Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.11.2013 | 23:03

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Κάνε την πρόσθεση και μάθε τι προβλέπει ο προσωπικός σου αριθμός

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Κάνε την πρόσθεση και μάθε τι προβλέπει ο προσωπικός σου αριθμός
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Νοέμβριος ξεκινά με το ενδιαφέρον μας να είναι αποκλειστικά στραμμένο στην εξασφάλιση πιο σταθερών βάσεων στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά. Το επίκεντρο της δράσης μας θα είναι δοσμένο στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών προκειμένου να ξεπεραστούν προβλήματα που μέχρι τώρα στέκονταν εμπόδιο στην επιτυχία και στην εξέλιξή μας.

Ο αριθμός 8 που προκύπτει αριθμολογικά για το μήνα Νοέμβριο φανερώνει ότι ο μήνας κρύβει πολλές δυνατότητες αλλά και ευκαιρίες για αυτούς που θέλουν να πετύχουν, ωστόσο για την κατάκτηση της επιτυχίας θα χρειαστεί να γίνουν και σημαντικές θυσίες.

Στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών πολλοί θα καταφέρουν να δεχτούν την αναγνώριση και την επιβράβευση που περίμεναν εδώ και καιρό! Η εργασία θα αποτελέσει διέξοδο αυτό το μήνα και οι ανταγωνιστικές διαθέσεις δεν θα λείψουν! Στα οικονομικά αρχίζουν δειλά-δειλά να εμφανίζονται κάποιες μικρές ευκαιρίες.

Στον ερωτικό τομέα ο Νοέμβριος θα φέρει στιγμές έντονου, εκρηκτικού πάθους! Θα αναπτυχθούν νέοι, φλογεροί έρωτες (πολλοί θα είναι και από το εργασιακό περιβάλλον) και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει αυτοσυγκράτηση. Ωστόσο, τα νέα ερωτικά ειδύλλια που θα δημιουργηθούν αυτό το μήνα θα έχουν αμφίβολη μελλοντική πορεία και το πιο πιθανό είναι να μην διατηρηθούν στο χρόνο.


ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΟΥ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.
Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον μήνα ΝοέμβριοΠροσωπικός γενέθλιος αριθμός 1
Ήρθε η στιγμή του έτους που πρέπει να αντιμετωπίσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και να αναγνωρίσεις σημαντικές αλήθειες τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για τα συναισθήματά σου! Θα αναθεωρήσεις τους στόχους σου και θα βρίσκεσαι σε έναν συνεχή συναισθηματικό αναβρασμό, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι διανύεις περίοδο μεγάλων αλλαγών.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σε φάση αναδιοργάνωσης σε βρίσκει ο Νοέμβριος, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σου! Θα αναζητήσεις νέες ευκαιρίες και θα μπεις στο δίλημμα να ρισκάρεις προκειμένου να κατακτήσεις ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο! Θα σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση για μια εργασία που θα σου δώσει ηθική ανταμοιβή όταν την ολοκληρώσεις. Για τα οικονομικά σου δεν είναι καλή περίοδος για να ρισκάρεις με νέες ευκαιρίες, ούτε χρειάζεται να ξοδέψεις μεγάλα ποσά…

ΕΡΩΤΑΣ: Οι ερωτικές σου υποθέσεις θα περάσουν περίοδο δοκιμασίας τον μήνα Νοέμβριο. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να πεις το τελευταίο αντίο σε μία σχέση του παρελθόντος προκειμένου να καταφέρεις να ανασάνεις και να κάνεις μία νέα αρχή στα αισθηματικά σου! Το ερωτικό σου παρελθόν θα σε απασχολήσει έντονα αυτό το μήνα και θα νιώσεις συναισθηματική αστάθεια.Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 2
Νέες ευκαιρίες θα κάνουν αυτό τον Νοέμβριο την εμφάνισή τους στη ζωή σου, οι οποίες θα σημάνουν το ξεκίνημα μίας νέας εποχής! Θα έχεις τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα αλλά κυρίως το θάρρος και την τόλμη να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους σου! Με τη θετική σου διάθεση θα καταφέρεις να παρασύρεις και τον κόσμο γύρω σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Νοέμβριος είναι εξαιρετικά θετικός για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σου. Είναι το διάστημα του έτους που πρέπει να φανείς αποφασιστική και περιπετειώδης και να βιαστείς να αρπάξεις νέες ευκαιρίες. Με το σθένος και την αυθεντικότητα που θα σε διακρίνουν, θα καταφέρεις να επωφεληθείς! Στα οικονομικά υπάρχει κάποια μικρή άνοδος, αλλά μην σε πιάνει η ανυπομονησία και μην βιάζεσαι να δεις μεγάλες αλλαγές.

ΕΡΩΤΑΣ: Ο τομέας του έρωτα δέχεται μεγάλες προκλήσεις αυτό τον καιρό. Οι πιθανότητες να κάνεις μία καλή γνωριμία είναι πολλές, ωστόσο οποιαδήποτε νέα σχέση ξεκινήσει τώρα θα είναι αρκετά επιπόλαιη και ασταθής. Όσο για σένα που είσαι ήδη σε έναν ερωτικό δεσμό, πρόσεξε γιατί με τη στάση σου και τη συμπεριφορά σου θα απογοητεύσεις το άτομο για το οποίο τρέφεις αισθήματα.Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 3
Οι δυνάμεις σου είναι λίγο πεσμένες αυτό το μήνα και είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί υπήρξε μεγάλη δράση στη ζωή σου το περασμένο διάστημα. Το Νοέμβριο θα σκεφτείς όλα όσα πρέπει να κάνεις αυτό το μήνα προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά στη ζωή σου! Η διάθεσή σου θα είναι με σκαμπανεβάσματα και θα αδυνατείς αυτό τον καιρό να κάνεις κάποιο νέο ξεκίνημα ή να πάρεις μία σημαντική απόφαση!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτόν το μήνα θα καταφέρεις να πετύχεις τη σταθερότητα στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών σου. Δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, αλλά ούτε και θα παρουσιαστούν προβλήματα. Θα καταφέρεις με ηρεμία να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Τα αισθηματικά σου θα βελτιωθούν πολύ αυτό το μήνα! Καταρχήν θα έχεις μεγάλη ανάγκη για συντροφικότητα και θα επιδιώξεις να κάνεις την αισθηματική σου ζωή πλέον πιο σταθερή. Οι ρομαντικές στιγμές που θα σου χαρίσει ο Νοέμβριος θα είναι πολλές, ενώ αν δεν έχεις σχέση να μου το θυμηθείς: αυτό το μήνα θα κλέψεις τις εντυπώσεις!Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 4
Χάνεις την υπομονή σου αυτόν το μήνα και θέλεις άμεσα και γρήγορα να δεις αλλαγές. Το μυαλό σου θα τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη της! Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να κινήσεις κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις, όμως δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα απογοητεύσεις τους γύρω σου με την απότομη συμπεριφορά σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μεγάλη δημιουργικότητα θα έχεις αυτόν το μήνα και οι νέες ιδέες που θα έχεις θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να κάνεις μία αλλαγή στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, η οποία θα είναι αρκετά καλή! Προσπάθησε μονάχα αυτό το μήνα να μην έχεις ασυνέπεια στις υποχρεώσεις σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Με διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι ξεκινά και εξελίσσεται αυτός ο μήνας! Θα έχεις ένα όμορφο ταξιδάκι με το σύντροφό σου, ενώ αν δεν έχει ταίρι, τότε σε μία μετακίνησή σου θα σε περιμένει ένας νέος έρωτα! Γενικά, αυτό το μήνα έλκεις σαν μαγνήτης, έχεις κατακτήσεις, όμως η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει αρκετά επιπόλαιη!Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 5
Διανύεις ένα κρίσιμο στάδιο στη ζωή σου, όπου οι πιέσεις, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σε έχουν απορροφήσει και σε έχουν κάνει να ξεχάσεις το πολυτιμότερο: τον ίδιο σου τον εαυτό! Το Νοέμβριο λοιπόν, επιβάλλεται να αφιερώσεις χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση, γιατί μόνο τότε θα καταφέρεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο ανάλαφρα αλλά και ξεκάθαρα!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ιδιαίτερα απαιτητικός για τα επαγγελματικά σου θα είναι ο Νοέμβριος! Μπορεί να κουράζεσαι ή να αισθάνεσαι ότι προσφέρεις πολλά, χωρίς να εισπράττεις αυτό που πρέπει, όμως να θυμάσαι πως οι κόποι που κάνεις τώρα θα ανταμειφτούν λίγο αργότερα! Στα οικονομικά σου θα υπάρξει σταθερότητα!

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Νοέμβριος φέρνει σταθερότητα, επισημοποίηση και πλήρη ερωτική δέσμευση! Αυτό σημαίνει λοιπόν πως αν ήδη είσαι σε σχέση θα γίνουν τώρα κουβέντες για τις μελλοντικές προοπτικές της και θα βάλετε σε πλάνο κάτι πιο σοβαρό! Αν δεν έχεις σύντροφο, τότε αυτό το μήνα μπορείς να κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία με όμορφες προοπτικές!Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 6
Ο Νοέμβριος φέρνει μαζί του την αλλαγή, τον ενθουσιασμό αλλά και την ευκαιρία ανόδου και επιτυχίας σε κάθε τομέα της ζωής σου! Είναι πολύ πιθανό να θελήσεις αυτό το μήνα να αλλάξεις σπίτι, να κάνεις ένα ταξίδι ή να πραγματοποιήσεις μία τολμηρή αλλαγή που είχες εδώ και καιρό στα σκαριά! Η παιχνιδιάρικη διάθεση που θα επικρατεί αυτή την περίοδο στη ζωή σου θα σε βοηθήσει να αναζωογονηθείς!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των επαγγελματικών επαφών, των διαπραγματεύσεων, των συζητήσεων, αλλά και των νέων συμφωνιών. Μέσα σε όλες τις επικοινωνίες που θα έχεις αυτό τον καιρό, θα προκύψει και μία νέα πρόταση που θα σε φέρει εξ απροόπτου, αλλά θα την αξιοποιήσεις άμεσα!

ΕΡΩΤΑΣ: Συνεχόμενες και αρκετές θα είναι οι εξελίξεις και στην αισθηματική σου ζωή. Καταρχήν θα επιστρέψει στη ζωή σου ένας έρωτας από τα παλιά, στο χέρι σου είναι το τι θα κάνεις! Κατά δεύτερον, οι ερωτικές προτάσεις θα πέφτουν σαν βροχή! Το τρίτο και σημαντικότερο όμως είναι ότι εσύ αυτή την περίοδο διώχνεις από κοντά σου ερωτικές ευκαιρίες και πρέπει να λειτουργήσεις πιο συγκρατημένα!Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 7
Βρίσκεις και πάλι τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά σου και αυτόν το μήνα στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι, στην οικογένεια αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάς! Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα θελήσεις να σταθείς σε άτομα που έκαναν το ίδιο για σένα στο παρελθόν!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχεις δουλέψει αρκετά και αυτόν το μήνα θα καταφέρεις επιτέλους να πετύχεις την αναγνώριση και τον σεβασμό από τους συνεργάτες σου! Ο Νοέμβριος μπορεί να σου φέρει αυτή την ξαφνική ανταμοιβή (επαγγελματική και οικονομική) που περίμενες εδώ και καιρό!

ΕΡΩΤΑΣ: Προσωρινά αυτόν το μήνα θα νιώσεις κάποια συναισθήματα ανασφάλειας στον τομέα του έρωτα! Το άτομο που σε ενδιαφέρει ή είσαι σε σχέση μαζί του θα σε απογοητεύσει με την στάση του και εσύ θα θελήσεις να δεις πιο λογικά και σοβαρά το μέλλον σου μαζί του! Μην πάρεις αυτό το μήνα αποφάσεις, σχετικές με την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας!Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 8
Πάνω από όλα αυτό που θέλεις πολύ αυτό τον καιρό είναι την ησυχία σου… Για το λόγο αυτό θα επιδιώξεις λίγο να περάσεις στη φάση της απομόνωσης και της περισυλλογής προκειμένου να βάλεις σε μία τάξη τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου! Το παρελθόν σου έδωσε σημαντικά μαθήματα που τώρα πρέπει να τα σκεφτείς.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κουράστηκες με τις πιέσεις, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις. Αυτόν το μήνα λοιπόν περιορίζεις το άγχος σου και αφήνεις για λίγο στην άκρη όλα όσα σε ταλαιπωρούσαν τους περασμένους μήνες. Η δουλειά και τα λεφτά μπορούν να περιμένουν θα πεις και θα φροντίσεις να το ρίξει για λίγο έξω!

ΕΡΩΤΑΣ: Ποιο θέλεις να είναι το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής; Αυτό το ερώτημα θα κληθείς να απαντήσεις αυτό το μήνα! Θα επιλέξεις να περάσεις περίοδο μοναξιάς προκειμένου να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, γιατί ξέρεις ότι πλέον πρέπει να δεις τα αισθηματικά σου πιο σοβαρά!Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 9
Ο Νοέμβριος έχει να σου χαρίσει πολλές και σημαντικές στιγμές που θα σε ανταμείψουν για όλα όσα πέρασες το τελευταίο διάστημα! Ευνοείσαι σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αρκεί και εσύ από την πλευρά σου να μην μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια αλλά να αρπάξεις γρήγορα τις ευκαιρίες.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέλεις να δημιουργήσεις, να κατακτήσεις και να κάνεις δικό σου κάθε τι που έχεις βάλει στο μυαλό σου αυτό το διάστημα! Ο Νοέμβριος είναι εξαιρετικά θετικός για την οργάνωση της δουλειάς σου και επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία της επαγγελματικής προώθησης. Στα οικονομικά θα υπάρξει μία νέα ευκαιρία.

ΕΡΩΤΑΣ: Το πάθος και τα δυνατά συναισθήματα που θα βιώσεις αυτό το μήνα θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά και θα σε κάνουν να πεις «Επιτέλους έφτασε και η σειρά μου»! Προσπάθησε μονάχα να λειτουργήσεις πιο προσγειωμένα για να επιτύχεις την ασφάλεια και τη σταθερότητα στον ερωτικό τομέα!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10