Πίσω στην κορυφή της σελίδας
01.09.2013 | 22:06

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Σεπτεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 8 Σεπτεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πιάσαμε Σεπτέμβρη... Πως θα είναι λοιπόν αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιό σου; Τι συμπληρώνει ο ωροσκόπος σου;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...


ΚΡΙΟΣ
Με τις επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα έχεις αυτήν την εβδομάδα και με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα και να σε επηρεάζει, ίσως να έρθεις αντιμέτωπη με πολλά εμπόδια. Βέβαια, οι συγκυρίες θα σου δώσουν τα μέσα για να υλοποιήσεις κάποιους στόχους σου. Εξάλλου και η αναγνώριση από το περιβάλλον σου θα συμβάλλει σε αυτό. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 5 του μήνα, τα οικονομικά θα σε αγχώσουν κάπως, αν όμως θέλεις να δεις ...προκοπή πρέπει να μαζευτείς. Τέλος, έχε υπόψη σου ότι ίσως χρειαστεί να παραμελήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς αν δεν είσαι μόνη τα μέλη της οικογένειάς σου θα παραπονιούνται συχνά φέρνοντας σε σε δυσάρεστη και αγχωτική θέση.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις καλύτερη αν κάποιες στιγμές μιλάς στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ζυγό για τελευταία εβδομάδα, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Όσο για εσένα που ακόμη είσαι μόνη, μια καινούργια γνωριμία θα αλλάξει τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις αρκετά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα που παλιότερα μπορεί να φάνταζαν άπιαστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για περιττά έξοδα αφού πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.ΤΑΥΡΟΣ
Ανάβει το πράσινο φως αυτήν την εβδομάδα με τον Ερμή να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του από το ζώδιο της Παρθένου για να προχωρήσεις στη σωστή κατεύθυνση στα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε όμως όταν δίνεις τη γνώμη σου για υποθέσεις τρίτων, ώστε να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου. Αν είσαι εγκρατής, τα έσοδά σου θα αυξηθούν ωστόσο δεν θα λείψουν οι διαμάχες με τον σύντροφό σου για οικονομικά θέματα. Με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, στις 5 του μήνα, θα έχεις την απόλυτη στήριξη των δικών σου ανθρώπων αλλά η αύξηση του εισοδήματός σου εξαρτάται μόνο από εσένα. Περιόρισε στο ελάχιστο τα έξοδα που αφορούν στην προβολή της εικόνας σου. Στα αισθηματικά ζητήματα ο χρόνος κυλά υπέρ σου.

Αισθηματικές
Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λυθούν κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου μπορείς να το κάνεις τώρα και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για το Σαββατοκύριακο και θα περάσετε υπέροχα. Αν ακόμη είσαι μόνη, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Σίγουρα θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής σου δίνει καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Στα οικονομικά πρέπει να βάλεις μια τάξη γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες.ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αστάθεια που θα σου προκαλέσει το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας μπορεί αρχικά να σε βγάλει από τη βολή σου, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν προς το καλύτερο. Η προοπτική μιας μετακόμισης ή μιας επένδυσης σε κτηματικές συναλλαγές θα εξελιχθεί θετικά. Ωστόσο, απόφυγε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Αν είσαι σε δίλημμα, ζήτησε τη συμβουλή κάποιου ατόμου της εμπιστοσύνης σου. Η ψυχολογία σου στα αισθηματικά θέματα θα κυμαίνεται ανάλογα με τη διάθεση του συντρόφου σου. Αποφασίστε από κοινού και ιδιαίτερα όσον αφορά στις αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε στο χώρο του σπιτιού. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά αλλά θα σας δώσει και το κίνητρο να ονειρευτείτε ξανά.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα δώσε περισσότερη σημασία στη συναισθηματική σου ζωή και μην αναλώνεσαι σε θέματα που δεν είναι πρωτεύοντα. Στα μέσα της εβδομάδας ενδέχεται να ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου. Πάρε τα μέτρα σου για να πάνε όλα καλά. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στον Ζυγό, σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Όλη την εβδομάδα θα υπάρχει πάρα πολλή δουλειά και ενίοτε θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, έτσι ώστε να μην αγχώνεσαι. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και τακτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να κάνεις μια αναθεώρηση στον τρόπο σκέψης και δράσης σου και να στρωθείς στη δουλειά. Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στις υποχρεώσεις σου αφήνοντας προς το παρόν στην άκρη τις επιθυμίες σου για βόλτες και ταξιδάκια. Με τη Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στην Παρθένο στις 5 του μήνα, μοιράσου με τον σύντροφό σου τους προβληματισμούς σου και άνοιξε την καρδιά σου βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ακούγοντας τη γνώμη του θα πάψεις να τα βλέπεις όλα βουνό. Μια δεύτερη ματιά είναι πάντα λιγότερο υποκειμενική. Όσον αφορά στην υγεία σου, έλεγξε κάθε σύμπτωμα που σε προβληματίζει και μην το προσπερνάς.

Αισθηματικές
Αν είσαι δεσμευμένη, αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου. Η Αφροδίτη από το Ζυγό, για τελευταία εβδομάδα, σε ευνοεί αρκετά. Ένα ταξίδι θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας. Κι αν πάλι η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να τη διώξεις γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης έρχεται και το ταίρι που έψαχνες.

Επαγγελματικές
Στον τομέα της εργασίας σου, στα μέσα της εβδομάδας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευρίζεσαι για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να κλείσεις νέες συμφωνίες. Στα οικονομικά, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές.ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα δεν κρύβει πολλές εκπλήξεις για εσένα. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά τα πράγματα φαίνεται να είναι τα ίδια, ενώ η υγεία σου φαίνεται να σε απασχολήσει περισσότερο. Ο εκνευρισμός, η ανασφάλεια και η κούραση φαίνεται πως σε έχουν βαρύνει πολύ και το πρώτο σου ζητούμενο αυτές τις μέρες θα είναι να ξεκουραστείς και να "αδειάσεις” από άγχη και ευθύνες. Κάνε το αλλά με μέτρο. Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνεται, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Πέμπτη στην Παρθένο, θα σου επιτρέψει να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις όσον αφορά στα επαγγελματικά σου και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου όσον αφορά στις ευθύνες και τα δικαιώματά σου. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη από τον Ζυγό να πραγματοποιεί αρνητικές όψεις με τον Ουρανό και το Δία, πρόσεξε να μην παραπλανηθείς από λόγια ανθρώπων που σε γοητεύουν, αλλά άφησε το χρόνο να επιβεβαιώσει τις όποιες προθέσεις τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε ό,τι έχεις να πεις να το πεις σε χαμηλούς τόνους, για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ταίρι αυτήν την περίοδο, πρέπει να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα και πολύ γρήγορα θα κάνεις τη γνωριμία που επιδιώκεις.

Επαγγελματικές
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στη δουλειά σου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί ανήκεις στα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Καλό είναι να σκεφτείς αρκετά τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν προκειμένου να βεβαιωθείς ότι προλαβαίνεις αυτήν την περίοδο να αναλάβεις και νέες ευθύνες. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις. Καλό θα είναι να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σταθερότητα στα οικονομικά σου παραμένει και αυτήν την εβδομάδα, με τον Ερμή για τελευταίες ημέρες να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου γεγονός που σε βοηθάει σημαντικά να μην παρεκκλίνεις από την πορεία σου. Παράλληλα, με τη δυναμική προσπάθεια που κάνεις χρειάζεται αυτοσυγκράτηση για να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Με αυτόν τον τρόπο οι επιλογές σου σε επαγγελματικά ζητήματα θα σε οδηγήσουν στην πρόοδο και την αύξηση χρημάτων. Στον τομέα των σχέσεων, έχεις σύμμαχό σου τη Νέα Σελήνη, την Πέμπτη στο ζώδιο σου για αυτό εξωτερίκευσε άφοβα τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου για να σε στηρίξει και αυτός με την σειρά του. Όσον αφορά στην υγεία σου, δώσε λίγο παραπάνω σημασία στα ψυχοσωματικά προβλήματα που κατά καιρούς παρουσιάζεις και μην τα προσπερνάς για ακόμη μια φορά.

Αισθηματικές
Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να εκφραστείς στο ταίρι σου όπως θα ήθελες. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις. Και εσύ που ακόμη είσαι μόνη, να ξέρεις ότι μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο κατά την οποία θα κάνεις μια νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολλή ενέργεια και καλό είναι να κινηθείς πιο χαλαρά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα δεχτείς και προτάσεις για να τα βελτιώσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.ΖΥΓΟΣ
Θετική είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα, αν είσαι έτοιμη να ρισκάρεις και να κάνεις πράξη τις σκέψεις και τις ιδέες σου. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ζώδιο της Παρθένου και την Αφροδίτη για τελευταία εβδομάδα στο ζώδιό σου, κυνήγησε άφοβα τα πράγματα στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σου. Οι σχέσεις σου, προσωπικές και κοινωνικές, θα γνωρίσουν πρόοδο και νέες γνωριμίες θα σου δώσουν άλλον αέρα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου ζήτησε τη συμμετοχή του συντρόφου σου στην κοινωνική σας ζωή και μην τον αφήνεις ακόμη μια φορά απέξω. Η ζωτικότητα και η αυτοπεποίθησή σου θα είναι αυξημένες για αυτό απόφυγε την εγωιστική διάθεση και τις βιαστικές κινήσεις. Το Σαββατοκύριακο, προσπάθησε να μη γίνεις εξουσιαστικός με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος μετριάζοντας εξαρτήσεις και εμμονές που σε καταβάλλουν.

Αισθηματικές
Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες αυτήν την περίοδο να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του πεις τί σε ενοχλεί και σε προβληματίζει. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα, ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις που θα ικανοποιήσουν και εσένα αλλά και εκείνον. Η Αφροδίτη, που είναι στο ζώδιό σου, σε ευνοεί αρκετά. Ακόμη κι αν δεν έχεις κάποια μόνιμη σχέση θα σε βοηθήσει να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αισθάνεσαι κουρασμένη, χωρίς ενέργεια και χωρίς διάθεση να ασχοληθείς με το οτιδήποτε. Αυτή η εβδομάδα όμως, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ζώδιο της Παρθένου και τον Ερμή να σε ευνοεί από το ίδιο ζώδιο, είναι μία καλή ευκαιρία να οργανωθείς και να μπεις σε μία τάξη, έστω και με το ζόρι. Άδραξε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σου και σιγά-σιγά θα βελτιώσεις τις κοινωνικές σου επαφές, τα οικονομικά σου και, το πιο σημαντικό από όλα, τη διάθεσή σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των Σκορπιών που θα λάβουν κάποια έξτρα χρήματα, σκέψου τώρα πώς μπορείς να τα επενδύσεις καλύτερα. Στα αισθηματικά σου, δώσε συναίσθημα και προσοχή στον σύντροφό σου στην πράξη, ώστε να μην προκληθούν γκρίνιες και εντάσεις.

Αισθηματικές
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για περασμένες, προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου ώστε να ισορροπήσουν οι καταστάσεις, που δεν είναι καλές. Αν δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς! Δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να ξεκινήσεις και τις συζητήσεις για κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Στα μέσα της εβδομάδας απόφυγε τα περιττά έξοδα.ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές επιλογές στα οικονομικά σου καθώς και νέες, κερδοφόρες επενδύσεις και συμφωνίες. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, στις 5 του μήνα, θα δεις βελτίωση των οικονομικών σου και θα έχεις την ευκαιρία να επεκταθείς και να δραστηριοποιηθείς έντονα επαγγελματικά. Ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένη στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου (από τις 3 μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου) θα δεις με ευχαρίστηση να αυξάνεται το εισόδημά σου. Το χιούμορ και η ευχάριστη προσωπικότητά σου θα σε κάνουν αρκετά κοινωνική, το Σαββατοκύριακο όμως έντονη θα είναι και η τάση σου για εσωστρέφεια. Έκρυθμες καταστάσεις με τον σύντροφό σου μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση για αυτό καλό θα είναι να μην αφεθείς πλήρως στις προσταγές και στις επιθυμίες του.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αλλά πρόσεχε να μην επαναπαύεσαι. Μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου αλλά βγάλε τον ερωτισμό σου, πέρνα χαλαρά και θα δεις ότι θα ξεχαστούν όλα. Αν δεν έχεις ταίρι, άσε τα συναισθήματά σου ελεύθερα για να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

Επαγγελματικές
Απόφυγε όλη την εβδομάδα να κάνεις υπερβολικές κινήσεις, αλλά και σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Σε χαρακτηρίζει η εργατικότητα και η συνέπεια, όμως μην το παρατραβάς γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετά μπερδεμένες θα είναι οι πλανητικές επιρροές αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου. Με τον Ερμή να βρίσκεται στην Παρθένο και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο στις 5 του μήνα, συγκεντρώσου στην κατάσταση που καλείσαι να διαχειριστείς κάθε φορά και θα δεις πιο καθαρά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Από αυτό μάλιστα θα εξαρτηθεί και η κατάσταση των οικονομικών σου, που λόγω της αναβλητικότητάς σου πηγαίνουν πίσω με όλο και περισσότερα έξοδα. Στα επαγγελματικά, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, οπότε ανάλαβε δράση και πρωτοβουλίες για να μην χάσεις όσα έχεις κερδίσει. Στα αισθηματικά σου ζητήματα, τα πράγματα είναι σαφώς πολύ καλύτερα και η διάθεσή σου να ακουμπήσεις στο πλευρό του συντρόφου σου θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθεις πιο κοντά και να ανανεώσεις τη σχέση σας. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις τα όσα αισθάνεσαι και να ξελαφρώσεις ακόμη κι αν αυτό είναι η γκρίνια και η ματαιοδοξία σου. Να είσαι σίγουρη πως ακόμη και οι τρωτές πτυχές του χαρακτήρα σου είναι αρεστές από όσους σε αγαπούν και σε νοιάζονται.

Αισθηματικές
Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί από το Ζυγό θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις στη σχέση σου και το Σαββατοκύριακο να περάσεις πολύ καλά και ερωτικά. Τώρα, αν εξακολουθείς να έχεις μοναξιές, πάρε τα πάνω σου γιατί με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Πρέπει να δεις αρκετές καταστάσεις στη δουλειά σου με περισσότερη ψυχραιμία, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά «ανοίγματα» και πρέπει να αρχίσεις σιγά-σιγά να τα τακτοποιείς. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να μη θερίσεις αυτήν την εβδομάδα τα όσα έσπειρες το τελευταίο διάστημα, το χτίσιμο όμως γερών βάσεων στα οικονομικά είναι απαραίτητο για αργότερα. Με τον Ερμή να βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου και τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Πέμπτη στο ίδιο ζώδιο, τώρα είναι η στιγμή ώστε να κάνεις τις απαραίτητες συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου και να απαλλαχθείς από όλα όσα σε βαραίνουν στα επαγγελματικά σου. Το πρωτοποριακό πνεύμα σου μπορεί να εντυπωσιάσει και τον πιο ασυγκίνητο με τις ευφάνταστες ιδέες του και να φέρει το αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Στα αισθηματικά σου, η διάθεση σου για φλερτ θα είναι μεγάλη, ενώ οι κουβέντες σου μοιάζουν περισσότερο με ψυχολογικά παιχνίδια. Για να κατακτήσεις τον στόχο σου όμως, είναι καλύτερη η οδός της ειλικρίνειας και της σαφήνειας, παρά τα διπλωματικά τρικ που έχεις βαλθεί να εξασκείς. Απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίας και ακραίες συμπεριφορές.

Αισθηματικές
Θα πρέπει κάποια στιγμή να καθίσεις με το ταίρι σου και να μιλήσεις για όλα τα θέματα της σχέσης σας που σε απασχολούν. Μην κινείσαι με μυστικοπάθεια, γιατί αυτό δεν θα σε βγάλει πουθενά. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Κι αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, πολύ σύντομα σε περιμένει καινούργια γνωριμία που θα σου φέρει ευτυχία.

Επαγγελματικές
Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα, η δουλειά σου πάει αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σου αρέσει, καλό θα είναι πριν μιλήσεις να το σκεφτείς καλά γιατί μπορεί στο μέλλον να ωφεληθείς. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά για αυτό πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.
ΙΧΘΕΙΣ
Η επιρροή της Νέας Σελήνης που θα λάβει χώρα αυτήν την Πέμπτη στο ζώδιο της Παρθένου, πιθανότατα να προκαλέσει ένα κλίμα αβεβαιότητας στην καθημερινότητά σου. Οι υψηλές προσδοκίες σου ωστόσο είναι το κίνητρό σου για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις. Οι δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν θα σε ωθήσουν σε νέες δραστηριότητες και μετακινήσεις και θα δώσουν ένα νέο νόημα στην καθημερινότητά σου. Το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν αρνητικές όψεις ανάμεσα στην Σελήνη και τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα και ίσως οι ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου να διαταραχτούν. Πρόσφερέ του την ασφάλεια που έχει ανάγκη και θα δεις ότι θα αρχίσει να εκφράζεται πιο ανοιχτά απέναντι σου. Παραδέξου τα αδύνατα σημεία σου και κάνε ό,τι μπορείς για να τα διορθώσεις. Σε κάθε περίπτωση, μην επιτρέπεις να σε πιάνει η ξεροκεφαλιά και η αδιαλλαξία σου.

Αισθηματικές
Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της. Άφησε τους εγωισμούς, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και μην κάνεις συζητήσεις για προβλήματα που έχουν περάσει. Πάντως, αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική. Αν δεν έχεις ταίρι, είναι σίγουρο πως τώρα θα καταφέρεις να βρεις ένα άτομο που θα σε καλύψει.

Επαγγελματικές
Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα αρκεί να μην κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές, ειδικά το Σαββατοκύριακο.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10