Προβλέψεις αριθμολογίας: Βρες τον προσωπικό σου αριθμό και μάθε τι σου υπόσχεται ο Δεκέμβριος

Βρες τον προσωπικό σου αριθμό που προκύπτει από την ημερομηνία των γενεθλίων σου και μάθε πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα οικονομικά σου τον Δεκέμβριο.

Έφτασε ο τελευταίος μήνας του 2013, μίας χρονιάς που μας ταλαιπώρησε και μας έκανες πολλές στιγμές να χάσουμε την ψυχραιμία μας, αλλά και τις ισορροπίες μας. Ο Δεκέμβριος είναι η ιδανική εποχή για να αφήσουμε πίσω μας τις πίκρες που μας φόρτωσε όλη η χρονιά στο πέρασμά της, να κλείσουμε κεφάλαια και να κάνουμε νέα και δημιουργικά σχέδια για το μέλλον μας!

Αριθμός του μήνα: 9
Ο αριθμός 9 που προκύπτει αριθμολογικά και αντιπροσωπεύει τη γενική τάση του Δεκεμβρίου, υποδηλώνει ότι τώρα είναι η στιγμή του “τελικού” που θα καθοριστεί το αποτέλεσμα του αγώνα που έχουμε κάνει τους περασμένους μήνες! Στην πορεία του, ο μήνας θα μας δώσει σημαντικές απαντήσεις για το μέλλον και την πορεία μας και θα γνωρίζουμε πλέον ποιες καταστάσεις και ποιοι άνθρωποι αξίζουν να συνεχίσουν μαζί μας την πορεία μας για το 2014.

Στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών, η εποχή είναι η ιδανική για έναν απολογισμό στόχων. “Τι κατάφερα ως τώρα; Ποια είναι τα αμέσως επόμενα βήματά μου”; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα κληθούμε να απαντήσουμε όλοι μας το φετινό Δεκέμβριο! Στα επαγγελματικά, υπάρχουν οι ευκαιρίες ολοκλήρωσης ενός σημαντικού έργου ή η επίτευξη ενός σπουδαίου επαγγελματικού στόχου! Στον οικονομικό τομέα οι περιορισμοί συνεχίζονται και τα φετινά Χριστούγεννα, θα είμαστε όντως πιο συγκρατημένοι στις σπατάλες και στις οικονομικές επενδύσεις, παραμερίζοντας τις υλικές επιθυμίες και επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στις συναισθηματικές αξίες.

Στον τομέα του έρωτα, τα συναισθήματα αρχίζουν να καταλαγιάζουν, θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις, πολλοί θα θελήσουν να επενδύσουν συναισθηματικά σε μία νέα σχέση, ενώ άλλοι θα πάρουν την απόφαση να τερματίσουν μία αδιέξοδη σχέση, προκειμένου να κοιτάξουν επιτέλους μπροστά… Σκέψεις και συναισθήματα μπαίνουν τώρα σε μία φάση ωρίμανσης, που είναι πολύ σημαντική για την πορεία μας. Το φετινό Δεκέμβριο, ο τομέας των αισθηματικών θα πάρει μία πιο σοβαρή και ουσιαστική μορφή!

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 1
Η χρονιά μπορεί να τελειώνει, όμως εσύ αυτόν το μήνα κάνεις ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα και ανανεώνεσαι! Τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σου με νέες ευκαιρίες και ουσιαστικές αλλαγές που θα σε συναρπάσουν! Ο ενθουσιασμός, η λαχτάρα, η προσμονή αλλά και η βιασύνη θα είναι τα στοιχεία που θα σε χαρακτηρίζουν σε όλη την διάρκεια του Δεκεμβρίου!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον τομέα της καριέρας σου θα κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα προς την επιτυχία, δηλαδή θα ανέβεις ένα ακόμα σκαλοπάτι που θα είναι καθοριστικό για την πρόοδο και την εξέλιξή σου! Αν αναζητάς δουλειά, το σίγουρο είναι ότι θα σου ανοίξει μία σημαντική πόρτα, ενώ αν ήδη εργάζεσαι θα καταφέρεις να σημειώσεις σημαντική πρόοδο! Στον τομέα των οικονομικών, τα πράγματα δεν πάνε και τόσο άσχημα όμως πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω πού σπαταλάς τα χρήματά σου γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε επιπόλαιες κινήσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: Αρκετά δυνατές θα είναι και οι εμπειρίες στον ερωτικό τομέα για τον τελευταίο μήνα του 2013! Ωστόσο, η περίοδος αυτή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ιδανική για να επενδύσεις στο μέλλον μίας συναισθηματικής σχέσης ή γνωριμίας. Αν διατηρείς ένα δεσμό, τότε να αναμένεις ότι τον φετινό Δεκέμβριο τα συναισθήματά σου προς τη σχέση σου θα έχουν σκαμπανεβάσματα. Αν είσαι single τότε ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου το οποίο θα σε συνεπάρει με το επικοινωνιακό του χάρισμα!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 2
Ο Δεκέμβριος, ο τελευταίος μήνας της χρονιάς, σε βρίσκει σε ιδιαίτερα συναισθηματική κατάσταση και με την επιθυμία να αφιερωθείς στις σχέσεις σου! Θα μπεις από νωρίς στο εορταστικό κλίμα και αυτό που κυρίως θα σε ενδιαφέρει θα είναι να αναθερμάνεις τις σχέσεις με την οικογένεια, τους συναδέλφους, τους φίλους, αλλά και με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Εμπιστέψου ιδιαίτερα τη διαίσθησή σου αυτόν το μήνα, γιατί θα σου δώσει σημαντικά “μηνύματα” για το νέο έτος που είναι προ των πυλών!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι απαιτήσεις είναι πολλές, τόσο στον τομέα της εργασίας όσο και στα οικονομικά σου, αυτό όμως δεν σε πτοεί! Στην καριέρα σου πρέπει να δείξεις υπομονή απέναντι στην στάση και στην συμπεριφορά των συνεργατών σου και θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με διπλωματία για να πετύχεις κάποιους στόχους σου! Στα οικονομικά θα υπάρξουν κάποια έξοδα που θα αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια ή ένα πολύ προσωπικό σου ζήτημα!

ΕΡΩΤΑΣ: Το σίγουρο είναι ότι αυτόν το μήνα θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου τις πίκρες, τις απογοητεύσεις και κάθε δυσάρεστο συναίσθημα που σου είχε ραγίσει την καρδιά τους περασμένους μήνες. Θα βρεις την γαλήνη μέσα σου και θα αναγνωρίσεις τα θετικά συναισθήματα που τρέφεις για ένα άτομο που για σένα είναι πολύ σημαντικό. Ο έρωτας σου επιφυλάσσει στιγμές, που θα σου δώσουν συναισθηματική επιβεβαίωση!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 3
Ο Δεκέμβριος ξεκινά και ολοκληρώνεται με σένα να έχεις κέφι, ζωντάνια, αυθορμητισμό και απέραντο ενθουσιασμό! Η περίοδος είναι η ιδανική για να φορτίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου, για να βγεις, να διασκεδάσεις, να δεις κόσμο ή και να ταξιδέψεις! Κάθε μορφή επικοινωνίας ευνοείται ιδιαίτερα για αυτήν την περίοδο. Επιπλέον, η δημιουργικότητά σου θα είναι στα φόρτε της, ενώ το χιούμορ σου θα σε κάνει να είσαι η ψυχή της παρέας.

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το τέλος της χρονιάς σε βρίσκει σε μία φάση ανυπομονησίας, σχετικά με την εξέλιξη των επαγγελματικών και οικονομικών σου υποθέσεων! Ωστόσο, δεν είναι περίοδος για να πιέσεις παραπάνω τις καταστάσεις, θα χρειαστεί μονάχα από την πλευρά σου να προβάλεις τις ικανότητές σου και να κάνεις τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σου, όταν θα σου δοθεί η ευκαιρία! Ο Δεκέμβριος είναι ο κατάλληλος μήνας για δημιουργία σε όλα τα επίπεδα!

ΕΡΩΤΑΣ: Τέλος τα λάθη, τα πάθη και οι επιπολαιότητες στα ζητήματα των σχέσεων. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δηλώσεις ευθέως τα συναισθήματά σου και τις προθέσεις σου και να κάνεις μία νέα αρχή -όποια και να είναι αυτή! Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα σου δώσει ανακούφιση στα ζητήματα των σχέσεων, γιατί με το τέλος αυτής της χρονιάς θα ξέρεις πολύ καλύτερα πού πατάς και πού βρίσκεσαι!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 4
Το βάρος που σου πρόσθεσε το πέρασμα αυτής της χρονιάς ήταν μεγάλο και μπορεί τους περασμένους μήνες να έβλεπες τα πράγματα γύρω σου πιο ανάλαφρα και ενθουσιώδη, όμως αυτό το Δεκέμβριο σου βγαίνει στην επιφάνεια η κούραση… Θα νιώσεις μία μικρή απογοήτευση για κάποιους στόχους που δεν κατάφερες να κατακτήσεις, όμως να ξέρεις ότι οι ευκαιρίες υπάρχουν και εσύ δεν πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε έναν λαβύρινθο και πρέπει να βρεις το σωστό μονοπάτι που θα σε οδηγήσει προς το στόχο σου. Τα εμπόδια όμως είναι πολλά και έχεις παγιδευτεί! Συνέχισε την προσπάθεια, γιατί ο κόπος σου θα ανταμειφθεί! Η σταθερότητα που ζητάς και έχεις ανάγκη, θα έρθει πολύ σύντομα…

ΕΡΩΤΑΣ: Οι σχέσεις πολλές φορές απαιτούν θυσίες, κόπο, προσπάθεια και αγώνα. Αυτό είναι ένα μάθημα που το έχεις μάθει πλέον πολύ καλά! Το Δεκέμβριο λοιπόν θα πρέπει να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σε μία σχέση σου. Είναι πολύ πιθανό και το ενδεχόμενο να αποφασίσεις ότι ένας άνθρωπος που υπάρχει στη ζωή σου και για τον οποίο έχεις νιώσει πολύ έντονα συναισθήματα, δεν μπορεί πλέον να σου δώσει αυτά που έχεις ανάγκη! Αν δεν έχεις σχέση, τότε το στάδιο που διανύεις είναι μεταβατικό και μεταμορφωτικό!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 5
Σε πολύ έντονους ρυθμούς θα εξελιχθεί ο τελευταίος μήνας του 2013 για σένα! Οι αλλαγές θα είναι πολλές, οι προτάσεις που θα δεχθείς θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες, ενώ η κοινωνική σου ζωή θα είναι αρκετά δραστήρια. Το φετινό Δεκέμβριο θα είσαι μέσα σε όλα, θα βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση και θα βρεις νέα κίνητρα, νέους στόχους και νέους ανθρώπους, για να στηρίξουν τα όνειρα και τις προσδοκίες σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέλεις έντονα να κάνεις μία αλλαγή, όμως πριν θελήσεις να παίξεις “κορόνα – γράμματα” την καριέρα σου θα πρέπει πρώτα να σκεφτείς όλες τις περιπτώσεις. Η διάθεσή σου για ρίσκο μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, το θετικό νέο όμως είναι ότι ο Δεκέμβριος σου παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες και προτάσεις, οι οποίες θα προκύψουν μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο! Τα οικονομικά αρχίζουν να παρουσιάζουν ανάκαμψη!

ΕΡΩΤΑΣ: Ο έρωτας είναι σαν ένα παιχνίδι δράσης, αλλά και περιπέτειας για σένα αυτόν το μήνα! Το φετινό Δεκέμβριο, θα υπάρξουν κάποιες ερωτικές εκπλήξεις, οι οποίες θα σε ξεσηκώσουν… Είτε θα δημιουργηθεί κάποιο φλερτ που θα σου πάρει τα μυαλά ακόμα και αν ήδη είσαι σε σχέση, είτε θα δεχτείς μία ξαφνική ερωτική πρόταση από εκεί που δεν το περιμένεις, η οποία θα σε θέσει σε εγρήγορση για μεγάλες αλλαγές!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 6
Τα δύσκολα πέρασαν, τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις ήδη τα έκανες και έτσι λοιπόν οδεύεις προς το τέλος μίας χρονιάς που, αν μη τι άλλο, κατάφερες να σταθεροποιήσεις κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου! Το φετινό Δεκέμβριο θα αφοσιωθείς σε πρόσωπα που σου έχουν αποδείξει ως τώρα την αγάπη τους και θα τους σταθείς και εσύ από την πλευρά σου με τον καλύτερο τρόπο!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που θα μπορέσεις να εδραιώσεις την επαγγελματική σου πορεία και θα επιτύχεις την άνοδο και την ανάπτυξη των εργασιακών σου υποθέσεων. Σαφώς, θα δεχτείς και την ανάλογη οικονομική ανταμοιβή που θα σου δώσει το θάρρος, την ελπίδα και την δύναμη να προσπαθήσεις για κάτι ακόμα καλύτερο!

ΕΡΩΤΑΣ: Αρκετά ρομαντικός θα είναι ο τελευταίος μήνας του 2013 για σένα! Θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν στην δέσμευση και την σταθερότητα και δεν αποκλείεται μέσα στις γιορτές να δεχτείς κάποια όμορφη πρόταση (γιατί όχι και πρόταση γάμου)! Το ερωτικό κλίμα αρχίζει να γίνεται πλέον πιο ουσιώδες και υπάρχουν οι προοπτικές για να επενδύσεις συναισθηματικά σε μία πολύ καλή πορεία!

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 7
Το 2013 σε κούρασε, σε μπέρδεψε και σου δημιούργησε αρκετά διλήμματα σχετικά με το μέλλον σου. Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας λοιπόν που θα θελήσεις να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου, θα κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και θα επικεντρωθείς αποκλειστικά και μόνο στους ανθρώπους και στις καταστάσεις που σου έχουν αποδείξει ότι είναι κοντά σου, τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες…

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Από αυτόν το μήνα αρχίζεις να αντιμετωπίζεις με περισσότερο ρεαλισμό τα ζητήματα που αφορούν στην καριέρα, τα οικονομικά και τους στόχους που έχεις σε αυτούς τους τομείς… Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που θα δουλέψεις σκληρά και θα καταφέρεις, μετά κόπων και προσπαθειών, να κάνεις και μία μικρή αποταμίευση για να πραγματοποιήσεις μία επιθυμία σου!

ΕΡΩΤΑΣ: Ζητάς απτές αποδείξεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει αυτό το μήνα, γιατί βαρέθηκες τη θεωρία και πλέον αυτό που ζητάς στον αισθηματικό τομέα είναι… οι πράξεις! Το Δεκέμβριο νιώθεις αμφιβολία, μελαγχολία ή και αναπόληση για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι μόνη, θα καταφέρεις τουλάχιστον να κλείσεις κεφάλαια που δεν έχουν μέλλον…

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 8
Τον τελευταίο μήνα του 2013 θα θελήσεις να προφτάσεις και να πραγματοποιήσεις όλα όσα σχεδίαζες και λαχταρούσες, αλλά όλο κάτι συνέβαινε και τελικά μένανε στο “συρτάρι”! Κρυφοί πόθοι, μεγάλες επιθυμίες και σχέδια τα οποία μένανε στα λόγια, τώρα θα μπουν στην φάση της υλοποίησης, αφού θα διακρίνεσαι από τέτοιο πάθος και επιμονή που τίποτα δεν θα σου σταθεί εμπόδιο!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αρκετά κερδοφόρος θα είναι ο Δεκέμβριος για σένα! Θα έχεις συζητήσεις, απαντήσεις και θα κλείσεις συμφωνίες που θα αφορούν τον τομέα της εργασίας ή των οικονομικών σου! Θα επιτύχεις την αναγνώριση και θα προωθήσεις την καριέρα σου με τον καλύτερο τρόπο! Στα οικονομικά, παρόλο που θα έχεις μία άνεση, φρόντισε να περιορίσεις τις υλικές σου ανάγκες, γιατί στο τέλος θα σε βρει ο νέος χρόνος με άδειο το πορτοφόλι!

ΕΡΩΤΑΣ: Με το ξεκίνημα του Δεκεμβρίου, αρχίζεις και εσύ να νιώθεις μεγαλύτερη την ανάγκη σου για έρωτα, παιχνίδι και φλερτ… Οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι πολλές, αφού η γοητεία σου θα είναι στα καλύτερά της αυτή την περίοδο. Θα υπάρξει μία αμοιβαία ερωτική εξομολόγηση, που θα σε κάνει να νιώσεις συναισθηματική πληρότητα… Ακόμα και αν δεν είσαι σε σχέση, τώρα είναι το διάστημα για να αφεθείς σε ένα νέο ξεκίνημα.

Προσωπικός γενέθλιος αριθμός 9
Δεν θα μπορούσαμε να τον πούμε και εύκολο τον Δεκέμβριο, όμως στην ουσία θα αποδειχθεί ένας πολύτιμος μήνας για σένα, αφού θα καταφέρεις να διώξεις μακριά ό,τι περιττό και ανώφελο! Τώρα θα κλείσει οριστικά ένας κύκλος για να μπεις σε μία νέα σειρά γεγονότων, τα οποία θα είναι πιο δημιουργικά και ευχάριστα… Ώρα για ξεκαθαρίσματα λοιπόν! Εξάλλου θα είναι για το καλό σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον τομέα της εργασίας σου και εσύ θα χρειαστεί από την πλευρά σου να υπερασπιστείς όλα όσα έχεις πετύχει μέχρι τώρα και αυτό είναι κάτι που θα το καταφέρεις! Δώσε προσοχή στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου, γιατί θα υπάρξουν κακόβουλα σχόλια και κινήσεις, που δεν θα σου αρέσουν. Στα οικονομικά, είναι ένα διάστημα που θα κλείσεις αρκετές εκκρεμότητες…

ΕΡΩΤΑΣ: Αν ο Δεκέμβριος σε βρίσκει με μία σχέση που σε έχει ταλαιπωρήσει, τότε θα θελήσεις επιτέλους να απεγκλωβιστείς από αυτή την κατάσταση βάζοντας τελεία και παύλα σε ό,τι σε πίκρανε… Αν δεν έχεις δεσμό, προς τα τέλη του μήνα θα σου δοθεί η ευκαιρία για να μία νέα γνωριμία, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου τους επόμενους μήνες!

Read More

And More