ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14 μέχρι 20 Οκτωβρίου. Τι λένε τα άστρα;

Πως είναι τα κέφια των πλανητών αυτήν την εβδομάδα; Τι υπόσχεται το ζώδιό σου; Τι συμπληρώνει ο ωροσκόπος σου;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου την Τρίτη και με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου το ξημέρωμα του Σαββάτου, τα πράγματα γίνονται αρκετά δύσκολα στην επικοινωνία σου με τον περισσότερο κόσμο. Απόφυγε ριψοκίνδυνες ενέργειες σε σχέσεις, αλλά και σε συναλλαγές. Να είσαι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις που έχεις και αν η έλλειψη ρευστού σε αγχώνει, ζήτησε με έξυπνο τρόπο πίστωση χρόνου. Ακολούθησε το ρεύμα των γεγονότων, προστατεύοντας τον εαυτό σου με κάθε δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές
Πρόσεχε την συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου και προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε ζήλιες και φασαρίες, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αφορμή. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και μην παρασύρεσαι από το πλανητικό σκηνικό, που μόνο σύγχυση μπορεί να σου προκαλέσει. Όσο για εσένα που ακόμη είσαι μόνη, προτίμησε αυτή την εβδομάδα να κολυμπήσεις σε γνώριμα νερά και μην ανοίγεσαι σε νέους έρωτες, γιατί δεν ξέρεις τι φουρτούνες μπορεί να προκαλέσουν. Άσε τα ερωτικά ταξίδια σου για λίγο αργότερα…

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα τον επαγγελματικό σου τομέα θα κυλήσουν ήρεμα και θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου με τον κατάλληλο τρόπο, αρκεί να μείνεις πιστή σε αυτά που προστάζει η λογική σου. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν την κατάλληλη στιγμή, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Προσπάθησε να είσαι αισιόδοξη, αλλά και απόλυτα μετρημένη και λογική στις ενέργειες σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα χειρίσου με σωφροσύνη τα οικονομικά σου θέματα, ώστε να αποφύγεις την αναβολή κάποιων κινήσεων, που θα προωθήσουν γρηγορότερα τις προσδοκίες σου μελλοντικά. Με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται το Σάββατο στον Κριό, ίσως σε απασχολήσει ένα οικογενειακό πρόβλημα, η λύση του όμως θα απαιτήσει από εσένα υπομονή και χρόνο. Μην μπαίνεις σε πειρασμούς στα ερωτικά σου και μην εμπλέκεσαι σε σχόλια ή συναναστροφές, που μπορεί να σε εκθέσουν αργότερα. Παράμεινε ψύχραιμη στην εξέλιξη των γεγονότων και μην αφήνεις τον εαυτό σου να κάνει λάθος επιλογές, επηρεαζόμενη από φήμες.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη που κινείται στον Τοξότη θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη, ενώ θα μπορέσεις να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα κάνετε συζητήσεις, για να λυθούν θέματα που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Όσο για σένα που ακόμα είσαι μόνη, πάρε την απόφαση να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του. Με τον ερωτισμό και τη γοητεία που σου χαρίζει η Αφροδίτη, μπορείς να το κατακτήσεις!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου ζητήματα τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις, αλλά για άλλη μια φορά θα σου προκύψουν νέες υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι αν κινηθείς μεθοδικά και μείνεις πιστή στην εκτέλεση ενός καλού προγράμματος, τότε τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε αποζημιώσουν, τόσο υλικά όσο και ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα με τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου από την Τρίτη και μετά, φρόντισε να είσαι ήρεμη, διαυγής και υγιής, για να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν, προκειμένου να επεκτείνεις την κοινωνική σου δραστηριότητα και τα επαγγελματικά σου σχέδια. Κοντά στο Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να σε εκνευρίσουν έντονα κάποιες διαφωνίες που θα σε προκύψουν, είτε στα οικογενειακά είτε στα επαγγελματικά σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν, αλλά να εξηγήσεις και να διαχωρίσεις τη θέση σου με λογικά επιχειρήματα.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα η σχέση σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα και για να πάει ακόμη καλύτερα, πρέπει να αφήσεις τις πολλές υποχρεώσεις και να φροντίσεις περισσότερο τον άνθρωπό σου. Ακόμη κι αν ανήκεις στους singles του ζωδίου, ο Άρης από τη νέα θέση του στην Παρθένο θα διευκολύνει αισθητά τις επικοινωνίες σου και θα μπορέσεις να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του μιλήσεις γι’ αυτά που νιώθεις. Η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι υπέρ του δέοντος ικανοποιητική.

Επαγγελματικές
Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Επίσης, θα δεχτείς και τις καλές επιρροές του Ερμή, που κινείται για τελευταία εβδομάδα σε ορθή πορεία, για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου, καλό θα είναι να τα χειριστείς με σωφροσύνη, για να μην αναγκαστείς να αναβάλεις ενέργειες, που θα προωθούσαν περισσότερο και γρηγορότερα τις φιλοδοξίες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κούραση, επαγγελματικά και αισθηματικά προβλήματα, αντίξοες συνθήκες στο κοντινό σου περιβάλλον, είναι πολύ πιθανό να κυριαρχήσουν στην καθημερινότητά σου αυτήν την εβδομάδα. Η διάρκεια αυτών των δυσκολιών θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα τις αντιμετωπίσεις. Συνέχισε λοιπόν να υπερασπίζεσαι τους στόχους που έχεις βάλει και φρόντισε να αντιμετωπίσεις με συνέπεια κάποιες νομικές ή γραφειοκρατικές διευθετήσεις που θα προκύψουν. Κοντά στο Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, προσπάθησε να αποφύγεις κάποια λάθη, που θα μπορούσαν να φρενάρουν την πρόοδό σου ή να σε εκθέσουν κοινωνικά. Το ενδεχόμενο μιας ερωτικής κρίσης πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία, δείχνοντας διαλλακτικότητα κι ευελιξία. Στις δύσκολες στιγμές, αναζήτησε πιστούς φίλους ή συμβουλεύσου κάποιον που είναι πιο αντικειμενική στην κρίση του από εσένα.

Αισθηματικές
Μπορείς αυτήν την εβδομάδα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις στη σχέση σου, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις πολύ χαμηλούς τόνους. Μην κρατάς άλλο μέσα σου τα παράπονα που έχεις, γιατί όταν θα γίνει η έκρηξη σου, δεν θα πρέπει να υπάρχει άνθρωπος δίπλα σου. Και εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κινήσου με δυναμισμό για να βρεις το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς και πάψε πια να είσαι κολλημένη στο παρελθόν. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι άδικα…

Επαγγελματικές
Αυτή την εβδομάδα συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς τις προσπάθειες για να υλοποιήσεις τα σχέδια, που έχεις βάλει εδώ και καιρό. Πρόσεξε λίγο στις συνεργασίες σου, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα, που δεν τα περιμένεις. Φρόντισε να δραστηριοποιηθείς περισσότερο σε σχέση με κάποιες υποχρεώσεις που έχεις παραμελήσει και μην τις αναβάλλεις για αργότερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου, καθώς οφείλεις πρώτα να ξεμπερδέψεις με χρέη του παρελθόντος και μετά να προχωρήσεις σε νέα ανοίγματα.

ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα αντιμετώπισε τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν με προνοητικότητα και ρεαλισμό. Μην αναλώνεις άδικα την σκέψη και το χρόνο σου, για το πώς θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Προσπάθησε να βρεις την πιο δίκαιη λύση, τόσο για τη δική σου ασφάλεια όσο και για τη διατήρηση των ισορροπιών σου με τους άλλους. Απόφυγε επίσης να ξεκινήσεις οτιδήποτε καινούργιο κι έλεγξε την ασφάλειά σου γενικότερα, τόσο όταν οδηγείς όσο και όταν διαπραγματεύεσαι εκ νέου δουλειές. Λόγω της Έκλειψης Σελήνης, που θα λάβει χώρα το Σάββατο στον Κριό, φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αντιμετωπίζοντας τα γεγονότα που θα σε συγχύσουν λογικά και μετρημένα. Υπερασπίσου μια σχέση αγάπης, όσο και αν διαταράσσεται τώρα, και απόφυγε ανοικτές αντιπαραθέσεις στον κοινωνικό σου χώρο, με ευελιξία και διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και αυτήν την εβδομάδα, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, οπότε να ξέρεις πως σε περιμένουν καταστάσεις απείρου κάλους στην ερωτική και αισθηματική σου ζωή! Η γοητεία σου θα καταπλήξει, ενώ ο ερωτισμός σου θα κάνει τον σύντροφό σου να πετάει στα σύννεφα. Ακόμη και αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, να περιμένεις πολύ ευχάριστες ειδήσεις από το άτομο που διεκδικείς εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, από τη Δευτέρα θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά καταστάσεις, που σταματούν σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς να βάλεις τις βάσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, αλλά καλύτερο είναι να μην επιχειρήσεις να τα υλοποιήσεις τώρα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, παρόλο που οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές από αυτές, όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα νιώθεις αρκετή κούραση και έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση. Δεν θα ήταν άσχημα να προφυλάξεις λίγο την υγεία σου από την υπερένταση, επειδή πρέπει να είσαι οργανωμένη και αποτελεσματική, ως προς τους καινούργιους στόχους που έχεις θέσει. Στον αισθηματικό τομέα, η κατάσταση σου επιτρέπει να ριψοκινδυνέψεις ένα καινούργιο ξεκίνημα ή να ανανεώσεις μία σχέση που φαίνεται να σε ενδιαφέρει αρκετά. Πρέπει να παραδεχτείς πως τόσο οι απόψεις σου όσο και οι συνθήκες έχουν αλλάξει και πρέπει να δρας περισσότερο σύμφωνα με τις πραγματικές σου επιθυμίες. Μην αφήνεις να σε παρασύρει η συνήθεια της αντίδρασης του παρελθόντος.

Αισθηματικές
Προβλέπεται μια εβδομάδα πολύ ερωτική και αισθησιακή για εσένα και το σύντροφό σου με τη νέα θέση του Άρη στο ζώδιό σου. Από τις πρώτες ημέρες, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του και μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να παραμιλάει για εσένα. Όσο για σένα που διανύεις ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις οι μέρες προμηνύονται καυτές και παθιασμένες. Αρκεί μόνο εσύ να είσαι ανοιχτή και διαθέσιμη για να τις απολαύσεις!!!

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα ταλαιπωρηθεί κάπως αυτήν την εβδομάδα και θα σε κάνει να νιώσεις αρκετή ανασφάλεια για τη δουλειά σου. Δεν θα πρέπει όμως να έχεις άγχος για τίποτα, γιατί έχεις δρομολογήσει τα θέματα με τόσο καλό τρόπο, που σιγά-σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις την επιτυχία. Στα οικονομικά μην αγχώνεσαι, γιατί με ένα μικρό περιορισμό στις άσκοπες σπατάλες, μπορείς να είσαι συνεπής και προς τις υποχρεώσεις σου αλλά και να ξοδέψεις και το… κατιτί σου, για να ικανοποιήσεις την καταναλωτική σου επιθυμία.

ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα φρόντισε για την ασφάλεια των κεκτημένων σου και μην παρασύρεσαι ούτε από τις κρίσεις του θύμου σου ούτε από πρόσκαιρους ενθουσιασμούς. Τα προβλήματα στην οικογένεια δεν θα λείψουν, βρες ωστόσο ένα τρόπο να τα περιορίσεις, αν δεν γίνεται να λυθούν εντελώς. Παρόλες τις εντάσεις αυτής της εβδομάδας, μπορεί να έχεις αρκετές καλές στιγμές στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να ξέρεις να την διαχωρίζεις από τους άλλους τομείς, οι οποίοι αυτή την εποχή είναι περισσότερο εκτεθειμένοι σε ταλαιπωρίες και σε δυσκολίες. Το Σαββατοκύριακο που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, χρήσιμο θα είναι να προσέχεις την υγεία σου, αλλά και την οδήγηση και τις μετακινήσεις σου γενικότερα.

Αισθηματικές
Ο Άρης από την Παρθένο θα σε ευνοήσει να τακτοποιήσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου. Ασχολήσου με τα ζητήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου και σε έχουν απομακρύνει από κοντά του και έκφρασε τις ευαισθησίες και τις έννοιες σου. Να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Οι singles θα έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε τώρα ένα νέο ξεκίνημα, με το άτομο που σας ελκύει. Αφεθείτε λοιπόν χωρίς δισταγμούς στην αγκαλιά του έρωτα, που σας περιμένει…

Επαγγελματικές
Kάποιες γκρίνιες και ανασφάλειες που θα χαρακτηρίσουν το ξεκίνημα της εβδομάδας, πολύ γρήγορα θα εξανεμιστούν και στη θέση τους θα μπει η ελπίδα και η αισιοδοξία. Στα μέσα της εβδομάδας καλό θα είναι να προσέξεις κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Οι ημέρες θα σε αναγκάσουν να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις στα οικονομικά σου και το πώς θα τις καλύψεις. Προσπάθησε να βάλεις καλό προγραμματισμό και η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα σε περιμένει πολλή δουλειά, υποχρεώσεις, τρεξίματα και καθημερινές έγνοιες, στις οποίες πρέπει να ανταπεξέλθεις μόνη σου. Όμως ο καιρός που τα πράγματα θα τακτοποιηθούν είναι κοντά και θα ήταν κρίμα να μείνεις πίσω, από ενοχλήσεις στην υγεία σου ή υπερβολική κούραση. Ζήτα τη βοήθεια εκείνων που μπορούν να σου την δώσουν και μην αρνηθείς να ακούσεις μία κριτική ή μία γνώμη, που δεν θα είναι ίσως αρκετά ευχάριστη αλλά, σίγουρα, ειλικρινής. Τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σου, θα γίνουν κάποιες αλλαγές κι εσύ θα πρέπει να τις αποδεχτείς και να κινηθείς ευέλικτα. Προσπάθησε να δεις ήρεμα τις υποχρεώσεις σου και μην αναλαμβάνεις καινούργιες, αν δεν τελειώσεις με όσες έχεις ήδη φορτωθεί.

Αισθηματικές
Αυτή την εβδομάδα μπορείς να κουβεντιάσεις με τον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε προβληματίζουν στη σχέση σας, αρκεί να προσέξεις να μην λες πολλά, που θα τον κουράσουν. Αν πραγματικά το θέλεις, μπορείς να περάσεις ιδιαίτερα ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, φτάνει να είσαι ανοιχτή στις προκλήσεις που θα σου κάνει. Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση και δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, να ξέρεις πως τώρα το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει όλα τα φόντα για να κατακτήσεις το πρόσωπο που επιθυμείς!

Επαγγελματικές
Η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή σου θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στη δουλειά σου. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα, που κρατούν πίσω τα σχέδιά σου και σε εκνευρίζουν τόσο πολύ, που σε βγάζουν συχνά εκτός εαυτού. Στα οικονομικά, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από παλιά, ειδικότερα σε γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επεισόδια και γεγονότα θα σε απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα και θα πρέπει να προστατέψεις τη δουλειά σου αλλά και τον εαυτό σου, αποφεύγοντας ενδεχόμενη εμπλοκή σε αυτά. Ωστόσο, με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στην Παρθένο, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, οι οποίες μπορούν να σε οδηγήσουν σε λύσεις, αν αξιοποιηθούν άμεσα. Φρόντισε, λοιπόν να διοχετεύσεις τη δραστηριότητά σου εκεί που θα αξιοποιηθεί πραγματικά και θα σε οδηγήσει πιο κοντά στους στόχους σου. Όσο πλησιάζει το Σαββατοκύριακο μην προσπαθήσεις να «οργανώσεις» τους άλλους σύμφωνα με τις απόψεις σου, επειδή το πιθανότερο είναι να οδηγήσεις σε αδιέξοδο μία σχέση φιλίας ή συνεργασίας, που αυτήν τη στιγμή σου είναι χρήσιμη, υλικά και ηθικά. Ενέργησε με φρόνηση και ρεαλισμό για ένα προσωπικό σου ζήτημα και μην αφήνεις να σε παρασύρει η ευαισθησία και ο παρορμητισμός.

Αισθηματικές
Πρέπει να ξεχάσεις τα προβλήματα που είχες παλιά στη σχέση σου και να αντιληφθείς ότι το μέλλον σου χαμογελάει. Το καλύτερο για εσένα αυτή τη στιγμή θα ήταν να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, είτε αυτό αφορά μία επισημοποίηση είτε την απόκτηση απογόνου. Άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου δώσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, για να κάνετε από κοινού όνειρα για το μέλλον. Αν είσαι μόνη, άνοιξε τα φτερά σου και δώσε μια ευκαιρία σε κάποια άτομα, που σε βλέπουν ερωτικά… Άλλωστε δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις. Μπαίνεις σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και είναι πολύ πιθανό να έρθουν καινούργιες πηγές, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ιδέες και οι προοπτικές που έχεις θα απαιτήσουν χρόνο για να πραγματοποιηθούν, ενώ η βαθιά ανάγκη σου για αλλαγή, τόσο στην εργασία όσο και στον τρόπο της ζωής σου, θα απαιτήσει περισσότερη προσπάθεια αυτήν την εβδομάδα. Από την άλλη, η αισθηματική σου ζωή θα σε απασχολήσει, χωρίς να λείψουν οι καλές στιγμές. Βαθύτερα μέσα σου δεν είσαι ευχαριστημένη ή έχεις αμφιβολίες για το ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις. Μην πιέζεις τις καταστάσεις όμως, αλλά ούτε και τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Αν έχεις σχέση, απόφυγε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε έχουν στεναχωρήσει. Καλό είναι να κάνεις νέο ξεκίνημα στη σχέση σου, να φερθείς ερωτικά και ρομαντικά και θα δεις ότι το ταίρι σου θα είναι πρόθυμο να σε ακολουθήσει και να κάνει ό,τι του ζητήσεις. Αν είσαι μόνη, κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις με ταχύτατες εξελίξεις σε περιμένουν πολύ γρήγορα, τώρα που ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου, από το ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας.

Επαγγελματικές
Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα φέρει κάποια επαγγελματικά προβλήματα, που δεν τα περίμενες. Να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και πειθαρχημένη στις ανάγκες της εργασίας σου. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που θα λάβει χώρα η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, μην κάνεις δηλώσεις που θα ενοχλήσουν και μη δίνεις υποσχέσεις, που δεν μπορούν να τηρηθούν. Σταδιακά, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και εσύ τρέχεις, για να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα. Από εδώ και πέρα τα πράγματα στα οικονομικά σου θα είναι καλύτερα και θα αρχίσουν να ισορροπούν! Αρκεί μόνο να έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και να μην παρασύρεσαι σε περιττές αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα κάποιες καταστάσεις είναι αναγκαίο να ξεκαθαρίσουν μέσα σου, ώστε να καταλήξεις στο τι πραγματικά έχεις ανάγκη και να παλέψεις για να το αποκτήσεις. Οι πλανήτες δεν είναι εχθρικοί προς το ζώδιο σου, αντίθετα, στο ξεκίνημα της εβδομάδας που η Σελήνη από το ζώδιό σου θα πραγματοποιήσει θετική όψη με τον Ήλιο από τον Ζυγό, ίσως σου φέρει και ένα απροσδόκητα καλό μήνυμα, που θα αναπτερώσει το ηθικό σου.

Αισθηματικές
Προβλήματα και εντάσεις μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου αυτή την εβδομάδα λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί το ξημέρωμα του Σαββάτου στον Κριό. Ευτυχώς που σε ευνοεί ο Άρης στη νέα θέση του, στο ζώδιο της Παρθένου, και η τρυφερότητα, ο ερωτισμός, αλλά και η διαλλακτικότητα που θα έχεις, θα καθησυχάσουν τον άνθρωπό σου! Οι singles να περιμένετε ένα νέο πρόσωπο να εισβάλλει στην ζωή σας, τελείως ξαφνικά. Έχετε την πόρτα της καρδιάς σας ανοιχτή!

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου χώρο θα γίνουν κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα λείψουν οι δυσκολίες. Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητά σου θα καταφέρουν να σε βγάλουν από πιθανές άβολες θέσεις, που θα σε φέρουν κάποιοι από τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι προνοητική. Απόφυγε τα έξοδα που μπορεί να σε φέρουν σιγά-σιγά σε αδιέξοδο.

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν κάποιες αναβολές που θα σε κουράσουν ψυχικά και σωματικά. Προσπάθησε να είσαι συνεργάσιμη στις σχέσεις σου και προνοητική στα επαγγελματικά σου. Απόφυγε να εκτεθείς σε κινδύνους και μην ασχολείσαι με ριψοκίνδυνα εγχειρήματα. Καλό θα είναι επίσης να μην πάρεις αποφάσεις κάτω από το κράτος θύμου ή δυσκολιών, αλλά να αφήσεις τον χρόνο να δείξει πιο αντικειμενικά την αλήθεια. Δείξε αντοχή στη διαχείριση των υποθέσεών σου και διαπραγματεύσου εκ νέου τις διαφορές και τα ελλείμματά σου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό σου τομέα θα υπάρξει κάποια ένταση και καλό θα είναι να αποφύγεις αντιθέσεις και σχόλια, που μπορεί να ηλεκτρίσουν περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Μην υποτιμάς το σθένος του ανθρώπου σου και μην αμελείς τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις. Εσύ που ακόμη δεν έχεις συναντήσει το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι οι μέρες είναι ιδανικές για να βρεις αυτόν ή αυτήν που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.

Επαγγελματικές
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα αρχίσεις τις επαφές και τις συναντήσεις σου, για να αλλάξεις πολλά πράγματα στη δουλειά σου, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά. Κάνε όμως λίγη υπομονή, εξέτασε καλά και διεξοδικά τα δεδομένα που έχεις στην κατοχή σου και μετά τόλμησε να κάνεις καινούργια βήματα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις αυτήν την περίοδο να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Read More

And More