Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.11.2013 | 22:59

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 ως 17 Νοεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 ως 17 Νοεμβρίου. Τι λένε τα άστρα;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα αυτήν την εβδομάδα; Τι συμπληρώνει ο ωροσκόπος σου; Πως θα κινηθούν ερωτικά και επαγγελματικά;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ...


ΚΡΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα οι επιθετικές, αποφασιστικές επιδιώξεις των στόχων σου, μπορεί να σε οδηγήσουν στο να γίνεις πιεστική, ανυπόμονη, υπερβολικά ανταγωνιστική, καταπιεστική και καθόλου συνεργάσιμη, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Οφείλεις λοιπόν, να βάλεις κάποια στενά όρια, ώστε να μην φτάσεις κάποιες καταστάσεις σε τέλμα. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, η σκληρή δουλειά και η επιμονή σου μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις μεγάλα εμπόδια. Ωστόσο, φρόντισε να παίρνεις έξυπνες και σοφές αποφάσεις, σχετικά με το πού θα διοχετεύσεις την ενεργητικότητά σου. Μην ισοπεδώνεις συναισθηματικά τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι μόνη θα προκύψει μία γνωριμία, η οποία όμως μπορεί να σε κάνει να νιώσεις κάποια ανησυχία. Η επιθυμία σου για ευχαρίστηση και για φλερτ αυξάνεται κατακόρυφα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήνεσαι σε άτομα που δεν γνωρίζεις. Αν είσαι δεσμευμένη, τότε η σχέση σου μπορεί να είναι κάπως δύσκολη, λόγω του ότι θα έχεις υπερβολικές προσδοκίες από τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμη και να αποκτήσεις μία πιο ουσιαστική επικοινωνία μαζί του, ώστε να νιώσετε και οι δύο καλά.

Επαγγελματικές
Ό,τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα θα το καταφέρεις με τον τρόπο σου. Από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα είσαι συνεχώς σε συναντήσεις και συζητήσεις, για να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που ήταν προβληματικά μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και θα μπορέσεις να ισορροπήσεις αρκετές καταστάσεις. Υποχρεώσεις που έχεις από παλιά, θα μπορέσεις να τις τακτοποιήσεις.ΤΑΥΡΟΣ
Ξεκινάει μία θετική εβδομάδα για εσένα, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις τα βαθύτερα αισθήματά σου, ανοιχτά και έντονα. Θα βρεις σκοπό στη ζωή σου και στις σχέσεις σου και θα συνειδητοποιήσεις τις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητάς σου, ανεκμετάλλευτα ταλέντα και ενδιαφέροντα και επίσης, συναισθηματικά μπερδέματα ή συμπλέγματα. Από την Τετάρτη και μετά, που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων, κρυμμένα κίνητρα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σχέσεις σου γίνονται βαθύτερες, αποκτώντας περισσότερο νόημα. Το Σαββατοκύριακο, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, φρόντισε να μην κάνεις πράγματα που θα σε πιέσουν, αλλά απόλαυσε μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς με την οικογένειά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να προσέξεις την συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να υπάρξει μία διένεξη ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, η οποία όμως θα ξεπεραστεί εύκολα, αν δεν είσαι υπερβολική σε αυτά που θα του ζητήσεις. Μόνο με κατανόηση και σωστή συνεργασία θα ενισχυθεί ο μεταξύ σας δεσμός, γι’ αυτό υιοθέτησε μία συμπεριφορά με αυτά τα χαρακτηριστικά και όχι με επιμονή και ισχυρογνωμοσύνη. Αν είσαι μόνη, τότε μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα στο χώρο εργασίας σου ή σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Μια φιλία μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μια σταθερή σχέση.

Επαγγελματικές
Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στην Παρθένο, θα μπορέσεις να πετύχεις τους εργασιακούς στόχους σου και να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα αυτές τις μέρες. Κάνε τις επαφές σου, τις συζητήσεις σου και πλέον, με τον Ερμή ορθόδρομο στον Σκορπιό, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, γιατί αν δεν το κάνεις σύντομα, θα αυξηθούν επικίνδυνα.ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν την εβδομάδα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική σε θέματα πρακτικής φύσεως, γιατί είναι πιθανόν να προσεγγίσεις λανθασμένα μια κατάσταση ή να εξαπατηθείς απ’ τους άλλους. Μεσοβδόμαδα, με τον Ποσειδώνα να επιστρέφει σε κανονική πορεία στους Ιχθείς, προσπάθησε να μην επιτρέψεις στις φαντασιώσεις σου να επισκιάσουν τα οράματά σου. Φρόντισε να είσαι λογική και δίκαιη με όλους όσους συναναστρέφεσαι, γιατί εύκολα μπορεί να κατηγορηθείς πως είσαι εγωκεντρική και συμφεροντολόγα. Το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Ταύρο, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους και στον σύντροφό σου. Ζήσε τη στιγμή και άσε τις γκρίνιες και τα παράπονα για άλλη φορά.

Αισθηματικές
Η αισθηματική σου ζωή θα ανθίσει αυτή την εβδομάδα και θα νιώσεις έντονα συναισθήματα. Αν είσαι μόνη, τότε κάποιο άτομο αναμένεται να σε πλησιάσει. Οι ερωτικές σου επιθυμίες θα εκπληρωθούν και τα συναισθήματά σου θα επεκταθούν. Αν έχεις σχέση, θα νιώσεις έντονο πάθος, αλλά θα πρέπει να βρεις τον σωστό τρόπο για να το εκτονώσεις. Μην είσαι εγωίστρια ή απαιτείς υπερβολικά πράγματα από τον σύντροφο σου, γιατί τότε πιθανόν να αντιμετωπίσεις αρνητικές καταστάσεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου έρχεται μία εβδομάδα με πολύ δυναμισμό, ο οποίος θα σε κάνει να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα. Η περίοδος αυτή, με τον κυβερνήτη σου Ερμή πλέον σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, σε ευνοεί σε καινούργια ξεκινήματα και αλλαγές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν επιτέλους να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που είχες μέχρι πρότινος. Απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες και κάνε λίγη οικονομία.ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι σκέψεις σου θα είναι γεμάτες ένταση και θα νιώσεις ότι τίποτε και κανένας δεν μπορεί να σε κατανοήσει πραγματικά. Θα έχεις την τάση να παθιάζεσαι και να μιλάς απόλυτα στους γύρω σου, πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις, αν δεν θέλεις μπλεξίματα και ανούσιες φασαρίες. Η πίεση στην εργασία σου θα αυξηθεί, αλλά θα νιώσεις αυτοπεποίθηση και θα την αντιμετωπίσεις. Επίσης, από την Τετάρτη και μετά, που ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, οι ικανότητές σου θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου και θα απολαύσεις την εκτίμησή τους. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς αυτήν την συγκυρία, για να διεκδικήσεις καλύτερες συνθήκες για τη δουλειά σου.

Αισθηματικές
Το συναίσθημα και όχι η λογική θα κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα και με αυτό θα κρίνεις πολλές καταστάσεις στην ερωτική σου ζωή. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις και γενικότερα τι σκέψεις κάνει για το μέλλον της σχέσης σας. Και αν ακόμη είσαι μόνη, φρόντισε να μάθεις να περνάς καλά και έτσι προς το παρόν. Άσε το χρόνο να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο για σένα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν προς το καλύτερο αυτή την εβδομάδα και μπορείς ν’ αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια, που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Ο Ερμής, σε ορθή πορεία πλέον στον φιλικό για εσένα Σκορπιό, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του. Στα οικονομικά σου μπορείς να αυξήσεις τα έσοδα σου, αρκεί να οργανώσεις λίγο πιο προσεκτικά τις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.ΛΕΩΝ
Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να καλυτερέψεις τη ζωή σου. Επειδή όμως θα έχεις την τάση να είσαι υπερβολικά αισιόδοξη, έχε το νου σου να μην πάρεις ρίσκα που δεν είναι απαραίτητα και να μην διακινδυνέψεις τα κεκτημένα σου. Η περίοδος είναι καλή για να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν, αλλά και να προωθήσεις τις ιδέες σου στα σωστά πρόσωπα, που μπορούν αποτελεσματικά να σε βοηθήσουν. Το Σαββατοκύριακο, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στον Ταύρο, κάποιες τριβές με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα ίσως θα είναι αναπόφευκτες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους δώσεις και συνέχεια.

Αισθηματικές
Αυτή η εβδομάδα ευνοεί τον ρομαντικό και την κοινωνικότητά σου. Η σχέση σου μπορεί να σε ανησυχήσει με κάποια καμώματα του συντρόφου σου, αντί όμως να τσακώνεσαι μαζί του και να γκρινιάζεις, καλύτερα να ανταποδώσεις με το ίδιο νόμισμα και να σπείρεις μέσα του την αμφιβολία. Το Σαββατοκύριακο η επιθυμία σου να περάσεις χρόνο με τους κοντινούς σου ανθρώπους και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας θα είναι έντονη και το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει για να το κάνεις. Αν είσαι μόνη, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ερωτικές στιγμές με κάποιο ενδιαφέρον, αλλά μέχρι εκεί, γι’ αυτό μην τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες και απογοητευτείς αργότερα.

Επαγγελματικές
Αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου θα μπορέσεις να καθοδηγήσεις τις εξελίξεις, ώστε να γίνουν οι αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν λύση και θα μπορέσεις να συνεργαστείς πολύ καλά με άτομα του άμεσου εργασιακού περιβάλλοντός σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Ωστόσο, φρόντισε να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα οι καλές επιρροές που θα σου στείλει ο κυβερνήτης σου Ερμής από τον Σκορπιό (σε ορθή πλέον πορεία) και κάποιες θετικές εξελίξεις που θα έχεις, θα σου φτιάξουν πολύ τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να δεις το μέλλον με αισιοδοξία. Μπορείς να κάνεις αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα, που θα σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις, αλλά και σημαντική επιτυχία. Η γοητεία σου θα είναι στα ύψη και καλό θα είναι να την αξιοποιήσεις, για να πετύχεις τόσο επαγγελματικούς όσο και αισθηματικούς σου στόχους. Αν παραμείνεις πειθαρχημένη, συγκεντρωμένη και αποφασιστική, μπορείς αυτήν την εβδομάδα να πετύχεις θαύματα.

Αισθηματικές
Αυτήν την εβδομάδα θα απολαύσεις την συντροφικότητα με το πρόσωπο που αγαπάς. Το πάθος σου θα είναι υψηλό και θα κυνηγήσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά την συναισθηματική ικανοποίηση, που έχεις ανάγκη. Οι singles το Σαββατοκύριακο που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Ταύρο, κινηθείτε σε γνωστά λημέρια και μην αφήνεστε στην αγκαλιά του πρώτου που θα σας διεκδικήσει, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης.

Επαγγελματικές
Ο δυναμισμός, η ενεργητικότητα, αλλά και η αποφασιστικότητα να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει μέχρι τώρα στη δουλειά σου, σε καθοδηγούν αυτήν την εβδομάδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να κλείσεις νέες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα είναι καλά και δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Μάλιστα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και τις τελευταίες υποχρεώσεις που έχεις.ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις οτιδήποτε σοβαρό και συστηματοποιημένο, όσον αφορά στην εξέλιξη της δουλειάς σου. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει πιο πειθαρχημένh από τα συνηθισμένα, αλλά και πιο αποτελεσματική στις κινήσεις σου. Χωρίς περιττές υπεκφυγές, αλλά παραμένοντας ειλικρινής και δίκαιη, διεκδίκησε όλα όσα σου ανήκουν και οι πλανήτες θα σε ανταμείψουν. Νέα ξεκινήματα θα σε χαροποιήσουν και θα τονώσουν το ηθικό σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή τροχιά μέχρι τώρα Μάλιστα, ο Ερμής πλέον σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό, θα φροντίσει να σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις ακόμα και τα τελευταία θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται εκρηκτικό και άκρως... ερωτικό! Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, τώρα είναι η ώρα για να κάνεις τις κινήσεις σου.

Επαγγελματικές
Αυτή η εβδομάδα περιλαμβάνει ιδέες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά και πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις προβληματικά θέματα στη δουλειά σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, μερικά προβλήματα που είχες στο παρελθόν εξακολουθούν να ζητούν λύση. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις, προκειμένου να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα που θα αρχίσεις να βλέπεις φως στις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν είναι εδώ! Με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, να περιμένεις τρομερές αλλαγές στη ζωή σου, καθώς όλα θα αρχίσουν να πηγαίνουν έτσι όπως τα θέλεις εσύ. Θετική είναι η περίοδος σε σχέση με την ανάπτυξη των στόχων σου και την αύξηση της φήμης σου στον επαγγελματικό τομέα, πράγμα που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσεις όλα σου τα ταλέντα, χωρίς περιττούς φόβους και ανασφάλειες.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα θα δεις τα πράγματα να πηγαίνουν από το καλό προς το καλύτερο. Θα σου κάνουν μεγάλη εντύπωση οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να κάνεις ακόμη καλύτερη τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει αυτόν που θα σε συναρπάσει, μην κάθεσαι άλλο σπίτι! Αυτή είναι η περίοδος για να ξεκινήσεις την παθιασμένη σχέση, που περιμένεις εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Προετοιμάσου για μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που πάντα ήθελες και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς σχέδια, που ίσως είχες ξεχάσει σε κάποιο... συρτάρι. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και ψάχνεις να βρεις τρόπους να τις τακτοποιήσεις. Αυτή η εβδομάδα φέρνει προτάσεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου: έχε τα μάτια σου ανοιχτά!ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα σου θα κυλήσει αρκετά ήρεμα με θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Γι’ αυτό ευθύνεται ο Ερμής, ο οποίος κινείται πλέον σε ορθή πορεία στον Σκορπιό και σου ετοιμάζει αλλαγές, που βραχυπρόθεσμα θα αποδειχθούν ανέλπιστα καλές! Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια από τις σχέσεις σου (φιλικές, οικογενειακές) και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου.

Αισθηματικές
Υπάρχουν κάποιες μικρές, αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες στη σχέση σου, που θα ήθελες να διορθώσεις. Αυτή λοιπόν είναι η καλύτερη περίοδος να το κάνεις. Είναι μια καινούργια φάση στη σχέση σου, κατά την οποία θα δεις πως και η συμπεριφορά από τον σύντροφό σου θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. Εσύ που αναζητάς ακόμα τον άλλο σου μισό, να ξέρεις πως το πιθανότερο είναι πως θα προκύψει άμεσα μια νέα σχέση, που θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Επαγγελματικές
Μάθε να αρπάζεις την κάθε ευκαιρία τη στιγμή που σου παρουσιάζεται! Έχεις φέρει τη δουλειά σου στα μέτρα σου και πηγαίνεις πολύ καλά. Να περιμένεις ακόμη καλύτερα γεγονότα αυτή την εβδομάδα, αλλά και μοναδικές ευκαιρίες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν μέρα με την μέρα να καλυτερεύουν. Πολλές υποχρεώσεις που σε πηγαίνουν πίσω και ίσως σε αγχώνουν, θ’ αρχίσουν να τακτοποιούνται, αφαιρώντας από πάνω σου όλον αυτό το άγχος.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας θα είσαι πάλι μέσα στο τρέξιμο, τις ευθύνες και το αιώνιο άγχος σου. Παρ’ όλα αυτά όμως, να ξέρεις πως όλα όσα αποζητάς να πετύχεις, θα υλοποιηθούν άμεσα. Ειδικότερα προς το τέλος της εβδομάδας, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον φιλικό για εσένα Ταύρο, το μαγικό ραβδάκι της επιτυχίας σε αγγίζει για τα καλά. Ιδιαίτερα για τις singles που αναζητάτε το άλλο σας μισό, η διάθεση σας αλλάζει και μία νέα γνωριμία που μπορεί να εξελιχτεί σε σχέση θα κάνει το τέλος της εβδομάδας φανταστικό!

Αισθηματικές
Το πάθος, ο ερωτισμός και το ρομαντικό κλίμα αποκτούν κυρίαρχο ρόλο αυτήν την εβδομάδα στη ζωή σου. Από τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα κάνεις ευχάριστες συζητήσεις με τον σύντροφό σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Όσο για σένα που είσαι μόνη, απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από τη μοναξιά σου, φέρνοντας στο δρόμο σου έναν νέο έρωτα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα θα πάνε πολύ καλά. Ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα. Καινούργια σχέδια που είχες στο μυαλό σου μπαίνουν σε εφαρμογή και θα έχουν επιτυχία. Αλλαγές αλλά και μετακινήσεις είναι στο πρόγραμμα. Στα οικονομικά σου τώρα, δεν θα πιστεύεις την αλλαγή προς το καλύτερο! Σε αυτό το κλίμα, πολλές υποχρεώσεις που σε ταλανίζουν καιρό θα μπουν σε μια καλή σειρά.ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μία την άλλη. Οι έννοιες, οι εντάσεις και τα προβλήματα μέσα στο σπίτι, είναι πιθανόν να σε στεναχωρήσουν. Τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, που ο Ποσειδώνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείς όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να αποφύγεις να κάνεις ή να πεις πράγματα που δεν θέλεις. Από εκεί και μετά, ευνοούνται νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και αισθηματικά σου όνειρα που θα τονώσουν την ψυχολογία σου και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικές
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η Δευτέρα σου επιφυλάσσει ένα ακόμα πιο θερμό και παθιασμένο κλίμα στη σχέση σου! Όμως, και από την Παρασκευή και μετά που η θέση της Σελήνης στον Ταύρο θα σε ευνοεί, θα έχεις την ευκαιρία για να συζητήσεις και να λύσεις ζητήματα, που μέχρι σήμερα μπορεί ακόμα και να σε απομάκρυναν από τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις κάποια σχέση, κάνε λίγη υπομονή ακόμα. Τα καλύτερα είναι μπροστά.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν πρόκειται να πάρουν τέλος αυτή την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια, αλλά και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια κατάσταση στάσιμη και αυτό σε προβληματίζει. Προς το τέλος της εβδομάδας να περιμένεις εξαιρετικές επαγγελματικές προτάσεις, που πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά, αφού πιθανότατα θα είναι και ιδιαίτερα κερδοφόρες.ΙΧΘΕΙΣ
Δυναμισμός, ενεργητικότητα και θετικές εξελίξεις είναι τα τρία συστατικά της επερχόμενης εβδομάδας για εσένα. Ο Ερμής, σε ορθή πλέον πορεία στον Σκορπιό, αλλά και ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας, που επιστρέφει την Τετάρτη επίσης σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, θα σου χαρίσουν όμορφες αλλαγές, που θα σου φτιάξουν την διάθεση ενόψει του χειμώνα. Εκμεταλλεύσου το και μην επαναπαύεσαι σε αυτά που έχεις πετύχεις, γιατί τώρα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τη ζωή σου πολύ καλύτερη.

Αισθηματικές
Πολλή συζήτηση έχει αυτή η εβδομάδα, αλλά μην ανησυχείς γιατί είναι για το καλύτερο, τόσο το δικό σου όσο και του συντρόφου σου! Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας στον Ταύρο, οι ημέρες είναι καλές για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου και να ξεχάσεις τα περασμένα προβλήματα... Αν είσαι μόνη, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί για να κάνεις μια νέα γνωριμία, γεμάτη από ευχάριστες και ουσιαστικές συγκινήσεις, με πολλές και σοβαρές ελπίδες μελλοντικής εξέλιξης.

Επαγγελματικές
Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ δυναμισμό, για να τακτοποιήσεις προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να «φρέναραν» τα σχέδιά σου. Ο Άρης από την Παρθένο, σου στέλνει θετική ενέργεια για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν και σύντομα θα νιώσεις καλύτερα. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Check this
Πιέσεις στο πρόσωπο: 4 απλές ασκήσεις που είναι σαν να κάνεις βελονισμό στο σπίτι!
Κάν'το μόνη σου: Πως να φτιάξεις ένα clutch από πλαστικοποιημένο χαρτί!
Meghan Markle: Η sexy σύντροφος του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της
Θέλεις να πεις “Goodnight moon” και να κοιμηθείς ήσυχη; Αυτά είναι τα φυτά που πρέπει να έχεις στο υπνοδωμάτιο
Top 10