασχολούσε και το ανέβαλες μέχρι τώρα. Στον τομέα της δουλειάς σου πέφτει ένα πιο βαρύ κομμάτι υποχρεώσεων, είτε γιατί κάποιος δεν μπορεί να βγάλει πέρα τις δικές του και φορτώνει εσένα, είτε γιατί κάτι αλλάζει στο χώρο της εργασίας σου και χρειάζονται περισσότερες προσπάθειες από μέρους σου. Καλά θα κάνεις να βάλεις τα δυνατά σου, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες των ημερών. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές, γι’ αυτό μην το βάζεις κάτω. Αυξημένες θα είναι οι υποχρεώσεις που θα έχεις όσον αφορά στο σπίτι σου και την οικογένειά σου. Φρόντισε να προσαρμοστείς στις καταστάσεις και στα νέα δεδομένα, όποια κι αν είναι αυτά. Ούτως ή άλλως, δεν θα καταφέρεις να τα αλλάξεις.

Αισθηματικές
Έντονα θα σε απασχολήσει η αισθηματική σου ζωή την παρούσα εβδομάδα. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου και το μέλλον της. Εσύ που είσαι μόνη, θα έχεις την ευκαιρία από την Πέμπτη και μετά, που ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Καρκίνου, να κάνεις πολλές γνωριμίες οι οποίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σου ανεβάσουν το ηθικό.

Επαγγελματικές
Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Γίνε πιο συνεργάσιμη με τους συναδέλφους σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα για την πορεία της δουλειά σου. Τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, προσπάθησε να τα προσέξεις ιδιαίτερα, και αν δεις να μειώνονται οι αποδοχές σου μην αντιδράσεις, γιατί οι οιωνοί δεν είναι καλοί προς το ζώδιό σου. Απόφυγε με κάθε τρόπο να κάνεις κινήσεις, που θα σε ζημιώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει φιλικές διαθέσεις απέναντί σου με την παρουσία της Αφροδίτης από την Τετάρτη και μετά στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και την επιστροφή του κυβερνήτη σου Δία από την Πέμπτη και μετά από τον Καρκίνο. Το πλανητικό σκηνικό δεν αντιτίθεται στα συμφέροντά σου, ούτε σου δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα. Αυτές τις ημέρες θα μπορέσεις να φέρεις πολλά πράγματα που σε δυσκόλευαν, σε μια καλή σειρά. Μπορείς να κάνεις πλέον σχέδια για το επαγγελματικό μέλλον σου, χωρίς να αγχώνεσαι. Δείξε δυναμισμό και διώξε οποίες ανασφάλειες και φοβίες έχεις. Θα μπορέσεις να δώσεις ώθηση σε άλλους τομείς την ζωής σου και να ανανεωθείς ψυχολογικά.

Αισθηματικές
Τα άστρα θα είναι αρκετά φιλικά μαζί σου αυτές τις ημέρες, όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή. Θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερη και δυνατότερη τη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, θα είναι εύκολο για εσένα να κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Είναι ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις, με τους κατάλληλους χειρισμούς, να υλοποιήσεις χωρίς δυσκολία όποια φιλόδοξα σχέδια και αν έχεις για τα επαγγελματικά σου. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να είσαι προσεκτική. Τις προτάσεις που πιθανόν να σου γίνουν, εξέτασε τες με προσοχή και σοβαρότητα, πριν πάρεις αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα είναι σύνθετη για εσένα, αλλά όχι όσο πολύπλοκες και κουραστικές ήταν οι προηγούμενες. Με τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο από την Πέμπτη και μετά, μπορείς να επιτύχεις παντού πιο συμφέρουσες οικονομικές και επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, παρότι ακόμη υπάρχει εσωστρέφεια και εσύ είτε νιώθεις ότι θέλεις να φροντίσεις την φυσική και ψυχολογική σου υγεία, είτε κάνεις κάποιες παρασκηνιακές επαγγελματικές συζητήσεις. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι για να μπορέσεις να πετύχεις, θα χρειαστεί να κοπιάσεις. Υπολόγισε με προσοχή τις κινήσεις σου. Απόφυγε να κάνεις απότομες αλλαγές. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις θα είναι πολλά. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά στις επιλογές που κάνεις και στις αποφάσεις που παίρνεις.

Αισθηματικές
Πολλά θα είναι τα σκαμπανεβάσματα στα αισθηματικά σου, για τα οποία θα πρέπει να σκεφτείς και να πάρεις άμεσα αποφάσεις. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και μην κάνεις επιπόλαιες ενέργειες. Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη σε πράγματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Αν δεν έχεις κάποιο μόνιμο δεσμό, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική αυτές τις ημέρες και να ρυθμίσεις τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω. Καινούρια ξεκινήματα θα σε αναδείξουν στο χώρο σου. Κάποια προβληματάκια στα οικονομικά σου, θα σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Απόφυγε να κάνεις καινούρια ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η εβδομάδα εστιάζει κυρίως το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου, αφού θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι καλύτερο για τα έσοδά σου. Αλλά και στα ερωτικά σου η επιθυμία να προχωρήσεις σε κάτι πιο σταθερό και μόνιμο και να απαλλαγείς από άγχη που προέκυψαν τον προηγούμενο μήνα, θα είναι έντονη. Τόσο η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από την Τετάρτη και μετά, όσο και ο Δίας, που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Καρκίνο την επόμενη ημέρα, υποστηρίζουν τις αποφάσεις σου και σου προσφέρουν καλύτερες προοπτικές, ενώ δε θα λείψουν η υποστήριξη και τα καλά λόγια από συγγενείς ή φίλους.
Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τα ζητήματα που σε πίεζαν, με τους κατάλληλους χειρισμούς. Τα σχέδια που αφορούν στο μέλλον σου, θα δρομολογηθούν με επιτυχία. Κατάλληλο είναι το διάστημα αυτό για να επιχειρήσεις να κάνεις μερικές αλλαγές. Δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου και φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση. Αναζήτησε τρόπους, για να μπορέσεις να θωρακίσεις τον οργανισμό σου λίγο καλύτερα.

Αισθηματικές
Το τοπίο θα μπορέσει να ξεκαθαρίσει εύκολα στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου και ακόμα πιο δυνατή. Εσύ που είσαι μόνη, θα μπορέσεις να διώξεις τη μοναξιά σου και να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου, που θα αλλάξει δραστικά τα μέχρι τώρα δεδομένα της καθημερινότητάς σου.

Επαγγελματικές
Θα σε απασχολήσουν έντονα κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου, αλλά δώσε λίγο χρόνο στα γεγονότα, ώστε να σταθεροποιηθούν πρώτα. Κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου θα σε πιέσουν λίγο, αλλά θα υπάρξουν ελπιδοφόρες προοπτικές.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εβδομάδα αυτή έχει έναν χαρακτήρα μεταμορφωτικό, αφού το πλανητικό σκηνικό, τόσο με τη νέα θέση της Αφροδίτης, από την Τετάρτη και μετά στον Υδροχόο, όσο και με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στον Καρκίνο την επόμενη ημέρα, επιμένουν να αλλάξουν τα δεδομένα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Καλά θα κάνεις να κινηθείς έξυπνα και να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, ιδιαίτερα στην αισθηματική σου ζωή. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Προσπάθησε να κάνεις πράγματα, τα οποία θα σε ωφελήσουν, και μην κολλάς στο παρελθόν. Μην αφήσεις μερικά πράγματα στη μοίρα τους. Δείξε δυναμισμό και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα είναι ευκαιρία να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις, που βασάνιζαν τη σχέση με το ταίρι σου στο παρελθόν. Αν είσαι μόνη, θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που σε δυσκόλευαν μέχρι τώρα. Κάνε σχέδια για το μέλλον και άλλαξε οπτική στις τωρινές καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου θα μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που ήταν σε στασιμότητα. Τώρα μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά πράγματα. Μπορείς να αυξήσεις τα κέρδη σου, αν κινηθείς με προσοχή, γεγονός που θα σε τονώσει ιδιαίτερα ψυχολογικά. Απόφυγε να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα, γιατί οι αμφιβολίες που θα σε κυριεύσουν για το τι μέλλει γενέσθαι, θα είναι πολλές.

Read More

And More