ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16 ως 22 Σεπτεμβρίου. Τι υπόσχονται τα άστρα;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για την καινούρια εβδομάδα; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Αρκετά δύσκολη θα είναι η εβδομάδα αυτή για εσένα. Η δυσαρμονική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Ουρανό την Δευτέρα πιέζει έντονα τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Τα προβλήματα ενδέχεται να διογκωθούν και πριν έρθει ένας χωρισμός ή μία διένεξη πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις τους άλλους με πλήρη σοβαρότητα και καρτερικότητα, στοιχεία ακριβώς αντίθετα από αυτά του χαρακτήρα σου. Κάποια ξεκαθαρίσματα θα συμβούν στα μέσα της εβδομάδας και τα κακώς κείμενα των επαγγελματικών σου θα γίνουν παρελθόν. Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να βρεις ισορροπίες και μην διακυβεύεις τις σταθερές σου σχέσεις για επιπόλαιους έρωτες.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία στον αισθηματικό σου τομέα. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί δεν θα ήθελες ούτε εσύ να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Επίσης οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου, για να περάσετε περισσότερες στιγμές παρέα. Θα κάνει και στους δύο καλό. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο, κάνε κινήσεις για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και μην απογοητεύεσαι, αν δεν γνωρίσεις άμεσα κάποιον που θα σε συναρπάσει. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει…

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά ειδικά αυτήν την εβδομάδα πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες και συμφωνίες. Οι ιδέες που έχεις μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να έχεις καλό προγραμματισμό και να τις αποκαλύψεις την κατάλληλη στιγμή, στους κατάλληλους ανθρώπους. Στα οικονομικά, είναι απαραίτητο να μην υπογράψεις νέα συμβόλαια, να μην κάνεις ριψοκίνδυνες επενδύσεις και να είσαι ιδιαίτερα εγκρατής στις αγορές σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα που έρχεται σε περιμένει κοπιαστική δουλειά και οι αντοχές σου πολλές φορές θα δοκιμαστούν. Γεγονός είναι πάντως πως αυτή την εποχή, παρά την κούραση σου και παρά τα όσα πιστεύεις ή επιδιώκεις, οι συναλλαγές σου θα είναι ακέραιες και δίκαιες απέναντι στους άλλους. Αν δουλέψεις με σύστημα και οργάνωση, μακροπρόθεσμα σίγουρα θα δικαιωθείς. Με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα την Τετάρτη στο ζώδιο των Ιχθύων, βάζεις τον εαυτό σου στην διαδικασία να αναθεωρήσει πολλά από τα πιστεύω σου και τις ανάγκες σου. Συσσώρευσε υπομονή και κουράγιο, γιατί κάποια από τα επαγγελματικά σου σχέδια θα βρουν εμπόδια και δεν θα προχωρούν την Δευτέρα, με την αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με τον Ουρανό. Παράλληλα με όλα αυτά, φρόντισε και την υγεία σου και αποφάσισε να αποχαιρετίσεις οριστικά κάποιες παλιές, κακές σου συνήθειες.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα μπεις σε αρκετές σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου και για το τι θα πρέπει να κάνεις. Μη βασανίζεις άλλο το μυαλό σου, μίλα με τον σύντροφό σου και, με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης από το φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού, θα δεις ότι όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι τα περίμενες, αφού οι απαντήσεις που θα λάβεις, θα πάρουν μακριά τις ανασφάλειες και τα άγχη σου. Όσο για σένα, που κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά, μήπως πρέπει να επανεξετάσεις και να δεχτείς μία πρόσκληση που σου έχει κάνει καιρό τώρα ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν; Όλοι έχουν δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία…

Επαγγελματικές
Ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για να πετύχεις αυτά που θέλεις στη δουλειά σου. Θα έχεις πολύ τρέξιμο, αλλά θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να είσαι σε θέση να μπορέσεις να τα διαχειριστείς όπως πρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσεις και να επαναπροσδιορίσεις την αισθηματική σου ζωή με περισσότερη σοβαρότητα. Το “flirting” κάτω από την αυστηρή επιτήρηση της Αφροδίτης που κινείται στον Σκορπιό, μπορεί να τα πληρώσεις ακριβά, αν έχεις ήδη μία σχέση. Για αυτό λοιπόν ανάλαβε τις ευθύνες σου όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή και προχώρα τώρα σε μία δέσμευση ή και γάμο. Αν υπάρχουν παιδιά, μπορεί να σου δημιουργήσουν επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την Τετάρτη στους Ιχθείς και αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει ανανεωτικά για εσένα και να βιώσεις οποιεσδήποτε αναποδιές σαν ευκαιρίες, για να βελτιώσεις κάποιες κρυφές πτυχές του εαυτού σου. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς οικονομικά τον σύντροφό σου, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ολέθριο. Να είσαι προσεκτική και να αφήσεις τη λογική σου να λειτουργήσει πέραν των άλλων κατώτερων επιθυμιών σου, που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στην ζωή σου από την μία στιγμή στην άλλη.

Αισθηματικές
Με τις πολύ καλές επιρροές του Ερμή που κινείται στον Ζυγό, θα τα πας μια χαρά στη σχέση σου αυτήν την εβδομάδα! Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου, μπορείς να ξεπερνάς εύκολα τυχόν προβληματικά θέματα, που μπορεί να εμφανίζονται. Και αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα αλλά βγες έξω από το σπίτι, να συναντήσεις το άλλο σου μισό… Κάπου κοντά σου είναι και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρόσεχε τις αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το διάστημα. Αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα τί θέλεις να πετύχεις, μην κινηθείς. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, μπορείς να τα χειριστείς αποτελεσματικά, αρκεί να ξέρεις από πριν τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα αυτών σου των κινήσεων. Στα οικονομικά, θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο, καθώς θα δεχτείς προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βαθιές και ουσιώδεις αλλαγές θα συμβούν τις ερχόμενες ημέρες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιο των Ιχθύων, ίσως ανακαλύψεις ότι ο σύντροφός σου ή οι συνεργάτες σου έχουν γίνει απίστευτα απαιτητικοί και αυτό θα σου δημιουργήσει ένταση και πολλούς προβληματισμούς. Αντέδρασε και πέταξε ό,τι αρνητικό έχει μαζευτεί γύρω από τη σχέση σου, για να σώσεις ό,τι αξίζει. Αν κληθείς να ασχοληθείς με ακίνητη περιουσία ή κληρονομικά θέματα, να έχεις κατά νου ότι θα πρέπει να είσαι δίκαιη στις συναλλαγές σου και σε αυτά τα οποία θα ζητήσεις. Φέρσου με υπευθυνότητα και διαχώρισε τα θέλω σου, από αυτά που πραγματικά δικαιούσαι. Το Σαββατοκύριακο, το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο που μπορείς άνετα και να φορτώσεις τις μπαταρίες σου, αλλά και να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Αισθηματικές
Διώξε οποιαδήποτε αμφιβολία μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου, γιατί βλέπεις ξεκάθαρα πώς κινείται και πώς σου συμπεριφέρεται. Προσπάθησε να περάσετε καλά μαζί, γιατί το έχεις πολύ ανάγκη και θα σε κάνει πραγματικά να χαλαρώσεις, από όλες τις υπόλοιπες σκοτούρες που σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι ακόμα σε αναζήτηση, μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι, γιατί με την γοητεία που σου χαρίζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό, οι κατακτήσεις που θα έχεις θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, πρέπει να προσέχεις τις αποφάσεις που παίρνεις, καθώς και κάποιες καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Αν σου κάνουν προτάσεις στα μέσα της εβδομάδας, φρόντισε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να συζητήσεις πρώτα με τους εμπειρότερους συνεργάτες σου, που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά, έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ξοδεύεις;

ΛΕΩΝ
Η δουλειά σου και γενικότερα η καθημερινότητά σου και ο τρόπος ζωής σου θα αλλάξουν δραματικά κατά την διάρκεια των ερχόμενων ημερών, καθώς θα αναγκαστείς να βγεις από τα γνωστά σου λημέρια και να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες. Με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα μεσοβδόμαδα στο ζώδιο των Ιχθύων, η αλλαγή πόστου, ειδικότητας ή ακόμα και πόλης, είναι μερικές πιθανότητες που μπορεί να σε ανησυχήσουν, όμως στην πορεία μπορεί να αποδειχθούν πολύ θετικές για εσένα. Μεγάλη προσοχή δώσε στα οικονομικά σου, που έχεις την δυνατότητα να τα βελτιώσεις, με ένα καλύτερο προγραμματισμό. Έντονα ερωτικό κλίμα θα κυριαρχήσει το Σαββατοκύριακο, με τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και την ταυτόχρονη παραμονή της Αφροδίτης στον Σκορπιό, που πολύ πιθανόν να σου φέρει νέες, παθιασμένες σχέσεις.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ στις άλλες υποχρεώσεις που έχεις και σε ταλαιπωρούν. Εκδήλωσε τα συναισθήματα που έχεις στον σύντροφό σου και κάνε όνειρα μαζί του. Αυτό θα σας δέσει ακόμη περισσότερο. Και αν μιλάς ακόμη με τη μοναξιά σου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται μεσοβδόμαδα, μπορεί να σου φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα στην πόρτα σου που θα σε ισοπεδώσει… με την καλή έννοια!!!

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου και καλό θα είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς τα δικά σου άτομα, γιατί μπορεί μερικά πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται, αρκεί να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι. Στα οικονομικά, ευνοούνται όλων των ειδών οι επενδύσεις, που μπορεί να σου αποφέρουν πολύ περισσότερα από αυτά που περιμένεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το μεγάλο γεγονός της εβδομάδας έρχεται την Τετάρτη, με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό των Ιχθύων, η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία να εξετάσεις με περίσσια διαίσθηση θέματα, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν, αλλά δεν μπορούσες να αντιμετωπίσεις και να λύσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να βάλεις μία τάξη στην ζωή σου και ιδιαίτερα στα οικονομικά σου, που αποτελούσαν μέχρι τώρα το μόνιμο αγκάθι σου. Με τις προσπάθειές σου, αλλά και με τη βοήθεια των οικείων σου, θα καταφέρεις να αποπληρώσεις χρέη και να εξασφαλίσεις την οικονομική σου ευημερία. Με την Αφροδίτη να παραμένει στον Σκορπιό, συγκρούσεις θα σημειωθούν στις ερωτικές σου σχέσεις, αλλά δεν θα λείψει και ο έντονος ερωτισμός.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα η ανάγκη σου για αφοσίωση στη σχέση που διατηρείς, θα σου προσφέρει την ζεστασιά και την αγάπη που αναζητάς. Η σχέση σου θα γίνει πιο βαθιά και θα είσαι ανοιχτή να εκδηλώσεις τα συναισθήματα που έχεις προς τον σύντροφό σου, χωρίς ταμπού και ανασφάλειες. Η ανταπόκριση που θα λάβεις, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Εσύ που είσαι μόνη, μην περιμένεις από τους άλλους να “φτιάξουν” την αισθηματική σου ζωή, αλλά κάνε εσύ τις απαραίτητες ενέργειες για να το πετύχεις, αρχής γενομένης… με το να γίνεις πιο ανοιχτή και εκδηλωτική.

Επαγγελματικές
Θέλεις να καταξιωθείς στον επαγγελματικό σου τομέα και αυτήν την εβδομάδα θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσεις να δείξεις τί μπορείς να κάνεις. Μη δώσεις αναβολές σε συζητήσεις, που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου και δράσε δυναμικά τώρα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να βγεις νικητής. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου γίνουν προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες, αλλά φρόντισε να τις σκεφτείς καλά, πριν απαντήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα, θα θελήσεις να εμβαθύνεις περισσότερο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να τις βάλεις σε νέες βάσεις. Ωστόσο, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσεις πρώτα τους φόβους και τις ανασφάλειες σου. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιο των Ιχθύων και το να δημιουργήσεις συναισθηματική ή ερωτική οικειότητα, ίσως να γίνει πιο δύσκολο, λόγω της ανασφάλειάς σου και της τάσης σου να ελέγχεις τον άλλον. Επίσης, θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά οικονομικά προβλήματα και να αποφύγεις διαφωνίες με άτομα, με τα οποία διαχειρίζεσαι από κοινού οικονομικούς πόρους. Το Σαββατοκύριακο, με τις θέσεις της Σελήνης τόσο στον Κριό όσο και στον Ταύρο, η ατμόσφαιρα θα είναι ρομαντική, όμως πρέπει να προσέξεις τις ψευδαισθήσεις, τις αυταπάτες και να μην ερωτευτείς λάθος άτομα.

Αισθηματικές
Η συντροφικότητα και ο ρομαντισμός που έχεις, με τον Ερμή να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί, κάνουν τον σύντροφό σου να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου. Μπορείς να μιλήσεις αυτές τις ημέρες για την πορεία της σχέσης σας, μία πιθανή επισημοποίηση ή αλλαγή κάποιων βασικών δεδομένων. Και αν ακόμη βαδίζεις παρέα με τη μοναξιά, την Κυριακή η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου, θα φέρει στο πλάι σου τον συνοδοιπόρο που περίμενες εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου μπορείς να ξεπεράσεις καταστάσεις που ήταν στάσιμες εδώ και καιρό και σου δημιουργούσαν ανασφάλεια για την πορεία τους. Μπορείς να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου, εφόσον είσαι βέβαιη για τα επόμενα βήματά σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Επίσης, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε να αξιολογήσεις όλες σου τις σχέσεις. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και αν διατηρείς συνεργασίες ή συνεταιρισμούς που σε πιέζουν, τώρα θα αποφασίσεις να ανεξαρτητοποιηθείς, ώστε να γίνεις απόλυτα αυτόνομη. Από την Παρασκευή και μετά, που ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, ασχολήσου αποκλειστικά με τα επαγγελματικά σου, γιατί μπορείς να κατακτήσεις αυτά που σου αξίζουν. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν θέματα που πρέπει να συζητηθούν και να λυθούν μία για πάντα. Στα προσωπικά σου οι σχέσεις σου με τον σύντροφό σου αλλά και με τα παιδιά σου (αν υπάρχουν) θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με περισσότερη υπευθυνότητα και ωριμότητα, ώστε να μην κλονιστούν οι ισορροπίες. Το Σαββατοκύριακο, σύντομες εκδρομές και αποδράσεις θα τονώσουν το ενδιαφέρον σου και θα σε ανανεώσουν.

Αισθηματικές
Φρόντισε τώρα που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, να εκμεταλλευτείς την εύνοια του, ώστε να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου. Ο έντονος ερωτισμός σου και η καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Εσύ που κοιμάσαι με τη… μοναξιά, δεν νομίζεις πως έφτασε ο καιρός να κοιμηθείς και με το ταίρι που θέλεις; Δραστηριοποιήσου αναλόγως για να τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι ήδη με το μέρος σου.

Eπαγγελματικές
Αρκετή δουλειά και τρέξιμο θα έχεις και αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου, ενώ θα προκύψουν και κάποια ταξίδια, που δεν τα είχες προγραμματίσει. Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του, για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, ενώ έφτασε και ο καιρός που θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά, μπορείς να διεκδικήσεις όλα αυτά που είναι στάσιμα και δεν έχουν βρει ακόμη τη λύση τους. Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, με θετικά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ερχόμενη εβδομάδα θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για εσένα, καθώς θα έρθεις αντιμέτωπη με προβλήματα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιο των Ιχθύων και ίσως κριθεί απαραίτητο να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, και να χαράξεις μία νέα πορεία. Με την θέση του Ερμή, που παραμένει στο ζώδιο του Ζυγού, θα έχεις την θέληση και την ενέργεια που χρειάζεσαι για να επιτύχεις τους στόχους σου. Η αποδοτικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη, ενώ στις προσπάθειές σου θα βρεις και θερμούς υποστηρικτές, γεγονός που θα τονίσει την αυτοπεποίθησή σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου πηγαίνει όλο και καλύτερα μέρα με την μέρα και πάντα προσπαθείς να περνάει ο σύντροφός σου καλά μαζί σου. Φρόντισε να μη χαλάσεις αυτό το ωραίο κλίμα, κάνοντας αναφορές σε καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν και βάλε πλώρη για νέα σχέδια και όνειρα, που θα σας φτιάξουν την διάθεση και θα σας ανανεώσουν, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Και αν η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη συγκάτοικός σου, έφτασε ο καιρός να της κάνεις… έξωση, καθώς σε περιμένουν τέτοιες εξελίξεις, που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε πολύ καλή πορεία αυτή την εβδομάδα. Ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού και ο Άρης στον Λέοντα θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να μιλήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις. Καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα, και πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες για να τα υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι σημαντικό για εσένα να μάθεις να αποδέχεσαι τις καταστάσεις όπως σου έρχονται. Ο Πλούτωνας, που μέχρι την Παρασκευή κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, καθώς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιο των Ιχθύων, μπλοκάρουν πολλούς τομείς στη ζωή σου και κυρίως τα επαγγελματικά σου, όπου πιθανόν να αντιμετωπίσεις ρίξεις στις σχέσεις σου ή αλλαγές που δεν επιθυμείς. Ίσως κριθεί απαραίτητο να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα, τώρα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, και να χαράξεις μία νέα πορεία. Από εκεί και μετά όμως, θα σου δοθούν αξιόλογες ευκαιρίες, που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, μπορούν να σε εκτοξεύσουν στις πρώτες θέσεις της επαγγελματικής κλίμακας. Αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενό σου. Στα προσωπικά σου, τώρα σε περιμένουν νέα πρόσωπα, με τα οποία όμως θα πρέπει να είσαι επιφυλακτική και να αφιερώσεις χρόνο, για να τα γνωρίσεις καλύτερα και να τα εμπιστευτείς.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό οδηγεί τον ερωτισμό σου στα ύψη, οπότε φρόντισε να περάσεις όμορφα και να κάνεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, που θα εκδηλώσει το πάθος που κρύβεις και θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου. Επίσης, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, αν θέλεις να περάσουν οι ανασφάλειες, που τον τελευταίο καιρό είναι πάρα πολλές. Όσο για εσένα που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η μοίρα θα φροντίσει να σε αποκαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο, αν ήδη δεν το έχει κάνει η Αφροδίτη!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε πολύ καλή σειρά. Πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα στη δουλειά σου, όσο κι αν δεν το θέλεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Προσπάθησε, με έξυπνους και διπλωματικούς τρόπους να περάσεις τις ιδέες σου και εκμεταλλεύσου στιγμές αδυναμίας των συναδέλφων σου, για να προωθήσεις τις ικανότητές σου. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα μετατοπίζεται στα επαγγελματικά σου, καθώς θα σου δοθούν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, που περίμενες εδώ και καιρό. Η παραμονή του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, θα σε απαλλάξει για λίγο από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις και θα σου χαρίσει την κοινωνικότητα που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Τετάρτη στους Ιχθείς, αγωνίσου για την καριέρα σου, ακόμη και αν οι αποδοχές που παίρνεις δεν ανταποκρίνονται στις προσπάθειές σου, γιατί αυτά που σε περιμένουν μακροπρόθεσμα θα έχουν θετική επίδραση στο εισόδημά σου. Η επιμονή που θα επιδείξεις τώρα θα ανταμειφθεί και εσύ θα νιώσεις απόλυτα δικαιωμένη. Στα αισθηματικά, η θέση της Αφροδίτης στον Σκορπιό είναι εξαιρετική για να αποκαλύψεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο σύντροφό σου και να σταθεροποιήσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου.

Αισθηματικές
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, αυτήν την εβδομάδα θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου και δυστυχώς, αυτό θα ζημιώσει τη σχέση σου. Άλλαξε λοιπόν έγκαιρα τακτική και φτιάξε έτσι το πρόγραμμά σου, ώστε να αφιερώνεις το χρόνο που πρέπει στον σύντροφό σου και να περάσετε όμορφα, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε αυτήν την περίοδο να εξωτερικεύσεις το φλογερό σου ταπεραμέντο, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Η τύχη θα σε αποζημιώσει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου κινείται σταθερά και προσπαθείς να την κάνεις ακόμη καλύτερη. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας όμως, με τον Ερμή να πραγματοποιεί δυσμενή όψη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις και αν δεχτείς προτάσεις, να τις σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός… Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα πληθαίνουν. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ
Μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα σε περιμένει, όπου θα νιώθεις έντονα την διάθεση να απολαύσεις το κάθε τι. Η Αφροδίτη κινείται στον φιλικό για εσένα Σκορπιό και η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιό σου, με αποτέλεσμα οι σχέσεις και οι συνεργασίες να γίνουν προτεραιότητά σου, ενώ η δημιουργικότητά σου θα τιναχτεί στα ύψη. Μια φιλική σου σχέση τώρα μπορεί να σταθεροποιηθεί και να καλύψει τις βαθύτερες ανάγκες σου ή να μετατραπεί σε ερωτική και να σε εκπλήξει ευχάριστα. Θα μπορέσεις επίσης να προβάλεις τον εαυτό σου μέσω των δημοσίων σχέσεών σου και να μπεις στο δρόμο της υλοποίησης στόχων και επιδιώξεων, τόσο προσωπικών όσο και επαγγελματικών.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα αν χαλαρώσεις λίγο και δεν έχεις τόσο εκνευρισμό σε σχέση με τον σύντροφό σου, για πράγματα που κάνει και σε αφήνει αμέτοχη. Μπορείς να συζητήσεις μαζί του και αν δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα, θα βρεις λύσεις που θα ικανοποιήσουν και τους δύο. Και αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, κάνε λίγη υπομονή και μην ενδίδεις σε πρόσκαιρα φλερτ, που στο τέλος το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε αφήνουν με ένα συναισθηματικό κενό.

Επαγγελματικές
Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής στο ζώδιο στου Ζυγού, σου υποδεικνύει να βρεις καλούς συνεργάτες, γιατί ο φόρτος της εργασίας σου θα είναι μεγάλος και δεν θα τα καταφέρεις μόνη σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις, που μπορεί να είναι σε στασιμότητα ακόμα στη δουλειά σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά. Απόφυγε τα πολλά έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάτι παλιούς λογαριασμούς που έχεις και σε αγχώνουν.

Read More

And More